abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    včera 17:11 | Nová verze

    Byl vydán Nextcloud Hub 8. Představení novinek tohoto open source cloudového řešení také na YouTube. Vypíchnout lze Nextcloud AI Assistant 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 1
    včera 13:33 | Nová verze

    Vyšlo Pharo 12.0, programovací jazyk a vývojové prostředí s řadou pokročilých vlastností. Krom tradiční nadílky oprav přináší nový systém správy ladících bodů, nový způsob definice tříd, prostor pro objekty, které nemusí procházet GC a mnoho dalšího.

    Pavel Křivánek | Komentářů: 5
    včera 04:55 | Zajímavý software

    Microsoft zveřejnil na GitHubu zdrojové kódy MS-DOSu 4.0 pod licencí MIT. Ve stejném repozitáři se nacházejí i před lety zveřejněné zdrojové k kódy MS-DOSu 1.25 a 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 33
    25.4. 17:33 | Nová verze

    Canonical vydal (email, blog, YouTube) Ubuntu 24.04 LTS Noble Numbat. Přehled novinek v poznámkách k vydání a také příspěvcích na blogu: novinky v desktopu a novinky v bezpečnosti. Vydány byly také oficiální deriváty Edubuntu, Kubuntu, Lubuntu, Ubuntu Budgie, Ubuntu Cinnamon, Ubuntu Kylin, Ubuntu MATE, Ubuntu Studio, Ubuntu Unity a Xubuntu. Jedná se o 10. LTS verzi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 13
    25.4. 14:22 | Komunita

    Na YouTube je k dispozici videozáznam z včerejšího Czech Open Source Policy Forum 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    25.4. 13:22 | Nová verze

    Fossil (Wikipedie) byl vydán ve verzi 2.24. Jedná se o distribuovaný systém správy verzí propojený se správou chyb, wiki stránek a blogů s integrovaným webovým rozhraním. Vše běží z jednoho jediného spustitelného souboru a uloženo je v SQLite databázi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    25.4. 12:44 | Nová verze

    Byla vydána nová stabilní verze 6.7 webového prohlížeče Vivaldi (Wikipedie). Postavena je na Chromiu 124. Přehled novinek i s náhledy v příspěvku na blogu. Vypíchnout lze Spořič paměti (Memory Saver) automaticky hibernující karty, které nebyly nějakou dobu používány nebo vylepšené Odběry (Feed Reader).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    25.4. 04:55 | Nová verze

    OpenJS Foundation, oficiální projekt konsorcia Linux Foundation, oznámila vydání verze 22 otevřeného multiplatformního prostředí pro vývoj a běh síťových aplikací napsaných v JavaScriptu Node.js (Wikipedie). V říjnu se verze 22 stane novou aktivní LTS verzí. Podpora je plánována do dubna 2027.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    25.4. 04:22 | Nová verze

    Byla vydána verze 8.2 open source virtualizační platformy Proxmox VE (Proxmox Virtual Environment, Wikipedie) založené na Debianu. Přehled novinek v poznámkách k vydání a v informačním videu. Zdůrazněn je průvodce migrací hostů z VMware ESXi do Proxmoxu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    25.4. 04:11 | Nová verze

    R (Wikipedie), programovací jazyk a prostředí určené pro statistickou analýzu dat a jejich grafické zobrazení, bylo vydáno ve verzi 4.4.0. Její kódové jméno je Puppy Cup.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    KDE Plasma 6
     (74%)
     (9%)
     (2%)
     (16%)
    Celkem 808 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4

    25.1.2021 21:33 | Přečteno: 3083× | plky | poslední úprava: 24.2.2023 19:13

    Je čas koupit nějaké to AMD...

    Jaký PC jsem měl doteď?

    Bazarově jsem na začátku Ryzena první řady sehnal Intel i7 6700 + 4x8GB DDR4. Tenkrát jsem se rozhodoval, zda jít do nového Ryzena, nebo za stejnou cenu do i7 6700, který vycházelo výkonově přecijen lépe + nehrozila tam drbačka s problémy, se kterými se první Ryzen potýkal.


    Proč upgrade?

    Přejít zpátky na AMD, které je teď úplně někde jinde, je velmi lákavé. Doteď jsem odolával, ale bratrovi už začal odcházet PC s Phenom II X6 (myslím, že 1055). Problém s deskou nebo zdrojem (na 99% deska) + navíc se bavíme o CPU, který nedává SSE4.1/4.2, a co je horší, nemá ani SSSE3, takže si na něm nelze spustit vše, co dnešní svět nabízí. Přišla tedy vize, že bych si koupil nové AMD (dalo by se říci, že první PC, který bych kupoval jako nové, doteď jsem jel vesměs jen bazar) a svojí i7 dal bratrovi. Původního Phenoma s deskou (+ druhou deskou s 990 chipsetem a více PCIe sloty) a ram jsem dal kamarádovi, co teď skládá RIG a hodí se mu na to jakýkoli šrot.


    Co jsem si vybral?

    Vybral jsem si vesměs základ, něco kompromis cena/výkon, u něčeho jsem se rozšoupl.


    AMD Ryzen 5600X

    Tento CPU jsem nechtěl, chtěl jsem čekat, až AMD uvolní 5600 a dalších cpu ze slabších řad. Vzhledem k release date, aktuálním dostupnostem, že bráchovi to PC zlobí víc a víc a vzhledem k tomu, že mám plnou peněženku, jsem nakonec koupil nedostupný CPU na czc, kde ho měli nejlevněji. Přišel mi asi za 2-3 týdny po koupi (v době koupě měli na eshopu stále info, že je nedostupný a neví, kdy ho mít budou, krabice byla zaplombovaná od AMD, takže se nejednalo o nějaký rozbalený ks, ale o nový CPU). Součástí balení je samozřejmě nepoužitelný chladič.


    ASRock B550M Pro4

    Jedním z těch kompromisů bylo, že jsem nešel do chipsetu X570, ale B550, které nemá plnou podporu PCIe 4.0. Do B550 jsem šel kvůli cenně a kvůli tomu, že nechci aktivní chlazení chipsetu.
    A jakou podporu PCIe tedy tato konkrétní deska má? PCIe 4.0 je pouze pro první slot GPU (PCIe Gen4x16) a jeden NVMe opět v prvním slotě (PCIe Gen4x4). Zbytek je PCIe 3.0.

    Za poslední rok jsem po dlouhé době začal skládat PC známým (prostě přišel čas na obnovy) a začal jsem to na radu známého stavět na deskách od ASRocku. Zatím spokojenost. S Gigabyte mám špatnou zkušenost z minulých let. Bral jsem jich celkem dost a nic moc. Navíc některé modelové řady byly fakt zprasený na úrovni sw (bios, acpi apod.) a v Linuxu to celkem drhlo (pokud si dobře vzpomínám, tak třeba 970A). To mě celkem odradilo i do budoucna. Asus míval pro Linux také své slabiny, občas na nějaké desce, ale hlavně na poli notebooků. V testech ohledně Ryzenů je ASRock dost výrazný, podle mě hodně stoupnul a desky pro Ryzeny umí. MSI jsem taktéž odsunul ze scény, protože je údajně kvalitou a možnostma až za ASRockem (minimálně ve stejné cenové). Reálně jsem se tedy rozhodoval mezi Asus deskama (taktéž jsou dle všeho dost nahoře), nebo ASRock deskama. Rozhodl jsem se tak, jak jsem se rozhodl a nikomu to nenutím.

    Ještě dodám, že první věc, co je potřeba, tak tam narvat aktuální bios/uefi, aby se aplikovala i aktuální AGESA, zlepšila se kompatibilita pamětí atd. v době psaní článku to byla verze 1.70, která má v sobě "AGESA Combo-AM4 V2 1.1.0.0 patch D".


    ARCTIC Freezer 34

    Když chladit CPU, tak ničím menším, než 120x120 větrákem (= výkon + tichost). Dle testů jsem zkusil tento chladič a od té doby ho nakupuji. Je tichý, chladí fakt dobře. Pro 65W TDP AMD se hodí opravdu parádně. Pokud jde o boxovaný chladič, tak mám zkušenosti s tím, co byl dodáván S Ryzenem 5 3400G. Dělal jsem nějaké testy a nedopadlo to dobře. Jednak je to nesnesitelně hlučný, dále to nedokáže CPU pořádně uchladit. S Freezer 34 chladičem jsem dokázal udržet all core boost o 200MHz výše a navíc v dost tišším režimu. Investice do lepšího chladiče se opravdu vyplatí.


    G.Skill Ripjaws V Black 32GB(2x16GB) 3600MHz


    !!! UPDATE !!! Nakonec jsem je vyměnil, nedalo se to. PC ani po milion pokusech a testech nebyl 100% stable. Navíc po upgradu na nový bios desky (nějaký zase o něco aktuálnější) už nechtěly skoro jet v žádném nastavení a musel jsem udělat downgrade biosu. To byla poslední kapka. Koupil jsem tedy osvědčené Crucial a paráda.


    !!! UPDATE2 !!! S pádem cen jsem přešel na Kingston Fury Beast KF436C18BBK2/64 (2x32GB DualRank). Crucial moduly poputují do jiného PC rodinného příslušníka, kde už dva jsou, tj. bude tam také nakonec 64GB. Nákup nových pamětí jsem dělal proto, protože stejný model Crucial už nešel sehnat a nechtěl jsem riskovat problémy s kompatibilitou.

    Tohle byl velký kompromis. Moc pamětí v době koupě nebylo k dispozici. Původně jsem chtěl jít do osvědčeného Crucialu, který v sobě má E-Die čipy od Micronu, ale bohužel, čekal jsem a zmizely z obchodů (v době psaní blogu se zase nějaké kousky objevily). G.Skill strká do svých pamětí čipy od Samsungu B-Die a čipy od Hynixu CJR J-Die. Pro Ryzen jsou vyhlášený čipy od Samsungu (dražší) nebo od Micronu (levnější). Naproti tomu čipy od Hynixu měly od začátku velké problémy s Ryzenem. Tyto konkrétní paměti nesou PN:"F4-3600C16D-32GVKC", což je Hynix. Ke koupi mě přesvědčilo to, že jsem našel nějaké zkušenosti s touto pamětí a Ryenem a byly vesměs kladné. Taktéž G.Skill má na svém webu vedenou kompatibilitu s mojí deskou. Takže nechuť čekat, až bude něco skladem, nebo nechuť zaplatit za paměti 10kkč, mě vedlo ke koupi těchto ram. Výsledek je trochu rozporuplný. V posledních několika sestavách jsem měl ty Crucialy a tam fungoval i XMP profil, takže parádička, člověk to dá v klidu a bez nějakých znalostí. G.Skill na tom byl o něco hůře, první tři pokusy skončily pádem/restartem PC (první pokus bylo XMP, které není kompatibilní s Ryzenem, druhé dva pády byly proto, že jsem nechal nízké napětí). Finální verdikt je, že ty čipy mají hodně dobré specifikace, v některých testech jsou na tom lépe, jak ty od Samsungu, dosahují třeba lepších latencí a měly by mít i drobrý OC potenciál. Dá se tedy docílit lepších latencí i vyšších frekvencí. Osobně nedělám takty přes ofiko specifikace, resp. maximálně jen lehce, žádný extrém. Jde mi o maximální možnou stabilitu a těch pár procent navíc, co by mi OC mohlo dát, by se mi nevyplatilo.

    Kdo si chce hrát, nebo dělat OC, je k dispozici DRAM Calculator for Ryzen. Funguje pod wine a ukáže nějaké tipy pro nastavení, co by mělo fungovat.

    Osobně jsem to střelil podle DDR4 OC Guide.md a aktuálně jedu stable toto (myslím, že to není žádný extrém):

    Ryzen F4-3600C16D-32GVKC
    Ryzen F4-3600C16D-32GVKC
    Ryzen F4-3600C16D-32GVKC
    Ryzen F4-3600C16D-32GVKC
    Ryzen F4-3600C16D-32GVKC

    Měl jsem původně ostřejší nastavení, ale musel jsem to zvednout, PC byl unstable, takže současným nastavením se blížím k ofiko stable.

    Aktuální konfigurace prochází testy jako:

    # použij maximální možnou ram
    stressapptest -W -s 3600
    
    # pokud se zapojuje oomkiller, tak definovat alokaci ram
    stressapptest -W -s 3600 -M 29000
    

    Každopádně paměti vypadají, že zvládají dost, jen škoda toho nefunkčního XMP profilu. Jinými slovy, nakonec to nebyl takový fail.


    Seasonic Core GC 650W Gold

    Zásadně už beru jen Seasonic zdroje. Kydsi dávno jsem kupoval Fortrony, ale pak se šíleně zhoršily. Hafec let tedy nakupuji už jen Seasonic, hlavně bazarově, a nikdy problém. Samozřejme jsem se držel střední a vyšší třídy. S Ryzenem se občas objevila zpráva, že některé starší zdroje (teď mluvím obecně) nedokážou pokrýt požadavky nových desek (doba se mění, některé napájecí větve se používají víc, než dřív atd.). Běžně pro AMD Ryzeny beru Seasonic S12III, tedy Seasonic S12III-550 nebo Seasonic S12III-650, ale řekl jsem si, že u sebe udělám výjimku a vezmu něco o fous lepšího. Proto jsem sáhnul po 650W Core GC za 2kkč. Pro tuto sestavu by mi stačil slabší zdroj, ale nechávám si rezervu pro případný upgrade grafiky. Pokud někdo naráží na účinnost při nezatížení, tak dle spec by se účinnost tohoto zdroje měla od 20% zatížení pohybovat nad 90%.
    Seasonic Core GC 650W Gold


    Crucial P5 1TB

    Původně jsem chtěl jít to P1 varianty, ač QLC, tak by mi to stačilo, aspoň jsem si to myslel. Nedávno jsem měl v ruce 1TB kousek P1 o kapacitě 1TB a klonoval jsem na něj systém z MX500 SATA. Disk byl poměrně zaplněn, takže se kopírovalo cca 900GB. Toto kopírování trvalo cca 4-5h. P1 je docela extrémní lowend a už bych ho asi nikomu nedoporučil.

    Nakonec jsem přecijen začal přemýšlet nad P2 (TLC). Když jsem viděl benchmarky, tak jsem si říkal, že bych v tomto směru měl jít do aktuálně lepšího disku a nakonec jsem koupil o dost dražší P5 (má 600TBW místo 300 jako P2 a čtení i zápis zvládá zase na úplně jiných číslech).

    Někoho by zajímalo, proč jsem nekoupil např. Samsung 970 EVO Plus. Cena je plus mínus stejná, Samsung je dle testů výkonnější atd. Já se tady držím osvědčené značky. Crucial SSD nakupuji hafec let a no problemo. Dřív byly na špici s podporou (jednoduše dostupný fw, jeho průběžné opravy, žádné čekání jako u buglý konkurence), výkonem a kompatibilitou (tam, kde konkurenční SSD nefungovalo, tam Crucial frčel jako nic). Posledních hafec let tedy do privátu i do firmy nakupuji Crucial. Občas se našla v minulosti nějaká výjimka, kdy jsem koupil bazarově Intel SSD. Hafec let mám třeba bazarově zakoupený Intel 530 240GB a také spokojenost, ale do firmy jsme nakoupili pár vyšších řad do PC pro vývojáře a všechny odešly, do jednoho (né že by chcíply, ale začaly být unstable a vykazovat chyby). Podobně negativní zkušenosti mám i z jiných ks. Takže od Intelu beru jen Optane, ty jsou skvělý, ale do běžnějšího desktopu je to overkill. Je to ale zkušenost hafec let stará a neodráží to tedy aktuální stav.

    Dřív jsem bral ještě Transcend (370S, rok 2015), byly vážně parádní a levnější, než konkurence. Doteď mi běží všechny, co jsem kdy koupil. Aktuální stav nových modelů ale neznám, jen říkám, že měly mou důvěru. Pokud jde o SSD, tak mohu říci, že doteď mi ještě běžel třeba Kingstone v home serveru, který jsem koupil už hodně jetý a no problemo, 30GB varianta :). Jinými slovy, nikdy jsem se nebál nakupovat bazarový ssd a zatím se nedostavila ani žádná smrt. V práci odešlo několik RealSSD C300 dodávaných v HP ntb. Odešly tak, že PC byl unstable, o data se nepřišlo. Pak několik Crucialů bylo vadných z výroby, což se projevilo hned, bavíme se asi o 3ks ze 150. Pak jeden MX500 (nebo co to bylo) ubil bývalý kolega na přepisy (něco si nainstaloval do Windows a ty mu x let pořád drtily disk až bylo už moc přepisů, o data také myslím nepřišel). Horší to bylo s jedním vyhlášeným Crucial M4, který měl v sobě bug a po výpadku proudu odešel. V práci provozujeme OracleDB na SSD diskách (11ks 400GB RAID-DP + 1x spare, což je něco jako lepší RAID6) na NetAppu už 5 let a pár disků odešlo v tom smyslu, že NetApp usoudil, že mají nějakou horší odezvu, nebo se stala nějaká drobnost, tak je vyhodil z poolu. Po připojení do PC jsem si nevšiml nějakých problémů, ale zase nemají klasický SMART, jsou z této strany pro neNetapp hw okleštěný.

    Jinými slovy, i po 4 letech si za tímto svým článkem plně stojím: Kdo nemá SSD disk je masochista a srab.
    Jen dnes už je standardem mít v novém PC NVMe, u kterého je někdy problém s chlazením. To je dáno jeho umístěním, přímo na desce u GPU. Třeba Ten ASRcok B550M Pro4 má součástí pasivní chladič pro NVMe, který určitě přichází vhod.


    ASUS ROG Strix RX570 O4G GAMING

    Jako grafickou kartu jsem si před rokem bazarově koupil RX570. Stála mě 2200,-Kč a byla ještě v záruce. V dnešní době se dá sehnat většinou za 2500,-Kč bez záruky. Dostupnost grafik je špatná, cena jde nahoru atd. Před touto GPU jsem měl GTX960 a musím říci, že AMD udělalo tak velký skok kupředu, že na Linuxu nemá smysl nic jiného, než Radeon. Výjimkou mohou být nasazení typu CUDA, ale to se moc na běžném PC nepoužívá. S Radeonem netrpí PC neduhy jako před tím. Tj. drivery jsou stále up to date, nehrozí nekompatibilita s novějším xserverem, nejsou problémy, že by se PC někdy neprobral kvůli GPU a další drobnosti, které člověka jen otravují. Navíc funguje i FreeSync, takže paráda. Radeon používám bez propri části (AMDGPU Pro) a zatím jsem na limit nenarazil. Mám zkušenosti i s Intel GPU v ntb i PC a musím říci, že Radeony mají v současné době nejlepší drivery. Někomu se jen nemusí líbit nedotažený mgmt spotřeby, kdy v idle nedají tak nízké hodnoty jako ve Windows, jedná se o rozdíl 8W (Win) vs 30W (lin), který mě vážně netrápí.

    Jako kvalitní značky, co umí dělat Radeon karty, jsou považovány Sapphire, XFX, Asus. Gigabyte údajně nebrat a MSI pokud není na výběr.


    Case

    Všem kupuji Cooler Master Silencio 352 Matte (už jsem koupil asi 4ks). Je to skříň za rozumnou cenu (1600,-Kč s DPH nebo občas k mání za 1400,- rozbalená), vypolstrovaná kvůli odhlučnění, součástí 2x 120x120 větrák (vepředu + vzadu) s pěkným výkonem a jsou rozumně tiché. Tlačítka a konektory jsou na čele skříně (nemám rád, když jsou na horní straně, protože do nich padá prach a jiný bordel). Cable management je trochu horší, ale dá se to v klidu zvládnout. Přecijen je to mATX, takže nelze očekávat velký prostor za bočnicemi apod. Přední prachový filtr lze krásně vyndat a vysát nebo omýt. Dále má podporu usb3 a na čele má kromě dvou usb i čtečku SD karet.

    Je to ale týden, co se přestala prodávat a nikde není skladem. Nástupcem je SILENCIO S400, které vypadá dobře, má snad i lepší cable management, ale kurknik, konektory foukli nahoru :(. Teď skládám další PC a našel jsem skříň Sharkoon S1000, tak jsem jeden ks. koupil a uvidíme, jak se mi to bude líbit, až to rozbalím.

    Pokud jde o Case, co mám já, tak jsem spoustu let sháněl nějaký, co by se mi hodil, měl dost prostoru pro případného vodníka atd. Po dlouhých letech jsem sehnal COOLERMASTER Centurion 590 a u toho jsem zůstal (mám v použití celkem 3ks a nasazoval jsem ho i jiným, dokonce i do práce na páskový server). Absence usb3 mi nevadí, skříň mi maximálně vyhovuje, jen původní větráky jsem vyměnil za Noctua. Stále jde koupit za pěknou cenu. Zároveň je to i levný case pro storage server, páč tam jde dát hodně klecí na disky, co mají gumy proti vibracím. Tři klece, 4 Noctua větráky a jeden case a člověk má za 4000,- skříň pro 9x 3,5" + 4x 2,5" (novější klece mají na bocích ještě možnost upevnění 2,5" disků) disky. Pokud by chtěl někdo bastlit, narval by do skříně samozřejmě více disků.


    Monitor

    Před nějakou dobou jsem barterem dostal Samsung CJ791 - LED monitor 34" a Stell SHO 3620. S monitorem i držákem jsem spokojen. Teď jsem kupoval sourozencům k Vánocům 2x Dell S3220DGF a musím říci, že je to moc pěkný kousek a barvy to má také slušné. Pokud někdo hledá rozumný monitor, mohu mu s klidem tento Dell doporučit.


    Klávesnice a myš

    Asi dost lidí zklamu, ale po hafec letech experimentů a různých slepých uliček jsem skončil u Logitech K120. Jako myš jsem míval dlouhá léta A4Tech alá X-710BK. Nyní mám Logitech M500 (samo, že drát), je trošku menší než A4tech, ale dá se zvyknout.


    Závěr

    Kdo tedy chce skládat PC, tak mohu opravdu doporučit kombinaci ASRock + Ryzen + Crucial DDR4 + Freezer 34 a bude mu to bez problémů fungovat.
    Kdo běží na Linuxu, tak serte na Nvidii, Radeon je kvalitou driverům v jiné dimenzi.

    Zdar Max

           

    Hodnocení: 100 %

            špatnédobré        

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    25.1.2021 23:31 xxx
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Stejny zdroj (jen 550W) jsem si koupil, a hned druhy den ho vratil. Silene hlucnej vetrak. Tak jsem misto nej vzal o 700 drazsi, co ma zero RPM mod. I kdyz me trochu stve ze to je zero, a ne treba 300 RPM, jako u staryho zdroje, kde jsem vetrak nahradil normalnim a reguloval ho pres PWM vystup desky.
    Petr Fiedler avatar 25.1.2021 23:57 Petr Fiedler | skóre: 35 | blog: Poradna | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4

    Já se nedávno doslechl, ze se dá do 5,25" pozice koupit nějaký panel, že kterého se dají různě ovládat otáčky všeho možného (asi kromě zdroje :-(). Zajímalo by mě, jestli s tím někdo má zkušenost?

    26.1.2021 00:16 xxx
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    IMHO je to dneska nesmysl. Nebo nevim, kdyby mi to k necemu mohlo byt. Dneska maji desky nct6687 nebo neco podobnyho, kde se da nastavit krivka otacak podle teploty. Ale uz i pred tim u tech hloupjejsich, ktere jen reportovaly teplotu a umoznovali nastavit vcc nebo pwm, to slo resit fancontrolem.
    Max avatar 26.1.2021 08:50 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Dělalo se to dřív. To bylo v dobách, kdy nešlo větráčky jinak regulovat, byly extrémně hlučný (na CPU běžně 80x80 větrák s hafec otáčkami a to samé ve skříni) atd. V dnešní době to podle mě nemá smysl. Když člověk koupí rozumný case pro 120x120 (a větší) větráčky, dá tam Noctuu, píchne k desce přes PWM, tak má prostě ticho a super průvan a ani nemusí nijak dál řešit nějakou regulaci.
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    Max avatar 26.1.2021 08:47 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Já s hlukem nemám problém.
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    26.1.2021 10:51 xxx
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Tak bud horsi kus, nebo precitlivelost.
    Max avatar 26.1.2021 10:58 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Já si myslím, že jsem na hluk pes, takže buď špatný kus, nebo rozdíl v modelu, ale to těžko říci :-/.
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    Petr Fiedler avatar 25.1.2021 23:53 Petr Fiedler | skóre: 35 | blog: Poradna | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4

    U mě to zatím vypadá na ASRock + Ryzen + Crucial DDR4 + Saphire + Noctua. :) K ASRocku, Crucialům a Saphire jsi mě inspiroval ty. :) Jsem na to zvědavý. Hlavně na tu MB. Já mám právě oblíbenou Gigabyte, tak jsem zvědavý.

    Škoda, že si se trochu nerozepsal o tom pasivu pro NVMe.

    Petr Fiedler avatar 25.1.2021 23:58 Petr Fiedler | skóre: 35 | blog: Poradna | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4

    Jo a díky za článek.

    Gréta avatar 26.1.2021 00:33 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4

    gpu která má víc jak 4gb za 2500 toje jako moc podezřelí dneska si myslim :D ;D

    26.1.2021 01:41 mint
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    To je ako americke auta: nizsia cena, vyssia spotreba a poriadny zvuk.
    Max avatar 26.1.2021 08:53 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Samozřejmě jsem myslel 4GB variantu, osmičky sehnat nejde, to vyžíraj mineři a v obchodech cena letí nahoru :-/.
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    26.1.2021 01:48 Michal Kubeček | skóre: 72 | Luštěnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    ARCTIC Freezer 34 … Pro 65W TDP AMD se hodí opravdu parádně.

    Já s ním chladím 125W procesory (Ryzen 2700X a 3900X) a i ty zvládá naprosto v pohodě (a to je rozhodně nešetřím).

    26.1.2021 02:10 Pavel Píša | skóre: 18 | blog: logic
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4

    Uvažuji o koupi

    B550 VISION D s procesorem AMD, AMD Ryzen 7 PRO 4750G Multipack 12 units.

    Využití zatím v roli lokálního firemního serveru. Kritické jsou pro mě alespoň dva slušné ETHERNET porty. Nechci diskrétní grafiku, obecně výkon také není až tak kritický, ale na druhou stranu potřebuji nyní zpracovávat nahrávky přednášek do školy a na mém notebooku s i7-7600U, který je jinak pro mojí embedded vývojářskou práci dokonalá pohoda, rendery videí vycházely dost bídně (viz mé zápisky). Tak věřím, že by se integrovaná grafika na Ryzenu dala pro Blender i Kdenlive využít pro offload renderu z notebooku na server. Je mi jasné, že výběrem procesoru s grafikou přicházím o 24 MB cache (32 bez grafiky ku 8 MB s grafikou), ale asi nemám workload, kde je to až taková krize a jednou třeba PC použiji jako pomocný desktop nebo něco jiného, takže o HDMI výstup stojím.

    Jako alternativu jsem uvažoval o Asrock X570D4U. Nebo kdybych dostal větší zakázku, na kterou je nyní nějaká naděje, tak třeba i o X570D4U-2L2T. Nevím ale, jestli 10G ETHERNET neznamená i v nepřipojeném stavu zbytečnou spotřebu. Velká výhoda je v tomto případě samostatná zásuvka pro IPMI z interní sítě. Počítám, že monitor nebude připojený. Na druhou stranu, pokud časem server funkci nahradím něčím jiným, tak HDMI z integrované grafiky umožňuje HW použít jako desktop. Procesor nějaký Picasso Ridge, možná Ryzen 5 3400GE.

    Pokud k sestavám máte nějaké poznámky, tak si je rád přečtu. Zatím rozhodnutý nejsem. Kdy se k tomu dostanu moc nevím, zorganizovat distanční výuku pro téměř čtyři stovky studentů v mém půlúvazku pro školu bylo minulé jaro a i teď asi s větší prací a jinak naplánovaným časem pro firmu neslučitelné.

    Max avatar 26.1.2021 08:47 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Já bych asi nevybíral desku kvůli nutnému počtu ethernet portů apod. Osobně bych vzal slušný základ a koupil do toho dual port intel síťovku (nebo dvě jednoportový). Důvodů je několik, jednak cena, dále variabilita. Když se něco stane s deskou, tak normální jinou desku má člověk hned, nějaký atyp, co se moc nekupuje, může pak shánět dlouho nebo nakonec stejně skončí u externí síťovky.
    Ale je to samozřejmě jen můj bastlířský názor, co se low cost home akcí týče :).
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    26.1.2021 10:49 xxx
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Ja myslim, ze to bude spis offload na CPU. Ta integrovana grafika je podle na rychlo nalezenych benchmarku na urovni GT1030. Ale je fajn tim, ze to je nejspis nejakej Radeon, ze bude mit alespon dobry ovladace. (https://www.anandtech.com/print/16308/testing-the-worlds-best-apus-desktop-amd-ryzen-4750g-4650g-and-4350g).
    David Ježek avatar 26.1.2021 10:07 David Ježek | skóre: 83 | blog: Mostly_IMDB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Velmi stručně: upgradovat z 6700 na 5600X je poměrně malý krok vpřed. Navíc AMD teď hrne nové generace tak rychle, že ta 5600X poměrně rychle zastará. Do rok a do dne budeš plakat, jaká je to pomalá plíva, ve srovnání s nějakých 12jádrem/24×HT za ne-zas-tak vyšší cenu.
    Max avatar 26.1.2021 11:05 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    To si nemyslím, je to generační skok o 5 let a výkon toho Ryzenu je i v některých (samo, že specifických) případech dvojnásobný. A to těžko říci, zda ty benche byly se security patchi nebo ne. Pak je totiž třeba i výkon na úrovni SSD úplně někde jinde.

    No a jak už jsem psal, primárně jsem dělal upgrade proto, protože jsem dával svůj PC dál, jinak by mi ta i7 stačila.
    A vzhledem k tomu, že ceny jdou nahoru a dodávky se nestíhají, si nemyslím, že by to byla špatná koupě.
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    26.1.2021 11:52 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    A vzhledem k tomu, že ceny jdou nahoru a dodávky se nestíhají, si nemyslím, že by to byla špatná koupě.
    Mě překvapuje, že jste ten Ryzen vůbec sehnal.
    Quando omni flunkus moritati
    Max avatar 26.1.2021 12:08 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Sehnal jsem ho tak, jak jsem napsal. Prostě jsem si ho na czc koupil a čekal a čekal v doufání, že ti, co si ho koupí, jsou vepředu před těmi, co si ho jen rezervují. A kupodivu přišel za pár týdnů. A včera jsem udělal to samé, protože skládám další PC, takže uvidíme, jak rychle dojde tento.
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    26.1.2021 15:17 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    No jo, taky bych potřeboval někoho, kdo potřebuje novej starej komp, že bych se zbavil toho, co jsem koupil v srpnu. Furt je ten krám nestabilní...

    A asi začnu věřit na ilumináty. Ta věc se buď zhroutí na nějakou chybu jádra, nebo aspoň v paměti poškodí nějaký program/knihovnu. Přičemž tohle je v registrech CPU, když se to stane v jádře:
    kernel: [55713.350669] RAX: 0008002600000001 RBX: 0000000000000863 RCX: 0000000000000000
    a tohle je kus diffu z poškozeného programu (nový:
    -0019040 0000 4900 c589 75e8 007a 4800 ef89 8949
    -0019050 0045 69e8 007a 4800 ef89 8949 0845 5de8
    -0019060 007a 4800 ef89 8949 1045 51e8 007a 8b00
    +0019040 0001 0000 0026 0008 1521 20dc 0001 0000
    +0019050 0000 0000 0000 0801 0000 0000 10a0 0000
    +0019060 0000 0000 ef89 8949 1045 51e8 007a 8b00
    K povšimnutí je prvních 8 bajtů na adrese 0019040 a registr RAX. A tohle se děje se stejnou hodnotou opakovaně, v různých souborech, v různých místech volání jádra, v různých registrech, přes několik měsíců.
    Quando omni flunkus moritati
    Max avatar 26.1.2021 17:12 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Kamarád mi pro Linux doporučil ten v blogu uvedený "stressapptest" a opravdu odhalil špatně nastavenou ram, i když systém běžel a vše bylo ok.
    Jinak co máš? Potřebuji ještě složil další PC, klidně bych tě o něj ochudil :).
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    26.1.2021 18:14 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Blbý je, že vzhledem k těm ne úplně náhodným hodnotám bych se asi měl vypořádat s možností, že ta nestabilita jde za nějakým zlepšením v kódu hibernace v kernelu mezi jádrem 4.19 ve stable Debianu a 5.6, které jsem nasadil kvůli podpoře toho nového hardware (kde by se jinak to ne-náhodné číslo při těch chybách bralo?) Abych se nedopracoval k tomu, že pořídím další stroj a budu na tom úplně stejně.
    Quando omni flunkus moritati
    26.1.2021 18:32 ewew | skóre: 40 | blog: ewewov_blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4

    Ešte je možnosť, skúsiť backportované jadro. Teraz je aktualne 5.9.0-0.bpo.5. Mne podobne generovalo gpu, integrované v cpu chyby po prebudení z hibernacie. Zatial toto jadro to neurobilo.

    Root v linuxe : "Root povedal, linux vykona."
    26.1.2021 23:56 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Zkoušel jsem všechna jádra od 5.6, i když ne všechna z backports - něco přeložené ze zdrojáků. Ale v tomhle případě by v tom neměl být tak velký rozdíl. Ale u 5.9.0-0.bpo.2 se ten problém projevoval taky, taky po probuzení z hibernace.
    Quando omni flunkus moritati
    Max avatar 26.1.2021 19:37 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Já jedu vždy téměř aktuální jádro, teď konkrétně 5.10.5.
    Otázkou je, zda jsi zkoušel nějaké stresstesty nebo ne?
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    27.1.2021 00:18 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Zkoušel, ten stressapptest jsem asi přehlídl, já používám stress, ale asi je to jedno, zátěžové testy s tím strojem nic nedělají.
    Quando omni flunkus moritati
    Max avatar 27.1.2021 01:03 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Tak zkus stressapptest, přijde mi o dost lepší. Za zkoušku nic nedáš, nastav si tam tu hodinku a uvidíš sám.
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    27.1.2021 01:18 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Zkusil na půl hodiny, nic to s tím strojem neudělalo. Kdyby to bylo takhle jednoduchý, tak už je ten stroj dávno vyreklamovanej :-)
    Quando omni flunkus moritati
    27.1.2021 08:14 Michal Kubeček | skóre: 72 | Luštěnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4

    Ona je to někdy alchymie. Já měl třeba u desky s X570 a Ryzenem 3900X problémy s kompatibilitou pamětí, které neodhalil ani memtest86+ (tři plné cykly), ale když jsem pustil testovací skript, který provede build Leap 15.2 jádra postupně pro všech pět architektur, projevilo se to tak v polovině případů (nejdřív internal compiler error, později někdy i pád jádra - random memory corruption).

    Rychlé řešení bylo tam místo 4x16GB (Corsair) dát 2x32GB (G.Skill), později se to IIRC vyřešilo nějakým updatem BIOSu.

    27.1.2021 08:20 Michal Kubeček | skóre: 72 | Luštěnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Ještě perlička: nejdřív jsem to připisoval regresi v jádře a dokonce se mi podařil bisect vedoucí na konkrétní patch a dokonce to i vypadalo, že bez něj problémy přestaly. Samozřejmě to nedávalo smysl, protože ten patch sahal jen na kód, který se na mém systému nikdy nespouštěl. Nakonec se ukázalo, že se problém děje i bez toho patche, jen méně často. Ale stejně nevím, proč to tak bylo, možná mírně odlišný layout jádra v paměti, těžko říct.
    Jendа avatar 27.1.2021 08:29 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Hm, ty bys mohl vědět, jak je to aktuálně s podporou ECC pamětí na „desktopových“ Ryzenech - kdybych tyhle chyby nechtěl nikdy zažít ;). Naposledy když jsem se koukal, tak mi přišlo, že to umí ECC a jsou desky s ECC, ale neumí to chyby paměti reportovat (machine check exception), což je tak na půl na nic, protože se o opravitelných chybách nedozvím a pak už bude pozdě. Je to tak?
    27.1.2021 08:45 Michal Kubeček | skóre: 72 | Luštěnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Nemám tušení, s ECC jsem si ještě hrát nezkoušel. Vlastně si ani nejsem jistý, jestli by ECC takový problém muselo nutně detekovat. Dokázal bych si představit scénář, kdy by sice došlo k zápisu chybné hodnoty (nebo správné hodnoty na špatné místo), ale kontrolní součet by byl v pořádku.
    27.1.2021 10:30 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Pro oba doplňuji - vlákno je o stroji s ECC pamětmi. Původně Kingston 2x16GB - zkoušel jsem dva různé páry, nyní Hynix 2x8GB.

    Podpora ECC je asi taková, že
    [    8.210918] EDAC amd64: Node 0: DRAM ECC enabled.
    [    8.210920] EDAC amd64: MCT channel count: 2
    [    8.210993] EDAC MC0: Giving out device to module amd64_edac controller F17h_M70h: DEV 0000:00:18.3 (INTERRUPT)
    [    8.211000] EDAC MC: UMC0 chip selects:
    [    8.211001] EDAC amd64: MC: 0:  4096MB 1:  4096MB
    [    8.211003] EDAC amd64: MC: 2:     0MB 3:     0MB
    [    8.211008] EDAC MC: UMC1 chip selects:
    [    8.211009] EDAC amd64: MC: 0:  4096MB 1:  4096MB
    [    8.211011] EDAC amd64: MC: 2:     0MB 3:     0MB
    [    8.211013] EDAC amd64: using x16 syndromes.
    [    8.211023] EDAC PCI0: Giving out device to module amd64_edac controller EDAC PCI controller: DEV 0000:00:18.0 (POLLED)
    Jestli to skutečně něco dělá, to mám v plánu zkusit při nějakém update jádra, abych si zapnul CONFIG_EDAC_AMD64_ERROR_INJECTION

    Prý některé desky tvrdí, že ECC je povoleno, ale lžou - https://www.realworldtech.com/forum/?threadid=198497&curpostid=198715 . Jiné umí použít ECC paměti, ale neumí ECC. Konkrétně moje deska je Gigabyte X570 Aorus Pro, kde ve specifikacích píšou "Support for ECC Un-buffered DIMM 1Rx8/2Rx8 memory modules - ECC mode supported by 3rd Gen AMD Ryzen"
    Quando omni flunkus moritati
    27.1.2021 12:13 +1 za zkoušku
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    A co tam dat ty puvodni pameti a provest testy toho sameho na dnesnim stavu softwaru? Hral sis pred problemy s nejakym overclockingem nebo to chybovalo na vyrobnim nastaveni?
    27.1.2021 13:59 Michal Kubeček | skóre: 72 | Luštěnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    A co tam dat ty puvodni pameti a provest testy toho sameho na dnesnim stavu softwaru?

    To by samozřejmě bylo zajímavé, ale znamenalo by obětovat nemálo času na experimenty, k čemuž jsem měl logicky podstatně větší motivaci, když kvůli tomu ten stroj nechodil, než teď, když běhá hladce. Navíc je ten stroj v Praze v kanceláři, takže bych buď ty experimenty musel provádět tam, nebo tam aspoň pro něj dojet a odvézt na experimenty domů, což se mi taky úplně nechce.

    Hral sis pred problemy s nejakym overclockingem nebo to chybovalo na vyrobnim nastaveni?

    Ne, jen jsem to přepnul na oficiální XMP profil. Dokonce mám pocit, že se mi to podařilo zreprodukovat i s tím základním JEDEC, ale po zhruba roce už bych za to ruku do ohně nedal.

    Max avatar 27.1.2021 16:34 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Mě nejede stable G.Skill (zmíněný v článku) ani v JEDEC. Jediný, kdy jel stabilně v JEDEC bylo, když jsem mu zvednul napětí jako má v XMP. Napětí jsem mohl zvednout asi méně, ale i tak, no.
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    Jendа avatar 26.1.2021 13:06 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    My takhle sehnali 5900X (zrovna náhodou byl jeden na CZC na pobočce, nešel zaslat, ale byla to pobočka na Muzeu tak to nevadilo) a pak 3090 s turbínou z nějakého úplně obskurního slovenského eshopu. Pak jsme ještě sháněli zdroj co to ukrmí (dvě ty karty), všechno s 1kW a víc bylo naprosto nedostupné, ale v Suntechu měli jeden 1.7kW. Tak to byla pěkná skládačka.
    Max avatar 27.1.2021 09:02 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Ha, tak mi přišlo z czc, že CPU je k vyzvednutí :D.
    Takže takto se procáky shánějí ;-) ... :D
    Prostě koupíš, co není skladem a za 3 dny si pro to jdeš :D.
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    27.1.2021 10:31 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Nevědí tam náhodou o vás, že jste z firmy, ze které by mohl koukat dobrej kšeft? :-)
    Quando omni flunkus moritati
    Max avatar 27.1.2021 11:11 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    To pochybuji, jako firma máme hlavní dodavatele a drobnosti (nebo top urgent věci) opravdu řešíme přes eshopy, nicméně nejsou to obraty stovky tisíc měsíčně jako to mají jiní jejich zákazníci, ale spíše jednotky tisíc max. Tzn. naprosto nezajímavé.
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    28.1.2021 15:28 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Hm, tak to jste mě nalomil, že bych si koupil RX6800, která taky není. Naštěstí stojí víc peněz, než zbytek toho počítače, takže se na to vykašlu a počkám na 6700 :-)

    (Jinak to vezmu při jednom, ten stresstest jsem pustil ještě jednou na hodinu a stejně to nic nenašlo.)
    Quando omni flunkus moritati
    Max avatar 28.1.2021 15:54 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    V tom případě musím konstatovat, že je to nezáviděníhodná situace.
    Na druhou stranu, při mém usecase bych si takové chyby asi ani nevšiml.
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    28.1.2021 17:03 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Tak řešení existuje - prostě ten počítač neuspávat, bez aspoň jednoho cyklu uspat - probudit se to ještě neprojevilo. Akorát je to nepohodlné.
    Quando omni flunkus moritati
    27.1.2021 12:21 strejda
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Jen nahoda. Dost obchodu uvadi neco jineho nez je aktualni skladovy stav v dobe objednavky.
    27.1.2021 12:27 strejda
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    A moc bych nesazel ani na tel. optani protoze pokud to neda zkonrolovat fyzicky stejnak mozna zopakuje jen co je na webu.
    26.1.2021 16:02 j
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Ad SSD - z +- 50ks samsung 860 jich "doroka a do dne" 10 chciplo. Vsechny tak, ze MB hlasil ze disk neni k nalezeni. Neni jich sice tolik aby se to dalo prohlasit za vzorek, ale zas jich neni tak malo, aby se nad tim dalo mavnout rukou. Jejich zatizeni provozem by se dalo zovat exaktni nulou (vlastne asi nejvic dostavaji kour kdyz se aktualizujou widle co na nich jsou)

    Ad problemy s CPU - stale plati, ze pokud si nekdo (predevsim hraci) stezuje, ze neco nefunguje, tak to z 90% jsou prave majitele AMD. Jasne, muzou za to vyvojari, ale proc bych to mel resit ja? Zaroven taky stale plati, ze vetsina games na intelu podava i lepsi vykon.

    A aby bylo jasno, proti AMDcku nic nemam, krome toho ze posledni dobrej CPu od nich byl athlon.

    Ad asrock - to pokud vim vzniklo jako lowend divize prave asusu. Cimz netvrdim ze ty desky jsou spatny, jen ze je to jako vybirat si mezi asusem a asusem. Ostatne dobry MB skoncily s koncem Abitu a Epoxu.

    BTW: Instaloval sem nedavno jednu ATInu, a narozdil od NVdriveru, ktery se aspon pri instalaci zeptaji, to nainstalovalo bez ptani nejakou nekolikasetmegovou smirovaci sragoru a obratem co zaclo kamsi do pekel horoucich odesilat info o HW a SW a okamzite to scanovalo vsechny dostupny disky aby to prej mohlo "optimalizovat" nastaveni. Pochopitelne widle, na tuxovi nemaj podobny grafarny moc smyslu, protoze hry na tom stejne nefungujou.

    ---

    Dete s tim guuglem dopice!
    Max avatar 26.1.2021 17:07 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    To s tím AMD a hraním slýchávám asi patnáct let, ale vždy jen z druhé nebo třetí ruky. Každopádně podíl hráčů na AMD stoupá a nevypadá to na nějaký problém.
    To s tím SSD od Samsungu je pěkně blbý, to mě jen utvrzuje, že výběr disků od Crucial bylo z dlouhodobého hlediska dobré rozhodnutí.

    Pokud jde o drivery AMD pro GPU, tak ve Windows si lze zvolit, co instalovat. Pokud jsi si odbouchl expresní instalaci, tak se samozřejmě naladí vše.
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    Heron avatar 26.1.2021 18:35 Heron | skóre: 53 | blog: root_at_heron | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    To je prostě taková póza. Nehledě na fakt, že posledních 8 let běží konzole na AMD HW.

    Teď vyšel CyberPunk2077 a vídám zkazky o tom, že to na NV1080Ti nerozjedete apod. Já to hraju bezproblémů na RX480 a Ryzen 1700. Ale někteří mají potřebu si do něčeho vždy kopnout.
    Max avatar 26.1.2021 17:15 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Jop, k tomu ASRocku, Asusu apod. Podle mých zkušeností to nebývalo nikdy moc o značce, ale o modelech a typu použití. Jeden čas měl Gigabyte super GPU a nic jiného jsem nebral, jen ty jeho twiny s Nvidii.
    Některé značky uměly líp desky pro intel, jiné pro amd, nešlo je celé odsoudit na základě jednoho modelu atd.
    Protože jsem koupil AMD, tak jsem uvedl, kdo dnes umí AMD nejlépe. To samé pak platí pro GPU i jiné komponenty.
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    26.1.2021 19:02 Ovoce | skóre: 16 | blog: Vyplizlo_ze_zivota
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    No jako půlka toho postu je asi ilustrovaná tím 'aktuálním postřehem' že jejich "poslední dobrej CPU byl Athlon" :)

    Asi jsi to už poslední dobou moc nesledoval, ale právě že od těch Ryzenů 5000 už jsou na hry výrazně rychlejší, než co má Intel. Holt v desktopu Intel tak dlouho stagnoval (pořád 14nm, pořád jádro vzatý ze Skylake, teď už je 5,5 roku na trhu), až mu přestalo stačit mít vyšší frekvenci než AMD.

    Rozdíl už je dost velkej, podívej se třeba na tohle. Legenda: Core i9-10900K je nejrychlejší herní CPU, co teď Intel má.

    Intel ten skluz asi dožene teď v březnu s Core i9-11900K, ale není jasný, zda bude jasně rychlejší (a ne jenom plichta nebo plus 1-3%). No a bude to pět měsíců po tom, co vyšlo to AMD a pořád je to topení na 14nm, takže 2× horší energetická efektivita. Holt ne vždy ty historický mantry odpovídají realitě (ono teda jsou většinou vždycky zjednodušující, ale tady holt přestaly úplně platit).
    Max avatar 26.1.2021 20:25 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Osobně si nemyslím, že bude výkonnější. Se 14nm se zázraky prostě dělat nedají. Maximálně pár ultra fandů skočí na ty jejich podvůdky typu boost jen po dobu x vteřin, aby test vyšel dobře atd. Base freq 3.5GHz a boost 5,3GHz mluví za vše. Při dlouhodobé zátěži to možná i klesne na ten base freq, aby se to neupeklo.
    Nekonečné refreshe 14nm nemohou konkurovat, jediná naděje je, že půjde ven konečně opravdu něco nového na 7 nebo 5nm, protože pokud plánují něco na 10nm, tak v té době bude AMD už zase někde jinde. Třeba se pletu, ale nepřijde mi to pravděpodobné.
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    26.1.2021 22:05 Ovoce | skóre: 16 | blog: Vyplizlo_ze_zivota
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Ne, výkon nebude vyšší - pokud myslíme ten celkový mnohovláknový, nebo výkon při stejné spotřebě.

    Ale může a dost možná bude mít to mít vyšší jednovláknový výkon (lehce), protože Kroket Lake bde mít podobné IPC, al vyšší frekvence (plus ve hrách nižší latence RAM díky tomu, že řadič paměti je na stejným čipu).

    Jednovláknový výkon není nijak omezovaný TDP (teda kromě notebookových procesorů), takže i kdyby to v max. boostu žralo 80 W na jednom jádru, tak ho v tomhle 14nm proces nezastaví. Jo, je to na prd a nechtěl bych to, ale funguje to takhle. Ani při těch hrách typicky nebývá vyčerpané TDP, nebo ne moc. Ty CPU žerou ve hrách třeba jenom 80-100W, protože je vytížených dohromady jen několik vláken a většina sporadicky/ne na plný plyn. Takže hráči moc nepociťujou, jak jsou ty 14nm křemíky šíleně neefektivní a myslí si, že to Intel pořád AMD nandává, protože "k tomu, na co AMD potřebuje 7nm, stačí Intelu 14 nm".

    Jinak dnešní desky a chladiče klidně zvládnou jet ty procesory na 250 W kontinuálně a nebude to pro ně problém. Ty napájecí kaskády jsou šílený (tohle kdyby si dovolilo předtím AMD, tak je všichni vyfakovávaj a smějou se jim a myslím že zdaleka by se tomu výrobci desek nebyly ochotní takhle podřídit). A čip má relativně velkou plochu (tipuju větší než 14nm Ryzeny), takže chladit se bude relativně dobře, doku celkový množství tepla nebude příliš. Jak u Ryzenů je problém v odvodu z čipu na pasiv, tak tady už to bude hlavně kapacita pasivu. A dneska jsou moc populární AIO chladiče, který mají tu kapacitu velkou, to hraje Intelu do ruky.

    Už je to totiž úplně stejně i s těma dnešníma Comet Lake. Spoustě lidí teď přijde okej, když 8-10jádrovej procesor v mnohovláknový aplikaci žere 250 W, když to nedělá AMD, ale Intel :)

    Takže lepší je asi říct, že to nedokáže technologicky konkurovat a nemělo by to být jen tak akceptovatelný, ale Intelu se to daří prodávat a zřejmě silou značky/pozice si to prosadil a obhájil a kupodivu to v praxi "konkurenceschopný je".
    Max avatar 26.1.2021 22:39 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Já si nemyslím, že to dokáže tak pěkně prodávat. To by jinak nestoupal podíl AMD, a ten stoupá na všech frontách, i těch herních.
    Každopádně občas se mě někdo ptá na PC, že by rád nový, nebo nový ntb. Všichni přišli s Intelem, protože neznají aktuální stav a myslí si, že Intel je pořád top. Dost těch nákupů tedy asi také bude o tom, že lidi nevědí, nebo je jim to jedno.
    Ale to je asi šumák. Pro AMD bude perný až příští rok, kdy už by snad Intel mohl přijít z něčím rozumným.

    Pak je ještě otázkou, jak rychle zastarají konzole, protože v době slávy PS4 nebyl pořádný fight, takže ten hw tak nezastarával. Teď je ale situace jiná, bitevní pole je v plné síle jako nikdy před tím. To pro konzole není moc dobré, protože ten jejich long life cycle může znamenat problém.
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    27.1.2021 12:50 jelito
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Ad SSD - z +- 50ks samsung 860 jich "doroka a do dne" 10 chciplo.
    presne, viz:-(
    Blaazen avatar 27.1.2021 22:17 Blaazen | skóre: 24 | blog: BL
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    26.1.2021 18:07 ewew | skóre: 40 | blog: ewewov_blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4

    Nešlo by urobiť test ako v tomto blogu ?

    Root v linuxe : "Root povedal, linux vykona."
    Max avatar 26.1.2021 21:06 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4

    Verze

    Linux 5.10.5-arch1-1 #1 SMP PREEMPT
    OpenSSL 1.1.1i  8 Dec 2020
    
    openssl speed -multi 1 -mr -elapsed
    Got: +H:16:64:256:1024:8192:16384 from 0
    Got: +F:0:md2:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 0
    Got: +F:1:mdc2:26207210.67:27618944.00:28301909.33:28449450.67:28494506.67:28480853.33 from 0
    Got: +F:2:md4:159013216.00:460959594.67:1001601109.33:1427309909.33:1628143616.00:1641747797.33 from 0
    Got: +F:3:md5:191781504.00:424423893.33:736513877.33:901113173.33:963796992.00:968660309.33 from 0
    Got: +F:4:hmac(md5):84745029.33:250868949.33:564894208.00:823868757.33:951978666.67:962565461.33 from 0
    Got: +F:5:sha1:379732090.67:896414442.67:1711323392.00:2213630976.00:2420678656.00:2436939776.00 from 0
    Got: +F:6:rmd160:68896832.00:163522432.00:291216042.67:361753600.00:389169152.00:391009621.33 from 0
    Got: +F:7:rc4:837014176.00:1036478933.33:1098600960.00:1113602389.33:1114701824.00:1117618176.00 from 0
    Got: +F:8:des cbc:105562458.67:108102485.33:108980394.67:108990805.33:109046442.67:109068288.00 from 0
    Got: +F:9:des ede3:39996725.33:40471317.33:40462506.67:40584874.67:40615936.00:40621397.33 from 0
    Got: +F:10:idea cbc:149034122.67:153214890.67:154783317.33:155174912.00:155290282.67:155303936.00 from 0
    Got: +F:11:seed cbc:124627930.67:129315200.00:130414933.33:130650453.33:130681514.67:130706090.67 from 0
    Got: +F:12:rc2 cbc:73935098.67:74930432.00:75209386.67:75289941.33:75303594.67:75279018.67 from 0
    Got: +F:13:rc5-32/12 cbc:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 0
    Got: +F:14:blowfish cbc:193498570.67:207401578.67:210881365.33:211773440.00:212325717.33:212112725.33 from 0
    Got: +F:15:cast cbc:174348080.00:186127680.00:189279914.67:189735253.33:190002517.33:190360234.67 from 0
    Got: +F:16:aes-128 cbc:353286453.33:371579306.67:376198826.67:377151488.00:377864192.00:377973418.67 from 0
    Got: +F:17:aes-192 cbc:308148400.00:321733845.33:325174954.67:325410474.67:325503658.67:325790378.67 from 0
    Got: +F:18:aes-256 cbc:273213440.00:283759040.00:285527125.33:286758229.33:287167829.33:287042218.67 from 0
    Got: +F:19:camellia-128 cbc:231714501.33:266529066.67:277146538.67:279596032.00:280663381.33:280739840.00 from 0
    Got: +F:20:camellia-192 cbc:180025834.67:203021504.00:209760512.00:211442688.00:212049920.00:211670357.33 from 0
    Got: +F:21:camellia-256 cbc:180283840.00:203014826.67:209743701.33:211411626.67:212074496.00:212069034.67 from 0
    Got: +F:23:sha256:331909221.33:794962218.67:1566796458.67:2059709098.67:2264085845.33:2284377429.33 from 0
    Got: +F:24:sha512:99347024.00:398405632.00:643877205.33:936773973.33:1075852629.33:1088733184.00 from 0
    Got: +F:25:whirlpool:56289674.67:121012074.67:199032149.33:239975424.00:255489365.33:256589824.00 from 0
    Got: +F:26:aes-128 ige:324477509.33:359448064.00:369828181.33:372413440.00:372766037.33:372839765.33 from 0
    Got: +F:27:aes-192 ige:285512762.67:312718186.67:320136533.33:321470464.00:322729301.33:322267818.67 from 0
    Got: +F:28:aes-256 ige:254542880.00:275840256.00:280987562.67:283810474.67:284022101.33:284104021.33 from 0
    Got: +F:29:ghash:2136243045.33:6163084245.33:9500288768.00:10722613248.00:11074603690.67:11129722197.33 from 0
    Got: +F:30:rand:27056138.67:109385706.67:417470464.00:1473417557.33:5585212757.33:7052552874.67 from 0
    Got: +F2:0:512:36568.800000:623978.600000 from 0
    Got: +F2:1:1024:14881.300000:243921.100000 from 0
    Got: +F2:2:2048:2161.200000:76082.500000 from 0
    Got: +F2:3:3072:707.100000:35749.100000 from 0
    Got: +F2:4:4096:312.900000:20629.600000 from 0
    Got: +F2:5:7680:35.164835:6050.800000 from 0
    Got: +F2:6:15360:6.627102:1539.100000 from 0
    Got: +F3:0:512:27675.400000:41978.100000 from 0
    Got: +F3:1:1024:14910.500000:18371.600000 from 0
    Got: +F3:2:2048:5444.900000:5957.300000 from 0
    Got: +F4:0:160:7744.900000:8373.400000 from 0
    Got: +F4:1:192:6335.200000:7138.400000 from 0
    Got: +F4:2:224:29893.800000:13034.200000 from 0
    Got: +F4:3:256:66705.500000:21156.400000 from 0
    Got: +F4:4:384:1665.500000:2085.500000 from 0
    Got: +F4:5:521:4952.000000:2501.300000 from 0
    Got: +F4:6:163:7530.400000:3786.300000 from 0
    Got: +F4:7:233:5339.000000:2707.800000 from 0
    Got: +F4:8:283:3168.400000:1608.000000 from 0
    Got: +F4:9:409:1807.700000:920.000000 from 0
    Got: +F4:10:571:837.900000:428.900000 from 0
    Got: +F4:11:163:7208.900000:3635.000000 from 0
    Got: +F4:12:233:5197.900000:2617.100000 from 0
    Got: +F4:13:283:3014.400000:1530.100000 from 0
    Got: +F4:14:409:1711.500000:870.700000 from 0
    Got: +F4:15:571:788.600000:402.697303 from 0
    Got: +F4:16:256:3886.800000:4208.200000 from 0
    Got: +F4:17:256:3870.700000:4427.100000 from 0
    Got: +F4:18:384:1618.600000:1930.500000 from 0
    Got: +F4:19:384:1635.400000:2044.100000 from 0
    Got: +F4:20:512:1118.000000:1374.600000 from 0
    Got: +F4:21:512:1133.500000:1426.400000 from 0
    Got: +F5:0:160:7942.900000:0.000126 from 0
    Got: +F5:1:192:6447.000000:0.000155 from 0
    Got: +F5:2:224:20249.200000:0.000049 from 0
    Got: +F5:3:256:27449.000000:0.000036 from 0
    Got: +F5:4:384:1696.500000:0.000589 from 0
    Got: +F5:5:521:4188.200000:0.000239 from 0
    Got: +F5:6:163:7751.900000:0.000129 from 0
    Got: +F5:7:233:5542.100000:0.000180 from 0
    Got: +F5:8:283:3265.500000:0.000306 from 0
    Got: +F5:9:409:1880.400000:0.000532 from 0
    Got: +F5:10:571:871.200000:0.001148 from 0
    Got: +F5:11:163:7462.800000:0.000134 from 0
    Got: +F5:12:233:5404.200000:0.000185 from 0
    Got: +F5:13:283:3111.700000:0.000321 from 0
    Got: +F5:14:409:1805.800000:0.000554 from 0
    Got: +F5:15:571:837.900000:0.001193 from 0
    Got: +F5:16:256:4083.300000:0.000245 from 0
    Got: +F5:17:256:4123.600000:0.000243 from 0
    Got: +F5:18:384:1755.700000:0.000570 from 0
    Got: +F5:19:384:1781.500000:0.000561 from 0
    Got: +F5:20:512:1193.200000:0.000838 from 0
    Got: +F5:21:512:1213.900000:0.000824 from 0
    Got: +F5:22:253:41356.300000:0.000024 from 0
    Got: +F5:23:448:3202.700000:0.000312 from 0
    Got: +F6:0:253:Ed25519:33614.200000:12083.800000 from 0
    Got: +F6:1:456:Ed448:5163.700000:2862.900000 from 0
    

    openssl speed -multi 6 -mr -elapsed
    Got: +H:16:64:256:1024:8192:16384 from 0
    Got: +F:0:md2:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 0
    Got: +F:1:mdc2:24838394.67:26759573.33:27247530.67:27390293.33:27349304.98:27432277.33 from 0
    Got: +F:2:md4:149772064.00:442638058.67:970135296.00:1390744917.33:1588464298.67:1604184746.67 from 0
    Got: +F:3:md5:186143541.33:413720021.33:717629952.00:878952448.00:940471637.33:946050389.33 from 0
    Got: +F:4:hmac(md5):81030069.33:236710634.67:548866816.00:797712384.00:928473088.00:939065344.00 from 0
    Got: +F:5:sha1:365865328.00:874133824.00:1680957610.67:2182976512.00:2388732586.67:2406247082.67 from 0
    Got: +F:6:rmd160:66645722.67:158643626.67:282586197.33:352131413.33:379292330.67:381430442.67 from 0
    Got: +F:7:rc4:785126762.67:981214784.00:1039241557.33:1056977920.00:1063944192.00:1062644394.67 from 0
    Got: +F:8:des cbc:102364010.67:104978858.67:105646250.67:105797290.67:105979904.00:105971712.00 from 0
    Got: +F:9:des ede3:38923850.67:39165354.67:39314773.33:39396010.67:39406250.67:39381674.67 from 0
    Got: +F:10:idea cbc:144182965.33:148855061.33:148410624.00:150001322.67:150276778.67:150454272.00 from 0
    Got: +F:11:seed cbc:121208880.00:125339093.33:126896725.33:126929920.00:127161685.33:127161685.33 from 0
    Got: +F:12:rc2 cbc:70759424.00:72936426.67:73175466.67:72605013.33:73304746.67:73307477.33 from 0
    Got: +F:13:rc5-32/12 cbc:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 0
    Got: +F:14:blowfish cbc:187035664.00:201562666.67:203457024.00:205817856.00:204453205.33:206361941.33 from 0
    Got: +F:15:cast cbc:168281941.33:179786773.33:182997077.33:184293034.67:184524800.00:184467456.00 from 0
    Got: +F:16:aes-128 cbc:329383770.67:347327146.67:351290965.33:351797248.00:351218346.67:352124928.00 from 0
    Got: +F:17:aes-192 cbc:286271930.67:298381610.67:303245397.33:303367168.00:302863701.33:302399488.00 from 0
    Got: +F:18:aes-256 cbc:253361728.00:263748352.00:266511189.33:264043178.67:240563541.33:244465664.00 from 0
    Got: +F:19:camellia-128 cbc:220021141.33:254609685.33:266539946.67:269436928.00:270349653.33:269369344.00 from 0
    Got: +F:20:camellia-192 cbc:168373125.33:191626005.33:197215744.00:201957717.33:203382784.00:201539584.00 from 0
    Got: +F:21:camellia-256 cbc:169764586.67:194734272.00:201110698.67:203934720.00:204010837.33:204357632.00 from 0
    Got: +F:23:sha256:316553920.00:773393109.33:1531308202.67:2018717354.67:2227767978.67:2244116480.00 from 0
    Got: +F:24:sha512:92750074.67:369794688.00:604795989.33:880320853.33:1011791189.33:1022760277.33 from 0
    Got: +F:25:whirlpool:52003045.33:112489344.00:184651690.67:222495402.67:236489386.67:237518848.00 from 0
    Got: +F:26:aes-128 ige:299014042.67:306896832.00:317276074.67:335322453.33:339484672.00:339902464.00 from 0
    Got: +F:27:aes-192 ige:262179130.67:290510336.00:297517482.67:299923456.00:301424640.00:300089344.00 from 0
    Got: +F:28:aes-256 ige:236371946.67:254219328.00:263450965.33:265765888.00:266040661.33:265366186.67 from 0
    Got: +F:29:ghash:1955430058.67:5663061952.00:8928346538.67:9961788074.67:9873361578.67:10073412949.33 from 0
    Got: +F:30:rand:25821504.00:103317034.67:397058816.00:1408244053.33:5328931498.67:6705949354.67 from 0
    Got: +F2:0:512:34789.600000:590490.500000 from 0
    Got: +F2:1:1024:14248.800000:232614.700000 from 0
    Got: +F2:2:2048:2059.500000:72656.500000 from 0
    Got: +F2:3:3072:679.800000:34353.400000 from 0
    Got: +F2:4:4096:300.200000:19748.700000 from 0
    Got: +F2:5:7680:32.867133:5809.200000 from 0
    Got: +F2:6:15360:6.349206:1481.400000 from 0
    Got: +F3:0:512:26202.600000:42541.600000 from 0
    Got: +F3:1:1024:13867.800000:17340.600000 from 0
    Got: +F3:2:2048:5116.600000:5644.300000 from 0
    Got: +F4:0:160:7101.600000:7674.700000 from 0
    Got: +F4:1:192:5928.500000:6583.800000 from 0
    Got: +F4:2:224:27513.700000:12037.000000 from 0
    Got: +F4:3:256:63085.900000:20009.900000 from 0
    Got: +F4:4:384:1532.000000:1920.100000 from 0
    Got: +F4:5:521:4593.000000:2327.200000 from 0
    Got: +F4:6:163:6959.800000:3516.300000 from 0
    Got: +F4:7:233:4994.900000:2499.600000 from 0
    Got: +F4:8:283:2906.300000:1456.300000 from 0
    Got: +F4:9:409:1657.200000:843.600000 from 0
    Got: +F4:10:571:765.600000:393.000000 from 0
    Got: +F4:11:163:6744.000000:3388.900000 from 0
    Got: +F4:12:233:4782.200000:2423.200000 from 0
    Got: +F4:13:283:2787.700000:1413.700000 from 0
    Got: +F4:14:409:1590.100000:801.500000 from 0
    Got: +F4:15:571:732.300000:366.433566 from 0
    Got: +F4:16:256:3532.900000:3888.200000 from 0
    Got: +F4:17:256:3629.700000:4095.800000 from 0
    Got: +F4:18:384:1543.000000:1841.300000 from 0
    Got: +F4:19:384:1567.400000:1954.345654 from 0
    Got: +F4:20:512:1062.700000:1300.600000 from 0
    Got: +F4:21:512:1073.400000:1410.200000 from 0
    Got: +F5:0:160:7639.500000:0.000131 from 0
    Got: +F5:1:192:6270.100000:0.000159 from 0
    Got: +F5:2:224:19292.100000:0.000052 from 0
    Got: +F5:3:256:26473.600000:0.000038 from 0
    Got: +F5:4:384:1603.100000:0.000624 from 0
    Got: +F5:5:521:4020.500000:0.000249 from 0
    Got: +F5:6:163:7312.300000:0.000137 from 0
    Got: +F5:7:233:5310.500000:0.000188 from 0
    Got: +F5:8:283:3116.800000:0.000321 from 0
    Got: +F5:9:409:1804.300000:0.000554 from 0
    Got: +F5:10:571:830.700000:0.001204 from 0
    Got: +F5:11:163:7064.000000:0.000142 from 0
    Got: +F5:12:233:5147.300000:0.000194 from 0
    Got: +F5:13:283:2966.200000:0.000337 from 0
    Got: +F5:14:409:1692.000000:0.000591 from 0
    Got: +F5:15:571:782.200000:0.001278 from 0
    Got: +F5:16:256:3809.000000:0.000263 from 0
    Got: +F5:17:256:3810.289710:0.000262 from 0
    Got: +F5:18:384:1623.900000:0.000616 from 0
    Got: +F5:19:384:1640.600000:0.000610 from 0
    Got: +F5:20:512:1108.000000:0.000903 from 0
    Got: +F5:21:512:1116.300000:0.000896 from 0
    Got: +F5:22:253:39122.000000:0.000026 from 0
    Got: +F5:23:448:2942.100000:0.000340 from 0
    Got: +F6:0:253:Ed25519:31566.300000:11614.600000 from 0
    Got: +F6:1:456:Ed448:4797.800000:2667.500000 from 0
    +R9:26749:456:Ed448:10.00
    +R9:26640:456:Ed448:10.00
    +R9:26814:456:Ed448:10.00
    Got: +H:16:64:256:1024:8192:16384 from 1
    Got: +F:0:md2:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 1
    Got: +F:1:mdc2:24767760.00:26754261.33:27236864.00:27415552.00:27349304.98:27404970.67 from 1
    Got: +F:2:md4:149528336.00:439546026.67:965336405.33:1387627861.33:1585307648.00:1599018325.33 from 1
    Got: +F:3:md5:186177632.00:413580160.00:717744128.00:879020032.00:940520789.33:946028544.00 from 1
    Got: +F:4:hmac(md5):81134949.33:235265792.00:548994730.67:797288106.67:928137216.00:938699434.67 from 1
    Got: +F:5:sha1:365794186.67:874227264.00:1681023317.33:2183417514.67:2389005653.33:2406427306.67 from 1
    Got: +F:6:rmd160:66894506.67:158764352.00:282950314.67:352341674.67:379300522.67:381577898.67 from 1
    Got: +F:7:rc4:785988469.33:981757696.00:1041609045.33:1058044586.67:1064148992.00:1063900501.33 from 1
    Got: +F:8:des cbc:102467285.33:105071509.33:105726122.67:105936213.33:105881600.00:106004480.00 from 1
    Got: +F:9:des ede3:38886608.00:39113706.67:39352832.00:39383040.00:39403520.00:39392597.33 from 1
    Got: +F:10:idea cbc:144032874.67:148812053.33:148624896.00:137393493.33:150151168.00:150454272.00 from 1
    Got: +F:11:seed cbc:121345200.00:125451413.33:126932053.33:126984874.67:127172608.00:127188992.00 from 1
    Got: +F:12:rc2 cbc:71685760.00:72978133.33:73199786.67:73272320.00:73332053.33:72755882.67 from 1
    Got: +F:13:rc5-32/12 cbc:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 1
    Got: +F:14:blowfish cbc:186719418.67:201362773.33:203548416.00:205795328.00:204808192.00:206148949.33 from 1
    Got: +F:15:cast cbc:169092325.33:178571840.00:183931477.33:185254229.33:185505109.33:185636181.33 from 1
    Got: +F:16:aes-128 cbc:330341008.00:348062933.33:352337237.33:352931498.67:353695061.33:353675946.67 from 1
    Got: +F:17:aes-192 cbc:287460170.67:299692181.33:304287402.67:304353962.67:303628288.00:302754474.67 from 1
    Got: +F:18:aes-256 cbc:253485904.00:263584298.67:266916266.67:265222485.33:240910336.00:240315050.67 from 1
    Got: +F:19:camellia-128 cbc:220427328.00:255813973.33:266831360.00:269733546.67:270614528.00:269653333.33 from 1
    Got: +F:20:camellia-192 cbc:168713386.67:192370069.33:197387349.33:202199381.33:203115178.67:202255018.67 from 1
    Got: +F:21:camellia-256 cbc:169081344.00:194906069.33:200806656.00:203951786.67:204114602.67:204395861.33 from 1
    Got: +F:23:sha256:314471162.67:771658880.00:1530014890.67:2017657173.33:2227574101.33:2244078250.67 from 1
    Got: +F:24:sha512:92475808.00:369678720.00:604342016.00:879734101.33:1011302400.00:1023322794.67 from 1
    Got: +F:25:whirlpool:52291141.33:112124074.67:184816128.00:222154410.67:236243626.67:236896256.00 from 1
    Got: +F:26:aes-128 ige:298658010.67:313543274.67:316496725.33:340184064.00:339181568.00:337439402.67 from 1
    Got: +F:27:aes-192 ige:261739274.67:290189269.33:297889024.00:300032341.33:301222570.67:299843584.00 from 1
    Got: +F:28:aes-256 ige:236541744.00:255284096.00:263413418.67:265645397.33:266199040.00:266196309.33 from 1
    Got: +F:29:ghash:1969629018.67:5688110634.67:8974596437.33:9996292778.67:9515332949.33:9623197013.33 from 1
    Got: +F:30:rand:25711781.33:102798997.33:395290282.67:1394350421.33:5294571520.00:6668446378.67 from 1
    Got: +F2:0:512:34523.100000:588665.200000 from 1
    Got: +F2:1:1024:14240.100000:233093.400000 from 1
    Got: +F2:2:2048:2035.200000:72872.900000 from 1
    Got: +F2:3:3072:679.700000:34342.200000 from 1
    Got: +F2:4:4096:301.000000:19765.400000 from 1
    Got: +F2:5:7680:32.934132:5810.300000 from 1
    Got: +F2:6:15360:6.361829:1477.300000 from 1
    Got: +F3:0:512:26187.700000:38654.300000 from 1
    Got: +F3:1:1024:13894.700000:17504.000000 from 1
    Got: +F3:2:2048:5116.300000:5691.600000 from 1
    Got: +F4:0:160:7194.400000:7959.500000 from 1
    Got: +F4:1:192:5896.900000:6463.300000 from 1
    Got: +F4:2:224:27483.000000:12050.900000 from 1
    Got: +F4:3:256:62994.600000:20019.000000 from 1
    Got: +F4:4:384:1529.200000:1935.800000 from 1
    Got: +F4:5:521:4616.800000:2335.600000 from 1
    Got: +F4:6:163:6977.600000:3539.700000 from 1
    Got: +F4:7:233:4993.606394:2508.400000 from 1
    Got: +F4:8:283:2914.300000:1457.700000 from 1
    Got: +F4:9:409:1666.200000:845.900000 from 1
    Got: +F4:10:571:766.300000:393.900000 from 1
    Got: +F4:11:163:6739.800000:3392.400000 from 1
    Got: +F4:12:233:4760.800000:2428.100000 from 1
    Got: +F4:13:283:2801.800000:1414.100000 from 1
    Got: +F4:14:409:1590.700000:789.800000 from 1
    Got: +F4:15:571:731.200000:368.331668 from 1
    Got: +F4:16:256:3566.000000:3847.200000 from 1
    Got: +F4:17:256:3618.800000:4104.500000 from 1
    Got: +F4:18:384:1528.700000:1833.000000 from 1
    Got: +F4:19:384:1552.600000:1950.500000 from 1
    Got: +F4:20:512:1062.200000:1309.300000 from 1
    Got: +F4:21:512:1074.900000:1399.800000 from 1
    Got: +F5:0:160:7649.200000:0.000131 from 1
    Got: +F5:1:192:6249.800000:0.000160 from 1
    Got: +F5:2:224:19301.000000:0.000052 from 1
    Got: +F5:3:256:26459.500000:0.000038 from 1
    Got: +F5:4:384:1621.600000:0.000617 from 1
    Got: +F5:5:521:4013.200000:0.000249 from 1
    Got: +F5:6:163:7390.500000:0.000135 from 1
    Got: +F5:7:233:5324.700000:0.000188 from 1
    Got: +F5:8:283:3122.400000:0.000320 from 1
    Got: +F5:9:409:1735.764236:0.000576 from 1
    Got: +F5:10:571:835.500000:0.001197 from 1
    Got: +F5:11:163:7053.600000:0.000142 from 1
    Got: +F5:12:233:5144.900000:0.000194 from 1
    Got: +F5:13:283:2961.500000:0.000338 from 1
    Got: +F5:14:409:1690.800000:0.000591 from 1
    Got: +F5:15:571:780.200000:0.001282 from 1
    Got: +F5:16:256:3819.000000:0.000262 from 1
    Got: +F5:17:256:3792.907093:0.000264 from 1
    Got: +F5:18:384:1624.500000:0.000616 from 1
    Got: +F5:19:384:1648.600000:0.000607 from 1
    Got: +F5:20:512:1103.100000:0.000907 from 1
    Got: +F5:21:512:1119.400000:0.000893 from 1
    Got: +F5:22:253:39209.800000:0.000026 from 1
    Got: +F5:23:448:2952.100000:0.000339 from 1
    Got: +F6:0:253:Ed25519:31577.300000:11500.200000 from 1
    Got: +F6:1:456:Ed448:4809.000000:2681.400000 from 1
    +R9:26514:456:Ed448:10.00
    Got: +H:16:64:256:1024:8192:16384 from 2
    Got: +F:0:md2:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 2
    Got: +F:1:mdc2:24766778.67:26632810.67:27173461.33:27340117.33:27240441.20:27366741.33 from 2
    Got: +F:2:md4:149785573.33:444337770.67:968967936.00:1389221205.33:1583863125.33:1596424192.00 from 2
    Got: +F:3:md5:185267840.00:411741397.33:715600554.67:876677802.67:938292565.33:944193536.00 from 2
    Got: +F:4:hmac(md5):81106160.00:236138837.33:548803754.67:796780202.67:927126869.33:937213952.00 from 2
    Got: +F:5:sha1:364821888.00:872438080.00:1658336853.33:2183500800.00:2389032960.00:2406449152.00 from 2
    Got: +F:6:rmd160:66558229.33:158664341.33:282997674.67:352404480.00:379467093.33:381534208.00 from 2
    Got: +F:7:rc4:786129114.67:982379690.67:1040478037.33:1058072234.67:1062996650.67:1063441749.33 from 2
    Got: +F:8:des cbc:102519632.00:105097728.00:105753173.33:105890133.33:105993557.33:105977173.33 from 2
    Got: +F:9:des ede3:38912853.33:39164053.33:39370922.67:39371093.33:39417173.33:39392597.33 from 2
    Got: +F:10:idea cbc:144110138.67:148806741.33:148666965.33:149179050.67:150039210.67:150355968.00 from 2
    Got: +F:11:seed cbc:121130197.33:125244821.33:126778538.67:126884181.33:127101610.67:127085226.67 from 2
    Got: +F:12:rc2 cbc:71375557.33:72912640.00:73146880.00:73233749.33:73252864.00:73296554.67 from 2
    Got: +F:13:rc5-32/12 cbc:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 2
    Got: +F:14:blowfish cbc:186801269.33:201440490.67:203656192.00:205705557.33:204608853.33:206405632.00 from 2
    Got: +F:15:cast cbc:169051701.33:180665664.00:184080128.00:185249109.33:185404074.67:185434112.00 from 2
    Got: +F:16:aes-128 cbc:330586133.33:348045354.67:352352512.00:352665600.00:353886208.00:353801557.33 from 2
    Got: +F:17:aes-192 cbc:287176080.00:299487082.67:304215978.67:304681301.33:303385258.67:302268416.00 from 2
    Got: +F:18:aes-256 cbc:252793125.33:263659605.33:266695765.33:264105642.67:236907178.67:240222208.00 from 2
    Got: +F:19:camellia-128 cbc:220199504.00:253894336.00:266432426.67:269706922.67:270617258.67:269462186.67 from 2
    Got: +F:20:camellia-192 cbc:168083077.33:192445312.00:196814848.00:201976832.00:203382784.00:202593621.33 from 2
    Got: +F:21:camellia-256 cbc:168740090.67:194987349.33:201490602.67:204202666.67:203934378.67:204570624.00 from 2
    Got: +F:23:sha256:315308421.33:771728661.33:1530090496.00:2018282154.67:2227863552.00:2243876181.33 from 2
    Got: +F:24:sha512:92369013.33:368359680.00:603312981.33:876343637.33:1008604501.33:1019767466.67 from 2
    Got: +F:25:whirlpool:52337349.33:112396842.67:184541525.33:222235306.67:236281856.00:237617152.00 from 2
    Got: +F:26:aes-128 ige:298441146.67:313251626.67:319423488.00:337752064.00:338234026.67:337073493.33 from 2
    Got: +F:27:aes-192 ige:261356842.67:289642837.33:297116757.33:299911509.33:301086037.33:300324181.33 from 2
    Got: +F:28:aes-256 ige:235035770.67:252277674.67:263456170.67:265667584.00:266081621.33:265895936.00 from 2
    Got: +F:29:ghash:1977753413.33:5676914432.00:8976716714.67:9995968512.00:9414139904.00:10143312554.67 from 2
    Got: +F:30:rand:25818976.00:103193514.67:397604437.33:1404349781.33:5301138773.33:6690029568.00 from 2
    Got: +F2:0:512:34630.700000:590680.300000 from 2
    Got: +F2:1:1024:14237.300000:233502.100000 from 2
    Got: +F2:2:2048:2060.200000:72193.900000 from 2
    Got: +F2:3:3072:679.200000:34270.700000 from 2
    Got: +F2:4:4096:300.400000:19741.800000 from 2
    Got: +F2:5:7680:32.634731:5790.600000 from 2
    Got: +F2:6:15360:6.342914:1473.300000 from 2
    Got: +F3:0:512:26156.200000:39926.700000 from 2
    Got: +F3:1:1024:13886.700000:17583.900000 from 2
    Got: +F3:2:2048:5090.100000:5656.200000 from 2
    Got: +F4:0:160:7182.600000:7702.400000 from 2
    Got: +F4:1:192:5915.600000:6602.100000 from 2
    Got: +F4:2:224:27353.500000:11999.800000 from 2
    Got: +F4:3:256:62780.000000:20011.000000 from 2
    Got: +F4:4:384:1508.800000:1920.200000 from 2
    Got: +F4:5:521:4599.800000:2326.200000 from 2
    Got: +F4:6:163:6890.600000:3509.900000 from 2
    Got: +F4:7:233:4929.800000:2484.900000 from 2
    Got: +F4:8:283:2924.000000:1449.200000 from 2
    Got: +F4:9:409:1664.900000:838.600000 from 2
    Got: +F4:10:571:764.700000:392.500000 from 2
    Got: +F4:11:163:6745.400000:3393.500000 from 2
    Got: +F4:12:233:4723.500000:2429.000000 from 2
    Got: +F4:13:283:2800.900000:1407.200000 from 2
    Got: +F4:14:409:1583.300000:801.300000 from 2
    Got: +F4:15:571:727.500000:367.600000 from 2
    Got: +F4:16:256:3556.600000:3875.800000 from 2
    Got: +F4:17:256:3614.700000:4035.300000 from 2
    Got: +F4:18:384:1544.300000:1817.382617 from 2
    Got: +F4:19:384:1571.300000:1946.500000 from 2
    Got: +F4:20:512:1058.000000:1294.100000 from 2
    Got: +F4:21:512:1062.700000:1371.300000 from 2
    Got: +F5:0:160:7601.900000:0.000132 from 2
    Got: +F5:1:192:6163.800000:0.000162 from 2
    Got: +F5:2:224:19318.200000:0.000052 from 2
    Got: +F5:3:256:26488.800000:0.000038 from 2
    Got: +F5:4:384:1626.100000:0.000615 from 2
    Got: +F5:5:521:4028.200000:0.000248 from 2
    Got: +F5:6:163:7394.000000:0.000135 from 2
    Got: +F5:7:233:5231.800000:0.000191 from 2
    Got: +F5:8:283:3109.400000:0.000322 from 2
    Got: +F5:9:409:1799.600000:0.000556 from 2
    Got: +F5:10:571:831.600000:0.001203 from 2
    Got: +F5:11:163:7000.699301:0.000143 from 2
    Got: +F5:12:233:5133.400000:0.000195 from 2
    Got: +F5:13:283:2969.700000:0.000337 from 2
    Got: +F5:14:409:1698.200000:0.000589 from 2
    Got: +F5:15:571:784.500000:0.001275 from 2
    Got: +F5:16:256:3815.500000:0.000262 from 2
    Got: +F5:17:256:3817.300000:0.000262 from 2
    Got: +F5:18:384:1625.400000:0.000615 from 2
    Got: +F5:19:384:1649.500000:0.000606 from 2
    Got: +F5:20:512:1107.300000:0.000903 from 2
    Got: +F5:21:512:1121.300000:0.000892 from 2
    Got: +F5:22:253:39191.000000:0.000026 from 2
    Got: +F5:23:448:2958.200000:0.000338 from 2
    Got: +F6:0:253:Ed25519:31659.000000:11510.300000 from 2
    Got: +F6:1:456:Ed448:4792.500000:2651.400000 from 2
    Got: +H:16:64:256:1024:8192:16384 from 3
    Got: +F:0:md2:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 3
    Got: +F:1:mdc2:24884037.33:26723285.33:27149226.67:27343872.00:27424085.33:27415893.33 from 3
    Got: +F:2:md4:149965136.00:442024405.33:968014250.67:1390422698.67:1588718250.67:1603922602.67 from 3
    Got: +F:3:md5:185661242.67:413056106.67:717435221.33:878540458.67:940176725.33:946001237.33 from 3
    Got: +F:4:hmac(md5):81101584.00:236669504.00:549043882.67:797614762.67:928301056.00:938983424.00 from 3
    Got: +F:5:sha1:365936933.33:874053461.33:1659195818.67:2179835221.33:2384325290.67:2402910208.00 from 3
    Got: +F:6:rmd160:66584357.33:158800533.33:282696192.00:351760725.33:378991957.33:380835157.33 from 3
    Got: +F:7:rc4:786215285.33:979150805.33:1040848384.00:1056539648.00:1063023957.33:1062682624.00 from 3
    Got: +F:8:des cbc:102175072.00:104898005.33:105554176.00:105818112.00:105769642.67:105873408.00 from 3
    Got: +F:9:des ede3:38775520.00:39082474.67:39279445.33:39292245.33:39327061.33:39332522.67 from 3
    Got: +F:10:idea cbc:144399701.33:148842005.33:148598954.67:149928618.67:150219434.67:150459733.33 from 3
    Got: +F:11:seed cbc:121245008.00:125424640.00:126888448.00:126787925.33:127172608.00:127117994.67 from 3
    Got: +F:12:rc2 cbc:71697573.33:72962560.00:73222485.33:73277098.67:73296554.67:73334784.00 from 3
    Got: +F:13:rc5-32/12 cbc:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 3
    Got: +F:14:blowfish cbc:186578437.33:201638080.00:202847914.67:205650602.67:204925610.67:206006954.67 from 3
    Got: +F:15:cast cbc:169072634.67:180647957.33:184066389.33:185303722.67:185537877.33:185516032.00 from 3
    Got: +F:16:aes-128 cbc:329903994.67:347687210.67:351461376.00:352303104.00:353372842.67:353162581.33 from 3
    Got: +F:17:aes-192 cbc:286811546.67:298611264.00:303690837.33:303292757.33:303090346.67:302137344.00 from 3
    Got: +F:18:aes-256 cbc:252252245.33:263048832.00:266241792.00:264983893.33:238294357.33:243870378.67 from 3
    Got: +F:19:camellia-128 cbc:219302837.33:253114922.67:263712512.00:268692821.33:269423957.33:268173312.00 from 3
    Got: +F:20:camellia-192 cbc:168010117.33:190818730.67:181960533.33:200453802.67:200870570.67:201332053.33 from 3
    Got: +F:21:camellia-256 cbc:167361146.67:195023488.00:201171370.67:204062037.33:204019029.33:204450474.67 from 3
    Got: +F:23:sha256:318908693.33:770307541.33:1527227136.00:2014643200.00:2224996352.00:2240348160.00 from 3
    Got: +F:24:sha512:92371120.00:369170560.00:603902549.33:878441813.33:1009707690.67:1021728085.33 from 3
    Got: +F:25:whirlpool:52202346.67:111948010.67:184386389.33:221654698.67:235907754.67:236934485.33 from 3
    Got: +F:26:aes-128 ige:297825018.67:303216256.00:323780010.67:338774698.67:338602666.67:335156565.33 from 3
    Got: +F:27:aes-192 ige:261165610.67:290066197.33:297057706.67:300138154.67:300722858.67:300018346.67 from 3
    Got: +F:28:aes-256 ige:236047605.33:255071893.33:260580864.00:264647680.00:265308842.67:265464490.67 from 3
    Got: +F:29:ghash:1977696298.67:5712634176.00:8952434261.33:9841611776.00:9361541802.67:9755088213.33 from 3
    Got: +F:30:rand:25850309.33:104028544.00:400797866.67:1410767189.33:5315248128.00:6699532288.00 from 3
    Got: +F2:0:512:34564.100000:590953.300000 from 3
    Got: +F2:1:1024:14207.300000:232848.700000 from 3
    Got: +F2:2:2048:2053.300000:72751.600000 from 3
    Got: +F2:3:3072:680.500000:34423.500000 from 3
    Got: +F2:4:4096:300.900000:19695.200000 from 3
    Got: +F2:5:7680:32.967033:5815.200000 from 3
    Got: +F2:6:15360:6.361829:1476.000000 from 3
    Got: +F3:0:512:26144.400000:40306.600000 from 3
    Got: +F3:1:1024:13913.200000:17039.100000 from 3
    Got: +F3:2:2048:5100.500000:5789.400000 from 3
    Got: +F4:0:160:7207.300000:7920.800000 from 3
    Got: +F4:1:192:5939.900000:6534.700000 from 3
    Got: +F4:2:224:27379.700000:12009.200000 from 3
    Got: +F4:3:256:63082.900000:19596.400000 from 3
    Got: +F4:4:384:1528.300000:1932.100000 from 3
    Got: +F4:5:521:4619.000000:2333.100000 from 3
    Got: +F4:6:163:6971.900000:3536.900000 from 3
    Got: +F4:7:233:5001.600000:2518.900000 from 3
    Got: +F4:8:283:2919.200000:1454.500000 from 3
    Got: +F4:9:409:1656.600000:843.700000 from 3
    Got: +F4:10:571:761.300000:393.200000 from 3
    Got: +F4:11:163:6725.200000:3365.100000 from 3
    Got: +F4:12:233:4747.800000:2428.900000 from 3
    Got: +F4:13:283:2790.700000:1401.200000 from 3
    Got: +F4:14:409:1587.800000:798.200000 from 3
    Got: +F4:15:571:729.100000:367.800000 from 3
    Got: +F4:16:256:3574.100000:3912.700000 from 3
    Got: +F4:17:256:3638.600000:4129.800000 from 3
    Got: +F4:18:384:1544.900000:1826.400000 from 3
    Got: +F4:19:384:1570.400000:1961.100000 from 3
    Got: +F4:20:512:1061.500000:1324.100000 from 3
    Got: +F4:21:512:1074.100000:1394.300000 from 3
    Got: +F5:0:160:7619.100000:0.000131 from 3
    Got: +F5:1:192:6251.500000:0.000160 from 3
    Got: +F5:2:224:19279.800000:0.000052 from 3
    Got: +F5:3:256:26442.500000:0.000038 from 3
    Got: +F5:4:384:1613.800000:0.000620 from 3
    Got: +F5:5:521:4029.400000:0.000248 from 3
    Got: +F5:6:163:7401.600000:0.000135 from 3
    Got: +F5:7:233:5318.100000:0.000188 from 3
    Got: +F5:8:283:3074.000000:0.000325 from 3
    Got: +F5:9:409:1805.500000:0.000554 from 3
    Got: +F5:10:571:834.865135:0.001198 from 3
    Got: +F5:11:163:7083.800000:0.000141 from 3
    Got: +F5:12:233:5157.500000:0.000194 from 3
    Got: +F5:13:283:2853.800000:0.000350 from 3
    Got: +F5:14:409:1682.800000:0.000594 from 3
    Got: +F5:15:571:782.600000:0.001278 from 3
    Got: +F5:16:256:3821.600000:0.000262 from 3
    Got: +F5:17:256:3804.700000:0.000263 from 3
    Got: +F5:18:384:1628.000000:0.000614 from 3
    Got: +F5:19:384:1647.452547:0.000607 from 3
    Got: +F5:20:512:1111.000000:0.000900 from 3
    Got: +F5:21:512:1119.000000:0.000894 from 3
    Got: +F5:22:253:39218.000000:0.000025 from 3
    Got: +F5:23:448:2955.500000:0.000338 from 3
    Got: +F6:0:253:Ed25519:31659.600000:11468.100000 from 3
    Got: +F6:1:456:Ed448:4801.900000:2677.000000 from 3
    Got: +H:16:64:256:1024:8192:16384 from 4
    Got: +F:0:md2:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 4
    Got: +F:1:mdc2:24873226.67:26726805.33:27226453.33:27382101.33:27328512.00:27350357.33 from 4
    Got: +F:2:md4:149661264.00:443227370.67:969903189.33:1390578688.00:1587986432.00:1603747840.00 from 4
    Got: +F:3:md5:186047376.00:413728128.00:717750442.67:879097514.67:940026538.67:945957546.67 from 4
    Got: +F:4:hmac(md5):81061488.00:235520320.00:549459456.00:798095701.33:928560469.33:938956117.33 from 4
    Got: +F:5:sha1:364849141.33:872906773.33:1679368448.00:2183554730.67:2388822698.67:2405733717.33 from 4
    Got: +F:6:rmd160:66719205.33:158482389.33:282861482.67:352392874.67:379497130.67:381616128.00 from 4
    Got: +F:7:rc4:788871722.67:981471018.67:1042053717.33:1057702570.67:1064135338.67:1062289408.00 from 4
    Got: +F:8:des cbc:102498565.33:105061888.00:105751978.67:105849173.33:105993557.33:105977173.33 from 4
    Got: +F:9:des ede3:38872986.67:39154965.33:39340288.00:39357781.33:39373482.67:39354368.00 from 4
    Got: +F:10:idea cbc:144297669.33:148832853.33:148595541.33:150067541.33:150246741.33:150459733.33 from 4
    Got: +F:11:seed cbc:121192837.33:125317077.33:126887424.00:126935722.67:127188992.00:127145301.33 from 4
    Got: +F:12:rc2 cbc:71669909.33:72937813.33:73195861.33:73258325.33:73318400.00:73323861.33 from 4
    Got: +F:13:rc5-32/12 cbc:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 4
    Got: +F:14:blowfish cbc:186649994.67:201638890.67:202791765.33:205495978.67:204892842.67:206181717.33 from 4
    Got: +F:15:cast cbc:168876234.67:180438528.00:183956394.67:185295189.33:185567914.67:185576106.67 from 4
    Got: +F:16:aes-128 cbc:330370613.33:347929600.00:351581354.67:352875178.67:353842517.33:353752405.33 from 4
    Got: +F:17:aes-192 cbc:287459872.00:299425280.00:304466432.00:304218794.67:304059733.33:303164074.67 from 4
    Got: +F:18:aes-256 cbc:253289333.33:263404586.67:266730154.67:265667584.00:239037098.67:243417088.00 from 4
    Got: +F:19:camellia-128 cbc:220401610.67:256194837.33:264769109.33:269776896.00:270592682.67:268866901.33 from 4
    Got: +F:20:camellia-192 cbc:169109904.00:192333162.67:184594944.00:202108928.00:203352746.67:201222826.67 from 4
    Got: +F:21:camellia-256 cbc:169539077.33:194623018.67:201712042.67:204236800.00:204158293.33:204013568.00 from 4
    Got: +F:23:sha256:315547418.67:772262634.67:1530744149.33:2018489002.67:2227937280.00:2244061866.67 from 4
    Got: +F:24:sha512:92677898.67:370041280.00:604460373.33:879301290.67:1011447125.33:1023661397.33 from 4
    Got: +F:25:whirlpool:51755786.67:111562538.67:182377642.67:219944277.33:233103360.00:234635264.00 from 4
    Got: +F:26:aes-128 ige:299378693.33:313100693.33:319989418.67:338479104.00:332029952.00:338395136.00 from 4
    Got: +F:27:aes-192 ige:261559077.33:289892010.67:296778069.33:299112789.33:300198570.67:298997077.33 from 4
    Got: +F:28:aes-256 ige:235467482.67:252285013.33:262740906.67:264730965.33:265068544.00:265808554.67 from 4
    Got: +F:29:ghash:1961291653.33:5701443050.67:8967833856.00:9660500650.67:9426900309.33:10173748565.33 from 4
    Got: +F:30:rand:25862613.33:103372736.00:398411690.67:1400978090.67:5305838250.67:6690111488.00 from 4
    Got: +F2:0:512:34595.800000:591214.000000 from 4
    Got: +F2:1:1024:14229.600000:233429.100000 from 4
    Got: +F2:2:2048:2060.500000:72875.300000 from 4
    Got: +F2:3:3072:680.000000:34353.400000 from 4
    Got: +F2:4:4096:300.700000:19733.000000 from 4
    Got: +F2:5:7680:32.767233:5777.622378 from 4
    Got: +F2:6:15360:6.361829:1479.200000 from 4
    Got: +F3:0:512:26245.300000:39033.300000 from 4
    Got: +F3:1:1024:13916.400000:17601.800000 from 4
    Got: +F3:2:2048:5120.300000:5592.000000 from 4
    Got: +F4:0:160:7208.900000:7764.700000 from 4
    Got: +F4:1:192:5925.600000:6510.400000 from 4
    Got: +F4:2:224:27505.900000:12043.300000 from 4
    Got: +F4:3:256:62944.100000:19549.400000 from 4
    Got: +F4:4:384:1504.300000:1893.600000 from 4
    Got: +F4:5:521:4605.000000:2336.300000 from 4
    Got: +F4:6:163:6985.000000:3528.000000 from 4
    Got: +F4:7:233:4775.200000:2510.300000 from 4
    Got: +F4:8:283:2850.600000:1457.000000 from 4
    Got: +F4:9:409:1605.700000:844.700000 from 4
    Got: +F4:10:571:746.400000:394.400000 from 4
    Got: +F4:11:163:6455.200000:3373.800000 from 4
    Got: +F4:12:233:4821.500000:2432.700000 from 4
    Got: +F4:13:283:2719.900000:1409.100000 from 4
    Got: +F4:14:409:1527.400000:802.900000 from 4
    Got: +F4:15:571:708.700000:369.800000 from 4
    Got: +F4:16:256:3488.700000:3856.800000 from 4
    Got: +F4:17:256:3563.200000:3966.900000 from 4
    Got: +F4:18:384:1537.200000:1810.400000 from 4
    Got: +F4:19:384:1554.900000:1937.100000 from 4
    Got: +F4:20:512:1059.400000:1287.400000 from 4
    Got: +F4:21:512:1069.700000:1372.527473 from 4
    Got: +F5:0:160:7113.300000:0.000141 from 4
    Got: +F5:1:192:5829.400000:0.000172 from 4
    Got: +F5:2:224:19253.900000:0.000052 from 4
    Got: +F5:3:256:26480.200000:0.000038 from 4
    Got: +F5:4:384:1557.000000:0.000642 from 4
    Got: +F5:5:521:4024.400000:0.000248 from 4
    Got: +F5:6:163:7082.900000:0.000141 from 4
    Got: +F5:7:233:5233.600000:0.000191 from 4
    Got: +F5:8:283:2949.100000:0.000339 from 4
    Got: +F5:9:409:1767.500000:0.000566 from 4
    Got: +F5:10:571:809.100000:0.001236 from 4
    Got: +F5:11:163:6658.800000:0.000150 from 4
    Got: +F5:12:233:5052.300000:0.000198 from 4
    Got: +F5:13:283:2804.300000:0.000357 from 4
    Got: +F5:14:409:1674.800000:0.000597 from 4
    Got: +F5:15:571:758.100000:0.001319 from 4
    Got: +F5:16:256:3571.200000:0.000280 from 4
    Got: +F5:17:256:3573.800000:0.000280 from 4
    Got: +F5:18:384:1576.100000:0.000634 from 4
    Got: +F5:19:384:1600.400000:0.000625 from 4
    Got: +F5:20:512:1083.916084:0.000923 from 4
    Got: +F5:21:512:1098.700000:0.000910 from 4
    Got: +F5:22:253:39106.000000:0.000026 from 4
    Got: +F5:23:448:2943.200000:0.000340 from 4
    Got: +F6:0:253:Ed25519:31649.400000:11581.300000 from 4
    Got: +F6:1:456:Ed448:4805.400000:2674.900000 from 4
    Got: +H:16:64:256:1024:8192:16384 from 5
    Got: +F:0:md2:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 5
    Got: +F:1:mdc2:24746752.00:26731029.33:27228586.67:27405312.00:27424085.33:27388586.67 from 5
    Got: +F:2:md4:150426282.67:443564288.00:968901888.00:1391812949.33:1586200576.00:1599777450.67 from 5
    Got: +F:3:md5:185934453.33:413635178.67:717235456.00:878712149.33:940190378.67:945908394.67 from 5
    Got: +F:4:hmac(md5):80804869.33:237909205.33:548626944.00:796917760.00:928167253.33:938917888.00 from 5
    Got: +F:5:sha1:365951498.67:873734357.33:1680598869.33:2183516501.33:2388953770.67:2406285312.00 from 5
    Got: +F:6:rmd160:66451888.00:158950250.67:283152981.33:352453290.67:379387904.00:381479594.67 from 5
    Got: +F:7:rc4:787710234.67:981626922.67:1041784064.00:1057691989.33:1060803925.33:1062240256.00 from 5
    Got: +F:8:des cbc:102454586.67:105144000.00:105756160.00:105870677.33:105985365.33:105971712.00 from 5
    Got: +F:9:des ede3:38591605.33:38870357.33:39041194.67:39043754.67:39086762.67:39092224.00 from 5
    Got: +F:10:idea cbc:143751466.67:148572117.33:146213120.00:136495445.33:148886869.33:149569536.00 from 5
    Got: +F:11:seed cbc:120271440.00:124759146.67:126214314.67:125771434.67:126473557.33:126484480.00 from 5
    Got: +F:12:rc2 cbc:70100816.00:72547349.33:72778325.33:72119978.67:72843264.00:72226133.33 from 5
    Got: +F:13:rc5-32/12 cbc:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 5
    Got: +F:14:blowfish cbc:185751594.67:201131306.67:202945962.67:205451264.00:203172522.67:205837653.33 from 5
    Got: +F:15:cast cbc:167793898.67:177217429.33:182610858.67:184057856.00:184393728.00:184423765.33 from 5
    Got: +F:16:aes-128 cbc:330106912.00:347597610.67:351571968.00:352086357.33:353558528.00:353615872.00 from 5
    Got: +F:17:aes-192 cbc:287513264.00:299116522.67:304097024.00:304460458.67:303895893.33:302688938.67 from 5
    Got: +F:18:aes-256 cbc:252745712.00:263183338.67:265128960.00:265645738.67:247128064.00:242324821.33 from 5
    Got: +F:19:camellia-128 cbc:220645749.33:256143168.00:266744234.67:269699072.00:270625450.67:268965205.33 from 5
    Got: +F:20:camellia-192 cbc:164445258.67:190393578.67:195487146.67:201988437.33:202771114.67:202435242.67 from 5
    Got: +F:21:camellia-256 cbc:167506848.00:194183360.00:200593152.00:203419989.33:203669504.00:203778730.67 from 5
    Got: +F:23:sha256:316595344.00:773074496.00:1530274304.00:2017602901.33:2227634176.00:2244007253.33 from 5
    Got: +F:24:sha512:92588128.00:369981824.00:604498858.67:880445781.33:1011782997.33:1022121301.33 from 5
    Got: +F:25:whirlpool:52306986.67:112115584.00:184627541.33:222359893.33:236238165.33:237311317.33 from 5
    Got: +F:26:aes-128 ige:290840672.00:297675754.67:308310016.00:331656192.00:330713770.67:323873450.67 from 5
    Got: +F:27:aes-192 ige:259086064.00:289660757.33:297127253.33:299531605.33:300810240.00:299783509.33 from 5
    Got: +F:28:aes-256 ige:234771029.33:255133141.33:261921621.33:265516714.67:265723904.00:266054314.67 from 5
    Got: +F:29:ghash:1967349525.33:5693537749.33:8976894122.67:9830987434.67:9809827157.33:10180072789.33 from 5
    Got: +F:30:rand:25871781.33:103337685.33:397401600.00:1404245674.67:5309554688.00:6680636074.67 from 5
    Got: +F2:0:512:34550.400000:589296.100000 from 5
    Got: +F2:1:1024:14191.300000:232048.400000 from 5
    Got: +F2:2:2048:2050.700000:72595.800000 from 5
    Got: +F2:3:3072:678.900000:34411.400000 from 5
    Got: +F2:4:4096:300.900000:19805.900000 from 5
    Got: +F2:5:7680:33.000997:5814.800000 from 5
    Got: +F2:6:15360:6.368159:1479.800000 from 5
    Got: +F3:0:512:26234.700000:38959.600000 from 5
    Got: +F3:1:1024:13896.500000:17526.600000 from 5
    Got: +F3:2:2048:5119.300000:5598.500000 from 5
    Got: +F4:0:160:7210.200000:7635.800000 from 5
    Got: +F4:1:192:5932.500000:6597.200000 from 5
    Got: +F4:2:224:27509.900000:12020.300000 from 5
    Got: +F4:3:256:62884.200000:19921.200000 from 5
    Got: +F4:4:384:1529.900000:1936.200000 from 5
    Got: +F4:5:521:4609.800000:2329.000000 from 5
    Got: +F4:6:163:6926.600000:3524.200000 from 5
    Got: +F4:7:233:4989.000000:2507.700000 from 5
    Got: +F4:8:283:2899.900000:1460.000000 from 5
    Got: +F4:9:409:1657.442557:842.600000 from 5
    Got: +F4:10:571:767.500000:394.200000 from 5
    Got: +F4:11:163:6726.000000:3381.800000 from 5
    Got: +F4:12:233:4753.600000:2431.600000 from 5
    Got: +F4:13:283:2802.000000:1407.400000 from 5
    Got: +F4:14:409:1587.200000:797.700000 from 5
    Got: +F4:15:571:728.000000:369.800000 from 5
    Got: +F4:16:256:3529.000000:3959.100000 from 5
    Got: +F4:17:256:3616.200000:4192.400000 from 5
    Got: +F4:18:384:1532.900000:1822.700000 from 5
    Got: +F4:19:384:1571.300000:1961.200000 from 5
    Got: +F4:20:512:1064.000000:1311.000000 from 5
    Got: +F4:21:512:1068.500000:1389.300000 from 5
    Got: +F5:0:160:7603.200000:0.000132 from 5
    Got: +F5:1:192:6151.000000:0.000163 from 5
    Got: +F5:2:224:19319.800000:0.000052 from 5
    Got: +F5:3:256:26517.100000:0.000038 from 5
    Got: +F5:4:384:1596.200000:0.000626 from 5
    Got: +F5:5:521:4029.700000:0.000248 from 5
    Got: +F5:6:163:7365.800000:0.000136 from 5
    Got: +F5:7:233:5273.200000:0.000190 from 5
    Got: +F5:8:283:3120.800000:0.000320 from 5
    Got: +F5:9:409:1802.900000:0.000555 from 5
    Got: +F5:10:571:832.700000:0.001201 from 5
    Got: +F5:11:163:7067.900000:0.000141 from 5
    Got: +F5:12:233:5147.700000:0.000194 from 5
    Got: +F5:13:283:2973.300000:0.000336 from 5
    Got: +F5:14:409:1698.500000:0.000589 from 5
    Got: +F5:15:571:784.500000:0.001275 from 5
    Got: +F5:16:256:3812.200000:0.000262 from 5
    Got: +F5:17:256:3815.700000:0.000262 from 5
    Got: +F5:18:384:1628.000000:0.000614 from 5
    Got: +F5:19:384:1641.000000:0.000609 from 5
    Got: +F5:20:512:1113.300000:0.000898 from 5
    Got: +F5:21:512:1123.700000:0.000890 from 5
    Got: +F5:22:253:39219.000000:0.000025 from 5
    Got: +F5:23:448:2952.900000:0.000339 from 5
    Got: +F6:0:253:Ed25519:31627.600000:11612.400000 from 5
    Got: +F6:1:456:Ed448:4803.100000:2664.000000 from 5
    

    openssl speed -multi 12 -mr -elapsed
    Got: +H:16:64:256:1024:8192:16384 from 0
    Got: +F:0:md2:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 0
    Got: +F:1:mdc2:15430090.67:16875605.33:17238016.00:17396736.00:17498112.00:17377962.67 from 0
    Got: +F:2:md4:89191738.67:295634773.33:708692224.00:1100763136.00:1307159210.67:1323625130.67 from 0
    Got: +F:3:md5:135422213.33:327426602.67:599907498.67:756248234.67:815950506.67:817583445.33 from 0
    Got: +F:4:hmac(md5):57678170.67:179390805.33:431312896.00:671568554.67:797807957.33:813028693.33 from 0
    Got: +F:5:sha1:266886042.67:702279829.33:1431271594.67:1932928000.00:2121807189.33:2148914517.33 from 0
    Got: +F:6:rmd160:47794250.67:118636650.67:226036309.33:289388202.67:315028821.33:317074090.67 from 0
    Got: +F:7:rc4:532242037.33:711685013.33:777080746.67:796711253.33:808367445.33:812455253.33 from 0
    Got: +F:8:des cbc:81960112.00:85085098.67:85357141.33:85893461.33:84970154.67:84972885.33 from 0
    Got: +F:9:des ede3:29595488.00:30244778.67:30487637.33:30398464.00:30421985.38:30190250.67 from 0
    Got: +F:10:idea cbc:112612277.33:115500800.00:116814933.33:117874346.67:118000298.67:117992106.67 from 0
    Got: +F:11:seed cbc:110859114.67:115729365.33:116807765.33:117031936.00:116539392.00:115873109.33 from 0
    Got: +F:12:rc2 cbc:60508213.33:61447850.67:62561706.67:62660608.00:62338389.33:62482370.76 from 0
    Got: +F:13:rc5-32/12 cbc:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 0
    Got: +F:14:blowfish cbc:165850522.67:179512725.33:182435498.67:184187562.67:184478378.67:184249002.67 from 0
    Got: +F:15:cast cbc:144039952.00:153149141.33:155499178.67:154336938.67:154558464.00:155227477.33 from 0
    Got: +F:16:aes-128 cbc:195172874.67:204231424.00:206060800.00:208551936.00:208945152.00:207907498.67 from 0
    Got: +F:17:aes-192 cbc:171395397.33:176077013.33:178814208.00:177998848.00:178323456.00:179306496.00 from 0
    Got: +F:18:aes-256 cbc:149672720.00:154057685.33:154379093.33:154709333.33:155129173.33:155260245.33 from 0
    Got: +F:19:camellia-128 cbc:152992944.00:188932842.67:202794069.33:204907178.67:208573781.33:205810346.67 from 0
    Got: +F:20:camellia-192 cbc:123209264.00:144821781.33:152305578.67:155172522.67:156633770.67:155795456.00 from 0
    Got: +F:21:camellia-256 cbc:121966389.33:146515264.00:153064704.00:156006741.33:155844608.00:155620693.33 from 0
    Got: +F:23:sha256:223040954.67:616844309.33:1326049024.00:1799233877.33:2051850240.00:2083280213.33 from 0
    Got: +F:24:sha512:49997040.00:201795456.00:331523754.67:483428352.00:559524522.67:561807360.00 from 0
    Got: +F:25:whirlpool:26211674.67:55907882.67:94118400.00:112845482.67:119851690.67:120389632.00 from 0
    Got: +F:26:aes-128 ige:186090842.67:199115093.33:203599616.00:203795797.33:204289365.33:204248405.33 from 0
    Got: +F:27:aes-192 ige:161503632.00:174147861.33:176492202.67:176378197.33:177149269.33:178115925.33 from 0
    Got: +F:28:aes-256 ige:144597493.33:151833280.00:152606549.33:153963520.00:156142250.67:156106752.00 from 0
    Got: +F:29:ghash:1118641717.33:2836654528.00:4451583146.67:5064993450.67:5277898069.33:5237806421.33 from 0
    Got: +F:30:rand:14797040.00:58767872.00:225442474.67:788020224.00:2832138240.00:3515951786.67 from 0
    Got: +F2:0:512:20198.600000:318377.500000 from 0
    Got: +F2:1:1024:7795.200000:124176.000000 from 0
    Got: +F2:2:2048:1121.300000:37991.100000 from 0
    Got: +F2:3:3072:356.443556:17744.800000 from 0
    Got: +F2:4:4096:157.442557:10261.700000 from 0
    Got: +F2:5:7680:17.347956:3000.700000 from 0
    Got: +F2:6:15360:3.241650:762.000000 from 0
    Got: +F3:0:512:14573.800000:21582.800000 from 0
    Got: +F3:1:1024:7566.300000:9484.300000 from 0
    Got: +F3:2:2048:2704.700000:2930.700000 from 0
    Got: +F4:0:160:4207.500000:4430.700000 from 0
    Got: +F4:1:192:3423.800000:3780.900000 from 0
    Got: +F4:2:224:15179.720280:6348.900000 from 0
    Got: +F4:3:256:37646.100000:11675.100000 from 0
    Got: +F4:4:384:859.200000:1092.000000 from 0
    Got: +F4:5:521:2408.800000:1257.000000 from 0
    Got: +F4:6:163:3653.800000:1829.700000 from 0
    Got: +F4:7:233:2592.700000:1302.300000 from 0
    Got: +F4:8:283:1511.100000:765.300000 from 0
    Got: +F4:9:409:858.200000:437.600000 from 0
    Got: +F4:10:571:403.600000:205.900000 from 0
    Got: +F4:11:163:3509.400000:1762.400000 from 0
    Got: +F4:12:233:2499.800000:1258.000000 from 0
    Got: +F4:13:283:1441.458541:728.800000 from 0
    Got: +F4:14:409:816.400000:413.800000 from 0
    Got: +F4:15:571:376.000000:192.000000 from 0
    Got: +F4:16:256:2080.500000:2290.700000 from 0
    Got: +F4:17:256:2084.400000:2361.100000 from 0
    Got: +F4:18:384:854.800000:1006.200000 from 0
    Got: +F4:19:384:865.900000:1106.400000 from 0
    Got: +F4:20:512:573.800000:718.400000 from 0
    Got: +F4:21:512:581.000000:767.100000 from 0
    Got: +F5:0:160:4439.500000:0.000225 from 0
    Got: +F5:1:192:3622.100000:0.000276 from 0
    Got: +F5:2:224:9798.000000:0.000102 from 0
    Got: +F5:3:256:15056.100000:0.000066 from 0
    Got: +F5:4:384:893.200000:0.001120 from 0
    Got: +F5:5:521:2120.600000:0.000472 from 0
    Got: +F5:6:163:3718.900000:0.000269 from 0
    Got: +F5:7:233:2705.900000:0.000370 from 0
    Got: +F5:8:283:1597.600000:0.000626 from 0
    Got: +F5:9:409:916.400000:0.001091 from 0
    Got: +F5:10:571:427.872128:0.002337 from 0
    Got: +F5:11:163:3652.500000:0.000274 from 0
    Got: +F5:12:233:2645.900000:0.000378 from 0
    Got: +F5:13:283:1500.700000:0.000666 from 0
    Got: +F5:14:409:842.500000:0.001187 from 0
    Got: +F5:15:571:396.900000:0.002520 from 0
    Got: +F5:16:256:2202.200000:0.000454 from 0
    Got: +F5:17:256:2201.600000:0.000454 from 0
    Got: +F5:18:384:903.800000:0.001106 from 0
    Got: +F5:19:384:917.700000:0.001090 from 0
    Got: +F5:20:512:593.800000:0.001684 from 0
    Got: +F5:21:512:563.600000:0.001774 from 0
    Got: +F5:22:253:20063.100000:0.000050 from 0
    Got: +F5:23:448:1442.700000:0.000693 from 0
    Got: +F6:0:253:Ed25519:15910.200000:5590.500000 from 0
    Got: +F6:1:456:Ed448:2507.300000:1398.500000 from 0
    +R9:11670:456:Ed448:10.00
    +R9:14240:456:Ed448:10.00
    +R9:10040:456:Ed448:10.00
    +R9:14007:456:Ed448:10.00
    +R9:14059:456:Ed448:10.00
    +R9:13905:456:Ed448:10.00
    Got: +H:16:64:256:1024:8192:16384 from 1
    Got: +F:0:md2:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 1
    Got: +F:1:mdc2:15292677.33:16650858.67:17116074.67:17384448.00:17555456.00:17383424.00 from 1
    Got: +F:2:md4:89050698.67:294538304.00:704839082.67:1089024682.67:1310225749.33:1313144832.00 from 1
    Got: +F:3:md5:134682101.33:327657066.67:594172928.00:755069269.33:812100266.67:811286528.00 from 1
    Got: +F:4:hmac(md5):57581978.67:176546453.33:426288213.33:671347029.33:801677312.00:804012032.00 from 1
    Got: +F:5:sha1:266954922.67:709918186.67:1446104661.33:1933748224.00:2143559680.00:2147325269.33 from 1
    Got: +F:6:rmd160:47313013.33:118677248.00:224743424.00:286184789.33:311093930.67:313491456.00 from 1
    Got: +F:7:rc4:524821658.67:710342144.00:786440277.33:806510933.33:807283370.67:802974378.67 from 1
    Got: +F:8:des cbc:81802133.33:84211818.67:85187242.67:85001557.33:86002346.67:86010538.67 from 1
    Got: +F:9:des ede3:29956688.00:30177578.67:30177194.67:30328832.00:30214826.67:30561621.33 from 1
    Got: +F:10:idea cbc:111311013.33:115382826.67:116741376.00:116369408.00:116419242.67:116501162.67 from 1
    Got: +F:11:seed cbc:111991461.33:114588224.00:115691349.33:115887445.33:116574890.67:117085525.33 from 1
    Got: +F:12:rc2 cbc:61174816.00:62135488.00:61823829.33:61941760.00:62283776.00:61964288.00 from 1
    Got: +F:13:rc5-32/12 cbc:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 1
    Got: +F:14:blowfish cbc:165854138.67:177699050.67:182352128.00:182349824.00:182657024.00:181998029.14 from 1
    Got: +F:15:cast cbc:143189498.67:151537984.00:153896960.00:155979776.00:156144981.33:155216554.67 from 1
    Got: +F:16:aes-128 cbc:197785061.33:204226944.00:208290645.33:205932202.67:207888384.00:207552512.00 from 1
    Got: +F:17:aes-192 cbc:169618058.67:175727104.00:176923904.00:177763669.33:178317994.67:177373184.00 from 1
    Got: +F:18:aes-256 cbc:151244229.33:154121877.33:156460117.33:156799317.33:157160789.33:156909568.00 from 1
    Got: +F:19:camellia-128 cbc:152970464.00:191296277.33:203089237.33:207384234.67:205878613.33:208235178.67 from 1
    Got: +F:20:camellia-192 cbc:121921680.00:146678442.67:154268757.33:155068074.67:155000832.00:155533312.00 from 1
    Got: +F:21:camellia-256 cbc:122270874.67:144880426.67:153332518.27:155005610.67:155530581.33:155631616.00 from 1
    Got: +F:23:sha256:225119568.00:609716416.00:1309257728.00:1798916778.67:2029155669.33:2060817749.33 from 1
    Got: +F:24:sha512:49635626.67:199509290.67:327522474.67:478376618.67:552681472.00:562779477.33 from 1
    Got: +F:25:whirlpool:26564362.67:56504576.00:92974080.00:111441920.00:118385322.67:118980608.00 from 1
    Got: +F:26:aes-128 ige:186376245.33:201671445.33:203689984.00:206419285.33:206864384.00:206880768.00 from 1
    Got: +F:27:aes-192 ige:163167296.00:171995989.33:174273706.67:176072362.67:176371029.33:175745706.67 from 1
    Got: +F:28:aes-256 ige:143511968.00:151964394.67:154387797.33:155443882.67:154047829.33:153971370.67 from 1
    Got: +F:29:ghash:1119183552.00:2830647914.67:4393912576.00:5002105856.00:5202739200.00:5242071722.67 from 1
    Got: +F:30:rand:14907077.33:58229610.67:225710336.00:795392000.00:2800926720.00:3474614954.67 from 1
    Got: +F2:0:512:20327.000000:321771.500000 from 1
    Got: +F2:1:1024:7915.200000:125057.700000 from 1
    Got: +F2:2:2048:1119.400000:37769.800000 from 1
    Got: +F2:3:3072:358.600000:17908.100000 from 1
    Got: +F2:4:4096:156.543457:10245.900000 from 1
    Got: +F2:5:7680:17.282717:2976.200000 from 1
    Got: +F2:6:15360:3.222656:762.200000 from 1
    Got: +F3:0:512:14448.200000:21706.700000 from 1
    Got: +F3:1:1024:7532.400000:9280.600000 from 1
    Got: +F3:2:2048:2701.500000:2999.000000 from 1
    Got: +F4:0:160:4215.800000:4494.100000 from 1
    Got: +F4:1:192:3452.500000:3775.900000 from 1
    Got: +F4:2:224:15175.800000:6367.600000 from 1
    Got: +F4:3:256:37475.300000:11518.481518 from 1
    Got: +F4:4:384:855.100000:1089.800000 from 1
    Got: +F4:5:521:2435.400000:1249.700000 from 1
    Got: +F4:6:163:3631.300000:1819.180819 from 1
    Got: +F4:7:233:2571.100000:1291.600000 from 1
    Got: +F4:8:283:1521.600000:769.500000 from 1
    Got: +F4:9:409:862.637363:438.300000 from 1
    Got: +F4:10:571:402.700000:205.400000 from 1
    Got: +F4:11:163:3489.500000:1751.000000 from 1
    Got: +F4:12:233:2513.100000:1265.600000 from 1
    Got: +F4:13:283:1445.700000:733.900000 from 1
    Got: +F4:14:409:816.600000:413.286713 from 1
    Got: +F4:15:571:377.700000:193.200000 from 1
    Got: +F4:16:256:2100.200000:2254.000000 from 1
    Got: +F4:17:256:2099.500000:2349.800000 from 1
    Got: +F4:18:384:860.800000:1035.300000 from 1
    Got: +F4:19:384:870.700000:1093.100000 from 1
    Got: +F4:20:512:576.000000:724.900000 from 1
    Got: +F4:21:512:581.000000:770.729271 from 1
    Got: +F5:0:160:4386.000000:0.000228 from 1
    Got: +F5:1:192:3568.200000:0.000280 from 1
    Got: +F5:2:224:9894.500000:0.000101 from 1
    Got: +F5:3:256:15229.600000:0.000066 from 1
    Got: +F5:4:384:897.600000:0.001114 from 1
    Got: +F5:5:521:2116.600000:0.000472 from 1
    Got: +F5:6:163:3695.800000:0.000271 from 1
    Got: +F5:7:233:2680.500000:0.000373 from 1
    Got: +F5:8:283:1588.600000:0.000629 from 1
    Got: +F5:9:409:913.100000:0.001095 from 1
    Got: +F5:10:571:427.600000:0.002339 from 1
    Got: +F5:11:163:3660.200000:0.000273 from 1
    Got: +F5:12:233:2624.700000:0.000381 from 1
    Got: +F5:13:283:1485.114885:0.000673 from 1
    Got: +F5:14:409:824.500000:0.001213 from 1
    Got: +F5:15:571:392.600000:0.002547 from 1
    Got: +F5:16:256:2197.200000:0.000455 from 1
    Got: +F5:17:256:2198.700000:0.000455 from 1
    Got: +F5:18:384:884.100000:0.001131 from 1
    Got: +F5:19:384:895.000000:0.001117 from 1
    Got: +F5:20:512:597.100000:0.001675 from 1
    Got: +F5:21:512:600.900000:0.001664 from 1
    Got: +F5:22:253:19936.800000:0.000050 from 1
    Got: +F5:23:448:1503.900000:0.000665 from 1
    Got: +F6:0:253:Ed25519:14847.700000:4732.000000 from 1
    Got: +F6:1:456:Ed448:2264.500000:1390.500000 from 1
    Got: +H:16:64:256:1024:8192:16384 from 2
    Got: +F:0:md2:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 2
    Got: +F:1:mdc2:15475488.00:16865749.33:17304661.33:17461248.00:17530880.00:17476266.67 from 2
    Got: +F:2:md4:89669738.67:295566250.67:706724778.67:1078491136.00:1306400085.33:1324646400.00 from 2
    Got: +F:3:md5:135154965.33:326907797.33:598546773.33:753833642.67:814874624.00:819347456.00 from 2
    Got: +F:4:hmac(md5):57534160.00:179304512.00:431422122.67:671427584.00:801824768.00:812247722.67 from 2
    Got: +F:5:sha1:266066986.67:708998570.67:1443990272.00:1940893354.67:2135206570.67:2158138709.33 from 2
    Got: +F:6:rmd160:47845648.00:119220757.33:225848234.67:288932181.33:314313386.67:316260352.00 from 2
    Got: +F:7:rc4:530172944.00:714073621.33:783943082.67:804247893.33:810789546.67:811073536.00 from 2
    Got: +F:8:des cbc:82225008.00:85063082.67:85258837.33:85763072.00:85783893.33:85775701.33 from 2
    Got: +F:9:des ede3:29887466.67:30318272.00:30441898.67:30501205.33:30482432.00:30479701.33 from 2
    Got: +F:10:idea cbc:112449573.33:115944384.00:117292373.33:117618688.00:117699925.33:117371492.36 from 2
    Got: +F:11:seed cbc:112221082.67:115805888.00:116879957.33:117131605.33:117167445.33:117145600.00 from 2
    Got: +F:12:rc2 cbc:61112378.67:62079680.00:62468778.67:62579712.00:62603264.00:62603264.00 from 2
    Got: +F:13:rc5-32/12 cbc:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 2
    Got: +F:14:blowfish cbc:166695530.67:179491882.67:183279872.00:184176298.67:184431957.33:184199850.67 from 2
    Got: +F:15:cast cbc:143915280.00:153055744.00:155425450.67:155955541.33:156109482.67:155986602.67 from 2
    Got: +F:16:aes-128 cbc:197189184.00:204733056.00:207603626.67:207742293.33:208680277.33:208049493.33 from 2
    Got: +F:17:aes-192 cbc:170901429.33:176257386.67:178092800.00:177075541.33:179058005.33:178880512.00 from 2
    Got: +F:18:aes-256 cbc:150795600.00:154923946.67:155889834.67:156240213.33:156617386.67:156510890.67 from 2
    Got: +F:19:camellia-128 cbc:153113504.00:190769024.00:203759445.33:207048021.33:208131413.33:207836501.33 from 2
    Got: +F:20:camellia-192 cbc:123001413.33:146314410.67:154189482.67:155941205.33:156524544.00:156385280.00 from 2
    Got: +F:21:camellia-256 cbc:122343168.00:146398378.67:154009344.00:155870208.00:156546389.33:156379818.67 from 2
    Got: +F:23:sha256:225471072.00:616276608.00:1325399296.00:1806639445.33:2050386602.67:2081046528.00 from 2
    Got: +F:24:sha512:50641706.67:202519232.00:331214165.33:483895296.00:558800896.00:564969472.00 from 2
    Got: +F:25:whirlpool:26533802.67:56453077.33:93974869.33:112625322.67:119573162.67:120247637.33 from 2
    Got: +F:26:aes-128 ige:186751866.67:200984682.67:204312320.00:205746858.67:206162602.67:206017877.33 from 2
    Got: +F:27:aes-192 ige:163069664.00:173858496.00:176180480.00:177148245.33:177605290.67:177728170.67 from 2
    Got: +F:28:aes-256 ige:144410016.00:152865152.00:154283861.33:155462314.67:155708074.67:155609770.67 from 2
    Got: +F:29:ghash:1124332560.00:2846260928.00:4439605760.00:5051886250.67:5259657216.00:5258706944.00 from 2
    Got: +F:30:rand:14941877.33:59139648.00:227481770.67:794872149.33:2828348074.67:3488290133.33 from 2
    Got: +F2:0:512:20379.400000:321537.900000 from 2
    Got: +F2:1:1024:7892.600000:125561.900000 from 2
    Got: +F2:2:2048:1125.400000:38178.500000 from 2
    Got: +F2:3:3072:359.100000:17875.500000 from 2
    Got: +F2:4:4096:157.900000:10297.600000 from 2
    Got: +F2:5:7680:17.430279:3004.200000 from 2
    Got: +F2:6:15360:3.248031:764.900000 from 2
    Got: +F3:0:512:14602.900000:21756.200000 from 2
    Got: +F3:1:1024:7551.500000:9577.200000 from 2
    Got: +F3:2:2048:2714.200000:2917.600000 from 2
    Got: +F4:0:160:4225.600000:4517.300000 from 2
    Got: +F4:1:192:3458.800000:3836.100000 from 2
    Got: +F4:2:224:15242.700000:6388.300000 from 2
    Got: +F4:3:256:37774.000000:11607.600000 from 2
    Got: +F4:4:384:857.000000:1096.000000 from 2
    Got: +F4:5:521:2426.800000:1256.600000 from 2
    Got: +F4:6:163:3651.000000:1832.200000 from 2
    Got: +F4:7:233:2587.200000:1303.500000 from 2
    Got: +F4:8:283:1522.000000:771.300000 from 2
    Got: +F4:9:409:863.800000:439.500000 from 2
    Got: +F4:10:571:406.300000:206.793207 from 2
    Got: +F4:11:163:3521.700000:1766.600000 from 2
    Got: +F4:12:233:2520.600000:1267.100000 from 2
    Got: +F4:13:283:1450.600000:732.867133 from 2
    Got: +F4:14:409:819.100000:415.600000 from 2
    Got: +F4:15:571:380.200000:193.500000 from 2
    Got: +F4:16:256:2103.200000:2254.400000 from 2
    Got: +F4:17:256:2101.400000:2372.600000 from 2
    Got: +F4:18:384:861.838162:1035.200000 from 2
    Got: +F4:19:384:872.000000:1097.500000 from 2
    Got: +F4:20:512:577.200000:734.400000 from 2
    Got: +F4:21:512:584.100000:775.600000 from 2
    Got: +F5:0:160:4439.000000:0.000225 from 2
    Got: +F5:1:192:3610.400000:0.000277 from 2
    Got: +F5:2:224:9909.500000:0.000101 from 2
    Got: +F5:3:256:15239.000000:0.000066 from 2
    Got: +F5:4:384:898.300000:0.001113 from 2
    Got: +F5:5:521:2135.300000:0.000468 from 2
    Got: +F5:6:163:3747.500000:0.000267 from 2
    Got: +F5:7:233:2583.900000:0.000387 from 2
    Got: +F5:8:283:1592.300000:0.000628 from 2
    Got: +F5:9:409:910.300000:0.001099 from 2
    Got: +F5:10:571:425.400000:0.002351 from 2
    Got: +F5:11:163:3644.800000:0.000274 from 2
    Got: +F5:12:233:2638.400000:0.000379 from 2
    Got: +F5:13:283:1515.200000:0.000660 from 2
    Got: +F5:14:409:839.300000:0.001191 from 2
    Got: +F5:15:571:397.902098:0.002513 from 2
    Got: +F5:16:256:2185.600000:0.000458 from 2
    Got: +F5:17:256:2197.000000:0.000455 from 2
    Got: +F5:18:384:897.402597:0.001114 from 2
    Got: +F5:19:384:896.600000:0.001115 from 2
    Got: +F5:20:512:588.800000:0.001698 from 2
    Got: +F5:21:512:569.800000:0.001755 from 2
    Got: +F5:22:253:19785.600000:0.000051 from 2
    Got: +F5:23:448:1219.300000:0.000820 from 2
    Got: +F6:0:253:Ed25519:14429.500000:5509.200000 from 2
    Got: +F6:1:456:Ed448:2558.100000:1424.000000 from 2
    Got: +H:16:64:256:1024:8192:16384 from 3
    Got: +F:0:md2:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 3
    Got: +F:1:mdc2:15391594.67:16650560.00:17091242.67:17330176.00:17448960.00:17334272.00 from 3
    Got: +F:2:md4:88847130.67:294299669.33:707509333.33:1097890474.67:1306299050.67:1324171264.00 from 3
    Got: +F:3:md5:134570298.67:326649066.67:597900885.33:752792917.33:804732928.00:818020352.00 from 3
    Got: +F:4:hmac(md5):57216058.67:177889429.33:427382357.33:668254208.00:802146986.67:812591786.67 from 3
    Got: +F:5:sha1:269025077.33:712049152.00:1447921920.00:1942816768.00:2142426453.33:2158460928.00 from 3
    Got: +F:6:rmd160:47786592.00:119147050.67:225589760.00:289021269.33:314474496.00:316593493.33 from 3
    Got: +F:7:rc4:530855168.00:714209962.67:785897045.33:805760682.67:812436138.67:812029269.33 from 3
    Got: +F:8:des cbc:82296874.67:85062826.67:85763242.67:85884245.33:85923157.33:85797546.67 from 3
    Got: +F:9:des ede3:29925184.00:30380437.33:30494549.33:30506666.67:30528853.33:30534314.67 from 3
    Got: +F:10:idea cbc:112455952.00:115899328.00:117250730.67:117569536.00:117686272.00:117691733.33 from 3
    Got: +F:11:seed cbc:111712090.67:115766784.00:116897194.67:117142528.00:117243904.00:117129216.00 from 3
    Got: +F:12:rc2 cbc:61107349.33:62082176.00:62481237.33:62576981.33:62605994.67:62608725.33 from 3
    Got: +F:13:rc5-32/12 cbc:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 3
    Got: +F:14:blowfish cbc:166462645.33:179270229.33:183126186.67:183985493.33:184287232.00:184041472.00 from 3
    Got: +F:15:cast cbc:143772704.00:152883669.33:155272533.33:155737770.67:155926528.00:155806378.67 from 3
    Got: +F:16:aes-128 cbc:197454250.67:205123306.67:208031317.33:208100010.67:208737621.33:208579242.67 from 3
    Got: +F:17:aes-192 cbc:171342538.67:176657536.00:178612565.33:178627242.67:179137194.67:179082581.33 from 3
    Got: +F:18:aes-256 cbc:151163840.00:154711125.33:155996757.33:156322816.00:156729344.00:156620117.33 from 3
    Got: +F:19:camellia-128 cbc:153811253.33:190933674.67:204055125.33:207249408.00:208358058.67:207994880.00 from 3
    Got: +F:20:camellia-192 cbc:123306026.67:146475029.33:154030506.67:155943594.67:156546389.33:156374357.33 from 3
    Got: +F:21:camellia-256 cbc:122657562.67:146405909.33:154004565.33:155846997.33:156543658.67:156396202.67 from 3
    Got: +F:23:sha256:225628176.00:616348800.00:1326441984.00:1807402325.33:2050921813.33:2081767424.00 from 3
    Got: +F:24:sha512:50657978.67:202522730.67:331218688.00:483677525.33:558986581.33:565187925.33 from 3
    Got: +F:25:whirlpool:26531365.33:56483541.33:94006272.00:112634880.00:119657813.33:120203946.67 from 3
    Got: +F:26:aes-128 ige:186765445.33:201094762.67:201486250.67:204491776.00:206187178.67:206280021.33 from 3
    Got: +F:27:aes-192 ige:162971893.33:173733184.00:173965909.33:176055978.67:177468757.33:177640789.33 from 3
    Got: +F:28:aes-256 ige:144368757.33:152797269.33:152904704.00:154621269.33:155658922.67:155669845.33 from 3
    Got: +F:29:ghash:1124513136.00:2847142165.33:4442414933.33:5054814549.33:5265020245.33:5262699178.67 from 3
    Got: +F:30:rand:14933029.33:59181120.00:227277226.67:798048597.33:2824667136.00:3493325482.67 from 3
    Got: +F2:0:512:20377.600000:321040.600000 from 3
    Got: +F2:1:1024:7862.800000:125087.400000 from 3
    Got: +F2:2:2048:1124.100000:38029.300000 from 3
    Got: +F2:3:3072:358.600000:17848.400000 from 3
    Got: +F2:4:4096:157.800000:10261.500000 from 3
    Got: +F2:5:7680:17.347956:3006.400000 from 3
    Got: +F2:6:15360:3.235294:762.900000 from 3
    Got: +F3:0:512:14560.300000:21335.400000 from 3
    Got: +F3:1:1024:7516.200000:9838.300000 from 3
    Got: +F3:2:2048:2705.100000:2925.000000 from 3
    Got: +F4:0:160:4238.000000:4517.700000 from 3
    Got: +F4:1:192:3458.100000:3877.200000 from 3
    Got: +F4:2:224:15242.600000:6387.800000 from 3
    Got: +F4:3:256:37766.900000:11637.600000 from 3
    Got: +F4:4:384:861.900000:1095.300000 from 3
    Got: +F4:5:521:2431.100000:1261.300000 from 3
    Got: +F4:6:163:3658.800000:1837.000000 from 3
    Got: +F4:7:233:2591.900000:1302.100000 from 3
    Got: +F4:8:283:1522.500000:771.500000 from 3
    Got: +F4:9:409:864.000000:439.700000 from 3
    Got: +F4:10:571:406.500000:206.793207 from 3
    Got: +F4:11:163:3520.700000:1767.500000 from 3
    Got: +F4:12:233:2519.900000:1266.600000 from 3
    Got: +F4:13:283:1449.700000:733.300000 from 3
    Got: +F4:14:409:819.100000:415.600000 from 3
    Got: +F4:15:571:379.800000:193.300000 from 3
    Got: +F4:16:256:2101.200000:2278.800000 from 3
    Got: +F4:17:256:2099.300000:2378.300000 from 3
    Got: +F4:18:384:863.500000:1040.600000 from 3
    Got: +F4:19:384:874.900000:1118.700000 from 3
    Got: +F4:20:512:577.900000:715.600000 from 3
    Got: +F4:21:512:584.300000:785.100000 from 3
    Got: +F5:0:160:4440.900000:0.000225 from 3
    Got: +F5:1:192:3609.300000:0.000277 from 3
    Got: +F5:2:224:9910.100000:0.000101 from 3
    Got: +F5:3:256:15234.600000:0.000066 from 3
    Got: +F5:4:384:901.100000:0.001110 from 3
    Got: +F5:5:521:2121.200000:0.000471 from 3
    Got: +F5:6:163:3706.600000:0.000270 from 3
    Got: +F5:7:233:2631.300000:0.000380 from 3
    Got: +F5:8:283:1587.700000:0.000630 from 3
    Got: +F5:9:409:918.100000:0.001089 from 3
    Got: +F5:10:571:426.900000:0.002342 from 3
    Got: +F5:11:163:3588.000000:0.000279 from 3
    Got: +F5:12:233:2616.800000:0.000382 from 3
    Got: +F5:13:283:1478.121878:0.000677 from 3
    Got: +F5:14:409:834.000000:0.001199 from 3
    Got: +F5:15:571:392.200000:0.002550 from 3
    Got: +F5:16:256:2202.100000:0.000454 from 3
    Got: +F5:17:256:2196.000000:0.000455 from 3
    Got: +F5:18:384:903.396603:0.001107 from 3
    Got: +F5:19:384:912.700000:0.001096 from 3
    Got: +F5:20:512:589.200000:0.001697 from 3
    Got: +F5:21:512:595.200000:0.001680 from 3
    Got: +F5:22:253:22171.800000:0.000045 from 3
    Got: +F5:23:448:1542.700000:0.000648 from 3
    Got: +F6:0:253:Ed25519:16311.200000:5932.900000 from 3
    Got: +F6:1:456:Ed448:2480.500000:1405.900000 from 3
    Got: +H:16:64:256:1024:8192:16384 from 4
    Got: +F:0:md2:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 4
    Got: +F:1:mdc2:15425008.00:16862378.67:17291605.33:17328810.67:17511765.33:17148586.67 from 4
    Got: +F:2:md4:88998389.33:292459392.00:706469717.33:1097630720.00:1309769728.00:1328070656.00 from 4
    Got: +F:3:md5:134909605.33:327833194.67:599431082.67:756355413.33:812528981.33:820193962.67 from 4
    Got: +F:4:hmac(md5):57108064.00:179195626.67:430515626.67:671427584.00:802190677.33:812914005.33 from 4
    Got: +F:5:sha1:269090149.33:712183360.00:1447948288.00:1942583637.33:2143242922.67:2158985216.00 from 4
    Got: +F:6:rmd160:47825264.00:119178624.00:225916928.00:289190229.33:314747562.67:316844714.67 from 4
    Got: +F:7:rc4:531552074.67:714944469.33:784810922.67:805914282.67:811832661.33:811707050.67 from 4
    Got: +F:8:des cbc:82317066.67:85095872.00:85693013.33:85889706.67:85977770.67:85966848.00 from 4
    Got: +F:9:des ede3:29932837.33:30373952.00:30474752.00:30511104.00:30542506.67:30534314.67 from 4
    Got: +F:10:idea cbc:112437573.33:115860714.67:117081514.67:117390336.00:117508778.67:117451434.67 from 4
    Got: +F:11:seed cbc:111930128.00:115612992.00:116674389.33:116672853.33:116618581.33:116604928.00 from 4
    Got: +F:12:rc2 cbc:60802597.33:61881493.33:62210474.67:62318933.33:62428501.33:62423040.00 from 4
    Got: +F:13:rc5-32/12 cbc:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 4
    Got: +F:14:blowfish cbc:166120005.33:178591445.33:182684416.00:183989589.33:184270848.00:184096085.33 from 4
    Got: +F:15:cast cbc:143862250.67:153000469.33:155231488.00:155284821.33:155893760.00:155779072.00 from 4
    Got: +F:16:aes-128 cbc:197446901.33:205169088.00:208156245.33:208194560.00:208609280.00:208562858.67 from 4
    Got: +F:17:aes-192 cbc:170357114.67:176132629.33:178054997.33:178054485.33:178369877.33:178394453.33 from 4
    Got: +F:18:aes-256 cbc:150467520.00:154671978.67:155726762.67:156047701.33:156276053.33:156276053.33 from 4
    Got: +F:19:camellia-128 cbc:153288730.67:190980885.33:204093440.00:207309824.00:208344405.33:208082261.33 from 4
    Got: +F:20:camellia-192 cbc:123197685.33:146521493.33:154060885.33:155653120.00:156246016.00:156374357.33 from 4
    Got: +F:21:camellia-256 cbc:122356528.00:146343146.67:154001834.67:155511466.67:156464469.33:156325205.33 from 4
    Got: +F:23:sha256:225255797.33:616668074.67:1325124949.33:1808246784.00:2051481600.00:2082056874.67 from 4
    Got: +F:24:sha512:50098704.00:201651861.33:331295061.33:483746133.33:559019349.33:565198848.00 from 4
    Got: +F:25:whirlpool:26539194.67:56489664.00:94028032.00:112768000.00:119745194.67:120285866.67 from 4
    Got: +F:26:aes-128 ige:187037600.00:201264213.33:202556416.00:205517824.00:206345557.33:206318250.67 from 4
    Got: +F:27:aes-192 ige:162369290.67:173315712.00:174181376.00:175786325.33:177124693.33:177083733.33 from 4
    Got: +F:28:aes-256 ige:143722549.33:152153130.67:152384341.33:154578944.00:155036330.67:154970794.67 from 4
    Got: +F:29:ghash:1123102288.00:2848615125.33:4443994282.67:5056570026.67:5267133781.33:5272731648.00 from 4
    Got: +F:30:rand:14914858.67:59188800.00:227855957.33:798425429.33:2828703061.33:3489284096.00 from 4
    Got: +F2:0:512:20363.700000:321908.100000 from 4
    Got: +F2:1:1024:7887.000000:125005.100000 from 4
    Got: +F2:2:2048:1124.600000:37948.800000 from 4
    Got: +F2:3:3072:358.500000:17835.900000 from 4
    Got: +F2:4:4096:157.900000:10284.200000 from 4
    Got: +F2:5:7680:17.382617:3020.400000 from 4
    Got: +F2:6:15360:3.241650:764.300000 from 4
    Got: +F3:0:512:14542.600000:21310.000000 from 4
    Got: +F3:1:1024:7565.800000:9572.200000 from 4
    Got: +F3:2:2048:2717.300000:3053.500000 from 4
    Got: +F4:0:160:4228.400000:4506.100000 from 4
    Got: +F4:1:192:3444.100000:3800.700000 from 4
    Got: +F4:2:224:15261.300000:6384.900000 from 4
    Got: +F4:3:256:37678.700000:11665.600000 from 4
    Got: +F4:4:384:862.400000:1101.400000 from 4
    Got: +F4:5:521:2428.800000:1258.800000 from 4
    Got: +F4:6:163:3658.700000:1833.066933 from 4
    Got: +F4:7:233:2589.500000:1303.600000 from 4
    Got: +F4:8:283:1520.900000:771.700000 from 4
    Got: +F4:9:409:863.800000:439.700000 from 4
    Got: +F4:10:571:406.600000:207.100000 from 4
    Got: +F4:11:163:3518.500000:1760.600000 from 4
    Got: +F4:12:233:2514.900000:1260.300000 from 4
    Got: +F4:13:283:1442.900000:733.800000 from 4
    Got: +F4:14:409:818.600000:415.900000 from 4
    Got: +F4:15:571:379.220779:193.306693 from 4
    Got: +F4:16:256:2102.100000:2252.300000 from 4
    Got: +F4:17:256:2096.400000:2381.700000 from 4
    Got: +F4:18:384:864.300000:1025.600000 from 4
    Got: +F4:19:384:875.100000:1108.800000 from 4
    Got: +F4:20:512:576.800000:729.000000 from 4
    Got: +F4:21:512:583.800000:782.400000 from 4
    Got: +F5:0:160:4450.500000:0.000225 from 4
    Got: +F5:1:192:3617.500000:0.000276 from 4
    Got: +F5:2:224:9906.200000:0.000101 from 4
    Got: +F5:3:256:15246.800000:0.000066 from 4
    Got: +F5:4:384:900.900000:0.001110 from 4
    Got: +F5:5:521:2137.900000:0.000468 from 4
    Got: +F5:6:163:3795.000000:0.000264 from 4
    Got: +F5:7:233:2596.600000:0.000385 from 4
    Got: +F5:8:283:1564.500000:0.000639 from 4
    Got: +F5:9:409:906.800000:0.001103 from 4
    Got: +F5:10:571:419.700000:0.002383 from 4
    Got: +F5:11:163:3535.700000:0.000283 from 4
    Got: +F5:12:233:2588.200000:0.000386 from 4
    Got: +F5:13:283:1467.900000:0.000681 from 4
    Got: +F5:14:409:826.200000:0.001210 from 4
    Got: +F5:15:571:384.000000:0.002604 from 4
    Got: +F5:16:256:2160.300000:0.000463 from 4
    Got: +F5:17:256:2177.700000:0.000459 from 4
    Got: +F5:18:384:883.300000:0.001132 from 4
    Got: +F5:19:384:876.300000:0.001141 from 4
    Got: +F5:20:512:585.000000:0.001709 from 4
    Got: +F5:21:512:572.627373:0.001746 from 4
    Got: +F5:22:253:19889.300000:0.000050 from 4
    Got: +F5:23:448:1497.200000:0.000668 from 4
    Got: +F6:0:253:Ed25519:15439.700000:5139.200000 from 4
    Got: +F6:1:456:Ed448:2140.300000:1391.200000 from 4
    +R9:12936:456:Ed448:10.00
    Got: +H:16:64:256:1024:8192:16384 from 5
    Got: +F:0:md2:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 5
    Got: +F:1:mdc2:15361584.00:16803904.00:17277269.33:17457493.33:17511765.33:17476266.67 from 5
    Got: +F:2:md4:89495834.67:296412778.67:708555605.33:1099730261.33:1310154752.00:1328589482.67 from 5
    Got: +F:3:md5:135415056.00:327425450.67:600041557.33:756232192.00:815934122.67:810565632.00 from 5
    Got: +F:4:hmac(md5):56774997.33:177383253.33:425587285.33:665296554.67:794812416.00:805847040.00 from 5
    Got: +F:5:sha1:266477034.67:704093461.33:1436044544.00:1923709610.67:2131369984.00:2149706410.67 from 5
    Got: +F:6:rmd160:47554117.33:118834474.67:224889002.67:287928320.00:312948053.33:315812522.67 from 5
    Got: +F:7:rc4:529698085.33:713123904.00:784180138.67:803133781.33:808842581.33:807332522.67 from 5
    Got: +F:8:des cbc:81810394.67:84511722.67:85056341.33:85552128.00:85513557.33:85469866.67 from 5
    Got: +F:9:des ede3:29760789.33:30191488.00:30300586.67:30267392.00:30373205.33:30294016.00 from 5
    Got: +F:10:idea cbc:111538704.00:114888256.00:116266922.67:116508330.67:116424704.00:116523008.00 from 5
    Got: +F:11:seed cbc:111038682.67:114628437.33:115761066.67:115679914.67:115499008.00:115802112.00 from 5
    Got: +F:12:rc2 cbc:60460746.67:61256981.33:61899861.33:61981354.67:61980672.00:62024362.67 from 5
    Got: +F:13:rc5-32/12 cbc:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 5
    Got: +F:14:blowfish cbc:164970800.00:177606506.67:181411242.67:182169600.00:181796864.00:181791402.67 from 5
    Got: +F:15:cast cbc:142475098.67:151343040.00:154074709.33:153558357.33:154842453.33:154397354.67 from 5
    Got: +F:16:aes-128 cbc:195292810.67:204443264.00:207350613.33:207121749.33:208194218.67:207383210.67 from 5
    Got: +F:17:aes-192 cbc:170383658.67:175825557.33:177820586.67:178049024.00:178536448.00:178432682.67 from 5
    Got: +F:18:aes-256 cbc:150432592.00:154300416.00:155556778.67:155901269.33:156308821.33:156150442.67 from 5
    Got: +F:19:camellia-128 cbc:151455002.67:189121237.33:202330197.33:204562432.00:205985109.33:205373440.00 from 5
    Got: +F:20:camellia-192 cbc:121814629.33:144100608.00:152004352.00:154177536.00:154430122.67:154189824.00 from 5
    Got: +F:21:camellia-256 cbc:121396058.67:145066837.33:152465066.67:154176512.00:155088213.33:154954410.67 from 5
    Got: +F:23:sha256:224057178.67:612825813.33:1318483200.00:1798343338.67:2040490666.67:2072226474.67 from 5
    Got: +F:24:sha512:49918912.00:200920661.33:330652160.00:482796202.67:549675008.00:563391146.67 from 5
    Got: +F:25:whirlpool:26429701.33:56263488.00:93817258.67:112340650.67:119357440.00:119614122.67 from 5
    Got: +F:26:aes-128 ige:186301104.00:200786858.67:204009898.67:205330773.33:205905920.00:205810346.67 from 5
    Got: +F:27:aes-192 ige:162275360.00:173082218.67:175291818.67:176752640.00:177001813.33:176952661.33 from 5
    Got: +F:28:aes-256 ige:143538896.00:152134741.33:153262506.67:154903893.33:155052714.67:154178901.33 from 5
    Got: +F:29:ghash:1118753984.00:2829511914.67:4344040362.67:5013121365.33:5205762048.00:5206829738.67 from 5
    Got: +F:30:rand:14826362.67:58746133.33:225122474.67:787650560.00:2809034069.33:3548151808.00 from 5
    Got: +F2:0:512:20167.000000:319683.000000 from 5
    Got: +F2:1:1024:7814.400000:125096.300000 from 5
    Got: +F2:2:2048:1117.600000:38025.900000 from 5
    Got: +F2:3:3072:355.300000:17711.700000 from 5
    Got: +F2:4:4096:156.300000:10197.700000 from 5
    Got: +F2:5:7680:17.313433:2975.800000 from 5
    Got: +F2:6:15360:3.213242:757.600000 from 5
    Got: +F3:0:512:14447.100000:21542.500000 from 5
    Got: +F3:1:1024:7576.700000:9398.900000 from 5
    Got: +F3:2:2048:2686.500000:2972.100000 from 5
    Got: +F4:0:160:4186.600000:4445.400000 from 5
    Got: +F4:1:192:3429.800000:3793.700000 from 5
    Got: +F4:2:224:15286.000000:6373.600000 from 5
    Got: +F4:3:256:37905.100000:11714.600000 from 5
    Got: +F4:4:384:861.800000:1096.600000 from 5
    Got: +F4:5:521:2452.200000:1259.100000 from 5
    Got: +F4:6:163:3654.900000:1831.400000 from 5
    Got: +F4:7:233:2594.700000:1305.200000 from 5
    Got: +F4:8:283:1520.800000:769.430569 from 5
    Got: +F4:9:409:865.100000:440.500000 from 5
    Got: +F4:10:571:401.700000:205.200000 from 5
    Got: +F4:11:163:3522.600000:1764.400000 from 5
    Got: +F4:12:233:2517.200000:1264.500000 from 5
    Got: +F4:13:283:1446.200000:733.400000 from 5
    Got: +F4:14:409:819.900000:415.700000 from 5
    Got: +F4:15:571:375.500000:190.900000 from 5
    Got: +F4:16:256:2102.600000:2244.200000 from 5
    Got: +F4:17:256:2102.400000:2353.000000 from 5
    Got: +F4:18:384:863.300000:1022.800000 from 5
    Got: +F4:19:384:874.100000:1104.300000 from 5
    Got: +F4:20:512:573.200000:720.800000 from 5
    Got: +F4:21:512:578.900000:773.100000 from 5
    Got: +F5:0:160:4402.300000:0.000227 from 5
    Got: +F5:1:192:3581.500000:0.000279 from 5
    Got: +F5:2:224:9791.500000:0.000102 from 5
    Got: +F5:3:256:15107.900000:0.000066 from 5
    Got: +F5:4:384:894.500000:0.001118 from 5
    Got: +F5:5:521:2120.100000:0.000472 from 5
    Got: +F5:6:163:3627.000000:0.000276 from 5
    Got: +F5:7:233:2666.500000:0.000375 from 5
    Got: +F5:8:283:1582.117882:0.000632 from 5
    Got: +F5:9:409:913.200000:0.001095 from 5
    Got: +F5:10:571:425.700000:0.002349 from 5
    Got: +F5:11:163:3618.400000:0.000276 from 5
    Got: +F5:12:233:2602.400000:0.000384 from 5
    Got: +F5:13:283:1484.900000:0.000673 from 5
    Got: +F5:14:409:854.000000:0.001171 from 5
    Got: +F5:15:571:398.700000:0.002508 from 5
    Got: +F5:16:256:2204.700000:0.000454 from 5
    Got: +F5:17:256:2204.600000:0.000454 from 5
    Got: +F5:18:384:903.000000:0.001107 from 5
    Got: +F5:19:384:894.400000:0.001118 from 5
    Got: +F5:20:512:597.400000:0.001674 from 5
    Got: +F5:21:512:559.840160:0.001786 from 5
    Got: +F5:22:253:20225.400000:0.000049 from 5
    Got: +F5:23:448:1378.900000:0.000725 from 5
    Got: +F6:0:253:Ed25519:14783.900000:4831.000000 from 5
    Got: +F6:1:456:Ed448:2154.900000:1293.600000 from 5
    Got: +H:16:64:256:1024:8192:16384 from 6
    Got: +F:0:md2:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 6
    Got: +F:1:mdc2:15489482.67:16879893.33:17295360.00:17479680.00:17525418.67:17448960.00 from 6
    Got: +F:2:md4:89079072.00:294359616.00:711165525.33:1100604074.67:1309797034.67:1327300608.00 from 6
    Got: +F:3:md5:135338074.67:327533376.00:599302570.67:755253930.67:814918314.67:819844437.33 from 6
    Got: +F:4:hmac(md5):57509082.67:179154730.67:431351637.33:668819797.33:801161216.00:808097109.33 from 6
    Got: +F:5:sha1:268073546.67:708105088.00:1447102805.33:1936798037.33:2137352874.67:2154446848.00 from 6
    Got: +F:6:rmd160:47564997.33:119099925.33:225037482.67:288368640.00:314359808.00:315823445.33 from 6
    Got: +F:7:rc4:529325493.33:712070421.33:785009493.33:806351530.67:808812544.00:811455829.33 from 6
    Got: +F:8:des cbc:82256954.67:85038741.33:85698986.67:85889024.00:85879466.67:85136924.92 from 6
    Got: +F:9:des ede3:29661386.67:30209941.33:30387626.67:30429866.67:30487893.33:30523392.00 from 6
    Got: +F:10:idea cbc:112203541.33:115432234.67:117126229.33:117110784.00:117273941.33:117134677.33 from 6
    Got: +F:11:seed cbc:112038064.00:115427925.33:116503893.33:116928170.67:117148330.67:117101909.33 from 6
    Got: +F:12:rc2 cbc:61110901.33:62081856.00:62471850.67:62578346.67:62605994.67:62597802.67 from 6
    Got: +F:13:rc5-32/12 cbc:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 6
    Got: +F:14:blowfish cbc:166690970.67:179503978.67:183272277.33:184167424.00:184257194.67:183910400.00 from 6
    Got: +F:15:cast cbc:143671536.00:152706368.00:155294805.33:155581781.33:155945642.67:155795456.00 from 6
    Got: +F:16:aes-128 cbc:197568693.33:205203370.67:208161194.67:208198314.67:208855040.00:208470016.00 from 6
    Got: +F:17:aes-192 cbc:170224432.00:176143850.67:177681749.33:177628160.00:178012160.00:178072234.67 from 6
    Got: +F:18:aes-256 cbc:150014410.67:152815040.00:155680682.67:155517952.00:156560042.67:156428970.67 from 6
    Got: +F:19:camellia-128 cbc:153472592.00:191003349.33:204024490.67:207257258.67:208311637.33:208044032.00 from 6
    Got: +F:20:camellia-192 cbc:123015573.33:146531392.00:153781162.67:155371520.00:156573696.00:156407125.33 from 6
    Got: +F:21:camellia-256 cbc:122681381.33:146468437.33:154031530.67:155978752.00:156415317.33:156286976.00 from 6
    Got: +F:23:sha256:225084992.00:616689557.33:1325247317.33:1805598037.33:2050686976.00:2082701312.00 from 6
    Got: +F:24:sha512:50094048.00:201729621.33:330834688.00:483701077.33:558074538.67:564592640.00 from 6
    Got: +F:25:whirlpool:26534480.00:56458624.00:93857621.33:112511658.67:119360170.67:119903573.33 from 6
    Got: +F:26:aes-128 ige:187205872.00:201420800.00:204738048.00:206205269.33:206706005.33:206269098.67 from 6
    Got: +F:27:aes-192 ige:162507685.33:173418112.00:175790421.33:176842410.67:177351338.67:177269418.67 from 6
    Got: +F:28:aes-256 ige:144007450.67:152471146.67:153897301.33:155026090.67:155418624.00:155282090.67 from 6
    Got: +F:29:ghash:1124602405.33:2844668288.00:4443800405.33:5055584938.67:5265929557.33:5264829098.67 from 6
    Got: +F:30:rand:14803893.33:58834368.00:224777898.67:788687530.67:2813397674.67:3547622058.67 from 6
    Got: +F2:0:512:20249.800000:320259.400000 from 6
    Got: +F2:1:1024:7849.300000:125186.200000 from 6
    Got: +F2:2:2048:1118.700000:37982.600000 from 6
    Got: +F2:3:3072:358.200000:17839.400000 from 6
    Got: +F2:4:4096:157.342657:10283.600000 from 6
    Got: +F2:5:7680:17.430279:3011.600000 from 6
    Got: +F2:6:15360:3.228963:765.200000 from 6
    Got: +F3:0:512:14603.600000:22207.800000 from 6
    Got: +F3:1:1024:7647.500000:9451.200000 from 6
    Got: +F3:2:2048:2714.900000:3043.900000 from 6
    Got: +F4:0:160:4221.300000:4486.100000 from 6
    Got: +F4:1:192:3412.400000:3815.600000 from 6
    Got: +F4:2:224:15115.200000:6317.700000 from 6
    Got: +F4:3:256:37450.000000:11572.900000 from 6
    Got: +F4:4:384:852.400000:1103.000000 from 6
    Got: +F4:5:521:2423.076923:1244.900000 from 6
    Got: +F4:6:163:3616.200000:1814.500000 from 6
    Got: +F4:7:233:2551.000000:1290.300000 from 6
    Got: +F4:8:283:1504.600000:762.000000 from 6
    Got: +F4:9:409:855.600000:435.500000 from 6
    Got: +F4:10:571:396.000000:201.898102 from 6
    Got: +F4:11:163:3474.500000:1743.800000 from 6
    Got: +F4:12:233:2489.100000:1251.700000 from 6
    Got: +F4:13:283:1430.800000:724.175824 from 6
    Got: +F4:14:409:810.800000:411.600000 from 6
    Got: +F4:15:571:371.400000:188.511489 from 6
    Got: +F4:16:256:2082.400000:2266.900000 from 6
    Got: +F4:17:256:2080.600000:2362.100000 from 6
    Got: +F4:18:384:852.100000:1013.500000 from 6
    Got: +F4:19:384:864.100000:1106.100000 from 6
    Got: +F4:20:512:575.700000:734.600000 from 6
    Got: +F4:21:512:585.600000:786.100000 from 6
    Got: +F5:0:160:4435.600000:0.000225 from 6
    Got: +F5:1:192:3612.187812:0.000277 from 6
    Got: +F5:2:224:9920.900000:0.000101 from 6
    Got: +F5:3:256:15203.300000:0.000066 from 6
    Got: +F5:4:384:889.100000:0.001125 from 6
    Got: +F5:5:521:2016.900000:0.000496 from 6
    Got: +F5:6:163:3627.100000:0.000276 from 6
    Got: +F5:7:233:2625.000000:0.000381 from 6
    Got: +F5:8:283:1566.800000:0.000638 from 6
    Got: +F5:9:409:906.300000:0.001103 from 6
    Got: +F5:10:571:421.100000:0.002375 from 6
    Got: +F5:11:163:3507.200000:0.000285 from 6
    Got: +F5:12:233:2611.100000:0.000383 from 6
    Got: +F5:13:283:1472.900000:0.000679 from 6
    Got: +F5:14:409:843.900000:0.001185 from 6
    Got: +F5:15:571:395.800000:0.002527 from 6
    Got: +F5:16:256:2199.100000:0.000455 from 6
    Got: +F5:17:256:2199.100000:0.000455 from 6
    Got: +F5:18:384:901.600000:0.001109 from 6
    Got: +F5:19:384:879.120879:0.001137 from 6
    Got: +F5:20:512:598.100000:0.001672 from 6
    Got: +F5:21:512:556.100000:0.001798 from 6
    Got: +F5:22:253:18974.200000:0.000053 from 6
    Got: +F5:23:448:1102.600000:0.000907 from 6
    Got: +F6:0:253:Ed25519:12706.100000:5502.900000 from 6
    Got: +F6:1:456:Ed448:2544.000000:1400.700000 from 6
    Got: +H:16:64:256:1024:8192:16384 from 7
    Got: +F:0:md2:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 7
    Got: +F:1:mdc2:15479157.33:16921152.00:17330346.67:17354752.00:17337002.67:17448960.00 from 7
    Got: +F:2:md4:89243397.33:293782570.67:711725226.67:1101303466.67:1295220736.00:1329889280.00 from 7
    Got: +F:3:md5:134742666.67:324130453.33:599400533.33:747780437.33:811444906.67:821400917.33 from 7
    Got: +F:4:hmac(md5):56978090.67:178596672.00:431284736.00:664271872.00:797843456.00:807944192.00 from 7
    Got: +F:5:sha1:266938101.33:705815104.00:1437558613.33:1936301397.33:2093708629.33:2132880042.67 from 7
    Got: +F:6:rmd160:47478858.67:118179904.00:224114688.00:286153386.67:311492608.00:313726293.33 from 7
    Got: +F:7:rc4:525873637.33:708390570.67:777725184.00:797226666.67:803943765.33:803793578.67 from 7
    Got: +F:8:des cbc:81512917.33:84236117.33:84872021.33:85120000.00:85032960.00:84994730.67 from 7
    Got: +F:9:des ede3:29572144.00:30109696.00:30223530.67:30191274.67:30228480.00:30277632.00 from 7
    Got: +F:10:idea cbc:111802688.00:115215829.33:116914688.00:117231616.00:117331285.33:117265749.33 from 7
    Got: +F:11:seed cbc:111476448.00:115010880.00:116331946.67:116292608.00:115354282.67:116648618.67 from 7
    Got: +F:12:rc2 cbc:60900096.00:61758229.33:62175914.67:62231893.33:62308352.00:62112233.89 from 7
    Got: +F:13:rc5-32/12 cbc:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 7
    Got: +F:14:blowfish cbc:165786965.33:178449194.67:182030592.00:183068672.00:182927360.00:183462570.67 from 7
    Got: +F:15:cast cbc:143287616.00:152374485.33:154372693.33:154181973.33:155396778.67:155156480.00 from 7
    Got: +F:16:aes-128 cbc:195228533.33:203670506.67:206405888.00:206422016.00:207077376.00:206782464.00 from 7
    Got: +F:17:aes-192 cbc:169776869.33:175162965.33:176985173.33:177075541.33:177550677.33:177427797.33 from 7
    Got: +F:18:aes-256 cbc:149720272.00:153105322.67:154854314.67:155052032.00:155424085.33:155511466.67 from 7
    Got: +F:19:camellia-128 cbc:152322160.00:189292053.33:201633194.67:205899776.00:207380480.00:207137450.67 from 7
    Got: +F:20:camellia-192 cbc:122560997.33:145641706.67:153181184.00:154874880.00:155290282.67:155282090.67 from 7
    Got: +F:21:camellia-256 cbc:121788490.67:145211690.67:153548458.67:155340800.00:155626154.67:155456853.33 from 7
    Got: +F:23:sha256:222861082.67:608461994.67:1304308821.33:1785106773.33:2027869525.33:2060364458.67 from 7
    Got: +F:24:sha512:49590778.67:199739456.00:327072597.33:478336341.33:553421482.67:559999658.67 from 7
    Got: +F:25:whirlpool:26287349.33:55968256.00:92761514.67:111330304.00:118363477.33:119291904.00 from 7
    Got: +F:26:aes-128 ige:185233941.33:199265728.00:202299904.00:204117674.67:204450474.67:203778730.67 from 7
    Got: +F:27:aes-192 ige:161385872.00:172226197.33:174316117.33:175010474.67:175680170.67:175865856.00 from 7
    Got: +F:28:aes-256 ige:143150597.33:151289706.67:152921173.33:154103125.33:154400085.33:154413738.67 from 7
    Got: +F:29:ghash:1112891093.33:2820123925.33:4407238229.33:5020707840.00:5223923712.00:5248456021.33 from 7
    Got: +F:30:rand:14896965.33:58948096.00:227373482.67:796696234.67:2826502144.00:3539752277.33 from 7
    Got: +F2:0:512:20326.400000:321492.900000 from 7
    Got: +F2:1:1024:7878.400000:125595.800000 from 7
    Got: +F2:2:2048:1121.400000:38044.400000 from 7
    Got: +F2:3:3072:358.241758:17854.900000 from 7
    Got: +F2:4:4096:157.542458:10274.000000 from 7
    Got: +F2:5:7680:17.382617:2994.700000 from 7
    Got: +F2:6:15360:3.244838:764.300000 from 7
    Got: +F3:0:512:14580.700000:21460.500000 from 7
    Got: +F3:1:1024:7613.100000:9671.700000 from 7
    Got: +F3:2:2048:2701.000000:3002.400000 from 7
    Got: +F4:0:160:4216.400000:4469.600000 from 7
    Got: +F4:1:192:3443.100000:3806.300000 from 7
    Got: +F4:2:224:15283.600000:6385.600000 from 7
    Got: +F4:3:256:38006.100000:11697.800000 from 7
    Got: +F4:4:384:862.100000:1091.900000 from 7
    Got: +F4:5:521:2454.400000:1258.500000 from 7
    Got: +F4:6:163:3656.900000:1834.700000 from 7
    Got: +F4:7:233:2586.400000:1304.500000 from 7
    Got: +F4:8:283:1523.900000:771.600000 from 7
    Got: +F4:9:409:865.600000:440.500000 from 7
    Got: +F4:10:571:405.794206:206.800000 from 7
    Got: +F4:11:163:3520.600000:1762.700000 from 7
    Got: +F4:12:233:2519.000000:1265.700000 from 7
    Got: +F4:13:283:1450.900000:733.800000 from 7
    Got: +F4:14:409:821.200000:416.300000 from 7
    Got: +F4:15:571:379.320679:193.200000 from 7
    Got: +F4:16:256:2100.599401:2269.800000 from 7
    Got: +F4:17:256:2101.800000:2349.200000 from 7
    Got: +F4:18:384:862.700000:1033.966034 from 7
    Got: +F4:19:384:874.800000:1117.200000 from 7
    Got: +F4:20:512:578.500000:733.700000 from 7
    Got: +F4:21:512:584.900000:774.200000 from 7
    Got: +F5:0:160:4445.400000:0.000225 from 7
    Got: +F5:1:192:3619.200000:0.000276 from 7
    Got: +F5:2:224:9922.300000:0.000101 from 7
    Got: +F5:3:256:15285.800000:0.000065 from 7
    Got: +F5:4:384:900.500000:0.001110 from 7
    Got: +F5:5:521:2137.600000:0.000468 from 7
    Got: +F5:6:163:3799.200000:0.000263 from 7
    Got: +F5:7:233:2710.900000:0.000369 from 7
    Got: +F5:8:283:1587.400000:0.000630 from 7
    Got: +F5:9:409:907.300000:0.001102 from 7
    Got: +F5:10:571:426.100000:0.002347 from 7
    Got: +F5:11:163:3590.000000:0.000279 from 7
    Got: +F5:12:233:2633.700000:0.000380 from 7
    Got: +F5:13:283:1497.600000:0.000668 from 7
    Got: +F5:14:409:844.555445:0.001184 from 7
    Got: +F5:15:571:391.700000:0.002553 from 7
    Got: +F5:16:256:2180.800000:0.000459 from 7
    Got: +F5:17:256:2171.800000:0.000460 from 7
    Got: +F5:18:384:905.300000:0.001105 from 7
    Got: +F5:19:384:906.200000:0.001104 from 7
    Got: +F5:20:512:594.400000:0.001682 from 7
    Got: +F5:21:512:602.400000:0.001660 from 7
    Got: +F5:22:253:20170.200000:0.000050 from 7
    Got: +F5:23:448:1328.200000:0.000753 from 7
    Got: +F6:0:253:Ed25519:15594.700000:5924.000000 from 7
    Got: +F6:1:456:Ed448:2180.100000:1053.500000 from 7
    Got: +H:16:64:256:1024:8192:16384 from 8
    Got: +F:0:md2:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 8
    Got: +F:1:mdc2:15483290.67:16888234.67:17304490.67:17468074.67:17536341.33:17476266.67 from 8
    Got: +F:2:md4:89645989.33:296181546.67:709260544.00:1083224064.00:1310089216.00:1327693824.00 from 8
    Got: +F:3:md5:135256789.33:327480341.33:600161962.67:756006570.67:813566634.67:818419029.33 from 8
    Got: +F:4:hmac(md5):57461413.33:179129536.00:431141376.00:671378773.33:802018645.33:812012885.33 from 8
    Got: +F:5:sha1:266270832.00:709882090.67:1446203733.33:1942393514.67:2142396416.00:2158024021.33 from 8
    Got: +F:6:rmd160:47839306.67:119248213.33:225862741.33:289093973.33:314668373.33:316762794.67 from 8
    Got: +F:7:rc4:531330138.67:714692501.33:786202880.00:805763072.00:811043498.67:808468480.00 from 8
    Got: +F:8:des cbc:82089045.33:84660309.33:85254997.33:85228544.00:85778432.00:85835776.00 from 8
    Got: +F:9:des ede3:29894176.00:30334293.33:30446250.67:30481066.67:30490624.00:30468778.67 from 8
    Got: +F:10:idea cbc:112424090.67:115875946.67:117216853.33:117543253.33:117661696.00:117653504.00 from 8
    Got: +F:11:seed cbc:112174522.67:115801856.00:116857088.00:117106005.33:117170176.00:117123754.67 from 8
    Got: +F:12:rc2 cbc:61099781.33:62063530.67:62467669.33:62563328.00:62586880.00:62592341.33 from 8
    Got: +F:13:rc5-32/12 cbc:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 8
    Got: +F:14:blowfish cbc:166545706.67:179445013.33:183281408.00:184132608.00:184421034.67:184199850.67 from 8
    Got: +F:15:cast cbc:143956592.00:153032512.00:155404714.67:155955200.00:156084906.67:155953834.67 from 8
    Got: +F:16:aes-128 cbc:197354426.67:205061226.67:208047445.33:208055978.67:208699392.00:208612010.67 from 8
    Got: +F:17:aes-192 cbc:171168453.33:176668501.33:178566656.00:179338581.33:179112618.67:179033429.33 from 8
    Got: +F:18:aes-256 cbc:151098629.33:154861418.67:156103680.00:156502357.33:156876800.00:156827648.00 from 8
    Got: +F:19:camellia-128 cbc:153397658.67:190961066.67:203966208.00:207182165.33:208273408.00:207973034.67 from 8
    Got: +F:20:camellia-192 cbc:123032661.33:146521002.67:152438186.67:155918336.00:156491776.00:156341589.33 from 8
    Got: +F:21:camellia-256 cbc:122348197.33:146409578.67:154000384.00:155878400.00:156497237.33:156325205.33 from 8
    Got: +F:23:sha256:225367061.33:616314581.33:1310284032.00:1806808405.33:2050353834.67:2080751616.00 from 8
    Got: +F:24:sha512:50648917.33:202508885.33:331147349.33:468930901.33:558830933.33:565035008.00 from 8
    Got: +F:25:whirlpool:26540784.00:56454016.00:93965824.00:112663210.67:119731541.33:120247637.33 from 8
    Got: +F:26:aes-128 ige:187097658.67:201322816.00:204587861.33:206097066.67:206438400.00:206438400.00 from 8
    Got: +F:27:aes-192 ige:163087845.33:173826581.33:176150442.67:177196714.67:177665365.33:177684480.00 from 8
    Got: +F:28:aes-256 ige:144419765.33:152826282.67:154251520.00:155437738.67:155792725.33:155718997.33 from 8
    Got: +F:29:ghash:1123960538.67:2846508629.33:4442316885.33:5054521002.67:5265514496.00:5262371498.67 from 8
    Got: +F:30:rand:14948832.00:59134144.00:227503957.33:794832896.00:2830415189.33:3485357397.33 from 8
    Got: +F2:0:512:20377.000000:321506.300000 from 8
    Got: +F2:1:1024:7892.300000:125440.300000 from 8
    Got: +F2:2:2048:1123.900000:38135.800000 from 8
    Got: +F2:3:3072:358.600000:17856.600000 from 8
    Got: +F2:4:4096:157.642358:10281.300000 from 8
    Got: +F2:5:7680:17.400000:2996.300000 from 8
    Got: +F2:6:15360:3.241650:763.800000 from 8
    Got: +F3:0:512:14573.500000:22681.700000 from 8
    Got: +F3:1:1024:7593.300000:9558.700000 from 8
    Got: +F3:2:2048:2715.700000:2908.200000 from 8
    Got: +F4:0:160:4232.500000:4532.000000 from 8
    Got: +F4:1:192:3451.800000:3778.200000 from 8
    Got: +F4:2:224:15234.400000:6385.700000 from 8
    Got: +F4:3:256:37927.400000:11644.500000 from 8
    Got: +F4:4:384:862.400000:1116.500000 from 8
    Got: +F4:5:521:2430.900000:1260.900000 from 8
    Got: +F4:6:163:3660.900000:1836.900000 from 8
    Got: +F4:7:233:2595.300000:1303.400000 from 8
    Got: +F4:8:283:1520.600000:770.900000 from 8
    Got: +F4:9:409:863.400000:439.000000 from 8
    Got: +F4:10:571:406.200000:206.300000 from 8
    Got: +F4:11:163:3507.000000:1756.800000 from 8
    Got: +F4:12:233:2509.100000:1262.200000 from 8
    Got: +F4:13:283:1443.300000:732.400000 from 8
    Got: +F4:14:409:819.800000:415.100000 from 8
    Got: +F4:15:571:378.521479:193.000000 from 8
    Got: +F4:16:256:2095.800000:2281.400000 from 8
    Got: +F4:17:256:2092.100000:2398.000000 from 8
    Got: +F4:18:384:861.200000:1029.000000 from 8
    Got: +F4:19:384:874.100000:1103.900000 from 8
    Got: +F4:20:512:576.700000:733.400000 from 8
    Got: +F4:21:512:584.600000:783.700000 from 8
    Got: +F5:0:160:4446.800000:0.000225 from 8
    Got: +F5:1:192:3622.100000:0.000276 from 8
    Got: +F5:2:224:9917.700000:0.000101 from 8
    Got: +F5:3:256:15186.300000:0.000066 from 8
    Got: +F5:4:384:896.700000:0.001115 from 8
    Got: +F5:5:521:2042.600000:0.000490 from 8
    Got: +F5:6:163:3751.000000:0.000267 from 8
    Got: +F5:7:233:2636.100000:0.000379 from 8
    Got: +F5:8:283:1587.400000:0.000630 from 8
    Got: +F5:9:409:912.800000:0.001096 from 8
    Got: +F5:10:571:427.800000:0.002338 from 8
    Got: +F5:11:163:3612.087912:0.000277 from 8
    Got: +F5:12:233:2637.200000:0.000379 from 8
    Got: +F5:13:283:1506.800000:0.000664 from 8
    Got: +F5:14:409:852.700000:0.001173 from 8
    Got: +F5:15:571:395.600000:0.002528 from 8
    Got: +F5:16:256:2199.000000:0.000455 from 8
    Got: +F5:17:256:2195.100000:0.000456 from 8
    Got: +F5:18:384:898.700000:0.001113 from 8
    Got: +F5:19:384:909.800000:0.001099 from 8
    Got: +F5:20:512:593.700000:0.001684 from 8
    Got: +F5:21:512:535.400000:0.001868 from 8
    Got: +F5:22:253:19505.200000:0.000051 from 8
    Got: +F5:23:448:1391.200000:0.000719 from 8
    Got: +F6:0:253:Ed25519:15065.900000:5448.700000 from 8
    Got: +F6:1:456:Ed448:2496.100000:1389.900000 from 8
    Got: +H:16:64:256:1024:8192:16384 from 9
    Got: +F:0:md2:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 9
    Got: +F:1:mdc2:15399589.33:16777621.33:17079978.67:17295018.67:17356117.33:17257813.33 from 9
    Got: +F:2:md4:88479328.00:292398485.33:702725802.67:1091744085.33:1296747178.67:1314772309.33 from 9
    Got: +F:3:md5:134055509.33:323977792.00:593407146.67:749061461.33:806215680.00:820625408.00 from 9
    Got: +F:4:hmac(md5):57678330.67:179485802.67:431451818.67:671655936.00:802141525.33:812662784.00 from 9
    Got: +F:5:sha1:269031098.67:711991680.00:1447924906.67:1942887082.67:2142426453.33:2158477312.00 from 9
    Got: +F:6:rmd160:47823397.33:119203093.33:225773226.67:289146538.67:314747562.67:316817408.00 from 9
    Got: +F:7:rc4:531659520.00:715289045.33:784998485.33:805683541.33:812143957.33:812018346.67 from 9
    Got: +F:8:des cbc:82302005.33:85059648.00:85761536.00:85884928.00:85925888.00:85928618.67 from 9
    Got: +F:9:des ede3:29933093.33:30389845.33:30494805.33:30501546.67:30526122.67:30534314.67 from 9
    Got: +F:10:idea cbc:112472592.00:115940202.67:117287424.00:117614933.33:117727232.00:117724501.33 from 9
    Got: +F:11:seed cbc:111709856.00:115743445.33:116872192.00:117122730.67:117232981.33:117123754.67 from 9
    Got: +F:12:rc2 cbc:61108229.33:62063125.33:62484650.67:62580394.67:62605994.67:62608725.33 from 9
    Got: +F:13:rc5-32/12 cbc:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 9
    Got: +F:14:blowfish cbc:166636272.00:179458261.33:183300266.67:184176640.00:184448341.33:184216234.67 from 9
    Got: +F:15:cast cbc:143877248.00:153057728.00:155443456.00:155901610.67:156090368.00:155953834.67 from 9
    Got: +F:16:aes-128 cbc:197447077.33:205123050.67:208037632.00:208111274.67:208745813.33:208590165.33 from 9
    Got: +F:17:aes-192 cbc:171343946.67:176664000.00:178645248.00:178640554.67:178552940.86:179093504.00 from 9
    Got: +F:18:aes-256 cbc:151159280.00:154999210.67:156162304.00:156498944.00:156844032.00:156778496.00 from 9
    Got: +F:19:camellia-128 cbc:153826704.00:190918037.33:204021504.00:207224149.33:208363520.00:207989418.67 from 9
    Got: +F:20:camellia-192 cbc:123299514.67:146441386.67:154070698.67:155929600.00:156538197.33:156347050.67 from 9
    Got: +F:21:camellia-256 cbc:122644181.33:146391125.33:153990656.00:155817642.67:156543658.67:156390741.33 from 9
    Got: +F:23:sha256:225629178.67:616325674.67:1326445226.67:1806712490.67:2049695744.00:2080451242.67 from 9
    Got: +F:24:sha512:50616965.33:202373930.67:330998357.33:483312981.33:558465024.00:564756480.00 from 9
    Got: +F:25:whirlpool:26509930.67:56429952.00:93974613.33:112726016.00:119750656.00:120302250.67 from 9
    Got: +F:26:aes-128 ige:187035114.67:201261461.33:202545920.00:205504512.00:206258176.00:206367402.67 from 9
    Got: +F:27:aes-192 ige:163017216.00:173794730.67:174627413.33:176763904.00:177561600.00:177646250.67 from 9
    Got: +F:28:aes-256 ige:144359216.00:152800149.33:152984320.00:155068074.67:155675306.67:155691690.67 from 9
    Got: +F:29:ghash:1124515381.33:2847118250.67:4442656341.33:5055083861.33:5264930133.33:5262420650.67 from 9
    Got: +F:30:rand:14954789.33:59180672.00:227476309.33:798010368.00:2832738986.67:3493407402.67 from 9
    Got: +F2:0:512:20381.700000:321294.300000 from 9
    Got: +F2:1:1024:7862.600000:125126.600000 from 9
    Got: +F2:2:2048:1125.700000:38112.300000 from 9
    Got: +F2:3:3072:359.100000:17871.000000 from 9
    Got: +F2:4:4096:157.842158:10275.300000 from 9
    Got: +F2:5:7680:17.382617:3002.100000 from 9
    Got: +F2:6:15360:3.244838:763.900000 from 9
    Got: +F3:0:512:14574.400000:22548.900000 from 9
    Got: +F3:1:1024:7575.500000:9522.777223 from 9
    Got: +F3:2:2048:2713.600000:2957.800000 from 9
    Got: +F4:0:160:4233.800000:4530.700000 from 9
    Got: +F4:1:192:3455.700000:3842.900000 from 9
    Got: +F4:2:224:15247.200000:6390.000000 from 9
    Got: +F4:3:256:37970.300000:11647.600000 from 9
    Got: +F4:4:384:862.037962:1110.500000 from 9
    Got: +F4:5:521:2429.300000:1260.300000 from 9
    Got: +F4:6:163:3661.600000:1837.000000 from 9
    Got: +F4:7:233:2588.500000:1304.700000 from 9
    Got: +F4:8:283:1521.900000:771.900000 from 9
    Got: +F4:9:409:864.600000:439.760240 from 9
    Got: +F4:10:571:406.700000:205.900000 from 9
    Got: +F4:11:163:3512.900000:1759.600000 from 9
    Got: +F4:12:233:2517.100000:1267.000000 from 9
    Got: +F4:13:283:1450.200000:734.600000 from 9
    Got: +F4:14:409:820.500000:416.100000 from 9
    Got: +F4:15:571:379.300000:193.106893 from 9
    Got: +F4:16:256:2099.000000:2270.600000 from 9
    Got: +F4:17:256:2102.500000:2392.500000 from 9
    Got: +F4:18:384:863.000000:1036.600000 from 9
    Got: +F4:19:384:871.100000:1105.500000 from 9
    Got: +F4:20:512:577.700000:726.300000 from 9
    Got: +F4:21:512:584.000000:784.500000 from 9
    Got: +F5:0:160:4446.400000:0.000225 from 9
    Got: +F5:1:192:3620.200000:0.000276 from 9
    Got: +F5:2:224:9911.500000:0.000101 from 9
    Got: +F5:3:256:15259.900000:0.000066 from 9
    Got: +F5:4:384:901.000000:0.001110 from 9
    Got: +F5:5:521:1891.000000:0.000529 from 9
    Got: +F5:6:163:3747.100000:0.000267 from 9
    Got: +F5:7:233:2644.800000:0.000378 from 9
    Got: +F5:8:283:1586.400000:0.000630 from 9
    Got: +F5:9:409:913.100000:0.001095 from 9
    Got: +F5:10:571:425.900000:0.002348 from 9
    Got: +F5:11:163:3597.102897:0.000278 from 9
    Got: +F5:12:233:2577.400000:0.000388 from 9
    Got: +F5:13:283:1512.500000:0.000661 from 9
    Got: +F5:14:409:828.500000:0.001207 from 9
    Got: +F5:15:571:396.200000:0.002524 from 9
    Got: +F5:16:256:2181.200000:0.000458 from 9
    Got: +F5:17:256:2194.400000:0.000456 from 9
    Got: +F5:18:384:892.500000:0.001120 from 9
    Got: +F5:19:384:910.600000:0.001098 from 9
    Got: +F5:20:512:600.400000:0.001666 from 9
    Got: +F5:21:512:601.400000:0.001663 from 9
    Got: +F5:22:253:21413.100000:0.000047 from 9
    Got: +F5:23:448:1506.500000:0.000664 from 9
    Got: +F6:0:253:Ed25519:15905.600000:5514.800000 from 9
    Got: +F6:1:456:Ed448:2359.100000:1389.910090 from 9
    Got: +H:16:64:256:1024:8192:16384 from 10
    Got: +F:0:md2:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 10
    Got: +F:1:mdc2:15545589.33:16840469.33:17309952.00:17501866.67:17530880.00:17334272.00 from 10
    Got: +F:2:md4:89173504.00:292730922.67:704905813.33:1096029184.00:1308879530.67:1327082154.67 from 10
    Got: +F:3:md5:135151904.00:327579584.00:598987434.67:754764458.67:815718400.00:819888128.00 from 10
    Got: +F:4:hmac(md5):57119306.67:178984554.67:430227456.00:670720000.00:801363285.33:812056576.00 from 10
    Got: +F:5:sha1:268915018.67:711628394.67:1446570069.33:1941137408.00:2136279722.67:2156696917.33 from 10
    Got: +F:6:rmd160:47821194.67:119213504.00:225839957.33:289092608.00:314542762.67:316653568.00 from 10
    Got: +F:7:rc4:531151376.00:714355349.33:785743274.67:804746581.33:810680320.00:810882389.33 from 10
    Got: +F:8:des cbc:82237738.67:85027093.33:85600512.00:85678080.00:85609130.67:85677397.33 from 10
    Got: +F:9:des ede3:29894736.00:30348458.67:30446592.00:30479018.67:30425088.00:30501546.67 from 10
    Got: +F:10:idea cbc:111811493.33:115937514.67:117224192.00:117468160.00:117713578.67:117729962.67 from 10
    Got: +F:11:seed cbc:112030933.33:115443008.00:116733440.00:116953770.67:117019989.33:116976298.67 from 10
    Got: +F:12:rc2 cbc:61066186.67:62034538.67:62438485.33:62535680.00:62562304.00:62565034.67 from 10
    Got: +F:13:rc5-32/12 cbc:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 10
    Got: +F:14:blowfish cbc:166559381.33:179328064.00:183125760.00:183982421.33:184322730.67:184068778.67 from 10
    Got: +F:15:cast cbc:143506832.00:152967082.67:155197354.67:155693738.67:155874645.33:155779072.00 from 10
    Got: +F:16:aes-128 cbc:197185568.00:204948074.67:207512405.33:207750144.00:208246101.33:208251562.67 from 10
    Got: +F:17:aes-192 cbc:169994058.67:175889429.33:177811456.00:177899520.00:178285226.67:178039466.67 from 10
    Got: +F:18:aes-256 cbc:150316784.00:153683754.67:155467264.00:155863722.67:156175018.67:156101290.67 from 10
    Got: +F:19:camellia-128 cbc:153215797.33:190760362.67:203809792.00:206670848.00:207885653.33:207579818.67 from 10
    Got: +F:20:camellia-192 cbc:122967034.67:146236416.00:153728000.00:155757568.00:156232362.67:156177749.33 from 10
    Got: +F:21:camellia-256 cbc:122398789.33:145718421.33:153456554.67:154543786.67:156221440.00:155789994.67 from 10
    Got: +F:23:sha256:225003818.67:615950400.00:1321688149.33:1806816938.67:2049818624.00:2080467626.67 from 10
    Got: +F:24:sha512:50042885.33:201470293.33:330988629.33:481044480.00:558705322.67:564947626.67 from 10
    Got: +F:25:whirlpool:26517712.00:56460010.67:93962325.33:112419840.00:119698773.33:120269482.67 from 10
    Got: +F:26:aes-128 ige:186830741.33:201052501.33:201532928.00:204465834.67:205914112.00:206034261.33 from 10
    Got: +F:27:aes-192 ige:162178197.33:173259242.67:173608277.33:175687338.67:176862549.33:177018197.33 from 10
    Got: +F:28:aes-256 ige:143670805.33:152063573.33:152286378.67:153864874.67:154856106.67:154768725.33 from 10
    Got: +F:29:ghash:1123745765.33:2842563733.33:4439238400.00:5051132245.33:5260094122.67:5245878272.00 from 10
    Got: +F:30:rand:14887109.33:59058709.33:227549696.00:795659264.00:2819061077.33:3548108117.33 from 10
    Got: +F2:0:512:20356.000000:321360.300000 from 10
    Got: +F2:1:1024:7891.900000:125652.900000 from 10
    Got: +F2:2:2048:1125.800000:38194.600000 from 10
    Got: +F2:3:3072:358.600000:17863.000000 from 10
    Got: +F2:4:4096:157.600000:10299.200000 from 10
    Got: +F2:5:7680:17.447657:3013.600000 from 10
    Got: +F2:6:15360:3.244838:764.600000 from 10
    Got: +F3:0:512:14629.000000:22044.600000 from 10
    Got: +F3:1:1024:7651.000000:9523.300000 from 10
    Got: +F3:2:2048:2710.700000:3024.100000 from 10
    Got: +F4:0:160:4232.900000:4540.100000 from 10
    Got: +F4:1:192:3450.000000:3842.900000 from 10
    Got: +F4:2:224:15247.200000:6361.200000 from 10
    Got: +F4:3:256:37801.500000:11663.300000 from 10
    Got: +F4:4:384:860.200000:1107.300000 from 10
    Got: +F4:5:521:2446.800000:1255.700000 from 10
    Got: +F4:6:163:3645.800000:1826.900000 from 10
    Got: +F4:7:233:2589.500000:1298.400000 from 10
    Got: +F4:8:283:1517.400000:769.200000 from 10
    Got: +F4:9:409:863.000000:439.000000 from 10
    Got: +F4:10:571:404.600000:205.994006 from 10
    Got: +F4:11:163:3506.800000:1756.400000 from 10
    Got: +F4:12:233:2509.800000:1261.600000 from 10
    Got: +F4:13:283:1446.000000:733.500000 from 10
    Got: +F4:14:409:818.400000:414.600000 from 10
    Got: +F4:15:571:377.622378:192.207792 from 10
    Got: +F4:16:256:2093.200000:2287.400000 from 10
    Got: +F4:17:256:2092.900000:2356.300000 from 10
    Got: +F4:18:384:860.800000:1015.900000 from 10
    Got: +F4:19:384:870.700000:1099.600000 from 10
    Got: +F4:20:512:575.800000:728.900000 from 10
    Got: +F4:21:512:582.700000:770.800000 from 10
    Got: +F5:0:160:4420.600000:0.000226 from 10
    Got: +F5:1:192:3597.600000:0.000278 from 10
    Got: +F5:2:224:9890.600000:0.000101 from 10
    Got: +F5:3:256:15136.100000:0.000066 from 10
    Got: +F5:4:384:897.300000:0.001114 from 10
    Got: +F5:5:521:2114.000000:0.000473 from 10
    Got: +F5:6:163:3764.300000:0.000266 from 10
    Got: +F5:7:233:2650.600000:0.000377 from 10
    Got: +F5:8:283:1576.000000:0.000635 from 10
    Got: +F5:9:409:914.100000:0.001094 from 10
    Got: +F5:10:571:424.000000:0.002358 from 10
    Got: +F5:11:163:3595.200000:0.000278 from 10
    Got: +F5:12:233:2600.600000:0.000385 from 10
    Got: +F5:13:283:1506.400000:0.000664 from 10
    Got: +F5:14:409:849.800000:0.001177 from 10
    Got: +F5:15:571:394.300000:0.002536 from 10
    Got: +F5:16:256:2175.800000:0.000460 from 10
    Got: +F5:17:256:2201.600000:0.000454 from 10
    Got: +F5:18:384:890.900000:0.001122 from 10
    Got: +F5:19:384:888.711289:0.001125 from 10
    Got: +F5:20:512:585.100000:0.001709 from 10
    Got: +F5:21:512:579.620380:0.001725 from 10
    Got: +F5:22:253:21352.700000:0.000047 from 10
    Got: +F5:23:448:1499.200000:0.000667 from 10
    Got: +F6:0:253:Ed25519:16105.000000:5761.100000 from 10
    Got: +F6:1:456:Ed448:2131.800000:1167.000000 from 10
    Got: +H:16:64:256:1024:8192:16384 from 11
    Got: +F:0:md2:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 11
    Got: +F:1:mdc2:15401589.33:16856768.00:17304661.33:17469098.67:17509034.67:17438037.33 from 11
    Got: +F:2:md4:89080773.33:294040298.67:709775445.33:1096865109.33:1304638805.33:1322543786.67 from 11
    Got: +F:3:md5:134995408.00:327151040.00:598410240.00:755253930.67:815830357.33:820204885.33 from 11
    Got: +F:4:hmac(md5):57547514.67:179279573.33:431619413.33:671364096.00:802190677.33:813116074.67 from 11
    Got: +F:5:sha1:268888400.00:710645098.67:1447734357.33:1942923605.33:2141304149.33:2155500885.33 from 11
    Got: +F:6:rmd160:47734709.33:119119893.33:225984000.00:289179306.67:314665642.67:316844714.67 from 11
    Got: +F:7:rc4:531041658.67:714509546.67:783307690.67:801227434.67:806273024.00:811603285.33 from 11
    Got: +F:8:des cbc:82259285.33:85034218.67:85654528.00:85780821.33:85966848.00:85999616.00 from 11
    Got: +F:9:des ede3:29950277.33:30387968.00:30510336.00:30519637.33:30531584.00:30528853.33 from 11
    Got: +F:10:idea cbc:112472426.67:115953706.67:117163434.67:117535061.33:117465088.00:117626197.33 from 11
    Got: +F:11:seed cbc:112090149.33:115824277.33:116919381.33:117135360.00:117208405.33:117140138.67 from 11
    Got: +F:12:rc2 cbc:61148229.33:62084330.67:62517418.67:62612480.00:62627840.00:62625109.33 from 11
    Got: +F:13:rc5-32/12 cbc:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00:0.00 from 11
    Got: +F:14:blowfish cbc:166695120.00:179509034.67:183324672.00:184189952.00:184232618.67:184238080.00 from 11
    Got: +F:15:cast cbc:143977242.67:153081344.00:155479210.67:156005376.00:156153173.33:156013909.33 from 11
    Got: +F:16:aes-128 cbc:197617845.33:205272640.00:208199168.00:208291157.33:208909653.33:208759466.67 from 11
    Got: +F:17:aes-192 cbc:170324224.00:176179925.33:178190848.00:178181802.67:178424490.67:178350762.67 from 11
    Got: +F:18:aes-256 cbc:150470144.00:154701781.33:155736064.00:155928234.67:155686229.33:155779072.00 from 11
    Got: +F:19:camellia-128 cbc:153475242.67:190918165.33:203971072.00:207188992.00:208292522.67:208005802.67 from 11
    Got: +F:20:camellia-192 cbc:122989066.67:146511381.33:153931776.00:156042922.67:156562773.33:156379818.67 from 11
    Got: +F:21:camellia-256 cbc:122719072.00:146420778.67:154074709.33:155947690.67:156519082.67:156357973.33 from 11
    Got: +F:23:sha256:225018106.67:616629056.00:1320156928.00:1801986730.67:2045984768.00:2077578581.33 from 11
    Got: +F:24:sha512:50072437.33:201683776.00:331030186.67:481987925.33:556559018.67:564641792.00 from 11
    Got: +F:25:whirlpool:26484666.67:56200256.00:93698048.00:112783360.00:119769770.67:120313173.33 from 11
    Got: +F:26:aes-128 ige:186608261.33:200712213.33:203887957.33:205903872.00:205594624.00:205925034.67 from 11
    Got: +F:27:aes-192 ige:161801370.67:173414037.33:175328597.33:176601088.00:177168384.00:177345877.33 from 11
    Got: +F:28:aes-256 ige:143971269.33:152372202.67:153827498.67:154997418.67:155361280.00:155314858.67 from 11
    Got: +F:29:ghash:1124289840.00:2839632320.00:4436220074.67:5048051029.33:5263400960.00:5253780821.33 from 11
    Got: +F:30:rand:14927882.67:59239722.67:228144981.33:798729557.33:2832951978.67:3498896042.67 from 11
    Got: +F2:0:512:20362.000000:322053.300000 from 11
    Got: +F2:1:1024:7890.700000:125127.000000 from 11
    Got: +F2:2:2048:1125.500000:37976.200000 from 11
    Got: +F2:3:3072:358.541459:17835.400000 from 11
    Got: +F2:4:4096:157.900000:10290.900000 from 11
    Got: +F2:5:7680:17.412935:2935.800000 from 11
    Got: +F2:6:15360:3.241650:764.900000 from 11
    Got: +F3:0:512:14566.100000:21915.500000 from 11
    Got: +F3:1:1024:7580.900000:9790.000000 from 11
    Got: +F3:2:2048:2718.300000:2934.400000 from 11
    Got: +F4:0:160:4228.700000:4428.800000 from 11
    Got: +F4:1:192:3439.900000:3870.200000 from 11
    Got: +F4:2:224:15269.400000:6386.900000 from 11
    Got: +F4:3:256:37701.200000:11658.900000 from 11
    Got: +F4:4:384:862.200000:1093.500000 from 11
    Got: +F4:5:521:2428.200000:1258.300000 from 11
    Got: +F4:6:163:3660.200000:1832.200000 from 11
    Got: +F4:7:233:2582.800000:1287.900000 from 11
    Got: +F4:8:283:1517.500000:769.100000 from 11
    Got: +F4:9:409:863.100000:438.500000 from 11
    Got: +F4:10:571:405.294705:206.693307 from 11
    Got: +F4:11:163:3516.200000:1761.200000 from 11
    Got: +F4:12:233:2515.000000:1262.400000 from 11
    Got: +F4:13:283:1444.100000:734.300000 from 11
    Got: +F4:14:409:818.700000:415.900000 from 11
    Got: +F4:15:571:379.700000:193.400000 from 11
    Got: +F4:16:256:2100.700000:2267.300000 from 11
    Got: +F4:17:256:2100.500000:2343.400000 from 11
    Got: +F4:18:384:863.800000:1016.400000 from 11
    Got: +F4:19:384:874.900000:1104.500000 from 11
    Got: +F4:20:512:576.700000:727.300000 from 11
    Got: +F4:21:512:583.916084:772.200000 from 11
    Got: +F5:0:160:4453.600000:0.000225 from 11
    Got: +F5:1:192:3623.000000:0.000276 from 11
    Got: +F5:2:224:9909.200000:0.000101 from 11
    Got: +F5:3:256:15217.000000:0.000066 from 11
    Got: +F5:4:384:900.400000:0.001111 from 11
    Got: +F5:5:521:2125.100000:0.000471 from 11
    Got: +F5:6:163:3757.600000:0.000266 from 11
    Got: +F5:7:233:2672.500000:0.000374 from 11
    Got: +F5:8:283:1593.300000:0.000628 from 11
    Got: +F5:9:409:914.500000:0.001093 from 11
    Got: +F5:10:571:425.500000:0.002350 from 11
    Got: +F5:11:163:3621.100000:0.000276 from 11
    Got: +F5:12:233:2618.800000:0.000382 from 11
    Got: +F5:13:283:1499.000999:0.000667 from 11
    Got: +F5:14:409:825.100000:0.001212 from 11
    Got: +F5:15:571:385.700000:0.002593 from 11
    Got: +F5:16:256:2163.236763:0.000462 from 11
    Got: +F5:17:256:2176.700000:0.000459 from 11
    Got: +F5:18:384:891.900000:0.001121 from 11
    Got: +F5:19:384:886.800000:0.001128 from 11
    Got: +F5:20:512:585.900000:0.001707 from 11
    Got: +F5:21:512:562.500000:0.001778 from 11
    Got: +F5:22:253:20677.500000:0.000048 from 11
    Got: +F5:23:448:1393.700000:0.000718 from 11
    Got: +F6:0:253:Ed25519:14983.500000:5716.000000 from 11
    Got: +F6:1:456:Ed448:1798.600000:1004.000000 from 11
    

    Na hraní si s vypínáním boostu nemám time. Testy jsem prováděl po probuzení PC při procházení webu a spuštěných x app.

    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    26.1.2021 22:33 ewew | skóre: 40 | blog: ewewov_blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4

    Got: +F:28:aes-256 ige:254542880.00:275840256.00:280987562.67:283810474.67:284022101.33:284104021.33 from 0
    Got: +F:28:aes-256 ige:236371946.67:254219328.00:263450965.33:265765888.00:266040661.33:265366186.67 from 0
    Got: +F:28:aes-256 ige:144597493.33:151833280.00:152606549.33:153963520.00:156142250.67:156106752.00 from 0
    
    Pozrel som jeden šifrovací algoritmus a zbadal som zaujímavu vec. Pri jednom jadre je výkon najvyšší. Šesť jadier už má nižší výkon ale nie tak značke. Ale ak jeuž použitý hyperthreading, tak výkon ide značne dole.

    Got: +F:28:aes-256 ige:91579029.33:94989632.00:95701674.67:96013653.33:96029354.67:95906474.67 from 0
    Got: +F:28:aes-256 ige:89312021.33:92616789.33:92253952.00:93338282.67:93650944.00:93656405.33 from 0
    
    U A10-9700 výkon, tak značne neklesa. Zrejme tam hrá rolu aj maximálna frekvencia pri jednom a viacerých jadrach. Tu nejde o absolútne čísla ale o rozdiel medzi výkonom pri použití počtu jadier.

    Ďalšia vec je, že A10-9700 má inštrukčnú sadu FMA4 ale vôbec neviem aký by mala mať vplyv na výsledky.

    Root v linuxe : "Root povedal, linux vykona."
    27.1.2021 17:07 pada
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Ten DRAM Calculator mi pod Wine rozhodne nejde a padne na hubu. Pouzito:
    Ryzen DRAM Calculator 1.7.3.exe
    wine 5.0 (32/64b Win 7)
    
    Max avatar 27.1.2021 21:57 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    1.7.3 a wine-6.0 a nemám problém. Před tím jsem měl možná jinou verzi, starší, upgrade jsem dělal včera a i tak mi to funguje. Občas to zahlásí chybu, ale funguje to (continue apod.).
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    28.1.2021 12:03 pada
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Otazkou je jestli to musim pustit na masine s ryzenem? Ja to pustil totiz na notase s intelem.
    Max avatar 28.1.2021 14:46 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Je to jen standalone app, nic víc, je jedno, na čem se pustí.
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    Fluttershy, yay! avatar 1.2.2021 00:26 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    Když jsem v létě dělal upgrade desktopu, díval jsem se na tuhle základní desku nebo podobný model, každopádně jsem chtěl znovu ASRock, ale zrovna se na Redditu objevilo velké vlákno, že aktualizace UEFI přišla s nějakou divokou regresí (detaily si nevzpomínám, zkouším to dohledat). Takže jsem skončil u MSI. Zda to bylo dobré rozhodnutí, nemohu soudit, protože ten počítač byl od té doby zapnutý asi třikrát.
    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    Max avatar 1.2.2021 02:43 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    To je smutný, takto nevyužitý stroj... :-/.
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    Gilhad avatar 1.2.2021 13:41 Gilhad | skóre: 20 | blog: gilhadoviny
    Rozbalit Rozbalit vše Re: AMD Ryzen 5600X a ASRock B550M Pro4
    No nevim, zda to z toho vyplyva ...

    mam pocitac s AMD Ryzen 9 3900X a 32 GB RAM, co jsem koupil loni na jare a od te doby byl zapnuty jen dvakrat. Ale na druhou stranu byl vypnuty jen jednou na 15 minut, nez jsem ho prenesl z jednoho pokoje do druheho :) Rozhodne neni nevyuzity, spis naopak :)

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.