abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 04:55 | Zajímavý software

    Microsoft zveřejnil na GitHubu zdrojové kódy MS-DOSu 4.0 pod licencí MIT. Ve stejném repozitáři se nacházejí i před lety zveřejněné zdrojové k kódy MS-DOSu 1.25 a 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 17:33 | Nová verze

    Canonical vydal (email, blog, YouTube) Ubuntu 24.04 LTS Noble Numbat. Přehled novinek v poznámkách k vydání a také příspěvcích na blogu: novinky v desktopu a novinky v bezpečnosti. Vydány byly také oficiální deriváty Edubuntu, Kubuntu, Lubuntu, Ubuntu Budgie, Ubuntu Cinnamon, Ubuntu Kylin, Ubuntu MATE, Ubuntu Studio, Ubuntu Unity a Xubuntu. Jedná se o 10. LTS verzi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 7
    včera 14:22 | Komunita

    Na YouTube je k dispozici videozáznam z včerejšího Czech Open Source Policy Forum 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 1
    včera 13:22 | Nová verze

    Fossil (Wikipedie) byl vydán ve verzi 2.24. Jedná se o distribuovaný systém správy verzí propojený se správou chyb, wiki stránek a blogů s integrovaným webovým rozhraním. Vše běží z jednoho jediného spustitelného souboru a uloženo je v SQLite databázi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 12:44 | Nová verze

    Byla vydána nová stabilní verze 6.7 webového prohlížeče Vivaldi (Wikipedie). Postavena je na Chromiu 124. Přehled novinek i s náhledy v příspěvku na blogu. Vypíchnout lze Spořič paměti (Memory Saver) automaticky hibernující karty, které nebyly nějakou dobu používány nebo vylepšené Odběry (Feed Reader).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:55 | Nová verze

    OpenJS Foundation, oficiální projekt konsorcia Linux Foundation, oznámila vydání verze 22 otevřeného multiplatformního prostředí pro vývoj a běh síťových aplikací napsaných v JavaScriptu Node.js (Wikipedie). V říjnu se verze 22 stane novou aktivní LTS verzí. Podpora je plánována do dubna 2027.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:22 | Nová verze

    Byla vydána verze 8.2 open source virtualizační platformy Proxmox VE (Proxmox Virtual Environment, Wikipedie) založené na Debianu. Přehled novinek v poznámkách k vydání a v informačním videu. Zdůrazněn je průvodce migrací hostů z VMware ESXi do Proxmoxu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:11 | Nová verze

    R (Wikipedie), programovací jazyk a prostředí určené pro statistickou analýzu dat a jejich grafické zobrazení, bylo vydáno ve verzi 4.4.0. Její kódové jméno je Puppy Cup.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    24.4. 22:44 | IT novinky

    IBM kupuje společnost HashiCorp (Terraform, Packer, Vault, Boundary, Consul, Nomad, Waypoint, Vagrant, …) za 6,4 miliardy dolarů, tj. 35 dolarů za akcii.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 12
    24.4. 15:55 | Nová verze

    Byl vydán TrueNAS SCALE 24.04 “Dragonfish”. Přehled novinek této open source storage platformy postavené na Debianu v poznámkách k vydání.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    KDE Plasma 6
     (73%)
     (9%)
     (2%)
     (16%)
    Celkem 769 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    Jak jsem se stal protistátním živlem

    28.3.2017 20:34 | Přečteno: 2089× | Rusko | poslední úprava: 28.3.2017 20:09

    Jak jsem se stal protistátním živlem aneb trocha Snowdena v praxi

    Následující text se zakládá na mých doměnkách, ale připadá mi příliš nepravděpodobné, že by se sešly náhodně tři věci najednou. Neovládám umění psaní, proto se omlouvám za nekvalitu textu.

    Jednoho dne (asi v době bombardování Srbů za drzost vzpírání se uřezávačům hlav) jsem zjistil, že můj pohled na svět začíná být zcela nekompatibilní s oficiálním západním humanisticko-lidsko-právním pohledem.Proto jsem začal hledat jiné zdroje informací a vlastně i jinou kulturu, než nám nabízí režimní masmédia. Opravdu na hopkajícího afroameričana( proč se nemůžu svobodně vyjadřovat?) hulákajícího do hudby fet, děvky a zabít, či na umělecká filmová díla typu vydloubnout jediné oko a zašlápnout ho, nejsem zvědavý. Hledal jsem hledal,až jsem našel. Objevil jsem pro sebe znovu ruský svět - a to v podobě hudby(kdo z Vás zná skupiny Bi-2, Kino, Ruki verh, Karol i shut, Igor talkov, Zemfira, Leningrad), filmů(Brat 2, Voina, Lichnyj nomer,Tureckii gambit, O cem govoryat muzhshiny,...), televizních kanálů plných publicistických pořadů(Postskriptum s Alexeem Pushkovim, Vecher s Vladimirom Sulyavovim, Speciyalnyjkorespondent, 60 minut, Voennaya taina) a spusty nezávislých zpravodajských kanalů/serverů např.: pravda.ru, Anna news (novináři, zaměřenína Sýrii a Donbas - třeba v Sýrii běhali do útoku přímo se Syrskou armádou a natáčeli to.) a především News-front. News front je krymský kanál, ve kterém jsou nejčastěji rozhovory dělané po skypu panem Veselovským s lidmi na Ukrajině, Donbasu a Rusku. Často se tam objevují reportáže z bojů na východě Ukrajiny (z ruského pohledu).

    Obecně se mi prostě pohled ruských médií líbí, tedy až na to, že o situaci v Rusku ne vždy mluví pravdu. Třeba o embargu, kde se chlubí tím, že Rusko to vlastně nijak neovlivnilo. Ale když jsem byl nedávno v Rusku,tak mi babička mojí ženy řekla, když jsem šel ven - dej si venku pozor, lidé už mají opět hlad.

    Dovolím si ještě odbočit. V ruských televizích se často objevují zprávy, které jsou velmi kritické. Například o korupci, o problémech s hiv pozitivními, s drogami. Stačí počkat 2 dny po odvysílání takové zprávy a režimní média typu Mladá fronta včera otisknou doslovný přepis té ruské reportáže a vydávají to za vlastní objevné dílo. Na to, že by přetiskli nějakou optimistickou reportáž z ruské televize asi nemají v novinách místo.

    Z těch optimistických zpráv některé bývají zajímavé, bohužel nejsou rozebrány po technické stránce do detailu.Nedávno třeba byla reportáž o moskevském centru řízení vojsk, což mi připomínalo skoro sci-fi. Je to taková kulatá místnost v Moskvě, ze které je možné sledovat libovolné ruské vojenské zařízení na světě. Chlubili se tam,že mají největší vojenský server na světě, který vyhodnocuje infromace z celého světa a na základě tohoto vyhodnocení pak řídící centrum vydává rozkazy. Co tam je za server, co se tam ukládá za informace, jaký operační systém používají neřekli. Jen mě zamarazilo, když novinář prohlásil: Když se potřebuje zjistit informace o libovolném člověku (v Rusku, na světě ?) tak se armáda dotáže tohoto serveru a on odpoví.

    Tak a teď k meritu věci. News front je dobrovolná organizace žijící z darů. A proto jsem se rozhodl přispět malým obnosem i já. Ze svého účtu na paypalu jsem jim poslal 17.5.2016 300 Kč. Několik dní po odeslání této částky jsem dorazil z práce domů, dal jsem si kolo do kolárny a šel jsem se k hlavním dveřím podívat k poštovní schránce na nový spam.Když tu vidím před hlavními dveřmi stát státního policistu, který na mě mává, abych otevřel. Otevřel jsem mu,ale společně s ním se dovnitř dostali další 4 kousky - 2 státní a 2 členové městapa. Jeden ze státních policistů se mnou začal komunikovat. Prý v domě někdo křičel a tak to přišli zkontrolovat. Požádal o moji občanku a zapsal si moje údaje na papír. Dalších 20 minut mě zdržoval a bavil se se mnou. Nechtěl mě pustit domů. Prý ať čekám. Vysvětloval jsem mu , že jediný kdo v domě křičí jsem já a to na svoji ženu(nadsázka). Zbylí členové policejní tlupy se potulovali okolo nás, žádnou činnost nevyvíjeli. Pouze když šel někdo náhodně ven,tak se ho zeptali, jestli neslyšel někoho křičet. Dostali odpověď že, ne. Po 20 minutách se sbalili a šli spokojeně pryč a díky tomu jsem mohl jít domů. Evidentně úkol splnili. Já mám dlouhé vedení a tak mi došlo až později, že asi nepřišli kvůli křiku, na to by stačily 2 kousky městapa, ale přišli ověřit, zda existuji a asi mě i trochu zastrašit.

    Po roce jsem to už pustil z hlavy, ale když tu mě přišel do datové schránky výpis z dotazů do ROB (registr osob) a hle 18.5.2017 je v něm dotaz od policie na mé osobní údaje.

    Já si to vykládám takto:

    1. Poslal jsem peníze News front
    2. Americká tajná služba má napíchnutý paypal a zjistila to
    3. Vydala rozkaz protektorátní policii, aby ověřila mou totožnost. A tak spárovala virtuální osobu s fyzickou

    Mě bylo poslední dobou divné, proč, když se dívám na p...., tak mi dioda na telefonu vedle kamery divně bliká.Tak se mi zdá, že ze mě asi politik nebude. Už o mě vědí vše.Tento text bude jistě přidán do mé spisové složky, kterou na mě a všechny obyvatele světa vedou, ale já jsem hrdý na to,že tento režim není můj. Já jsem hrdý na to, že jsem protistátní živel.

    PayPal

    PayPal

    Registr osob

           

    Hodnocení: 15 %

            špatnédobré        

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    Heron avatar 28.3.2017 20:56 Heron | skóre: 53 | blog: root_at_heron | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Tohle je pokus o dalšího Jardíka nebo co?

    Jako sorry, na to, aby státní policie zjistila, že existuješ, fakt nepotřebují přijít ke schránkám a ještě v doprovodu městské policie. I ta hloupá policie si to umí zařídit jinak.
    28.3.2017 23:16 Sten
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Asi tak. Stačí jeden dotaz na ISP a pak (pokud si to opravdu chtějí ověřit) do registru obyvatel.

    A krom toho ta americká rozvědka už to dávno ví (spárováním s účtem či kartou, odkud ty peníze na PayPal přitekly) a vůbec tím nepotřebuje otravovat českou policii :-)
    Agent avatar 28.3.2017 23:59 Agent | blog: Life_in_Pieces | HC city
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Takže vlastně o nic nejde a všechno je v pořádku. Tak to se mi ulevilo.
    Nevěděl zpočátku, co si počít, jak žít, co dělat, ale brzy se vpravil do role samotáře.
    29.3.2017 22:20 marbu | skóre: 31 | blog: hromada | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    +1
    There is no point in being so cool in a cold world.
    28.3.2017 21:34 pc2005 | skóre: 38 | blog: GardenOfEdenConfiguration | liberec
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    BTW použití nástroje s blurrovaným okrajem je pěkná blbost :-P.

    Aby aby to nebylo kvůli těm daním :-P .. sorry jako.

    29.3.2017 02:04 Sten
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Co čekat od někoho, kdo u domény nechal IPv6 záznam směřující na parkovací web Wedosu.
    29.3.2017 03:25 pc2005 | skóre: 38 | blog: GardenOfEdenConfiguration | liberec
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Jo proto mě ty obrázky fungujou jen někde :-D.
    pavlix avatar 30.3.2017 03:42 pavlix | skóre: 54 | blog: pavlix
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Tak proto. :)
    Já už tu vlastně ani nejsem. Abclinuxu umřelo.
    29.3.2017 02:27 Sten
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Navíc když začernil adresu, kterou nechal ve výpisu z PayPalu, identifikátor datové schránky, který je veřejně dohledatelný (díky špatnému začernění jde snadno uhodnout), a datum narození (na Agátu), které lze snadno najít třeba pomocí toho, že pán je zlý kapitalista :-)
    Grunt avatar 28.3.2017 22:11 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Co to je záznam o využívání údajů v registru obyvatel?
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    28.3.2017 23:10 Sten
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Při sepisování protokolu o výjezdu (každý výjezd musí být zaprotokolovaný) zadal policista údaje opsané z občanky a počítač automaticky ověřil, že občanka a z ní opsané údaje byly pravé. Nic víc to není.
    Grunt avatar 29.3.2017 09:27 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    A to jako pošlou nebo to se dá někde vyžádat?
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    29.3.2017 10:25 ivir | skóre: 7 | Barrandov
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Pokud vlastníš datovou schránku, pak ti přehled posílají automaticky na začátku roku, případně jej lze kdykoliv vyžádat. Více www.mvcr.cz/clanek/vydej-vypisu-o-vyuziti-udaju-z-registru-obyvatel.aspx.
    Rezza avatar 3.4.2017 14:38 Rezza | skóre: 25 | blog: rezza | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Jj, nekdy jsou tam zajimave veci.
    29.3.2017 22:11 marbu | skóre: 31 | blog: hromada | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Dá se to nechat vystavit v tištěné podobě na poště nebo nějakém úřadě (aka místě veřejné správy CzechPOINT). A musíš za to zaplatit správní poplatek 100 Kč za první (a 50 Kč za každou další) stránku výpisu. Viz. jak číst záznam o využívání údajů v registru obyvatel.
    There is no point in being so cool in a cold world.
    28.3.2017 23:25 CIA
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Zdravíme pana Jana Pavlíka z oranžovo-bílého paneláku v Čáslavi. Samozřejmě o vás víme úplně všechno, když svůj telefon 775****38 pořád nosíte s sebou.
    Petr Tomášek avatar 29.3.2017 09:56 Petr Tomášek | skóre: 39 | blog: Vejšplechty
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    skrytý komentář Náš administrátor shledal tento komentář závadným.

    Vulgarity.

    Zobrazit komentář
    29.3.2017 11:37 Rezervní polská kotace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Jseš zmrd a protistátní živel, protože podporuješ čuráky rusáky, tak po tobě jedou. To je logické, co chceš?!
    Tobě přijde v poradku, aby stát lidem říkal, jaké mají mít názory a zájmy?
    Petr Tomášek avatar 30.3.2017 10:17 Petr Tomášek | skóre: 39 | blog: Vejšplechty
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Mně přijde naprosto v pořádku, že když někdo pomáhá šířit lži, že po něm státní orgány „pojedou“.

    multicult.fm | monokultura je zlo | welcome refugees!
    30.3.2017 06:22 tomvec | skóre: 24 | Kojetín
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Ty jsi pako...
    Petr Tomášek avatar 30.3.2017 10:31 Petr Tomášek | skóre: 39 | blog: Vejšplechty
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    skrytý komentář Náš administrátor shledal tento komentář závadným.

    Vulgarity.

    Zobrazit komentář
    pavlix avatar 30.3.2017 11:04 pavlix | skóre: 54 | blog: pavlix
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Tak hlavněže to zachraňují inteligentní lidé na úrovni s vytříbeným slovníkem.
    Já už tu vlastně ani nejsem. Abclinuxu umřelo.
    Petr Tomášek avatar 30.3.2017 11:29 Petr Tomášek | skóre: 39 | blog: Vejšplechty
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Inteligence se pozná podle vytříbeného slovníku?
    multicult.fm | monokultura je zlo | welcome refugees!
    pavlix avatar 31.3.2017 13:37 pavlix | skóre: 54 | blog: pavlix
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Ne.
    Já už tu vlastně ani nejsem. Abclinuxu umřelo.
    Jendа avatar 30.3.2017 17:53 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Já myslel, že Hnízdo je ze Slovenska, ne z Ruska. Nebo jak to souvisí?
    30.3.2017 19:22 Ovoce | skóre: 16 | blog: Vyplizlo_ze_zivota
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Jseš zmrd a protistátní živel, protože podporuješ čuráky rusáky, tak po tobě jedou. To je logické, co chceš?!

    Aspoň někdo u nás ve státě dělá svoji práci a neleze do řiti Putinovi, tak jako 90% našich politiků!

    Tyvoe, řeks to hodně sprostě a asi to moc nepomůže situaci, ale úplně tomu rozumím. Mě to spolu ještě s jednou nepříjemností, co mě dneska potkala, na hodinu úplně sebralo, když tohle vidím na vlastní kůži, tak mě to poslední léta fakt deprimuje.

    Dřív třeba když Klaus odpustil v amnestii H-System aby už ti zatracení lidi nemohli furt prudit s pokusy o odškodnění, Chvalovskýmu a podobnejm průkopníkům podnikání u nás, tak jsme se rozzuřil a celý odpoledne 1. ledna nadával. Myslím, že to bylo zdravější, ale teď už na mě z toho jenom jdou docela fyzicky se projevující deprese. Ale když jsem viděl, jak ses an něj nasral ty, tak se to trochu spravilo.

    29.3.2017 10:10 R
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    A co chemtrails a DHMO?
    pavlix avatar 31.3.2017 13:40 pavlix | skóre: 54 | blog: pavlix
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    To jsi na špatné adrese.
    Já už tu vlastně ani nejsem. Abclinuxu umřelo.
    Petr Tomášek avatar 31.3.2017 23:31 Petr Tomášek | skóre: 39 | blog: Vejšplechty
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Moc velký rozdíl to od halucinací a bludů prezentovaných v blogu není...
    multicult.fm | monokultura je zlo | welcome refugees!
    29.3.2017 10:39 Aleš Kapica | skóre: 51 | blog: kenyho_stesky | Ostrava
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Když se potřebuje zjistit informace o libovolném člověku (v Rusku, na světě ?) tak se armáda dotáže tohoto serveru a on odpoví.
    Je to jednoduché ;-) Proč by se rusáci namáhali se šmírováním, když to za ně dělají jinde, že? Pak jim skutečně stačí jeden server, který v případě potřeby pošle dotaz, na který jim prostřednictvím nějaké napíchnuté mašiny přijde odpověď. Tohle není šance odhalit, protože dotaz, který přijde na centrální databázi je validní a z validního stroje. To, že pak výsledek pošle někam dál už je věcí té lokální stanice.

    Co z toho plyne? Vzhledem k tomu, že jako jednotlivec nemáš nejmenší šanci abys nebyl šmírován, funguj tak aby si na tebe nemohl nikdo došlápnout. Tohle pravidlo vždy platilo a platí. Dnes si tě "jenom" někdo přijde zjistit, ale za komančů jsi za svoji blbost putoval do basy, a za německé okupace rovnou na smrt.
    29.3.2017 10:48 podlesh | skóre: 38 | Freiburg im Breisgau
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Jsem to jenom já, nebo i někomu dalšímu připadá anglická trankripce ruštiny (v českém textu) hnusná?
    29.3.2017 11:32 Rezervní polská kotace
    Rozbalit Rozbalit vše přepis z ruštiny
    +1
    Petr Tomášek avatar 30.3.2017 10:32 Petr Tomášek | skóre: 39 | blog: Vejšplechty
    Rozbalit Rozbalit vše Re: přepis z ruštiny
    Nevím, ani mi to nepřijde. Rozhodně mi přijde hnusnější ruská transkripce angličtiny. :-)
    multicult.fm | monokultura je zlo | welcome refugees!
    29.3.2017 11:43 Rezervní polská kotace
    Rozbalit Rozbalit vše BTC
    Příště používej Bitcoin a pračky peněz nebo prostě hotovost - a to i když si půjdeš koupit třeba jen svačinu -- těch transakcí musí byt tolik, aby tahle hnusná šmíra neměla šanci. Je to stejné jako s šifrováním - taky je potřeba šifrovat všechno - i to, kde to není potřeba.
    Bedňa avatar 29.3.2017 20:55 Bedňa | skóre: 34 | blog: Žumpa | Horňany
    Rozbalit Rozbalit vše Re: BTC
    Bitcoin je prefláknutý, treba použiť darkcoins.
    KERNEL ULTRAS video channel >>>
    30.3.2017 21:05 smazáno | skóre: 18 | blog: smazáno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: BTC
    Coz o to proflaknuty, ale je verejne videt kdo komu poslal kolik. To prave treba u XMR nejde.
    Bedňa avatar 31.3.2017 20:29 Bedňa | skóre: 34 | blog: Žumpa | Horňany
    Rozbalit Rozbalit vše Re: BTC
    Monero patrí do skupiny darkcoins, takže súhlas.
    KERNEL ULTRAS video channel >>>
    Jendа avatar 30.3.2017 17:56 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: BTC
    Mám skvělý plán: když už všichni mají povinně EET terminály, mohla by se zavést povinnost, že se při platbě v hotovosti musí zadat čísla použitých bankovek (pro urychlení, je-li žádáno (možná naopak není, cílem je užívání hotovosti co nejvíc znechutit), se mohou bankovky vybavit čárovým kódem). Díky tomu, že banka nebo bankomat čísla bankovek zná, konečně půjde zjistit, kdo si za ně kde nakoupil, a pomůžou tomu maximálně fyzické coinmixy provozované pár podivíny.
    30.3.2017 20:02 JS1 | skóre: 2 | blog: intuition_pump
    Rozbalit Rozbalit vše Re: BTC
    Tak ty podniky stejne uz vetsinou davaji trzby do banky, takze se to uz v podstate zjistit da i tak.
    Lidstvo čelí v tomto století hrozbě civilizačního kolapsu. Podpořte hnutí klimatickakoalice.cz!
    30.3.2017 20:19 pc2005 | skóre: 38 | blog: GardenOfEdenConfiguration | liberec
    Rozbalit Rozbalit vše Re: BTC
    Tak minimálně bankomaty by to sériové číslo snad měly skenovat. A i kdyby ne tak je to otázka nějaký malý kamerky.
    Pinhead avatar 30.3.2017 09:40 Pinhead | skóre: 20
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    To je přece jasný. Ty čtyři maníci u dveří tě potřebovali zdržet, aby dva další v tvým bytě dokončili v klidu montáž odposlechů.
    1.4.2017 13:42 Randy_Sh
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    To je přece jasný. Ty čtyři maníci u dveří tě potřebovali zdržet, aby dva další v tvým bytě dokončili v klidu montáž odposlechů.

    Tohle mi moc nesedí. Autor píše, že po uložení kola se šel podívat do poštovní schránky u hlavních dveří a venku za dveřmi stáli policisté, které pustil dovnitř. Kdyby vynechal kontrolu schránky a šel rovnou do bytu, policisté by zůstali venku a on by v bytě nachytal ty údajné montážníky odposlechů.

    1.4.2017 14:09 Kate | skóre: 9
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Ano, to přesně chtějí aby sis myslel :)
    6.4.2017 08:55 Dušan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    To bolo dobré. Už dávno som sa tak nezasmial. :-)
    1.4.2017 14:22 pc2005 | skóre: 38 | blog: GardenOfEdenConfiguration | liberec
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Cesta od uložení kola může vést přímo okolo schránky.
    12.4.2017 11:45 Larry
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Tam je zajímavá pro zpravodajce ještě jedna věc. Máš zřejmě kočku z Ruska (ta babička) a byl jsi "tam". A poslal jsi do RF peníze... Na východě nad Tebou nemají kontrolu a nevědí co jsi tam dělal. To je znervozňuje. Že se podíváš na trubku a nějaké videjíčko, nejsi sám. Já také občas mrknu na rutube a co?? Poslechnu Gazmanova nebo Maidanova a co má být. Že mají lidé v Rusku hlad jsou tam HIV pozitivní??? A tyhle problémy u nás neexistují?? Ale existují a na směrem na západ ještě více. Odposlech GSM komunikace už od počátku je systém propojen s americkým "zázrakem" Echelon. Každý operátor má v licenční smlouvě povinnost zajist přístup na servery zpravodajcům. To samé banky. A telefony GSM dnes na dálku mohou aktivovat pro odposlech jako bezdrátový mikrofon. Skype, Windows a další lahůdky snad ani nemá smysl na boardu popisovat. Souhlasím, potřebovali zdržet, aby se "montážníci dokázali uklidit"
    30.3.2017 11:37 Dušan Hokův | skóre: 43 | blog: Fedora a další...
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Zajimava konspiracni teorie. Dalo by se ji verit pokud by napr. dalsich nekolik lidi zkusilo poslat pres paypal tu castku. Pokud by u nich nasledovaly podobne udalosti jako u tebe, tak by se uz nejednalo o nahodu.
    Petr Tomášek avatar 30.3.2017 14:00 Petr Tomášek | skóre: 39 | blog: Vejšplechty
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Jasně, taky můžeš někoho zastřelit na ulici, jestli pak po tobě poldové půjdou...
    multicult.fm | monokultura je zlo | welcome refugees!
    30.3.2017 18:18 Ovoce | skóre: 16 | blog: Vyplizlo_ze_zivota
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Svatá prostoto (už když čtu ten začátek...)
    2.4.2017 20:40 hermes
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Čo ľudi napadne ako prvé keď sa povie rusko? No mafia... ruská mafia má svoje chápadlá aj u vás v ČR napr. V Karlových Varoch. Ja sa im ani nečudujem že si ťa prišli preklepnúť, keď tam len tak bezdôvodne posielaš peniaze. Však každy druhý pasák v pražských bordeloch je z východnej Európy.
    Petr Tomášek avatar 6.4.2017 09:16 Petr Tomášek | skóre: 39 | blog: Vejšplechty
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    zapomněl jsi na ruskou mafii, jejíž různé klany nám tady už delší dobu vládnou: ČSSD, ANO, dříve ODS...
    multicult.fm | monokultura je zlo | welcome refugees!
    3.4.2017 14:40 Franta
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Mě včera zastavila silniční kontrola. Mám trochu delší vedení, takže mi až teď došlo, že by to bylo kvůli tomu, že jsem v sobotu v noci před 14 dny pochcal sousedce záhonky.
    5.4.2017 09:25 kotrcka | skóre: 23 | blog: Onééé 2 | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    chceli aby si sa im "vychcal" do balonika?
    Keďže tu účet nejde zrušiť, zmenil som si heslo na random a "zabudol ho".
    9.4.2017 06:53 Peter Golis | skóre: 64 | blog: Bežné záležitosti | Bratislava
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak jsem se stal protistátním živlem
    Nemôžeš tie názvy nehať v originále? Ten pseudo anglický transkript mi robí problémy.

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.