abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 17:44 | Nová verze

    Společnost Epic Games vydala verzi 5.4 svého proprietárního multiplatformního herního enginu Unreal Engine (Wikipedie). Podrobný přehled novinek v poznámkách k vydání.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 17:11 | Nová verze

    Byl vydán Nextcloud Hub 8. Představení novinek tohoto open source cloudového řešení také na YouTube. Vypíchnout lze Nextcloud AI Assistant 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 11
    včera 13:33 | Nová verze

    Vyšlo Pharo 12.0, programovací jazyk a vývojové prostředí s řadou pokročilých vlastností. Krom tradiční nadílky oprav přináší nový systém správy ladících bodů, nový způsob definice tříd, prostor pro objekty, které nemusí procházet GC a mnoho dalšího.

    Pavel Křivánek | Komentářů: 9
    včera 04:55 | Zajímavý software

    Microsoft zveřejnil na GitHubu zdrojové kódy MS-DOSu 4.0 pod licencí MIT. Ve stejném repozitáři se nacházejí i před lety zveřejněné zdrojové k kódy MS-DOSu 1.25 a 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 39
    25.4. 17:33 | Nová verze

    Canonical vydal (email, blog, YouTube) Ubuntu 24.04 LTS Noble Numbat. Přehled novinek v poznámkách k vydání a také příspěvcích na blogu: novinky v desktopu a novinky v bezpečnosti. Vydány byly také oficiální deriváty Edubuntu, Kubuntu, Lubuntu, Ubuntu Budgie, Ubuntu Cinnamon, Ubuntu Kylin, Ubuntu MATE, Ubuntu Studio, Ubuntu Unity a Xubuntu. Jedná se o 10. LTS verzi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 14
    25.4. 14:22 | Komunita

    Na YouTube je k dispozici videozáznam z včerejšího Czech Open Source Policy Forum 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 3
    25.4. 13:22 | Nová verze

    Fossil (Wikipedie) byl vydán ve verzi 2.24. Jedná se o distribuovaný systém správy verzí propojený se správou chyb, wiki stránek a blogů s integrovaným webovým rozhraním. Vše běží z jednoho jediného spustitelného souboru a uloženo je v SQLite databázi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    25.4. 12:44 | Nová verze

    Byla vydána nová stabilní verze 6.7 webového prohlížeče Vivaldi (Wikipedie). Postavena je na Chromiu 124. Přehled novinek i s náhledy v příspěvku na blogu. Vypíchnout lze Spořič paměti (Memory Saver) automaticky hibernující karty, které nebyly nějakou dobu používány nebo vylepšené Odběry (Feed Reader).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    25.4. 04:55 | Nová verze

    OpenJS Foundation, oficiální projekt konsorcia Linux Foundation, oznámila vydání verze 22 otevřeného multiplatformního prostředí pro vývoj a běh síťových aplikací napsaných v JavaScriptu Node.js (Wikipedie). V říjnu se verze 22 stane novou aktivní LTS verzí. Podpora je plánována do dubna 2027.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    25.4. 04:22 | Nová verze

    Byla vydána verze 8.2 open source virtualizační platformy Proxmox VE (Proxmox Virtual Environment, Wikipedie) založené na Debianu. Přehled novinek v poznámkách k vydání a v informačním videu. Zdůrazněn je průvodce migrací hostů z VMware ESXi do Proxmoxu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    KDE Plasma 6
     (75%)
     (8%)
     (2%)
     (15%)
    Celkem 833 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    Co nepatří do diskuzního fóra?

    16.6.2006 10:12 | Přečteno: 2424× | Abc | poslední úprava: 16.6.2006 10:15

    Které otázky patří do diskuzních fór na abclinuxu.cz, které jsou off-topic, které by měly být uzamčeny a vymazány, které ponechány? Mají ti admini vůbec rozum? Zjevně se jedná o citlivé téma, které si zaslouží neustálé vysvětlování. Protože se ráno objevila ve vzkazech správcům připomínka k jednomu takovému aktuálnímu rozhodnutí, vkládám sem svoji odpověď:

    Citam http://www.abclinuxu.cz/forum/show/136962#18 a mam pocit, ze ludia co sa rozhodnu uzamknut diskusiu su moc uzkoprsi. Ta diskusia je o tom, ze je aktualny problem s komunikaciou cez ICQ. Je pravda ze ICQ je uzavrety protokol, ale to by nemalo byt dovodom na odstranovanie diskusie o nom z abicka. Bezim linux a priatel bezi linux a komunikujeme cez ICQ a keby bol problem v tom, ze jeho klient (alebo verzia je ho klienta nezvlada zmenu v ICQ protokole, tak by som povazoval za primerane bavit sa o tom v diskusnom fore abicka. A to ze to nie je problem tohto druhu sa tiez chcem docitat vo fore.

    V poslednej dobe sa vyskytlo viacero diskusii, ktore boli podla mna uzamknute neodovodnene. Mozno ze tam mate s casu na cas nejake sedenie kde sa stretnu vsetci admini. Myslim, ze by mali prehodnotit co sa na abicku povazuje za off-topic a co nie. Problem pripojit sa s WinXP na sambu na linuxe nie je off topic, pretoze to moze byt problem konfiguracie tej samby a nie len blbost windowsov. A HW ktory nechodi moze nechodit preto, ze jeho drajver pod linuxom neexistuje alebo ma muchy, atd. atd.

    ------------

    Ahoj,

    děkuji za připomínku. Já se však s tvým názorem neztotožňuji. Diskuze, která, jak říkáš, řeší aktuální problém o komunikaci přes ICQ, je skutečně na současném abclinudu.cz offtopic. Zde jsou důvody:

    Ačkoliv ICQ používá mnoho lidí i v Linuxu a má tedy smysl řešit úroveň podpory protokolu u linuxových klientů, tato diskuze se o to nesnažila. Šlo o reakci na aktuální potíže se službou. Čas od času někdo do diskuzního fóra vloží dotaz "Taky vám dneska nejede root.cz?" Tohle je podobné. Možná by bylo zajímavé se o tom pobavit, probrat příčiny atd., ale z hlediska portálu je to offtopic. Budoucím ani současným návštěvníkům portálu nijak nepomůže směsice výkřiků typu "Vidíte, přejděte raději na Jabber" nebo "Mně to taky nejde".

    Taková diskuze má jedinou výhodu - je hromosvodem pro plané příspěvky, které by jinak možná skončily v jiné, smysluplnější diskuzi. Kromě toho však má spoustu nevýhod, z nichž hlavní je to, že zabírá místo skutečným problémům (tím myslím problémům řešitelným) a stejně tak se bude v budoucnu plést do výsledků vyhledávání. Když na ni někdo narazí, dozví se z ní jen, že 15.6.2006 nešlo pár lidem ICQ, jiným šlo bez problémů a třetí se jim vysmáli, že ještě ICQ používají.

    Co se týče ostatních tebou zmiňovaných diskuzí, tak si nejsem vědom, že by kdy byla uzamčena nějaká, která by odpovídala popisu. Jednou jsme dlouze debatovali o diskuzi, kde se řešil nějaký problém s WinXP, které se neuměly připojit na stroj s Linuxem. Diskuze byla nejprve uzamčena, pak zase otevřena, když se ukázalo, že by mohlo jít o nastavení linuxového konce. Chyba se stát může, ale jsou-li na ni admini upozorněni, řeší ji.

    Každopádně věz, že každému uzamknutí předchází porada adminů, kteří zvažují, jestli je vhodné nechat diskuzi pokračovat a riskovat zanášení diskuzního fóra offtopic věcmi, nebo je lepší riskovat nevoli diskutujících, které vždy dožere, když jim někdo diskuzi uzamkne pod rukama. Proto je pravidlem, že o sporném případu rozhodují vždy alespoň dva admini. Všichni admini už navíc mají pravděpodobně až nad hlavu mých neustálých doporučení, aby vždy vysvětlili, proč diskuzi zamykají, a aby to vysvětlování provedli co nejšetrněji - nechceme lidi znechutit, ale pomáhat jim. Úzkoprsost s tím opravdu nemá co do činění. Je to snaha o nalezení rovnováhy mezi volnými diskuzemi a zachováním prospěšnosti a funkčnosti.

    Přemýšlíme i možnostech řešení těchto situací, které by nevyžadovaly uzamykání. Například rozšíření diskuzních fór i na obecné věci (čistě hardwarové záležitosti, které nesouvisí s žádným operačním systémem; programátorské věci, které opět nejsou vázané na platformu... PHP, SQL apod.). To by mělo tu výhodu, že by šlo zařadit daleko více diskuzí a mnohé tazatele bychom nemuseli vykazovat do jiných fór. Nevýhodou by bylo, že by se dost rozmělnilo úzké zaměření abclinuxu.cz. Mezi linuxovými otázkami by se pak objevovalo množství dotazů, které by s Linuxem, open source atd. vůbec nesouvisely. Ztížilo by to vyhledávání, ztížilo by to práci těm, kteří diskuze procházejí a odpovídají.

    Mohli bychom také vytvořit úplně novou sadu diskuzních fór, které by byly od těch stávajících zřetelně odděleny. Ve výpisu na hlavní stránce by se tyto otázky neobjevovaly, měly by vyhrazených třeba deset řádků úplně dole. Chceme to však? Má smysl rozšiřovat záběr portálu i tímto směrem?

           

    Hodnocení: 100 %

            špatnédobré        

    Anketa

    Co s off-topic diskuzemi?
     (76 %)
     (4 %)
     (9 %)
     (10 %)
    Celkem 127 hlasů

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    16.6.2006 10:28 Michal Vyskočil | skóre: 60 | blog: miblog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Co nepatří do diskuzního fóra?
    A HW ktory nechodi moze nechodit preto, ze jeho drajver pod linuxom neexistuje alebo ma muchy, atd. atd.
    V prvním případě to sem pochopitelně patří (vždyť pro to byl založený), stejně jako nestabilní ovladače (pokud si je někdo stáhne ve formě patche).

    Ale moze to byt aj matic. doskou ??? je obecný HW problém, který se zaměřením portálu skutečně nesouvisí (otázkou je, zda je čtenáři chtějí změnit). Stejně je na tom pískání grafické karty.

    Otázkou je, jak zacházet s obecnými dotazy na IM? Máme to posuzovat podle zaměření se na Linuxové klienty? Nebo obecně povolit všechnu IM i bez zjevné souvislosti s Linuxem?

    Co udělat nějaké ankety, ať čtenáři sami rozhodnou?
    When your hammer is C++, everything begins to look like a thumb.
    Dalibor Smolík avatar 16.6.2006 10:46 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Co nepatří do diskuzního fóra?
    Naprosto souhlasím - zamykat. Také já jsem dal dotaz, proč nejede ICQ - ale nedal jsem ho do abíčka, ale na Živě. Vůbec mně nenapadlo jít s dotazem sem. Problém se Sambou sem dle mého názoru patří včetně problémů s WXP s ní spojené, problém s hw nikoliv, pokud jde o hw chybu. Ale i to je relativní: například mně zlobí scanner, skřípe a bzučí - ale pod Windows nikoliv. V tom případě sem problém patří. Také s kódem PHP, MySQL nebo Python chodím pro změnu na builder. Jsem toho názoru, že diskuzních fór a různých portálů je dost - a je třeba vybrat ten pravý k tomu, aby mohl člověk dostat odpověď nebo naopak poradit.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    16.6.2006 10:47 rastos | skóre: 62 | blog: rastos
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Co nepatří do diskuzního fóra?
    Ten odkaz správcom som zanechal ja. A som rád, že bolo potvrdené, že zamknutie diskusie nie je vec, ktorá závisí od toho kto sa ako vyspal, ale od rozhodnutia, ktoré padne po debate viacerých adminov. Popravde .. aj som to tušil, ale teraz je to čierne na bielom.

    Možno je to celé zapríčinené len tým, že mám iný "prah citlivosti" a niektoré diskusie, ktoré zamknuté boli by so ja osobne nezamykal. Asi správny postup bude ten, že si zozbieram 10 príkladov, kedy to zamknutie nepovažujem za správne a potom to popíšem v blogu. Keďže tie diskusie sú poväčšinou už preč, tak sa nie je na čo odvolať.

    16.6.2006 10:49 rastos | skóre: 62 | blog: rastos
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Co nepatří do diskuzního fóra?
    Jo. A v ankete k tomuto zápisku v blogu by som tiež hlasoval za "zamykat", ale to je iná otázka ako "kde je hranica, čo je off-topic a čo ešte nie?"
    16.6.2006 10:48 Eregon | skóre: 22 | blog: Eregonovy_vymysly | Všudezdejší
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Co nepatří do diskuzního fóra?
    Imho by bylo vhodné rozšířit diskuse i na hardware bez souvislosti s OS - pro používání Linuxu je prostě HW potřeba, a každému můžou vzniknout i takové potíže, které nesouvisí přímo s OS - v takovém případě mi přijde říct "jděte si s tím jinam" takové dost... ošklivé :-)

    Druhá možnost je (protože ta první by mohla znamenat znovuobjevování Ameriky) navázat spolupráci s nějakým rozumným fórem o hardware, případně aspoň na abíčko umístit linky na takové fórum, takže uživatel, který bude s diskusí vykázán jinam, bude aspoň vědět, kam jít.

    To, co jsem napsal, se ale podle mě týká jen hardware, u ostatních kategorií si myslím, že vyhovuje současné pojetí.
    ~ w w w w (oo)   [oo] w w w w ~
    16.6.2006 10:56 David Jež | skóre: 42 | blog: -djz | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Co nepatří do diskuzního fóra?
    Souhlas.
    "Yield to temptation; it may not pass your way again." -- R. A. Heinlein
    16.6.2006 11:00 washeck | skóre: 4
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Co nepatří do diskuzního fóra?
    Myslím si, že ta debata o ICQ až tak off-topic není. Všichni uživatelé ICQ na Linuxu používají alternativní klienty (oficiální není) a vzhledem k boji Mirabilisu proti alternativám změnami protokolu mi připadá zajímavé, jestli včerejší nefukčnost byla jen výpadkem nebo další záměrnou změnou. Včerejší diskuze jsem si nevšiml, ale protože mě Miranda (ano, na služebním nb používám okýnka, doufám že nebudu označen jako OT čtenář ;) nefungovala, zatímco bráchovi jeho originál ICQ jelo, přikláněl jsem se spíš k druhé variantě.
    16.6.2006 11:04 Kníže Ignor | skóre: 19 | blog: stoupa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Co nepatří do diskuzního fóra?
    Mirabilis, jo?
    Jestli máš zálohu mého blogu, tak mi ji pošli. Nějak jsem si ho smazal :-)
    16.6.2006 11:37 Robert Krátký | skóre: 94 | blog: Robertův bloček
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Co nepatří do diskuzního fóra?
    Všichni uživatelé ICQ na Linuxu používají alternativní klienty (oficiální není) a vzhledem k boji Mirabilisu proti alternativám změnami protokolu mi připadá zajímavé, jestli včerejší nefukčnost byla jen výpadkem nebo další záměrnou změnou.
    Což o to, zajímavé to možná bylo, ale IMO ne pro diskuzní fórum. Úplně stejně bych mluvil, kdyby někdo napsal otázku: "Taky vám dneska nejede Jabber.cz?" Ta otázka není (ani jedna) off-topic proto, že mluví o IM protokolu, ale proto, že jde jen o obecnou diskuzi na téma, které je aktuální jen jediný den (možná více dní, ale princip je stejný).

    Něco jiného by bylo, kdyby ta otázka zněla třeba takto: "Gaim verze x.y má potíže s připojením k ICQ účtu. Se stejnou verzí jsem se připojoval už dříve. Nevíte někdo, jestli ICQ nezměnilo protokol? Existuje nějaký způsob, jak to obejít?"
    16.6.2006 14:09 Petr M. | skóre: 7 | blog: blogcek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Co nepatří do diskuzního fóra?
    me nejelo, kolego ani oficialni ICQ pod Win ani go2icq, takze chyba je zrejme jinde... zalezi spis ktery server spadne, kde jste umistnen ..
    16.6.2006 11:13 Kníže Ignor | skóre: 19 | blog: stoupa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Co nepatří do diskuzního fóra?
    Závidíte windowsákům warsheep, že furt nadáváte na icq a ofic. klienta?
    Jestli máš zálohu mého blogu, tak mi ji pošli. Nějak jsem si ho smazal :-)
    16.6.2006 11:20 Robert Krátký | skóre: 94 | blog: Robertův bloček
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Co nepatří do diskuzního fóra?
    Eh... souvislost?
    16.6.2006 11:32 Kníže Ignor | skóre: 19 | blog: stoupa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Co nepatří do diskuzního fóra?
    Tady někdo nezná Warsheep :-) No a pak mi někdo vyprávějte, jak vám na linuxu nic nechybí :-D Nechybí, protože ani nevíte o co přicházíte. Daliboru Smolíkovi Windows nesměj do domu, ale v linuxu mu skener píská a ve Windows ne...
    Jestli máš zálohu mého blogu, tak mi ji pošli. Nějak jsem si ho smazal :-)
    16.6.2006 11:36 Kníže Ignor | skóre: 19 | blog: stoupa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Co nepatří do diskuzního fóra?
    Že já si radši nevzala Pištu Hufnágla!
    Jestli máš zálohu mého blogu, tak mi ji pošli. Nějak jsem si ho smazal :-)
    16.6.2006 11:45 tezkatlipoka | skóre: 35
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Co nepatří do diskuzního fóra?
    Chteli jsme se s Madarama bavit o Smolikovejch, ale netusili jsme jak jsou v madarstine, i jejich krestni jmnena jsou jine, porad nevedeli o jakem madarskem kreslenem serialu mluvime, pak stacilo rict Pista Hufnagl, a bylo jasno, okamzite se chytli.
    Vaše řeč budiž ano, ano, ne, ne. Co je nad to, je od ďábla.
    16.6.2006 11:42 Robert Krátký | skóre: 94 | blog: Robertův bloček
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Co nepatří do diskuzního fóra?
    Warsheep opravdu neznám, ale reagoval jsem především na to, že prý došlo ke kritice ICQ. Já ji v zápisu nikde nevidím.
    16.6.2006 11:52 Kníže Ignor | skóre: 19 | blog: stoupa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Co nepatří do diskuzního fóra?
    Taky je to dotaz směrovaný na ty, co nadávají.

    V zápisku se píše
    Budoucím ani současným návštěvníkům portálu nijak nepomůže směsice výkřiků typu "Vidíte, přejděte raději na Jabber" nebo "Mně to taky nejde".
    Nechápu, proč se někdo pořád dokola naváží do icq, windows a dalších věcí, které přece nemusí používat! Jediné vysvětlení je, že závidí oknařům některé fíčurky, které na linuxu nejsou a kompenzují si to házením špíny na daný software.
    Jestli máš zálohu mého blogu, tak mi ji pošli. Nějak jsem si ho smazal :-)
    16.6.2006 11:58 Robert Krátký | skóre: 94 | blog: Robertův bloček
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Co nepatří do diskuzního fóra?
    Možná bys měl trochu ubrat na vztahovačnosti. Když někdo řekne "Vidíte, přejděte raději na Jabber", tak se nenaváží ani do ICQ ani do Win, nýbrž pouze konstatuje, že kdyby lidi používali něco jiného, měli by na Linuxu snazší život, protože vzhledem k absenci oficiálního klienta se jim podobné problémy budou asi stávat každou chvíli.

    Když si někdo koupí auto, ke kterému u nás nejsou náhradní díly, a kamarádi mu řeknou (až bude bezradně vrtět hlavou, co s porouchaným motorem): "Vidíš, radši si kup škodovku", tak je to podle tebe navážení do výrobce toho cizího auta?
    Dalibor Smolík avatar 16.6.2006 11:57 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Co nepatří do diskuzního fóra?
    ale, ale - doma/zaměstnání .. jsou různé věci :-). Také různí příbuzní a kamarádi vlastní XP.. V práci mám jedny XP na testování věcí, jako je právě scanner ..ale hlavně stále jeden program (právě ten výkaz pro Intrastat) používám na Windows. Ale to je už téma pro státní správu. I s tím plánuji něco udělat. Časem.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    elviin avatar 16.6.2006 11:20 elviin | skóre: 29 | blog: elviin | Plzeň-Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Co nepatří do diskuzního fóra?
    Asi je to lakavy argument, ze bavit se o protokolu, jestli ted slape nebo ne je offtopic, ale na druhou stranu, je spousta diskuzi, ktere po case ztraci na informacni hodnote, protoze se meni verze, funkce nebo vubec princip toho programu, api nebo sluzby. Ale presto tyhle diskuze nesou informaci o tom, proc se tak stalo, co mozna tomu predchazelo, a budouci ctenar muze lecos predpovedet na zaklade tech diskuzi.

    O icq, ktere sice ja moc nepouzivam (jen proto, abych byl zastizitelny kvuli proprietalnim looserum:) si mysli to, ze by jeho proprietalni charakter by nemel byt na zavadu. Ma svoje misto mezi uzivateli Linuxu, tak proc se o nem nebavit.
    16.6.2006 11:43 Robert Krátký | skóre: 94 | blog: Robertův bloček
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Co nepatří do diskuzního fóra?
    Viz druhý odstavec této mé odpovědi.
    elviin avatar 16.6.2006 12:07 elviin | skóre: 29 | blog: elviin | Plzeň-Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Co nepatří do diskuzního fóra?
    Asi jo, zalezi to na zpusobu jaky, tazatel pouzije (aby to melo vypovedni hodnotu) a ne na tematu.
    16.6.2006 21:06 jarda | skóre: 22 | blog: nadoraz | Chomutov
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Co nepatří do diskuzního fóra?
    Podobné věci zamykat, protože ICQ má spolehlivost ruského budíku a navíc vypadne jen sem tam někdo a odpovědi typu "mě to jde co tam blbneš" nemají hodnotu už jenom proto, že problém může být kdekoli.

    Ábíčko běží tak pohodově, že ani nemám pocit nějakých zásahů od adminů a pokud něco vyhodí tak to je (takřka) vždy dobrý nápad.
    Připíjím na krásu našich koní a rychlost našich žen.
    17.6.2006 00:11 diverman | skóre: 32 | blog: život s tučňáčkem
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Co nepatří do diskuzního fóra?
    Mám problém s kompilací mplayeru na Debianu testing, gcc 4.0.4. Kam patří tento problém...? Do fora, do blogu nebo úplně jinam?
    deb http://ftp.cz.debian.org/debian jessie main contrib non-free
    17.6.2006 09:01 Robert Krátký | skóre: 94 | blog: Robertův bloček
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Co nepatří do diskuzního fóra?
    Samozřejmě do fóra. I když ještě lepší by bylo použít vyhledávání, protože mám takový dojem, že kompilace MPlayeru s gcc 4.x už se řešila.
    20.6.2006 12:16 #Tom | skóre: 32 | blog: Inspirace, aneb co jsem kde vyhrabal
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Co nepatří do diskuzního fóra?
    Občas ve fóru podle mě nevadí dotaz k okennímu programu, třeba zde:

    http://www.abclinuxu.cz/forum/show/136926

    StrongDC++ je sice klient DirectConnectu pro Windows, zmíněný problém se však vyskytuje i v Linuxu, protože dotyčný uživatel zřejmě používá hardwarový směřovač. Otázka sice byla vyřešena, ale bylo by škoda ji mazat.

    Ale jak už jsem párkrát napsal – nejsem ani provozovatel ani správce, takže je to na vás. ;-)

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.