abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 04:44 | Nová verze

    Po roce vývoje od vydání verze 1.24.0 byla vydána nová stabilní verze 1.26.0 webového serveru a reverzní proxy nginx (Wikipedie). Nová verze přináší řadu novinek. Podrobný přehled v souboru CHANGES-1.26.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 04:33 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 6.2 živé linuxové distribuce Tails (The Amnesic Incognito Live System), jež klade důraz na ochranu soukromí uživatelů a anonymitu. Přehled změn v příslušném seznamu. Tor Browser byl povýšen na verzi 13.0.14.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 04:22 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 30.0.0 frameworku pro vývoj multiplatformních desktopových aplikací pomocí JavaScriptu, HTML a CSS Electron (Wikipedie, GitHub). Chromium bylo aktualizováno na verzi 124.0.6367.49, V8 na verzi 12.4 a Node.js na verzi 20.11.1. Electron byl původně vyvíjen pro editor Atom pod názvem Atom Shell. Dnes je na Electronu postavena celá řada dalších aplikací.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 04:11 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 9.0.0 otevřeného emulátoru procesorů a virtualizačního nástroje QEMU (Wikipedie). Přispělo 220 vývojářů. Provedeno bylo více než 2 700 commitů. Přehled úprav a nových vlastností v seznamu změn.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 23:22 | IT novinky

    Evropský parlament dnes přijal směrnici týkající se tzv. práva spotřebitele na opravu. Poslanci ji podpořili 584 hlasy (3 bylo proti a 14 se zdrželo hlasování). Směrnice ujasňuje povinnosti výrobců opravovat zboží a motivovat spotřebitele k tomu, aby si výrobky nechávali opravit a prodloužili tak jejich životnost.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 1
    včera 16:11 | Nová verze

    Bylo oznámeno (cs) vydání Fedora Linuxu 40. Přehled novinek ve Fedora Workstation 40 a Fedora KDE 40 na stránkách Fedora Magazinu. Současně byl oznámen notebook Slimbook Fedora 2.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 4
    včera 13:44 | Upozornění

    ČTK (Česká tisková kancelář) upozorňuje (X), že na jejím zpravodajském webu České noviny byly dnes dopoledne neznámým útočníkem umístěny dva smyšlené texty, které nepocházejí z její produkce. Jde o text s titulkem „BIS zabránila pokusu o atentát na nově zvoleného slovenského prezidenta Petra Pelligriniho“ a o údajné mimořádné prohlášení ministra Lipavského k témuž. Tyto dezinformace byly útočníky zveřejněny i s příslušnými notifikacemi v mobilní aplikaci Českých novin. ČTK ve svém zpravodajském servisu žádnou informaci v tomto znění nevydala.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 16
    včera 13:33 | Komunita

    Byla založena nadace Open Home Foundation zastřešující více než 240 projektů, standardů, ovladačů a knihoven (Home Assistant, ESPHome, Zigpy, Piper, Improv Wi-Fi, Wyoming, …) pro otevřenou chytrou domácnost s důrazem na soukromí, možnost výběru a udržitelnost.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 13:00 | Nová verze

    Společnost Meta otevírá svůj operační systém Meta Horizon OS pro headsety pro virtuální a rozšířenou realitu. Vedle Meta Quest se bude používat i v připravovaných headsetech od Asusu a Lenova.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:33 | IT novinky

    Společnost Espressif (ESP8266, ESP32, …) získala většinový podíl ve společnosti M5Stack, čímž posiluje ekosystém AIoT.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    KDE Plasma 6
     (72%)
     (10%)
     (2%)
     (17%)
    Celkem 699 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    Linux a ti další

    20.9.2013 14:56 | Přečteno: 1603× | poslední úprava: 20.9.2013 19:13

    Protože jsem chudý člověk a nemám zájem si kupovat laciné věci, mám šestým rokem iPhone. Začal jsem s 3G, letos v lednu jsem přešel na 4S. Povídali jsem si včera před večerní skupinou s účastníky, kdo co má. Kupodivu měli celkem slušné stroje, ale trochu byli nespokojeni s tím, že jim padají operační systémy.

     

    Tři lidi plus já máme iPhone a shodli jsme se, že nám systém nikdy zatím nespadl. I když, včera jsem upgradoval na iOS7,0, takže se ještě můžu dočkat, že nebudu tak spokojený, jak jsem byl dosud. Pochopitelně, slyšel jsem od těch co nejsou majiteli iPhone, mnoho různé hany, ale jak říkám. Víc dám na svou zkušenost, než na zapšklé výkřiky do tmy, těch, co ho nemají a hledají chyby na všem.

    Vlastně jsem udělal upgrade i na Macovi, jak iMac, z Lion na Mountain Lion tak Macbook a zatím jsem se nesetkal s potíží. Pro uživatele je Apple opravdu jistota. Je drahý, o tom není sporu, ale zase co vydá, funguje. Na práci iMac a Macbook na hraní Linux, FreeBSD, který mimochodem používám jen o rok méně, než Linux. Od roku 2003. Začínal jsem na 4.8, co jsem dostal společně s knížkou „FreeBSD,” od Jima Mocka. Tehdy mi ji myslím věnovala Justýna. Vyzkoušel a dá se říci, hodně mě ten svět BSD okouzlil. Takže od té doby se mé srdce dělí mezi Linux a BSD, později k tomu přibyl Solaris. Nic nevyvíjím, jen zkoumám různé možnosti, co by to mohlo umět, nebo co to opravdu umí.

    Poskytl mi ten svět IT v tomhle směru spoustu příjemných chvil. Sice občas člověk zuří, aby nakonec vítězně jásal, ale udržuje mě v duševní kondici a zapojuje jiný druh myšlení, než běžně používám v kontaktu s lidmi. Odpočívám u toho, zaměstnávám si díky tomu jinak a relaxuji u toho. Pár lidí jsem nalákal, začali používat Linux, asi dva u něj zůstali. Mám pár klientů vývojářů, kteří se profesionálně živí IT, takže občas před skupinou, nebo po skupině dáme řeč, co a jak. V tu chvíli s e sttávám pozorným posluchačem, protože vědí hodně , nejen o open source, ale ze světa IT hodně. Řekl bych až dost hodně.

    No, z celé té plejády dister, které jsem za ty roky vyzkoušel mi jednoznačně zbyly jako nejzajímavější, nejbezpečnější a nejlépe konfigurovatelné, tři. Centos, Debian a Slackware, tak doufám, že mi ještě pár let trochu radosti poskytnou. Blog jsem napsal v Centos 5.9, co momentálně provozuji na Parallels Desktop, tedy ve VM. Jo jo.

           

    Hodnocení: 37 %

            špatnédobré        

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    20.9.2013 18:13 backinabag | blog: backinabag
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    iOS ceka stejna budoucnost jako OS X...

    Zda se, ze po odchodu Jobse Apple ztraci dech. Za deset let, az zlaty dul v podobe iPhonu vyschne, prestane byt Apple relevantni.
    20.9.2013 18:33 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Co bude za deset let asi nezkoumám. iPhone používám teď.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Bedňa avatar 20.9.2013 20:36 Bedňa | skóre: 34 | blog: Žumpa | Horňany
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Duševne zdravý človek nevyhodí 6k€ za dvojjadro.
    KERNEL ULTRAS video channel >>>
    22.9.2013 12:40 radix
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Dusevne zdravy clovek resi u telefonu jine veci nez pocet jader.

    Krom toho ma CPU iPhone 5s lepsi singlethread vykon nez cokoli z Android sveta.

    (To je mi ale jedno a ve stredu si jdu pro Nota 3).
    22.9.2013 15:50 backinabag | blog: backinabag
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Nikdy jsem nepochopil proc lidi kupuji obri telefony. Proc nejdes do Nexusu 4 popr. nepockas na Moto X?
    Bedňa avatar 22.9.2013 19:00 Bedňa | skóre: 34 | blog: Žumpa | Horňany
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    7palcov máš akurát do vrecka na montérkach, robotnícke telefóny.
    KERNEL ULTRAS video channel >>>
    22.9.2013 20:59 radix
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    To je jednoduche - cim vetsi telefon, tim vic se s nim da delat. Note je uz dostatecne velky na velmi prijemne sledovani filmu na cestach, cteni full size PDF, browseni na webu (vse v landscape). Na druhou stranu se mi pohodlne vejde do vsech kapes, v jedne ruce se stale drzi bez problemu (a to mam docela male ruce). Note 3 kupuju protoze se mi stary Note I rozbil.

    Pro me je to tedy naprosto prirozene - s velikosti roste uzitna hodnota, negativa prakticky zadna nejsou. Takze spis nechapu, proc si lidi kupuji ty minitelefony.
    22.9.2013 22:24 backinabag | blog: backinabag
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Vyhody vetsich displeju beru, ale pro me jasne prevazi nevyhody - 1) i kdyz mam nadprumerne velky ruce, uplne pohodlne dosahnu asi jenom na 50% 4,7" displeje* 2) Sice se vejde do kapsy, ale ne tak pohodlne jako mensi telefon 3) drzet v ruce mensi telefon je prijemnejsi

    *resp. 50% displeje je maximalni pohodlnost, 30% je mensi nepohodli a 20% vetsi nepohodli ;-)
    Bedňa avatar 22.9.2013 23:07 Bedňa | skóre: 34 | blog: Žumpa | Horňany
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    7Palcov je robotnícke minimum, však to mal aj DELL mini a to hovorí za všetko.
    KERNEL ULTRAS video channel >>>
    22.9.2013 23:41 backinabag | blog: backinabag
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Aha robnotnicke = delnicke, nejdriv jsem nechapal co to ma spolecnyho s robotama :-D No, je fakt ze by bylo skoda nevyuzit tech kapes.
    Bedňa avatar 23.9.2013 15:20 Bedňa | skóre: 34 | blog: Žumpa | Horňany
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    :-D

    Kolega má Samsung Mega 7palcov a prezeranie internetu je fakt paráda, rovnako fotky a videá, to se neda srovnat!
    KERNEL ULTRAS video channel >>>
    23.9.2013 22:05 radix
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    1) ja pohodlne dosahnu na 100% i 10" zarizeni. Osobne mne to prijde, ze je ovladani jednou rukou prisuzovana prehnana dulezitost.

    2) Myslim, ze je to o zvyku - jsem mirne podprumerne vysky, takze i podprumerne velikosti kapes a telefon v kapsi proste necitim.

    3) Opet si myslim, ze je to o zvyku. Mne se ted blbe drzi zase male telefony - je to proste nezvyk.
    21.9.2013 19:09 Nordic88
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Ja mam na Macbooku dualboot Linux Mint 15 a Windows 8
    20.9.2013 18:58 JS
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Prestane byt relevantni, ale ne kvuli Jobsovi.

    V 90.letech byla stejna situace. Amigy a Atari byly vyhodnejsi nez PC pro vetsinu spotrebitelu. Lepsi hry, lepsi grafika a zvuk, nizsi cena. Ale kdo vyhral? PC. Protoze slo o otevrenou platformu.

    Otevrena platforma vzdy nakonec vyhraje. Neznamena to nutne, ze ta prislusna firma (ktera s tou platformou prisla) vic vydela. Je to holt takovy maly paradox.
    21.9.2013 19:18 Nobody
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Zatim tu nejak nevidim tu otevrenou platformu, ktera by mela vyhrat.
    21.9.2013 23:38 backinabag | blog: backinabag
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Otevrena platforma vzdy nakonec vyhraje.
    Nad timhle jsem driv celkem premyslel, nemam na to uplne vyjasneny nazor... Co presne je otevrena platforma?
    22.9.2013 08:39 JS1 | skóre: 2 | blog: intuition_pump
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    BTW, proc se neprihlasujes?
    Muzu. :-)
    Nad timhle jsem driv celkem premyslel, nemam na to uplne vyjasneny nazor... Co presne je otevrena platforma?
    Me tohle naucil muj otec, kdyz mi kupoval ZX Spectrum a pozdeji PC. Otevrena platforma muze mit ruzne podoby, ale v podstate to znamena, ze je ostatnim vyrobcum umoznen vstup do ekosystemu kolem prislusneho zarizeni. Spectrum melo otevrenou sbernici CPU (a take pokud vim standardni konektor k pripojeni magnetofonu), PC melo ISA standard. Kdokoli mohl prijit a vyrobit k tomu dodatecny hardware (a toho se taky vyuzivalo).

    To same se stalo s Androidem. Google nepodlehl touze udelat z toho uzavreny system jako iOS, a rozhodl se to z velke casti licencovat/otevrit, tim sice mozna ve vysledku nedosahl takoveho zisku, ale dnes ma vetsinovy podil.

    Neplati to jen pro pocitace, ale i hardware a software obecne. Extremnim pripadem uzavrenych zahradek je takove Sony, kteremu se takto nepodarilo prosadit temer nic jako standard, ackoli by to jiste bylo prijatelne. Ale par lidi si to koupilo, za tezke penize, takze nejspis neslo o uplne ztratovou zalezitost.

    V software, dlouhodobe zvitezil Linux proti komercnim Unixum, otevrene TCP/IP proti konkurentum, ..

    Mozna je to vlastnost architektury. Proc prezil Emacs? Proc zvitezily distribuovane verzovaci systemy? Steve Yegge nekde napsal krasny blogpost o tom, ze uspesne systemy zahrnuji moznost sve vlastni evoluce, bohuzel ho nemuzu najit.
    Lidstvo čelí v tomto století hrozbě civilizačního kolapsu. Podpořte hnutí klimatickakoalice.cz!
    22.9.2013 23:02 backinabag | blog: backinabag
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Vidim to trochu podobne, ale nemam ucelenou teorii, spis mnozinu souvisejicich myslenek ;-)

    - V douhodobem horizontu vyhraje adaptabilnejsi system. Napriklad je Linux. Narozdil od Win probiha vyvoj decentralizovane. To ma sice svoje nevyhody, ale dela to tu platformu adaptabilnejsi, diky tomu ziskal Linux naskok na routerech, server, superpocitacich a na mobilech. MS s centralne planovanym vyvojem nedokazal reagovat dostatecne rychle.

    - Platformy maji spodek (jsou postaveny nad jinou platformou) a 0+ vrsku (je to zakladna pro jine platformy).

    - U platforem je podstatne to jak snadne je nad nimi stavet dalsi veci, jake funkce platforma poskytuje a kdo na ni muze stavet. To posledni je mozna ta otevrenost. Napriklad pocitace od Applu jsou platformy, nad kterymi muze stavet jenom Apple, coz ma svoje vyhody, ale na ukor dlouhodobe adaptability (stejny princip jako centralizovany vyvoj Win vs decentralizovany Linux).
    23.9.2013 09:38 JS1 | skóre: 2 | blog: intuition_pump
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Ano, asi ta otevrenost souvisi s tim, jak moc je mozne neco povazovat za platformu. Z temer cehokoli se da udelat platforma, a tento zpusob uvazovani tomu dava evolucni vyhodu. I kdyz postavit jen "platformu" nestaci - musite i ukazat neco nad tim, jinak se to tezko proda. Vrsek prodava platformu, zda se.

    Windows jsou zajimavy pripad. Jako platforma byly vzdy relativne otevrene, na obe strany, jak na hardwarovou (treba oproti Mac OSu, ktery je vazany na konkretni hardware), i na softwarovou (neni zadny App market.. zatim). A i jine dalsi vlajkove produkty MS jsou celkem otevrene - treba Office nebo Visual Studio.

    Je otazka, jestli tady MS udelal chybu, ze se mu nepovedlo zavest podobnou kulturu i v novejsich produktech, nebo mu proste historie nadelila tezsi soupere (Linux a OSS a - abychom zachovali analogii - LibreOffice a Eclipse).
    Lidstvo čelí v tomto století hrozbě civilizačního kolapsu. Podpořte hnutí klimatickakoalice.cz!
    21.9.2013 23:39 backinabag | blog: backinabag
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    BTW, proc se neprihlasujes? Nevadi ti, ze nemas vyrazneny novy prispevky ;) ?
    20.9.2013 18:32 Ondra
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Zrovna včera jsem viděl, jak se na MacBooku zhroutil systém, tak abys ten Masox nepřechválil. ;-)
    20.9.2013 18:34 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Možná jo, jenže mě se za šest let, ještě ani na jednom počítači nezhroutil a tvým kydům věřím asi jako slintovým nebo dadovým :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    20.9.2013 20:11 w4rr10r
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    20.9.2013 19:26 Sten
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Mám zkušenosti se zatuhnutým systémem na iMacu, kde pomáhá akorát tvrdý restart, opakovaným kernel panic na MacBooku, co vyřešila až přeinstalace, nespustitelným Mail a Safari na iPhonu (nevyřešil ani factory reset) a brickutým iPhonem po aktualizaci na iOS 6. Zatím jsem neviděl systém, který by nepadal, i když jsem to o hodně systémech slyšel. Na druhou stranu Apple má docela dobrý servis. Píšu docela dobrý, protože zatímco pro běžného zákazníka je v podstatě příkladný, pro firmu je to nic moc (výměna na místě nebo do druhého dne? zapůjčení náhradního zařízení? nevede se).
    20.9.2013 19:28 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Já netvrdím, že se OS X na iMac nemůže zhroutit, jen říkám, že se mi za šest let nezhroutil ani na iPhone, tot vše. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    mirec avatar 21.9.2013 08:27 mirec | skóre: 32 | blog: mirecove_dristy | Poprad
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další

    V práci prvý deň prestal OSX úplne fungovať (nekonečná slučka pri bootvaní). Downgrade xcode jednoducho spôsobil, že systém nenabootoval. Nádhera. Deň strávený reinštaláciou.

    Pár dní potom crashnutý systém kvôli inštalácii driveru od ftdi. Nádhera.

    LinuxOS.sk | USE="-fotak -zbytocnosti -farebne_lcd +vydrz +odolnost +java" emerge telefon
    mirec avatar 21.9.2013 08:27 mirec | skóre: 32 | blog: mirecove_dristy | Poprad
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další

    Jaj a zabudol som na obdobie keď stačilo otvoriť textový editor, napísať doň File:/// a sám sa zrútil.

    LinuxOS.sk | USE="-fotak -zbytocnosti -farebne_lcd +vydrz +odolnost +java" emerge telefon
    21.9.2013 08:37 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    To namíchne, to věřím.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    JiK avatar 21.9.2013 18:27 JiK | skóre: 13 | blog: Jirkoviny | Virginia
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    hmm, takze se ti podarilo shodit aplikaci v userspace. Jaka hruuza, to by se linuxu stat nemohlo, tam aplikace spadnout nemuze, vid?
    mirec avatar 22.9.2013 15:52 mirec | skóre: 32 | blog: mirecove_dristy | Poprad
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další

    Nie. Zhodil som takmer akúkoľvek aplikáciu tým, že by jej dáta obsahovali text File:///. Takže som mohol niekomu jedinou správou na IM zhodiť instant messagera. Mohol som zhodiť mail klienta takým spôsobom, že už nenaštartoval. Ale pokojne si zľahčujte problém keď neviete nič o potenciálnom spôsobe útorku.

    LinuxOS.sk | USE="-fotak -zbytocnosti -farebne_lcd +vydrz +odolnost +java" emerge telefon
    22.9.2013 15:56 Sten
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Chce to napřed číst a až poté komentovat, originální příspěvek totiž uvádí, že se to na MacOS X či iOSu na rozdíl od ostatních systémů nestává ;-)
    20.9.2013 19:34 n0tt0t
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    UNIX bude vzdy pred linuxom pretoze do nho nebabre kadejaky Jiri Novak co vysiel z CVUT/VUT/MUNI a okamzite nastupil do Red Hatu s cielom rozsirovat rakovinu zvanu open source.
    20.9.2013 20:29 manasekp | skóre: 29 | blog: manasekp | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    telefon me obcas nekde spadne, tojo, ale operacni system (android) me jeste nespadl.
    BIOKOMP | Cas od casu se pokousim nekoho srazit k zemi abych se tam nevalel sam.
    21.9.2013 08:23 SKK
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    prekrasny blog, majster! chcem vas jebat!
    21.9.2013 08:27 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Ta slinta co se pořád mnou zabývá, takhle nahlas vyjadřuje své přání. Kdo by to do té něžné, starší, středoškolské učitelky řekl. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    21.9.2013 08:56 SKK
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    <3
    435/2001 avatar 21.9.2013 09:59 435/2001 | blog: .
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    A ty Jílek, Ty si iba odpudivé staré hnusné hoviadko, ktorého bezmocné metanie sa vo vlastných lajnách sledujem so zahanbením nad ľudskou úbohosťou. Si naozaj príklad poškodeného emocionálne vymletého mozgu po vysadení alkoholu a drog. A rozumu si aj tak nepobral ani pri narodení.
    Ňigda neznaš, kedy ce trafi šľak, ňezostaňe tu po ce aňi ľem mastny fľak.
    435/2001 avatar 21.9.2013 09:50 435/2001 | blog: .
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    prekrasny blog, majster! chcem vas jebat!
    Zase dve krátke "slovenské" vety pod mojím nickom. Tak neviem, či by sa našiel niekto s takýmto zmyslom pre humor medzi tunajšími vysoko intelektuálne vybavenými užívateľmi, alebo je to konšpiračná hra tuto vulgárneho a nenávistného dlhodobo abstinujúceho alkoholika Jílka. Prikláňala by som sa k druhej možnosti, pretože ak by to bola tá prvá, potom by sa tu nachádzalo indivíduum, ktoré je jeho duševným dvojníkom.

    Administrátor slovo "j...ť" zrejme opäť neuznal za dostatočne vulgárne a kontext posúdil ako nevinný žart.
    Ňigda neznaš, kedy ce trafi šľak, ňezostaňe tu po ce aňi ľem mastny fľak.
    21.9.2013 10:29 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Neber si to tolik slinto. Vidím, že se stydíš za svý city. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    21.9.2013 16:21 SKK
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    prepáč miláčik, stale ťa chcam, však mlčat musiam, prietoze isem schizofreniecicka
    21.9.2013 19:43 backinabag | blog: backinabag
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Tohle s tim uplne nesouvisi ale stejne... Nekde jste psala, ze vetsinou pisete bez prihlaseni protoze se vam nechce prihlasovat. Vas prohlizec si to prihlaseni nepamatuje? Ja kdyz se jednou prihlasim, tak jsem prihlasenej naporad, i kdyz treba restartuju pocitac.
    21.9.2013 22:51 SKK
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    já sledujam porno v prohliažeči a mažem historiu se sušienkama...
    22.9.2013 00:53 xixi
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Strider ty sa najprv nauc po slovensky ked chces niekoho dissovat
    22.9.2013 07:30 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    ten šílenej dědek neumí pořádně ani česky a kromě toho, nedostatek jakéhokoliv inteligentního vtipu v těch jeho příspěvcích je nepřehlédnutelný
    22.9.2013 11:26 -
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    A co chceš od Bulhara, nebo co to ten notor vlastně je?
    22.9.2013 09:58 bulo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    toto je diss, do mňa sa neser,

    naj*bem ti do papule rubikovu kocku

    a nechám ťa hláskovať slovíčko old school
    stari vi h**o co je dobri freestyle ;-)
    21.9.2013 19:49 backinabag | blog: backinabag
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Na abc by meli zakazat anonymni prispevky a misto toho zaclenit do formulare pro pridani komentare ultra jednoduchy registracni formular - jenom jmeno a heslo.
    21.9.2013 20:05 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    chtělo by to taky zakázat vícenásobné registrace
    21.9.2013 20:54 backinabag | blog: backinabag
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Nesouhlasim, proc?
    21.9.2013 20:12 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    backinabag - archiv komentovaných diskusí Titulek

    Linux a ti další (diskuse)

    Intoši to vymyslí. Bůh nás ochraňuj. (diskuse)

    Tak už mi nefňukej (diskuse)

    Anti-GMO náboženství prakticky (diskuse)

    Kickstarter pro 3 světovou válku (diskuse)
    21.9.2013 20:55 backinabag | blog: backinabag
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Chybi ti tam pointa.
    21.9.2013 21:08 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Nechybí.
    21.9.2013 23:29 backinabag | blog: backinabag
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Tak jaka je pointa pane podtrzitko?
    21.9.2013 20:32 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    10.9. 20:23 backinabag Re: Kickstarter pro 3 světovou válku Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin Jsem pro, bude sranda.

    0.9. 00:01 ѦɱƪԌλƥʘسΞԆ | skóre: 29 | blog: BLB | Praha

    Re: Anti-GMO náboženství prakticky

    Odpovědět | Sbalit | Výše | Link | Blokovat | Admin

    Mistře, Vy se můžete podepsat jak chcete a stejně Vás každej prokoukne, Vy jste jedinečnej a nenapodobitelnej, egocentrickej vůl...

    I♥DRX * Děte do píči s poníkama! --> www.KERNELULTRAS.org devonrex@jabber.ccc.de

    10.9. 00:08 backinabag

    Re: Anti-GMO náboženství prakticky

    Odpovědět | Sbalit | Výše | Link | Blokovat | Admin

    Ja jsem neprokouk, kdo je Mistr? JJ?

    21.9.2013 20:55 backinabag | blog: backinabag
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Nevidim pointu, co se snazis naznacit pane podtrzitko?
    =^..^= AmigaPower® avatar 23.9.2013 12:16 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Ha! Soudruh "manipulační jízda" je zpátky! :-D Propaganda typu "kupujte apple, je nejlepší" mi příde stejně uhozená jako "volte ods", jen v jednom má pravdu, MacOS bude v tuhletu chvíli asi fakt nejpromakanější (běžnej) OS (taky je to unix, že? :-D), né každej chce mít v telefonu ale takovejhle spyware a nechce si nechat diktovat co může a co ne...
    23.9.2013 12:46 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    A kde jsem napsal "nejlepší?" Jen jsem řekl, že mi za šest let nic nikdy nespadlo :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 24.9.2013 10:28 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Zase slovíčkaříte! Já měl 4 roky služební Win2000 a taky mi nikdy nespadly... (Kromě jednoho BSOD po nakopnutí kejsu) ...to je spíš vo uživateli.
    kotyz avatar 24.9.2013 14:03 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Radnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Tak zrovna 2000 byly jediný opravdu dobrý windows...
    Mul-ti-pass! | Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    =^..^= AmigaPower® avatar 26.9.2013 23:49 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Jediný widle, na kterejch se mi i docela příjemně pracovalo, stabilní a rychlý.
    Bedňa avatar 27.9.2013 02:11 Bedňa | skóre: 34 | blog: Žumpa | Horňany
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Linux a ti další
    Ve chvíli, kdy vložíte CD s operačním systémem Windows do mechaniky vašeho počítače, spouštíte simulátor pekla.
    KERNEL ULTRAS video channel >>>

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.