abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    včera 22:33 | Nová verze

    Byla vydána dubnová aktualizace aneb nová verze 1.89 editoru zdrojových kódů Visual Studio Code (Wikipedie). Přehled novinek i s náhledy a animovanými gify v poznámkách k vydání. Vypíchnout lze, že v terminálu lze nově povolit vkládání kopírovaného textu stisknutím středního tlačítka myši. Ve verzi 1.89 vyjde také VSCodium, tj. komunitní sestavení Visual Studia Code bez telemetrie a licenčních podmínek Microsoftu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 21:22 | Nová verze

    Proton, tj. fork Wine integrovaný v Steam Play a umožňující v Linuxu přímo ze Steamu hrát hry určené pouze pro Windows, byl vydán ve verzi 9.0-1 (𝕏). Přehled novinek se seznamem nově podporovaných her na GitHubu. Aktuální přehled her pro Windows běžících díky Protonu také na Linuxu na stránkách ProtonDB.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 19:33 | Nová verze

    Byla vydána verze 1.78.0 programovacího jazyka Rust (Wikipedie). Podrobnosti v poznámkách k vydání na GitHubu. Vyzkoušet Rust lze například na stránce Rust by Example.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 11:22 | Bezpečnostní upozornění

    Služba Dropbox Sign (původně HelloSign) pro elektronické podepisování smluv byla hacknuta.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    včera 11:00 | Nová verze

    Byla vydána nová major verze 8.0 textového editoru GNU nano (Wikipedie). Podrobný přehled novinek a oprav v oznámení v diskusním listu info-nano nebo v souboru ChangeLog na Savannah. Volbou --modernbindings (-/) lze povolit "moderní" klávesové zkratky: ^C kopírování, ^V vložení, ^Z vrácení zpět, … Tato volba je aktivována také pokud binárka s nano nebo link na ni začíná písmenem "e".

    Ladislav Hagara | Komentářů: 3
    1.5. 23:22 | IT novinky

    Před 60 lety, 1. května 1964, byl představen programovací jazyk BASIC (Beginners' All-purpose Symbolic Instruction Code).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 13
    1.5. 22:22 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 12.0 minimalistické linuxové distribuce (JeOS, Just enough Operating System) pro Kodi (dříve XBMC) a multimediálního centra LibreELEC (Libre Embedded Linux Entertainment Center). Jedná se o fork linuxové distribuce OpenELEC (Open Embedded Linux Entertainment Center). LibreELEC 12.0 přichází s Kodi 21.0 "Omega".

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    1.5. 12:55 | Nová verze

    Microsoft vydal novou velkou aktualizaci 2404.23 v září 2019 pod licencí SIL Open Font License (OFL) zveřejněné rodiny písma Cascadia Code pro zobrazování textu v emulátorech terminálu a vývojových prostředích.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    1.5. 05:33 | Nová verze

    OpenTofu, tj. svobodný a otevřený fork Terraformu vzniknuvší jako reakce na přelicencování Terraformu z MPL na BSL (Business Source License) společností HashiCorp, bylo vydáno ve verzi 1.7.0. Přehled novinek v aktualizované dokumentaci. Vypíchnout lze State encryption.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    30.4. 23:55 | Humor

    Spouštět webový prohlížeč jenom kvůli nákupu kávy? Nestačí ssh? Stačí: ssh terminal.shop (𝕏).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 20
    Podle hypotézy Mrtvý Internet mj. tvoří většinu online interakcí boti.
     (13%)
     (31%)
     (38%)
     (19%)
    Celkem 16 hlasů
     Komentářů: 3, poslední včera 19:48
    Rozcestník

    Docela dobrý mejdan

    6.10.2010 00:12 | Přečteno: 1553× | poslední úprava: 6.10.2010 08:24

    Jsem dnes měl to čemu vytrvale říkám „mejdan” a Rita „vítání nové knihy.” Nakonec, ona organizovala, Česká televize a městský úřad Praha/Kbely, financovaly promo akci, já jen skromně seděl u stolu a požíral chlebíčky a později trochu na podiu blábolil. Lidí přišlo stovka,takže v tomhle směru celkem úspěch. Také dorazila má dcera Katka s Votěchem. Vnukem. Ten se zcela nedávno naučil chodit, tak cestoval mezi stoly a dělal kukuč na přítomné. Z Abíčka dorazil Dalibor Smolík. Účast Katky a Dalibora a mých kamarádů mi udělalo radost. Veškeré mé spektrum čtenářů se objevilo. Starosta Pavel Ždárský měl úvodní řeč. Samosebou pochvalnou vůči mě.Přeháněl. Jak jsem mu údajně zachránil život.

    Pak jasně sdělil, že tiskárna jde na něj. Jo tomu se říká přátelství. Já si píši knihy a jiní platí jejich vydání. Promítli jsme jeden z dílů „Ze závislosti do nezávislosti.” Pod názvem „Léky jako past.” Ze slušnosti tleskali. Ale ne, přišel Libor Podhorský, který viděl všechny díly a ještě někteří další a tvrdili, že tenhle byl nejlepší z těch osmi veřejně promítnutých. Nevyvracel jsem jim to. Pro mne zatím pořád zůstává nejlepší „Fetka.” Pro Ivanu Sovišovou, která přišla i s manželem „Péčková past.” Inu dělali jsme na tom společně, ale každý máme své oblíbence. Ono udělat jedenáct dílů, tak aby se stejný líbil každému je nemožné. Alena Mülerová, šéfdramaturgyně zase preferuje jiný díl.

    Alena mi sdělila, že pilně pracuje na tom, aby příští se rok rozběhl projekt „Vyvolávač emocí„ který jsme zahájili natočením pilotního dílu v srpnu. Což mi udělalo radost. Domluvili jsme se, že se ještě do konce roku sejdeme, probereme kompletní tým další věci. Konečně, tým, který se při natáčení „Závislostí” vytvořil snad ještě neřekl poslední slovo. Nejen Vyvolávačem. Nápady by byly, historky také a představy o novém formátu také. „Kámoši” a komentátoři z Abíčka a odjinud budou mít zase co komentovat. Demokraticky. Ale myslím, že k tomu vytvoříme i nový způsob komentování. Tak, aby každý, kdo bude mít zájem, mohl říci i negativní ohlasy k práci samotné, ale aby se tam nedalo vyvádět, jako někteří vyváděli na „Rodině a já.” Potěším své „příznivce a příznivce Rity” Rita bude jako host natáčení koncem října a já jako komentátor a terapeut v listopadu. Už máme vše s Ivanou napsané.

    Byl hezký ten „mejdan,” ale bohužel jsem dnes ráno vyrazil v šest z domova a vrátil se po desáté večer. Celý den v blázinci a večer ještě skupinu a po skupině do Kbel. No přežil jsem to. Jak píši cítím jak ze mě padá napětí z toho jak vše dopadne. U těhle akcí nikdo neví jak dopadnou. Pavel byl bezva, že ač je předvolební čas, úplně si odpustil volební kampaň. Sám cítil, že by to nebylo fér vůči mě ani vůči lidem, kteří přišli z celé Prahy, nejen ze Kbel.

    Přemýšlel jsem v noci o posledních letech. Třeba i o tom jak mi moderní technika, dysgrafikovi umožnila psát. Jak vlastně internet mi umožnil publikovat. Jak texty, které mě samotnému se nezdály nijak zvláštní, připadají některým lidem hluboké a zároveň intuitivní. Jsem si vědom mezer ve svém vzdělání. Tedy především exaktním. Jak sleduji třeba debaty o ekonomii, uvědomuji si, že na vše v této oblasti jdu selským rozumem. Spočítám si „má dáti a dal” propočítám jestli na něco mám nebo nemám a hotovo.

    Také jsem přemýšlel v jaké bezvadné době žiji, že si mohu klidně vydat knihu, neinvestovat do ni nijak závratnou čásku a přitom získat kvalitního grafika a velmi slušnou tiskárnu. To že Pavel slíbil tu tiskárnu uhradit je bonus, i kdyby toho nebylo, nezruinovalo by mě to vydání. Nakonec, nepotřebuji ji stejně jako zelenou a bílou prodat co nejdříve. (Zelená „Ze závislosti do nezávislosti,” bílá „Svobodní v bolesti” a fialová „Lidé a manipulace.”

    Stačí, když jich prodám pár měsíčně a jedná se o stále čistý zisk. Díky internetu nepotřebuji distributory. Beztak uvažuji, až prodám tištené verze, že je převedu do PDF a umístím na net na stahování, za malý poplatek. Za ty peníze, co za ně dostanu, když budu mít čas a invenci, napíši nějakou další knihu, kterou si vydám pro radost. Je to pocit radosti, držet krásně vyvedenou knihu, jakou je právě dnes vítaná kniha „Lidé a manipulace.” Obálka, a na tom jsme se shodli s více lidmi se panu Botkovi skutečně vyvedla.

    Jak se chovám intuitivně, bez nějakého zvláštního vymýšlení složitých ekonomických postupu k podnikání, i terapii dělám hodně intuitivně i přesto, že mám skutečně načteno obrovskou spoustu psychologické a psychoterapeutické literatury, tři výcviky, tříleté teoretické studium, tak na konec se spolehnu na svou schopnost vidět a slyšet. Vnímat. Nebaví mě ty hluboké psychoanalytické rozbory, psané složitým jazykem. Nakonec si ale uvědomuji, že jak Freud, tak Jung například psali velmi čtivým a srozumitelným jazykem, kde dokázali svoje představy o terapii, světě, lidské psychice, hlavně u Junga, který je má leckdy hodně bizarní. Bizaarní, ale srozumitelný. Stejně tak srozumitelně i pro laiky píše Yalome, nebo Rogers. U nás Růžička. Mě baví uvažovat a psát právě bez nějakého zvláštního přemýšlení. Prostě píši a jako by psal ještě někdo druhý ve mě.

    Při poradě po ranní komunitě jsme si s Pavlou, jednou z našich mladých psycholožek, povídali, že oba máme rádi ten fenomenologický přístup, kde se děje a události jeví. Nakonec vlastně pro mne je naprosto nejpřirozenější. Lidé mluví, já poslouchám a nakonec se vše vyjeví. jejich strasti, které je od dětství až k dospělosti provází, jejich fóbie, jejich strachy z opuštění, odmítnutí. V komunikaci ve skupině při pozorném sledování členů skupiny, kdy si odpustím všechny diagnosy, všechny analýzy, se nakonec lidský příběh vynoří ze skrytosti. Lidé vám nemusí říkat, kdo jsou, kam směřují, nakonec je vše vidět. Není to hned, chvíli to trvá, ale vynoří se z oné skrytosti a je na světle. Pro terapeuta a co je důležité i pro klienta.

    Tenhle přístup funguje u všech druhů klientů. Od neurotiků, po závislé. I když většina závislých jsou v podstatě neurotiky. Ona neuroza se ztrácí u závislých po dlouhé terapii. Takže se léčí nejen symptomy závislosti, ale také vztahy, komunikace, sociální dovednost a další. Tak jsem zase rozepsal o něčem, co mě neustále nepřestává fascinovat. Fascinovat právě tou obyčejnou schopností vyjevit skutečnost a nazřít ji. Pak jen tak klientovi říci. "Tady vidíte, jak se ten váš život odvíjí, tohle se vám ukazuje." Jo jo.

           

    Hodnocení: 58 %

            špatnédobré        

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    6.10.2010 00:18 fred
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Pak jasně sdělil, že tiskárna jde na něj. Jo tomu se říká přátelství. Já si píši knihy a jiní platí jejich vydání. Promítli jsme jeden z dílů „Ze závislosti do nezávislosti.”

    mozna by tu dost lidi zajimalo, jak se tu v cesku vydava kniha, vcete otazek autorskych prav.
    6.10.2010 00:33 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    To se dá celkem dohledat na internetu, ale třeba o tom napíši blog.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    6.10.2010 06:39 rohlik
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Samochvala... Samochvala... Samochvala... Musite stale o sobe psat? Neni to castecne nejaka profesni deformace? Podobne na tom byl JXD...
    6.10.2010 10:58 karel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Oba hulici :-)
    6.10.2010 08:03 MVR
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Blahopreji, Jane. Uspech vzdycky potesi, zahreje, at je velky nebo maly. Jak je videt, pro nektere lidi hodne znamenas. S penezi se lide, obzvlast chlapi, neradi louci. Od p.starosty je ta tiskarna obdivuhodne gesto pratelstvi, zbytek tymu ti hraje do ruky. Co vic si muze clovek prat, nez mit skutecne pratele. Tak trosku ti je zavidim. Ale jen trosku, preju ti je.
    7.10.2010 06:55 MVR
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Neni mejdan jako mejdan. Tohle byl muj (Harley) mejdan.

    http://www.youtube.com/watch?v=eArAO0ugqOc
    6.10.2010 08:34 otec
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    "Pak jasně sdělil, že tiskárna jde na něj. Jo tomu se říká přátelství. Já si píši knihy a jiní platí jejich vydání."

    Ti "jiní" jsou v tomto případě daňoví poplatníci, nebo to pan starosta opravdu zatáhne "za své"? ;-)
    6.10.2010 08:42 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    nebo to pan starosta opravdu zatáhne "za své"?

    Za své kámo, za své. Starosta není žádná žebrota a faktura za tiskárnu, jsou pro něj drobné. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    6.10.2010 09:02 otec
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Jasně, chápu. Chtěl jsem se podívat, čím se pan starosta živí že je pro něj faktura za tiskárnu (hádám pár desítek tisíc) "drobné" a našel jsem toto:

    Začal šetřit městské peníze. A starosta se mu pomstil.

    Samozřejmě nesoudím člověka, kterého jsem nikdy neviděl, na základě jednoho novinového článku...tak jsem hledal dál a taky nic moc.
    6.10.2010 09:17 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    No jo, kdo hledá najde. Na mě už toho tady našli někteří anonymové. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    6.10.2010 09:43 medium
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Jako ze by modry ptak, bezelstny sponzor terapeuta, nemel cisty stit? Kamarad a jeho rodina jsou kovany Kbelaci, jinak basketovi fanatici, docela o situaci na radnici povypraveli. Janabrachismus vesele kvete.
    6.10.2010 10:30 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan

    Chtěl jsem se podívat, čím se pan starosta živí že je pro něj faktura za tiskárnu (hádám pár desítek tisíc) "drobn

    Pan starosta se netají tím, že je člověk zámožný. Dokoce to říká veřejně. Vidím, že jsou tu zase se střídající nicky psané jedním rukopisem. Tak si to chcípáčku užij. Ta závist je fakt svinstvo. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    6.10.2010 12:15 otec
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Zvláštní, píšu tu jen pod nickem "otec" a Vy v tom vidíte stejný rukopis jako u jiných nicků...:-) Nikomu nic nezávidím, jen mě zajímalo jestli pan starosta nechává svým kamarádům tisknout knížky z obecních peněz. Tím nadáváním se jen shazujete, ale mně osobně je to fuk protože žádného chcípáčka v zrcadle nevídám;-)
    6.10.2010 12:22 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan

    Bud neumíš číst, nebo nechceš rozumět. Když někde někdo veřejně řekne, že to jde na něj, zřejmě asi neříká a obecní úřad to zaplatí. :-) Taže tě považuji za duševního chcípáčka. Z nejrůznějších důvodů. :-)

    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    6.10.2010 12:47 otec
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Se čtením, popřípadě porozuměním psanému slovu máte problém asi Vy, věta:

    Nikomu nic nezávidím, jen mě zajímalo jestli pan starosta nechává svým kamarádům tisknout knížky z obecních peněz.

    odkazuje na čas minulý, tedy na začátku mě zajímalo jak to bylo s financováním tisku knihy. To jsem se poté dozvěděl a takto jsem reagoval na Váš komentář o závisti.

    Venku je dnes krásně, v práci se mi daří a svůj názor na Vás už jsem si udělal dřív, takže mě svými urážkami nemáte šanci rozhodit:-) Takže - hezký den přeju, žlučovitý geronte;-)
    6.10.2010 13:00 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan

    Jasně chcípáčku a myslel si to upřímně bez jakýchkoliv postranních úmyslů, nikoho ses nechtěl dotknout. :-) Takže jestli si pochopil z psaného textu, že je nějaký možný výklad jako, že by starosta někomu dal tisknout knihy z obecních peněz, ukaž mi to místo. :-)

    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    6.10.2010 15:33 otec
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Vzato do extrému - pokud by to pan starosta platil z peněz vydělaných starostováním, pak by to v podstatě obecní peníze byly. Pak by to, co po mně chcete ukázat, mohlo být obsaženo v "Pak jasně sdělil, že tiskárna jde na něj.". Ale to už bych si "trošku zapřeháněl" ;-)

    Mimochodem - když si teď poněkolikáté čtu tu citovanou větu, začíná mi slovní obrat "tiskárna jde na něj" připomínat výrazy jako "tak tu (tiskárnu) máme pořešenou", kapříci, melouny na stolech apod. Po přečtení článků, které jsem v souvislosti s panem starostou našel, by mě používání podobných výrazů v jeho zastupitelstvu ani moc nepřekvapilo.
    6.10.2010 16:01 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    No já nepochyboval, že charakter jako ty, si vždy najde ukázat "špínu" na sebelepším skutku. Takže když si trochu zafantazíruji, tak komentátor pod nickem ukázal charakter individua práce se štítícího až vlastně zlodějského. Proto ta znalost všech těch výrazů, které běžný člověk nezná a pokud je slušný ani nepoužívá. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    6.10.2010 17:21 medium
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Dám mu přes držku, hrozil pražský zastupitel Pavel Žďárský na dnešním kongresu kolegovi. 17.09. 15:14 | tn.cz / ČTK Pražský zastupitel a šéf klubu ODS Pavel Žďárský

    Konečně je jasné, kde terapeut čerpá podklady pro svůj vybraný slovník při oslovování protivníků v diskuzi :-)
    6.10.2010 18:27 BiS
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Konečně je jasné, kde terapeut čerpá podklady pro svůj vybraný slovník při oslovování protivníků v diskuzi :-)
    Nebo jaký výcvik a od jakého "terapeuta" má kamarád z mokré čtvrti Žďárský :-)
    6.10.2010 18:46 medium
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    No, ten oteklej xicht dost napovidá, třeba nam terapeut práskne lékařské tajemství, kolikrát už měl starostu na starosti. Za něco mu je určitě vděčnej, třeba, že ještě může kalit dál, pod odborným dohledem.

    Nebo nám terapeut napíše, že starosta je asketa, který se v životě sklenky něčeho ostřejšiho nikdy nedotkl :-)
    6.10.2010 19:07 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    tak co dělá starosta je jeho věc, ale podle tvýho psaní bych tipoval, že tu palici máš pěkně vyjetou. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    6.10.2010 17:53 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    ....všech těch výrazů, které běžný člověk nezná a pokud je slušný ani nepoužívá

    vy je neznate ? a pokud je znate jak to ze se povazujete za slusneho cloveka ? anebo je to tak ze nejste bezny obycejny clovicek a jako takovy mate privilegium nejen tyhle vyrazy znat a pouzivat ale i se v jejich smyslu chovat

    jak vy hned odhalite charakter individua práce se štítícího až vlastně zlodějského je opravdu zazrak jsem nevedel ze jste i jasnovidec

    vestite z kristalove koule nebo z karet ?
    6.10.2010 16:11 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan

    pokud by to pan starosta platil z peněz vydělaných starostováním

     

    Začnu asi používat výraz "logika anonyma z abíčka"
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Dalibor Smolík avatar 6.10.2010 12:27 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Pan starosta řekl jednoznačně a veřejně, že to zaplatil ze svého. Slyšel jsem to. Nemohu potvrdit pravdivost jeho slov, ale tomu, že by byl takový kaskadér, kdyby to nebyla pravda, nevěřím.
    Jinak tu psal někdo s nickem "dad", je tu určitá podobnost stylu. To jo.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    6.10.2010 15:40 otec
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    S "dadem" ani jinými nicky, se kterými Jílek bojuje, nemám nic společného, ale to se z pozice anonyma samozřejmě dost těžko dokazuje.

    Jinak můj původní komentář ohledně financování tisku knihy bylo jen takové lehké rýpnutí, nečekal jsem že se vůbec dočkám odpovědi (a už vůbec ne že budu mít tu čest nechat si od autora nadávat do chcípáků:-D).

    S přáním hezkého dne se pro dnešek loučím.
    Dalibor Smolík avatar 6.10.2010 15:53 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    ale to se z pozice anonyma samozřejmě dost těžko dokazuje.
    Já vím. Proto je možná lepší se registrovat. ;-)
    Jinak to "lehké rýpnutí" je dost vážné obvinění, kdyby se týkalo mě, tak bych se asi hodně bránil ..
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    6.10.2010 16:08 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    po precteni vasich nadavek v diskuzi muj zajem o vasi tvorbu opadl.

    No nezdá se. Jsi dost pečlivý ke zkoumání té tvorby, ale jak už jsem podotkl, opět kecáš. Při dalším blogu jistě budeš v prvních řadách komentujících. "-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    7.10.2010 15:55 karel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Priznavam, ze mi to nedalo. Kdyz Jilek mluvi o kapitalistickem podnikani, vzdycky zpozornim, kde je hacek. Napadlo mne si vyguglovat kandidaty ODS do podzimnich komunalnich voleb ve Kbelich

    - Pavel Zdarsky

    - Kristof Janek

    - Rita Nejtkova

    Hned se tomu bezelstnemu podnikani a prezentaci Jilka, za ktere podekoval Rite a zaplatil starosta, tak nejak lip rozumi. Kristalove ciste jako Standa Big :-), zejo terapeute? Docela si tady to svoje ucetnictvi obnazuje. Ted uz vim, co mel na mysli, ze kazdy ma sanci :-(
    7.10.2010 16:11 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Hned se tomu bezelstnemu podnikani a prezentaci Jilka, za ktere podekoval Rite a zaplatil starosta,

    Jo jo a ještě to ten starosta zveřejnil :-) Co tím chceš karlíku říct, že jsi debil? To nemusíš. To prezentuješ víc než dost. Ty asi fakt nemáš ani ženskou ani kamarády. :-) Jinak pro tvoji informaci, ten starosta mi dal 50 000 Kč na zelenou knížku v roce 2008. To žádný volby nebyly. A popsal jsem to Chudý terapeut a městská rada Stačí kousek sjet dolu a hned to najdeš závistivče. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    7.10.2010 16:14 karel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Klidek dedo, nikdo to nepraskne, ututla se to, jako modry ptaci vzdycky vsechno predtim...

    Stačí kousek sjet dolu - spravne asi melo bejt, ze ti staci se sjet, nebo uz opravdu mas pauzu?
    7.10.2010 16:25 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Ale karlíku kreténku, ty mi sloužíš tak krásně až žasnu, jak mi děláš reklamu: :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    7.10.2010 16:23 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Ana Karlíku, ty muj malý kreténku, každý má šanci oslovit někoho a požádat o podporu v oblasti jako je moje. Aby to neplatil daňový poplatník, ale jen ti, kteří na tom mají osobní zájem. Stejně jako si moji klienti platí terapii a neplatí ji daňový poplatník. Myslím tu mimo blázinec. Platí málo, ale mají na tom zájem, tak se starají. Víš to je výchova k samostatnosti a nikoliv k tomu aby se o ně někdo staral. Ten starosta nemusel dát nic, mohl mi říct jako jiní, že si mám požádat o grant. Ten by si mi zaplatil i ty. Na daních. A ještě y si musel zaplatit úředníka, který o tom rozhodne. Takže pokud umím sehnat peníze, lidi, rozmnožit penízeš, neprožrat je, vytvořit za to skutečné hodnoty, ještě státu zaplatit daně, pak klidně mohu zcela veřejně mluvit o svých aktivitách. Beze strachu. Vše je průhledné a bez podvodu.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    7.10.2010 16:31 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    tak to me podrz ja nevedel o co tady ve skutecnosti kraci /vyborna hospodynka nejtkova nezistne pecici strudly a opecovavajici terapeuta spisovatele cestovatele a myslitele tesne nad hrobem zatizeneho hypotekou??/

    asi si taky zagoogluji
    7.10.2010 17:52 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Googluj synu. Googluj. Přečti si všechny moje blogy.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Dalibor Smolík avatar 8.10.2010 08:58 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Potvrzuji, že je bezvadné mít hospodyňku, která po své práci občas upeče vynikající štrůdl nebo jinou dobrůtku. Někdo ale to štěstí nemá. To je fakt.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    6.10.2010 15:23 medium
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Pan starosta na vasich fotkach vypada jak neforemne tluste prase tesne pred porazkou, v neuveritelne odpornym kvadru. Takhle vypadal i pred nastupem do funkce/moci/vytahu k zbohatnuti?
    6.10.2010 21:59 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Co vám udělal? Vždyť je to docela sympaťák. Možná byste mohlo předhodit svůj portrét, medium. Abysme si smlsli :-).
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    6.10.2010 22:16 medium
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    az po dáme.

    Vazne - napred jsem myslel, ze to je ten jiny elegan z ODS - Jencik nebo Jancik. Jestli nejsou Jilkovi zakaznici, tak rychle budou. Vam se opravdu libi tahle otekla figura, vzdyt i Jilek vedle nej vypada jako stramak - duchodce.
    6.10.2010 22:26 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Já už zde byla předvedena v nafilmované akci :-). Takže je řada na vás.

    Co se týče figury, asi jí nevěnuji přehnanou pozornost, možná vidím na lidech hezkou duši :-).
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    6.10.2010 22:39 medium
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    To jste tedy vizionarka, kdyz to na tom mafianskym xichtu (to je citat jeho kolegu z ODS pri vyberu kandidatky pro Prahu) takhle citove poznate. Ja nemam tu vasi schopnost, ja vidim vypitej xicht, tak zvazuju, jestli

    1) driv chlastal s Jilkem

    2) Jilek ho mel na leceni v blazinci

    3) nyni chlasta pod terapeuticky vedenim Jilka

    4) ma tezkou nemoc, co mu za 8 let ve funkci nafoukla xicht a puvodne docela normalne stavenou postavu
    7.10.2010 16:32 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    3) ?
    7.10.2010 16:48 karel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    myslim, ze tomu rikaj odborne kontrolovany chlast, nejsem si jistej. Neco jako varianta, ze chlastas znovu, ale jenom trochu. Ja si myslim, ze to nejde, ale nejsem v tom honenej.
    6.10.2010 23:18 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Jasně, Marcelo, s tím se dá počítat, že někteří zde diskutující stále žijí v iluzi, že dobrý, charakterní člověk musí mít zároveň figurku jak lusk, a nemá-li oblečené padnoucí sako, zaslouží nejhlubší opovržení, jak nám zde ti, co vědí, jak všechno správně má být, vypráví. Jestli sem si někoho vážila pro moudrost, laskavost, pracovitost, jestli pro mne byl někdo zpodobněním mateřské lásky, tak to byla kamarádka, která by opravdu představu modelky nesplňovala, její tělo bylo velmi objemné a zahalované do mnohých různě barevných šatů, chemoterapie totiž z původně 50kilové dámy vytvořila dámu omnohem těžší, ale žila, a byla tu s námi dalších krásných 14 let. Pana Žďárského znám o pár let déle než Jan. Osobně se s ním nikdo z těchto anonymů v diskusi neutká, a opět naházet špínu pro to že nesplňuje čísi představy o dokonalosti je v anonymitě tak snadné ...
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    6.10.2010 23:29 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    ale zlato, mohli přeci přijít, zval sem je, mohli mi do tváře říct jaká jsem nula, předvést mi své svaly, mohli říct Pavlovi jaký je mafián, opilec, a vidíš, oni jen tak bezejměně napínají bicepsy. :-) Ty mají asi takové jako mají rozum.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    6.10.2010 23:48 medium
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    někteří zde diskutující stále žijí v iluzi, že dobrý, charakterní člověk musí mít zároveň figurku jak lusk, a nemá-li oblečené padnoucí sako, zaslouží nejhlubší opovržení,

    Priznam, ze od predstavitele obce + na promotion akci o abstinenci bych necekal bar s chlastem a humusacky nesednouci oblek. Skutecne ziju v iluzi, ze to je minimalne slusnost. Ze ma vsechny rysy alkoholika, vi jiste nejlepe pan terapeut, stejne jako neprozradi duvody jejich vzajemne vazby.

    No a dobry a charakterni clovek? K majetku prisel tezkou praci na radnici + rozvozem nocnich novin, aspon tak je spontanne ve Kbelech znam. No a o jeho politickem chovani staci otevrit materialy na webu ODS, to neni nic tajneho.
    6.10.2010 23:54 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    ´Ze si děláš takový starosti? Určitě chceš být starostou. Kandiduj proti němu a neschovávej se za anonymní nick. tedy jestli si troufneš, :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    7.10.2010 10:08 medium
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    asi posledni, co bych chtel delat, je politika. Davam prednost slusnemu zivobyti. Na to tluste prase se vari voda, v ODS i ve Kbelech, on to moc dobre vi. Trochu pretah naprah pri svem 'podnikani'.

    Muzeme si tady udelat sazku Jilku - rekneme do roka. Jinak se tady omluvim, ze jsem siril nepravdive info.
    7.10.2010 10:15 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Já tě mám zcela a kompletně i s těma sázkama na háku, co přetáh nebo nepřetáh o tom nic nevím, nehlídám drby.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    7.10.2010 10:18 medium
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    co přetáh nebo nepřetáh o tom nic nevím, nehlídám drby

    A to bys mel kapitalisto, nebo se svezes s nim, pokud to nebude ciste, nebo jak rikate vy panbickari - koser.
    7.10.2010 10:25 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    já se stýkám v rámci povolání s leckým komu by lidi běžně ruku nepodali, myslím, že Zdárský nepatří mezi ty co jim ostatní ruku nepodají. A ty si děláš takové starosti, že si říkám, kdy se asi potkáme a v jakým budeš stavu. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    7.10.2010 10:36 medium
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    kdy se asi potkáme a v jakým budeš stavu

    Lidi, se kterymi se ja potkavam, si vybiram. Fetku a alkoholika, i kdyz nyni v pauze, si do sve spolecnosti nevyhledavam. Jako terapeut bys mne jiste pochvalil. Smajlik.
    7.10.2010 10:43 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Tak minimálně tady o mou společnost stojíš a vyhledáváš ji. . :-) Ale nejsi sám. Nauč se dělat smajlíky. že ty nebudeš asi znalec jazyka html ani linuxu.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    7.10.2010 10:48 medium
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Jilku, nejenom blbej, ale bez smyslu pro humor :-( :-)
    7.10.2010 10:50 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Zatím se docela bavím, mě můj smysl pro humor vyhovuje. Pokud ne tobě, klidně si stěžuj, třeba na radnici ve Kbelích. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    7.10.2010 10:29 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan

    A to bys mel kapitalisto, nebo se svezes s nim,

    a tvým místě bych si dělal starosti především o sebe, zřejmě jsi dost závistivý a vypadá to že politický odpůrce Zdárského. Pochop blbe, že jsem terapeut, který pracuje ze sortou lidí, co jim v jistém okaqmžiku nezbývají než snášenliví lidé jako já, co je unesou, neodmítnou a z mnohých se díky mému neodmítnutí stanou slušní lidé. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    7.10.2010 10:21 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan

    asi posledni, co bych chtel delat, je politika. Davam prednost slusnemu zivobyt

     

    To tvdí kdejaký zloděj, jak je slušný, pracovitý a poctivý. :-) Takže podle toho jak si děláš starosti o Zdárského, tak bych si tipnul, že nebudeš nic moc. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    7.10.2010 10:34 medium
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Tvoje tipy mne nezajimaji, podle toho, jak si delas starosti o Zdarskeho, to vypada, ze jsou duvodne. Jinak, kdybys byl fakt terapeut, tak bys prece takove nesmyslne kecy presel s nadhledem mlcenim? Jedine, ze bys nebyl terapeut, nebo vedel vic, nez pises.
    7.10.2010 10:44 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Jasně, Janovi mohou tykat pacienti pouze po více než roce abstinence ....
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    7.10.2010 10:51 medium
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Existujou teta lidi, kteri s Jilkem nemaj nic spolecneho mimo tohodle chatu. On vesele tyka vsem, tak napodobne. Dekuji jinak za vysvetleni, co vas tatulda dela s pacienty, kdyz to neumi napsat sam.
    7.10.2010 10:53 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    mě se libí, jak s emnou zabýváš, tak neochvějně, asi tě moc soužím, najdi si terapeuta, zbaví tě té fobie na Jílka :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    7.10.2010 10:47 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Já si nevšim, že bych si o Zdárského dělal starosti, pokud vím, tak tobě leží v žaludku, pro mě je to kamarád a slušný člověk, co se bezva stará o Kbely. O slušné lidi si není třeba dělat starosti, ti se o sebe postarají sami. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Dalibor Smolík avatar 7.10.2010 11:31 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    pro mě je to kamarád a slušný člověk, co se bezva stará o Kbely.
    Kbely na mě udělaly dobrý dojem. Všude čisto, místa k parkování, silnice udržované. Jen bych se přimluvil za lepší směrovky do centra :-). Ale chyba může být taky mezi volantem a pedálem.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    Dalibor Smolík avatar 7.10.2010 10:11 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    na promotion akci o abstinenci bych necekal bar s chlastem
    Jéje. Já jsem ten chlast tam nějak přehlédl ;-)
    Ze ma vsechny rysy alkoholika, vi jiste nejlepe pan terapeut
    Víme všichni. Pan starosta veřejně prohlásil, že mu Jan Jílek doslova a do písmene zachránil život. Takže to není žádná tajná a konspirační informace.
    Jinak samozřejmě jeho osobu nehodnotím, neznám jej a Kbely jsou na opačné straně Prahy, než bydlím. Jen usuzuji z toho, co jsem viděl na akci.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    7.10.2010 10:16 medium
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Pane Smolik, vy tady jedinej mluvite vazne - skutecne byste se na promoakci, kterou porada radnice, oblekl jako starosta takovym zpusobem? Sel byste takhle obleceny na dulezite obchodni jednani?

    To, jestli pan starosta chlasta nadale nebo ne, je mi gancegal, to je jeho privatni zivot, a jestli ho Jilek zachranil - jenom dobre. Nezpochybnuji TUTO Jilkovu schopnost.
    Dalibor Smolík avatar 7.10.2010 10:43 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Určitě šaty dělají člověka :-), s tím souhlasím.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    8.10.2010 08:29 MVR
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Me se zdaji rysy p. Zdarskeho jako rysy cloveka ktery umi zit zivot naplno. Zda se ze s nim muze byt i legracka na kterou se rado vzpomina. Nezalezi na tom jak clovek vypada, jak se obleka, spis na tom co v nem je, na jeho schopnostech. Jako neschopny se mi nejevi. V dobrem nebo ve zlem (to je v kazdem z nas) je zrejme clovek jehoz je vhodnejsi posuzovat s respektem.
    7.10.2010 09:59 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    No jo, no, Rito. A já pořád čekám, až se medium ukáže a předevede, jak má slušně a slušivě vypadat člověk, a furt nic :-). Asi se nedočkám.

    A tak jako vizionářka mám trochu vize či obavu, aby samotné medium nevážilo metrák, nebylo brunátné v obličeji a oči jak tenisáky vlivem éterických nápojů ...

    Může samozřejmě ukázat jak to je, má jedinčnou příležitost šoupnout sem své foto :-).
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    7.10.2010 10:13 medium
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Zcela jiste vam dam svoje foto k dispozici, v okamziku, kdybych to uznal za valuable. Zatim podle vasich komentaru, i vyborneho popisu pana starosty - samotné medium nevážilo metrák, nebylo brunátné v obličeji a oči jak tenisáky vlivem éterických nápojů ... , k tomu nemam jediny duvod, i kdybych zkusil premyslet - davam prednost mladsim a hezcim holkam, davam prednost takovym, co nemaji za kazdou cenu ve vsem pravdu, davam prednost takovym, co neciti potrebu okamzite nekoho na chatu hodnotit. Tak uznejte, ze se mijime.
    7.10.2010 13:04 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Ach, děkuji za komplimenty :-).

    Jinak, myslím, že na hodnocení jste tady kápo Vy. Co předvádíte, "nemá chybu" :-).

    Vypadá, že jste znechucen kde kým. Prakticky asi všemi okolo. Stále máte možnost udělat něco pro nápravu stavu, a ukázat nám všem, jak to má být. Zkrátka jít příkladem. Vytřít nám zrak svou oslnivou krásou a noblesou. Z textu bohužel toto moc patrné není. Ale kdoví, třeba se za tím bizarním jedovatým bahnem skrývá Alain Delon...

    Tak nás nenapínejte!
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    7.10.2010 10:47 medium
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Pani,

    nevim, ktere jmeno u vas plati, stejne to je asi jen vymysleny nick pro registraci, abyste se lisila od nas, tupych anonymu. Samsynk komplytly dyfrent.

    Podival jsem se na ty vase fotky z prezentace. Kdyz vynecham humusacky styl obleceni starosty, opravdu mne zaujala fotka te pani z CT. Nedokazu si predstavit, ze bych prisel na jakekoliv pracovni jednani tak, jak vypada na vasich fotkach. Bud pan starosta jeste neudelal ve Kbelich chodniky, nebo CT neuveritelne spatne plati svuj personal. Co to ma na nohou za krusky, spinave, otlucene boty??? Asi odpovite, ze hodnotite charakter - jiste, to muzou ajtaci u PC nebo ucetni, zavalane sanony s papiry. Ale verejna prezentace?

    Tak jsem zvedav, zdali jste schopna objektivni odpovedi, nebo jenom vyplivnete jed, ze jsem si dovolil neco kritizovat....
    7.10.2010 10:52 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    a vy máte nějaké starosti o to, jak kdo vypadá a co má na sobě a kolik ho kdo platí. Teď běží na Nově nový seriál, "Dokonalý svět", tam byste se s těmito postřehy určitě uplatnil.
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    7.10.2010 11:05 medium
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Takze ze dvou variant - odpovedet vazne na to, co si myslite o vhodnosti obleceni te damy, nebo odpovedet jako Jilek, jste vybrala moznost b) - tj. neodpovedet a pokusit se o ironii. Zda se, ze jste prebrala terapeutuv slovnik i zpusob mysleni. Jiste k vasemu prospechu. Tak se s Jenikem dal bavte, co jineho taky v tomhle veku, ze. Jdu tvorit hodnoty....., cas opustit pelisek.
    7.10.2010 11:59 rit-gabriely
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Tak takhle si dama predstavuje modu. Ze se Jilek nevesel do kosile, to je jeho image, ale ty dve osobnosti verejneho zivota stoji za to, jeho kvadro i jeji botky :-)
    8.10.2010 08:55 MVR
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Boty jsou dulezity doplnek odevu. Nejlepsi jsou rozslapnute, pohodlne. Kdyz mi nove boty nadelaji puchyre nez se rozchodi, nestydim se navlict do starsich. Moje kamoska si dokonce vyrizla otvor v bote kdyz mela natekly palec na noze. Nikdo si toho nevsiml, naopak, zasmali se kdyz s tim palcem venku z boty zahybala, upozornujic je aby ji nahodou na nej neslapli.
    8.10.2010 09:39 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    :-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    7.10.2010 13:06 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Ano, Rito. Anebo by se medium uplatnilo ve funkci módní policie. Prodávat své postřehy do pestrých obrázkových časopisů, co se nad nimi kochají drbny u kafíčka :-).
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    7.10.2010 13:16 rit-gabriely
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Jestli se vam, resp. vasim vosoustum libi oblikat, jak pytel hoven, je to vase svobodna volba, holt pozustatek socialismu, kdy jste vsichni museli vypadat stejne, Marcela, Rita i Gabriela.

    Ted uz se trochu na obleceni i boty trochu da, ale to uz se asi vasi generace netyka - kostuju to na teplaky s vytahanejma kolenama a vikendove galeje na zahrade s mrkvi a kapustou :-)
    7.10.2010 14:44 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    kostuju to na teplaky s vytahanejma kolenama a vikendove galeje na zahrade s mrkvi a kapustou :-)
    Tak zahrádku mám, ale především pro radost a odpočinek, ne na galeje. Tepláky fialové, s dírkou na kolénku. ;-)

    A kdo nemá kam jezdit, tomu nezbývá než relaxovat o víkendu v obchodních centrech. Třeba ve fialových silonkách ;-).
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    7.10.2010 18:02 rit-gabriely
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    To je smutna replika, ani jsem nemel chut odpovedet. Ale kdyz teda uz:

    - jestli znate jenom variantu vikendu 'jezdit na chatu' nebo 'relaxovat v obchodnich centrech' (+ mozna PC chat), tak je mi vas docela lito. Ani jednu z techto moznosti jsem uz hodne dlouho nemusel pouzit, existuji totiz jeste dalsi varianty. Ale to uz asi neni pro vasi generaci, to by bylo prilis aktivni a komplikovane, uzivejte si teplaky, treba vam je nekdo zasije, to sporivi lide delaji, kdyz jim ta kvalita z Holesovic odejde ;-)
    7.10.2010 20:04 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Ale zlato, chata je jen jedna za možností, jak se odreagovat, pobýt ve zdravějším prostředí a v klidu. Za ty tepláky se nestydím, přiměřený outfit pro volný čas.

    A teď pozor, zhluboka se nadechněte, vydechněte. Představte si, že občas obuji i holínky! Hrozné, vidte :-)

    PS: Jestli střídáte kabáty tak často, jako nicky, musíte být skutečně elegán.
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    Dalibor Smolík avatar 8.10.2010 09:14 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Marcelo, nerad hodnotím tady lidi, protože má každý nárok na určitou důstonost a svobodu. Ale tady mi připadá, že zejména rit-garbriely je nesmírně žlučovitý člověk, který kolem sebe šíří obrovskou vlnu nenávisti, anti-empatie a nulovou toleranci vůči jiným. Asi jde o zamindrákovaného mladého člověka, ale možná se mýlím. Třeba se jen tímto baví. Ale chtěl bych jej upozornit, že život utíká strašně rychle, nedávno mi taky bylo dvacet pět a myslel jsem si, že to bude takto napořád. Neuvědomuje si, že lidé po čtyřicítce, ale i šedesátce žijí normální život, jen třeba všichni neprovozují paragliding ..prostě studují, pracují, užívají si s partnery/partnerkami, jdou na pivo nebo jen na pokec. Ale přeji dotyčnému mladíkovi(?), aby z takového nazírání na svět vyrostl, protože bude jednou nerudný, zapšklý dědek. Ale teď mu přeji konečně nějakou partnerku a úspěch v práci a nějakou korunu, aby viděl svět optimističtěji. Tak. Howgh. :-D
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    8.10.2010 09:42 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    život utíká strašně rychle
    A o to víc si vážím těch, kteří si dokáží celý život pěstovat nadhled a vlídnost, nezatrpknou. K takovým patříte díkybohu i Vy. :-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    9.10.2010 21:27 MVR
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Kdepak, zasivat sexy dirku na kolinku, to se nedela. Spravne jich tam ma byt nekolik, vytazeny pod bradu, podvazany paskem, vytahany triko proderavely jak cednik. Hned se nejaka dobra chlapska duse slituje, pomoc nabidne, jungli preryje, okoli zvelebi, travu pokosi, vybornym obedem/veceri na zaver pohosti. Neni nad pracovitou zenu.
    10.10.2010 10:28 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Myslíte Milado něco podobného jako to bylo v téhle pohádce? :-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    8.10.2010 08:01 MVR
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    ...vypada jak neforemne tluste prase

    Ono to jde nekdy s povolanim. Muj byvaly kolega nas prisel navstivit. Neupraveny, pribral hodne na vaze. Chlapi se do nej trochu se zavisti pustili jake ma vyborne misto ze je vyzranej jak prase. S delegacemi se nazere, napije, z fleku by si to s nim vymenili. Jirka jim odpovedel at to zkusi, misto je volne, prave pozadal zpet o misto u nas. Penize nejsou vsechno, je to zivot nanic. Manzelka se s nim rozvadi. Prichazi domu az k ranu, vyspi se z opice, narve do sebe prasky a jde vitat dalsi delegaci. Deti pomalu nezna, ma nabeh na cukrovku, neni mu dobre, usmivat se a bavit hosty musi, i kdyby nektere nafoukance nejradsi uskrtil.
    Dalibor Smolík avatar 10.10.2010 22:31 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Jo. Ať si to každý vyzkouší. Nic není zadarmo ..
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    6.10.2010 13:38 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    díky za hezky nick se mi libi si ho necham
    6.10.2010 13:44 auditor
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    aby te nekdo nepredbehl, co nemas zaregistrovany, to nemas. Zalezi, v jake oblasti to chces pouzit - nekde nick v negativnim vyznamu 'praskace' neni to nejlepsi. Treba na radnici ve Kbelich, tam to evidentne starostovi vadilo, tak se tam neuchazej o misto s timle nickem
    6.10.2010 16:47 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    uz jsem na to myslel ze by me moh nekdo predbehnout nevadi bude nas vic tech Novaku a pak to na radnicich nebudou mit tak lehke s tema svyma spinavejma cachrama a nejen na radnicich - ti tlstosi / tzv kapitalisti /
    Dalibor Smolík avatar 6.10.2010 08:40 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Jane, byl to velmi pěkný a povedený večer. Atmosféra byla úžasná a účasta taky hojná. Asi jste tomu s Ritou věnovali opravdu čas a přípravu. I lidé, co s tebou vystupovali byli profíci :-)
    Ten díl, co se vysílal, byl podle mého názoru skutečně nejlepší. Ona asi léčba "šokem" je v takových případech účinná ..
    Jen při odjezdu jsem se nějak nemohl vymotat ze Kbel :-) .
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    6.10.2010 08:44 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Dalibore, tohle má na svědomí celý Rita. Já jsem opravdu jen přijel a účastnil se. Na ni je vidět, že má organizaci v malíku. A jinak díky.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    6.10.2010 18:02 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    tohle má na svědomí celý Rita

    konecne se s vama ta pani dostala do lepsi spolecnosti jak si tak ctu ty clanky o vasem mecenasi
    6.10.2010 09:38 auditor
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Jak sleduji třeba debaty o ekonomii, uvědomuji si, že na vše v této oblasti jdu selským rozumem

    To že Pavel slíbil tu tiskárnu uhradit je bonus.

    Stačí, když jich prodám pár měsíčně a jedná se o stále čistý zisk

    Tak tyhle vety bych moc verejne nepsal, to uz neni selsky rozum, to je bud totalni naivita nebo totalni drzost. A nezatahuju do toho politiku, jestli to vymyslel pravicovy nebo levicovy priznivec ci politik.
    6.10.2010 10:32 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan

    Tak tyhle vety bych moc verejne nepsal, to uz neni selsky rozum, to je bud totalni naivita nebo totalni drzost

    Chápu, pro závistivce výdělek a úspěch je vždy drzost. Tak já klidně budu naivní. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    6.10.2010 10:38 auditor
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    To vas asi ten starosta za tuhle zminku nepochvali, pred volbama, jestli to takhle verejne budete ventilovat
    6.10.2010 10:45 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Ön to veřejně ventiloval sám, takže si chcípáčku nedělej starosti. Vidím, že žloutneš vzteky a závistí. Dej pozor aby tě v mladým věku netrefila pepka. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    6.10.2010 12:19 JJ
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Stačí, když jich prodám pár měsíčně a jedná se o stále čistý zisk

    Tuhle vetu by meli povinne vyucovat na ekonomickych kurzech pro samostatne vydelecne cinne terapeuty. Ta je fakt bozi. Kdyby tady byla i teta Rita Gabrielova, tak bysme se nasmali :-) :-) :-) :-)

    6.10.2010 12:25 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Prodal jsem tolik knížek, že se uhradily náklady a vše ostatní je už čistý zisk. Smudlo. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    6.10.2010 12:41 JJ
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Firma na Bahamach? Zadna dan ze zisku? Docela dobry system - zrejme novinka ODS
    6.10.2010 12:45 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan

    Firma na Bahamach? Zadna dan ze zisku? Docela dobry system - zrejme novinka ODS

    Na tuhle moudrost si přišel sám a nebo na VUML? :-) Na danové podvody nemá nikdo monopol, Socani a komouši by mohli vyprávět. Zeptej s e soudruha Dolejšího, až ti bude přednášet legislativu kolik stojí změna zákona. U něj to máš za melouna. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    6.10.2010 12:48 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Pochopitelně čistý zisk po zdanění. Ale to se rozumí samosebou, že platím daně. :-) Jsem slušný člověk.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    6.10.2010 13:16 JJ
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Pochopitelně čistý zisk po zdanění

    Coz v textu nebylo.

    Jinak mi jako slusny clovek nepripadate, napisete neuplnou blbost a okamzite vynadate do socanu a komousu. Takhle reaguje debil nebo mentalne slabsi jedinec, zejmena kdyz uvodni vyjadreni mel chybne.

    Ale pravdepodobne mate dominantni potrebu lidem nadavat, precetl jsem si blog se zajmem a po precteni vasich nadavek v diskuzi muj zajem o vasi tvorbu opadl. To je konstatovani, jak na mne pusobite pri prvni a pravdepodobne posledni komunikaci, nemusite venovat svuj cas komentari.
    6.10.2010 13:49 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Jasně, klidně mě vynech. Takovejch už to slibovalo, ale vždycky kecali. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    6.10.2010 13:56 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan

    Docela dobry system - zrejme novinka ODS

     

    Kde byla zmínka v textu o ODS? :-)

    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    6.10.2010 18:43 Tau
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Pane Jílku,na festivalu Mezi ploty v Bohnicích,se letos rozdávaly nějaké Vaše knížky - zdarma.Co byl Váš počin?
    6.10.2010 18:57 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    na festivalu Mezi ploty v Bohnicích,se letos rozdávaly nějaké Vaše knížky - zdarma

    remitenda levne zakoupena PL Bohnice a naklady uhrazene z prispevku navstevniku na rozvoj lecebny ?

    6.10.2010 23:22 googler
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    http://www.coren.cz/Vydavatelstvi.htm

    Jan Jílek a jeho společnice paní Krupičková použili 15 článků z díla CHODEC, na které má výhradní licenci firma COREN s.r.o., do knih Ze závislosti do nezávislosti a Svobodní v bolesti.
    7.10.2010 00:10 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan

    Jan Jílek a jeho společnice paní Krupičková použili 15 článků z díla CHODEC, §

    Zlatý voči, který to uviděli

    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    7.10.2010 00:11 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    ´Zádný dílo CHODEC neexistuje. Jen blogy na seznamu, pod nickem chodec :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    6.10.2010 19:06 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    ne ne, to byl zcela soukromý počin mé bývalé nakladatelky, kterou jsem rád opustil, abych nemusel své knihy zadarmo rozdávat. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    6.10.2010 19:34 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    a taaaak rad jste ji opustil abyste nemusel vase knihy zadarmo rozdavat vy at si je rozda sama

    mate podnikatelsky talent
    6.10.2010 21:23 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Nikoliv knížku vydala ona, já jsem je jen napsal, tedy vydala blogy a co si s tím udělá je mi lhostejné. Já podnikatelský talent mám protože knihy, které jsem vydal jsem také prodal, nerozdal. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    6.10.2010 22:17 medium
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    a tema rozdanejma knizkama vam nesebere ani jednoho potencionalniho kupce??
    6.10.2010 23:17 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Ne ona vydala něco, co s eukázalo jako chyba, takže jsem už s ní dál nespolupracoval, já vydávánm jiný druh knížek a jinak graficky vypravené, pak vydala bez mého souhlasu pokračování a to už je jiná historka
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    6.10.2010 12:24 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Ono to tam zaznělo z úst pana Žďárského jasně, že udělá naprosto všechno pro to, aby osvěta byla co největší. Aby se každý, kdo se ocitl v problémech, mohl dozvědět, co má dělat a kde hledat pomoc. Slyšela jsem vyprávět zážitek, kdy rodina jedné alkoholičky zoufale hledala rady, a jediná informace, kterou dostali, byla rada od sestřičky na psychiatrii "a to byste jí jako nemohli domluvit, aby tak moc nepila"?
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    6.10.2010 12:28 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan

    Ono to tam zaznělo z úst pana Žďárského jasně, že udělá naprosto všechno pro to, aby osvěta byla co největší.

    Rito o tom jemu vůbec nejde, on se snaží vyhrát soutěž o nejstupinější komentář a proto píše pod několika nicky aby si to pojistil. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Dalibor Smolík avatar 6.10.2010 13:15 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Jemu nejde o to, aby byl ten komentář stupidní, ale aby byl v souladu se stranickou linií a neměl problémy, až se bude na výboru zpovídat.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    6.10.2010 13:20 karel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Protrely pracovnik zahranicniho obchodu, celozivotne utiskovany, si vzpomnel na stranicke schuze, volby do Narodni fronty a dodrzovani stranicke linie? Hezky si ta vase kolaborantska generace soucasnych tvurcu trzniho kapitalismu notuje. Celej zivot v hlubokem uklonu a ted budete kadrovat za jiny nazor? To jste se naucili za celej zivot opravdu dobre :-(
    Dalibor Smolík avatar 6.10.2010 13:29 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Ale no tak .. je to nadsázka, to jste snad pochoil. Jen jsem reagoval na agresivní a nenávistné připomínky na běžnou informaci bez relevantních údajů.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    6.10.2010 13:40 karel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    to byla take nadsazka, ale nekdy ji ten provokater - autor blogu cilene vyprovokuje. Pise, ze se tim bavi, mne jeho ekonomicky kalkul vyroby a prodeje knihy take pobavil. A tak jak to napsal, by pobavil jeste vic bernaka, nebo kolegu z financaku
    6.10.2010 13:50 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    To jo, jistě, pozdravuj karlíku na finančáku. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    6.10.2010 13:56 karel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    klidek fetko, tejkydyzy, at te pred duchodem neklepne, jestli ti ho ten tvuj Necas dopreje
    6.10.2010 14:01 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Ale karlíku, zdá se že už se to pod tebou podezřele houpe. Jdi si poplakat na stranický výbor, rádi tě tam utěší aby neztratili nadějného soudruha.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Dalibor Smolík avatar 6.10.2010 14:01 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Nedivte se, že lidé, kteří prožili minulý režim v pracovním procesu (tj. dnešní padesátníci a výš), jsou na některé výroky alegričtí. Minulý režim byl skutečný marasmus a nedovede si to představit nikdo, kdo to na vlastní kůži nezažil. Když z některých výroků je vidět snaha (i nevědomky) o změny podobného charakteru, nelze zůstat netečným.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    6.10.2010 16:59 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Ale no tak .. je to nadsázka, to jste snad pochoil. Jen jsem reagoval na agresivní a nenávistné připomínky na běžnou informaci bez relevantních údajů.

    Говорит попугай попугаю: Я тебя, попугай, попугаю! Отвечает ему попугай: Попугай, попугай, попугай!
    6.10.2010 13:59 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan

    No já zapomněl, ono se blbě vysvětluje, že se pomýlil a a když pak má dodat

    1. soudruzi tu stranickou knížku bych nerad odevzdával
    .

    Je mu hluboce do pláče.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    6.10.2010 14:22 karel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Jilek, tak ty mas jeste stranickou knizku??? Dobry!!! Hodne to vysvetluje - ale urcite mas od svych panbickaru a modrych ptaku jeste dalsi, abys mohl naslinit prst a byt 'vzdy pripraven'.

    Co jeste na sebe prasknes, dedousi?? Casu na solidni odpoved mas dost, jdu si zaplavat.
    Dalibor Smolík avatar 6.10.2010 14:38 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Taky bych si šel ve 14 hodin zaplavat .. mě čeká ještě řešení nepříjemné reklamace a jednání s ředitelem jedné fabriky ..
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    7.10.2010 15:47 karel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    No, my to mame v ramci firemniho baliku v arealu - nekdy se nektere neprijemne obchodni veci vyresi lip tam, nez u stolu v kravate.
    Dalibor Smolík avatar 7.10.2010 15:58 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Jo, tak tomu rozumím. To je v pořádku. Jedna z výhod zaměstnaneckého poměru proti živnostníkovi. :-). Ale taky se musím donutit něco fyzického dělat.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    7.10.2010 16:12 karel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Asi trochu nepresne napsane - to neni firemni bazen, ale firma je v arealu, kde je i bazen. A protoze pro majitele arealu delame nejake sluzby, tak mame nektere bezhotovostni platby pro higher ranked staff :-)
    6.10.2010 16:05 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    ne karlíku, alejak vidím, že jsi skutečně kretén co nerozezná o kom se mluví. Mluvilo se o tobě. Nekecej, že jdeš plavat, ty jdeš jistě demonstrovat za větší dávky. hele chvátej, dlouho už nebudou a pak se bud budeš živit bud poctivě, nebo zlodějnou. Tipoval bych, že zlodějna ti půjde snáz.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    6.10.2010 21:52 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    alejak vidím, že jsi skutečně kretén

    a kolik merite vy pane jilek
    kotyz avatar 6.10.2010 13:18 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    skoda ze sem tam nebyl. urcite by se mi tam libilo vic nez tam kde sem ted ... ;-)
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    6.10.2010 16:17 M-train | blog: finance
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Podíval jsem se na ty fotky z akce na vašem webu - ten pán je skutečně ten samý starosta, co si ho pamatuju z nějakého VIP slavnostního otvírání hřiště tak před 8-10 lety? Docela divně vyzní ta fotka s barem v pozadí. Tak to tam přibylo tak 30 kg poctivé hmoty :-(
    Nobody can give you as much as I can promise you
    6.10.2010 16:25 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    no má pár kilo navíc, ale jinak o Kbely se stará vzorně. je bohatý, tedy nemá potřebu krást a nebere úplatky a co vím obecní kasa je bez dluhů.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    6.10.2010 23:35 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    je bohatý, tedy nemá potřebu krást

    a ten pan Zdarsky neco zdedil ?

    hezka pohadka ze kdo uz si nakrad predtim ma dost a uz dale nekrade a krast nebude
    6.10.2010 23:39 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Nezávid tolik a vydělej si, seš přeci vševěd, nebo si jen nula co má holou prdel a IQ 80? :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Dalibor Smolík avatar 7.10.2010 00:57 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Měl dvacet let (minus roky, co je starostou) na to, aby podnikal. Proč by nemohl být bohatý? Nevím pochopitelně, jestli nekradl - ale proč to mám a priori předpokládat? To jako každý podnikatel krade? To je stejné, jako říci, že každý řidič je vrah, protože dochází k smrtelným nehodám na silnicích. ;-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    7.10.2010 01:33 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Dalibore, to je zbytečný, prostě zloděj vidí svět zlodějskýma očima. Takže anonymové se jen ukazují.. Samozřejmě pro bolševiky a neschopné nuly je každý, kdo má odvahu něco dělat na sebe zloděj, to přeci z jejich hlediska není možné mít něco víc než druzí a ještě k tomu poctivě. Vykořis´tování člověka člověkem, tomu říkají ty nuly bez odvahy, plus invence. Kde chybí invence, zbývají jen invektivy. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    7.10.2010 02:35 fanklub.chodce
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Po dlouhé době zase přijela Markéta. Prožili jsem hezké odpoledne. S Markétou je snadné strávit příjemné odpoledne. Má totiž dobrý zvyk si najít svou zábavu nebo práci.Případně klidně sedí vedle mne, dívá se jak si hraji s PC, poslouchá se mnou muziku co ji pouštím a vyjadřuje obavy jestli mi nevadí, že skoro nemluví. Ona mluví, ale nijak zbytečně. Neočekává na rozdíl od jiných žen, že ji budu bavit. Jsem s ní rád. Jsem rád, když tu je, mlčí a občas něco řekne, zeptá se.

    7.10.2010 14:29 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Po dlouhé době zase přijela Rita-Gabriela. Prožili jsem hezké odpoledne. S Ritou-Gabrielou je snadné strávit příjemné odpoledne. Má totiž dobrý zvyk si najít svou zábavu nebo práci.Případně klidně sedí vedle mne, dívá se jak si hraji s PC, poslouchá se mnou muziku co ji pouštím a vyjadřuje obavy jestli mi nevadí, že skoro nemluví. Ona mluví, ale nijak zbytečně. Neočekává na rozdíl od jiných žen, že ji budu bavit. Jsem s ní rád. Jsem rád, když tu je, mlčí a občas něco řekne, zeptá se.

    smajlík :-)
    7.10.2010 14:42 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    To víš šmudlo, za mnou jezděj mazaný žebnský, tak nebud závistivej, prostě se nechytáš. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    7.10.2010 10:03 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Vykořis´tování člověka člověkem
    Ano, tuhle perlu tu nedávno utrousil Amígo :-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    7.10.2010 18:20 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    vy radeji uz nic netruste

    aby ste nakonec nevytrousila nedejbuh kozi bobky nebo kravsky lejno
    7.10.2010 20:04 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Pořád lepší kozí bobky než Váš průjem.
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    7.10.2010 06:39 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    každý podnikatel krade?

    neberte to zas tak osobne krome toho to cemu se tady a ted rika podnikatel a kapitalista ma mnoho vyznamu a nektere jsou i oduvodnene pejorativni

    pokud se jedna o autora pro to co si rika tady a ted terapeut nebo spisovatel plati to same

    Dalibor Smolík avatar 7.10.2010 08:49 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    neberte to zas tak osobne
    Ne, já si to neberu osobně, ostatně jsem spolumajitel jen menší rodinné firmy, takže by mě to ani nějak nenapadlo - ale dost často se s tím setkávám (hlavně mimo Prahu) ve smyslu: "cože to dělá? Podnikatel? Aha .. další zloděj .." A ten člověk je třeba poctivý. Takže souhlas, významů to může mít hodně. Lidé, kteří kradou nebo si berou úvěry o kterých vědí, že je nesplatí, si nevážím. A znám bohužel osobně takové. Ale obdivuji každého úspěšného podnikatele, který je férový .. a samozřejmě kohokoliv jiného, pokud dělá svoji práci zodpovědně.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    7.10.2010 16:20 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    dost často se s tím setkávám (hlavně mimo Prahu) ve smyslu: "cože to dělá? Podnikatel? Aha .. další zloděj .."

    pane delate chybu kdyz automaticky vsechny kteri se vyjadruji kriticky ke kulture podnikani v poskomunistickem svete strkáte do jednoho pytle s ,,bolsevikama" z dob po rijnove revoluci a víteznem unoru

    hnev lidi kteri doplatili na divokou privatizaci tunelovani a rozkradani je pochopitelny i to ze to personifikuji a divaji se na podnikatele vzhledem na sve spatne skusenosti s neduverou

    vy delate to same co ti kteri trpi predsudkama vuci podnikatelum kdyz neprotestujete vuci tomu ze vas kamarad jilek pausalne meri IQ zdejsim bolsevikum a nazyva je prasaty a kreteny
    7.10.2010 19:14 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Ja se chovam k tobe podobnym zpusobem jakym se chovas ty k lidem, ktery neznas. Takze pokud prestanes urazet a vyjadrovat se o me inteligenci zpusobem jakym se vyjadrujes zcela jiste te prestanu povazovat za kretena. Za kretena, ktery urazi lidi kolem me. Takze prestan a nebudes se muset citit jak se citis. Hazis svinstvo na lidi, ktery neznas a pokud prileti zparky a pristane ti v ksichtu pak mas jen co rozhazujes. Uzij si to. Bolseviku. Jako bolsevik se chovas, prezdivku sis dal praskac a praskaci vzdy byli povazovani za hnuj spolecnosti.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    7.10.2010 19:31 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan

    Hazis svinstvo na lidi, ktery neznas a pokud prileti zparky a pristane ti v ksichtu pak mas jen co rozhazujes. Uzij si to. Bolseviku. Jako bolsevik se chovas, prezdivku sis dal praskac a praskaci vzdy byli povazovani za hnuj spolecnosti.

     

     

    jilek sobe

    7.10.2010 20:10 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Kdepak praskaci, ukazal ses jako smejd, co smejdil aby nasel svinstvo. A pokousis se delat svinstvo i tady. Jen tak. Proste jestli stridas nicky tak jen proto aby si dokazal, ze nejsi sam, kdyz nekdo udela neco dobryho, nekdo kdo ti nevoni, potvrzuje si s nimi, ze je vlastne svine a hajzl. Takze te povazuji za kripla. Tak si to kriplovstvi uzij. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    7.10.2010 20:35 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    to je paranoidni pane jilku chapu ze sve preludy pokladate za skutecnost a ze za to nemuzete a nepresvedcim vas ze ja tu nemam zadny jiny nick jenom tenhle co se mi tak necekane zalibil

    whistleblower neznamena praskac to vam nejak nedoslo ale i to chapu vy zrejme cloveka ktery nevyje s vlky nepodlehne vyhruzkam ani vydirani ani neznate

    vzhledem k vasi celkove dezorientaci se nedivim ze to mate cely sprehazeny
    7.10.2010 21:30 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    whistle-blower = práskač práskač tady takže bud si ještě větší kretén, než jsem tušil a nebo nejsi schopen pochopit smysl přeloženého. Ty jsi jen špína, co se tváří, že nevyje s vlky, ale jen tu špínu leje kolem.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    7.10.2010 21:43 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    A whistleblower is a person who raises a concern about wrongdoing occurring in an organization or body of people. Usually this person would be from that same organization. The revealed misconduct may be classified in many ways; for example, a violation of a law, rule, regulation and/or a direct threat to public interest, such as fraud, health/safety violations, and corruption. Whistleblowers may make their allegations internally (for example, to other people within the accused organization) or externally (to regulators, law enforcement agencies, to the media or to groups concerned with the issues).

    Whistleblowers frequently face reprisal, sometimes at the hands of the organization or group which they have accused, sometimes from related organizations, and sometimes under law.
    7.10.2010 22:00 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Víš mě je u prdele co mi zkopíruješ, prostě jsi kretén co hledá špínu a nic jinýho. Špínu na lidi, špínu aby moh pošpinit. Zamindrákovaný dement. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    7.10.2010 22:06 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Prostě obyčejný práskač jak vyplývá z tvého kopírování, slovo o několika významech a já si vybral ten překlad, který mi k tobě sedí. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    7.10.2010 22:22 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    whistleblower odhaluje porusovani zakona zneuzivani postaveni moci odhaluje zlodeje kteri rozkradaji verejne zdroje a pouzivaji je na sve obohaceni na ziskavani naklonnosti tech kteri jim mohou pomoci k ruznym vyhodam

    pomaha proti korupci proti kriminalnim zivlum v ridicich funkcich muze to byt kuprikladu i investigativni zurnalista

    whistleblower nezridka sam sebe vystavi pomste prichycenych pri nekale cinnosti

    ale vam je to vysvetlovat zbytecne
    7.10.2010 22:45 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Mě nic nevysvětluj, já jsem si to přečetl. Prostě ses vydal na "cestu zákona" a střídáním nicku, prostě se snažíš odhalit špínu. Víš troubo, když člověku jako já, dá někdo peníze na takovýhle účel, tak většinou má dost dobrý důvod. Dává je ze svého a nemusí. Není takový sám, ale to je většině lidí, kteří o velkorysosti ve své omezenosti nnemají ani šajn, zcela nepochopitelné.

    Ždárský mi dal peníze, když mě nikdo neznal, mimo pacientů, kdy vůbec netušil jaký by z toho mohl mít prospěch. On mimo dobrého pocitu, že někomu prospěl nemá žádný jiný prospech. Dal mi je, protože si mě váží a má v úctě co dělám. Dal mi je protože věřil a věří že ty peníze použiji na prospěšnou věc.

    Je to chlap, který nepotřebuje úplatek, protože má tolik, že když si lehne na záda, do smrti nemusí dělat. A žije v luxusu. Zkus na něj něco najít a mimo pár hanlivých výroků na účet politických protivníků , kdy se s nikým moc nesere, asi najdeš těžko. Kdyby všechny obce měly starosty jako je Ždárský, pak by nebyly dluhy v obecních pokladnách.

    Já troubo nepotřebuji se prezentovat celkem nikde. Dělat si reklamu, protože klienty nehledám, ty už odmítám, nestíhám. Jenže je nad síly omezenců tvého typu pochopit, že člověk může být individualista, přitom obecně prospěšný a ještě nutně nemusí být zloděj a nebo hlady, protože se umí o sebe postarat. Tohle je nad síly mnohých zamindrákovanců pochopit.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    7.10.2010 22:59 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    pisete dlouhy vysvetlovaci blogy komentare ve kterych zduvodnujete svoje chovani a konani me vase sahodlouhe vyklady nezajimaji ani je abych pravdu rek nectu
    7.10.2010 23:16 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    ne, já ti jen vysvětluji, že házíš špínu na slušnýho chlapa. Ty a tobě podobní. Takže mám k tobě úcty asi jako k hovnu u cesty. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.10.2010 09:48 abc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Ty negramotny pako, ty jenom kazdou dalsi poznamkou dokazujes, ze vzdelani skutecne skoncilo u privazovani lodi. Jeste se montuj do anglictiny - buttbrain :-)
    8.10.2010 10:16 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    No kdyby byli všichni tak negramotní, jako JJ, civilizace by se rázem přiblížila ke genialitě :-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    8.10.2010 12:11 abc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    myslim, ze Jilkovu genialitu popsal Vodnansky - nikdo nepozna hranici mezi genialitou a imbecilitou. Vam musel, nebo musi Jilek delat hodne dobre po dusi a na tele, jak si ho vychvalujete. Asi cekate, az odpadne dalsi sluzebna a bude volne misto,co?
    8.10.2010 15:13 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Tak jestli se snažíte číst myšlenky, moc vám to nejde :-).

    A netrapte se mými úmysly, to by beztak bylo na vás asi moc složité a těžko vstřebatelné...

    Ale pobavil jste mě, dík :-).
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    8.10.2010 10:24 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Jasně, já mluvím a čtu jen třemi jazyky. Anglicky, německy a rusky. Takže ty umíš aspoň čtyři vid? Myslíš ty kretene, že mě ohromí někdo nějakým anglickým textem? :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.10.2010 12:00 abc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    anglictina ti strejdo evidentne jde moc dobre, a rustinu asi pilujes na schuzkach Narodni fronty, co?????
    7.10.2010 21:10 jilek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    jilek, ty komentujes ostatni jako vul, pises jako vul, a dokonce uz i vypadas jako vul. Nebo ty ostatni tlusty straky z ODS. A jeste mas pocit, ze seres jedinyho cloveka tady webu. Nektery na tebe prdej, nektery te komentujou. fakt ses zumpa
    7.10.2010 21:31 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Jo jo, milý anonyme, jestli tě seru a podepisuješ se za mě, tak jsem potěšen. Rád seru takový. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.10.2010 13:23 pan Tau
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Tak koukam, ze na blozich Jilka je i nadale intelktualni kvalita - furt stejny kecy a stejny diskutujici, myslel jsem, ze to uz bylo presunuty nekam na free-web terapeutu? No nic, tak se bavte dal, kdo dokaze byt vulgarnejsi, hezky prinos pro Linux.
    Dalibor Smolík avatar 8.10.2010 11:05 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    pane delate chybu kdyz automaticky vsechny kteri se vyjadruji kriticky ke kulture podnikani v poskomunistickem svete strkáte do jednoho pytle s ,,bolsevikama" Vysvětlím: nehážu je do jednoho pytle a sám jsem k mnoha věcem také kritický. Stačí se kouknout na dění v ODS v Praze a otevírá se mi kudla v kapse. Já jsem alergický na názory a postoje, které mohou jednou vést ke stejným chybám, které vznikly po roce 1917. Levicové myšlení spojené se změnou systému. A tohle považuji za katastrofu.
    hnev lidi kteri doplatili na divokou privatizaci tunelovani a rozkradani je pochopitelny
    Ano, s tím souhlasím. Člověk může proti tomu dělat jedině to, že se sám tak chovat nebude. Nic víc udělat nemůže ..
    kdyz neprotestujete vuci tomu ze vas kamarad jilek pausalne meri IQ zdejsim bolsevikum a nazyva je prasaty a kreteny
    Já jsem pravicově uvažující člověk a cítím prioritně zodpovědnost za své jednání. Případně částečně za jednání své rodiny a v pracovním procesu někdy za jednání svých společníků. Jinak mohu s lidmi promluvit, ale jejich jednání nemám právo ovlivňovat. Pokud nějaký názor nesdílím, prostě se vyjádřím.
    Já mám jiné způsoby vyjadřování než pan Jílek, lidé nejsou stejní (ač bolševici tvrdili opak) a prožívají diametrálně různé osudy. Avšak mnoho jeho názorů koresponduje s mými životními zkušenostmi. Nic víc v tom není.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    8.10.2010 11:56 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Já bych řekl asi tohle. To, že privatizace nedopadla hůř než dopadla je naše štěstí. Jistě mohla dopadnout lépe, ale ve zmatcích, které přináší každá tak zásadní změna, než se lidé orientují, státní instituce se usadí, vlády se naučí vládnout, nás to stálo dost peněz, ale také mohl nastat totální chaos. Nenastal. Byly zmatky, ale ty patří k životu. Mohlo nás to stát nejen víc peněz, ale i mnohem víc životů.

    Co se mých nadávek týče. Pánové a dámy. Pokud někdo z vás má pocit, že si dám srát na hlavu, nechat se urážet a budu k tomu mlčet, pak zřejmě máte špatnou představu. Nedám, fakt nedám. Jestliže někdo jedná jak jednají někteří anonymové, pak si jen o nadávky řekli. A že bolševiky považuji za kretény? Považuji. ještě si pamatuji jak v roce 1989 vypadaly města a vesnice po bolševickém čtyřicetiletém "úspěšném hospodaření. " Kdysi jeden z nejrozvinutějších států světa s e stal rozvojovou zemí. Bolševici vynikali v jednom. Zničit jakoukoliv úspěšnou aktivitu. Nic nebylo tak blbuvzdorné aby vydrželo bolševickou blbost. I ta magistrála v Praze a paneláky kolem českých měst jsou jejich důkazem. Takže, pokud někdo se nepoučil a setrvává na těch pozích, tak přes výši svého IQ je v mých očích nepoučitelný bolševický kretén.

    Dnes je situace zcela odlišná, bez ohledu na minění některých bolševických kreténu. Je možné se ozvat, je možné něco ve volbách změnit. Třeba městskou radu. Zkuste vybrat a volit ty, terým alespoň trochu věříte. Navíc je možné odejít do jiné země, vrátit se, něco začít dělat a mít naději na změnu. Bolševičtí kreténi budou tvrdit, že dělat se bez jejich státu nedá nic. Docela obyčejně kecají, bez státu lze dělat toho mnohem víc než se státem. Lze si polepšit a dkonce i přes všechny krize je pořád životní úroven vyšší během těch dvaceti let, než kdy byla za bolševika.

    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.10.2010 12:04 abc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    treba tu partu Nejtkova, Zdarsky ve Kbelich? Si delas prdel, dedku. Celej zivot kolaborujes a volis kandidaty Narodni fronty (nebo's nevolil??) a ted delas ramena. Sam urcite v jednom takovym nechtenym panelaku bydlis, tam odhaduju tvoje maximum kapitalistickeho podnikani, tak neprud.
    8.10.2010 12:34 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Celej zivot kolaborujes a volis kandidaty Narodni fronty (nebo's nevolil??

    Víš ty bolševickej kreténe. Ždárskýmu a Ritě, nejsi ani po kotníky, co se týče mě, pro mne nejsi ani partner do diskuse o životě. Očem bych se blbem bavil? Tak kolika jazyky mluvíš? :-) Pochlub se. KOLIKA LIDEM SI BYL PROSPĚŠNÝ, CO JE ZA TEBOU VIDĚT?
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Dalibor Smolík avatar 8.10.2010 12:41 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Celej zivot kolaborujes a volis kandidaty Narodni fronty (nebo's nevolil??)
    Invektiva byla směřovaná na J. Jílka, ale vzhledem podobnému věku se mě týká samozřejmě také. Kolaborace znamená být narozen před 1.1. nevím jakého roku? Co tím chtěl básník říci? Ano, kandidáty Národní fronty snad volil i Havel .. On to naštěstí abc řešit nemusel, narodil se později. Jaká klika. Žasnu nad primitivností některých příspěvků :-(
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    8.10.2010 12:49 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Dalibore, já ne. Oni si někteří myslí, že když umí trochu anlicky a trochu matematiku plus malinko informatiku, sežrali veškerou moudrost světa. Přečtou si něco na wikipedii, a byli půl roku ve světě a už znají celý svět. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.10.2010 13:13 abc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    I ja zasnu na primitivnosti nekterych prispevku hr.Jilka. On tady neustale vypravi, jak neohrozene bojoval proti okupantum, dokonce na to dava i odkazy, tak zcela logicky vyvolava ironickou odezvu, jak ve skutecnosti kolaboroval s Narodni frontou. Myslim, ze se tomu rikalo seda trida, proste mlcici kolaborace, nadavky jenom v hospode. Te sede tride to nevycitam, protoze o tom drzi hubu, ale velkohuby Jilek ze sebe jeste dela hrdinu.

    No Havla bych za priklad demokracie nebral, ten umoznil ponechani moci prevliklym komunistum, Calfa jeho nejlepsi poradce, a pak rozkradeni statu jeho kamaradum vekslakum - treba zakon o loteriich, usity na miru Horackovi. Ale to je jine tema. Stejne jako genialita Jilka a cele vasi party pri odhadovani vzdelani, znalosti jazyku a veku vsech ostatnich na Linuxu - to jste bud opravdu geniove, nebo holt mate pristup k informacim, ktere normalni obcan nema :-(
    Dalibor Smolík avatar 8.10.2010 13:24 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    No Havla bych za priklad demokracie nebral
    Jo, souhlas, jen Havel je považován za disidenta, zatímco třeba Klaus disidentem nebyl. A takových byla naprostá většina, včetně mne. Ale to neznamená, že tito lidé byli kolaboranti. Ani s termínem mlčící kolaborace nesouhlasím. Lidé prostě chodili do práce a žili. Nic víc.
    Stejne jako genialita Jilka a cele vasi party pri odhadovani vzdelani, znalosti jazyku a veku vsech ostatnich na Linuxu
    Nevím, jestli nějaká parta existuje, o tom nic nevím. Některé lidi jsem viděl v reálu, jiné ne. Ale odhadovat nic neumím. Co se dá odhadnout z nicku abc? Já jsem vždy volal o zadání určitých základních informací o lidech (např. vzdělání, věk, povolání a nějakou povšechnou historii) - a pak se člověk v odhadech tolik "nesekne". O vás nevím, zda je vám 20 nebo 45 let, jste-li vývojář nebo posunovač u dráhy ;-). Nevím proto, ani jak vám psát, aby padla slova na úrodnou půdu. A to je celé.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    8.10.2010 13:43 abc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Vy si to tak neberte, vy tady vzdycky vystupujete slusne, vy umite uznat jiny argument, at politicky nebo ekonomicky. Nemam s vami problem ani ja, ani evidentne vetsina ostatnich. Registrace je naprosto smesna - kdyz si prectete damy z party Jilka - o Marcele se jenom dozvite jeji cele jmeno (asi pravdive), jinak zadne vami pozadovane zakladni informace, no a ta Rita-Gabriela si nabehla jeste vic. Ani to neni jeji skutecne jmeno, ani tam nema ty informace (ale ostatni tzv. anonymy napomina), a jeste bezelstne priznava, ze se obcas nemuze prihlasit, protoze by ji zamestnavatel v bance hnal (jak bych ji za chatovani v prac. dobe uz vyhnal, ale treba ji bodry lid ve Kbelich zvoli za placenou predstavitelku). No a u Jilka vubec nechapu, proc sem s temi provokativnimi blogy a hlavne prispevky v diskuzi leze, a tvrdi, ze se tim bavi. Je tu tak casto, ze neverim, ze se muze odpovedne soustredit na vykon sve at statni nebo privatni prace. Jeho hodnotit fakt nebudu, komplex z nej uplne strika, ale jeho naivita (nenapsal jsem spravne blbost) o ostatnich zde na webu je bozi. On si asi opravdu mysli, ze vzdelani, jazyky, praxi (dokonce dlouhodobou) tady nikdo nema, nebo si asi pri svem primitivismu neuvedomuje, ze mnohym jsou jeho pseudokapitalisticke predstavy o bohatstvi slusne receno smesne. Celkem snadno se z jeho blogu da vycist, ze se pohybuje (ekonomickou mluvou) v radech desetitisicu, zatimco jeho oponenti o rad, nekteri i o dva vyse. Jenom - oni NEMAJI POTREBU NA LINUXU TREPAT SVOJE PERI, jak terapeut. Urcite chodite i na jina fora, kde se lidi bavi normalne, protoze tam neni jeden sebestredny idiot, a clovek se i dost dozvi, protoze se mu za jiny nazor nedostane vulgarni odpovedi s bolsevickymi tituly. Have a nice day :-)
    Dalibor Smolík avatar 8.10.2010 15:17 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Celkem snadno se z jeho blogu da vycist, ze se pohybuje (ekonomickou mluvou) v radech desetitisicu, zatimco jeho oponenti o rad, nekteri i o dva vyse.
    Tak já nevím - jestli ti oponenti hovoří o vlastních penězích. Mít desetitisíce pro sebe a miliony pro firmu, ve keré pracuje je rozdíl. Jsou lidé, kteří vydělají víc jako zaměstnanci ve firmách než já jako živnostník. To je jisté. Ale přece se jinak přistupuje k vlastním penězům než k těm "firemních".
    Jinak co se týká kvalit příspěvků, abíčko je proti takovému idnes slabý odvar :-D
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    8.10.2010 16:02 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    to víš abc, ty máš informace o každem, jen ale lehce mírně invalidní. Baví mě, jak malý český člověk reaguje na zmínky o tom, že někomu není špatně, celkem si nestěžuje a občas se mu něco povede. Je tu několik takových jako si ty, co na tuhle metodu psaní okamžitě naskočí jako na hrubé vytahování a vnímají to jako ponižování. Je to výpověd o tobě a tobě podobných. Azačnou předvádět svoji špinavost, kretenství se kterým reagují na jinak neškodné zmínky. Ano jsou ty blogy pro mnohé právě neunosné tím, že hovoří nikoliv jak je a světě na hovno, ale jak je na světě dobře. Ty a tobě podobní a zdaleka to nejsou všichni, jen několik málo členů místní komunity reaguje jako skutečně emočně labilní.

    Já vůbec nepochybuji, že je tu spousta chytrých, vzdělaných lidí, dostatečně vydělávajících, stejně jako nepochybuji, že je tu několik těch, co předvádějí jen tu labilitu. Ty mezi ty chytrý nepatříš, stejně jako nepatříš mezi ty labilní. Nepatříš, stejně jako mezi ně nepatří několik těch málo anonymů. Opravdu mezi prací se bavím tím, jak kreténi nejrůznějšíhoi tpu od bolševických až po ty běžné, nepolitické šmejdí a čenichají a vůbec nechápou, že ani já ani Rita, Marcela nemáme co schovávat. Prostě se známe, bavíme se a někteří pitomci reagují jako kdyby na ně někdo mířil pistolí. Tak si to užij. Mě to baví mezi výkonem mého povolání, napsat něco nedramatického, jen občas se zmíním, jako minulý týden o něčem více dramatickém.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.10.2010 16:29 Mattern
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Jílek - upřímně, fakt už nefetuješ? Tohle přece nejde napsat v normálním stavu. Nebo jinak - popisuješ docela dobře, ale prakticky to hlavně míří na to tvý chování.

    Ale to je jedno, vy si stejně budete dál mlít s těma svejma neanonymníma ženskejma, který se vůbec neschovávají za vymyšlený jména Rity-Gabriely nebo MVR či co. Někdo psal, že už jste takhle ta vaše parta prudili jinde, třeba zase potáhnete o dům dál.

    Už vůbec nevím, co takhle tupého jedince opravňuje k tykání a vulgárnímu nadávání, ale holt to některý vracej stejným způsobem, i když možná už jiným, než ta vaše skupinka měla v dobách mládí v minulém století. A že máš potřebu se furt chlubit cizím lidem na webu, a bavíš se reakcí lidí, kterým seš u prdele nebo pro srandu - to tě asi sere nejvíc
    8.10.2010 17:40 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan

    A že máš potřebu se furt chlubit cizím lidem na webu, a bavíš se reakcí lidí, kterým seš u prdele nebo pro srandu - to tě asi sere nejvíc ...

     

    Tak zatím opakuješ po mě. Takže seš kretene vymaštěnej zklidni. :-) Jakou měrou měříte, takovou vám bude naměřeno. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.10.2010 17:54 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan

    Ale to je jedno, vy si stejně budete dál mlít s těma svejma neanonymníma ženskejma, který se vůbec neschovávají za vymyšlený jména Rity-Gabriely nebo MVR či co. Někdo psal, že už jste takhle ta vaše parta prudili jinde, třeba zase potáhnete o dům dál.

     

    Můžeš klidně táhnout do prdele, nic ti v tom nebrání.

    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.10.2010 16:29 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    jo tak to by me zajimalo kdy jeste stihnete pracovat

    jak to tak pozoruju jako nejlabilnejsi se bezkonkurencne jevite vy jilku ale mozna tu psychickou labilitu jenom dovedete tak presvedcive predstirat / smajlik

    / co bude nasledovat si umim predstavit /
    8.10.2010 17:52 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan

    jo tak to by me zajimalo kdy jeste stihnete pracovat

    Musíš si umět rozvrhnout síly a když pracuješ, pracovat a když se bavíš bavit. Jo že vy chlapci vždy použijete moje termíny, holt vám musím napovědět, protože máte malo slovní zásobu, a všechny moudra bud opíšete a nebo kopírujete. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.10.2010 18:09 Mattern
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Ještě větší blbec, než jsme doufali. Škoda, že nejde tak pružně reagovat na toho jazykového polyglota, protože máme ¨malo slovní zásobu¨. Moc by mne zajímalo, jestli soudruh Jílek je horší v češtině, nebo svém oblíbeném ruském jazyce, jehož znalostí a používáním se tady nedoukům chlubí.
    8.10.2010 18:17 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    mattern ty neumíš nic než jen střídat nicky, a používat bolševický slovník, hele překlep je překlep, nic víc, tak se koršpaněle uklidni. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.10.2010 18:18 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    že ty mattern rusky neumíš, ani německy? Přiznej se. Tak zase závidíš. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.10.2010 18:44 Mattern
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Pokud máš fetko na mysli takovou úroveň znalosti jazyka, jako tady prokazuješ v češtině, pak předpokládám němčinu s východoněmeckých akcentem a důrazem na lodnickou terminologii, a k tomu ruštinu, kterou za minulého režimu mohl aktivně používat jen práskač.

    Tak v tom případě nemohu sloužit, pracuji v jiných jazykových oblastech.
    Dalibor Smolík avatar 8.10.2010 18:59 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    kterou za minulého režimu mohl aktivně používat jen práskač.
    Člověk neví, kdy se mu co bude hodit ;-). Při jedné z mých cest do USA při instalaci českých strojů byl shodou okolností na inspekci jeden z šéfů kovárenské asociace USA ve firmě, kde jsme instalovali ty stroje. Šéf firmy stál před inspektorem téměř v pozoru a s velkým respektem, jak to dopadne. Ten inspektor byl indického původu, dal jsem se s ním dal do řeči (můj šéf to nebyl a nekontroloval naše stroje ;-) a zjistil jsem, že studoval kdysi v Moskvě. No a začali jsme se bavit rusky (v Indianě :-)). Tomu šéfovi úplně spadla brada a vyvalil oči. Vše proběhlo v uvolněné atmosféře a firma mi byla vděčna. Prostě náhoda - tohle by se prostě nedalo vymyslet, to přináší život ..
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    8.10.2010 19:41 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Dalibore, já zase mimo Ruska, využil ruštinu v Izraeli. Musím říct, že tam jsem mnohokrát děkoval tomu že mluvím rusky.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.10.2010 20:13 M-train | blog: finance
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Diskutujete ještě na nějakém normálním fóru, o obchodě nebo ekonomice p.Smolík? Někde s věcnými argumenty? Některé vaše názory nebo postřehy bych docela rád probral, ale jinde, než na tomhle chatu, kde pan neomylný oznamuje ostatním, že ničemu nerozumí. Díky a hezký víkend, jedu na turnaj.
    Nobody can give you as much as I can promise you
    Dalibor Smolík avatar 8.10.2010 21:02 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Na jiných fórech nejsem .. to by nešlo zvládnout. Spíš čtu odborné články. Ale je možné mě kontaktovat přes mail nebo skype, pokud je nějaké zajímavé téma, lze popovídat i soukromě.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    8.10.2010 23:19 M-train | blog: finance
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Soukromě nevím, v Praze jsem pokud možno minimálně - koukám na webu, že máte firmu na Moravě, tam mám taky nějaké firmy, víc na východ, ale skoro všechno s nima řeším přes Skype s kamerou, je to rychlejší a pohodlnější, a hlavně kdekoliv ze světa. Facebook už ztratil důveryhodnost kvůli zneužití dat. Dám vám link raději přes váš e-mail, tohle tady nepovažuji za bezpečné fórum pro sdělování soukromých dat, zejména kvůli některým jedincům.
    Nobody can give you as much as I can promise you
    8.10.2010 23:21 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    uklízíš i na moravě, teda ty máš rozsah s tím vozejkem :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.10.2010 23:50 M-train | blog: finance
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Jílku, když už seš tak blbej, a negramotnej, že tě nenaučili ani základní gramatiku, tak se aspoň neztrapňuj písemným projevem.

    A už vůbec netuším, co máš za chorobnou vizi s nějakým uklízením na Moravě. Jestli jsi tam dřív dělal pomocné práce, než tě přijali v blázinci, a chybí ti nějaký vozík, tak dej vědět. Ale u tebe bych si celkem s chutí vsadil na to, že nejenom že nemáš auto, ale ani řidičský průkaz - na něj se mj. musí dělat zdravotní prohlídka, a tou by blázen, i s protekcí, hodně těžko prošel.

    Tak se nepleť do diskuze jiných, když nejsi tázán, aspoň tohle ses mohl někde v nějakém pomocném kurzu naučit.
    Nobody can give you as much as I can promise you
    8.10.2010 23:54 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    m-traine víš ty seš jednou mattern a další nicky, budu ti muset rozmlátit cvičně tlamu, hele já to svedu i v těch šedesáti a ten tvůj vozejk ti narazím na palici. :-) Kokote krvavej. schválně, dám ti adresu abys moh přijít a ukázat jakej si bourák :-) Ty si obyčejnej nafoukanej blb a ty já občas ztřískám.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.10.2010 11:53 M-train | blog: finance
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Jílek - nějak ztrácíš glanc a nadhled při té své zábavě při provokování davu.

    Už ses asi propracoval ke svému naturelu - namyšlený vypatlaný nevzdělaný zakomplexovaný zakrslý obtloustlý důchodce, šlapající si na jazyk, si stěžuje na nás mladé, krásné, bohaté a přitom stále skromné vzdělance, kterým vaše generace, lopotně budující celý život socialismus pod dohledem Velkého bratra, svou jedinečnou odvážnou revolucí tento blažený život umožňuje.
    Nobody can give you as much as I can promise you
    9.10.2010 12:49 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    namyšlený vypatlaný nevzdělaný zakomplexovaný zakrslý obtloustlý důchodce,

    Schválně jsem ti tam dal to video, aby si viděl, jak ten mladý, krásný a nevypatlaný hoch dostal přes hubu od toho starého pána. Víš dostal ten jinoch přes hubu za svou pýchu. Podobná pýcha, kterou tady projevuješ ty. Zatím máš kecy a nic není vidět, pleteš si Kutnohorsko s Moravou. Mě moje vzdělání stačí, abych si tě koupil i s tím tvým vozíkem, co máš jako firmu na úklid. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.10.2010 13:50 M-train | blog: finance
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Tvoje video mne nezajímá, jestli si někdy natáčíš nějaký porna se svejma vojetinama, na to nemám žaludek.

    Na rozdíl od trénovaných STBáků tvého kalibru si nedělám poznámky, co kdo kdy napsal, nebo řekl na webu před rokem - pamatoval jsem si, že p.Smolík má něco na Vysočině, a asi blbě. To jsem ochoten uznat jako svou chybu.

    Ostatně s ním se dá diskutovat o všem, protože má vzdělání, je inteligentní, umí komunikovat s lidma a je zvědavý i na jiné názory jiné generace. Což je přesně to, co tobě lopato všechno chybí :-). Vidlák zůstane vidlákem, i kdyby halekal do všech stran světa jak o život.
    Nobody can give you as much as I can promise you
    9.10.2010 14:18 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Ostatně s ním se dá diskutovat o všem, protože má vzdělání, je inteligentní, umí komunikovat s lidma a je zvědavý i na jiné názory jiné generace

    Ty ses nikdy se mnou o to nepokusil, co vím tak si mě okamžitě označil za kreténa, takže s tebou diskutuji podle tvých možností. Ty nejsou nijak velké, když si pleteš Kutnohorsko s Vysočinou. :-) Já si nemusím dělat poznámky, mě stačí s e podívat jen na tvé komentáře a hned je jasno, ty si poznámky děláš sám o sobě. :-) Kretené nevzdělanej. Zatím jsi žádný názor ještě nevyjevil. Zkus mi ho zkopírovat. Jem meleš, že druzí něčemu nerozumí. To není názor. :-) To je stupidní pýcha pitomce, co umí jen střídat nicky. Dost málo do diskuse. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.10.2010 15:12 karel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    chovas se jak blb - jestli toho staryho skreta bavi vytacet lidi, tak ho nech, a nereaguj. Jinak se dostanes na jeho level.

    To je pro tyhle vypatlance nejvetsi trest, ze na vostatni serou. Stay cool, dude!
    9.10.2010 00:00 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Jo doufám, že si aspoň pořádnej chlap, nerad kopu do chcípáčků, to je pod moji úroveň :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.10.2010 02:13 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    m-trein tohle je pro tebe :-) Tohle je pro m-treina
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.10.2010 00:19 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan

    Soukromě nevím, v Praze jsem pokud možno minimálně -

    Bodejť by jo, ty máš Prahu zakázanou, za blbost. Takže do Prahy nepřijedeš, to chápu.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Dalibor Smolík avatar 9.10.2010 01:14 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Jo .. myslel jsem spíš soukromě než osobně :-) také hodně řeším přes Skype, ale kameru rád nemám, protože ten druhý nemá moc na co koukat :-D, jinak firmu na Moravě nemám .. tohle je oblast Kutnohorska.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    9.10.2010 02:08 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    pane Smolik prominte ze se pletu do vaseho rozhovoru s jinym diskuterem uz vas uzivatele videli v televizi krome toho po prvotnim soku si na tu kameru lze zvyknout to mluvim o nas vsech protoze obraz ktery si vytvorime v hlave nema nic spolecneho se snimanym objektem nybrz zavisi od vnimajiciho subjektu

    je mozne ze ta predstava v hlavach uzivatelu je shodna s vasim avatarem :-) ale podstatne je ze na rozdil od nekterych jinych uzivatelu je to ze vas vidi zevnitr jako hezkeho cloveka A NA TOM TA KAMERA myslim si NIC NEZMENI
    9.10.2010 02:15 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    pisu jako hotentot to je tim vysilenim z teto diskuse jdu na kute dobrou
    Dalibor Smolík avatar 11.10.2010 01:12 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Jo avatar :-) .. ten dráždí hodně lidí a není poznat, co na něm je. Někdo tipuje letce, někdo něcoj iného .. Ve skutečnosti je to postava z Pána prstenů. Pána prstenů.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    11.10.2010 09:18 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Pane Smolíku, už jsem se vás chtěla dávno zeptat, proč jste si vybral právě Boromira? /Byla to taková "kontroverzní" postava/ :-)

    Mimochodem, přemýšlím též o avataru z tohoto filmu, mám jednu obzvlášť oblíbenou, a prý jí jsem dokonce podobná :-). Aspoň bychom tvořili pěknou sestavu v naší "teroristické skupině". Chodec už tu je, Boromir,..

    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    11.10.2010 09:33 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Kontorverzní byl, ale měl čest a žil jako chlap. :-) A umřel jako chlap.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    11.10.2010 13:58 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    měl čest a žil jako chlap. :-) A umřel jako chlap.

    To by byl hezký epitaf :-).

    Ano, tyhle vlastnosti mi k panu Smolíkovi pasují. Boromirova pýcha a přehnaná ctižádostivost už ne...

    Třeba DS v Boromirovi vidí ještě jiné vlastnosti, nebo něco jiného, skrz co se připodobnil, které já jsem neviděla, nevšimla, nevím, tak proto mě to zajímalo.. Jen tak ze zvědavosti.
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    Dalibor Smolík avatar 11.10.2010 14:55 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    nebo něco jiného, skrz co se připodobnil
    Také určitá podobnost jmen ..
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    Dalibor Smolík avatar 11.10.2010 14:51 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Nemám rád absolutní slušňáky. Nejsou ze života. Boromir byl kontroverzní chlap, ale v podstatě to myslel dobře. Byl férový a nikomu nic nedal zadarmo. A dělal chyby, no - na jednu z nich dojel. Tak to ale v životě chodí.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    =^..^= AmigaPower® avatar 11.10.2010 23:46 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    proč jste si vybral právě Boromira?
    . .. ...protože chlastá Borovičku! :-D
    8.10.2010 23:08 MVR
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Mam podobnou zkusenost. Pri jednani s dvemi ochodnimi zastupci se mezi sebou ti dva dorozumivali rusky, jak na nas jit, aby to dopadlo v jejich prospech. Netusili ze jim rozumim, dozvedela jsem se detaily ktere nam byly pri jednani k prospechu. Takze znalost vice jazyku se mnohdy vyplati.
    9.10.2010 12:55 linuxák
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Paní MVR,v kolika chodí dámy v Kanadě do důchodu?
    9.10.2010 19:22 karel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Damy by do duchodi chodit nikde nemely, ale byt jako damy dostatecne financne zajisteny cely zivot :-)
    8.10.2010 19:21 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    No jo mattern, ty nemáš ani znalost ani akcent, ženský se na tebe nechytají, tak holt asopň slintáš jak ta slinta. Kape ti z koutku a z vočí. Takže žádný znalosti vid? Prostě nula bez rozumu a ženský. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.10.2010 19:28 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    mattern v jakých jazykových znalostech pracuješ, který neznám? Ve slovenštině, hutoríš?
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.10.2010 19:49 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Kdepák mattern, já se naučil polštářovou němčinu od děvčat, plaveckou od plavců a takovou tu běžnou samostudiem. Byl to hezký život, slušný peníze a obšas romantika. Ty jen sedíš ve vrátnici a leštíš kliky. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Dalibor Smolík avatar 8.10.2010 21:03 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Polštářovou němčinu mám já. To když jsem polštáře vozil do Německa. :-D :-D
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    8.10.2010 21:08 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Já zase, když blondata hlava dívky německé spočinula na polštáři mém faulenci a ...
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Dalibor Smolík avatar 9.10.2010 01:17 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Jo Němky ... ty nedělaly nikdy cavyky ;-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    8.10.2010 14:38 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    zatím si ze znalostí o linuxu nic trubko neprojevil, navíc nedávám odkazy jak jsem někde bojoval. Takovou blbost jsem nikdy nikde nenapsal. Že jsi kretén je evidentní z tvého způsobu diskuse. Jinak Havel ač ho moc nemusím, skutečně za všchno nemoh, oni tam byli i jiní, "stejně dobří" asi jako ty. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.10.2010 15:35 abc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    navíc nedávám odkazy jak jsem někde bojoval. Takovou blbost jsem nikdy nikde nenapsal.

    Hr.Smolikovi ses docela nedavno chlubil, jak jsi byl statecny v 68., a pochopitelne dal odkaz na blog, kde svoje hrdinstvi do detailu popisujes.

    Takze ani nekomentuju to, ze skleroza je v pokrocilem stadiu, ani tvuj slovnik, za ktery pri svem primitivnim vzdelani vorare ci kde jsi dosahl aspon ukonceni ZS. Ale mozna se jeste da vymodlit vyssi vzdelani nekde na nebi, u tech tvejch panubohu, teda pokud zrovna neprznej maly deti, jak ma ta tvoje cirkev celkem v oblibe ;-)
    8.10.2010 16:10 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Celý popis mého "hrdinství" spočíval v tom, že jsem jako skoro osmnáctiletý kluk neuváženě zahrozil pěstí na bolševiky a oni mě za to zfackovali a mohl jsem být rád že mě nezastřelili. Takže je vidět jak vnímáš, čteš a reaguješ. Je to o tobě. Rozdíl mezi napsaným a přečteným se v terapii tomu říká. :-) Stejně jako celý můj "odboj" byl v tom, že jsem chodil do kostela a stýkal se s věřícími. :-) Ale je fakt, že tohle si každý zase netroufl. Jinak nikde víc se nedočteš. Moje vzdělání. No mě stačí, třemi jazyky se domluvím mimo rodného, a má kvalifikace mi umožnuje vydělávat vysoko nad průměr. :-) A moje zkušenosti nemá opravdu každý, takže je to i literárně prodejné. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Dalibor Smolík avatar 8.10.2010 16:15 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Když přijeli Rusové, tak šly zvěsti, že sbírají tranzistorová rádia, aby se nemohl na ulici poslouchat rozhlas. Já jsem s kamarády chodil po dnešní Evropské třídě se zabalenou briketou ve staniolu a kusem drátu, který z toho čouhal ven. Jeden voják mi to vytrhl z ruky a já rychle mazal do boční ulice :-) .. když jsem to přiznal doma, tak byl pěkný kravál :-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    9.10.2010 02:12 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    že jsem jako skoro osmnáctiletý kluk neuváženě zahrozil pěstí na bolševiky a oni mě za to zfackovali a mohl jsem být rád že mě nezastřelili.

    to by museli vystrilet temer celou republiku moc se jich takovych co by nehrozili pesti na okupanty nenaslo
    9.10.2010 10:58 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan

    to by museli vystrilet temer celou republiku moc se jich takovych co by nehrozili pesti na okupanty nenaslo

    Na co já si vlastně stěžuji, jen mě zfackovali, nezastřelili, zastřelili jich jen 86. Co to je na jednu takovou velmoc? Nakonec odbojář, hrdina a ochránce veřejných financí práskač whistleblower to musí vědět, ten nasazuje dnes dnes a denně život, proto ta konspirace, proto ten nick. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.10.2010 11:33 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    ochránce veřejných financí

    ty se pred zlodeji sofistikovane odcerpavajicimi/ redistribuujicimi/verejne prostredky do vlastni kapsy zasadne jenom cistymi zpusoby ochranit snad ani nedaji
    9.10.2010 12:55 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    zasadne jenom cistymi zpusoby ochranit snad ani nedaji

    Všichni kdo kradou, se domnívají, že ostatní také kradou. Terapeutická skupina abstinujích alkoholiků v počátku terapie předpokládá, že nebudou moci abstinovat jen z toho důvodu, že všichni chlastajía budou je nutit aby chlastali s nimi. Než časem přijdou na to, že chlastají jen jejich kumpáni v putykách, ale většiny lidí se způsob jejich života vůbec netýká. Takže vypadá to práskači, že jso docela pěkný kvítko. :-) Kolik sis už nakrad?
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.10.2010 16:11 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    pane jilek nemuzete vsechno a vsecky pomerovat tema vasema zavislakama ale chapu ze trpite profesionalni deformaci co tak jen tak pro zdravi zmenit prostredi a prestat se stykat vylucne s kumpanama z putyk a sebrankou splhajici k politickemu vysluni

    kvítko teda jsem v tom se nemylite/tajemne se usmivajici śmajlik /

    9.10.2010 17:19 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    pane jilek nemuzete vsechno a vsecky pomerovat tema vasema zavislakama

    Právě že můžu, jsou to lidé, kteří se chovají jako ostatní lidé, kteří mají podobné problémy jako ty práskači. Taky hledáš svinstvo všude možně. Vidíš svinstvo a nespravedlnost ve všem. Každý se tak chováte z rozdílných příčin, leč chování je obdobné.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.10.2010 18:15 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Vidíš svinstvo a nespravedlnost ve všem

    tak to vidite vic nez vidim ja

    Každý se tak chováte z rozdílných příčin, leč chování je obdobné

    vy jste s vasim chovanim navysost spokojen /ja vim uz mate pripravenou odpoved ze vy jen oplacite nastavujete zrcadlo uplatnujete sve terapeuticke dovednosti aby jste spacifikoval utocniky kteri jenom tak z pleziru pripadne ze slepe zavisti napadaji vas a vasi bojuvku/

    zamyslete se neni to nahodou tak ze problem s komunikaci s lidma mate predevsim vy a proc asi kde se to zadrhava hm?
    9.10.2010 19:14 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    utocniky kteri jenom tak z pleziru pripadne ze slepe zavisti napadaji vas a vasi bojuvku/

    Nazvat mé přátele bojůvkou je velmi manipulativní způsob komunikace, který neakceptuji. To se ti nemusí líbit, ale to je tak všechno. :-)

    Já nemám potíže komunikovat, pokud se mnou někdo jedná jako s kreténem, pak mě nevyvádí z míry, pokud se mnou jední jako s rovnoprávným partnerem jednám s ním jako s rovnoprávným partnerem. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.10.2010 19:15 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    tak to vidite vic nez vidim ja

    Dávám ti jen informaci o tvém chování. Konečně přezdívky si lidé nevolí jen tak. A přezdívka práskač je velmi vypovídající. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.10.2010 21:23 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    sam jste podotkl ve chvili kdyz jsem se zmocnil whistleblowera ze ma vic vyznamu ale podle mne je jenom vic uhlu pohledu na cloveka ktery nese toto oznaceni

    z hlediska lidí provadejicich nekalou cinnost v organizaci je to praskac z hlediska verejnosti a treba podvadenych spolecniku ci akcionaru ve firme whistleblower pomaha ochranovat jejich zajmy pred kriminalniky manipulujicimi s verejnymi / spolecnymi / zdroji

    ja jsem si vybral druhy vyznam a co jste si vybral vy je jenom a jenom vase vec
    9.10.2010 19:31 karel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    zamyslete se neni to nahodou tak ze problem s komunikaci s lidma mate predevsim vy

    Jsem na linuxu pres dva roky a tento navrh nebo dotaz uz ve vicemene stejne forme dal snad u kazdeho Jilkova blogu min. jeden clovek. Dostal stejnou odpoved jako ty (ze manipulujes, ze nemas kontrakt, aby ti odpovidal, atd., blablabla), kazdy vydrzel ruznou dobu argumentovat (jak do zdi), nez pochopil, ze tudy cesta nevede.

    Nedavno udelili Nobelovu cenu miru - myslim, ze kdybys Jilka prispel alespon k zamysleni nad tim, jestli skutecne uplne vsichni jsou kreteni a bolsevici (pozor - vyjimka jeho zenska parta pod ruznymi nicky, slusnak Smolik a obcas Amigopower, ktereho Jilek zneuziva kvuli pomoci s pocitacem), tak na tu cenu mas narok. Obavam se, ze to taky vzdas, jako vsichni pred tebou.
    9.10.2010 19:40 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Jsem na linuxu pres dva roky a tento navrh nebo dotaz uz ve vicemene stejne forme dal snad u kazdeho Jilkova blogu min. jeden clovek

    Poslednich půl roku jeden člověk pod různými nicky. :-) Vid Karlíku?
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.10.2010 19:52 M-train | blog: finance
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Kdyz ses tak retardovanej Honzicku, a mas tolik casu na fizlacke manyry, tak si mne dokazes jiste zpetne vystopovat do jara 2008. Pripadas mi Jenicku, ze nejak doufas, ze tvuj dementni styl komunikace vadi jenom jednomu na webu.
    Nobody can give you as much as I can promise you
    9.10.2010 20:04 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    vozíčkáři, mě jsi zcela u prdela abych tě hledal. Chápeš to? Nechápeš, ty sis mě vybral a lečíš si svůj mindráček, takže opři se o násadu smetáku, hezky zametej, ždímej hadr a neruš. :-) jestli vadí jednomu nebo deseti je mi zcela fuk, to taky nechápeš. Zatím jen se opakují stejné anonymy, stejný slovoslwed, stejné klony. Takže dva, tči, nebo pět, je to jedno.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.10.2010 21:36 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    kurňa pane jilku nvy si fakt myslite ze je to furt jeden a ten samy karel a nevimkdojeste ja uz se sam podeziram jestli nejsem M-train, matern a kdovíkdojeste nakonec podlehnu vasi sugesci a nebudu vedet ktery vlastne jsem vy me jeste dostanete nakonec do tech bohnic
    10.10.2010 00:02 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Mě je u prdele kdo to je, víc jak jeden dva lidé to nejsou, ti stálí anonymové. :-) Ať se tuží.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    10.10.2010 00:41 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan

    no jo pane jilku ale to by pak znamenalo ze krome vasi male bojuvky /pripomina me to boruvky tak jsem snad az tak moc nepich do osiho hnizda/ komentujou vase blogy uz jenom jeden dva lidi co to ma byt snad ne temer uplna ignorace vaseho blogu

    pro  dnesek /vcerejsek/ to vzdavam i ja

    10.10.2010 01:35 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    No a co? Potřebuji snad tisíc komentářů, které se hemží urážkami, nejsou vůbec k blogu a směřují jen ke kvalitám mé osoby? Nepotřebuji, kdysi mé blogy komentovali jeden dva lidé a dalších pětset nebo tisíc si je přečetlo, což se děje i nádále. Ctenost mě zajímá a komentovanost také, ale jiného druhu. :-) Jinak ti komentátoři v poslední době jsou mi pro legraci.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.10.2010 21:27 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    karle tak to tezko rad bych to vzdal ale jsem tvrdohlavej a obavam se ze se neprinutim to vzdat/ smajlik smajhlik smajlik/

    nicmene uspesnej asi nebudu a tu nobelovku budu muset prenechat po svoji smrti nekomu jinemu/ opet tri urechtani smajlici/
    9.10.2010 21:46 karel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    no ja si ctu spis ty blogy o tom, jak to vypada na skole a financich, tam taky nikdy nikdo od 2007 nebuzeroval, ze nejsem prihlasenej. tohle je spis reakce z nudy na mobilu, protoze se furt snazim naucit vic funkci na blackberry, kterej jsem si koupil venku, ale v cesku nema moc podporu pro privaty.
    9.10.2010 22:54 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    mne osobne vubec nevadi jestli je nekdo nekde registrovanej nebo neni jak vypada jake ma vzdelani zamestnani postaveni kolik mu je to nejsou informace ktere by meli vyznam pro muj obraz o nem
    8.10.2010 15:41 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    pane Smoliku nemam duvod nerespektovat vas nazor a vasi osobu protoze dosud byli vzdy vase reakce slusne respektujici jine osoby i kdyz na internetu anonymni neosobni a neprimy styk svadi mnohe moralne slabsi a dusevne nevyrovnane jedince k jednani ktere by si v diskusi nazivo nedovolili

    presto si jeste jednou dovolim nesouhlasit s oznacovanim lepe receno nalepkovanim dejme tomu levicove orientovanych diskuteru za bolseviky pripravujici novy rijen ci unor jsem presvedcen ze mnozi ze zastancu socialniho statu / ne spatne socialni politiky ktera dostatecne nemotivuje lidi k praci a spoluodpovednosti za společenskou situaci /i ti kteri diskutuji zde na abc Linuxu by v debate face to face s vami zjistili / a vy taky/ ze se nazorove s panem smolikem nijak podstatne nelisi a ze jejich zavery jsou velmi podobne zaverum pana smolika/ a opacne/

    generace zijici svuj dospely zivot za totalitniho statu vice nebo mene kolaborovala s rezimem ja osobne si vazim frajery kteri se radeji vzdali kariery pozice a lukrativniho zamestnani treba jen proto ze by neunesli vstup do toho spolku karieristu /KSC/ - a to i vzdor tomu ze si to odnesli nejen oni ale take jejich rodina

    tihle dneska nevykrikuji na ruznych forech jaci jsou hrdinove nevydavaji se malem za disidenty nechlubi se pred obecenstvem svym odhodlanym antikomunismem

    politicke angazovani se v pravicove strane neni pro mne dukazem politicke orientace a politickeho nazoru spis jsem vuci tem soucasnym hlucnym bojovnikum za svobodu a demokracii obezretny prilis mi pripominaji horlivce z dob ne tak davno minulych vzdy pripravene otocit se po vetru

    propominaji ty byvale sasky i svou neomalenosti pruhlednou vychcanosti a tuposti
    8.10.2010 15:44 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    reakce byly / kdyby se nekdo ohrazoval vuci przneni jazyka
    Dalibor Smolík avatar 8.10.2010 15:55 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    presto si jeste jednou dovolim nesouhlasit s oznacovanim lepe receno nalepkovanim dejme tomu levicove orientovanych diskuteru za bolseviky pripravujici novy rijen ci unor
    To jsme si nerozumněli! Vůbec netvrdím, že lidé, zde diskutující chtějí nějaký Únor ;-). Moje připomínky jsou trochu obecnější. I lidé, kteří před 150 lety bojovali za spravedlivější řád, nic takového nechtěli. Jak se to vyvinulo a kam to muselo zcela zákonitě dojít, je jiná věc .. A k tomu směřovaly moje připomínky.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    8.10.2010 16:17 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Vůbec netvrdím, že lidé, zde diskutující chtějí nějaký Únor

    vas pritel / teda alespon on tvrdi ze je vasim pritelem/ to ale dela a vy diplomaticky opomijite invektivy toho pana a jeho sboru mazoretek vuci lidem kteri se snazi s nim slusne diskutovat a vyjasnovat si s nim postoje za co se jim dostanou akorat nadavky typu blbec kreten soudruh bolsevicka svine etc.

    za unor nesli odpovednost nejen naivni komuniste ale i alibiste a mocichtivi ze širokeho politickeho spektra /i když priciny toho jak se to po valce vyvinulo byly mnohem komplexnejsi a slozitejsi/ nejvic na ten novy spravedlivy rad doplatili prave potomci tech co po nem pred temi 150 lety touzili / jilkem nenavidene levicove intelektualy nevyjimaje/
    Dalibor Smolík avatar 8.10.2010 16:33 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    On má asi každý jinak stavěné nervy. Argumentace levicově orientovaných lidí na některé zásadní otázky jasně směřují k tomu, že by nutně musela nastat nová totalita. Pokud má Jan Jílek názor, že tito lidé skutečně něco takového chtějí, těžko mu to budu vymlouvat a nedivím se jeho znepokojení. Já si naproti tomu myslím, že jde u nich jen o politickou naivitu v tom smyslu, že se domnívají, že vybudují nějaký jiný, demokratický socialismus s lidskými právy.. Ale oba se shodneme v tom, že něco takového možné není. Je to jako se ženou: ta je buď těhotná nebo není - nic mezi tím. Ale to by bylo na delší povídání.
    Jinak souhlasím, že Únor byl výsledkem složitých mezinárodních i vnitrostátních událostí a historie se v detailech neopakuje...
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    8.10.2010 17:12 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    historie se v detailech neopakuje...

    neopakuje

    soucasny / zapadni/ ekonomicky spolecensky a politicky system je vsak realne v hluboke krizi driv nebo pozdeji dojde k jeho podstatnym zmenam neni jenom zatim jasne jak budou tyto zmeny probihat a k cemu povedou muzeme pouze doufat ze ta transformace probehne pro lidi relativne prijatelne

    ja sam se nezarazuji do zadneho politickeho smeru ale souhlasim s fundovanou argumentaci Kellera dokladajici neudrzitelnost soucasneho stavu a podotykam ze si ji uvedomuji nejen levicove orientovani intelektualove
    Dalibor Smolík avatar 8.10.2010 17:27 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Neudržitelnost současného stavu .. já si osobně myslím, že ke změnám dojde. Dojde k určitému omezení osobních svobod ve prospěch "obecného blaha" a tzv. bezpečnosti. A nemá to nic společného s levicí či pravicí. Jednak v hospodářské sféře budou určité restrikce, které zpomalí hospodářský rozvoj a růst životní úrovně, ale také zamezí hlubokým a náhlým krizím. Vždycky je něco za něco ..(Teď neříkám, co je podle mne lepší) Dále ztratíme soukromí ve smyslu "Velkého bratra", budeme mít jednou čipy jak psi, které budou kontrolovat náš pohyb a to všechno bude pro náš "prospěch" ;-). V žádném případě nás nečeká rozvoj, který tu byl v 90. letech a životní úroveň také jen tak neporoste. Budeme rádi, když bude stagnovat.
    To, co jsem nastínil, je ta nejlepší varianta. Všechny další by byly mnohem horší ..
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    8.10.2010 17:32 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    ja to nevidim az tak cerne myslim si ze lide jsou svobodni ve sve prirozenosti a ze se nejak uhrajou

    hezky vecer pane smolik mam nejakou nezajimavou praci:-)
    8.10.2010 17:32 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    ze TO nejak uhrajou
    Dalibor Smolík avatar 8.10.2010 18:10 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Já už končím, ale práce mě čeká zítra .. :-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    8.10.2010 22:21 linuxák
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Díky vám,pane Smolíku a whistleblower ,za zvýšení úrovně na tomto blogu.
    8.10.2010 22:26 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    piš blogy a já budu pod nim spořádaně diskutovat o blogu, bude-li tedy o čem :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Dalibor Smolík avatar 9.10.2010 22:45 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Není zač. Rád pozdvihnu úroveň diskutujících v české kotlině. :-D :-D
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    8.10.2010 23:58 MVR
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Tak ty cipy uz mame. Elektronicky cestovni pas, ridicsky prukaz, mobil, GPS. Kdyz ma o nasem pohybu nekdo zajem, najdou si nas v minute kdy tyto predmety pouzijeme (i kdyz v pripade nouze/nehody to muze byt jediny zdroj zachrany). Blackberry je na to unikat. Elektronika z nas dela logicky neschopneho cloveka se orientovat, neschopneho si zapamatovat cestu, telefoni cisla, vsechno si hezky zaznamenavame do databaze misto do pameti. Prestavame si cvicit pamet, misto rozvijet.
    8.10.2010 17:48 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan

    ja sam se nezarazuji do zadneho politickeho smeru ale souhlasim s fundovanou argumentaci Kellera dokladajici neudrzitelnost soucasneho stavu a podotykam ze si ji uvedomuji nejen levicove orientovani intelektualové

    Tomu se tedy říká světonázor :-)

    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.10.2010 17:53 Mattern
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Jílek - s tou svou vypitou a vymaštěnou hlavou radši komentuj jen stav vody na Labi dnes v 9:00
    8.10.2010 18:08 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Matter, zatím tu vypitou hlavu předvádíš ty. Hele že ty si na mě závislej. Bych ti moh pomoc, v tom sem docela dobrej. Jenže ty si žebrota tak nic. :-) Na pojištovnu jdi jinam.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.10.2010 18:14 Mattern
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Jílku - ta gramatika, popros tu svou modrou kvočničku o základní kontrolu. Tolik chyb v jednom příspěvku - to by snad udělal jen někdo, kdo nemá ani maturitu z českého jazyka. Ale to jistě máš.. nebo se na to teprve chystáš? Někdo chodí na univerzitu třetího věku, pro tebe mi mohli otevřít základku neomezeného věku - ale třeba to už v blázinci máš.
    8.10.2010 18:29 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    matter gramatika je pro tebe jako pro dementa základ života, ser na gramatiku, nauč se mluvit, rozšiř si slovní zásobu a jazykový znalosti. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.10.2010 18:35 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    matter ale bral bys tu kvočničku místo věčný masturbace, beztak z ní jednou zblneš dočista. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.10.2010 18:48 Mattern
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Člověk má prý zkusit v životě všechno, i cikánku, černošku nebo šikmoočku. Ale všechno má svůj limit - takovej prasák, abych skočil na tu tvou současnou služebnou, ještě oslintovanou od tebe, to mi zdvihá kufr. Děkuji za laskavou nabídku.
    8.10.2010 18:52 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    matter ty jsi jen chudák, co nemůže ani urazit, kdybys to chtěl zkusit osobně, přede mnou dám ti šanci :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.10.2010 20:23 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    radši komentuj jen stav vody na Labi dnes v 9:00

    niveau baisse
    8.10.2010 20:45 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    niveau excellent
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.10.2010 17:49 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan

    dostanou akorat nadavky typu blbec kreten soudruh bolsevicka svine etc.

     


    Jo jo, každému co mu patří.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.10.2010 23:36 MVR
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    A nekdy si clovek uver vezme, veri ze je schony ho splatit. Pozdeji se dostane z ruznych duvodu do obtizne financni situace, neni schopen splacet, uroky narustaji, neduvera narusta. Take se mi to kdysi davno skoro prihodilo, nastesti jsem si na uver/hypoteku vzala pojistku. Behem 2 mesicni absence ze zamestnani po vazne operaci (behem rozvodu kdy banka zmrazila muj account aby nebyl nekym jinym skodolibe vycerpan), jsem cekala delsi cas na proplaceni zdravotniho pojisteni. Pojistovna zaplatila splatky za me. Ne vzdy se podari z potizi snadno vybruslit.
    =^..^= AmigaPower® avatar 9.10.2010 15:33 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Lituji že jsem se nezúčastnil, ale měl jsem zrovna jinej "mejdan" na střeše fabriky v Kamenickym Újezdě... :-D V jednu chvíli jsem si tam připadal jak na CzechTeku, to když jsem si zatančil v rytmu jakýchsi továrních strojů, nikoliv však poháněn amfetaminy jako na technu, ale 230V díky místním dementním elektrikářům... :-D
    9.10.2010 16:27 marcelka
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Taky jsem tu sanci vyplenit ten narvanej bar chlastem od pana starosty prosvih - ale kdo to moh vedet, dokud jsem nevidel fotky od Ritky??!!
    =^..^= AmigaPower® avatar 9.10.2010 17:23 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Fotky sem neviděl...
    9.10.2010 18:33 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    marcelka:
    Taky jsem tu sanci vyplenit ten narvanej bar chlastem od pana starosty prosvih
    Já tušila, že jde o šibala s ženským nickem ;-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    9.10.2010 19:18 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Taky jsem tu sanci vyplenit ten narvanej bar chlastem od pana starosty prosvih - ale kdo to moh vedet, dokud jsem nevidel fotky od Ritky??!!

    A co tím kreténku chceš říci? Že tam neměl být bar ve veřejné místnosti. To je restaurace víš a v restauraci bary bývají. Dokonce narvané chlastem. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.10.2010 19:34 marcelka
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    rupne ti zilka starousi :-) a nebudes kam si mit pichnout
    9.10.2010 19:42 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan

    rupne ti zilka starousi

    Jako že ti už rupá a máš abces, sakra ty to máš blbý. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.10.2010 18:32 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Safra, to muselo být husté! Ještě štěstí, že vás stejně jako na CzechTeku nepokropili, to už by bylo doAmígováno..:-(!
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    =^..^= AmigaPower® avatar 9.10.2010 18:51 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Jako "zlatej déšť" myslíte? ;-)
    9.10.2010 19:16 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Bylo by vás škoda. Mně byste tu chyběl. Pěkně se s vámi diskutuje např. o kapitalismu ;-).

    A teď bez ironie, básně, co jste před časem veršoval, byly sladké ;-).
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    =^..^= AmigaPower® avatar 10.10.2010 04:37 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    ...ale to kafe se mnou nerisknete, co? :-( Třeba byste poznala že jsem v podstatě plachej, oddanej, milující a toužící...
    10.10.2010 10:29 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Ehm, neříkal tu před časem někdo něco o scifi v těchto souvislostech...? :-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    =^..^= AmigaPower® avatar 10.10.2010 17:23 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Sci-fi mně neba, mam rači fantasy ;-)
    10.10.2010 22:06 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Tak to mám obdobně.
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    =^..^= AmigaPower® avatar 10.10.2010 23:54 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    ...tak to už fakt musí bejt nějaký "znamení" ;-)
    11.10.2010 00:14 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Prostě by už Marcela měla naklusat s kartáčkem na zuby, čistými kalhotkami a lístkem na MHD na zpáteční cestu. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 11.10.2010 00:21 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    na zpáteční cestu.
    ...na jakou??? :-D
    11.10.2010 09:11 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    lístkem na MHD
    mám OpenCard ;-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    11.10.2010 09:09 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    ...tak to už fakt musí bejt nějaký "znamení" ;-)
    Ach to ano. Znamená to, že nás oba scifi neba a fantasy ba.
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    =^..^= AmigaPower® avatar 11.10.2010 23:45 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    . .. ...já myslim, že je to znamení, že by seme si spolu měly vyzkoušet vášnivej sex ve sprše ;-)
    12.10.2010 09:33 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Až rozkvetou modrý růže v Mordoru :-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    Dalibor Smolík avatar 12.10.2010 13:05 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    V Mordoru nerostou růže, ale zrají třešničky :-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    12.10.2010 14:16 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    A břinkají srpy a kladiva :-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    =^..^= AmigaPower® avatar 12.10.2010 22:56 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Já myslel normální vášnivej sex a vy hned s perverzárnama... :(
    Dalibor Smolík avatar 13.10.2010 09:37 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    LOL, sado maso ..;-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    =^..^= AmigaPower® avatar 13.10.2010 23:34 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Hmmm... od Marcelky bych se nechal potrápit, když by měla všechny ty latexový věcičky... ;-)
    14.10.2010 09:06 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Snad nejste masochista, Jeníku??? :-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    =^..^= AmigaPower® avatar 14.10.2010 15:46 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Já myslel že Vy???!!!
    14.10.2010 16:25 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    No možná trošičku, nepatrně. Ale to Vy píšete, že byste se nechal potrápit...:-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    Dalibor Smolík avatar 14.10.2010 16:52 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Joj, vy byste byla dvojice! :-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    =^..^= AmigaPower® avatar 14.10.2010 17:01 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    No od Vás jo, když to máte takhle ráda ;-)
    14.10.2010 20:51 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Tak moment, mně trápit druhého potěšení nedělá! Nejsem sado ;-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    =^..^= AmigaPower® avatar 15.10.2010 05:57 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    ...nojo, ale jste pořádný "maso" :-D
    Dalibor Smolík avatar 15.10.2010 09:45 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Jo maso .. tak to se mi líbí. Pořádná svíčková nebo vepřová panenka, to se nemohu udržet!
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    15.10.2010 09:51 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Anebo srdíčka v polévce...I ta sekaná není občas k zahození... :-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    Dalibor Smolík avatar 15.10.2010 10:00 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Nepohrdnu ani s tímto :-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    15.10.2010 11:34 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Mňam mňam. Obdivuji vegetariány, že se takových pochoutek dokáží vzdát. I když včera jsem byla na obědě v restauraci Counry life /maso pouze sójové/ a dneska mám k obědu brokolici.

    Takže s tím masem to zas až tak nepřeháním... :-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    9.10.2010 19:47 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Už se docela těším, až hlavy vychladnou a zbraně dochrastí, na nový blog.
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    9.10.2010 20:08 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Marcelo, ted píši zrovna příspěvek pro jeden ženský časopis. Za peníze. Jsem kapitalista, takže dám přednost mamonu a neplatící čtenáři musí počkat. :-) Udělal jsem si dobré jméno pisatele příspěvků, který je hojně komentován díky několika zdejším nickům. A pomohli mi chlapci a dívky k dalším penězům. :-) No není to krásné?
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.10.2010 20:31 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Marcelo, ted píši zrovna příspěvek pro jeden ženský časopis. Za peníze.
    Tak to je fajn, spojit příjemné s užitečným, a dámy si smlsnou na kvalitním čtení :-).
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    10.10.2010 12:12 abc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Víš ty bolševickej kreténe. Ždárskýmu a Ritě, nejsi ani po kotníky

    Nakonec mi to nedalo, chtel jsem byt objektivni, a proto jsem si prostudoval karierni zivotopis p.Pavla Zdarskeho, tak je je v materialech ODS, a jak je komentovan cleny ODS v na jejich foru.

    Docetl jsem se, ze pan Zdarsky pred nastupem do politiky pracoval jako automechanik a nyni se venuje pouze karierni politice (to neni urazlivy titul, tak je oficialni oznaceni politika). V zastupitelstvu Prahy je v bezpecnostnim vyboru a ve vyboru pro uzemni rozvoj. Nikoliv jako zamestnanec-odbornik, ale jako laicky zastupitel, ktery rozhoduje. Dale v dozorci rade PRE, coz je placena funkce za clenstvi prislusnych odborniku.

    Bez jakychkoliv injektiv zkousim objektivne pochopit, zdali je v 21.stoleti, ve svych 60 letech, p.Jilek tak naivni, ze nevi, co znamena takove clenstvi v odboru pro uzemni rozvoj, resp. jak se muze clovek bez prislusneho odborneho vzdelani dostat do takovych jinak, nez pres stranickou linii. Nebo, jestli mu proste imponuje, ze clovek stejneho vzdelani a (pokud si prectu projev Zdarskeho na kongresu ODS) slovniku udelal takovou politickou karieru. Nebo, ze mu proste vyhovuje, ze takovy uspesny podnikatel muze bez problemu z kapsy saka vytahnout 50.000 a bez dokladu je Jilkovi venovat.

    Ve svem souhrnu jsem pouzil pouze podklady, ktere jsou k dispozici na oficialnich strankach ODS jako dana fakta. Nezpochybnuji moznost, ze krome politicke kariery ma pan starosta jeste jine prijmy, ktere z nej udelaly bohateho cloveka, ale v jeho zivotopise nejsou k dispozici.

    10.10.2010 12:17 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Me na Pavlovi imponuje, že ač právě "jen ten automechanik" je schopen fungovat tak dobře a tak dlouho ve správě městké části velmi úspěšným způsobem a ne Kbelích je to vidět. Co vím je podílníkem ve firmě svého bratra, která funguje mimo Prahu. Nějaký autoservis. Plus něco dalšího. Ani tím se nijak neskrývá. Právě jeho velkorysot, se kterou podporuje různé aktivity, nejen moje, ale i jiné. Ze své kapsy, to je proč si ho vážím jako člověka.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    10.10.2010 15:07 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    ja se k tomu panu starostovi a keriernimu politikovi vyjadrovat nebudu mam na lidi kteri delaji politickou karieru az na vzacne vyjimky obecne prevazne negativni nazor

    pokud se jedna o konkretni osobu souhlasim ze by bylo nespravedlive posuzovat ji na zaklade nejake skupiny do ktere patri lidske vnimani bohuzel tomuto omylu podleha a cloveka obycejne posuzujeme na jejim pozadi

    u abc se mi libi ze se pokousi o korektni dialog jeho pochybnostem o motivaci ke angazovani se v politice zejmena u vyuceneho automechanika pretransformovaneho na uspesneho podnikatele se vubec nedivim pouhemu slovnimu prohlaseni o podnikatelske poctivosti kamarada verit muzu ale jak se rika duveruj ale proveruj

    bohuzel tvrzeni pana J o panu Z nelze overit a tak dalsi uvahy o jeho poctivem podnikani budou asi irelevantni

    panu abc vyjadruju podekovani za snahu o obrouseni hran pana jilka

    / pane jilku nezabijejte me /
    10.10.2010 15:16 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Docela dobrý mejdan
    Moje hrany vyvstanou když se abc chová jako hovado, což se občas stává. Nemám s tím, že se někdo jako hovado chová, jen musí počítat s tím, že se mu dostane stejného stejným dílem. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.