abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
AbcLinuxu hledá autory!
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×

dnes 14:33 | Zajímavý projekt

Blender Animation Studio zveřejnilo první epizodu z připravovaného animovaného seriálu The Daily Dweebs o domácím mazlíčkovi jménem Dixey. Ke zhlédnutí také ve 3D s rozlišením 8K.

Ladislav Hagara | Komentářů: 0
dnes 12:34 | Komunita

Aktualizovanou počítačovou hru Warhammer 40,000: Dawn of War III v ceně 39,99 eur běžící také na Linuxu lze o víkendu na Steamu hrát zdarma a případně ještě v pondělí koupit s 50% slevou. Do soboty 19:00 lze na Humble Bundle získat zdarma Steam klíč k počítačové hře Sid Meier's Civilization® III v ceně 4,99 eur běžící také ve Wine.

Ladislav Hagara | Komentářů: 0
dnes 00:22 | Nasazení Linuxu

Společnost Samsung oznámila, že skrze dokovací stanici DeX a aplikaci Linux on Galaxy bude možno na Samsung Galaxy S8 a S8+ a Galaxy Note 8 provozovat Linux. Distribuce nebyly blíže upřesněny.

Phantom Alien | Komentářů: 10
včera 23:55 | Komunita

Společnost Purism na svém blogu oznámila, že její notebooky Librem jsou nově dodávány se zrušeným (neutralized and disabled) Intel Management Engine (ME). Aktualizací corebootu na již prodaných noteboocích lze Management Engine také zrušit. Více v podrobném článku.

Ladislav Hagara | Komentářů: 0
včera 21:44 | Nová verze

Organizace Apache Software Foundation (ASF) na svém blogu slaví páté výročí kancelářského balíku Apache OpenOffice jako jejího Top-Level projektu. Při této příležitosti byl vydán Apache OpenOffice 4.1.4 (AOO 4.1.4). Podrobnosti v poznámkách k vydání. Dlouhé čekání na novou verzi tak skončilo.

Ladislav Hagara | Komentářů: 6
včera 19:22 | Pozvánky

Již příští týden - 26. a 27. října se v Praze v hotelu Olšanka odehraje OpenWRT Summit. Na webu konference naleznete program a možnost zakoupení lístků - ty stojí 55 dolarů. Čtvrtek bude přednáškový a v pátek se budou odehrávat převážně workshopy a meetingy.

Miška | Komentářů: 1
včera 13:44 | Nová verze

Bylo vydáno Ubuntu 17.10 s kódovým názvem Artful Aardvark. Ke stažení jsou Ubuntu Desktop a Server, Ubuntu Cloud Images, Ubuntu Netboot, Kubuntu, Lubuntu a Lubuntu Alternate, Lubuntu Next, Ubuntu Budgie, Ubuntu Kylin, Ubuntu MATE, Ubuntu Studio a Xubuntu. Podrobnosti v poznámkách k vydání.

Ladislav Hagara | Komentářů: 22
včera 13:00 | Komunita

MojeFedora.cz informuje, že Fedora 27 dostane podporu pro AAC. Podpora multimediálních formátů je ve výchozí instalaci Fedory tradičně limitovaná kvůli softwarovým patentům, ale desktopový tým Red Hatu se ji i tak snaží v poslední době co nejvíce rozšířit. Už nějaký čas obsahuje kodeky pro MP3, H.264, AC3 a nyní byl přidán také kodek pro další velmi rozšířený zvukový formát – AAC.

Ladislav Hagara | Komentářů: 2
18.10. 23:55 | Pozvánky

Spolek OpenAlt zve příznivce otevřených technologií a otevřeného přístupu na 145. brněnský sraz, který proběhne v pátek 20. října od 18:00 hodin v restauraci Time Out na adrese Novoměstská 2 v Řečkovicích. Jedná se o poslední sraz před konferencí OpenAlt 2017, jež proběhne o víkendu 4. a 5. listopadu 2017 na FIT VUT v Brně. Běží registrace účastníků.

Ladislav Hagara | Komentářů: 0
18.10. 21:44 | Nová verze

Byla vydána verze 5.2.0 multiplatformního virtualizačního nástroje Oracle VM VirtualBox. Jedná se o první stabilní verzi z nové větve 5.2. Z novinek lze zmínit například možnost exportování VM do Oracle Cloudu, bezobslužnou instalaci hostovaného systému nebo vylepšené GUI. Podrobnosti v seznamu změn. Aktualizována byla také dokumentace.

Ladislav Hagara | Komentářů: 2
Jak se vás potenciálně dotkne trend odstraňování analogového audio konektoru typu 3,5mm jack z „chytrých telefonů“?
 (11%)
 (1%)
 (1%)
 (1%)
 (74%)
 (12%)
Celkem 139 hlasů
 Komentářů: 7, poslední včera 23:06
    Rozcestník
    Štítky: není přiřazen žádný štítek

    Vložit další komentář
    David Watzke avatar 24.8.2009 00:16 David Watzke | skóre: 74 | blog: Blog... | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    odmítnutí hovoru a také

    Detail: pokud se nepletu, tady chybí čárka...

    Vypadá to slušně, hlavně to rozlišení mě zaujalo, to je podle mě dost pekelný...

    Jinak vidím, že seš/jste docela velkej fanda iPhone - nedávno jsem si s jedním hrál a málem mě z tý nepoužitelnosti kleplo, ale kdo ví, možná bych si časem zvyknul. Říkám to jen proto, že je o něm v článku zmínka až nezvykle často (podle mě).

    “Being honest may not get you a lot of friends but it’ll always get you the right ones” ―John Lennon
    24.8.2009 02:06 ms
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb

    Moja rec! iPhone sa nedal vobec ovladal, bol som z toho jelen, mozno casom by som si nejako zvykol, ale to sa mi este nepodarilo.

    Tiez som si vsimol nadmerne pouzivanie sloviciek typu iPhone... :)

    24.8.2009 09:26 jan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb

    Měl jsem iPhone pár dnů a šel z domu ,normální věci jako doručenka a radio jsou pro tento předražený stroj tabu, Nemožnost mít spuštěné aplikace na pozadí jak to umí symbiánové telefony taky iP chybí .  iP je nepraktický nedokonalý a předražený.Jdu si pro N97

    24.8.2009 10:37 Jirka | skóre: 36
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    Na druhou stranu má alespoň použitelnějšího e-mailového klienta než E71 (ta neumí synchronizovat víc než inbox a maily z IMAPu taky tahá podle bůh ví čeho). Webový prohlížeč je taky výrazně použitelnější než Opera Mini. Doručenky mi sice občas chybí, rádio ne. Ale kdyby to mělo takové seky jako symbianovské Nokie, tak bych asi zešílel.
    24.8.2009 12:22 petris_ | skóre: 12
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    RTFM! V Nastaveni emailu -> Nastaveni nacitani -> Objednani slozky si muzete nastavit, co vsechno nacitat.
    24.8.2009 14:09 Jirka | skóre: 36
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    Teď tu Nokii nemám u sebe, ale když jsem to zkoušel, tak byl problém s jinými, než systémovými složkami (labels se tváří jako složky) u IMAPu Google Apps. Nastavoval jsem to minulý týden a už si nepamatuji podrobnosti, jen to, že jsem se u toho telefonu dost potil - je to oproti Mac OS X Mobile o dost složitější. Až se k tomu zase dostanu, tak se v tom zkusím pohrabat více.

    Když mi poradíte, jak synchronizovat i tělo mailu a ne jen hlavičku, či jak si zvolit podle čeho má stahovat maily (nestahuje podle data doručení, ale podle data nahrání na server, takže když jsem mu tam nahrál jeho staré lokálně uložené maily, tak se mu stáhne vždy 30 nejstarších), tak změním názor. HTML maily taky nezvládá.
    Daniel Kvasnička ml. avatar 24.8.2009 13:31 Daniel Kvasnička ml. | skóre: 52 | blog: The Joys and Sorrows of Being an IT Freak | Ostrava
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    Upaluj si pro svou supr dupr Nokii... a nezapomen si k ni dokoupit podvozek.

    Mit cely svet takovou definici "normalnich" veci jako ty, odstehuju se na Mars...
    FSF: “screw you for not wanting the stuff we produce”, People: “screw you for not producing the stuff we want."
    Nikola Ciprich avatar 25.8.2009 16:13 Nikola Ciprich | skóre: 23 | blog: NiX_blog | Bohumín
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb

     no zrovna dorucenka mi neprijde jako neco zbytecneho..

    Did you ever touch the starlight ? Dream for a thousand years? Have you ever seen the beauty Of a newborn century?
    24.8.2009 16:29 Lazy
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb

    Mam Nokii 5800 se symbianem jako ma N97 a ovladani oproti iPhonu je hrozny, vsechno je hrozne zpomaleny a dost casto se stava ze se zasekne uplne. Nevim proc prohlizec internetu porad zobrazuje nastrojovou listu kdyz by mohla zajizdet nekam do strany, vubec je to cely nedodelany. Oproti iPhone ma treba multitasking ktery stejne nevyuzivam vzhledem k tomu ze aplikace neumi zobrazovat dulezite informace na zakladni obrazovce a pokud jsou treba pripojeny k netu nebo gps, rychleji vybijeji baterii. S iPhonem sem si hral zhruba hodinku a byl jsem nadsenej jak jde vsechno svizne a navic jak vsechno dobre vypada a jak je to udelane, na Nokii je vetsina aplikaci hroznych, vypadaji jak pred dvaceti lety, zadnej design a ergonomie.

    Nokie by mela lidi co navrhujou ovladani telefonu vyhazet a nabrat lidi kteri telefon pouzivaji, coz ti soucasni zrejme nedelaji a nebo pouzivaji telefon od jine znacky.

    No priste uz si Nokii nekoupim a nebo si ji nejdriv poradne vyzkousim.

    vlastikroot avatar 24.8.2009 11:57 vlastikroot | skóre: 24 | blog: vlastikovo | Milevsko
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    iPhone je good, jakmile vlezes do terminalu;-) ja jsem si s tim chvili hral, a snad krome nepritomnosi iwconfigu jsem se citil jak doma (apt na instalovani SW, mc na spravu souboru, links na web a kupa dalsich unixovych utilitek). GUI je dobry pro spravny BFU a to je podle me smysl jeho uspechu. Ale stejne freerunner rulez (nebo treba HTC s linuxem).
    Sg1-game | We will destroys the Christian's legion ... and the cross, will be inverted | IP 80.188.182.6
    24.8.2009 00:18 tuxmartin | skóre: 38 | blog: tuxmartin | Jicin
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb

    >> Váha telefonu je 150 g včetně nabité baterie.

    Kolik vazi vybita baterie? ;-)

    24.8.2009 00:51 Xerces
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    Wie bitte?
    24.8.2009 02:07 ms
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb

    Najprv ma to zaskocilo, ale potom mi to prislo ako neohlaseny "vtip" akurat bez smajliku.

    24.8.2009 08:05 Jirka
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb

    Ma kapacitu 1500 mAh, takze o 60 pikogramu mene.

    24.8.2009 21:22 Jan Martinek | skóre: 43 | blog: johny | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb

    Asi jsi to počítal takhle, že?

    1.5*3600/3e8² = 6e-14

    Ale ještě je potřeba to násobit napětím baterie, které může být řekněme 3,6 V.

    24.8.2009 05:07 deda.jabko | skóre: 23 | blog: blog co se jmenuje "každý den jinak" | za new york city dvakrát doleva a pak už se doptáte
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    jsem zmaten! pri cteni clanku jsem si pokazde, kdyz se objevilo slovo linux, udelal carku... a povazte, linux nebyl zminen ani jednou!

    fakt, co ma tento clanek spolecneho s linuxem?

    a jeste neco... zajimalo by me, jestli se jeste dneska delaji telefony, ktere nemaji rozmery a vahu betonove dlazdice...
    Asi před rokem se dostali hackeři na servry Debianu a ukradli jim zdrojové kódy.
    24.8.2009 06:19 vitr
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb

     ano dělají HTC hero je malý lehký a dokonce má i ten "linux"  :-)

    24.8.2009 09:21 Robert Krátký | skóre: 94 | blog: Robertův bloček
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    Recenze se chystá.
    24.8.2009 07:57 Robert Krátký | skóre: 94 | blog: Robertův bloček
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    fakt, co ma tento clanek spolecneho s linuxem?
    Nic. Podobně jako články o DNSSEC, IPv6, Googlu apod. Občas prostě vydáme článek, který se Linuxu přímo netýká. Jinak... tento článek bude mít dohromady tři díly a alespoň v jednom Linux bude zmíněn ;-)
    24.8.2009 08:18 cedrik
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    Hm, DNSSEC, IPV6 mají s linuxem společného docela dost. A to s jeho sítovou vrstvou. Ale N97 běží na Symbianu. Nic společného, kromě toho že to jde připojit do stejné sítě, ale to jde i lednička a fén.

    Ale jestli je N97 stejně použitelný tentonoc (jak to nazvat? sice to umí telefonovat, ale je to více než telefon)jako N96 kterou momentálně používám (nekoupil jsem jí, jen jsem náhodou šel kolem, když ji majitel vyhazoval a já jsem si rozflákal svého veterána), tak se k tomu ani nechci priblížit. Docela ho chápu. Proč ho vyhodil. To nejde popsat, to se musí zažít.
    24.8.2009 08:24 Robert Krátký | skóre: 94 | blog: Robertův bloček
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    DNSSEC, IPV6 mají s linuxem společného docela dost. A to s jeho sítovou vrstvou.
    Podobně jako se síťovou vrstvou třeba Windows 7, ne? :-). Nicméně, nechci pokračovat v tomto handrkování. Tento článek je prostě recenze chytrého mobilu. Spojitost s Linuxem tam není, nehledejte ji. Jsem přesvědčen, že není chyba, pokud na AbcLinuxu.cz čas od času vyjde článek, který "jen" představuje zajímavou technickou novinku apod.
    Václav 24.8.2009 09:46 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    N96 je katastrofa, měl jsem tu "čest" chvíli ho používat a nikdy víc. Navíc při své ceně, která je defakto stejná jako HTC Touch pro 2, který je parametry někde trochu jinde... Ovšem N97 jsem v ruce držel také a musím uznat že pro uživatele který se moc nechce starat o instalaci aplikací a přizpůsobování si telefonu (ve WinMo v podstatě nutnost) je to velmi dobré zařízení.
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    vlk avatar 24.8.2009 08:57 vlk | skóre: 22 | blog: u_vlka
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb

    no pekny offtopic, som sa musel dvakrat presvedcit ci som fakt na abclinuxu, ci to nieje nahodou mobilmania...

    You don't exist, Go away !
    David Ježek avatar 24.8.2009 14:09 David Ježek | skóre: 83 | blog: Mostly_IMDB | Poděbrady
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    upřímně, po téměř roce hardwarových novinek na abcl mě tyto reakce na článek celkem překvapují.

    jinak malé lehké telefony se dělají stále, bohužel např z vlastní zkušenosti mohu říci, že nokia začala šidit akumulátor.
    Grunt avatar 24.8.2009 14:33 Grunt | skóre: 22 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    No třeba se to dá odůvodnit tak, že Symbian je/bude Open Source, když už nic jiného.
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    24.8.2009 07:39 Ondrej 'SanTiago' Zajicek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb

    A nejdulezitejsi otazka - da se na to nainstalovat Linux?

    24.8.2009 08:04 JS
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb

    Zajimavejsi by byla ta N900, ktera pry bezi na Linuxu.

    Fluttershy, yay! avatar 24.8.2009 10:46 Fluttershy, yay! | skóre: 81 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    Tak až bude, ozvi se, prosím. ~_^
    27.8.2009 22:15 Tomáš Heger (geckon) | skóre: 62 | Praha/Valašsko
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    Chcete určovat, kdo povede vaši firmu? Ale prosím vás...
    Jan Drábek avatar 24.8.2009 09:44 Jan Drábek | skóre: 41 | blog: Tartar | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb

    Díky za recenzi (ne, opravdu to nemyslím ironicky).

    01010010 01000101 01010000 01101100 01001001 00110010 01000100 01100101 01010110
    Petr Tomášek avatar 24.8.2009 09:44 Petr Tomášek | skóre: 37 | blog: Vejšplechty
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    skrytý komentář Náš administrátor shledal tento komentář závadným.

    vulgární

    Zobrazit komentář
    vlastikroot avatar 24.8.2009 12:02 vlastikroot | skóre: 24 | blog: vlastikovo | Milevsko
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    +1 I kdyz symbian by mel byt brzy open source, je na nej port Qt. Ale neni nad freerunner (ktery bych tak strasne chtel ale nemam money).
    Sg1-game | We will destroys the Christian's legion ... and the cross, will be inverted | IP 80.188.182.6
    24.8.2009 16:10 R
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    FreeRunner je dobry HW a kopa nepouzitelneho SW.
    houska avatar 24.8.2009 16:15 houska | skóre: 41 | blog: HW
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    +1 (rikam jako exmajitel)
    vlastikroot avatar 24.8.2009 21:05 vlastikroot | skóre: 24 | blog: vlastikovo | Milevsko
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    -1 ja freerunner docela znam (jsem vicemene spravcem jedne takove masiny cloveka movitejsiho nez ja) a SW je to prece ten samy jako mame na desktopu, s par volacima aplikacema. A zrovna HW taky neni moc povedeny (fuj fuj glamo, ne a ne rozjet duke3d aby nebylo cely zluty a na displayi 4 a pulkrat). Je to podle me telefon jedine pro opravdu HC linuxaky, treba to jak se tam zachazi s bluetooth (BLUEZ, stejne jako mam treba na notebooku) nebo wifi (iwconfig), gps, ledkama, akcelerometrama (proste linuxackej pristup) ...
    Sg1-game | We will destroys the Christian's legion ... and the cross, will be inverted | IP 80.188.182.6
    mirec avatar 24.8.2009 15:53 mirec | skóre: 31 | blog: mirecove_dristy | Poprad
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    Mohlo tu byť spomenuté aspoň Qt pre S60 (aby to malo aspoň niečo spoločné s Linuxom).
    LinuxOS.sk | USE="-fotak -zbytocnosti -farebne_lcd +vydrz +odolnost +java" emerge telefon
    24.8.2009 16:10 ...............23 | skóre: 15 | blog: Various Stuff blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    Btw. nevie niekto kedy už konečne vydajú finálnu verziu?
    25.8.2009 09:36 elviin
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb

    Podle planu 2011.

    24.8.2009 21:48 TM
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    Nechápu, proč zde vyšla tato recenze. Na mě tady působí jako pěst na oko, prostě nepatřičně. Jediné co mě napadá je, že dovozce nebo výrobce zaplatil. Proti tomu nic nemám, jen postrádám příslušné označení článku (nebo jsem něco přehlédl).
    Autor by se alespoň mohl pochlubit, jak rozchodil synchronizaci Symbianového PIM s Linuxovým desktopem. Hádejte, jak to funguje - bídně :-)
    24.8.2009 22:07 Robert Krátký | skóre: 94 | blog: Robertův bloček
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    dovozce nebo výrobce zaplatil
    Ne.
    Autor by se alespoň mohl pochlubit, jak rozchodil synchronizaci Symbianového PIM s Linuxovým desktopem
    Recenze má více dílů.
    26.8.2009 10:33 Leoš Literák | skóre: 74 | blog: LL | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb

    Prijde mi to jako zpestreni obsahu.

    Zakladatel tohoto portálu. Twitter, LinkedIn, blog, StackOverflow
    Fluttershy, yay! avatar 26.8.2009 10:56 Fluttershy, yay! | skóre: 81 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    No, na druhou stranu... jeden týpek před lety dělal nějaký projekt o námořním loďstvu a pro zpestření pod něj přidal i říční loďstvo...
    corwin78 avatar 25.8.2009 10:09 corwin78 | skóre: 10 | Ostrava
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb

    Těším se na slibovanou recenzi Palm Pré... :-)

    Uživatel GNU/Linux # 420871 | Uživatel Kubuntu # 5516 | Česká pirátská strana - "Internet je naše moře...".
    25.8.2009 10:40 MarSarK | skóre: 23 | blog: marsark_linux | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb

    Kde se dá stáhnout ten AccuWeather widget co tam vidím nainstalovaný? Nikde nemůžu najít funkční link. Dík 

    Even a small adventure could be a beginning of a great journey.
    25.8.2009 16:11 ZeXx86 | skóre: 19 | blog: ZeXx86 blog | Orlová
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    Já osobně nedám dopustit na mou G1 s Androidem, narozdíl od iPhone se mi s tím pracuje řádově lépe a hlavně je ten OS otevřený. Kvůli neustálému vychvalování iPhone v článku jsem ho musel ohodnotit záporně - takto se hodí spíše někde na zive.cz
    ZeX/OS - http://zexos.org
    25.8.2009 17:33 Robert Krátký | skóre: 94 | blog: Robertův bloček
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    Takže kdyby byl článek stejný, jen se vychvaloval G1, tak bys hodnotil kladně? :-)
    25.8.2009 21:43 Jooky (inactive) | skóre: 39 | blog: Jooky | Bratislava
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    stymto suhlasim, jablko sa tam az moc casto spominalo ... hodnotit sa daj aj bez toho aby sa tak okato porovnavalo s inym produktom a ked uz sa porovnavat tak to chce sirsi zaber.

    Ja napr mam SE s UIQ symbianom, trojrocny telefon ma funkcie o ktorych iPhone ani nesnival a na slnku sa snim da vpohode pracovat. Kebyze chcem tak vpohode mozem dalej pokracovat v opisovani co na iPhone az tak dobre nespravili a pritom mat ako referenciu ovela "starsi" telefon (btw aj taku vec treba zvazit ze baterka sa neda vymenit a najblizsi servis je vo francuzku)

    ps: nechcem tu robit flamewar, len som chcel poukazat na jednu vec, len kvoli tomu ze iPhone je "IN" neznamena ze je najlepsi a kazdemu vyhovuje
    Fluttershy, yay! avatar 25.8.2009 21:48 Fluttershy, yay! | skóre: 81 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    On je totiž Palm Pre nejlepší, jak to tak čtu.
    26.8.2009 10:53 Dušan Hokův | skóre: 43 | blog: Fedora a další...
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    Podle komentaru koukam, ze tu je stale dost fanatickych linuxaku, kteri pravdepodobne nemaji zadny mobilni telefon, ktery neni extra super cool kvuli tomu, ze zrovna Linux frci. Takovi lide delaji Linux a komunite ostudu. Me se nahodou ta recenze libi, a i kdyz to je abclinuxu.cz nemusi byt v kazdem clanku slovo Linux. Normalni lidi co pouzivaji Linux, maji doma i jine zarizeni krome PC s linuxem a kdyz na tomhle fajn web travi nejaky cas, raid si prectou i o necem trosku jinem nez o svem oblibenem OS.
    26.8.2009 21:48 Mti. | skóre: 31 | blog: Mti
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nokia N97 – bílou na svatbu a černou na pohřeb
    Ok, ale v tom pripade nechapu kritiku na zpravicky ohledne Stoparova pruvodce :-P

    ... na svete neni spammer ten, co zavdecil by se lidem vsem... :-/

    (a k "recenzi" ... opravdu sem cekal ze bude popisovano jak tam rozjet opensshd :---) nebo aspon zkusenosti s pripojovanim se k pc... no, treba dalsi dil)
    Vidim harddisk mrzuty, jehoz hlava plotny se dotyka...

    Založit nové vláknoNahoru

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.