abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 18:00 | IT novinky

    DuckDuckGo AI Chat umožňuje "pokecat si" s GPT-3.5 Turbo od OpenAI nebo Claude 1.2 Instant od Anthropic. Bez vytváření účtu. Všechny chaty jsou soukromé. DuckDuckGo je neukládá ani nepoužívá k trénování modelů umělé inteligence.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 14:22 | IT novinky

    VASA-1, výzkumný projekt Microsoftu. Na vstupu stačí jediná fotka a zvukový záznam. Na výstupu je dokonalá mluvící nebo zpívající hlava. Prý si technologii nechá jenom pro sebe. Žádné demo, API nebo placená služba. Zatím.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    dnes 04:44 | Nová verze

    Nová čísla časopisů od nakladatelství Raspberry Pi: MagPi 140 (pdf) a HackSpace 77 (pdf).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 01:00 | Nová verze

    ESPHome, tj. open source systém umožňující nastavovat zařízení s čipy ESP (i dalšími) pomocí konfiguračních souborů a připojit je do domácí automatizace, například do Home Assistantu, byl vydán ve verzi 2024.4.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 22:11 | IT novinky Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 20:55 | Nová verze

    Neziskové průmyslové konsorcium Khronos Group vydalo verzi 1.1 specifikace OpenXR (Wikipedie), tj. standardu specifikujícího přístup k platformám a zařízením pro XR, tj. platformám a zařízením pro AR (rozšířenou realitu) a VR (virtuální realitu). Do základu se z rozšíření dostalo XR_EXT_local_floor. Společnost Collabora implementuje novou verzi specifikace do platformy Monado, tj. open source implementace OpenXR.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    včera 17:22 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 0.38.0 multimediálního přehrávače mpv (Wikipedie) vycházejícího z přehrávačů MPlayer a mplayer2. Přehled novinek, změn a oprav na GitHubu. Požadován je FFmpeg 4.4 nebo novější a také libplacebo 6.338.2 nebo novější.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 13
    včera 17:11 | Nová verze

    ClamAV (Wikipedie), tj. multiplatformní antivirový engine s otevřeným zdrojovým kódem pro detekci trojských koní, virů, malwaru a dalších škodlivých hrozeb, byl vydán ve verzích 1.3.1, 1.2.3 a 1.0.6. Ve verzi 1.3.1 je mimo jiné řešena bezpečnostní chyba CVE-2024-20380.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    včera 12:11 | IT novinky

    Digitální a informační agentura (DIA) oznámila (PDF, X a Facebook), že mobilní aplikace Portál občana je ode dneška oficiálně venku.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 10
    včera 05:11 | Komunita

    #HACKUJBRNO 2024, byly zveřejněny výsledky a výstupy hackathonu města Brna nad otevřenými městskými daty, který se konal 13. a 14. dubna 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    KDE Plasma 6
     (68%)
     (10%)
     (2%)
     (20%)
    Celkem 564 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    HW novinky: podzimní přehled #2

    18. 12. 2017 | David Ježek | Hardware | 14321×

    Pokračujeme v přehledu novinek posledních týdnů v oblasti hardwaru. Dnes nás čekají první 10nm serverová CPU (pšššt: od Qualcommu), změny ve firemní politice MediaTeku, nová myš od Microsoftu i nová foto a video technika.

    Qualcomm uvedl až 48jádrové 10nm ARM čipy Centriq 2400 pro servery

    Qualcomm má rekordní příjmy, zisky i postavení na trhu. Nedávno odmítl 130 miliard dolarů od Broadcomu a uvedl novou serverovou platformu postavenou na vlastních ARM jádrech, kterých v procesoru je až 48 kousků. V tiskové zprávě se holedbá tím, že je proti současných Xeonům od Intelu lepší. Procesory pracují na frekvenci až 2,6 GHz. Firemní jádra Falkor odpovídají 64bit architektuře ARMv8, je zde 64kB+32kB L1 cache (instrukční+datová), 512kB L2 a až 60MB L3 cache, 6× DDR4-2666 (celkově až 768 GB), PCI Express 3.0 rozhraní o 32 linkách, 8× 6,0Gbit/s SATA atd. To vše v čipu o velikosti pouzdra 55×55 mm s 2808 kontakty.

    HWN

    MediaTek končí s nejvyššími typy ARM SoC, chce mít ty nejefektivnější

    Dá se říct, že se MediaTeku na poli nejvýkonnějších ARM SoC pro smartphony a tablety už posledních pár let nedaří. Poslední informace o letošním čipu Helio X30 (10 jader, 10nm FinFET výroba) je taková, že většina výrobců upřednostnila konkurenční čipy, zejména Qualcomm Snapdragon 835, který válcuje všechny (snad kromě Applu). Pouze Meizu osadilo tento čip do své aktuální vlajkové lodi mezi smartphony, nicméně MediaTeku tak nastal druhý problém v pořadí: stále má totiž na skladu dost předchozích SoC, čipů Helio X20 (10 jader, nepovedený proces 20nm planar u TSMC – viz neúspěšný „napůl-hi-end“ smartphone Kodak Ektra). Firma tak s ohledem na razantně klesající podíl na trhu a razantně klesající zisky boj vzdává a začíná soustřeďovat své síly naopak na nižší segmenty.

    Zde hodlá nabídnout řešení kvalitnější, než jakými disponuje Qualcomm. To je poměrně silné tvrzení, zatím navíc nepodepřené historickou zkušeností, ale pro tuto chvíli mu věřme. Qualcomm má vedle hi-endu na trhu vícero nižších čipů a jim by měl příští rok ve středním segmentu začít konkurovat MediaTek Helio P40. Bude vyráběn 12nm FinFET procesem (to je ten vylepšený 16nm FinFET u TSMC, jímž Nvidia vyrábí nejnovější GPU) a vedle čipů Qualcomm s cenou kolem 15 dolarů za kus má nabídnout srovnatelné parametry za 11 až 12 dolarů. Firma tak chce zvýšit svůj současný neblahý tržní podíl 15 % alespoň na 25 %.

    Microsoft představil myš Classic IntelliMouse

    I mezi odpůrci Microsoftu byla svého času velká skupina lidí, kteří měli v oblibě myši Microsoft, zejména model IntelliMouse Explorer 3.0. Microsoft chce po letech nešťastných hardwarových experimentů, které jej stály obrovské peníze, zkusit něco skromnějšího a na slávu této myši navázat modelem z něj vzešlým.

    HWN HWN

    Microsoft Classic IntelliMouse je myší s 3200dpi snímačem (HiDPI monitory poděkují), 1000Hz komunikací, USB 2.0 rozhraním, ale jinak veskrze klasickým vzhledem, rozměry 132 × 69 × 43 mm, hmotností 129 g, cenovkou 40 dolarů a dostupností v e-shopu redmondského obra.

    Sony A7R III navazuje na vlajkovou loď A9

    V rámci full-frame bezzrcadlovek drží Sony stále tři typové řady: kusy bez přívlastku (AX) jsou středním modelem, v tento čas je reprezentuje zejména vlajková loď A9 se zaměřením na pekelně rychlý a přesný autofocus a další související vlastnosti; kusy značené AXS mají sice nižší rozlišení snímače, ale troufnou si na doslova brutálně vysoké hodnoty ISO; a nakonec tu máme řadu AXR, která je spíše pro krajináře (a „podobnou havěť“), kterým nabídne co nejvyšší rozlišení snímače. Nový model A7R Mark III kombinuje snímač s velkým rozlišením s některými vlastnostmi pocházejícími právě z modelu A9, což jej činí hodně zajímavým.

    HWN

    Srdcem je opět 42,4Mpix snímač, což naznačuje, že pro 46Mpix čip osazený v zrcadlovce D850 má Nikon opět určitou časovou exkluzivitu (jako tomu bylo u někdejšího 36Mpix FSI CMOSu z modelu Nikon D800 / D800E). K dispozici je 399 AF bodů na snímači, snímání až 10 fps (v plném rozlišení) pro až 28 nekomprimovaných RAWů, resp. 87 komprimovaných. Nechybí dva SD sloty, jeden s UHS-I, druhý s UHS-II, větší akumulátor (až 650 snímků), nový hledáček (3,69M OLED). Dynamický rozsah těla je až 15 EV, stabilizace posuvem snímače umožňuje prodloužit expozice až o 5,5 EV. Video je zde ve 4k, snímá se ve formátu Super35 v rozlišení 5176×2924, které se pak přepočítává na 3840×2160, přičemž nechybí Hybrid Log Gamma / SLog-3. Nově Sony také podporuje multi-shot á la Pentax K-1 (ukládá 4 dílčí RAWy pro následné zpracování, tedy nikoli 1× fullRGB RAW). K dispozici je na těle také USB 3.1 typu C (velmi neobvyklé). Cenovka je opět „lidová“ … lehce pod 100 tisíc korun.

    Středoformátový Hasselblad (2017) a Pentax (2014) v testu DXO

    Organizace DXO stojící za jednou z těch propracovanějších metodik testování fotoaparátů nedávno zveřejnila dva důležité výsledky. Aktuální 50Mpix středoformátová bezzrcadlovka Hasselblad X1D v jejích testech dosáhla skóre 102 bodů, což z ní činí papírově nejlepší fotoaparát, který testem prošel. Legrační však je, že ji koupíte o něco dráž než 3 roky starou sf zrcadlovku Pentax 645Z, která dosáhla už tehdy na 101 bodů, nicméně DXO z určitých důvodů tento test nikdy nepublikovalo, takže nešlo o oficiální výsledek. Až nyní, když je o fousek lepší Hasselblad. Skoro bych až řekl, že všechny foto značky jsou si rovny, ale některé jsou si rovnější, výsledky si ale pochopitelně přeberte, jak sami uznáte za vhodné (sluší se v tomto kontextu dodat, že nejlépe v testech DXO dopadají mezi smartphony přístroje Google Pixel, které pro Google dělá HTC, která na foto části spolupracuje s DXO – osobně bych ale při pohledu na prezentované výstupy hodnotil trochu jinak).

    Sharp předvedl 8k kameru pro tokijskou olympiádu

    Když už jsme minule pohovořili o nové 8k kameře RED, nemůžeme vynechat ani pokrok realizovaný přímo v Zemi vycházejícího slunce. Sharp se s nově představenou kamerou soustředí nikoli ani tak na filmový průmysl, jako spíše na TV vysílání a celý potřebný technický řetězec. Japonsko bude v roce 2020 hostit v Tokiu olympijské hry a chce, aby šlo o první hry vysílané a zaznamenané v 8k rozlišení nikoli jako dílčí technologickou demonstraci (což bylo jak v Riu 2016, tak už i v Londýně 2012), ale plnohodnotně. Kamera Sharp 8C-B60A je tedy schopna záznamu videa v 7680×4320 s 10bit barvami a 60 fps, a to se snímačem standardního formátu Super35. Jako médium používá vlastní 2TB SSD cartridge schopné záznamu zhruba 40 minut 8k videa (video kodek Grass Valley HQX).

    HWN HWN

           

    Hodnocení: 80 %

            špatnédobré        

    Nástroje: Tisk bez diskuse

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    19.8.2022 19:30 george grace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: HW novinky: podzimní přehled #2
    I am george grace working for marketingbusinessweb PR consultant. With extra than 6 years revel in in PR and Digital Industry, helping groups to obtain dreams through streamilining the technique

    6.10.2022 09:46 perfectbabes
    Rozbalit Rozbalit vše Re: HW novinky: podzimní přehled #2
    I began late and passed eventually your blog and have been analyzing along. I figured I would leave my first remark. https://caramellaapp.com/private/A42VmvGgJ/uSkcyR4Pl/untitled https://biashara.co.ke/author/shamaizas/ https://community.onsen.io/user/izasshama https://forum.m5stack.com/user/shamaizas https://www.ukvape.deals/members/shamaizas/ https://www.radikaltechnologies.com/forum/profile/111833/ https://participa.fard.mil.do/foro/perfil/5451/ https://community.backtrader.com/user/shamaizas https://serviceprofessionalsnetwork.com/members/shamaizas/ https://courses.tommcifle.com/members/shamaizas/ http://giderosmobile.com/profiles/escorts-agency https://buddybits.com/members/shamaizas/ https://jobsinnigeria.careers/author/shamaizas/ https://bombardir.ru/profile/392992 https://www.edc17.com/community/profile/shamaizas/ https://www.storiedaerebor.it/community/profile/shamaizas/ https://chat.byoe.tv/read-blog/32618 https://richonline.club/read-blog/67605 https://social.mactan.com.br/read-blog/70330 https://www.tipsofwork.com/community/profile/shamaizas/ http://social.marksedgwick.net/blogs/13649/High-Class-Escorts-And-Beautiful-Call-Girls https://www.halfoffclothingstore.com/profile/izasshama/profile https://trove.nla.gov.au/userProfile/user/user:public:shamaizas/about http://foxsheets.com/UserProfile/tabid/57/userId/105521/Default.aspx https://findlocal.eu/author/shamaizas/ http://hellobiz.in/call-girls-service-at-very-cheap-rates-679852 https://www.katkoute.com/social/read-blog/50804_genuine-escorts-agency-book-young-sexy-escorts-girl.html https://www.crypto-city.com/profile-21099/ https://www.letsknowit.com/shamaizas22771 https://www.blogulr.com/shamaizas https://shamaizas.educatorpages.com/pages/about-me https://nap-sack.com/classified/escorts-service-neary-you https://onodo.org/visualizations/209943 https://quesanswer.com/profile/shamaizas/ https://larusa.org/groups/hot-and-sexy-escorts-book-hottest-escorts-service/ http://teamworkmatters.ocbmedia.com/members/shamaizas/profile/ https://lessons.drawspace.com/post/319497/i-go-by-shama-22-years-of-age-i-have-a-wonderf http://www.deol.it/UserProfile/tabid/43/UserID/81688/Default.aspx https://cs.astronomy.com/members/shamaizas/default.aspx https://www.pixiv.net/en/users/86503130 http://informed.com.pl/forum/viewtopic.php?p=34999#34999 https://www.syztmz.com/forum/profile/shamaizas/ https://ejurnal.stie-atmabhakti.ac.id/index.php/RMA/comment/view/78/4902/25349 https://monitorul.fisc.md/profile/shamaizas/ https://www.launchora.com/story/escorts-agency https://lovelinetapes.com/members/shamaizas/profile/ https://www.r-users.com/author/shamaizas/ https://www.myfishingreport.com/blog-view.php?id=989 https://www.maliweb.net/author/shamaizas https://www.lettingagenttoday.co.uk/community/company-profile/view/3260-escorts-agency https://www.cucinamancina.com/index.php?option=com_community&view=profile&userid=29490&Itemid=173 https://www.laplateforme.net/individus/shamaizas/ https://www.runnerspace.com/profile.php?member_id=551368 https://allods.my.games/forum/index.php?page=User&userID=109806 https://www.zythos.be/biercafe-2/users/shamaizas/ https://forwhiskeylovers.com/users/shamaizas https://www.ijimai.org/journal/user/56473 https://fundit.ie/user/103788 http://krachelart.com/UserProfile/tabid/43/userId/1211509/Default.aspx https://buyandsellhair.com/author/shamaizas/ https://www.schoepfsbbq.com/profile/izasshama/profile https://www.mojomarketplace.com/user/shamaizas-8NUMFDhi9z https://www.outdoorproject.com/users/shama-izas https://itmig.curie.fr/members/4480/profile https://steelpantherrocks.com/community/fanthers/users/103644 https://militaryscalemodelling.com/members/shamaizas/profile/ https://fun4friends.com/photo/194276/16570313334856/ https://social.studentb.eu/read-blog/32631 https://social.x-vendor.com/read-blog/51291 https://www.gofreewheel.com/profile/izasshama/profile https://www.atoallinks.com/2022/book-online-escorts-service-and-enjoy-your-night/ https://joyrulez.com/blogs/184948/Genuine-Escorts-Agency-Book-Young-Sexy-Escorts-Girl https://community.tccwpg.com/read-blog/109612 https://www.skok.in/2022/09/28/sexy-call-girls-at-your-doorstep/ https://shamaizas.reblog.hu/post-001 https://www.tm-town.com/translators/shamaizas https://jobwebrwanda.com/author/shamaizas/ https://www.sunlitcentrekenya.co.ke/author/shamaizas/ https://rosedalejobs.org/author/shamaizas/ https://www.proarti.fr/account/shamaizas https://aimsttp.org/cop/top-members/shamaizas/profile/ https://talkitter.com/read-blog/48832 https://jobs.cncf.io/employers/1458769-shamaizas https://brooklynneo.mn.co/posts/27417917 https://slotted.co/cxrl0ncw https://noti.st/shamaizas https://www.coupondetect.com/author/shamaizas/ https://wadline.com/shamaizas https://estudeidiomas.com/principal/profile/shamaizas/ https://www.leibundgutag.ch/User-Profile/userId/29088 https://www.marqueze.net/miembros/shamaizas/profile/classic/ http://profileplugin.com/profile/shamaizas/ http://learnchase.com/members/shamaizas/ http://kedcorp.org/UserProfile/tabid/42/userId/58429/Default.aspx https://creaspace.ru/users/profile.php?user_id=26937 https://www.yourdmac.com/members/shamaizas/ https://www.growswole.com/forums/users/shamaizas/ http://jobs.emiogp.com/author/shamaizas/ https://www.lamaisondelavachequirit.com/forums/participant/izasshama/ https://www.wine.cz/diskuze/uzivatele/shamaizas https://www.webqda.net/forums/users/izasshama/ https://ilm.iou.edu.gm/members/shamaizas/ https://de-a-arhitectura.ro/trainingmini/members/shamaizas/ https://www.didochat.com/read-blog/69287 https://www.shearnhrlegal.com.au/author/shamaizas/ https://www.amirite.com/user/shamaizas https://www.shivashantiyoga.com/forums/user/shamaizas/ https://cindyrushton.com/community/index.php?topic=621.new#new https://www.chinawuxiaworld.com/forum/topic/escorts-service-and-beautiful-call-girls/#postid-4534
    14.10.2022 07:17 Call Girls in Jaipur
    Rozbalit Rozbalit vše Re: HW novinky: podzimní přehled #2
    That's to zero in on your essentials for certain assessment going prior to making. Will in reality be possible to have the option instead of basically more in this way. Escorts Service in Jaipur Mumbai Call Girls Call Girls in Jaipur Jaipur Escort Escort in Jaipur
    14.10.2022 07:18 perfectbabes
    Rozbalit Rozbalit vše Re: HW novinky: podzimní přehled #2
    I like your post and all you share with us is significant and incredibly critical. I may have to bookmark the page so I can come here again to get you, as you have shown up. Escorts Service in Jaipur Mumbai Call Girls Call Girls in Jaipur Jaipur Escort Escort in Delhi
    14.10.2022 07:18 Call Girls in Jaipur
    Rozbalit Rozbalit vše Re: HW novinky: podzimní přehled #2
    You make such persevering brilliant focuses here that I read your article two or on various events. Your perspectives are as indicated by my own considering everything. This is a mind boggling substance for your followers. Gurgaon Escorts Service Chandigarh Call Girls Call Girls in Jaipur Delhi Escort Escort in Mumbai
    14.10.2022 07:29 perfectbabes
    Rozbalit Rozbalit vše Re: HW novinky: podzimní přehled #2
    I just discovered your weblog and expected to give that I have really thoroughly enjoyed the experience of looking at your blog entries. Considering, I'll be buying your feed and I trust you structure again soon. Jaipur Call Girls Call Girls in Mumbai Jaipur Escort Escort in Jaipur Delhi Escort Service
    5.12.2022 07:00 안전놀이터추천
    Rozbalit Rozbalit vše Re: HW novinky: podzimní přehled #2
    I'm jealous that you can think that it's amazing. Many people will be inspired by this article. I'm sure I did, too. I hope we can continue to share these good articles. Please visit my blog and read the article. 안전놀이터추천
    27.12.2022 08:47 shama izas
    Rozbalit Rozbalit vše Re: HW novinky: podzimní přehled #2
    Pretty good post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts. Jaipur Call Girl Number Any way I’ll be subscribing to your feed and I hope you post again soon.
    8.2.2023 07:58 Appslure
    Rozbalit Rozbalit vše Re: HW novinky: podzimní přehled #2
    13.2.2023 04:14 casinosite
    Rozbalit Rozbalit vše Re: HW novinky: podzimní přehled #2
    As I am looking at your writing, casinosite I regret being unable to do outdoor activities due to Corona 19, and I miss my old daily life. If you also miss the daily life of those days, would you please visit my site once? My site is a site where I post about photos and daily life when I was free.
    8.4.2023 08:32 Volume of a cube Formula
    Rozbalit Rozbalit vše Re: HW novinky: podzimní přehled #2
    Nice post The volume of the cube = (length × length × length) cm3 Or, Volume of a cube = (side × side × side) cm3 Therefore, Volume of a cube = (side)3. Volume of a cube Formula
    18.4.2023 08:55 토토사이트먹튀검증
    Rozbalit Rozbalit vše https://majortotosite.org/
    This is the perfect post.토토사이트먹튀검증 It helped me a lot. If you have time, I hope you come to my site and share your opinions. Have a nice day.
    8.6.2023 21:20 cokop33716
    Rozbalit Rozbalit vše Re: HW novinky: podzimní přehled #2
    Firemní jádra Falkor odpovídají 64bit architektuře ARMv8, je zde 64kB+32kB L1 cache (instrukční+datová), 512kB L2 a až 60MB L3 cache, 6× DDR4-2666 (celkově až 768 GB), PCI Express 3.0 rozhraní o 32 linkách, 8× 6,0Gbit/s SATA atd. To vše v čipu o velikosti pouzdra 55×55 mm s 2808 kontakty. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    19.6.2023 14:50 Joacknot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: HW novinky: podzimní přehled #2
    This is really informative.
    9.8.2023 04:47 토토사이트
    Rozbalit Rozbalit vše Re: HW novinky: podzimní přehled #2
    I have to thank you for the efforts you’ve put in writing this blog. I’m hoping to check out the same high-grade blog posts by you later on as well. 토토사이트
    9.8.2023 04:47 토토사이트
    Rozbalit Rozbalit vše Re: HW novinky: podzimní přehled #2
    Excellent post. I waѕ checking constantlү this blog ɑnd I am inspired! 토토사이트
    22.8.2023 07:34 토토사이트
    Rozbalit Rozbalit vše Re: HW novinky: podzimní přehled #2
    Regularity is the key. But it is not too easy, as has been designed to be. I am not an expert like you and plenty of times I feel really giving it up. 토토사이트
    22.8.2023 07:34 먹튀검증
    Rozbalit Rozbalit vše Re: HW novinky: podzimní přehled #2
    From there it was just making use of the talent at his disposal and it worked pretty well considering both QB’s that played for him during that time have proven to be average to below average at best. 먹튀검증
    22.8.2023 07:35 토토사이트
    Rozbalit Rozbalit vše Re: HW novinky: podzimní přehled #2
    I need a specialist on this area to solve my problem. May be that’s you! Looking forward to see you. 토토사이트
    30.8.2023 19:21 biobetgaing
    Rozbalit Rozbalit vše Re: HW novinky: podzimní přehled #2
    I will right away take hold of your rss feed as I can not to find your email subscription link or newsletter service. Do you have any? Please permit me know in order that I may just subscribe. Thanks. biogaming
    3.10.2023 07:50 먹튀사이트
    Rozbalit Rozbalit vše Re: HW novinky: podzimní přehled #2
    Finally I’ve found something that helped me. Appreciate it! After looking into a few of the blog posts on your website, I honestly like your technique of blogging. I saved it to my bookmark site list and will be checking back in the near future. 먹튀사이트
    25.11.2023 16:38 custom packaging boxes
    Rozbalit Rozbalit vše Re: HW novinky: podzimní přehled #2
    great content custom packaging boxes
    31.1. 10:48 architecte marrakech
    Rozbalit Rozbalit vše Re: HW novinky: podzimní přehled #2
    Atelier moka est une société architecture et decoration d’intérieur notre architecte offre des services professionnels comme la conception villa le suivi de chantier la construction des bâtiments publics et privés (on est basé sur la construction Marrakech construction Marrakech), votre architecture d’intérieur architecture d’intérieur pour l’aménagement de vos espaces intérieurs qui doit être fonctionnels esthétiques et confortables en jouant avec les volumes , la lumière, le mobilier et les matériaux tout en tenant comptent de contraintes techniques et budgétaires ,cependant notre profession ne se limite pas à cet objectif outre l’aspect esthétique général des bâtiments garantir la fonctionnalité la sécurité et le bien-être voilà à quel point l’essence de l’architecture est profonde. Meilleur des architecte marrakech
    12.2. 21:38 peacocktv.com/tv
    Rozbalit Rozbalit vše AWESOME WEBSITE KEEP UP THE GOOD WORK
    Awesome Website. Keep Up the good work. Regards, peacocktv.com/tv
    12.2. 21:40 JONES
    Rozbalit Rozbalit vše AWESOME WEBSITE KEEP UP THE GOOD WORK
    Awesome Website. Keep Up the good work. Regards, peacocktv.com/tv
    27.3. 06:00 marvin
    Rozbalit Rozbalit vše https://www.wpgio.com/how-to-use-men-hair-removal-spray-side-effects/
    Thank you! I'm glad you found the quote valuable. Indeed, connecting with others and learning from their experiences can be incredibly enriching. If you have any more questions or need assistance with anything else, feel free to reach out anytime. I'm here to help!

    As for potential side effects, hair removal sprays can cause skin irritation, redness, itching, or burning sensations, especially for individuals with sensitive skin. It's crucial to follow the manufacturer's instructions carefully and perform a patch test before using the product on a larger area to minimize the risk of adverse reactions. If you experience any severe or persistent side effects, discontinue use immediately and consult a healthcare professional.hair removal spray
    27.3. 07:39 marvin
    Rozbalit Rozbalit vše https://dahlcore.com/armed-security-guard
    Thank you! I'm glad you found the quote valuable. Indeed, connecting with others and learning from their experiences can be incredibly enriching. If you have any more questions or need assistance with anything else, feel free to reach out anytime. I'm here to help!

    Dahlcore Security Guard Services provides businesses and individuals with unparalleled security solutions characterized by enhanced deterrence, rapid response capabilities, comprehensive protection, professionalism, expertise, and customized security plans. With Dahlcore's armed guards on duty, clients can rest assured knowing their security needs are in capable hands, allowing them to focus on their core activities with peace of mind.Armed Personal Security New York
    29.3. 02:45 jake
    Rozbalit Rozbalit vše https://seacoastpw.com/gutter-cleaning-jacksonville/
    You're very welcome! I'm thrilled to hear that you appreciate the blog and articles. Your feedback is incredibly valuable, and I'm glad to know that you're finding the content helpful and informative. I'm always open to suggestions for new topics, so if there's anything specific you'd like to learn more about or if you have any questions, please don't hesitate to let me know. Your continued support is what motivates me to keep creating valuable content, and I'm excited to share more with you in the future. Thank you for visiting the blog, and I look forward to providing you with more valuable information in upcoming posts! Finding a top-rated gutter cleaning service in Jacksonville, FL, requires some research and evaluation. Here are steps you can take to find the best gutter cleaning service:Start by conducting an online search for gutter cleaning services in Jacksonville. Use search engines like Google or Bing and include keywords such as "gutter cleaning," "gutter maintenance," or "gutter inspection" along with "Jacksonville FL" to narrow down your results.gutter cleaning services jacksonville fl

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.