abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    včera 17:33 | Nová verze

    Canonical vydal (email, blog, YouTube) Ubuntu 24.04 LTS Noble Numbat. Přehled novinek v poznámkách k vydání a také příspěvcích na blogu: novinky v desktopu a novinky v bezpečnosti. Vydány byly také oficiální deriváty Edubuntu, Kubuntu, Lubuntu, Ubuntu Budgie, Ubuntu Cinnamon, Ubuntu Kylin, Ubuntu MATE, Ubuntu Studio, Ubuntu Unity a Xubuntu. Jedná se o 10. LTS verzi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 6
    včera 14:22 | Komunita

    Na YouTube je k dispozici videozáznam z včerejšího Czech Open Source Policy Forum 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 1
    včera 13:22 | Nová verze

    Fossil (Wikipedie) byl vydán ve verzi 2.24. Jedná se o distribuovaný systém správy verzí propojený se správou chyb, wiki stránek a blogů s integrovaným webovým rozhraním. Vše běží z jednoho jediného spustitelného souboru a uloženo je v SQLite databázi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 12:44 | Nová verze

    Byla vydána nová stabilní verze 6.7 webového prohlížeče Vivaldi (Wikipedie). Postavena je na Chromiu 124. Přehled novinek i s náhledy v příspěvku na blogu. Vypíchnout lze Spořič paměti (Memory Saver) automaticky hibernující karty, které nebyly nějakou dobu používány nebo vylepšené Odběry (Feed Reader).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:55 | Nová verze

    OpenJS Foundation, oficiální projekt konsorcia Linux Foundation, oznámila vydání verze 22 otevřeného multiplatformního prostředí pro vývoj a běh síťových aplikací napsaných v JavaScriptu Node.js (Wikipedie). V říjnu se verze 22 stane novou aktivní LTS verzí. Podpora je plánována do dubna 2027.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:22 | Nová verze

    Byla vydána verze 8.2 open source virtualizační platformy Proxmox VE (Proxmox Virtual Environment, Wikipedie) založené na Debianu. Přehled novinek v poznámkách k vydání a v informačním videu. Zdůrazněn je průvodce migrací hostů z VMware ESXi do Proxmoxu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:11 | Nová verze

    R (Wikipedie), programovací jazyk a prostředí určené pro statistickou analýzu dat a jejich grafické zobrazení, bylo vydáno ve verzi 4.4.0. Její kódové jméno je Puppy Cup.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    24.4. 22:44 | IT novinky

    IBM kupuje společnost HashiCorp (Terraform, Packer, Vault, Boundary, Consul, Nomad, Waypoint, Vagrant, …) za 6,4 miliardy dolarů, tj. 35 dolarů za akcii.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 12
    24.4. 15:55 | Nová verze

    Byl vydán TrueNAS SCALE 24.04 “Dragonfish”. Přehled novinek této open source storage platformy postavené na Debianu v poznámkách k vydání.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    24.4. 13:44 | IT novinky

    Oznámeny byly nové Raspberry Pi Compute Module 4S. Vedle původní 1 GB varianty jsou nově k dispozici také varianty s 2 GB, 4 GB a 8 GB paměti. Compute Modules 4S mají na rozdíl od Compute Module 4 tvar a velikost Compute Module 3+ a předchozích. Lze tak provést snadný upgrade.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    KDE Plasma 6
     (73%)
     (9%)
     (2%)
     (16%)
    Celkem 767 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    Dell PowerEdge T320, H710 Raid - pridanie disku

    23.1.2020 15:05 | Přečteno: 2051× | nas | poslední úprava: 26.1.2020 14:00

    Cau. Pred nedavnom som potreboval nahradit dosluhujuci server (skladacka z desktopu) a kupil som repasovany Dell T320 na 8 diskov.

    Dalej tento zapisok ani nema zmysel citat, pretoze jeho autor je totalny debil a povodny text si tu necha ako odstrasujuci priklad toho, aky je fakt velky debil. Koho by este tato zlatanina zaujimala, tak vedzte, ze fyzicka inspekcia serveru odhalila, ze disky z rozlozenia A,B,-,- boli po vlozeni noveho disku usporiadane v poradi A,C,B,-. Preto sa disk B nemusel synchronizovat a preto nedoslo k ziadnej strate dat. Otvorenymi otazkami teda zostavaju len: Nasleduje povodny text... K nemu som rovno kupil 2 SAS disky, vlozil do slotu 1 a 2, a bez nejakeho zasadneho studovania som nakonfiguroval virtualne disky (pretoze som pochopil ze tie fyzicke linux vobec nevidi) nasledovne:

    slot0 = virtual0 = raid0 (pool1)

    slot1 - virtual1 = raid0 (pool2)

    Raid0 som pouzil pretoze som si chcel robit raid az v linuxe a neprisiel som na sposob ako pouzit ten fyzicky disk bez tej raid vrstvy. Obecne totiz neverim hw raidom, coz sa mi zase len potvrdilo, vid. dalej...

    V linuxe sa mi teda zobrazili /dev/sda a /dev/sdb, pricom sda odpovedalo virtual0 = slot0, sdb odpovedalo virtual1 = slot1. System bezi cca mesiac bez problemov, nad sda mam btrfs_pool1 (produkcia), nad sdb mam btrfs_pool2 (zalohy).

    Dnes som do pola pridal dalsi disk do slotu3. Mal som v plane spravit btrfs raid1 pridanim noveho sdc do sdb. Vliezol som do idrac-u s tym, ze vytvorim virtual disk 2 = raid0 (sdc). Prekvapenim bolo, ze mi idrac neumoznoval vytvorit novy virtualny disk. Nejaku dobu som to nechapal, tak som nabootoval debian, ze sa trochu porozhliadnem.

    A potom som si to vsimol - ten debilny dell mi stale hlasil 2 virtualne disky, ale z virtual0 spravil raid1 a virtual1 ponechal ako raid0. Takze mi bez opytania priradil novy disk do pola a spravil raid1. Ok, dajme tomu. Hovorim si, pohoda, ten treti disk z raid1 vyhodim a nakonfigurujem si to ako chcem. Lenze (a to ma fakt poser) som prisiel na to, ze /dev/sda su teraz prve dva disky (co bolo povodne sda a sdb) a /dev/sdb je ten novy treti - prazdny. Oblial ma studeny pot, data v p..i ! V totalnom strese som to zhodil a zacal skumat.

    Hovoriac si, ze zalohy mam offsite a situaciu uz moc nemozem zhorsit, nabootoval som a pustil scrub. Scrub zatial presiel na oboch pooloch 200 GB a nehlasi ziaden problem. Zacal som upadat do takeho toho stavu ze clovek uz neveri vlastnym ociam, rozmysla ci tam fakt boli len 2 disky a fakt tam pred 15 minutami dal treti a tak.

    Pokusne som citanim dd-ckom priamo z diskov a kontrolou aktivity lediek overil, ze nove rozlozenie diskov je:

    slot0 + slot1 = sda

    slot2 = sdb

    To mi teda poser kozy.

    Dokaze mi niekto prosim vysvetlit, ako je mozne, ze po zmene diskov

    z

    slot0 = sda

    slot1 = sdb

    na

    slot0+1 = sda

    slot2 = sdb

    bez X hodinovej resynchronizacie pola ten system funguje, citam z disku sdb (po novom slot2 - novy prazdny disk) scrubom obsah disku co je v slot1?

    Zatial mam scrubnutych 500 GB, takze to vyzera, ze to nebude pruser a o data som neprisiel. Alebo ten sync na pozadi bezi odkonca a pruser este len pride. Ale som kazdopadne v stave, ze pokial vsetko dobre dopadne a o nic som neprisiel - budem sa bat k tomu serveru co i len priblizit, aby som si nieco neprepisal. Nehovoriac o vymene vadneho disku, to sa budem klepat ako osika, pretoze nebudem mat absolutne tusenie ktory disk vlastne vymienam a co sa stane ked tam vlozim novy.

    Dokaze mi niekto znaly vysvetlit co sa mi to tu pred ocami vlastne deje?

    Diky
           

    Hodnocení: 100 %

            špatnédobré        

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    23.1.2020 15:07 adolf kernel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dell PowerEdge T320, H710 Raid - pridanie disku
    Podla mna blbe postavenie planet ...
    msk avatar 23.1.2020 15:22 msk | skóre: 27 | blog: msk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dell PowerEdge T320, H710 Raid - pridanie disku
    Tak sda je scrubnute, 660G, ziaden problem. Este ma napada ci proste len neblikaju blbo ledku na tych diskovych ramikoch, lenze to by som uz potom bol uplne v prdeli pretoze by som v pripade poruchy nemal sancu zistit ktory disk je ktory :D.
    Heron avatar 23.1.2020 15:37 Heron | skóre: 53 | blog: root_at_heron | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dell PowerEdge T320, H710 Raid - pridanie disku
    Co se přesně stalo v tomto případě nevím, ale vyhnul bych se používání raid karty, pokud chceš mít dostupné disky z OS. Dej tam nějakou obyč HBA kartu a je to vyřešené. Vím, že se to tak občas dělá a vytvoří se "raid" typu r-0 s jedním diskem a řadič je happy, ale problém je, že ten řadič vytvoří nějaký offset, OS nevidí na počátek disku, takže takový disk není úplně snadné připojit někde jinde (na hlasický HBA) a vytáhnout z něj data (musel by se hledat ten raid offset a počátek prvního oddílu. Taky není přístupný smart apod.

    Jinak k HW RAIDu mám taky jednu příhodu. RAID-5 na LSI, nástroj megaraid. Odešel disk, pole běželo v degradovaném stavu, ale data byla. Vyměnili jsme disk a chtěli jsme jej přidat do toho raidu, ať se to začne resilverovat. Takže disk jsme skutečně přidali a pole, bez jediného zaváhání, jej okamžitě začalo používat v rámci toho raid-5. Takže čtená data byla samozřejmě naprosto nesmyslná a řadič na ty disky i zapisoval. Takže FS (tehdy ext4) okamžitě v háji. Když to srovnám s běžnými oss nástroji a když vím, jak úzkostlivá snaha těch programů je ochránit data (tisíce hlášek mdadm a lvm, že tato operace může poškodit data a mdadm se nenechá jen tak ukecat, aby udělal něco nebezpečného), tak chování HW řadiče, který do r-5 "prostě přidá disk" je nepříliš přívětivé.
    23.1.2020 15:51 ewew | skóre: 40 | blog: ewewov_blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dell PowerEdge T320, H710 Raid - pridanie disku

    Odpoveď je jednoduchá lebo v tých dobách používali vypočtovú techniku len ľudia s primeranou znalosťou danej techniky.

    Root v linuxe : "Root povedal, linux vykona."
    msk avatar 23.1.2020 16:49 msk | skóre: 27 | blog: msk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dell PowerEdge T320, H710 Raid - pridanie disku
    Mas k tomu aj nejaku hodnotnejsiu informaciu? Ako napriklad "si debil, ten radic sa defaultne chova tak ze prve dva disky su automaticky raid1, dalsie dva dalsi raid1" a tak podobne?
    23.1.2020 18:33 ewew | skóre: 40 | blog: ewewov_blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dell PowerEdge T320, H710 Raid - pridanie disku

    Celý môj komentár poukazuje na rozmýšlanie výrobcov serverového hadvéru. Iste je nejaké dohodnuté správanie systému naprieč výrobcami.

    Určite minimálne je vhodné si pozrieť manual ku konkrétnemu hardvéru. Akú by malo logiku dať systémový disk ako posledné disky. Toto zrejme je pozostatok z doby keď operačné systémy mali napevno definované pravidla spúštania OS.

    Root v linuxe : "Root povedal, linux vykona."
    Heron avatar 23.1.2020 18:29 Heron | skóre: 53 | blog: root_at_heron | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dell PowerEdge T320, H710 Raid - pridanie disku
    Odpověď na co? Já se na nic neptal.
    msk avatar 23.1.2020 16:55 msk | skóre: 27 | blog: msk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dell PowerEdge T320, H710 Raid - pridanie disku
    No robil som to v casovom presse, mal som oba servery na vikend a musel som preinstalovat a preliat 4 TB. Ked som ani po 30 min nevygooglil ako spristupnit tie disky OS-u, spravil som z nich raid-0.

    Tvoja rada je fajn, ale zaprve neviem ci ten radic pojde nejak rozumne vymenit (co som pozeral do bedne tak je priamo za diskami napriec bednou), a ak aj pojde, musel by som vsetko komplet odliat niekam na externy disk(y), vymenit radic a naliat zase naspat :(. Takze by som mozno radsej chcel pochopit co sa vlastne stalo, poucit sa a nejaku dobu to prevadzkovat s hw raidom (nez ma okolnosti nedonutia to fakt prehodit na normalny radic).
    Heron avatar 23.1.2020 18:27 Heron | skóre: 53 | blog: root_at_heron | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dell PowerEdge T320, H710 Raid - pridanie disku
    Jo, můj komentář neměla být kritika, já jsem taky jednou použil adaptec raid řadič přesně k tomuto účelu, 4x raid0 nad čtyřmi disky i s tím rizikem, že ta data můžu mít problém potom vytáhnout někde jinde. Navíc jsem ten řadič měl jen jeden, takže kdyby odešel, tak to ani nemám kam zapojit. Hold někdy jsou chvíle, kdy se musí sáhnout i po špatném řešení.
    28.1.2020 15:53 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dell PowerEdge T320, H710 Raid - pridanie disku
    Taky není přístupný smart apod.

    To není pravidlem, dokonce bych si tipnul, že je to spíš výjimka - třeba u LSI (nebo jak se jmenujou dneska, prostě megaraid) stačí přidat příslušné parametry pro standardní smartctl/smartd (-d megaraid,1)
    Quando omni flunkus moritati
    23.1.2020 16:49 GeorgeWH | skóre: 42
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dell PowerEdge T320, H710 Raid - pridanie disku
    Mno kto vie, ako si to mal nakonfigurovane... Skus pozriet do logov radica.
    msk avatar 23.1.2020 16:56 msk | skóre: 27 | blog: msk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dell PowerEdge T320, H710 Raid - pridanie disku
    Ja si to pamatam relativne dobre, boli tam 2 fyzicke disky a z nich urobene individualne 2 virtualne disky v raid0. Robil som to pred vianocami.
    23.1.2020 17:12 GeorgeWH | skóre: 42
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dell PowerEdge T320, H710 Raid - pridanie disku
    Tak neviem, chces pomoct, alebo si len poplakat?

    Pozri tie logy, pozri nastavenie radica (mozno bol ten slot oznaceny ako spare, aj ked je to asi blbost)...
    msk avatar 23.1.2020 18:33 msk | skóre: 27 | blog: msk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dell PowerEdge T320, H710 Raid - pridanie disku
    Asi tak trosku z oboch :D.

    Mam teraz pristup len cez ssh a do idracu.

    ./perccli64 /c0/eall/sall show all

    vidi 3 SAS disky HGST (HUS726040AL5210).

    To je uplna blbost, prve 2 disky su Hitachi HGST (SAS), ten treti je WD RED (SATA).
    
    ./perccli64 /c0 show all
    
    TOPOLOGY :
    ========
    
    ---------------------------------------------------------------------------
    DG Arr Row EID:Slot DID Type  State BT     Size PDC  PI SED DS3  FSpace TR 
    ---------------------------------------------------------------------------
     0 -   -   -        -   RAID1 Optl  N  3.637 TB dflt N  N   dflt N      N  
     0 0   -   -        -   RAID1 Optl  N  3.637 TB dflt N  N   dflt N      N  
     0 0   0   32:0     0   DRIVE Onln  N  3.637 TB dflt N  N   dflt -      N  
     0 0   1   32:1     1   DRIVE Onln  N  3.637 TB dflt N  N   dflt -      N  
     1 -   -   -        -   RAID0 Optl  N  3.637 TB dflt N  N   dflt N      N  
     1 0   -   -        -   RAID0 Optl  N  3.637 TB dflt N  N   dflt N      N  
     1 0   0   32:2     2   DRIVE Onln  N  3.637 TB dflt N  N   dflt -      N  
    ---------------------------------------------------------------------------
    
    
    
    -------------------------------------------------------------
    DG/VD TYPE  State Access Consist Cache Cac sCC     Size Name 
    -------------------------------------------------------------
    0/0   RAID1 Optl  RW     Yes     RWBD  -   OFF 3.637 TB      
    1/1   RAID0 Optl  RW     Yes     RWBD  -   OFF 3.637 TB      
    -------------------------------------------------------------
    
    
    
    -----------------------------------------------------------------------
    EID:Slt DID State DG     Size Intf Med SED PI SeSz Model            Sp 
    -----------------------------------------------------------------------
    32:0      0 Onln   0 3.637 TB SAS  HDD N   N  512B HUS726040AL5210  U  
    32:1      1 Onln   0 3.637 TB SAS  HDD N   N  512B HUS726040AL5210  U  
    32:2      2 Onln   1 3.637 TB SAS  HDD N   N  512B HUS726040AL5210  U  
    -----------------------------------------------------------------------
    
    
    Asi sa nevyhnem ist k tomu serveru fyzicky a pozriet znovu raid setup, pretoze tu nieco dost silno smrdi. A prekonfigurujem si asi remote zalohy z 1x denne na 1x za hodinu :D
    23.1.2020 20:46 GeorgeWH | skóre: 42
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dell PowerEdge T320, H710 Raid - pridanie disku
    Tak to je fest divne (mozno HW chyba?).

    Poradie diskov nemusi sediet s fyzickymi slotmi (aspon na HP nam to nesedelo).

    Logy:
    ./perccli /c0 show events
    Lokalizacia diskov:
    ./perccli /c0/e32/s4 start locate
    ./perccli /c0/e32/s4 stop locate
    msk avatar 23.1.2020 21:51 msk | skóre: 27 | blog: msk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dell PowerEdge T320, H710 Raid - pridanie disku
    Tu su eventy z dneska. Server som shutol, vytiahol som von diskovy ramik c.4, vybral z neho sacok so sroubami, vratil. Vybral ramik c.3, nasrouboval disk, vlozil. Vybral ramik 5, vlozil sacok so sroubami, vlozil naspat. Vsetko pri vypnutom serveri samozrejme, ale neviem ci nesleduje eventy aj vo vypnutom stave. Novo pridany disk je teda wd red sata v slote 3.
    
    seqNum: 0x0000224c
    Time: Thu Jan 23 12:33:58 2020
    
    Code: 0x0000002a
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Shutdown command received from host
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x0000224d
    Seconds since last reboot: 4
    Code: 0x00000000
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Firmware initialization started (PCI ID 005b/1000/1f35/1028)
    Event Data:
    ===========
    VendorId: 1000
    DeviceId: 5b
    SubVendorId: 1028
    SubDeviceId: 1f35
    
    
    seqNum: 0x0000224e
    Seconds since last reboot: 4
    Code: 0x00000001
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Firmware version 3.131.05-8147
    Event Data:
    ===========
    String: 3.131.05-8147
    
    
    seqNum: 0x0000224f
    Seconds since last reboot: 5
    Code: 0x0000008d
    Class: 0
    Locale: 0x08
    Event Description: Battery Present
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x00002250
    Seconds since last reboot: 5
    Code: 0x00000105
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Package version 21.3.4-0001
    Event Data:
    ===========
    String: 21.3.4-0001
    
    
    seqNum: 0x00002251
    Seconds since last reboot: 5
    Code: 0x0000010a
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Board Revision A03
    Event Data:
    ===========
    String: A03
    
    
    seqNum: 0x00002252
    Seconds since last reboot: 6
    Code: 0x00000095
    Class: 0
    Locale: 0x08
    Event Description: Battery temperature is normal
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x00002253
    Seconds since last reboot: 6
    Code: 0x000000a3
    Class: 0
    Locale: 0x08
    Event Description: Current capacity of the battery is above threshold
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x00002254
    Seconds since last reboot: 23
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: Encl PD 20 Path 5d81f060f789fa00, CDB: 1c 01 00 00 20 00, Sense: 6/29/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 255
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    001c 0001 0000 0000 0020 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 18
    Sense Data:
    0070 0000 0006 0000 0000 0000 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0029 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x00002255
    Seconds since last reboot: 25
    Code: 0x000000a7
    Class: 0
    Locale: 0x04
    Event Description: Enclosure PD 20(c None/p1) communication restored
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 255
    
    
    seqNum: 0x00002256
    Seconds since last reboot: 25
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: Encl PD 20
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 255
    
    
    seqNum: 0x00002257
    Seconds since last reboot: 25
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 20(c None/p1) Info: enclPd=20, scsiType=d, portMap=00, sasAddr=5d81f060f789fa00,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 255
    SAS Address 1: 5d81f060f789fa00
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x00002258
    Seconds since last reboot: 25
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 00(e0x20/s0)
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    
    
    seqNum: 0x00002259
    Seconds since last reboot: 25
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 00(e0x20/s0) Info: enclPd=20, scsiType=0, portMap=01, sasAddr=5000cca2441b87a9,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 0
    SAS Address 1: 5000cca2441b87a9
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x0000225a
    Seconds since last reboot: 25
    Code: 0x000000ec
    Class: 1
    Locale: 0x02
    Event Description: PD 00(e0x20/s0) is not a certified drive
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    
    
    seqNum: 0x0000225b
    Seconds since last reboot: 25
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 01(e0x20/s1)
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 1
    
    
    seqNum: 0x0000225c
    Seconds since last reboot: 25
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 01(e0x20/s1) Info: enclPd=20, scsiType=0, portMap=02, sasAddr=5000cca2443bc91d,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 1
    SAS Address 1: 5000cca2443bc91d
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x0000225d
    Seconds since last reboot: 25
    Code: 0x000000ec
    Class: 1
    Locale: 0x02
    Event Description: PD 01(e0x20/s1) is not a certified drive
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 1
    
    
    seqNum: 0x0000225e
    Seconds since last reboot: 25
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 02(e0x20/s2)
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 2
    
    
    seqNum: 0x0000225f
    Seconds since last reboot: 25
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 02(e0x20/s2) Info: enclPd=20, scsiType=0, portMap=00, sasAddr=5000cca25dc4db05,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 2
    SAS Address 1: 5000cca25dc4db05
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x00002260
    Seconds since last reboot: 25
    Code: 0x000000ec
    Class: 1
    Locale: 0x02
    Event Description: PD 02(e0x20/s2) is not a certified drive
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 2
    
    
    seqNum: 0x00002261
    Time: Thu Jan 23 12:35:58 2020
    
    Code: 0x0000002c
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Time established as 01/23/20 12:35:58; (61 seconds since power on)
    Event Data:
    ===========
    Elapsed Time since power-on: 61
    Time: Thu Jan 23 12:35:58 2020
    
    
    
    seqNum: 0x00002262
    Time: Thu Jan 23 12:36:08 2020
    
    Code: 0x00000093
    Class: 0
    Locale: 0x08
    Event Description: Battery started charging
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x00002263
    Time: Thu Jan 23 12:36:58 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 00(e0x20/s0) Path 5000cca2441b87a9, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x00002264
    Time: Thu Jan 23 12:36:58 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 01(e0x20/s1) Path 5000cca2443bc91d, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 1
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x00002265
    Time: Thu Jan 23 12:36:58 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 02(e0x20/s2) Path 5000cca25dc4db05, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 2
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x00002266
    Time: Thu Jan 23 12:37:32 2020
    
    Code: 0x00000185
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Host driver is loaded and operational
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x00002267
    Time: Thu Jan 23 12:40:44 2020
    
    Code: 0x0000002a
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Shutdown command received from host
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x00002268
    Seconds since last reboot: 4
    Code: 0x00000000
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Firmware initialization started (PCI ID 005b/1000/1f35/1028)
    Event Data:
    ===========
    VendorId: 1000
    DeviceId: 5b
    SubVendorId: 1028
    SubDeviceId: 1f35
    
    
    seqNum: 0x00002269
    Seconds since last reboot: 4
    Code: 0x00000001
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Firmware version 3.131.05-8147
    Event Data:
    ===========
    String: 3.131.05-8147
    
    
    seqNum: 0x0000226a
    Seconds since last reboot: 5
    Code: 0x0000008d
    Class: 0
    Locale: 0x08
    Event Description: Battery Present
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x0000226b
    Seconds since last reboot: 6
    Code: 0x00000105
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Package version 21.3.4-0001
    Event Data:
    ===========
    String: 21.3.4-0001
    
    
    seqNum: 0x0000226c
    Seconds since last reboot: 6
    Code: 0x0000010a
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Board Revision A03
    Event Data:
    ===========
    String: A03
    
    
    seqNum: 0x0000226d
    Seconds since last reboot: 7
    Code: 0x00000095
    Class: 0
    Locale: 0x08
    Event Description: Battery temperature is normal
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x0000226e
    Seconds since last reboot: 7
    Code: 0x000000a3
    Class: 0
    Locale: 0x08
    Event Description: Current capacity of the battery is above threshold
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x0000226f
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000a7
    Class: 0
    Locale: 0x04
    Event Description: Enclosure PD 20(c None/p1) communication restored
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 255
    
    
    seqNum: 0x00002270
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: Encl PD 20
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 255
    
    
    seqNum: 0x00002271
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 20(c None/p1) Info: enclPd=20, scsiType=d, portMap=00, sasAddr=5d81f060f789fa00,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 255
    SAS Address 1: 5d81f060f789fa00
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x00002272
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 00(e0x20/s0)
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    
    
    seqNum: 0x00002273
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 00(e0x20/s0) Info: enclPd=20, scsiType=0, portMap=01, sasAddr=5000cca2441b87a9,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 0
    SAS Address 1: 5000cca2441b87a9
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x00002274
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000ec
    Class: 1
    Locale: 0x02
    Event Description: PD 00(e0x20/s0) is not a certified drive
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    
    
    seqNum: 0x00002275
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 01(e0x20/s1)
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 1
    
    
    seqNum: 0x00002276
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 01(e0x20/s1) Info: enclPd=20, scsiType=0, portMap=02, sasAddr=5000cca2443bc91d,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 1
    SAS Address 1: 5000cca2443bc91d
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x00002277
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000ec
    Class: 1
    Locale: 0x02
    Event Description: PD 01(e0x20/s1) is not a certified drive
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 1
    
    
    seqNum: 0x00002278
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 02(e0x20/s2)
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 2
    
    
    seqNum: 0x00002279
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 02(e0x20/s2) Info: enclPd=20, scsiType=0, portMap=00, sasAddr=5000cca25dc4db05,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 2
    SAS Address 1: 5000cca25dc4db05
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x0000227a
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000ec
    Class: 1
    Locale: 0x02
    Event Description: PD 02(e0x20/s2) is not a certified drive
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 2
    
    
    seqNum: 0x0000227b
    Time: Thu Jan 23 12:41:57 2020
    
    Code: 0x0000002c
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Time established as 01/23/20 12:41:57; (62 seconds since power on)
    Event Data:
    ===========
    Elapsed Time since power-on: 62
    Time: Thu Jan 23 12:41:57 2020
    
    
    
    seqNum: 0x0000227c
    Time: Thu Jan 23 12:42:48 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 00(e0x20/s0) Path 5000cca2441b87a9, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x0000227d
    Time: Thu Jan 23 12:44:27 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 00(e0x20/s0) Path 5000cca2441b87a9, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x0000227e
    Time: Thu Jan 23 12:44:29 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 02(e0x20/s2) Path 5000cca25dc4db05, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 2
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x0000227f
    Time: Thu Jan 23 12:44:38 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 01(e0x20/s1) Path 5000cca2443bc91d, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 1
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x00002280
    Time: Thu Jan 23 12:44:40 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 00(e0x20/s0) Path 5000cca2441b87a9, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x00002281
    Time: Thu Jan 23 12:44:46 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 02(e0x20/s2) Path 5000cca25dc4db05, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 2
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x00002282
    Time: Thu Jan 23 12:44:50 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 00(e0x20/s0) Path 5000cca2441b87a9, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x00002283
    Time: Thu Jan 23 12:44:55 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 01(e0x20/s1) Path 5000cca2443bc91d, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 1
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x00002284
    Time: Thu Jan 23 12:45:00 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 02(e0x20/s2) Path 5000cca25dc4db05, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 2
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x00002285
    Time: Thu Jan 23 12:45:03 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 01(e0x20/s1) Path 5000cca2443bc91d, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 1
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x00002286
    Time: Thu Jan 23 12:45:06 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 00(e0x20/s0) Path 5000cca2441b87a9, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x00002287
    Time: Thu Jan 23 12:45:53 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 00(e0x20/s0) Path 5000cca2441b87a9, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x00002288
    Time: Thu Jan 23 12:46:04 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 01(e0x20/s1) Path 5000cca2443bc91d, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 1
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x00002289
    Time: Thu Jan 23 12:46:08 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 02(e0x20/s2) Path 5000cca25dc4db05, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 2
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x0000228a
    Time: Thu Jan 23 12:46:17 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 01(e0x20/s1) Path 5000cca2443bc91d, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 1
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x0000228b
    Seconds since last reboot: 4
    Code: 0x00000000
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Firmware initialization started (PCI ID 005b/1000/1f35/1028)
    Event Data:
    ===========
    VendorId: 1000
    DeviceId: 5b
    SubVendorId: 1028
    SubDeviceId: 1f35
    
    
    seqNum: 0x0000228c
    Seconds since last reboot: 4
    Code: 0x00000001
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Firmware version 3.131.05-8147
    Event Data:
    ===========
    String: 3.131.05-8147
    
    
    seqNum: 0x0000228d
    Seconds since last reboot: 5
    Code: 0x0000008d
    Class: 0
    Locale: 0x08
    Event Description: Battery Present
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x0000228e
    Seconds since last reboot: 5
    Code: 0x00000105
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Package version 21.3.4-0001
    Event Data:
    ===========
    String: 21.3.4-0001
    
    
    seqNum: 0x0000228f
    Seconds since last reboot: 5
    Code: 0x0000010a
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Board Revision A03
    Event Data:
    ===========
    String: A03
    
    
    seqNum: 0x00002290
    Seconds since last reboot: 6
    Code: 0x00000095
    Class: 0
    Locale: 0x08
    Event Description: Battery temperature is normal
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x00002291
    Seconds since last reboot: 6
    Code: 0x000000a3
    Class: 0
    Locale: 0x08
    Event Description: Current capacity of the battery is above threshold
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x00002292
    Seconds since last reboot: 22
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: Encl PD 20 Path 5d81f060f789fa00, CDB: 1c 01 00 00 20 00, Sense: 6/29/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 255
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    001c 0001 0000 0000 0020 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 18
    Sense Data:
    0070 0000 0006 0000 0000 0000 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0029 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x00002293
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000a7
    Class: 0
    Locale: 0x04
    Event Description: Enclosure PD 20(c None/p1) communication restored
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 255
    
    
    seqNum: 0x00002294
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: Encl PD 20
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 255
    
    
    seqNum: 0x00002295
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 20(c None/p1) Info: enclPd=20, scsiType=d, portMap=00, sasAddr=5d81f060f789fa00,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 255
    SAS Address 1: 5d81f060f789fa00
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x00002296
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 00(e0x20/s0)
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    
    
    seqNum: 0x00002297
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 00(e0x20/s0) Info: enclPd=20, scsiType=0, portMap=02, sasAddr=5000cca2441b87a9,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 0
    SAS Address 1: 5000cca2441b87a9
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x00002298
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000ec
    Class: 1
    Locale: 0x02
    Event Description: PD 00(e0x20/s0) is not a certified drive
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    
    
    seqNum: 0x00002299
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 01(e0x20/s1)
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 1
    
    
    seqNum: 0x0000229a
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 01(e0x20/s1) Info: enclPd=20, scsiType=0, portMap=01, sasAddr=5000cca2443bc91d,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 1
    SAS Address 1: 5000cca2443bc91d
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x0000229b
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000ec
    Class: 1
    Locale: 0x02
    Event Description: PD 01(e0x20/s1) is not a certified drive
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 1
    
    
    seqNum: 0x0000229c
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 02(e0x20/s2)
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 2
    
    
    seqNum: 0x0000229d
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 02(e0x20/s2) Info: enclPd=20, scsiType=0, portMap=00, sasAddr=5000cca25dc4db05,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 2
    SAS Address 1: 5000cca25dc4db05
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x0000229e
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000ec
    Class: 1
    Locale: 0x02
    Event Description: PD 02(e0x20/s2) is not a certified drive
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 2
    
    
    seqNum: 0x0000229f
    Time: Thu Jan 23 12:47:47 2020
    
    Code: 0x0000002c
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Time established as 01/23/20 12:47:47; (62 seconds since power on)
    Event Data:
    ===========
    Elapsed Time since power-on: 62
    Time: Thu Jan 23 12:47:47 2020
    
    
    
    seqNum: 0x000022a0
    Time: Thu Jan 23 12:47:56 2020
    
    Code: 0x00000093
    Class: 0
    Locale: 0x08
    Event Description: Battery started charging
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x000022a1
    Time: Thu Jan 23 12:48:48 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 00(e0x20/s0) Path 5000cca2441b87a9, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x000022a2
    Time: Thu Jan 23 12:48:48 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 01(e0x20/s1) Path 5000cca2443bc91d, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 1
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x000022a3
    Time: Thu Jan 23 12:48:48 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 02(e0x20/s2) Path 5000cca25dc4db05, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 2
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x000022a4
    Time: Thu Jan 23 12:49:01 2020
    
    Code: 0x000000f2
    Class: 0
    Locale: 0x08
    Event Description: Battery charge complete
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x000022a5
    Time: Thu Jan 23 12:49:21 2020
    
    Code: 0x00000185
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Host driver is loaded and operational
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x000022a6
    Time: Thu Jan 23 13:17:14 2020
    
    Code: 0x0000002a
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Shutdown command received from host
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x000022a7
    Seconds since last reboot: 4
    Code: 0x00000000
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Firmware initialization started (PCI ID 005b/1000/1f35/1028)
    Event Data:
    ===========
    VendorId: 1000
    DeviceId: 5b
    SubVendorId: 1028
    SubDeviceId: 1f35
    
    
    seqNum: 0x000022a8
    Seconds since last reboot: 4
    Code: 0x00000001
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Firmware version 3.131.05-8147
    Event Data:
    ===========
    String: 3.131.05-8147
    
    
    seqNum: 0x000022a9
    Seconds since last reboot: 5
    Code: 0x0000008d
    Class: 0
    Locale: 0x08
    Event Description: Battery Present
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x000022aa
    Seconds since last reboot: 5
    Code: 0x00000105
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Package version 21.3.4-0001
    Event Data:
    ===========
    String: 21.3.4-0001
    
    
    seqNum: 0x000022ab
    Seconds since last reboot: 5
    Code: 0x0000010a
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Board Revision A03
    Event Data:
    ===========
    String: A03
    
    
    seqNum: 0x000022ac
    Seconds since last reboot: 6
    Code: 0x00000095
    Class: 0
    Locale: 0x08
    Event Description: Battery temperature is normal
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x000022ad
    Seconds since last reboot: 6
    Code: 0x000000a3
    Class: 0
    Locale: 0x08
    Event Description: Current capacity of the battery is above threshold
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x000022ae
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000a7
    Class: 0
    Locale: 0x04
    Event Description: Enclosure PD 20(c None/p1) communication restored
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 255
    
    
    seqNum: 0x000022af
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: Encl PD 20
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 255
    
    
    seqNum: 0x000022b0
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 20(c None/p1) Info: enclPd=20, scsiType=d, portMap=00, sasAddr=5d81f060f789fa00,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 255
    SAS Address 1: 5d81f060f789fa00
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x000022b1
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 00(e0x20/s0)
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    
    
    seqNum: 0x000022b2
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 00(e0x20/s0) Info: enclPd=20, scsiType=0, portMap=02, sasAddr=5000cca2441b87a9,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 0
    SAS Address 1: 5000cca2441b87a9
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x000022b3
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000ec
    Class: 1
    Locale: 0x02
    Event Description: PD 00(e0x20/s0) is not a certified drive
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    
    
    seqNum: 0x000022b4
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 01(e0x20/s1)
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 1
    
    
    seqNum: 0x000022b5
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 01(e0x20/s1) Info: enclPd=20, scsiType=0, portMap=01, sasAddr=5000cca2443bc91d,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 1
    SAS Address 1: 5000cca2443bc91d
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x000022b6
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000ec
    Class: 1
    Locale: 0x02
    Event Description: PD 01(e0x20/s1) is not a certified drive
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 1
    
    
    seqNum: 0x000022b7
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 02(e0x20/s2)
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 2
    
    
    seqNum: 0x000022b8
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 02(e0x20/s2) Info: enclPd=20, scsiType=0, portMap=00, sasAddr=5000cca25dc4db05,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 2
    SAS Address 1: 5000cca25dc4db05
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x000022b9
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000ec
    Class: 1
    Locale: 0x02
    Event Description: PD 02(e0x20/s2) is not a certified drive
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 2
    
    
    seqNum: 0x000022ba
    Time: Thu Jan 23 13:18:26 2020
    
    Code: 0x0000002c
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Time established as 01/23/20 13:18:26; (62 seconds since power on)
    Event Data:
    ===========
    Elapsed Time since power-on: 62
    Time: Thu Jan 23 13:18:26 2020
    
    
    
    seqNum: 0x000022bb
    Time: Thu Jan 23 13:18:35 2020
    
    Code: 0x00000093
    Class: 0
    Locale: 0x08
    Event Description: Battery started charging
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x000022bc
    Seconds since last reboot: 4
    Code: 0x00000000
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Firmware initialization started (PCI ID 005b/1000/1f35/1028)
    Event Data:
    ===========
    VendorId: 1000
    DeviceId: 5b
    SubVendorId: 1028
    SubDeviceId: 1f35
    
    
    seqNum: 0x000022bd
    Seconds since last reboot: 4
    Code: 0x00000001
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Firmware version 3.131.05-8147
    Event Data:
    ===========
    String: 3.131.05-8147
    
    
    seqNum: 0x000022be
    Seconds since last reboot: 5
    Code: 0x0000008d
    Class: 0
    Locale: 0x08
    Event Description: Battery Present
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x000022bf
    Seconds since last reboot: 5
    Code: 0x00000105
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Package version 21.3.4-0001
    Event Data:
    ===========
    String: 21.3.4-0001
    
    
    seqNum: 0x000022c0
    Seconds since last reboot: 5
    Code: 0x0000010a
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Board Revision A03
    Event Data:
    ===========
    String: A03
    
    
    seqNum: 0x000022c1
    Seconds since last reboot: 6
    Code: 0x00000095
    Class: 0
    Locale: 0x08
    Event Description: Battery temperature is normal
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x000022c2
    Seconds since last reboot: 6
    Code: 0x000000a3
    Class: 0
    Locale: 0x08
    Event Description: Current capacity of the battery is above threshold
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x000022c3
    Seconds since last reboot: 22
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: Encl PD 20 Path 5d81f060f789fa00, CDB: 1c 01 00 00 20 00, Sense: 6/29/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 255
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    001c 0001 0000 0000 0020 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 18
    Sense Data:
    0070 0000 0006 0000 0000 0000 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0029 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x000022c4
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000a7
    Class: 0
    Locale: 0x04
    Event Description: Enclosure PD 20(c None/p1) communication restored
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 255
    
    
    seqNum: 0x000022c5
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: Encl PD 20
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 255
    
    
    seqNum: 0x000022c6
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 20(c None/p1) Info: enclPd=20, scsiType=d, portMap=00, sasAddr=5d81f060f789fa00,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 255
    SAS Address 1: 5d81f060f789fa00
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x000022c7
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 00(e0x20/s0)
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    
    
    seqNum: 0x000022c8
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 00(e0x20/s0) Info: enclPd=20, scsiType=0, portMap=01, sasAddr=5000cca2441b87a9,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 0
    SAS Address 1: 5000cca2441b87a9
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x000022c9
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000ec
    Class: 1
    Locale: 0x02
    Event Description: PD 00(e0x20/s0) is not a certified drive
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    
    
    seqNum: 0x000022ca
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 01(e0x20/s1)
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 1
    
    
    seqNum: 0x000022cb
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 01(e0x20/s1) Info: enclPd=20, scsiType=0, portMap=02, sasAddr=5000cca2443bc91d,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 1
    SAS Address 1: 5000cca2443bc91d
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x000022cc
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000ec
    Class: 1
    Locale: 0x02
    Event Description: PD 01(e0x20/s1) is not a certified drive
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 1
    
    
    seqNum: 0x000022cd
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 02(e0x20/s2)
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 2
    
    
    seqNum: 0x000022ce
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 02(e0x20/s2) Info: enclPd=20, scsiType=0, portMap=00, sasAddr=5000cca25dc4db05,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 2
    SAS Address 1: 5000cca25dc4db05
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x000022cf
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000ec
    Class: 1
    Locale: 0x02
    Event Description: PD 02(e0x20/s2) is not a certified drive
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 2
    
    
    seqNum: 0x000022d0
    Time: Thu Jan 23 13:20:55 2020
    
    Code: 0x0000002c
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Time established as 01/23/20 13:20:55; (62 seconds since power on)
    Event Data:
    ===========
    Elapsed Time since power-on: 62
    Time: Thu Jan 23 13:20:55 2020
    
    
    
    seqNum: 0x000022d1
    Time: Thu Jan 23 13:21:55 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 00(e0x20/s0) Path 5000cca2441b87a9, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x000022d2
    Time: Thu Jan 23 13:21:55 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 01(e0x20/s1) Path 5000cca2443bc91d, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 1
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x000022d3
    Time: Thu Jan 23 13:21:55 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 02(e0x20/s2) Path 5000cca25dc4db05, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 2
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x000022d4
    Time: Thu Jan 23 13:22:32 2020
    
    Code: 0x00000185
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Host driver is loaded and operational
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x000022d5
    Time: Thu Jan 23 19:59:38 2020
    
    Code: 0x0000002a
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Shutdown command received from host
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x000022d6
    Seconds since last reboot: 4
    Code: 0x00000000
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Firmware initialization started (PCI ID 005b/1000/1f35/1028)
    Event Data:
    ===========
    VendorId: 1000
    DeviceId: 5b
    SubVendorId: 1028
    SubDeviceId: 1f35
    
    
    seqNum: 0x000022d7
    Seconds since last reboot: 4
    Code: 0x00000001
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Firmware version 3.131.05-8147
    Event Data:
    ===========
    String: 3.131.05-8147
    
    
    seqNum: 0x000022d8
    Seconds since last reboot: 5
    Code: 0x0000008d
    Class: 0
    Locale: 0x08
    Event Description: Battery Present
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x000022d9
    Seconds since last reboot: 5
    Code: 0x00000105
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Package version 21.3.4-0001
    Event Data:
    ===========
    String: 21.3.4-0001
    
    
    seqNum: 0x000022da
    Seconds since last reboot: 5
    Code: 0x0000010a
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Board Revision A03
    Event Data:
    ===========
    String: A03
    
    
    seqNum: 0x000022db
    Seconds since last reboot: 6
    Code: 0x00000095
    Class: 0
    Locale: 0x08
    Event Description: Battery temperature is normal
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x000022dc
    Seconds since last reboot: 6
    Code: 0x000000a3
    Class: 0
    Locale: 0x08
    Event Description: Current capacity of the battery is above threshold
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x000022dd
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000a7
    Class: 0
    Locale: 0x04
    Event Description: Enclosure PD 20(c None/p1) communication restored
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 255
    
    
    seqNum: 0x000022de
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: Encl PD 20
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 255
    
    
    seqNum: 0x000022df
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 20(c None/p1) Info: enclPd=20, scsiType=d, portMap=00, sasAddr=5d81f060f789fa00,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 255
    SAS Address 1: 5d81f060f789fa00
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x000022e0
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 00(e0x20/s0)
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    
    
    seqNum: 0x000022e1
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 00(e0x20/s0) Info: enclPd=20, scsiType=0, portMap=01, sasAddr=5000cca2441b87a9,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 0
    SAS Address 1: 5000cca2441b87a9
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x000022e2
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000ec
    Class: 1
    Locale: 0x02
    Event Description: PD 00(e0x20/s0) is not a certified drive
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    
    
    seqNum: 0x000022e3
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 01(e0x20/s1)
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 1
    
    
    seqNum: 0x000022e4
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 01(e0x20/s1) Info: enclPd=20, scsiType=0, portMap=02, sasAddr=5000cca2443bc91d,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 1
    SAS Address 1: 5000cca2443bc91d
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x000022e5
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000ec
    Class: 1
    Locale: 0x02
    Event Description: PD 01(e0x20/s1) is not a certified drive
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 1
    
    
    seqNum: 0x000022e6
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 02(e0x20/s2)
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 2
    
    
    seqNum: 0x000022e7
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 02(e0x20/s2) Info: enclPd=20, scsiType=0, portMap=00, sasAddr=5000cca25dc4db05,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 2
    SAS Address 1: 5000cca25dc4db05
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x000022e8
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000ec
    Class: 1
    Locale: 0x02
    Event Description: PD 02(e0x20/s2) is not a certified drive
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 2
    
    
    seqNum: 0x000022e9
    Time: Thu Jan 23 20:00:51 2020
    
    Code: 0x0000002c
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Time established as 01/23/20 20:00:51; (61 seconds since power on)
    Event Data:
    ===========
    Elapsed Time since power-on: 61
    Time: Thu Jan 23 20:00:51 2020
    
    
    
    seqNum: 0x000022ea
    Time: Thu Jan 23 20:01:52 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 00(e0x20/s0) Path 5000cca2441b87a9, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x000022eb
    Time: Thu Jan 23 20:01:52 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 01(e0x20/s1) Path 5000cca2443bc91d, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 1
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x000022ec
    Time: Thu Jan 23 20:01:52 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 02(e0x20/s2) Path 5000cca25dc4db05, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 2
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x000022ed
    Time: Thu Jan 23 20:11:17 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 00(e0x20/s0) Path 5000cca2441b87a9, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x000022ee
    Time: Thu Jan 23 20:11:17 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 01(e0x20/s1) Path 5000cca2443bc91d, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 1
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x000022ef
    Time: Thu Jan 23 20:11:17 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 02(e0x20/s2) Path 5000cca25dc4db05, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 2
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x000022f0
    Seconds since last reboot: 4
    Code: 0x00000000
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Firmware initialization started (PCI ID 005b/1000/1f35/1028)
    Event Data:
    ===========
    VendorId: 1000
    DeviceId: 5b
    SubVendorId: 1028
    SubDeviceId: 1f35
    
    
    seqNum: 0x000022f1
    Seconds since last reboot: 4
    Code: 0x00000001
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Firmware version 3.131.05-8147
    Event Data:
    ===========
    String: 3.131.05-8147
    
    
    seqNum: 0x000022f2
    Seconds since last reboot: 5
    Code: 0x0000008d
    Class: 0
    Locale: 0x08
    Event Description: Battery Present
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x000022f3
    Seconds since last reboot: 5
    Code: 0x00000105
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Package version 21.3.4-0001
    Event Data:
    ===========
    String: 21.3.4-0001
    
    
    seqNum: 0x000022f4
    Seconds since last reboot: 5
    Code: 0x0000010a
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Board Revision A03
    Event Data:
    ===========
    String: A03
    
    
    seqNum: 0x000022f5
    Seconds since last reboot: 6
    Code: 0x00000095
    Class: 0
    Locale: 0x08
    Event Description: Battery temperature is normal
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x000022f6
    Seconds since last reboot: 6
    Code: 0x000000a3
    Class: 0
    Locale: 0x08
    Event Description: Current capacity of the battery is above threshold
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x000022f7
    Seconds since last reboot: 22
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: Encl PD 20 Path 5d81f060f789fa00, CDB: 1c 01 00 00 20 00, Sense: 6/29/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 255
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    001c 0001 0000 0000 0020 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 18
    Sense Data:
    0070 0000 0006 0000 0000 0000 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0029 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x000022f8
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000a7
    Class: 0
    Locale: 0x04
    Event Description: Enclosure PD 20(c None/p1) communication restored
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 255
    
    
    seqNum: 0x000022f9
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: Encl PD 20
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 255
    
    
    seqNum: 0x000022fa
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 20(c None/p1) Info: enclPd=20, scsiType=d, portMap=00, sasAddr=5d81f060f789fa00,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 255
    SAS Address 1: 5d81f060f789fa00
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x000022fb
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 00(e0x20/s0)
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    
    
    seqNum: 0x000022fc
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 00(e0x20/s0) Info: enclPd=20, scsiType=0, portMap=01, sasAddr=5000cca2441b87a9,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 0
    SAS Address 1: 5000cca2441b87a9
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x000022fd
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000ec
    Class: 1
    Locale: 0x02
    Event Description: PD 00(e0x20/s0) is not a certified drive
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    
    
    seqNum: 0x000022fe
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 01(e0x20/s1)
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 1
    
    
    seqNum: 0x000022ff
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 01(e0x20/s1) Info: enclPd=20, scsiType=0, portMap=02, sasAddr=5000cca2443bc91d,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 1
    SAS Address 1: 5000cca2443bc91d
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x00002300
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000ec
    Class: 1
    Locale: 0x02
    Event Description: PD 01(e0x20/s1) is not a certified drive
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 1
    
    
    seqNum: 0x00002301
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 02(e0x20/s2)
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 2
    
    
    seqNum: 0x00002302
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 02(e0x20/s2) Info: enclPd=20, scsiType=0, portMap=00, sasAddr=5000cca25dc4db05,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 2
    SAS Address 1: 5000cca25dc4db05
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x00002303
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000ec
    Class: 1
    Locale: 0x02
    Event Description: PD 02(e0x20/s2) is not a certified drive
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 2
    
    
    seqNum: 0x00002304
    Time: Thu Jan 23 20:12:42 2020
    
    Code: 0x0000002c
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Time established as 01/23/20 20:12:42; (61 seconds since power on)
    Event Data:
    ===========
    Elapsed Time since power-on: 61
    Time: Thu Jan 23 20:12:42 2020
    
    
    
    seqNum: 0x00002305
    Time: Thu Jan 23 20:14:26 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 00(e0x20/s0) Path 5000cca2441b87a9, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x00002306
    Time: Thu Jan 23 20:14:33 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 02(e0x20/s2) Path 5000cca25dc4db05, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 2
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x00002307
    Time: Thu Jan 23 20:14:47 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 01(e0x20/s1) Path 5000cca2443bc91d, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 1
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x00002308
    Time: Thu Jan 23 20:14:55 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 00(e0x20/s0) Path 5000cca2441b87a9, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x00002309
    Time: Thu Jan 23 20:15:01 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 02(e0x20/s2) Path 5000cca25dc4db05, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 2
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x0000230a
    Time: Thu Jan 23 20:15:24 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 00(e0x20/s0) Path 5000cca2441b87a9, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x0000230b
    Seconds since last reboot: 4
    Code: 0x00000000
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Firmware initialization started (PCI ID 005b/1000/1f35/1028)
    Event Data:
    ===========
    VendorId: 1000
    DeviceId: 5b
    SubVendorId: 1028
    SubDeviceId: 1f35
    
    
    seqNum: 0x0000230c
    Seconds since last reboot: 4
    Code: 0x00000001
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Firmware version 3.131.05-8147
    Event Data:
    ===========
    String: 3.131.05-8147
    
    
    seqNum: 0x0000230d
    Seconds since last reboot: 5
    Code: 0x0000008d
    Class: 0
    Locale: 0x08
    Event Description: Battery Present
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x0000230e
    Seconds since last reboot: 5
    Code: 0x00000105
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Package version 21.3.4-0001
    Event Data:
    ===========
    String: 21.3.4-0001
    
    
    seqNum: 0x0000230f
    Seconds since last reboot: 5
    Code: 0x0000010a
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Board Revision A03
    Event Data:
    ===========
    String: A03
    
    
    seqNum: 0x00002310
    Seconds since last reboot: 6
    Code: 0x00000095
    Class: 0
    Locale: 0x08
    Event Description: Battery temperature is normal
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x00002311
    Seconds since last reboot: 6
    Code: 0x000000a3
    Class: 0
    Locale: 0x08
    Event Description: Current capacity of the battery is above threshold
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x00002312
    Seconds since last reboot: 22
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: Encl PD 20 Path 5d81f060f789fa00, CDB: 1c 01 00 00 20 00, Sense: 6/29/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 255
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    001c 0001 0000 0000 0020 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 18
    Sense Data:
    0070 0000 0006 0000 0000 0000 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0029 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x00002313
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000a7
    Class: 0
    Locale: 0x04
    Event Description: Enclosure PD 20(c None/p1) communication restored
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 255
    
    
    seqNum: 0x00002314
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: Encl PD 20
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 255
    
    
    seqNum: 0x00002315
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 20(c None/p1) Info: enclPd=20, scsiType=d, portMap=00, sasAddr=5d81f060f789fa00,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 255
    SAS Address 1: 5d81f060f789fa00
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x00002316
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 00(e0x20/s0)
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    
    
    seqNum: 0x00002317
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 00(e0x20/s0) Info: enclPd=20, scsiType=0, portMap=02, sasAddr=5000cca2441b87a9,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 0
    SAS Address 1: 5000cca2441b87a9
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x00002318
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000ec
    Class: 1
    Locale: 0x02
    Event Description: PD 00(e0x20/s0) is not a certified drive
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    
    
    seqNum: 0x00002319
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 01(e0x20/s1)
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 1
    
    
    seqNum: 0x0000231a
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 01(e0x20/s1) Info: enclPd=20, scsiType=0, portMap=01, sasAddr=5000cca2443bc91d,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 1
    SAS Address 1: 5000cca2443bc91d
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x0000231b
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000ec
    Class: 1
    Locale: 0x02
    Event Description: PD 01(e0x20/s1) is not a certified drive
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 1
    
    
    seqNum: 0x0000231c
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 02(e0x20/s2)
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 2
    
    
    seqNum: 0x0000231d
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 02(e0x20/s2) Info: enclPd=20, scsiType=0, portMap=00, sasAddr=5000cca25dc4db05,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 2
    SAS Address 1: 5000cca25dc4db05
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x0000231e
    Seconds since last reboot: 24
    Code: 0x000000ec
    Class: 1
    Locale: 0x02
    Event Description: PD 02(e0x20/s2) is not a certified drive
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 2
    
    
    seqNum: 0x0000231f
    Time: Thu Jan 23 20:17:50 2020
    
    Code: 0x0000002c
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Time established as 01/23/20 20:17:50; (61 seconds since power on)
    Event Data:
    ===========
    Elapsed Time since power-on: 61
    Time: Thu Jan 23 20:17:50 2020
    
    
    
    seqNum: 0x00002320
    Seconds since last reboot: 4
    Code: 0x00000000
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Firmware initialization started (PCI ID 005b/1000/1f35/1028)
    Event Data:
    ===========
    VendorId: 1000
    DeviceId: 5b
    SubVendorId: 1028
    SubDeviceId: 1f35
    
    
    seqNum: 0x00002321
    Seconds since last reboot: 4
    Code: 0x00000001
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Firmware version 3.131.05-8147
    Event Data:
    ===========
    String: 3.131.05-8147
    
    
    seqNum: 0x00002322
    Seconds since last reboot: 5
    Code: 0x0000008d
    Class: 0
    Locale: 0x08
    Event Description: Battery Present
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x00002323
    Seconds since last reboot: 5
    Code: 0x00000105
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Package version 21.3.4-0001
    Event Data:
    ===========
    String: 21.3.4-0001
    
    
    seqNum: 0x00002324
    Seconds since last reboot: 5
    Code: 0x0000010a
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Board Revision A03
    Event Data:
    ===========
    String: A03
    
    
    seqNum: 0x00002325
    Seconds since last reboot: 6
    Code: 0x00000095
    Class: 0
    Locale: 0x08
    Event Description: Battery temperature is normal
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x00002326
    Seconds since last reboot: 6
    Code: 0x000000a3
    Class: 0
    Locale: 0x08
    Event Description: Current capacity of the battery is above threshold
    Event Data:
    ===========
    None
    
    
    seqNum: 0x00002327
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000a7
    Class: 0
    Locale: 0x04
    Event Description: Enclosure PD 20(c None/p1) communication restored
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 255
    
    
    seqNum: 0x00002328
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: Encl PD 20
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 255
    
    
    seqNum: 0x00002329
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 20(c None/p1) Info: enclPd=20, scsiType=d, portMap=00, sasAddr=5d81f060f789fa00,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 32
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 255
    SAS Address 1: 5d81f060f789fa00
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x0000232a
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 00(e0x20/s0)
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    
    
    seqNum: 0x0000232b
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 00(e0x20/s0) Info: enclPd=20, scsiType=0, portMap=01, sasAddr=5000cca2441b87a9,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 0
    SAS Address 1: 5000cca2441b87a9
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x0000232c
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000ec
    Class: 1
    Locale: 0x02
    Event Description: PD 00(e0x20/s0) is not a certified drive
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    
    
    seqNum: 0x0000232d
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 01(e0x20/s1)
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 1
    
    
    seqNum: 0x0000232e
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 01(e0x20/s1) Info: enclPd=20, scsiType=0, portMap=02, sasAddr=5000cca2443bc91d,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 1
    SAS Address 1: 5000cca2443bc91d
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x0000232f
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000ec
    Class: 1
    Locale: 0x02
    Event Description: PD 01(e0x20/s1) is not a certified drive
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 1
    
    
    seqNum: 0x00002330
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x0000005b
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 02(e0x20/s2)
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 2
    
    
    seqNum: 0x00002331
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000f7
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Inserted: PD 02(e0x20/s2) Info: enclPd=20, scsiType=0, portMap=00, sasAddr=5000cca25dc4db05,0000000000000000
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Device ID: 32
    Enclosure Index: 1
    Slot Number: 2
    SAS Address 1: 5000cca25dc4db05
    SAS Address 2: 0
    
    
    seqNum: 0x00002332
    Seconds since last reboot: 20
    Code: 0x000000ec
    Class: 1
    Locale: 0x02
    Event Description: PD 02(e0x20/s2) is not a certified drive
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 2
    
    
    seqNum: 0x00002333
    Time: Thu Jan 23 20:22:00 2020
    
    Code: 0x0000002c
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Time established as 01/23/20 20:22:00; (41 seconds since power on)
    Event Data:
    ===========
    Elapsed Time since power-on: 41
    Time: Thu Jan 23 20:22:00 2020
    
    
    
    seqNum: 0x00002334
    Time: Thu Jan 23 20:23:00 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 00(e0x20/s0) Path 5000cca2441b87a9, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 0
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 0
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x00002335
    Time: Thu Jan 23 20:23:00 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 01(e0x20/s1) Path 5000cca2443bc91d, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 1
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 1
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x00002336
    Time: Thu Jan 23 20:23:00 2020
    
    Code: 0x00000071
    Class: 0
    Locale: 0x02
    Event Description: Unexpected sense: PD 02(e0x20/s2) Path 5000cca25dc4db05, CDB: 12 01 dc 01 22 00, Sense: 5/24/00
    Event Data:
    ===========
    Device ID: 2
    Enclosure Index: 32
    Slot Number: 2
    CDB Length: 6
    CDB Data:
    0012 0001 00dc 0001 0022 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 Sense Length: 60
    Sense Data:
    0072 0005 0024 0000 0000 0000 0000 0034 0000 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0001 000a 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0006 0000 0000 00c0 0000 0002 0000 0003 0002 0000 0000 0005 0002 0000 0000 0080 0002 00f8 0023 0081 0006 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 
    
    seqNum: 0x00002337
    Time: Thu Jan 23 20:23:37 2020
    
    Code: 0x00000185
    Class: 0
    Locale: 0x20
    Event Description: Host driver is loaded and operational
    Event Data:
    ===========
    None
    Controller = 0
    Status = Success
    Description = None
    
    Events = GETEVENTS
    
    Controller Properties :
    =====================
    
    ------------------------------------
    Ctrl Status  Method          Value  
    ------------------------------------
       0 Success handleSuboption Events 
    ------------------------------------
    
    
    
    
    
    A tu su este virtualne disky z commandline:
    root@server:~#  /opt/MegaRAID/perccli/perccli /c0 /v0 show all
    Controller = 0
    Status = Success
    Description = None
    
    
    /c0/v0 :
    ======
    
    -------------------------------------------------------------
    DG/VD TYPE  State Access Consist Cache Cac sCC     Size Name
    -------------------------------------------------------------
    0/0   RAID1 Optl  RW     Yes     RWBD  -   OFF 3.637 TB
    -------------------------------------------------------------
    
    Cac=CacheCade|Rec=Recovery|OfLn=OffLine|Pdgd=Partially Degraded|Dgrd=Degraded
    Optl=Optimal|RO=Read Only|RW=Read Write|HD=Hidden|TRANS=TransportReady|B=Blocked|
    Consist=Consistent|R=Read Ahead Always|NR=No Read Ahead|WB=WriteBack|
    FWB=Force WriteBack|WT=WriteThrough|C=Cached IO|D=Direct IO|sCC=Scheduled
    Check Consistency
    
    
    PDs for VD 0 :
    ============
    
    -----------------------------------------------------------------------
    EID:Slt DID State DG     Size Intf Med SED PI SeSz Model            Sp
    -----------------------------------------------------------------------
    32:0      0 Onln   0 3.637 TB SAS  HDD N   N  512B HUS726040AL5210  U
    32:1      1 Onln   0 3.637 TB SAS  HDD N   N  512B HUS726040AL5210  U
    -----------------------------------------------------------------------
    
    EID-Enclosure Device ID|Slt-Slot No.|DID-Device ID|DG-DriveGroup
    DHS-Dedicated Hot Spare|UGood-Unconfigured Good|GHS-Global Hotspare
    UBad-Unconfigured Bad|Onln-Online|Offln-Offline|Intf-Interface
    Med-Media Type|SED-Self Encryptive Drive|PI-Protection Info
    SeSz-Sector Size|Sp-Spun|U-Up|D-Down/PowerSave|T-Transition|F-Foreign
    UGUnsp-Unsupported|UGShld-UnConfigured shielded|HSPShld-Hotspare shielded
    CFShld-Configured shielded|Cpybck-CopyBack|CBShld-Copyback Shielded
    
    
    VD0 Properties :
    ==============
    Strip Size = 64 KB
    Number of Blocks = 7812939776
    Span Depth = 1
    Number of Drives Per Span = 2
    Write Cache(initial setting) = WriteBack
    Disk Cache Policy = Disk's Default
    Encryption = None
    Data Protection = None
    Active Operations = None
    Exposed to OS = Yes
    Creation Date = 03-01-2020
    Creation Time = 05:46:58 PM
    Emulation type = default
    Is LD Ready for OS Requests = Yes
    SCSI NAA Id = 6c81f660f789fa0025a23a9211256020
    
    root@server:~#  /opt/MegaRAID/perccli/perccli /c0 /v1 show all
    Controller = 0
    Status = Success
    Description = None
    
    
    /c0/v1 :
    ======
    
    -------------------------------------------------------------
    DG/VD TYPE  State Access Consist Cache Cac sCC     Size Name
    -------------------------------------------------------------
    1/1   RAID0 Optl  RW     Yes     RWBD  -   OFF 3.637 TB
    -------------------------------------------------------------
    
    Cac=CacheCade|Rec=Recovery|OfLn=OffLine|Pdgd=Partially Degraded|Dgrd=Degraded
    Optl=Optimal|RO=Read Only|RW=Read Write|HD=Hidden|TRANS=TransportReady|B=Blocked|
    Consist=Consistent|R=Read Ahead Always|NR=No Read Ahead|WB=WriteBack|
    FWB=Force WriteBack|WT=WriteThrough|C=Cached IO|D=Direct IO|sCC=Scheduled
    Check Consistency
    
    
    PDs for VD 1 :
    ============
    
    -----------------------------------------------------------------------
    EID:Slt DID State DG     Size Intf Med SED PI SeSz Model            Sp
    -----------------------------------------------------------------------
    32:2      2 Onln   1 3.637 TB SAS  HDD N   N  512B HUS726040AL5210  U
    -----------------------------------------------------------------------
    
    EID-Enclosure Device ID|Slt-Slot No.|DID-Device ID|DG-DriveGroup
    DHS-Dedicated Hot Spare|UGood-Unconfigured Good|GHS-Global Hotspare
    UBad-Unconfigured Bad|Onln-Online|Offln-Offline|Intf-Interface
    Med-Media Type|SED-Self Encryptive Drive|PI-Protection Info
    SeSz-Sector Size|Sp-Spun|U-Up|D-Down/PowerSave|T-Transition|F-Foreign
    UGUnsp-Unsupported|UGShld-UnConfigured shielded|HSPShld-Hotspare shielded
    CFShld-Configured shielded|Cpybck-CopyBack|CBShld-Copyback Shielded
    
    
    VD1 Properties :
    ==============
    Strip Size = 64 KB
    Number of Blocks = 7812939776
    Span Depth = 1
    Number of Drives Per Span = 1
    Write Cache(initial setting) = WriteBack
    Disk Cache Policy = Disk's Default
    Encryption = None
    Data Protection = None
    Active Operations = None
    Exposed to OS = Yes
    Creation Date = 03-01-2020
    Creation Time = 05:47:29 PM
    Emulation type = default
    Is LD Ready for OS Requests = Yes
    SCSI NAA Id = 6c81f660f789fa0025a23ab112ff175a
    
    
    msk avatar 24.1.2020 20:37 msk | skóre: 27 | blog: msk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dell PowerEdge T320, H710 Raid - pridanie disku
    Este som sa docital, ze tento dell radic nema rad "necertifikovane" disky, pricom wd red patri medzi ne. Skocim tam cez vikend a skusim disk vybrat, dufam ze sa nic nestane a system pobezi ako bezal povodne. Pokial ano, kupim do neho hitachi a wd-cko niekde zrecyklujem.
    msk avatar 26.1.2020 14:01 msk | skóre: 27 | blog: msk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dell PowerEdge T320, H710 Raid - pridanie disku
    Mno kto vie, ako si to mal nakonfigurovane... Skus pozriet do logov radica.
    Toto je najprinosnejsi prispevok celeho blogu, odhalujuci zakladny a jediny problem - som debil. Som debil. Som debil.
    msk avatar 26.1.2020 14:03 msk | skóre: 27 | blog: msk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Dell PowerEdge T320, H710 Raid - pridanie disku
    (pricom na svoju uplne zbytocnu obhajobu uvediem, ze keby mi ten radic nepisal na vsetky 3 disky "Hitachi Ultrastar", ale skutocny stav, asi by som tento zapisok ani vobec nevytvoril a siel sa do toho servera fyzicky pozriet hned ...)

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.