abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 17:11 | Nová verze

    Byl vydán Nextcloud Hub 8. Představení novinek tohoto open source cloudového řešení také na YouTube. Vypíchnout lze Nextcloud AI Assistant 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 13:33 | Nová verze

    Vyšlo Pharo 12.0, programovací jazyk a vývojové prostředí s řadou pokročilých vlastností. Krom tradiční nadílky oprav přináší nový systém správy ladících bodů, nový způsob definice tříd, prostor pro objekty, které nemusí procházet GC a mnoho dalšího.

    Pavel Křivánek | Komentářů: 2
    dnes 04:55 | Zajímavý software

    Microsoft zveřejnil na GitHubu zdrojové kódy MS-DOSu 4.0 pod licencí MIT. Ve stejném repozitáři se nacházejí i před lety zveřejněné zdrojové k kódy MS-DOSu 1.25 a 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 24
    včera 17:33 | Nová verze

    Canonical vydal (email, blog, YouTube) Ubuntu 24.04 LTS Noble Numbat. Přehled novinek v poznámkách k vydání a také příspěvcích na blogu: novinky v desktopu a novinky v bezpečnosti. Vydány byly také oficiální deriváty Edubuntu, Kubuntu, Lubuntu, Ubuntu Budgie, Ubuntu Cinnamon, Ubuntu Kylin, Ubuntu MATE, Ubuntu Studio, Ubuntu Unity a Xubuntu. Jedná se o 10. LTS verzi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 13
    včera 14:22 | Komunita

    Na YouTube je k dispozici videozáznam z včerejšího Czech Open Source Policy Forum 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    včera 13:22 | Nová verze

    Fossil (Wikipedie) byl vydán ve verzi 2.24. Jedná se o distribuovaný systém správy verzí propojený se správou chyb, wiki stránek a blogů s integrovaným webovým rozhraním. Vše běží z jednoho jediného spustitelného souboru a uloženo je v SQLite databázi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 12:44 | Nová verze

    Byla vydána nová stabilní verze 6.7 webového prohlížeče Vivaldi (Wikipedie). Postavena je na Chromiu 124. Přehled novinek i s náhledy v příspěvku na blogu. Vypíchnout lze Spořič paměti (Memory Saver) automaticky hibernující karty, které nebyly nějakou dobu používány nebo vylepšené Odběry (Feed Reader).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:55 | Nová verze

    OpenJS Foundation, oficiální projekt konsorcia Linux Foundation, oznámila vydání verze 22 otevřeného multiplatformního prostředí pro vývoj a běh síťových aplikací napsaných v JavaScriptu Node.js (Wikipedie). V říjnu se verze 22 stane novou aktivní LTS verzí. Podpora je plánována do dubna 2027.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:22 | Nová verze

    Byla vydána verze 8.2 open source virtualizační platformy Proxmox VE (Proxmox Virtual Environment, Wikipedie) založené na Debianu. Přehled novinek v poznámkách k vydání a v informačním videu. Zdůrazněn je průvodce migrací hostů z VMware ESXi do Proxmoxu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:11 | Nová verze

    R (Wikipedie), programovací jazyk a prostředí určené pro statistickou analýzu dat a jejich grafické zobrazení, bylo vydáno ve verzi 4.4.0. Její kódové jméno je Puppy Cup.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    KDE Plasma 6
     (73%)
     (9%)
     (2%)
     (16%)
    Celkem 793 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník
    Štítky: není přiřazen žádný štítek

    Peníze se válí na internetu

    5.6.2007 02:36 | Přečteno: 2070× | Linux

    Věřte tomu nebo ne, je tomu opravdu tak. Peníze se dají vydělat i brouzdáním po internetu. Nevěříte? Věřte.

    Jak na to?

    Nejprve si založíte na stránkách www.paypal.com svůj účet (samozřejmě zdarma). Při registraci vyplňte uživatelské jméno, heslo, adresu a e-mailovou adresu. Po registraci se vám ukáže jakýsi rámeček pro přidání kreditní karty, tady dejte klidně "Cancel". Tím máte vlastní účet na paypal.com s kterým můžete různě na internetu nakupovat, přispívat na svobodné softwarové produkty :-) a hlavně na něj můžete dostávat platby (za ty si pak něco koupit, či si je nechat poslat domů).

    Tak a teď k tomu vydělávání peněz. Na internetu je spousta firem, které jsou ochotni vám za brouzdání internetem či klikáním na reklamu platit. Sám jsem to vyzkoušel a musím říci, že to opravdu funguje. Dnes mi na můj účet u paypal přišlo 37 dolarů za klikání na odkazy (ačkoliv jsem v to nedoufal).

    První takovou službou je SlashMySearch.com. Je to normální vyhledávač, něco jako Google.com. Vyhledávač není sice tak dokonalý jako ten od Google, ale za jeho využívání dostáváte přece peníze, tak proč ho občas nepoužít. Systém funguje tak, že se na stránkách SlashMySearch.com zaregistrujete (neodstraňujte prosím mou referenci z odkazu, vy o žádné zisky nepřijdete a já budu mít nějaké navíc) a pak si nastavíte stránku http://www.slashmysearch.com/earn/id/VAŠE_ID jako domovskou - vaše ID zjistíte po přihlášení se - (nebo si ji jen přidáte do záložek) a párkrát za den ji navštívíte, občas si něco vyhledáte a dostanete zaplaceno. Na hlavní stránce si vždy vlevo dole zkontrolujte, zda-li je tam zobrazen zelený puntík - ten signalizuje, že je sledována vaše aktivita. Na ostatních stránkách zobrazen není, ale aktivita je stále sledována. Také je tam odkaz na přihlášení - zjistíte pak kolik máte našetřeno. Aktivita ze kontroluje několikrát za hodinu. Za hodinu můžete nasbírat až čtvrt amerického dolaru. Peníze vám jsou zaslány automaticky každý měsíc a po dosažení hranice $20 na účet paypal (nezapomeňte vyplnit při registraci e-mailovou adresu stejně jako na paypalu). První platba se však uskuteční o trochu později (obvykle dva měsíce). Pokud se vám do programu podaří přihlásit někoho jiného (jako mě vás :-)), dostáváte peníze i za to, že surfuje on. On však o žádné zisky nepřichází.

    Další službou je adbux.org (opět tam nechte moji referenci, děkuji). Po zaregistrování se přihlásíte a v sekci "Surf Ads" klikáte na reklamní odkazy. Za každý odklepnutý dostáváte 1 cent. Stejnou částku dostáváte i za ty, co jsou pod vámi. Oni však také o nic nepřichází. Po odklepnutí odkazu se otevře stránka, počkáte, až se odpočítá 30 sekund (nebo taky ne, viz níže) a máte cent. Lze mít otevřenu jen jednu reklamní stránku současně, jinak se vám nezapočítají peníze (po 30 sekundách se neobjeví znak dolaru). Po navštívení stránky a znovunačtení sekce je odkaz škrtnut a vy víte, že tam už jste byli.

    A teď ten fígl s těma sekundama. Koukal jsem se do zdrojáku stránky - jednoduchý skript. Do adresního řádku napište javascript:var x=1; a zmáčkněte enter (popř. si vytvořte záložku). Tím byste měli zrušit timeout (na jednu sekundu, která je nutná, jinak se dostanem do záporných hodnot. Takto to dříve fungovalo na rapidshare, proč by to nemělo fungovat tady :-)

           

    Hodnocení: 38 %

            špatnédobré        

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    5.6.2007 07:25 kotrcka | skóre: 23 | blog: Onééé 2 | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Peníze se válí na internetu
    "Do adresního řádku napište javascript:var x=1; a zmáčkněte enter (popř. si vytvořte záložku)" - ja som si dal zalozku na tento blog. diky.
    Keďže tu účet nejde zrušiť, zmenil som si heslo na random a "zabudol ho".
    5.6.2007 08:09 neaktivni | skóre: 24 | blog: neaktivni
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Peníze se válí na internetu

    Pred lety jsem si takhle hral na jednom webu (uz si nepamatuju jeho jmeno), o kterem se psalo jak opravdu funguje a jak opravdu penize chodi. No a protoze jsem byl liny sedet u pocitace a klikat, udelal jsem si na to v Delphi program. Klikani fungovalo, ale z niceho nic asi za 14 dni ten web zrusili. Penize pak samozrejme neprisly.

    No coz, za mlada byl na takove blbiny cas. Ted musim vydelavat opravdu.))

    5.6.2007 08:10 Filip Jirsák | skóre: 68 | blog: Fa & Bi
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Peníze se válí na internetu
    Nějací podnikavci se živí tím, že podvádějí zadavatele reklam a nechávají uživatele klikat na reklamu (která jim je úplně ukradená, takže zadavatel reklamy z toho nemá žádný užitek), a další podnikavci podvádějí tyhle podnikavce. Takže podvod na druhou. A pak se divíme, že je reklamy čím dál víc, když je čím dál méně účinná. A že zadavatelé reklamy zkoušejí i tak zoufalé pokusy, jako je spam. Ach jo.
    Daniel Kvasnička ml. avatar 5.6.2007 08:16 Daniel Kvasnička ml. | skóre: 52 | blog: The Joys and Sorrows of Being an IT Freak | Ostrava
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Peníze se válí na internetu
    Penize se na netu vali, ale tohle je ten nejstupidnejsi zpusob, jak je sbirat. Nepripadne ti to ponizujici, jak osel behat za centikama rohazenyma na chodniku? Spocitej si, kolik casu jsi tomu venoval a kolik penez bys mel, kdyby ses v tom case venoval treba delani internetovych stranek a potrebne informace hledal v Googlu.
    FSF: “screw you for not wanting the stuff we produce”, People: “screw you for not producing the stuff we want."
    5.6.2007 08:49 Michal Vyskočil | skóre: 60 | blog: miblog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Peníze se válí na internetu
    Čtvrt dolaru za hodinu? Nechápu, jak tohle může někdo ohodnotit jako dobré! Vždyť všechny podobné pokusy za placené prohlížení reklam skončily neúspěchem a je to logické. Kdo má čas si nechat platit za sledování reklam? Ten, kdo nevydělává (protože 5 korun na hodinu většině lidí skutečně nestačí) a inzerované výrobky si stejně nikdy nekoupí ... Navíc ta struktura ala letadlo :-(
    When your hammer is C++, everything begins to look like a thumb.
    5.6.2007 09:44 happy barney | skóre: 34 | blog: dont_worry_be_happy
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Peníze se válí na internetu
    kto? skript na to snáď čas má :-)

    btw, dík za link, zaujímavé čítanie

    5.6.2007 10:27 Michal Vyskočil | skóre: 60 | blog: miblog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Peníze se válí na internetu
    No je jen otázkou času, kdy mu kvůli tomu zablokují účet, nebo přestanou posílat peníze vůbec. Ale kdo chce kam ...

    BTW: není zač (pro budoucí generace patička zněla "... ve Windows, kde lidem děláte laskavost, pokud po nich chcete peníze ... - Larry Wall")
    When your hammer is C++, everything begins to look like a thumb.
    5.6.2007 23:39 David Jaša | skóre: 44 | blog: Dejvův blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Peníze se válí na internetu
    Pak ten skript musí být napsaný tak, aby měl intervaly mezi kliky alespoň jako člověk. :-)
    Martin Stiborský avatar 5.6.2007 11:19 Martin Stiborský | skóre: 26 | blog: Stibiho bláboly | Opava
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Peníze se válí na internetu
    Já myslel že tohle bude nějaká parodie, ale jak koukám, je to asi myšleno vážně ...
    Kvík ..
    Filda avatar 5.6.2007 13:40 Filda | nejmenší velkoměsto
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Peníze se válí na internetu
    Ajvaj, jak malej Jarda. Kdyby si se radši věnoval JXPCommanderu udělal bys líp.
    Komix na Hovno
    5.6.2007 13:46 jm
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Peníze se válí na internetu
    Muzu tuhle sracku nekdo smazat? :-(
    5.6.2007 15:05 neaktivni | skóre: 24 | blog: neaktivni
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Peníze se válí na internetu
    ? politicky nekorektni ?

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.