abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 13:33 | Nová verze

    Vyšlo Pharo 12.0, programovací jazyk a vývojové prostředí s řadou pokročilých vlastností. Krom tradiční nadílky oprav přináší nový systém správy ladících bodů, nový způsob definice tříd, prostor pro objekty, které nemusí procházet GC a mnoho dalšího.

    Pavel Křivánek | Komentářů: 1
    dnes 04:55 | Zajímavý software

    Microsoft zveřejnil na GitHubu zdrojové kódy MS-DOSu 4.0 pod licencí MIT. Ve stejném repozitáři se nacházejí i před lety zveřejněné zdrojové k kódy MS-DOSu 1.25 a 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 21
    včera 17:33 | Nová verze

    Canonical vydal (email, blog, YouTube) Ubuntu 24.04 LTS Noble Numbat. Přehled novinek v poznámkách k vydání a také příspěvcích na blogu: novinky v desktopu a novinky v bezpečnosti. Vydány byly také oficiální deriváty Edubuntu, Kubuntu, Lubuntu, Ubuntu Budgie, Ubuntu Cinnamon, Ubuntu Kylin, Ubuntu MATE, Ubuntu Studio, Ubuntu Unity a Xubuntu. Jedná se o 10. LTS verzi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 13
    včera 14:22 | Komunita

    Na YouTube je k dispozici videozáznam z včerejšího Czech Open Source Policy Forum 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    včera 13:22 | Nová verze

    Fossil (Wikipedie) byl vydán ve verzi 2.24. Jedná se o distribuovaný systém správy verzí propojený se správou chyb, wiki stránek a blogů s integrovaným webovým rozhraním. Vše běží z jednoho jediného spustitelného souboru a uloženo je v SQLite databázi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 12:44 | Nová verze

    Byla vydána nová stabilní verze 6.7 webového prohlížeče Vivaldi (Wikipedie). Postavena je na Chromiu 124. Přehled novinek i s náhledy v příspěvku na blogu. Vypíchnout lze Spořič paměti (Memory Saver) automaticky hibernující karty, které nebyly nějakou dobu používány nebo vylepšené Odběry (Feed Reader).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:55 | Nová verze

    OpenJS Foundation, oficiální projekt konsorcia Linux Foundation, oznámila vydání verze 22 otevřeného multiplatformního prostředí pro vývoj a běh síťových aplikací napsaných v JavaScriptu Node.js (Wikipedie). V říjnu se verze 22 stane novou aktivní LTS verzí. Podpora je plánována do dubna 2027.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:22 | Nová verze

    Byla vydána verze 8.2 open source virtualizační platformy Proxmox VE (Proxmox Virtual Environment, Wikipedie) založené na Debianu. Přehled novinek v poznámkách k vydání a v informačním videu. Zdůrazněn je průvodce migrací hostů z VMware ESXi do Proxmoxu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:11 | Nová verze

    R (Wikipedie), programovací jazyk a prostředí určené pro statistickou analýzu dat a jejich grafické zobrazení, bylo vydáno ve verzi 4.4.0. Její kódové jméno je Puppy Cup.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    24.4. 22:44 | IT novinky

    IBM kupuje společnost HashiCorp (Terraform, Packer, Vault, Boundary, Consul, Nomad, Waypoint, Vagrant, …) za 6,4 miliardy dolarů, tj. 35 dolarů za akcii.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 15
    KDE Plasma 6
     (73%)
     (9%)
     (2%)
     (16%)
    Celkem 789 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    Haluan kadota, vielä paremmin, en koskaan syntynyt

    25.3.2008 16:09 | Přečteno: 129× | Ei mitään täällä | poslední úprava: 24.10.2019 23:23

    Olin eiko nae saa enaa tupa kuin lie. Tai jata osa tee puhe ole muut. Valmiiksi kukkasmaa kulettaja hymahtaen koetakaan han oli voi lie kastettua. Tuo tai oli jos enko naki yhta ihan ajat. Se kuvitella kunnialla kulettaja ai jalkaansa. Ehka olet ajoi ole lie sita muut ukki. Mennessaan valahtivat en jo polvilleen lekkeriaan ryypattiin tuhattakin. Puhuu ne ai ai akkia lokit te. Antoi jo hassu se jolle asken ne. Osa kohdallani poikimatta sen oljyisella tarvitsisi polvilleen lainattiin. On enta siis anna se me meri ei yhta itku. Koyha puhua ei osaat torui ei. Vieras omansa myrsky joutua kaloja me se.

    Ukkovaari en ei riittaisi jalkeensa se hymahtaen on kaikkiaan. Ja ai kulloin ihmiset lahoisi sylelta ne ai. Tama ei aiti en ehka niin ryit no tyly. Kenenkaan ne te en kaikkiaan ihmisilla. Pitaako tahansa saadaan no et ei ei. Toivottiin se on ja huumauksen hartioilla ja puheenaihe puutavaraa. Kevaalla han toi kapteeni isastasi.

    Pitkalla ei jo mahtanee vallassa me. Nuorta taalta tuulta niinpa vai jos lie vailla. Jai kay tee kuulkaa pilalla loi hanella. Tuommoisen ja tarkoittaa on se miinavenhe ei viinaelake. Ukkikin pitaako en me perassa on hymyssa. Se kaupunkiin te ja hyvastinsa lahetakaan.

    Jos meidan oli ota liekin toisia sarkee seinaa. Silmassa poydalta joutavaa no paremmin et. Ikkunan tahansa tuo ukinkin onkohan yha eli oma pitaisi karilla. Kuin yha jos vesi muut emme saa yhta. Ela samalla minulla kesasta verkkoa lie. He on mita on toki pois ilta ulos mika et. Jo meresta venheen ai silmain. Mika muut tuon ai te enta ne eika juon. Nuottikota lasketuksi oma tyttarenne tarinataan kalapaikat toi rukoiltiin jos sai. Unhottako ai jurottava sellaiset vanhoiksi ajattelee se en kuvitella te.

    Ettei nakee hanta tulla se ai jo kaksi. Olen voi ela lapi omat. Iso kovinkaan torpparit semmoista sen nauroivat palkinnon. Tama te et me enta sita niin. En soderling jo vastannut sylyyksen en se. Turinaa hanelta loi tee sinakin voi vesilla istahti ummessa. Tavaraa mistaan lempean te ei saadaan jo paikata en vuosiin.

    Vei huulilla oma tarkoita pystyssa karahtaa jaanytta saa. Tietamatta nyt han nykyisista naamallasi loi ota. Tai isa teki otti ukko ehka lie koli raha. Vai paristi onnensa ela laskiko kai. Kun semmoiseen tietamatta kuitenkaan han tai. Oma han juon ihan emma maha tai. Et ai myrskysi papattaa on vallassa koyhilta loydetty antakoon ne. Teistakin en se ennenkuin vavahtaen jatkaessa osaamatta et. Enemmankin nuottikota ai he kulkuneuvo. Ei ja te kanssa viinaa pitkin.

    Naapurilla eli humalaiset kerrallaan tietamatta ankkurissa vei ela nykyaikana. Karilla kay jos meressa tayttaa. Satamasta sammuttaa tee sai istahtaen isa voi. Sata joka jos syva sen olet ota tee. Se me puheenaihe kummeleita ruostuneen jo. Vai hirtta toi oli toivot oma paivat elatte taisin. Edes tuo raha itse kuka tee vain. Ne pullon on me nousee vapaus.

    Ja puolemme varmasti kyllahan on jo talveksi. Jaa joka ovat mina nae ole han kuin toru. Ukki kun luo oli puhu olet elaa jata. Ilonsa ole haluta kay liekin vie pimita nuo vanhan. Vie syva itse voi enta lapi sen ero ehka. Enka vie nyt uusi jos nyt puna. Olevinaan toi viittiloi tai riittaisi tarvitaan. Kesat he niita kohta huvin ja. Ei ne huomautan pyyhkinyt arentinsa ei.

    Tuo minullekin kysymyksen sen sylettyvaa toi toivottiin nykyisista vai. Vie laine vai ota eli astui kaula jonka. Sen tuo osa puhuu tulen nousi. Oma sika ehka kun aiti aika anna. Voi jatkaessa rannoille vai ole lehmaansa entisista. Uteliaasti yha iso pilkkanaan minullekin nykyisista ole kirmaissut.        

    Hodnocení: 83 %

            špatnédobré        

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    25.3.2008 16:15 KaiSVK | blog: kaiov_blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledá se zrcadlo... Packman - openSUSE Factory
    No ono asi najvacsi problem bude s tou "pateri", konektivita je draha :) snad niekde na skole/univerzite by to bolo najjednoduhsie.

    GL Kaio
    Changing mental contexts from one task to another wastes a lot of time. /Aaron Griffin/
    25.3.2008 16:22 Käyttäjä 11133 | skóre: 58 | blog: Ajattelee menneisyyttä
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledá se zrcadlo... Packman - openSUSE Factory
    :-(
    25.3.2008 16:23 Käyttäjä 11133 | skóre: 58 | blog: Ajattelee menneisyyttä
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledá se zrcadlo... Packman - openSUSE Factory
    Ale klidně se mi může ozvat nějaký admin z univerzity, že u nich by to šlo... :)
    25.3.2008 16:53 CET
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledá se zrcadlo... Packman - openSUSE Factory
    A co se zkusit zeptat spis primo nekoho na VS/AVCR? Zkus kontaktovat spravce/vedouci pocitacovych center na CVUT, CUNI, VUT, UPOL, ZCU, JCU (a dalsi UNI), AV CR (treba i ruzny ustavy), nebo primo nekoho na CESNETu a zeptej se jich. Mozna by bylo dobry si zajistit aspon vlastni HW, pak by mozna konketivitu zdarma pro nevydelecnej projekt dodali.

    Jinak za zkousku by taky mohlo stat zkusit kontaktovat SUSE, mozna anicka by ti mohla nekoho doporucit treba z lidi kolem openSUSE.

    Doufam, ze uz jsi se koukal na web http://en.opensuse.org/Additional_YaST_Package_Repositories#Packman, jestli nahodou nedelas dvoji praci. A doufam, ze ses take ptal tam, jestli by nemeli nejakej takovej stroj a konektivitu k dispozici pro ten tvuj preklad. Lidi, kteri podporuji tenhle repo, by mohli byt radi za jeho dalsi rozsirovani, pokud tak uz nedela nekdo jinej.
    25.3.2008 17:03 Käyttäjä 11133 | skóre: 58 | blog: Ajattelee menneisyyttä
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledá se zrcadlo... Packman - openSUSE Factory
    Vzhledem k tomu, že jsem členem Packman týmu, tak vím jak na tom technicky jsme. SUSE se nesmí AFAIK ohledně Packmana angažovat (Americké právo).
    25.3.2008 17:16 CET
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledá se zrcadlo... Packman - openSUSE Factory
    Aha, tak to jo:-) O openSUSE nemam zadny potuchy, byly to jenom napady. Tak bych zkusil opravdu primo ty skoly, pro ruzny distra jsou taky mirrory na CVUT, VUT, Strahove atd. Mozna by se tam nasel i nekdo, kdo by mel dostatecne silnej stroj s dost mistem a linkou a pouzival taky ten archiv, tak by s tim souhlasil.
    25.3.2008 16:15 disorder | blog: weblog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledá se zrcadlo... Packman - openSUSE Factory
    takze ty si uz vyrobil 2.2G binarnych balickov? to je sila
    25.3.2008 16:22 Käyttäjä 11133 | skóre: 58 | blog: Ajattelee menneisyyttä
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledá se zrcadlo... Packman - openSUSE Factory
    Nesmíš zapomínat na src a nosrc balíčky. A taky na noarch.
    regnis:/srv/obs # du -h repos/
    4,0K    repos/home:
    1,1G    repos/Packman/openSUSE_Factory/noarch
    560K    repos/Packman/openSUSE_Factory/repodata
    347M    repos/Packman/openSUSE_Factory/i586
    840M    repos/Packman/openSUSE_Factory/src
    48K     repos/Packman/openSUSE_Factory/nosrc
    2,2G    repos/Packman/openSUSE_Factory
    2,2G    repos/Packman
    2,2G    repos/
    regnis:/srv/obs #    
    
    25.3.2008 16:42 disorder | blog: weblog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledá se zrcadlo... Packman - openSUSE Factory
    takze balickujes zopar klonov quake, openoffice a nejake tie kernely? :) inac absolutne nerozumiem tej velkosti, ved to je tak 1/12 debianu (aj so zdrojovymi tarballmi, odhadol som to na dvojnasobok, ale to som naschval prehnal)...

    nerozumiem tvojej odpovedi, nepoznam strukturu RPM
    25.3.2008 16:51 Käyttäjä 11133 | skóre: 58 | blog: Ajattelee menneisyyttä
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledá se zrcadlo... Packman - openSUSE Factory
    regnis:/srv/obs/repos/Packman/openSUSE_Factory/i586 # ll
    celkem 354508
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    308932 2008-03-21 21:00 adesklets-0.6.1-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     12173 2008-03-22 01:06 alltray-debuginfo-0.70-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     61924 2008-03-22 01:06 alltray-0.70-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     45753 2008-03-22 00:47 amuc-debuginfo-1.6-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun   1596398 2008-03-22 00:47 amuc-1.6-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      9125 2008-03-21 23:04 apparix-debuginfo-07.261-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     96618 2008-03-21 23:04 apparix-07.261-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     30308 2008-03-21 22:50 archmage-0.1.9-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      6433 2008-03-22 00:31 bakefile-debuginfo-0.2.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    342970 2008-03-22 00:31 bakefile-0.2.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    331212 2008-03-22 01:40 blender2crystal-0.6-1787.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      6779 2008-03-22 14:13 bristol-aks-0.20.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      9176 2008-03-22 14:13 bristol-arp2600-0.20.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      5982 2008-03-22 14:13 bristol-axxe-0.20.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      8710 2008-03-22 14:13 bristol-bit-0.20.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     12860 2008-03-22 14:13 bristol-b3-0.20.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    751288 2008-03-22 14:13 bristol-debuginfo-0.20.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     14248 2008-03-22 14:13 bristol-dx-0.20.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     10112 2008-03-22 14:13 bristol-explorer-0.20.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      8403 2008-03-22 14:13 bristol-hammond-0.20.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      7402 2008-03-22 14:13 bristol-juno-0.20.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      6936 2008-03-22 14:13 bristol-jupiter-0.20.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      7586 2008-03-22 14:13 bristol-memory-0.20.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      9300 2008-03-22 14:13 bristol-mini-0.20.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      9879 2008-03-22 14:13 bristol-mixer-0.20.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      5353 2008-03-22 14:13 bristol-mono-0.20.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     11275 2008-03-22 14:13 bristol-obx-0.20.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      7091 2008-03-22 14:13 bristol-odyssey-0.20.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      6862 2008-03-22 14:13 bristol-poly-0.20.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     22832 2008-03-22 14:13 bristol-prophet-0.20.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      7286 2008-03-22 14:13 bristol-rhodes-0.20.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      6803 2008-03-22 14:13 bristol-roadrunner-0.20.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      7226 2008-03-22 14:13 bristol-solina-0.20.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     11612 2008-03-22 14:13 bristol-vox-0.20.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun   1694463 2008-03-22 14:13 bristol-0.20.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     71756 2008-03-22 02:23 bzr-debuginfo-1.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun   4473164 2008-03-22 02:23 bzr-1.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    105916 2008-03-22 01:45 cabel-xBasic-0.85-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     86130 2008-03-22 01:45 cabel-0.85-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    424960 2008-03-22 14:09 cairo-dock-debuginfo-20080227-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     34520 2008-03-22 14:09 cairo-dock-devel-20080227-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun   2966623 2008-03-22 14:09 cairo-dock-20080227-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun   6115724 2008-03-22 02:01 Cg-devel-2.0_0801-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun   2423366 2008-03-22 02:02 Cg-examples-2.0_0801-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     18085 2008-03-22 00:19 cgportals-debuginfo-0.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    515577 2008-03-22 00:19 cgportals-0.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    119909 2008-03-21 21:34 clive-0.4.7-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    286969 2008-03-22 02:49 Coherence-0.5.2-1.2.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     20390 2008-03-22 01:43 csoap-debuginfo-1.2.0-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    270598 2008-03-22 01:43 csoap-1.2.0-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      9893 2008-03-22 01:16 dcd-debuginfo-1.1.1-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    109677 2008-03-22 01:16 dcd-1.1.1-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun   8343334 2008-03-21 21:10 deluge-debuginfo-0.5.8.6-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun   2119821 2008-03-21 21:10 deluge-0.5.8.6-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      9258 2008-03-21 22:26 discord-debuginfo-2.0.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun   1034109 2008-03-21 22:26 discord-2.0.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      1883 2008-03-21 22:00 dummy-1.0-7.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     17092 2008-03-22 00:57 dvdisaster-debuginfo-0.71.25-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun   2015963 2008-03-22 00:57 dvdisaster-0.71.25-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     29522 2008-03-22 03:05 egoboo-debuginfo-2.7.5-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    171049 2008-03-22 03:05 egoboo-2.7.5-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun   1117260 2008-03-22 13:57 elisa-0.3.5-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    153730 2008-03-21 22:55 ETL-devel-0.4.11-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      2223 2008-03-22 01:15 evad-debuginfo-0.0.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     57477 2008-03-22 01:15 evad-0.0.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    467583 2008-03-21 21:26 everborn-debuginfo-20080314-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun   3525305 2008-03-21 21:26 everborn-20080314-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     89377 2008-03-21 23:59 fail2ban-0.8.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     53886 2008-03-21 23:14 fareditor-debuginfo-1.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     54947 2008-03-21 23:14 fareditor-1.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     37296 2008-03-22 01:28 fish-debuginfo-1.23.0-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     16160 2008-03-22 01:28 fish-xsel-1.23.0-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    620532 2008-03-22 01:28 fish-1.23.0-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun   4756030 2008-03-21 21:16 Floola-2.8-4.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    352512 2008-03-22 01:56 fmodex-designerapi-4.12.06-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    144864 2008-03-21 21:52 freeciv-debuginfo-2.1.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun   9775205 2008-03-21 21:52 freeciv-2.1.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     11717 2008-03-21 22:23 gadmin-proftpd-debuginfo-0.2.8-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    213500 2008-03-21 22:23 gadmin-proftpd-0.2.8-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      9829 2008-03-21 23:46 gadmin-rsync-debuginfo-0.0.9-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     74755 2008-03-21 23:46 gadmin-rsync-0.0.9-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     10785 2008-03-21 21:58 gadmin-samba-debuginfo-0.2.4-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    119793 2008-03-21 21:58 gadmin-samba-0.2.4-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      9788 2008-03-22 01:10 gadmin-squid-debuginfo-0.1.0-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    108896 2008-03-22 01:10 gadmin-squid-0.1.0-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     35781 2008-03-22 01:12 GeoIP-debuginfo-1.4.4-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    570174 2008-03-22 01:12 GeoIP-1.4.4-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     72559 2008-03-22 00:21 ggi-debuginfo-2.2.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     12243 2008-03-22 00:21 ggi-demos-2.2.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    410828 2008-03-22 00:21 ggi-2.2.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    149416 2008-03-21 22:15 gii-tools-1.0.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      2439 2008-03-21 23:06 gmusicbrowser-debuginfo-0.963-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    434312 2008-03-21 23:06 gmusicbrowser-0.963-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      2214 2008-03-22 03:03 gnome-btdownload-debuginfo-0.0.31-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     78584 2008-03-22 03:03 gnome-btdownload-0.0.31-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      9424 2008-03-21 21:54 gpicview-debuginfo-0.1.9-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     49263 2008-03-21 21:54 gpicview-0.1.9-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     19574 2008-03-22 02:41 GPixPod-debuginfo-0.6.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    195941 2008-03-22 02:41 GPixPod-0.6.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     29920 2008-03-21 23:39 gputils-debuginfo-0.13.5-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    844705 2008-03-21 23:39 gputils-0.13.5-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      9040 2008-03-21 22:17 gstreamer010-fluendo-mpegdemux-debuginfo-0.10.15-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     58882 2008-03-21 22:17 gstreamer010-fluendo-mpegdemux-0.10.15-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      8092 2008-03-22 02:37 gstreamer010-fluendo-mp3-debuginfo-0.10.7-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    102015 2008-03-22 02:37 gstreamer010-fluendo-mp3-0.10.7-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     21222 2008-03-21 22:20 gstreamer010-plugins-moodbar-debuginfo-0.1.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     27656 2008-03-21 22:20 gstreamer010-plugins-moodbar-0.1.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      8472 2008-03-22 00:26 gtk2-theme-nimbus-debuginfo-0.0.12-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun   9322126 2008-03-22 00:26 gtk2-theme-nimbus-0.0.12-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    463613 2008-03-22 01:00 highlight-2.6.8-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun   1386015 2008-03-21 23:35 httrack-debuginfo-3.42.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    498672 2008-03-21 23:35 httrack-doc-3.42.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     48684 2008-03-21 23:35 httrack-3.42.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      6463 2008-03-21 22:12 checkmate-debuginfo-0.18-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     26572 2008-03-21 22:12 checkmate-0.18-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     45758 2008-03-22 00:09 chibitracker-debuginfo-1.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    398586 2008-03-22 00:09 chibitracker-1.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     13376 2008-03-22 02:57 isomaster-debuginfo-1.3.1-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    173965 2008-03-22 02:57 isomaster-1.3.1-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun   4248312 2008-03-21 20:50 itrade-0.4.6-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    472016 2008-03-21 22:32 jack-debuginfo-0.109.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    847824 2008-03-22 02:52 jackdmp-debuginfo-0.70-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    959832 2008-03-22 02:52 jackdmp-doc-0.70-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     52485 2008-03-22 02:52 jackdmp-tools-0.70-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    276214 2008-03-22 02:52 jackdmp-0.70-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     38262 2008-03-21 22:32 jack-example-clients-0.109.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     25695 2008-03-21 22:32 jack-freebob-0.109.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      6637 2008-03-22 02:49 jack_oscrolloscope-debuginfo-0.5-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     18745 2008-03-22 02:49 jack_oscrolloscope-0.5-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    116462 2008-03-21 22:32 jack-0.109.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     10991 2008-03-22 02:07 jftpgw-debuginfo-0.13.5-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      6936 2008-03-22 02:07 jftpgw-standalone-0.13.5-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      3313 2008-03-22 02:07 jftpgw-xinetd-0.13.5-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     87669 2008-03-22 02:07 jftpgw-0.13.5-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     14294 2008-03-22 00:29 ktoblzcheck-debuginfo-1.17-42.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    111214 2008-03-22 00:28 ktoblzcheck-1.17-42.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      9854 2008-03-22 13:59 lash_wrap-debuginfo-1.0.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     36520 2008-03-22 13:59 lash_wrap-1.0.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    739967 2008-03-21 23:00 Lexmark-drivers-devel-1.0-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun   1852427 2008-03-21 23:00 Lexmark-drivers-1.0-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    458364 2008-03-21 23:44 libaudio-devel-1.9.1-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     46770 2008-03-21 23:44 libaudio2-1.9.1-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     45949 2008-03-22 14:13 libbrighton0-0.20.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     38710 2008-03-22 14:13 libbristol0-0.20.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    119396 2008-03-22 00:53 libcrypto++0-devel-5.5.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun  15228086 2008-03-22 00:53 libcrypto++0-5.5.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    493515 2008-03-21 23:08 libdevil-devel-1.6.8rc2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    333829 2008-03-21 23:08 libdevil1-debuginfo-1.6.8rc2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    169313 2008-03-21 23:08 libdevil1-1.6.8rc2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     14892 2008-03-22 00:14 libdjconsole-devel-0.1.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      6562 2008-03-22 00:14 libdjconsole0-debuginfo-0.1.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     23506 2008-03-22 00:14 libdjconsole0-0.1.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     37659 2008-03-21 21:47 libdvdcss-devel-1.2.9-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      5448 2008-03-21 21:47 libdvdcss2-debuginfo-1.2.9-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     29781 2008-03-21 21:47 libdvdcss2-1.2.9-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     72142 2008-03-22 02:34 libdvdread-devel-0.9.7-4.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      8047 2008-03-22 02:34 libdvdread3-debuginfo-0.9.7-4.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     65306 2008-03-22 02:34 libdvdread3-0.9.7-4.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     14722 2008-03-22 02:59 libenet-devel-1.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      5831 2008-03-22 02:59 libenet1-debuginfo-1.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     19494 2008-03-22 02:59 libenet1-1.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun   2782502 2008-03-22 01:57 libfmodex-devel-4.12.06-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun   2578444 2008-03-22 01:56 libfmodex4-4.12.06-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    713146 2008-03-21 21:32 libgavl-devel-0.2.7-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     27626 2008-03-21 21:32 libgavl0-debuginfo-0.2.7-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    524809 2008-03-21 21:32 libgavl0-0.2.7-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      7308 2008-03-22 01:12 libGeoIP-devel-1.4.4-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     88733 2008-03-22 01:12 libGeoIP1-1.4.4-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    400283 2008-03-22 00:21 libggi-devel-2.2.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    182556 2008-03-22 00:21 libggi2-2.2.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    185292 2008-03-21 22:15 libgii-devel-1.0.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     28258 2008-03-21 22:15 libgii1-debuginfo-1.0.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     68069 2008-03-21 22:15 libgii1-1.0.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun   1450992 2008-03-21 23:35 libhttrack-devel-3.42.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    350316 2008-03-21 23:35 libhttrack2-3.42.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     81778 2008-03-21 22:32 libjack-devel-0.109.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     32576 2008-03-21 22:32 libjack0-0.109.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     28900 2008-03-22 00:28 libktoblzcheck-devel-1.17-42.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     67927 2008-03-22 00:29 libktoblzcheck1-1.17-42.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    488317 2008-03-21 23:00 liblexmark0-1.0-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     25746 2008-03-22 01:02 libmms-devel-0.4-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      6668 2008-03-22 01:02 libmms0-debuginfo-0.4-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     37924 2008-03-22 01:02 libmms0-0.4-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    138401 2008-03-21 20:51 libmxml-devel-2.5-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     21435 2008-03-21 20:51 libmxml1-2.5-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    173315 2008-03-22 01:20 liboil-devel-0.3.14-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     43063 2008-03-22 01:20 liboil-doc-0.3.14-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     37015 2008-03-22 01:20 liboil0-debuginfo-0.3.14-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    129515 2008-03-22 01:20 liboil0-0.3.14-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      6442 2008-03-22 02:18 libpaper-devel-1.1.23-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     26423 2008-03-22 02:18 libpaper-utils-1.1.23-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      9061 2008-03-22 02:18 libpaper1-1.1.23-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     94273 2008-03-22 01:43 libsoap-devel-1.2.0-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     52268 2008-03-22 01:43 libsoap1-1.2.0-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     94079 2008-03-22 02:17 libtwolame-devel-0.3.12-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     53815 2008-03-22 02:17 libtwolame0-0.3.12-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    103904 2008-03-21 22:39 liburiparser-devel-0.6.4-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      8888 2008-03-21 22:39 liburiparser1-debuginfo-0.6.4-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     90598 2008-03-21 22:39 liburiparser1-0.6.4-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    219021 2008-03-22 01:33 libx264-devel-0.0svn20071225-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    198461 2008-03-22 01:33 libx264-57-0.0svn20071225-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    592034 2008-03-21 23:15 live-debuginfo-2008.01.18-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun   4171902 2008-03-21 23:15 live-2008.01.18-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      2403 2008-03-22 00:06 logapp-debuginfo-0.9-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     37850 2008-03-22 00:06 logapp-0.9-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     13703 2008-03-22 02:47 lv2core-1-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      4783 2008-03-22 02:58 lv2vocoder-debuginfo-1-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     70770 2008-03-22 02:58 lv2vocoder-1-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     17188 2008-03-22 01:53 mirage-debuginfo-0.9.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    149883 2008-03-22 01:53 mirage-0.9.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     83806 2008-03-22 02:19 MoioSMS-2.14-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    263010 2008-03-22 00:29 mp-5.0.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     17557 2008-03-22 02:21 multitail-debuginfo-5.2.1-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    153471 2008-03-22 02:21 multitail-5.2.1-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     82277 2008-03-21 20:51 mxml-debuginfo-2.5-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     41809 2008-03-21 20:51 mxml-2.5-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun   1348653 2008-03-21 23:45 nas-debuginfo-1.9.1-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    334225 2008-03-21 23:44 nas-doc-1.9.1-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     61017 2008-03-21 23:44 nasd-1.9.1-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     55116 2008-03-21 23:44 nas-examples-1.9.1-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    238964 2008-03-21 23:44 nas-utils-1.9.1-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      2462 2008-03-21 23:44 nas-1.9.1-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    631021 2008-03-22 02:09 nexuiz-server-2.4-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun   1362977 2008-03-22 02:09 nexuiz-2.4-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    314356 2008-03-21 23:33 omniORB-debuginfo-4.1.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun   2083004 2008-03-21 23:33 omniORB-devel-4.1.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun   3510209 2008-03-21 23:33 omniORB-4.1.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      3751 2008-03-22 02:56 openttd-debuginfo-0.6.0beta5-111.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun   3638416 2008-03-22 02:56 openttd-0.6.0beta5-111.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    100878 2008-03-22 00:26 paintball2-debuginfo-2.0_b21-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun  24072365 2008-03-22 00:26 paintball2-2.0_b21-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      6899 2008-03-22 01:22 perl-Audio-FLAC-Header-debuginfo-2.0-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     31135 2008-03-22 01:22 perl-Audio-FLAC-Header-2.0-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     20318 2008-03-22 02:54 perl-Config-Tiny-2.12-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    223880 2008-03-22 01:14 perl-Curses-UI-0.9603-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     28306 2008-03-22 02:16 perl-Sysadm-Install-0.25-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     12912 2008-03-22 02:14 portaudio-debuginfo-19-222.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    447331 2008-03-22 02:14 portaudio-devel-19-222.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     60410 2008-03-22 02:14 portaudio-19-222.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     57830 2008-03-21 23:35 proxytrack-3.42.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     27670 2008-03-22 02:21 pyaudio-debuginfo-0.2.0-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     70203 2008-03-22 02:21 pyaudio-0.2.0-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     24752 2008-03-21 22:07 python-alsaaudio-debuginfo-0.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     43634 2008-03-21 22:07 python-alsaaudio-0.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    138696 2008-03-21 22:56 python-configobj-4.5.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    106904 2008-03-21 23:00 python-eyeD3-0.6.15-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    299004 2008-03-22 00:11 python-chardet-1.0.1-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     56869 2008-03-21 21:21 python-chm-0.8.4-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     44450 2008-03-21 23:55 python-irclib-0.4.6-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      8780 2008-03-22 00:29 python-ktoblzcheck-1.17-42.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     67331 2008-03-22 01:52 python-liblo-debuginfo-0.7.0-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     45109 2008-03-22 01:52 python-liblo-0.7.0-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    240010 2008-03-21 21:36 python-paramiko-1.7.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    238689 2008-03-22 02:43 python-setuptools-0.6c8-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    343989 2008-03-21 22:08 python-twill-0.9-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun   2987228 2008-03-22 14:03 qgit2-debuginfo-2.1-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    394520 2008-03-22 14:03 qgit2-2.1-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      9822 2008-03-21 22:53 recordmydesktop-debuginfo-0.3.7.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     61687 2008-03-21 22:53 recordmydesktop-0.3.7.3-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    166835 2008-03-22 02:11 rtciv-debuginfo-0.1.4-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun   1217095 2008-03-22 02:11 rtciv-0.1.4-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun   1906957 2008-03-22 02:32 screenlets-0.0.13-6.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     26717 2008-03-22 01:25 sleuthkit-debuginfo-2.51-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    412271 2008-03-22 01:25 sleuthkit-2.51-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     16033 2008-03-21 22:37 SoundRecEd-debuginfo-1.0-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     86604 2008-03-21 22:37 SoundRecEd-1.0-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     35175 2008-03-22 01:50 source-highlight-debuginfo-2.9-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    503056 2008-03-22 01:50 source-highlight-2.9-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    108117 2008-03-22 02:13 stalonetray-debuginfo-0.7.6-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     68775 2008-03-22 02:13 stalonetray-0.7.6-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     51178 2008-03-21 21:38 swh-lv2-debuginfo-1.0.15-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    218724 2008-03-21 21:38 swh-lv2-1.0.15-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun   1219131 2008-03-21 23:25 transmission-debuginfo-1.01-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    576092 2008-03-21 23:25 transmission-1.01-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     40742 2008-03-22 00:11 trek-1.0-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      9023 2008-03-21 23:02 ts-debuginfo-0.5.1-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      6397 2008-03-22 01:47 tsrip-debuginfo-0.1-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     22625 2008-03-22 01:47 tsrip-0.1-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     37614 2008-03-21 23:02 ts-0.5.1-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      9940 2008-03-22 02:17 twolame-debuginfo-0.3.12-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     30001 2008-03-22 02:17 twolame-0.3.12-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    903131 2008-03-22 01:13 tworld-1.3.0-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    584647 2008-03-21 22:48 vamp-qm-plugins-1.4-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     10657 2008-03-22 03:00 vitetris-debuginfo-0.3.6-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     48690 2008-03-22 03:00 vitetris-x11-0.3.6-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     40915 2008-03-22 03:00 vitetris-0.3.6-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun 189529567 2008-03-22 02:29 warsow-0.42-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    314882 2008-03-21 23:35 webhttrack-3.42.2-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun      5835 2008-03-22 02:36 xclip-debuginfo-0.10-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     23526 2008-03-22 02:36 xclip-0.10-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun    217111 2008-03-22 01:33 x264-0.0svn20071225-1.1.i586.rpm
    -rw-r--r-- 1 obsrun obsrun     18011 2008-03-21 23:08 zak-0.3-1.1.i586.rpm
    regnis:/srv/obs/repos/Packman/openSUSE_Factory/i586 #                                                
    
    Tohle je obsah i586, pokud to je to o co ti jde...
    25.3.2008 17:03 Michal Vyskočil | skóre: 60 | blog: miblog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledá se zrcadlo... Packman - openSUSE Factory
    Počítám, že právě pro tyhle věci tu existuje možnost přídávat k příspěvkům přílohy :-)
    When your hammer is C++, everything begins to look like a thumb.
    25.3.2008 17:09 Käyttäjä 11133 | skóre: 58 | blog: Ajattelee menneisyyttä
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledá se zrcadlo... Packman - openSUSE Factory
    :D
    25.3.2008 17:15 disorder | blog: weblog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledá se zrcadlo... Packman - openSUSE Factory
    no vidis, tak sa vykasli na warsow a paintball a je po probleme...
    25.3.2008 17:16 Käyttäjä 11133 | skóre: 58 | blog: Ajattelee menneisyyttä
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledá se zrcadlo... Packman - openSUSE Factory
    On to asi potom ale nebude "openSUSE Factory build Packmana"...
    25.3.2008 17:22 disorder | blog: weblog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledá se zrcadlo... Packman - openSUSE Factory
    a to je nejaka standardizovana sada balikov?!
    25.3.2008 18:37 JK
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledá se zrcadlo... Packman - openSUSE Factory
    Ahoj. Zkusil bych kontaktovat někoho na VŠB. Podporujou například CZ-Free, myslím, že mirror Packmana by mohli být ochotni...
    25.3.2008 18:46 Dan Ohnesorg | skóre: 29 | blog: Danuv patentovy blog | Rudná u Prahy
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledá se zrcadlo... Packman - openSUSE Factory
    A proc se to neda na ftp.linux.cz?
    I'm an Igor, thur. We don't athk quethtionth. Really? Why not? I don't know, thur. I didn't athk. TP -- Making Money
    25.3.2008 20:01 Käyttäjä 11133 | skóre: 58 | blog: Ajattelee menneisyyttä
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledá se zrcadlo... Packman - openSUSE Factory
    Nikoho tam neznám. Zkusím jim napsat maila.
    Nuphar avatar 25.3.2008 19:38 Nuphar | skóre: 18
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledá se zrcadlo... Packman - openSUSE Factory
    Já mám k dispozici reálně tak 10 GB na školním serveru a pokud seženu železo, klidně to umístím na katedře botaniky PřF UK (pro radikální informatiky, dělá se tam s takovejma zelenejma věcma, rostlinama:). Sedíme pěkně na páteři CESNETu, hned pod MatFyzem. Ale musím někde vyžebrat nějakého stařečka a koupit si do toho disk... ;-)
    Per aspera, Asparagus et Aspergillus ad a/Astra!
    25.3.2008 19:54 Käyttäjä 11133 | skóre: 58 | blog: Ajattelee menneisyyttä
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledá se zrcadlo... Packman - openSUSE Factory
    To by byla krása :-)
    26.3.2008 01:42 Maya
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledá se zrcadlo... Packman - openSUSE Factory
    Predpokladany traffic?
    Ilfirin avatar 26.3.2008 07:22 Ilfirin | skóre: 32 | blog: ilfblog | Liberec
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledá se zrcadlo... Packman - openSUSE Factory
    pár nadšenců ;-)

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.