abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 14:22 | Komunita

    Na YouTube je k dispozici videozáznam z včerejšího Czech Open Source Policy Forum 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 13:22 | Nová verze

    Fossil (Wikipedie) byl vydán ve verzi 2.24. Jedná se o distribuovaný systém správy verzí propojený se správou chyb, wiki stránek a blogů s integrovaným webovým rozhraním. Vše běží z jednoho jediného spustitelného souboru a uloženo je v SQLite databázi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 12:44 | Nová verze

    Byla vydána nová stabilní verze 6.7 webového prohlížeče Vivaldi (Wikipedie). Postavena je na Chromiu 124. Přehled novinek i s náhledy v příspěvku na blogu. Vypíchnout lze Spořič paměti (Memory Saver) automaticky hibernující karty, které nebyly nějakou dobu používány nebo vylepšené Odběry (Feed Reader).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 04:55 | Nová verze

    OpenJS Foundation, oficiální projekt konsorcia Linux Foundation, oznámila vydání verze 22 otevřeného multiplatformního prostředí pro vývoj a běh síťových aplikací napsaných v JavaScriptu Node.js (Wikipedie). V říjnu se verze 22 stane novou aktivní LTS verzí. Podpora je plánována do dubna 2027.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 04:22 | Nová verze

    Byla vydána verze 8.2 open source virtualizační platformy Proxmox VE (Proxmox Virtual Environment, Wikipedie) založené na Debianu. Přehled novinek v poznámkách k vydání a v informačním videu. Zdůrazněn je průvodce migrací hostů z VMware ESXi do Proxmoxu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 04:11 | Nová verze

    R (Wikipedie), programovací jazyk a prostředí určené pro statistickou analýzu dat a jejich grafické zobrazení, bylo vydáno ve verzi 4.4.0. Její kódové jméno je Puppy Cup.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 22:44 | IT novinky

    IBM kupuje společnost HashiCorp (Terraform, Packer, Vault, Boundary, Consul, Nomad, Waypoint, Vagrant, …) za 6,4 miliardy dolarů, tj. 35 dolarů za akcii.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 11
    včera 15:55 | Nová verze

    Byl vydán TrueNAS SCALE 24.04 “Dragonfish”. Přehled novinek této open source storage platformy postavené na Debianu v poznámkách k vydání.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 13:44 | IT novinky

    Oznámeny byly nové Raspberry Pi Compute Module 4S. Vedle původní 1 GB varianty jsou nově k dispozici také varianty s 2 GB, 4 GB a 8 GB paměti. Compute Modules 4S mají na rozdíl od Compute Module 4 tvar a velikost Compute Module 3+ a předchozích. Lze tak provést snadný upgrade.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:44 | Nová verze

    Po roce vývoje od vydání verze 1.24.0 byla vydána nová stabilní verze 1.26.0 webového serveru a reverzní proxy nginx (Wikipedie). Nová verze přináší řadu novinek. Podrobný přehled v souboru CHANGES-1.26.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    KDE Plasma 6
     (72%)
     (9%)
     (2%)
     (17%)
    Celkem 748 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    Stěžuj si a smiř se

    24.5.2010 21:27 | Přečteno: 1068×

    Občas narazím v komentářích případně v jiných blozích, zde nebo jinde, na útoky týkající se mé osoby, případně lidi, kteří se pohybují kolem mne. Kdysi dávno, mě tyhle útoky rozčilovaly, protože jsem měl pocit, že jsou ve své valné většině nespravedlivé, zlé, nepřející, zamindrákované. Postupem času, kdy jsem začal o všech těch útocích, rádoby kritických komentářích přemýšlet, přišel jsem na jednu věc. Píši je lidé, kteří mají nutkání s mnou a tím co dělám pořád zabývat. Jsou lidé, kteří mě sledují několik let. Několik let komentují moje počínání, moji odbornost, moje úspěchy a neúspěchy, rozebírají mé chyby ať v blozích či v životě. Je jich několik.

    Několik, kteří opakovaně a především anonymně, to vše o čem jsem psal v předchozím odstavci činí. Pominu-li kvalitu jejich komentářů, mohu zkusit rozumět jejich počínání. Některé skutečně zdánlivě nemusí bavit číst mé příspěvky. Nemusí, leč přesto je čtou, komentují. Lépe řečeno, nekomentují pouze urážejí. Jestliže bych rozuměl tomu co dělají zřejmě bych přišel na jednu věc. Ti lidé žijí zásadně ve sporech, které vyvolávají. Důvodem sporu je jednou náplň a kvalita příspěvku, podruhé morálka autora, potom například gramatika. Dosadím-li cokoliv, vše je prostředkem pro útok.

    Lidé mající potřebu útočit anonymně nevykazují přílišnou jistotu. Dáma, která píše maily pod nejrůznějšími nicky, poté v diskusi používá různá mužská jména, aby na svém blogu hodnotila kvalitu mých přítelkyň, partnerek, známých, ukazuje na velkou míru nejistoty. Komentátoři, kteří místo debaty k tématu debatují o mém morální a inteligenčním profilu, samozřejmě většinou pod anonymními přezdívkami, dávají neutuchající zájem o mou osobu. Což mě v podstatě těší. Odfiltruji-li jejich útoky, musím říci, že vlastně je má osoba zatěžuje natolik, že nemají zájem o nic jiného. Což je asi docela smutný život. Ale o mne jako o člověka zájem je. Jako lidé máme rádi zájem druhých lidí. Ani já nejsem výjimkou.

    Obviňování z agrese, obviňování z nepochopení, obviňování z nezájmu, vždy svědčí o jednom. Obviňující touží po přijetí, pochopení, společnosti. Stejně tak ti urážející, co snižují mou, případně něčí další inteligenci, dávají najevo jen jedno. Nejistotu, zda a jestli by ve věcné debatě uspěli. Potíž ovšem nastává v jednom. Já sám někdy s některými lidmi nemám potřebu diskutovat. Způsob diskuse, kterou ti jedinci používají je pro mne natolik nepříjemná, že ji odmítnu. Odmítnu a pokud „diskutující” chce diskutovat, pak vytvářím přirozené překážky, které vedou k zamezení diskuse. Pak nastupují urážky. Urážka je nejsnadnější možnost k manipulaci. Vyvést protivníka z míry, zesměšnit, ovládnout, ponížit a sobě dokázat svoji nadřazenost. Zbavit se tak napětí plynoucí z pochyb o sobě samém.

    Lidé, kteří byli v debatě odmítnuti, muži podobně jako ženy, mají potřebu sami sobě dokázat, že ono odmítnutí nebylo oprávněné. Stupňují svůj tlak, hledají argumenty a další možnosti jak rozšířit účinnost svých výpadů. Něchtěji už diskusi, chtějí odvetu za všechna příkoří, kterých se jim dostalo. Všechno je dobré. Rozumím jim. Osamělost, která z těch příspěvku čiší, je zároveň zdrojem rozhořčení, že zase jsou „bohatí a chudí.” Chudí na vztahy, chudí na krásu, někteří chudí i na zdraví, chudí na duchu, chudí na peníze, protože mají za to, že existuje nespravedlivost i těhle věcech a bylo by podle jejich mínění korektní, kdyby se ti úspěšnější tolik "nevytahovali a nerušili je svými úspěchy," nedávali tolik najevo svůj talent, tolik nepsali, nemalovali, neskládali muziku.

    Vždy méně úspěšní zdůrazňují všechny možné chyby těch úspěšných. A vždy mají úspěch toho druhého za jakýsi podvod. Trvají na korektnosti a trvají na tom, že by se měla nastolit ona výše zmiňovaná spravedlnost.

    Není-li tomu tak, označují vše co je jiné za čistou nespravedlnost. V hloubi duše závidí, protože se neumějí v tuhle smířit s tím, že okolí jejich konání nehodnotí stejně. Přáli by si být na místě těch úspěšných, přáli by si aby tribuny skandovali jejich jméno podobně jako tribuny fotbalových fandů skandují jména svých miláčků.

    Přáli by si být středem zájmů, těch dlouhonohých blondýn a nebo filmových hrdinů, kteří svým šarmem okouzlují ženy od dvanácti do dva a devadesáti let. Nejsou a tedy zavidí. To není výsadou jednoho národa, to je „výsadou” všech těch nesmířených se svým osudem, údělem. Nemají hlad, není jim zima, mají co potřebují, ale nemají jedno. Smířlivost.

    Smířlivost, která jim dovolí žít vlastní život a nemít náplní života jen nepřátelství, k těm co byli obdarováni třeba jen tím, vzbudit pozornost. Vzbudit pozornost čímkoliv. Dokonce vzbudit pozornost bez jakéhokoliv úmyslu ji budit. Musím říci jedno. Od jistého věku jsem zjišťoval, že budím pozornost. Nikdy jsem moc nechápal čím. Nejsem ani bohatý, nejsem ani vzhledově podobný filmovým hvězdám, nejsem ani nadaný natolik abych si mohl být jistý, že mě můj talent zajistí na několik let dopředu. Ono nadání vzbuzovat pozornost mi přineslo v dobách, kdy jsem mnohému nerozuměl, spoustu trablů. Když jsem porozuměl, pak spoustu přátel. I profesního uplatnění. Takže rozumím jejicjh počínání, že nesmiřitelnost, absence smířlivosti jim dává pohon a smysl k dalšímu životu.

    Nemusím z nikým soupeřit a přesto mám klienty, nemusím s nikým soupeřit a přesto mám příležitosti jak se uplatnit i jinde, než je třeba loď, psychiatrická léčebna. Nijak jsem se o svůj dar nezasloužil, pouze jsem se naučil rozumět těm, kteří tuhle schopnost nemají. Rozumím dámě, která má vysokoškolské vzdělání, literární ambice, že je jí divné, že já ano, já se prosadím a ona ne. Je to v onom daru. Provokovat aniž bych provokovat chtěl. Provokace není cílená, ale přesto na mnohé jiné lidi funguje.

    Chápu rozhořčení těch, co mají vysokoškolské vzdělání, napíší úvahu, ona se setká se zdvořilým zájmem. Někdy s holým nezájmem. Aby jim to nebylo líto, občas si jeden dva komentáře pod své příspěvky napíšou sami. Někdy je až dojemné si číst pod některými blogy komentáře, které zcela jasně prozrazují autora. Lidé takový příspěvek přečtou a než dočtou zapomenou i jméno autora. I mě se tohle stává při čtení některých příspěvků. Jsou krásné, gramaticky bezchybné, odborně na úrovni a vzrušující asi jako čištění zubů. Prospěšné, občas opsané, dobře vykradené, leč nevzrušivé. Návod k použití. Já napíši úvahu a vzbudím tolik rozhořčení. Rozhořčení, které mě neuráží. Oni se ptají, z jakého důvodu ten člověk tolik píše. Mají pocit, že kdybych méně psal, měli by více příležitostí se prosadit.

    Být pořád druhý, je nepříjemné. Být shledán hlupákem je také nepříjemné. Být někým, komu bez ostychu lidé říkají, že mu chybí nápad, vzrušivost, není nepříjemné, je pro ně ponižující. Všimněte si, že lidé kteří se stále považují za mravní autority a také tak vystupují, jsou v podstatě ve svém projevu zcela zaměnitelní. Naučili se ve škole a životě jistému slohovému vyjadřování a ať je pod jejich příspěvkem podepsaný kdokoliv, nemáte pocit, že to píší různí lidé. Jakoby jeden autor byl podepsán několika jmény.

    Dnes používají slogany, které mají vyjádřit jejich korektnost, zdůrazňují, že jsou témata o kterých se musíme vyjadřovat jen jedním způsobem. Korektně. Nikoho se nedotknou jen pouhým předpokladem, že by to mohlo být jinak. Sdělujete-li takovým lidem svůj názor, vždy se objeví tvrzení, že ve vaší přítomnosti se musí říkat jen ta vaše pravda.

    Ačkoliv čistě technicky si ti lidé nevšimnou, podobně jako ve skupinové terapii, že tím, že vyjádří tento názor, který není nijak korigován z mé strany, vládne demokracie. Sdělení „Ty říkáš, že se tu smí jen tvá pravda,” neodpovídá skutečnosti. Přemýšlím z jakého důvodu je nenapadne, že jen proto sděluji nějaký názor, jen z toho důvodu, že mu věřím, mám pro něj opodstatnění. Neříkám jedinou pravdu.

    Pravděpodobně lidé tohle tvrdící, vlastně chtějí říci asi tohle. Tím, že se mnou nesouhlasíš, mi říkáš, že moje vědomosti, moje názory jsou nekvalitní. Nekvalitní názory říkají a prosazují jen a jen nekvalitní lidé. Což samozřejmě tak není. Kvalitní lidé velmi často mají mylné názory. Jednoduše se mýlí. Být omylný, pro mnohé nejisté je ztrátou tváře. A najít svou tvář lze podle jejich mínění jen jedním způsobem. Ponížením druhého.

    Poukázáním na jeho nedostatky, zdůrazňováním toho, že bych si s tím člověkem nezadal. I tomuhle mohu rozumět. Možná je za tím zdůrazňováním jen obyčejná prosba o to, abych přišel, uznal jeho kvalitu a přijal ho jako přítele. Ano v terapii to udělám, protože tam je tohle u většiny klientů nutnost. V životě nepřijmu každého, protože přijmout každého není v mých silách. V terapii pokud jej nepřijmu přímo jako přítele, přijmu jej jako člověka v nouzi. Ale v mimo terapii na takové konání nemám. Maximálně je v mých silách jej nijak neurážet, případně s ním nevyvolávat spor.

    Ovšem pokud vyvolává spor, uráží takový člověk, pak musí počítat jak s obranou, protože ne vždy můžeme velkoryse odejít a ne vždy máme potřebu nechat na sebe kálet veřejně špínu bez odezvy a slova odpovědi. Nejsme každý den ve stejné kondici. Navíc, osobně si myslím, že dělat místo hulvátům i přesto, že jejich motivům rozumím, není příliš moudré.

    Udělat místo, jen ujistí ty hulváty, že je jim vše dovolené a bude vše podle jejich pravidel. Porozuměním určitého chování, ještě nevzniká povinnost jeho akceptace. A jedna důležitá věc. Opuštěním místa, někdy ztrácíme hulváty, ale i přátele a třeba i čtenáře. O což někdy těm hulvátům jde. Taková přání a úmysly druhých lidí nemáme žádnou povinnost akceptovat.

    Takže, pokud na jejich chování a úmysly následuje razantní odpověď, okamžitě si její příjemci stěžují na na naši nevychovanost. Ale stěžovat si mohou. Kde chtějí. Třeba ve svých blozích.

           

    Hodnocení: 46 %

            špatnédobré        

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    24.5.2010 22:43 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    ehm ehm, první ...
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    24.5.2010 22:45 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Si to seemikovi sebrala, bude plakat
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    24.5.2010 22:46 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    když mě se jinak nepřiřazoval ten blog do seznamu navštívených diskusí. Má číhat, však jsem mu nechala náskok.
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    25.5.2010 14:07 semiik | skóre: 4
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Semik ma smulu no :-( Mel byt rychlejsi
    24.5.2010 23:36 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    "Cyrile prosímtě, co cheš říct?"

    (nebrat prosím osobně, jen takovej rejpanec na délku zápisku ;-))
    24.5.2010 23:44 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Jen tak si popsat, duši vylít, srdci ulevit. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 24.5.2010 23:57 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    ...už jsem se tý spermoupírky konečně zbavil! :-D
    25.5.2010 00:02 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Jsi tvrdý chlap Jeníčku. Abíčko, kámoši a hospoda čeká. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    25.5.2010 07:11 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    ... a možná přijde i Mařenka...
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    xxxs avatar 25.5.2010 01:51 xxxs | skóre: 25 | blog: vetvicky
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    ved aj v kamasutre sa pise, ze zena ma zaujem, iba pokial ma chlap semeno. asi sa ti minuli zasoby.
    25.5.2010 07:10 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    sa ti minuli zasoby

    Hezký výraz. Celkem se hodí k tématu resp. názvu článku. :-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    25.5.2010 00:31 zulu
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Se Vám divím, že máte potřebu se k tomu tolik rozepisovat. I z toho by se dalo nelichotivě psychologicky indukovat ;) Ale to je jedno, já jsem taky podčlověk anonym.
    25.5.2010 00:51 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Klidně se divte, že se mi chce rozepisovat. Stejně jako se diví neznalí laici, kteří čtou články o Linuxu, nebo jiném Open source. Třeba někteří laici pochopí, že i to je součást profese, si urovnat myšlenky a zformulovat postřehy. Ale takoví rádoby amaterští psychologové, co si o psychoterapii přečtou něco na Wikipedii ti mají obvzlášť rozumu. Neříkám, že anonymové jsou podlidi. To je vaše dedukce, ale pokud se tak cítíte je mi vás líto.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    26.5.2010 05:20 zulu
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Teď se divím znovu. Hlavně, že jsme si ulevili.
    25.5.2010 09:37 Jirka
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se

    zdravim, inu stari Toltekove darmo nerikali ...nic si neber osobne...

    jinymi slovy: kdyz ti nekdo rekne ze jsi hlupak, a tebe to rozcili, tak duvod
    je ten, ze si myslis (ze se bojis), ze ma pravdu

    Jirka

    25.5.2010 12:02 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Jsem nevěděl, že jsou tu pamětníci starých Toltéků. By mohli dát něco do placu, něco ze starodávna.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    25.5.2010 15:54 Jirka
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se

    ..pametnici ne, ctenari..

    a do placu mohu dat jejich ctyri dohody :

    1 - nehres slovem
    2 - neber si nic osobne
    3 - nevytvarej si zadne domnenky
    4 - delej vse jak nejlepe umis

    Jirka

    25.5.2010 20:06 MVR
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Posledni!
    =^..^= AmigaPower® avatar 25.5.2010 20:13 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    ...pouze průběžně. ;-)
    26.5.2010 07:08 MVR
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se

    Posledni! Amigo, tesim se na vase legracni komenty.

    Nebo jste jeste zmordovanej?...(Jeste ziju!/Uz zas ziju!)

    =^..^= AmigaPower® avatar 26.5.2010 09:26 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Moje komenty už nebudou tak legrační, protože se teď z čistě ekonomických důvodů živím pouze instantní vtipnou kaší, bojím se proto, že mé vtípky budou poněkud suché...

    Zmordovanej nejsem, ale včera, když jsem slečně vysvětloval "bylo milo, ale stačilo", tak mně skoro znásilnila na lavičce mezi panelákama a to mezi 10-11, kdy se vracej lidi z hospody. Vyndala ho ven, dokonce tak na 2 sekundy navštívil i dutinu ústní, ale ubránil jsem se... ;-)
    26.5.2010 10:01 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Amigo, to zní přímo strašidelně! Ta musí být zoufalá.
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    =^..^= AmigaPower® avatar 26.5.2010 10:05 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Ta musí být zoufalá.
    A já?!
    26.5.2010 10:26 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    To Vás to Amígo nějak brzy přestalo bavit!

    Napřed hic, a pak... nic...?
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    26.5.2010 10:31 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    No jo Marcelo, když má takovou patičku, tak to leckterou pobídne prubnout. Ale ty konce. Jen aby se nám Amigo nevypařil do éteru. :-) Pro neviditelnost vyřazen. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 26.5.2010 10:44 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    No jako co vám mam napsat, že mi tak "sjela" ptáka, že ho teď mam jak vyždímanej ručník? Jak když vyndáte racka z tý pračky na ropu... :-D
    26.5.2010 10:49 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Ale no ták, erotoman vašeho formátu musí něco vydržet!!! ;-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    =^..^= AmigaPower® avatar 26.5.2010 10:51 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Co je moc, to je moc madam! :-(
    kotyz avatar 26.5.2010 11:23 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Radnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    sakra kam ty na takovy typy chodis? ty snad normalne po ulicich nechodej. to musi bejt naka podzemni sekta nymfomanek :-D
    Mul-ti-pass! | Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    26.5.2010 11:27 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    sakra kam ty na takovy typy chodis?

    Hádeje, kotyzi. Začíná to h..., končí to ..y :-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    kotyz avatar 26.5.2010 12:27 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Radnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    no mluvilo se o nejaky tajemny seznamce ...
    Mul-ti-pass! | Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    =^..^= AmigaPower® avatar 26.5.2010 12:28 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Ne, tohle je fakt z hospody...
    26.5.2010 11:29 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Si je pestuje jako krmivo pro kočky, když už nemůže, předhodí je kočkám. Ale bude muset začít chovat tygry :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 26.5.2010 11:46 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    ...mimochodem, mam nový vídeo s koťatama. ;-) Tak od 3:30 se z miloučkejch koťátek měněj na "space invaders" :-D
    kotyz avatar 26.5.2010 12:32 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Radnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    ta stranka chce po me registraci :-/
    Mul-ti-pass! | Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    =^..^= AmigaPower® avatar 26.5.2010 12:36 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Jako myslíš registrovaný partnerství?
    kotyz avatar 26.5.2010 12:44 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Radnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    email a heslo
    Mul-ti-pass! | Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    =^..^= AmigaPower® avatar 26.5.2010 12:49 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    LOL! ňákej fishing, jo? :-D
    =^..^= AmigaPower® avatar 26.5.2010 12:48 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Zkus tohle: http://devonrex.cz/
    kotyz avatar 26.5.2010 13:28 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Radnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    jo to uz funguje ;-) ten konec je jak z dvojky vetrelcu :-D
    Mul-ti-pass! | Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    kotyz avatar 26.5.2010 13:29 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Radnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    zvlast ty usi nasviceny tou led diodou z fotaku vypadaji demonicky :-D
    Mul-ti-pass! | Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    =^..^= AmigaPower® avatar 26.5.2010 13:36 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    ...vetřelci uši nemaj :-( (je do důsledek dlouhodobého vývinu, Phantom Alien jim je furt otáčel)
    =^..^= AmigaPower® avatar 26.5.2010 11:51 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    sakra kam ty na takovy typy chodis? ty snad normalne po ulicich nechodej. to musi bejt naka podzemni sekta nymfomanek :-D
    Chceš kontakt na nymfomanku? Ale je z Liberce :-( Jede 18-55 a dělá všechno kromě análu :-D
    26.5.2010 11:59 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Pořádná nymfomanka jede i anál, tak to je zase nějaký nedochůdče, co stačí utahat i tebe Jeníku. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 26.5.2010 12:09 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Pane jílek, no tak se nestyďtě, vždyť víte, že stačí napsat a vám ten kontakt dám samozřejmě taky. Hodíte jí link na svoje blogy "kundolapky" a zachvíli v TV uvidíme pirátku silnic na eR desítce, vám by určitě dala i do tý prdele... :-D
    26.5.2010 12:11 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Já Jeníku každý nedochůdče neberu. Jinak, nikdy sem ženskou nesháněl. Mě sháněj samy i když už jsem starší ročník. ...:-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 26.5.2010 12:18 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Mě sháněj samy i když už jsem starší ročník.
    To já samozřejmě na vás hluboce obdivuji, jak jsem dal mimochodem jasně najevo v poslední části svého příspěvku. ;-)
    Dalibor Smolík avatar 26.5.2010 23:54 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    To musela být ale kočka! :-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    =^..^= AmigaPower® avatar 27.5.2010 00:11 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Vy Dalibore, vy byste se na ní podíval a šel byste se přebalit :-D
    Dalibor Smolík avatar 27.5.2010 01:21 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Já jsem myslel, že při pohledu na ni by mi vypadaly všechny zuby! :-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    =^..^= AmigaPower® avatar 27.5.2010 01:28 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    LOL! Tenhle chlap mně jednou těma hláškama zabije... :-D
    Dalibor Smolík avatar 27.5.2010 01:44 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Hlavně takových superkrásek jsem už v životě viděl ..:-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    =^..^= AmigaPower® avatar 27.5.2010 02:01 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Tak o tom si netroufám pochybovat... ;-)
    Dalibor Smolík avatar 27.5.2010 12:53 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Jen tak mimochodem jsem kdysi pracoval v Centrotexu, to byla exportní firma na textilní zboží. Práce s modelkami byla samozřejmostí.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    27.5.2010 13:43 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Práce s modelkami s modelkami byla smozřejmostí, jo? No tak to musel být docela fajn job :-D
    Dalibor Smolík avatar 27.5.2010 16:01 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    jako každý jiný. Ale ty modelky byly příjemné zpestření.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    26.5.2010 13:56 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Koukám dneska máme něj. anální den. Napřed pan Jílek odkrágloval Džína na min. blogu tím, že ho tam poslal, vstoupím sem a zas je to tu.

    Ostří hoši... :-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    26.5.2010 14:08 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Marcelo, si tím zvyšují čtivost. Vyprávění na téma, co se dá zažít na tělu z hospody přitaženém je určitě to nejzajímavější, co mohli vymyslet. Ponechám stranou že zde Amígo nabízí ten samý kus těla mému drahému k pohrání, on je vlastně Amígo takovej velkorysej, i o to poslední by se evidentně rozdělil :-)
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    26.5.2010 14:12 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    No zlato, hele já zas všechno nemusím, hlavně jestli amigo chodí do čtvrtý cenový. To bych asi nerozchodil. Jen ten pohled. :-) Na to bych asi v sobě musel mít hodně rumu, jenže zas rum nepiju. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    26.5.2010 14:18 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Ale zlato, to nebylo zas tak o Tobě:-) O tom co si Amígo přivede domu nemám iluze, však to zde popisuje barvitě, ale jde-li mu hlavně o vyždímání nejen ručníku, tak je patrně dostatečně saturován ve svých potřebách, a ještě nás tím skvěle pobaví
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    =^..^= AmigaPower® avatar 26.5.2010 14:50 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    O tom co si Amígo přivede domu nemám iluze
    No madam, to byste se možná fakt divila co jde přitáhnout domu z putyky za libovku, tenhle kousek třeba nebyl zrovna nic moc, to je fakt, potřeba holt zvítězila nad vkusem...
    26.5.2010 15:06 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Naštěstí tohle fakt nemusím řešit, co se dá z hospody přitáhnout
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    =^..^= AmigaPower® avatar 26.5.2010 15:14 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    ...třeba "vopička" :-D
    26.5.2010 15:29 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Jeníku, ať sem domu přitáh cokoliv, věř mi, že vždy to bylo něco. V zájmu tvého duševního zdraví ti přátelsky radím, Přitáhni domu vždycky něco takovýho aby ses ráno nemusel bát, co to vlastně je. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    26.5.2010 15:35 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    tak teď nevím ..... To je asi pozitivní, tipuju
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    =^..^= AmigaPower® avatar 26.5.2010 15:39 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Tak to je jasný, zas zoufalec nejsem... :-D ...a navíc mam okouzlující charisma. ;-)
    =^..^= AmigaPower® avatar 26.5.2010 15:10 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    * * Chodím zásadně do sympatického prostředí. * *

    * * zahrádka * * * * * obsluha * * * * * * jezírko * * *
    26.5.2010 14:22 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    zažít na tělu z hospody přitaženém

    Safra, ještě nekrofilie tu nebyla! :-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    =^..^= AmigaPower® avatar 26.5.2010 14:47 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Stěžuj si a smiř se
    Amígo nabízí ten samý kus těla mému drahému k pohrání
    Pozor madam, to už by se mohlo jednat i o kuplířství, v tomhle já nejedu. A hlavně tenhle kus masa je jinej než ten co sem měl doma já. :-(

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.