abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 01:00 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 24.04.28 s kódovým názvem Time After Time svobodného multiplatformního video editoru Shotcut (Wikipedie) a nová verze 7.24.0 souvisejícího frameworku MLT Multimedia Framework. Nejnovější Shotcut je vedle zdrojových kódů k dispozici také ve formátech AppImage, Flatpak a Snap.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 16:33 | Nová verze Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 03:22 | Zajímavý článek

    V aktuálním příspěvku na blogu počítačové hry Factorio (Wikipedie) se vývojář s přezývkou raiguard rozepsal o podpoře Linuxu. Rozebírá problémy a výzvy jako přechod linuxových distribucí z X11 na Wayland, dekorace oken na straně klienta a GNOME, změna velikosti okna ve správci oken Sway, …

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 00:11 | Nová verze

    Rakudo (Wikipedie), tj. překladač programovacího jazyka Raku (Wikipedie), byl vydán ve verzi #171 (2024.04). Programovací jazyk Raku byl dříve znám pod názvem Perl 6.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 4
    27.4. 17:44 | Nová verze

    Společnost Epic Games vydala verzi 5.4 svého proprietárního multiplatformního herního enginu Unreal Engine (Wikipedie). Podrobný přehled novinek v poznámkách k vydání.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    26.4. 17:11 | Nová verze

    Byl vydán Nextcloud Hub 8. Představení novinek tohoto open source cloudového řešení také na YouTube. Vypíchnout lze Nextcloud AI Assistant 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 12
    26.4. 13:33 | Nová verze

    Vyšlo Pharo 12.0, programovací jazyk a vývojové prostředí s řadou pokročilých vlastností. Krom tradiční nadílky oprav přináší nový systém správy ladících bodů, nový způsob definice tříd, prostor pro objekty, které nemusí procházet GC a mnoho dalšího.

    Pavel Křivánek | Komentářů: 9
    26.4. 04:55 | Zajímavý software

    Microsoft zveřejnil na GitHubu zdrojové kódy MS-DOSu 4.0 pod licencí MIT. Ve stejném repozitáři se nacházejí i před lety zveřejněné zdrojové k kódy MS-DOSu 1.25 a 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 44
    25.4. 17:33 | Nová verze

    Canonical vydal (email, blog, YouTube) Ubuntu 24.04 LTS Noble Numbat. Přehled novinek v poznámkách k vydání a také příspěvcích na blogu: novinky v desktopu a novinky v bezpečnosti. Vydány byly také oficiální deriváty Edubuntu, Kubuntu, Lubuntu, Ubuntu Budgie, Ubuntu Cinnamon, Ubuntu Kylin, Ubuntu MATE, Ubuntu Studio, Ubuntu Unity a Xubuntu. Jedná se o 10. LTS verzi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 14
    25.4. 14:22 | Komunita

    Na YouTube je k dispozici videozáznam z včerejšího Czech Open Source Policy Forum 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 3
    KDE Plasma 6
     (75%)
     (8%)
     (2%)
     (15%)
    Celkem 875 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení

    1.11.2010 23:29 | Přečteno: 1090× | poslední úprava: 1.11.2010 23:29

    Měl jsem od včerejška docela dobrý čas. Podařilo se mi připojit modem AnyData k FreeBSD bez routeru, který mi klekl a tak z nudy jsem vyzkoušel zda má nové release FreeBSD 6.3 driver pro tenhle modem. Má. Takže po dlouhé, předlouhé době jsem připojil přímo FreeBSD k modemu. Jsem spokojený. Hrál jsem si s tím asi dvě hodiny, než se mi podařilo všechno správně napsat a nastavit. Dvě hodiny proto, protože jsem občas nečetl pořádně manuál a spoléhal jsem na svou dovednost. Ale nakonec vytrvalost a postupné vyřazování mylných postupů zvítězilo a opět se ukázalo, že vytrvalost a soustředěné přemýšlení je někdy víc než nadání. Samosebou nejsem sám, kdo raději hledá vlastní způsob, než čte manuály, ale už se dost často dám situací ukecat, abych změnil návyky a přečetl si jak se to má dělat. Pokud tak učiním, ušetřím si práci.

    Jenže předevčírem večer jsem se rozhodl relaxovat metodou „Hledej a zkoušej Šmudlíku, jak to má být?” Báječně jsem si za ty dvě hodiny vyčistil hlavu. Pak jsem samosebou, když už jsem to uměl, nastavil to samé nastavení za několik minut na notebooku. Inu vše je o poprvé. „Pokud se něco umí, je vše jednoduché.” Ovšem cesta k umění je dlouhá a trnitá. I v případě modemu. Má-li někdo zájem vědět jak na to, najde vše na abíčku. Může vyzkoušet. Ten návod je funkční. Přesto hrdinům toužícím po vlastním poznání nic nebrání jít cestou plnou úsilí a trnů, na jejímž konci je růže úspěchu. Jsem na sebe nepochybně hrdý. Opět jsem něco vyřešil bez potupného vyptávání na různých konferencích. Něco jsem si sice pravda na internetu našel, ale od toho internet je.

    Další událost, která mi udělala radost, byl sraz lidí z chatové místnosti „Zmatení a krásní„ která se mezi znalci nazývá „U Magora.” Sice nás mnoho nebylo, jen čtyři, ale vzhledem k tomu, že jsem se s Pavlínou domluvili, že v každém případě se vidět chceme a pokud budeme jen dva, budeme dva a oběd a kafe nám bude i tak chutnat. Tak konečný počet čtyř účastníků jsme považovali za úspěch. Plánovali jsme vše asi před měsícem. Věděli jsme, že to nebude nijak závratně obrovská událost s množstvím účastníků. Já sám jsem předpokládal, že mnoho těch, co slibovali, že přijedou, nakonec nepřijdou a nepřijedou a budou mít zcela vážné až závážné důvody pro neúčast.

    Jenže silná čtyřka, co se sešla ve složení Topol69 občanským jménem Libor, dvě blondýny BetBetB a LiliMarlen alias Pavlína a Jana, plus stařík, jménem chodec, tedy má maličkost, se ukázala jako čtyřka jedinců schopných se bavit, dlouho, dobře a bez zábran. Kupodivu nikdo nepil alkohol, pak neblábolil. A to aniž bych něco vyžadoval. Pouze dva kuřáci.

    Dva účastníci z Plzně, jeden z Kladna a jeden z Prahy. Těm mimopražský stálo za to přijet na odpoledne do Prahy. Žádné zajišťování hotelu, přespání, jen a jen setkání v pizzerii Coloseum nad Andělem, kam chodím rád a dlouho. Poprvé jsem tam byl s jednou krásnou dlouhonohou slečnou, s níž jsme se seznámil v MHD. V autobusu, když jsem zrovna opouštěl blázinec a jel jsem domů. Pak jednou z Justýnou a potom z Janou a z mou dcerou a ještě asi dvakrát s někým jiným. Mám tu pizzerku rád.

    Je tam příjemně, dobře se tam vaří a obsluha je slušná. Pouze při opuštění domova jsme měl malinkatý problém. Nemohl jsem najít peněženku na všech obvyklých místech kam ji odkládám. Bodejť bych ji našel. Spadla pod křeslo a tiše si tam ležela a neřekla „Hele tady sem.” Tak jsem měl proti svému dobrému zvyku zpoždění a Pavlína mi volala, že na mě čeká na Knížecí a neví, kde přesně je.

    Zahrál jsem na moudrého a vědoucího, poradil ji aby prošla stanicí Metra směrem do Prahy, na druhém konci se opět svezla po eskalátorech a udělala si radost jízdou na pojízdných schodech. Doma je nemá. Až se sveze, i několikrát, může na mě počkat na mě u knihkupectví. Poslechla. Ježdění ji, ale po schodech asi zas tolik nebralo. Protože za chvíli volala ještě jednou, kde že jsem? Kde bych byl? V tramvaji. Sabotérka peněženka mě zdržela. Vážně nerad chodím někam pozdě a nechávám dámy čekat.

    Naštěstí nečekala dlouho. Ani ona ani Libor. S tím jsem se osobně na rozdíl od Pavlíny neznal, ale byl jsem rád, že přišel. Poslal jsem oba nahoru do pizzerky a šel dolu do Metra pro Janu, která mi zrovna psala SMS, že už bude vystupovat. Ta dokonce přijela z Plzně k vůli srazu autobusem. Tomu se tedy říká oběť. Vystoupila a poznal jsem ji hned, přesto, že jsem ji znal jen z fotografie.

    Byli jsme všichni a sraz mohl začít. Byl to můj druhý. První jsem absolvoval před několika lety také v Praze, ale ten byl. Jednomu napitému a po kolena moře majícímu hochu sem tam málem nafackoval. Stále chodil a říkal něco v tom smyslu: „Co čumíš a co tu votravuješ zmrde starej.” Zřejmě měl pocit, že padesáti dvouletý muž má jediné právo a to je sedět doma a nevystrkovat hlavu. Jeho názor jsem s ním nesdílel. Nakonec mě jedna rozumně uvažující dáma přesvědčila, že jej nemám fackovat. Ušetřil jsem ho. Pak usnul a byl skoro klid. Skoro klid, neboť pár děvčat ukázalo, co svede žena když je řádně opilá.

    Po jeho absolvování jsem si řekl, že dalšího něco takového už nemusím. Zřejmě to byl můj poslední mejdan v životě, na kterém jsem vydržel tak dlouho.Takže přeci jen jsem byl v lehoučkém očekávání, co přinese tento sraz. Ale nepřinesl nic jiného, než příjemnou pohodu, plynoucí řeč. Libor se ukázal jako výřečný muž a nebylo ta nepříjemná výřečnost. Jana a Pavlína mu zdatně sekundovaly. Až nastala i moje chvíle, a to v okamžiku, kdy došlo na focení. Už předtím jsem si všiml u vedlejšího stolu hezkého děvčete, co se podobala obličejem a postavou mé nejstarší dceři Petře. Líbila se mi. Moc.

    Takže jsem nakonec jí šel požádat aby nás všechny vyfotila. Vyhověla. Smála se. Nalákal jsem ji zřejmě právě poznámkou, že je podobná moji dceři. Dokonce se nechala přesvědčit. Mnou. A vyfotila se s námi. A když jsem našel v mobilu fotku Petry a ukázal ji jí uvěřila, že nekecám. Jen mě pobavila poznámkou, že sice jsou si podobné, ale Petra, že má světlejší vlasy. Což je fakt. Ženy si potrpí na detaily.Ale ocenil jsem její tmavé vlasy, modré oči i krásný věk. Zjistil jsem nezávazným pohovorem, že studuje práva.

    Nakonec má decentnost zvítězila nechal jsem krásku kráskou, sežral jsem svou pizzu a půlku pizzy Jany, která se o ni se mnou podělila. Takže jsem se pobavil, najedl, zalaškoval s kráskou. Skutečně příjemné odpoledne, kde nic nedrhlo. Jenže i přesto jsem po několika hodinách cítil, že už bych docela rád šel domů. Libor mluvil že pojede kolem šesté do Plzně, nabídl Janě, že ji vezme sebou. Využil jsem toho, klidně oznámil, že přeci jen už je na mě taková doba ve společnosti tolika lidí docela dost. Jsem celý týden pořád mezi lidmi. Stále někoho poslouchám a mám už věk a s ním i větší potřebu klidu a samoty.

    Přítomná společnost chápala. Holt ty chvíle kdy jsem miloval společnost, vzruch, halas už zas nepotřebuji v takové míře. V tomhle si uvědomuji, třeba problém velkého věkového rozdílu mezi partnery, kdy ten mladší většinou má větší potřebu společnosti a akce. Pokud není vyloženě jako třeba Markéta introvert, který dokáže být sám v klidu a nemá pocit, že klidem strádá.

    Kolem šesté jsem se rozloučil a jel domů. S pocitem, že mám radost, že nebylo marné strávit hezké odpoledne s příjemnými lidmi. A štrůdlem a taštičkami s marmeládou od Jany. Už nejsou, kdyby někdo chtěl. Chutnalo vše náramně. Jediné, co mi teď kazí náladu je kapající topení. Budu muset zavolat opraváře. Kape kolem těsnění dost a musím vylévat často vodu z přepravky ,co mám narafičenou pod topením. Tohle není v mé moci opravit. Doufám, že topení nepoteče víc, nevyplavím do rána sousedy. Budu si muset natáhnout buďíka a kontrolovat. Nu, nemůže být vše jen skvělé. Maličká protivenství ukazují na celek krásy. Jo jo.        

    Hodnocení: 38 %

            špatnédobré        

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    Marcela* avatar 2.11.2010 00:29 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Předpokládám, že topení už dnes asi nekape :-)...
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    2.11.2010 07:22 MVR
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Mozna kape znovu. Culila jsem se kdyz jsi psal ze nespis protoze ti kape topeni. Na fotce jste vypadali jako dobra parta. BetBet se ostychala, byla vdecna Topolu ze rec nestala. Hezka vzpominka.
    2.11.2010 00:59 modeno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    http://janjilek.cz/blogy/kraska-s-dobre-mirenym-uderem
    2.11.2010 09:56 MVR
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Dumam jestli si ten chlapec tu facku zaslouzil. Tata vzdycky rikal: Kdyz dostanes facku musis ji okamzite vratit. Aby vedel/a jaky to je. Jinak te bude fackovat porad. Nejednou nas serezal za poznamky v zakovske knizce na zadek. Segra se nastvala, k poznamkam pripisovala odvetu, tatu podepisovala. Nakonec to bouchlo, tata nam tu facku dal. Neodvazily jsme se mu ji vratit ani jedna.
    Marcela* avatar 2.11.2010 10:01 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Dumam jestli si ten chlapec tu facku zaslouzil
    No asi zasloužil, když jí dostal :-). Jen ta slečna, když si to zkusí ještě parkrát a u někoho jiného, možná se nebude stačit divit, co to přilétlo z druhé strany...
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    kotyz avatar 2.11.2010 11:17 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    kdyz kape, tak je ho treba spravit ;-)
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    Darth Phantom avatar 2.11.2010 13:08 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    kdyz kape, tak je ho treba spravit ;-)

    Správně, pane Konigstiger! Není to ale topení, co dnes kape v pelechu pana dochtora, protože tenhle vejžmol je nový asi jako je „nové“ FreeBSD 6.3 z roku 2008. To už panu dochtorovi kape na maják, a neví coby, a tak tapetuje blbostmi, že mu v roce 2008 kapalo topení.

    Možná pan dochtor po několika měsících tapetování dospěje k nějakému aktuálnějšímu zápisu a napíše zápisek „Smrdím ve svém pelechu dnem i nocí, a trávím svůj veškerý čas diskuzemi o vozíku“ :))))))))))

    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    2.11.2010 15:29 yenefer
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Phantome, Jílek je pro vás velmi důležitý. To dáváte najevo, celou dobu. Jen jestli jste důležitý pro Jílka vy? Není tohle náhodou ten pravý motiv?
    Darth Phantom avatar 2.11.2010 17:06 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Co je to za otázky. Jak pro mě může být důležitý člověk, kterého jsem nikdy neviděl. Doc. Hnílek pro mě není důležitý, stejně jako já pro něj. Kdo se tady snaží dělat důležitější, než je, je rozhodně doc. Hnílek. On se zde baví vozíkovým humorem a každodenní socko - reklamou, která ho stojí jenom hemeroidy v prdeli a elektrický proud. Tvrdí, že se baví mnou, no a já se zase bavím jím :). Tak o co kráčí, není to krásné? :)))). Teď už to ale tady nebudu kazit, je třeba dát prostor nastoupivšímu družstvu mažoretek, aby vyřešili problém kapajícího topení :)))))
    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    2.11.2010 18:05 Yenefer
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    na to jak vás Jílek nezajímá je to dlouhý zapis. Z jakého důvodu tolik vysvětlujete, že se Jílek snaží vic?
    2.11.2010 17:37 Řit-Gabriely
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Řiťko, to ti zase v práci ti lumpové nedovolili se přihlásit, že musíš komentovat pod tajným nickem? Jsi tady jeden den, ale už víš, co někdo dává najevo celou dobu :-). Slabý, zkus něco lepšího.
    2.11.2010 18:10 Yenefer
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Já jsem tu byla nedávno a dokonce už před pěti lety. Tedy se jen ptám. A Jílka znám osm let. Osobně. Ten nick co používáte vypovídá o vaší malé představivosti. Umíte i něco jiného?
    2.11.2010 18:30 Řiť-Gabriely
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Nápodobně - znalost té zmíněné osoby váš projev bytostně prolíná, velmi pospojitě. Omlouvám nick, jste všímavá, gramatickou chybu jsem si v databázi opravil :-)
    2.11.2010 20:02 Yenefer
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    znalost té zmíněné osoby váš projev bytostně prolíná,

    Vy ho neznáte, stejně jako neznáte mě. Jinak ten nick je prostě bez fantazie, ale je to váš nick, nikoliv můj. Moje jméno je jiné, než si myslíte, ale nechám vás reagovat na někoho jiného.
    2.11.2010 20:32 Řiť-Gabriely
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Vy ho neznáte, stejně jako neznáte mě

    Drahá dámo, v záchvěvu emocí jste se nechala unést spontánní odpovědí a manipulačně jste rozhodla. Jak to můžete vědět? Protože se budu snažit být objektivnější, tak vám pomohu. Nemáte minimálně z poloviny pravdu. Jeho znám (bohužel) a u vás nevím (oba jsme pod nicky, třeba jsme sousedi doma nebo v práci :-)).

    Jinak ten nick je prostě bez fantazie

    Na tento názor máte plné právo, nejsem Hnílek, abych direktivně určoval, co je nejlepší nebo správné. Stejně jako já mám právo nemít na váš nick žádný názor, protože to je asi to poslední, čemu bych věnoval svoje 'skutečné zájmy', pitvání nicků :-(.

    Moje jméno je jiné

    To je pochopitelně možné, ale rysy hnilobního rukopisu jsou zřetelné.

    2.11.2010 20:56 Yenefer
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Jeho znám (bohužel)

    tak potom chápu, že je pro vás důležitý a máte s ním nevyřízené účty a netroufnete si osobně, ale jen tady. To nesvědčí o vaší zvláštní odvaze.
    2.11.2010 21:55 Řiť-Gabriely
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Zatím jsem s vámi komunikoval slušně, vaše poslední odpověď ovšem svědčí o jasné zaslepené příslušnosti k hnílkově grupě, takže váš komentář už mne nezajímá. Ostatně jste si možná nevšimla, že diskuze začala mezi vámi a fantomem, já do ní jen vstoupil, ale to už je asi nad vaši sledovací schopnost :-).

    Vaše urychlené závěry o nevyřízených účtech nesvědčí o možnosti úvahy o více kombinacích či variantách, jak to napsat jemně - máte to v hlavě asi dost jednoduchý, když v každém komentu děláte závěry, ke kterým nemáte podklady, ale jenom dohady. Šťastná to žena.
    2.11.2010 22:08 Yenefer
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Už jen to, jak Jílka nazýváte, svědčí o vašem nepřátelství. Stejně tak způsob, jakým se vyjadřujete o jeho partnerce je zvláštní. Takže nedáváte příliš najevo přátelství k panu Jílkovi. Nebo o jasné zaslepené příslušnosti k hnílkově grupě tohle je projev přátelství? Mě na Jílkovi nijak nezáleží, jen si jako nestranný pozorovatel si všímám různých projevů.

    jak to napsat jemně - máte to v hlavě asi dost jednoduchý,

    Nevím co je složitého uhádnout z tohoto projevu, že se nejedná o přátelský počin.
    2.11.2010 22:39 Řiť-Gabriely
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    máte s ním nevyřízené účty

    Tak pokud vám hlava nenabízí ještě jiné varianty, než nevyřízené účty, tak sorry, to už s vámi ztrácím čas.

    A nelžete o nestranných pozorovatelích (mě na Jílkovi nijak nezáleží). Neživíte se politikou?? Fantoma jste napadla natvrdo, žádný vlastní názor, jen obrana svého guru :-(
    2.11.2010 22:51 Yenefer
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    A nelžete o nestranných pozorovatelích

    Můžete ukázat, kde ho nějak preferuji? Jediné, co jsem napsala, že vy a Phantom máte o něj obrovský zájem a vy zvláště o jeho partnerku. Nerozumím tomu z jakého důvodu.
    3.11.2010 00:14 Mattern
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    kdyz je zenska do nekoho zakoukana, tak ani nevidi, ze je do nekoho zakoukana. a desne se divi, kdyz to nekdo vidi. a blby ma kdyz nekterym vecem nerozumi, sama je nechape a nikdo, nikdo ji to nevysvetli. mozna vam kluci napovi jako chytremu, mozna vas ....
    3.11.2010 01:02 Yenefer
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    kdyz je zenska do nekoho zakoukana, tak ani nevidi, ze je do nekoho zakoukana.

    Asi jste do Jílka zakoukaná, že tak zasvěceně mluvíte. To z toho přímo čouhá, a je uplně jedno, že píšete pod mužským nickem.
    3.11.2010 01:05 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Milá Yen, do někoho takovýho bych se fakt zakoukat nemoh a na smradlavý chlapy nejsem a pokud jsou to chlapi, co se vzdáleně podobají ženským, na ty teprve ne. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    3.11.2010 01:17 Mattern
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    kazda dalsi poznamka s blbejsi dedukci, uz radsi nepiste, co vam kde couha, to je vas problem a vaseho Hnilka. mozna jen tak tupe placate, i kdyz ten vyplod o zensky mne docela nadchnul. vlastne nevim jestli to mam brat jako poctu nebo urazku, kdyz mne mate za zenskou.

    a jinak by jste po tolika letech znamosti s Hnilkem mela vedet, ze se do nej nezakoukava, ze velky maly dedula si z toho vaseho damskyho spolku vybira sam, kdo mu bude menit plinky a delat escort servis (nebo skoda servis, podle znacky auta, kterym ho bude muset vozit, nebot jinam se sam nedostane)

    tak si kombinujte v hlavicce dal, jiste vymyslite jeste dalsi ptakovinu, kdyztak vam Jenda poradi, on totiz vsechno vi, umi a videl. ja se hezky pobavil a jdu si cist neco normalniho.
    3.11.2010 01:29 Yenefer
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    kazda dalsi poznamka s blbejsi dedukci, uz radsi nepiste,

    Tak mám takový dost nepříjemný pocit, že vy na toho Jílka vlastně žárlíte. Právě, že ho znám a vím, že spousta mužů, nemůže pochopit, co na něm ženy vidí a dokonce vím, že si skutečně Jílek může vybírat. Což vás se asi ani trochu netýká. I v těch šedesáti má pro hodně, i mladých žen, svoje kouzlo. Tím neříkám, že má ono kouzlo pro mě.

    ja se hezky pobavil a jdu si cist neco normalniho.

    Podle vaší reakce, reakce některých mužů, bych řekla, že se zas až tak hodně nebavíte.
    3.11.2010 10:36 Mattern
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    ????Odtelil jsem těch krav taky pár.....Já jsem si to krmení zkusila ..

    mam takovy neprijemny pocit, ze Jenifefa je hermafrodit :-) :-) :-).

    Podle tech neustale hodnoticich kecu, Hnilek strihnuty Ritkou. Mate to tezky, kdyz mate z kazdy odpovedi na chatu *neprijemny pocit*. Nekazte si den, fotky obou nad postylkou a s usmevem ;-)
    3.11.2010 12:08 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    mam takovy neprijemny pocit, ze Jenifefa je hermafrodit

    Zdá se že jsi dement, když si nepamatuješ jednoduché jméno Yenefer, takže asi tak. Jinak chápu, že jsi nikdy neviděl telit krávu, rodit dítě a jiné pdobné lahůdky, jsi zblnul z toho sezení u počítače. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    3.11.2010 12:21 Mattern
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Tebe se ty koktavej kokote nikdo na nic neptal, tak zalez do panelaku a kapej spolecne s topenim, hnilobo :-)

    Co ty chapes, je mi celkem u prdele, stejne jako nejake teleni kravy. Jenom u tech deti bych se hadal, ja jsem u porodu tech svejch byl, coz u vypilyho fetaka nepredpokladam.

    A kdo je nalozenej permanentne u pocitace? No to je zrovna od tebe joudo velmi, ale velmi usmevny ulet :-)
    3.11.2010 12:34 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Tebe se ty koktavej kokote nikdo na nic neptal, tak zalez do panelaku a kapej spolecne s topenim, hnilobo

    zřejmě máš promlém s výslovností a koktáš, porádím ti. Najdi si na netu výraz paradoxní intence, prostuduj a je po koktání. Tak si to tak nebur teploušku. Vím, že ses do mě zamiloval a ted jsi zklamaný z toho že tě něchi. Jinak jestli sedím u počítačem, tak tobě je do toho hovno, chápu, že když musíš svážet a vybírat popelnice, tak to čas se nemáš.

    ja jsem u porodu tech svejch byl, coz u vypilyho fetaka nepredpokladam.

    Kecáš, takový jako ty v zájmu těch rodiček a dětí k tomu nepouštěj, Se nemeješ. :-) Špíno. Tam pouštej jen slušný a střízlivý. Máš zřejmě s tím chlastem a fetováním problém, že z toho obvinuješ druhý. :-) Jinak si neumím představit ut, která by si z tebou troufla mít děti, to by musel bejt teda zjev.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Marcela* avatar 3.11.2010 13:29 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Včera jste to tu nějak zanedbával, ale vidím, že už jste zase v plné parádě. ;-)

    Ale pro rozptýlení z flejmů a taky proto, že se mě v dětství koktání /trochu/ a ještě k tomu červenání /hodně/ týkalo, téma mě zajímá, si dovolím zkopírovat jednu pasáž z textu od psychiatra Radkina Honzáka o paradoxní intenci:
    Paradoxní intence byla objevena a zase zapomenuta několikrát: naposledy ji uvedl do světa slavný vídeňský psychiatr, Viktor Emanuel Frankl.

    Jeden jeho pacient, který příšerně koktal, mu s děsem v očích vyprávěl, co se mu stalo: Ve vlaku ho nachytal revizor, jak jede načerno. Rozhodl se obměkčit ho tím, že mu předvede, jak je postižený a jak koktá. Ke své hrůze ale začal mluvit naprosto plynule.

    Je to celkem srozumitelné: čím víc se na výkon soustředím, do tím většího napětí se dostávám a tím více chyb dělám. Zde paradoxně ten mládenec udělal „chybu v koktání.
    Mně koktání přešlo víceméně samo, zato fóbie z pavouků se táhne celý život a zdá se býti horší a horší :-). Zejména ti černí, s vypaseným tělíčkem + křižáci mě dohánějí k šílenství. V tomhle případě je pro mě těžké si použítí metody paradoxní intence jen představit.
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    kotyz avatar 3.11.2010 12:29 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    dement to asi bude, ale tady de ted o neco jinyho. s pravdepodobnosti hranicici temer s jistotou tu pod nickem Yenefer pisou dva (nebo vic) ruznejch lidi. to se tady snazil tim hermafroditem naznacit ...
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    3.11.2010 12:36 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    s pravdepodobnosti hranicici temer s jistotou tu pod nickem Yenefer pisou dva

    Z jistotou vím že pod nickem Yenefer píše jedna ženská.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    3.11.2010 12:55 Linuxák se vzděláním
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    S jistotou vím, že v 7. pádu používám 'S' :-).
    3.11.2010 13:04 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    a pátým pádem voláme.. to je také v češtině jistota. Do příští úpravy mluvnice. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    kotyz avatar 3.11.2010 20:03 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    ale nevypada to tak. a navic bez registrace.
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    3.11.2010 13:01 Yenefer
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Milý pane Matterne, vidím, že stačí jeden překlep a už jste schopný se natolik rozčílit, že si nepamatujete jméno diskutujících. Jiní diskutující, kteří ač jsem jen vyslovila podivění, nad zájmem o osobu pana Jílka, kterého znám skutečně dlouho, mi vyjádřili svou pochynost o mém zdravém rozumu. Nebo, řeknu-li vše kulantněji, mínění o mé prostototě, naivnosti, omezeném chápání. Jistě zde jsou lidé se schopností dálkového odhadu, nejen dálkového ovládání PC. V tom případě jim gratuluji.

    Paní Ritu neznám, ale co jsem četla její komentáře, svou slušností, přehledem a taktem, mi přišly mnohem výše než komentáře, jiných účastníků. Podle fotografií a televizního záznamu, jsem pochopila, že se jedná o pohlednou a zajímavou ženu, na kterou si ne každý muž troufne. Tahle skutečnost zde mnohým pánům zřejmě vadí, takže si ji vybírají jako terč pro své urážky. Prokazují tak jen svou omezenost.

    Pana Jílka se zastávat nemusím, ten si koleduje rád a vědomě. Jen vám sděluji, že mu skáčete dlouhodobě na špek.
    3.11.2010 13:27 Mattern
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    jsem pochopila, že se jedná o pohlednou a zajímavou ženu

    bud jste na zensky, nebo divnej chlap - co jste vy pochopila, si nechte pro sebe. napadlo vas nekdy pri uporne snaze zapnout mozecek, ze se ostatnim muze zdat, ze nejde ani o pohlednou ani o zajimavou zenu, ale jenom slepici, ktera papouskuje vyroky sveho guru?

    sama delate zavery kdo je chlap a kdo zenska, tak se nedivte, ze nekteri bystreji sledujici diskuzi si vsimnou, ze sam-sama nemate jasno.

    Jen vám sděluji Tento obrat je tak typicky hnilkovskej, ze se nemuzete divit duvodnemu podezreni, ze za Jenifefou se velmi dumyslne skryva nekdo z rodinky, pripadne na tom pracujou vsichni jako tym. Zrychlene zavery a hodnoceni, dokonce i teta Marcela to nedokaze tak rychle vyhodnotit. Proste typicke znamky poskozeni hnilobou.

    Snad to je dost polopaticky napsany, ze to za chvili nebo s pomoci (7.pad) taky pochopite :-).
    3.11.2010 13:37 Yenefer
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    si nechte pro sebe. napadlo vas nekdy pri uporne snaze zapnout mozecek, ze se ostatnim muze zdat, ze nejde ani o pohlednou ani o zajimavou zenu, ale jenom slepici, ktera papouskuje vyroky sveho guru?

    Pane, ztrácíte glanc i nervy. Což je u gentlamana, za jakého se vydáváte, dost ošemetná věc. I kdyby jste bezchybně ovládal gramatiku čínštiny a dalších světových jazyků, zůstanete o stupeň či dva níže, než by jste byl rád viděn. jen pro svůj způsob vyjadřování a argumentace.
    3.11.2010 13:52 Mattern
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    kecy a klickovani... tema drzet neumite, tak uhybate, typicky hnilobny uhybny manevr, ten jeste pri ztrate argumentu zacne nadavat do kretenu, ale to dama, tedy pokud nejste chlap, z hnilkovskeho fanklubu nema zapotrebi, neni-liz pravda?

    Jdu sportovat, pocitac uz je zahratej dost :-)
    3.11.2010 14:00 Yenefer
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    kecy a klickovani... tema drzet neumite,

    Zatím stále mluvíme o vás a vašich nedostatcích, kterých tu projevujete víc než dost. Já se tématu držím stále. A tou je vaše posedlost Jílkem, pod nejrůznějšími nicky.
    3.11.2010 14:22 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Yen, že se s ním bavís kreténem, co světem šmejdí s vozejkem. Si myslí, když střídá nicky, že ho nikdo nepozná. Ten to má v tý palici teda vykloktaný. Prej jde na tenis. tak maximálně do sběrného dvora hledat součástky k "novému počítači." Budu mu tam muset jeden zanýst, aby měl co brakovat. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    3.11.2010 14:41 Řiť-Gabriely
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Koukám, že vy jste se tady zatím pěkně rozjela, asi máte dovolenou, z nevinné přispěvovatelky už tady naprosto cíleně hodnotíte a mluvíte o nedostatcích jiných čaterů. Jenda z vás musí mít radost, možná mu právě sedíte na klíně.

    Jinak můžu Jendu opravit, na posledním srazu říkal Mattern, že nehraje tenis, ale squash, abyste to měli ve svý evidenci v pořádku. Pro ty starší ročníky - to je sport, nikoliv počítačová hra pro důchodce. Třeba vám večer napíše dnešní výsledek.
    3.11.2010 15:03 Yenefer
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Tak já jen vám zopakuji, že mě překvapuje posedlost některých, zde diskutujících nicků panem Jílkem. Pak mě překvapuje vaše umanutost paní Ritou, Tím je zřejmé, že oba vám dost zhusta zasahují do života a máte asi dost práce se s nimi srovnat. Panu Jílkovi na klíně nesedím, technicky je to nemožné, protože jsem od něj asi 120 km vzdálená. Nemyslím, že by o to Jílek stál. Ale zajímavý muž to je. Dokonce i pro vás, podle toho jakou cítíte potřebu, se jím zabývat. To dělají lidé, kteří nejsou srovnaní sami se sebou a z toho důvodu hledají chyby na druhých. Opakovaně prokazujete jak je pan Jílek pro vás důležitý, podezíráte každého, kdo vás na tuhle skutečnost upozorní, že opakuje jeho názory. Nepochybně by jste si přáli aby vaše partnerky, partneři byli natolik loajální, jako jsou přátelé pana Jílka k němu. Zřejmě vás přátelství těch lidí irituje. Ale to nesvědčí o zlém charakteru, ani přátel pana Jílka, ani o panu Jílkovi, ale jen a jen o vás.
    3.11.2010 15:18 Řiť-Gabriely
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    To, že melete furt dokola, nemusíte psát, to se dá docela dobře všimnout :-). Evidentně je Hnílek důležitý hlavně pro vás, když za něj musíte odpovídat -

    Nemyslím, že by o to Jílek stál, Nepochybně, Zřejmě, Tím je zřejmé

    Tak si dál hezky filozofujte, kdo je kdo, jestli náhodou někdo není chlap nebo žena, nebo dohromady, pracovní doba vám hezky uteče, a budete mít príma pocit, že jste někomu vysvětlila, jak to všechno má být správně. Ale máte pravdu, že Řiťka mne zaujala (ani krásou, ani věkem, ani intelektem), ale opravdu tím, že se dokáže nalepit na někoho, kdo jí odkopne po použití jako všechny předtím. Myslete si, že to píšu moc natvrdo, ale sám velký Hnílek svoje všechny zkušenosti se ženami velmi pečlivě popsal, i to, že hledá i teď dál. Má prostě svůj charakter, který určité dámy obdivují, a já přiznávám, že tomu nerozumím. Ani nečekám a nepotřebuji vaši obětavou analýzu, prostě tý ženský nechápu, že věřej, že zrovna k ním se bude MUDr. Hnílek chovat po 60 letech jinak, než ke všem ostatním.

    Tak zase někdy, papá :-), Jeniféfo (máte vkus na nicky)
    3.11.2010 15:30 Yenefer
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Děláte si starosti o Ritu. To je skutečně od vás hezké.

    Myslete si, že to píšu moc natvrdo, ale sám velký Hnílek svoje všechny zkušenosti se ženami velmi pečlivě popsal, i to, že hledá i teď dál.

    Myslím, že pan Jílek onen blog datoval do doby minulé. Tedy asi jste méně chápavý. Ale budiž. Konečně, kdo ví jestli se Jílek nenalepil na Ritu a ta třeba jej odkopne. To nikdo neví. Co znám Jílka, tak jej ženy opuštějí. Jednou mi vyprávěl, že v životě opustil jen jednu ženu, jinak všechny nechal odejít. Ale protože se zabýváte Jílkem profesionálně, jistě vám tahle informace způsobí radost. Jílek má radost, když lidé jeho blogy čtou, analýzují, srovnávají. To se stává jen velkým autorům. Na to s jakým pohrdáním o panu Jílkovi mluvíte, je divné, že jeho život a dílo tolik sledujete.
    3.11.2010 18:27 Mattern
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Fifino, a linuksak jsem taky ja. Vsichni jsme gogo, jenom ty jsi Hnilko-klon.
    3.11.2010 15:19 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Jako, že jste byli na srazu v tom sběrným dvoře? Dva počítače nemám na vyhazov, tak se budete muset servat o součástky. Možná tě Řitko ještě přitom Matter sjede. Když hezky nastavíš. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    3.11.2010 18:14 linuxák
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Možná tě Řitko ještě přitom Matter sjede. Když hezky nastavíš

    Mňam,to je počteníčko to se bude líbit i dcerce Babetě :-D
    3.11.2010 19:19 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Linuxaku jasne. Babeta je velka holka vi ze existuje laska mezi muzi. Tak treba se k nim pridas a pak hezky popisete vsichni tri, kdo s kym a jak, kdo chodil hezky naproti. Do jake hloubky. Treba to ptom zfilmujou a budete slavny. Hvezdy. Kdyz uz ne v tom IT, tak aspon v porno branzi. :-) podle toho jak se prolinate, neda vam praci hezky kooperovat.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    3.11.2010 23:57 linuxák
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Babeta je velka holka vi ze existuje laska mezi muzi.

    To jo,ale to,co ty popisuješ je všechno jen ne láska mezi muži!

    Tak treba se k nim pridas a pak hezky popisete vsichni tri, kdo s kym a jak, kdo chodil hezky naproti. Do jake hloubky. Treba to ptom zfilmujou a budete slavny. Hvezdy. Kdyz uz ne v tom IT, tak aspon v porno branzi. :-) podle toho jak se prolinate, neda vam praci hezky kooperovat.

    To je úplně obyčejná šukačka na šífu na kterou si si vzpomněl co? teď ztrácíš bobky,když svěrače nesvíraj!Dobře ti tak!
    4.11.2010 00:33 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    To jo,ale to,co ty popisuješ je všechno jen ne láska mezi muži! To je úplně obyčejná šukačka na šífu

    Já o lásce mezi muži vím celkem málo, nevyzkoušel jsem ještě, ale ty máš zřetelně své zkušenosti. Napiš nám něco o tom, rádi se poučíme.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    4.11.2010 11:11 Mattern
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Tak to ti prde pekne dekuju, ze mne tady praskas na foru. Nektery z Hnilkova fanklubu smrdej tim jejich stbackym stylem, nechci se jim dostat po zmene vetru do databaze modrejch ptaku :-(.

    Ale - dostal jsem se az do semifinale, odpoledne stalo za to :-)
    4.11.2010 12:02 Yenefer
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Jsem přesvědčená, že panu Jílkovi nestojíte za námahu. Kdyby vás chtěl najít, bez problému vás najde.
    4.11.2010 12:23 Mattern
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Myslim, zes nebyla tazana, stbacko.
    4.11.2010 13:50 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Myslím, že jsi nějak moc neuspěl v tom squashi, nulo, budu tě muset přijít povzbudit. Budeš mít radost? Zřejmě ti asi zdrhnul milenec, no to víš, musíš vonět. Někteří chlapci nepreferují agresivní pot ood agresivního dementa. :-) Pochlubil ses manželce se svými spády? Asine, ale možná jí to někdo řekne. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    4.11.2010 13:55 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Jak říká tvůj kámoš abc. ¨Někdo emotivní," někdo, koho svým chováním namíchneš a mohu tě ujistit, že ne všechny ženy jsou natolik tolerantní aby svým manželům tolerovaly milence, neřku-li milenky. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    2.11.2010 23:31 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Koukám jaký je o mě zájem.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Michal Fecko avatar 3.11.2010 13:59 Michal Fecko | skóre: 31 | blog: Poznámkový blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    tie vase spamblogy neide prehliadnut :-)
    3.11.2010 14:22 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Stačí je prý zablokovat a už je neuvidíte. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Michal Fecko avatar 3.11.2010 21:29 Michal Fecko | skóre: 31 | blog: Poznámkový blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Malinkatý sraz, FreeBSD a kapající topení
    Mne to nevadi :-D Kludne si piste spamblogy :-D

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.