abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    včera 17:33 | Nová verze

    Canonical vydal (email, blog, YouTube) Ubuntu 24.04 LTS Noble Numbat. Přehled novinek v poznámkách k vydání a také příspěvcích na blogu: novinky v desktopu a novinky v bezpečnosti. Vydány byly také oficiální deriváty Edubuntu, Kubuntu, Lubuntu, Ubuntu Budgie, Ubuntu Cinnamon, Ubuntu Kylin, Ubuntu MATE, Ubuntu Studio, Ubuntu Unity a Xubuntu. Jedná se o 10. LTS verzi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 4
    včera 14:22 | Komunita

    Na YouTube je k dispozici videozáznam z včerejšího Czech Open Source Policy Forum 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 1
    včera 13:22 | Nová verze

    Fossil (Wikipedie) byl vydán ve verzi 2.24. Jedná se o distribuovaný systém správy verzí propojený se správou chyb, wiki stránek a blogů s integrovaným webovým rozhraním. Vše běží z jednoho jediného spustitelného souboru a uloženo je v SQLite databázi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 12:44 | Nová verze

    Byla vydána nová stabilní verze 6.7 webového prohlížeče Vivaldi (Wikipedie). Postavena je na Chromiu 124. Přehled novinek i s náhledy v příspěvku na blogu. Vypíchnout lze Spořič paměti (Memory Saver) automaticky hibernující karty, které nebyly nějakou dobu používány nebo vylepšené Odběry (Feed Reader).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:55 | Nová verze

    OpenJS Foundation, oficiální projekt konsorcia Linux Foundation, oznámila vydání verze 22 otevřeného multiplatformního prostředí pro vývoj a běh síťových aplikací napsaných v JavaScriptu Node.js (Wikipedie). V říjnu se verze 22 stane novou aktivní LTS verzí. Podpora je plánována do dubna 2027.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:22 | Nová verze

    Byla vydána verze 8.2 open source virtualizační platformy Proxmox VE (Proxmox Virtual Environment, Wikipedie) založené na Debianu. Přehled novinek v poznámkách k vydání a v informačním videu. Zdůrazněn je průvodce migrací hostů z VMware ESXi do Proxmoxu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:11 | Nová verze

    R (Wikipedie), programovací jazyk a prostředí určené pro statistickou analýzu dat a jejich grafické zobrazení, bylo vydáno ve verzi 4.4.0. Její kódové jméno je Puppy Cup.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    24.4. 22:44 | IT novinky

    IBM kupuje společnost HashiCorp (Terraform, Packer, Vault, Boundary, Consul, Nomad, Waypoint, Vagrant, …) za 6,4 miliardy dolarů, tj. 35 dolarů za akcii.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 12
    24.4. 15:55 | Nová verze

    Byl vydán TrueNAS SCALE 24.04 “Dragonfish”. Přehled novinek této open source storage platformy postavené na Debianu v poznámkách k vydání.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    24.4. 13:44 | IT novinky

    Oznámeny byly nové Raspberry Pi Compute Module 4S. Vedle původní 1 GB varianty jsou nově k dispozici také varianty s 2 GB, 4 GB a 8 GB paměti. Compute Modules 4S mají na rozdíl od Compute Module 4 tvar a velikost Compute Module 3+ a předchozích. Lze tak provést snadný upgrade.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    KDE Plasma 6
     (73%)
     (9%)
     (2%)
     (16%)
    Celkem 764 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    Tak nějak ze života...

    5.4.2010 16:07 | Přečteno: 2329× | (snad) smysluplné

    Čtěte, pouze pokud na všechny následující body odpovíte ano.
    1. Jsem svéprávný a je mi více než 18 let.
    2. rozumím tomu, že to, co amigapower píše je převážně recese a jakékoliv narážky nejsou myšleny nijak zle
    3. je mi jasné, že v zápisku padají sprostá slova atd.
    4. jestli jsem playboy Šťopka, tak mám teď 17:30
    5. jestli-že vidím tento zápisek na hlavní stránce, urychleně uvědomím "našeho administratora"
    6. mám penis, případně vagínu


    Začneme tedy od začátku...

    Přijel sem do prahy a sem hotovej! Je to něco nechutnýho nemít povinosti, člověk hnije...
    Nejhorší na tom všem je, že člověku se každym dnem cokoliv míň a míň chce, ještě před tejdnem jsem vstával mezi 6-8, dneska už je to minimálně desátá. Udělám co musim, vysrat, kafe, nakrmit kočky, vyházet hovna, umejt očíčka, pak následuje sezení u PC, hnití u PC... Ještě před tejdnem jsem dělal na stránce, ťukal jsem kód, což mně baví, teď ale musim udělat grafiku a hlavně něco napsat a k tomu už se nějak nedokážu donutit. Potom otevřou hospodu a to už je všechno v prdeli... Asi zajdu za kámošem, jestli by pro mně neměl nějakýho fleka "načerno" na stavbě, měl bych denní režim, dobrý prachy a je to rozhodně lepší, než sedět někde na infolince, na papíry nějakýho studentíka...




    Jebaná multifunkce
    Ihned po příjezdu do Prahy jsem si za litr koupil v Tescu multifunkci od HP, jednu mam ve Varšavě a stačilo jí jen píchnout do USB. To s touhle kundou sem se sral tejden! Když už se mi Smolík na Fejsbůku chechtal, že sem si za litr koupil kopírku, nějakou záhadou (po instalaci snad všeho co jsem našel k tisku, včetně balíčků pro Suse, Fedoru a PCLinuxOS) to začlo tisknout. Za pár dní mi Saljack po jabberu nakonec rozchodil i scaner, naťukal sem do konzole nějakou (pro mně) nepochopitelnou řadu znaků a od tý doby už to funguje, za což mu móc děkuju!




    Výstava v Praze byla na píču
    Dostali jsme co jsme dostat měli, Dona 2x Honour Prize, Kiar 2x CAGCIB (certifikáty na titul Grand International Champion), ale jinak na píču. "Máte špatně připravený kočky", njn, Dona je do žluta, rok a půl na výstavě nebyla, nebyl důvod jí koupat 2x do měsíce a během tejdne to nedoženeš, Kiar má zas pro změnu "vypelichanej" ocas, njn, když on s nim pořád máchá po zemi, teď už mam ale místo parket koberec. Druhej den jsem se na výstavě tak zhulil a ožral, že jsem celý Best In Show prospal za klecema a lidi si na mně ukazovali "hele, ty poláci sou děsný prasata" (popiska na klecích, že patřim pod Felis Polonia) :-D Jediný pozitivum je, že jsem si od tamtud přivez 20 géček dost dobrýho hulení. ;-)




    Sraz abclinuxu - Praha: Viděl už někde někdo nějakou fotku?
    Po prvních desti minutách jsem myslel, že snad prohlásim něco o mlíku na plotně a zmyznu, ono taky, koho by bavilo poslouchat vášnivou debatu o PHP, když o tom víte kulový, že? Nicméně už chápu, proč po nás lidi tak divně koukaj, když máme sraz z kočičího fóra mrumru.eu, pro nezasvěcený je obojí prostě "sraz pošahanejch magorů" :-D Ačkoliv Jenda Hrach nechtěl jít hulit jointa, i zde nakonec našel někdo kdo hulí (nebudu jmenovat, nemám svolení) a tak se kalba nakonec trochu rozjela. Ani jsem si nevšim kdy polovina lidí zmyzla, v půl dvanáctý (nebo jedný??) jsem dorazil domu, podle slov otce jsem si sed před počítač do prázdna, vzal držkou klávesnici a šel spát...




    Asi si koupim nějakou knížku od Jílka
    Celkem mně zaujala sága pana Jílka zde na ábíčku "O mých milenkách a lehkosti bytí", abych řek pravdu, celkem toho pána obdivuju a dokud jsem ještě relativně mladej moh bych se o "samičkách" něco přiučit. Říkejte si co chcete, mně po těch jeho zápiscích přijde jako "lehce přezrálá švestka" která je sice už měká, ale chuťově dobrá, zatimco já si připadám jako "švestka zralá", tvrdá, ale bez chuti... (což bylo od něj možná cílené)
    Každej holt nemůže bejt jako Šťopka, kterej musí před ženskejma utíkat za polární kruh, aby ho nevysály s poslední spermie... :-D




    Krokodýlí řeka
    Abigail je prostě vobyčejná kurva!
    (nevstoupíš dvakrát do stejné řeky, zvlášť jsou li tam krokodýly/i - nevim) :-D




    Hospoda
    Ať je teplo, nebo zima, v hospodě je vždycky prima! Pozitivní je, že už nám otevřeli fakt moc hezkou zahrádku. Negativní, že sem zaslech, že místo Staráče maj tankovat Gambrihnus, jestli se tahle fáma potvrdí, budu to mít do nejbližší normální hospody tak kilák... :-(




    Už vim kdo je to ta Hanychová
    Viděl jsem film, strašně jsem se nasmál :-D Road něco, nebo tak něco... Můj hluboký intelektuální a kultůrní zážitek kalí fakt, že to bylo u kámoše v autě, na rádiu s displejem "prd x prd", asi po pěti špekách a nějakejch pivech. Nicméně mam to půjčený, ale zatim jsem to ještě neskouk, protože to z nějakýho záhadnýho důvodu můžu přehrát jen celý najednou a nejde se posunovat. Hanychová dobrá, ale dal bych si spíš tu maďarku co šukala s Macháčkem v tom filmu kde hlásil počasí - hezký bradavky...




    Camp KERNEL ULTRAS
    Napadlo nás udělat "letní camp", Kotyz nabídnul svojí zahradu a stan. Stan bysme mohli poslední den zapálit a při následně vzniklém požáru by se tak i zahladili všechny stopy po několikadení kalbě ve stylu KERNEL ULTRAS. Místo konání by bylo zajímavé i z toho důvodu, že kotyz celou zimu kope na zahradě základy pro náš nový projekt "zpomalovač částic", tak bysme si mohli nužít trochu srandy s hadronama...




    LinuxExpo
    ...budou u mně asi chrápat Vlastík se Salámkem, to zas bude v álejích nablito! Nedovedu si představit, jak tohle dopadne, co bude psát druhej den Blesk? Kdo nás vyzvedne ze záchytky? Co na to Jan Tlekač? A co teprve Jenda Hrach?




    Auto
    Protože mi ještě z Varšavy nedovezli auto a tím pádem jsem nucen chodit pěšky, raději nechodím nikam a když, tak jen do hospody, do herny a kočkám pro žrádlo. V krizovějších momentech, kdy je potřeba dojet někam dál, musím buď využít auto s řidičem, případně si vozidlo vypůjčit, takže pozor na bledě modrou Oktávku 1 Combi, stříbrnou Toyotu Corollu 91 a bílou Mazdu 323 z téhož roku... Doufám, že mi to auto už brzo přivezou, abych moh vyměnit ten jebanej motor (půjde tam pátej), od včera mam doma dvojitej karburátor Weber (z Alfy Sprint 1.5, má boxer a na každý straně jeden tenhle Weber) a nevim, jestli mi bude pasovat rozteč...




    Amiga
    Včera jsem tak přemejšlel o využití Amigy, pokud by se mi povedlo sehnat "novej" HDD, kromě Workbenche bych tam moh zas dát i nějakej 68k Linux, skouknul jsem net a objevil tam port Red Hatu a Debianu, přečet jsem si návod na instalaci Debianu v googlečeštině a nepochopil nic, mam to tam cpát po disketách, nebo existuje nějaký iso CD? No, každopádně je to stejně zbytečný, protože funkční HDD pod 1GB už dneska asi těžko někde seženu. Chtěl sem to propojit přes sériový porty, klasickej Amigapartyšn bych pak používal i na peci jako disk pro UAE, protože výpočetní výkon Athlon XP bude předpokládám i přes tu emulaci několikanásobně větší, než u MC68060, zatímco disky větší než 1GB z PC bych moh používat na Amize pod Shapeshifterem (68k MAC) protože ten je umí i když řadič z Amči ne. BTW: Bude to mít vůbec nějaký GUI, nebo jen konzoli?!




    ...hmmm, a to je tak zhruba asi všechno ;-)

           

    Hodnocení: 96 %

            špatnédobré        

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    5.4.2010 17:41 kotrcka | skóre: 23 | blog: Onééé 2 | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    profi clanok.

    len aby ti nechybali dobre vodky - alebo mas zasoby? :-D
    Keďže tu účet nejde zrušiť, zmenil som si heslo na random a "zabudol ho".
    =^..^= AmigaPower® avatar 5.4.2010 17:45 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    Nemam nic :-( nakonec se to všechno seběhlo tak narychlo...
    5.4.2010 18:00 Raduz | skóre: 5
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    Na HDD se u Amigy vykašli - kamárád si pořídil nějakou redukci IDE->Compact Flash, má tam dvougigovou kartu, a šlape to jak z praku. Zodpovědně na tom ve třech lidech hrajeme Hired Guns. Žádný záchvat nostalgie, deset minut a dost - pěkně seriózně, procházíme to od začátku do konce, už nám těch misí moc nezbývá.
    Václav 5.4.2010 19:54 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    +1, tuhle redukci používáme na menší via servery. (pár služeb a minimální instalace debianu)
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    Václav 5.4.2010 20:01 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    Tady to je… Karta se v tom chová jako plnohodnotný HDD.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    =^..^= AmigaPower® avatar 5.4.2010 20:22 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    Otázka zní: mám já tam vůbec standartní IDE port? :-D Dlouho jsem to neměl rozebraný...
    kotyz avatar 5.4.2010 20:52 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    cece, mam i nejaky scsi disky, kdybys chtel (jestli to mas do ceho pripojit, akceleratory nekdy mivali na sobe scsi radice) ;-) a taky nekolik externich zipek i s disketama (ikdyz sem si vygooglil ze ty paralelni tam udajne nefungujou, mam ale i scsi a ide). ja mam takovyho srotu ze bys neveril ... :-D
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    Václav 5.4.2010 20:54 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    No, mrkni, uvidíš, dej vědět. Na zkoušku bych ti možná jednu mohl půjčit.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    Jendа avatar 5.4.2010 18:05 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    Ježišmarja.
    A co teprve Jenda Hrach?
    Nic, coby, jsem cajzl.

    PS: Nevím, co za disk do té Amigy potřebuješ, ale možná tu někde mám ~850MB 3,5" IDE.

    PS2: S tou stejnou multifunkcí jsem zápasil jenom asi půl hodiny, heč :-). Stačilo zkompilovat nejnovější HPLIP.
    =^..^= AmigaPower® avatar 5.4.2010 18:10 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    Nic, coby, jsem cajzl.
    Tak se aspoň pořádně vykalíme ;-)
    Jendа avatar 5.4.2010 18:11 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    A abstinent a nekuřák atd. ;-)
    =^..^= AmigaPower® avatar 5.4.2010 18:13 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    Mi tě to všechno naučíme, neboj... :-D
    frEon avatar 5.4.2010 18:07 frEon | skóre: 40 | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    nejak nejsem v obraze, ty jsi se odstehoval z polska?
    Talking about music is like dancing to architecture.
    =^..^= AmigaPower® avatar 5.4.2010 18:11 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    njn
    5.4.2010 19:59 long long unsigned int
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    Všechno jim tam vychlastal a vyhulil (ten incident se sedmiletými chlapečky byl asi poslední kapka), tak nám ho vrátili...
    =^..^= AmigaPower® avatar 5.4.2010 20:19 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    (ten incident se sedmiletými chlapečky byl asi poslední kapka)
    Zastřelil jsem je v sebeobraně.
    5.4.2010 22:31 long long unsigned int
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    Zastřelil jsem je

    Tenhleten polskej slang...

    =^..^= AmigaPower® avatar 5.4.2010 22:35 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    LOL! :-D
    Václav 5.4.2010 21:20 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    Ale to zase bacha… Sice bylo nějaké podezření, ale nakonec se zjistilo, že je Amiga jen 7% pedofil. Je to jistý, byl proveden standardní test se 100 dětmi.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    =^..^= AmigaPower® avatar 5.4.2010 21:29 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    On se chtěl Darmožrout na ty testy protlačit, ale nesežrali mu, že je mu 13, tak teď žárlí...
    Václav 5.4.2010 21:31 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    Bonzáku! A náhodou věřili, ale na tebe byla hranice 9 :(
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    M!ky8 avatar 5.4.2010 19:59 M!ky8 | skóre: 9 | blog: Miky8
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    Pěkné brčko :)
    kotyz avatar 5.4.2010 20:43 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    s nazorem na Jilka souhlas, nekdy pise fakt dobry veci a jednu knizku uz od nej mam (chodec - koukani na zivot).

    imho na tom facebooku sem se ti s tou kopirkou pochechtaval i ja ;-)

    naky stary disky kolem 1GB mam (mel sem i mensi, ale nevim jestli sem je uz vsechny nerozebral, mozna by se neco naslo, funkcnost nezarucena).

    a to hniti znam taky, kdyz nechodim do skoly tak zahnivam, vstavam v deset a za celej den cumim furt do kompu, nic uzitecnyho z toho neni a nekdy ani nestihnu jit zalejt do skleniku a jit srat s coklama na pole (pak serou na zahrade) ...

    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    =^..^= AmigaPower® avatar 5.4.2010 20:52 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    (pak serou na zahrade)
    To je dobře, až bude camp, zavážeme si oči a budeme hrát "miny" z Windousu :-D
    kotyz avatar 5.4.2010 20:56 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    serou tam i slepice, kdyz du zalejvat tak pomalu neni kam slapnout, vsude je to zaminovany :-D

    hlavne jestli sem pojedes tak bud bez kocek nebo je aspon nepoustej na zahradu, aby je cuba nezakousla, je to mrcha a na kocky je jako pes ...

    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    6.4.2010 08:14 jozka | skóre: 19 | blog: jozkovo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    to by ta cuba musela bejt desne odvazna nebo slepa... Pokud vim, psi se mimozemstanu bojej.
    kotyz avatar 6.4.2010 09:51 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    kdybys nekecal :-D

    jinak ceho se boji, na to utoci (aspon slovne, kdyz uz ne fyzicky). treba postacku by nejradsi sezrala, ta co nosi duchod se k nam boji chodit, kdyz neni zavrena ... (asi ji nikdo nevysvetlil, ze kdyz pes steka, tak nekouse)

    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    6.4.2010 09:58 jozka | skóre: 19 | blog: jozkovo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    To je trochu jiny druh strachu. Pes se treba boji klesticek na klistata a neutoci na ne. Postacka mu narusuje teritorium a proto na ni rve.

    A k te zavorce... to je oblibeny omyl vznikly zkracenim vety. V originale zni "pes, ktery prave steka, nekouse". Oboji najednou totiz nejde!
    kotyz avatar 6.4.2010 10:10 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    no dyt jo a vona steka porad, hlavne kdyz je za plotem, coz ji dava pocit bezpeci. kdyz se otevrou vratka tak tolik nesteka a pomalu couva do boudy ...

    a treba pred klestickama nebo nuzkama zalejza do boudy nebo pod lavici a co teprv kdyz prijde veterinar s injekci, to ji musi drzet dva.

    to s tim druhym psem takovy problemy nejsou, ten se chova celkem normalne ...
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    =^..^= AmigaPower® avatar 6.4.2010 10:28 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    Pes který šrěká - pokouše! Tim se aspoň řídil můj pes. ;-)
    kotyz avatar 5.4.2010 21:11 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    tak nejmensi disk co sem nasel ve skrini mel 1200 MB, ale kdyby to bylo jo treba, moh bych vykuchat ty dve 386 a v jedny je myslim 400 MB a v druhy 600 nebo 800 MB. sice je mam rad, ale ne zas tak moc, abych jednu nevykuchal :-D

    btw nerikal si ze mas v ty amize mrtvou desku? to uz si ji vymenil?

    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    =^..^= AmigaPower® avatar 5.4.2010 21:32 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    zvuk na desce
    kotyz avatar 5.4.2010 21:55 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    paula to je hvezda, ktera se ti nezda ...

    to je na <|> bez zvuku to nejni vono :-(

    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    =^..^= AmigaPower® avatar 5.4.2010 22:03 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    Paula to jest krowa, na maksa odjazdowa...
    6.4.2010 11:05 Robo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    386 s 400MB diskom? to musela byt nejaka special verzia; ja som mal kedysi 386-ku s diskom 128MB a bol som najvacsi king v okoli :-)
    kotyz avatar 6.4.2010 11:22 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    tak to samozrejme neni puvodni, ani tech 8MB RAM. to sem posbiral co mi po suplicich zbylo z tech predchozich co sem rozebral a vyupgradoval sem to az na pudu. na jedny mam widle 3.11 a myslim ze se mi povedlo i nakopnout grafiku (trident 9000D v isa) aby jela v 800x600 pri 256 barvach (a mam tam tapetu z ikspicek prevedeou do 256 barev, vypada to hustodemonsky krutoprisne). jeste sem si tam myslim hral s calmirou xp a dalsima vycoolovanejma aplikackama na tuzing vzhledu ala ikspicka. na tej druhej mam akorat dos a t602 s m602, ty sem se tolik nevenoval ...
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    kotyz avatar 6.4.2010 11:24 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    jinak naposledy byly zapnuty tak nekdy v roce 2007, mozna uz by dneska mrchy ani nenabehly ...
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    Grunt avatar 5.4.2010 20:44 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...

    WOW! Ty jsi psychopat! :-D "dobré"

    1. 10 bodů z 10. za úpravu. Normálně bych řekl, že se Hozna udeřil do hlavy, spadl ráno z postele a nebo je zas ožralý.
    2. Asi si koupim nějakou knížku od Jílka
      Celkem mně zaujala sága pana Jílka zde na ábíčku "O mých milenkách a lehkosti bytí", abych řek pravdu, celkem toho pána obdivuju a dokud jsem ještě relativně mladej moh bych se o "samičkách" něco přiučit. Říkejte si co chcete, mně po těch jeho zápiscích přijde jako "lehce přezrálá švestka" která je sice už měká, ale chuťově dobrá, zatimco já si připadám jako "švestka zralá", tvrdá, ale bez chuti... (což bylo od něj možná cílené)
      Každej holt nemůže bejt jako Šťopka, kterej musí před ženskejma utíkat za polární kruh, aby ho nevysály s poslední spermie...
      Když už je ta řeč o suchých švestkách, tak od pana Jílka zvláště doporučuji tuto knihu. Mam ji celou zkopírovanou v RAMce, takže nebude-li k dostání na pultech, můžu zapůjčit. Taková suchá švestka (v podobě p. Jílka), rozinky nebo dvě kostky cukru dovedou dodat slivovici či jinému vysoce-jakostnímu ovocnému destilátu zajímavou barvu a vůni, sladit (zaokrouhlit) chuť a dodat buket.
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    =^..^= AmigaPower® avatar 5.4.2010 20:55 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    od pana Jílka zvláště doporučuji tuto knihu.
    LOL! :-D
    Václav 5.4.2010 20:58 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    Ten camp zní dobře :) Je otevřen alkoholicko-linuxácké veřejnosti? (můžu donést i vlastní hadr na testování zpomalovače a samozřejmě nějaký ten víceprocentní materiál :)
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    =^..^= AmigaPower® avatar 5.4.2010 21:00 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    (můžu donést i vlastní hadr na testování zpomalovače...
    LOL! Málem jsem se utopil pivem :-D
    Václav 5.4.2010 21:06 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    A máš to! Konečně pomsta :D Moje klávesnice by o tobě mohla vyprávět.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    kotyz avatar 5.4.2010 21:13 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    hlavne at do toho zpomalovace (zumpicky) nikdo nespadne, je zakrytej jenom kusem eternitu ... :-D
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    Václav 5.4.2010 21:16 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    No co :) Tak aspoň bude komu se smát (při mé šikovnosti si teď zadělávám na problém).
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    kotyz avatar 5.4.2010 21:25 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    a to zas jo, sranda musi bejt. ale jestli mi pak ten nekdo zamaze koberec tak ho stahnu z kuze ...
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    xkucf03 avatar 6.4.2010 14:37 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    to jsem se chtěl zrovna zeptat, jestli tam bude eternet nebo wifi
    Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
    5.4.2010 21:50 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    Škoda že bydlím v takové díře, zatím jsem zvládl jen sraz ve Frenštátě (měl jsem ho taky pod nosem že), ale taky se dalo :). Alespoň jsem poznal budoucí majitelku abclinuxu :-D. Ale tebe jsme myslím taky stihli pomluvit :-D.
    Baník pyčo!
    kotyz avatar 5.4.2010 21:57 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    jak je daleko kunstat od frenstatu?
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    5.4.2010 22:03 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    Pročpak? Jinak asi 150 kilásků tvrdí mapy. Jsem ani neznal :).
    Baník pyčo!
    =^..^= AmigaPower® avatar 5.4.2010 22:07 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    A Kárlmarxštát? :-D
    6.4.2010 08:17 jozka | skóre: 19 | blog: jozkovo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    Ten je hned vedle Chemnitz.
    =^..^= AmigaPower® avatar 6.4.2010 10:27 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    Neznám, v chemii se nevyznám...
    kotyz avatar 6.4.2010 10:36 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    ja taky a jeste se nevyznam ani v matice, fyzice a nemeckym jazyku (z toho vseho sem bud propad nebo sem byl velmi blizko)
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    kotyz avatar 5.4.2010 22:16 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    ale, to je z jedny blby pisnicky ...
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    5.4.2010 22:18 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    Konkretne? Ja zas jenom z pisnicky znam Kunratice (mala ves, ukrad babe KUNDU pes) :).
    Baník pyčo!
    =^..^= AmigaPower® avatar 5.4.2010 22:23 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    Bundu woe! :-D
    5.4.2010 22:45 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    Je to kunda, to mi nikdo nevymluví ;P...
    Baník pyčo!
    kotyz avatar 5.4.2010 22:32 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    kdyz ja se za to stydim, ze sem poslouchal takovy blbosti ... :-D
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    5.4.2010 22:51 Václav HFechs Švirga | skóre: 26 | blog: HF | Kopřivnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    Heh, to bys asi měl :-D (našel jsem si na to na youtube). A já se naopak nestydím, že to neznám ;P.
    Baník pyčo!
    Jendа avatar 6.4.2010 00:20 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    Tak si to příště změř sám a nechlub se s tím v diskuzi…
    kotyz avatar 5.4.2010 23:28 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    ... baba krici narika a pes s kundou utika ;-)
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    Jendа avatar 6.4.2010 00:15 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    Už to není ves, ale část Prahy ;-).
    =^..^= AmigaPower® avatar 6.4.2010 00:34 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    To je jedno, ale ps(*y/i) tam furt kradou bundy...

    * doplň si co chceš
    =^..^= AmigaPower® avatar 6.4.2010 14:58 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    LOL! sem si ukop šuple vod DVD :-D
    xkucf03 avatar 6.4.2010 15:16 xkucf03 | skóre: 49 | blog: xkucf03
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    „To máš z toho života, jakej vedeš!“
    Mám rád, když se lidé přou, znamená to, že vědí, co dělají, a že mají směr. Frantovo.cz, SQL-DK, Relational pipes
    =^..^= AmigaPower® avatar 6.4.2010 15:38 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    Samotáři, Maciuchová
    ;-)
    kotyz avatar 6.4.2010 17:34 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    jako z mechaniky v kompu? tak tech mam asi 20 v ruznejch barvach, muzu ti naky nechat na dily ... ;-)

    jestli si si ukop u stolniho dvd prehravace tak to nemuzu slouzit, zkus to nak slepit vterinakem ...

    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    Salamek avatar 6.4.2010 15:13 Salamek | skóre: 22 | blog: salamovo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    uz ted je mi blbe z tech litru v budoucnu vychlastane vodky xD
    Skutečně nemám v plánu zničit Microsoft. Bude to jen zcela neúmyslný vedlejší efekt.
    =^..^= AmigaPower® avatar 6.4.2010 15:39 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    Nepiju tvrdý...
    6.4.2010 20:15 kotrcka | skóre: 23 | blog: Onééé 2 | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    ...uz dva dni
    Keďže tu účet nejde zrušiť, zmenil som si heslo na random a "zabudol ho".
    6.4.2010 15:44 Martinus | skóre: 21 | blog: martinus
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    Tyvole ten pytel hulení na tý fotce :-D

    Jinak řečeno - brutál!
    Free your mind and the ass will follow...
    6.4.2010 19:22 Dag | skóre: 25 | blog: bzuk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    Jsi mi pobavil!
    =^..^= AmigaPower® avatar 6.4.2010 19:41 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak nějak ze života...
    v jakym slova smyslu?

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.