abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 22:33 | Nová verze

    Byla vydána dubnová aktualizace aneb nová verze 1.89 editoru zdrojových kódů Visual Studio Code (Wikipedie). Přehled novinek i s náhledy a animovanými gify v poznámkách k vydání. Vypíchnout lze, že v terminálu lze nově povolit vkládání kopírovaného textu stisknutím středního tlačítka myši. Ve verzi 1.89 vyjde také VSCodium, tj. komunitní sestavení Visual Studia Code bez telemetrie a licenčních podmínek Microsoftu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 21:22 | Nová verze

    Proton, tj. fork Wine integrovaný v Steam Play a umožňující v Linuxu přímo ze Steamu hrát hry určené pouze pro Windows, byl vydán ve verzi 9.0-1 (𝕏). Přehled novinek se seznamem nově podporovaných her na GitHubu. Aktuální přehled her pro Windows běžících díky Protonu také na Linuxu na stránkách ProtonDB.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 19:33 | Nová verze

    Byla vydána verze 1.78.0 programovacího jazyka Rust (Wikipedie). Podrobnosti v poznámkách k vydání na GitHubu. Vyzkoušet Rust lze například na stránce Rust by Example.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 11:22 | Bezpečnostní upozornění

    Služba Dropbox Sign (původně HelloSign) pro elektronické podepisování smluv byla hacknuta.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    dnes 11:00 | Nová verze

    Byla vydána nová major verze 8.0 textového editoru GNU nano (Wikipedie). Podrobný přehled novinek a oprav v oznámení v diskusním listu info-nano nebo v souboru ChangeLog na Savannah. Volbou --modernbindings (-/) lze povolit "moderní" klávesové zkratky: ^C kopírování, ^V vložení, ^Z vrácení zpět, … Tato volba je aktivována také pokud binárka s nano nebo link na ni začíná písmenem "e".

    Ladislav Hagara | Komentářů: 3
    včera 23:22 | IT novinky

    Před 60 lety, 1. května 1964, byl představen programovací jazyk BASIC (Beginners' All-purpose Symbolic Instruction Code).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 12
    včera 22:22 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 12.0 minimalistické linuxové distribuce (JeOS, Just enough Operating System) pro Kodi (dříve XBMC) a multimediálního centra LibreELEC (Libre Embedded Linux Entertainment Center). Jedná se o fork linuxové distribuce OpenELEC (Open Embedded Linux Entertainment Center). LibreELEC 12.0 přichází s Kodi 21.0 "Omega".

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 12:55 | Nová verze

    Microsoft vydal novou velkou aktualizaci 2404.23 v září 2019 pod licencí SIL Open Font License (OFL) zveřejněné rodiny písma Cascadia Code pro zobrazování textu v emulátorech terminálu a vývojových prostředích.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 05:33 | Nová verze

    OpenTofu, tj. svobodný a otevřený fork Terraformu vzniknuvší jako reakce na přelicencování Terraformu z MPL na BSL (Business Source License) společností HashiCorp, bylo vydáno ve verzi 1.7.0. Přehled novinek v aktualizované dokumentaci. Vypíchnout lze State encryption.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    30.4. 23:55 | Humor

    Spouštět webový prohlížeč jenom kvůli nákupu kávy? Nestačí ssh? Stačí: ssh terminal.shop (𝕏).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 20
    Podle hypotézy Mrtvý Internet mj. tvoří většinu online interakcí boti.
     (13%)
     (31%)
     (38%)
     (19%)
    Celkem 16 hlasů
     Komentářů: 3, poslední dnes 19:48
    Rozcestník

    Pro mé věrné čtenáře

    27.9.2010 22:33 | Přečteno: 1473× | poslední úprava: 28.9.2010 07:40

    Tento blog není recept, jak se stále obtěžujích lidí zbavit,ale jde jen o to položit pár otázek, na které si každý odpoví sám.

    ...ale Vy ste ho ešte zdokonalili, keď ste si spolu s Vašou bývalou partnerkou Markétou povedali, že ma pošteklíte tým falošným obvinením, že som jej tak ťažko chorej napísala , aby ,,chcípla“. Pri odosielaní tej nehoráznej lži Vám stála za chrbtom a dobre sa na tom zabávala ako teraz jej nasledovníčka ? Lebo mám indície, že v iných podobných prípadoch , keď údajne mala podstupovať liečebné procedúry, to tak bolo – v skutočnosti visela s Vami na internete. Klamali ste len vy, alebo aj ona? Koho každého kto z Vás dvoch klamal to do žiadneho blogu asi nenapíšete! Čitatelia si šli oči vyplakať- a vy ste žali obdiv, ako nezištne za jej uzdravenie pochodujete po Taliansku. Ale teraz už máte nového šoféra a spoločné klamstvo s Markétou Vám už slúži len na očierňovanie ,,nepriateľa“. A Milada... písala Rejpandu sama, alebo ste jej ju diktovali?...

    Moji diváci a čtenáři nejvěrnější, čubko a diváku, opět jste nezklamali. Není nad to mít takové obecenstvo. Věrně sledující každý můj krok, každý můj výtvor. Pilně se starající o mou mravnost, duševní integraci. Nedá mi to abych pro vás, jak říká „můj věrný přítel a stopař” divák, nevypotil další blog. Dnes se budu zabývat částí komentáře, té paní ze Slovenska, co si někdy říká „namenenezalezi„ nebo „ja„ případně „Zuzana Hraskovie„ a mnoha dalšími jmény. Údajně se jmenuje Daniela, tak se mi kdysi představila na Skype. Mluvil jsem s ní jednou a víckrát ne. Stačilo mi to. Ale pojďme k věci.

    Dáma se ve svém komentáři mimo jiné,zabývá třemi ženami, které jsou mi osobně dost blízko. Nemluví o nich nijak hezky. Markétou, která se, se mnou rozešla letošního roku. Rozešla a když zjistila, že její rozchod beru vážně, chtěla vrátit situaci zpět. Už to nešlo. Byl jsem jinde. Stává se že lidi rozchod nemyslí tak úplně vážně, ale druhá strana, třeba už nechce čekat. Vzhledem k tomu, že procházela v té době chemoterapii, jsem nijak tenhle rozchod nikde neventiloval. Nepovažoval jsem to za vhodné a celkem ani nepovažuji dál za vhodné. Ona sama mi kdysi ukázala maily a později i blogy, kde se dáma píšící ten komentář vyjadřovala k ní samé, k jejímu zdravotnímu stavu plus k našemu vztahu. Markéta možná ty maily má, možná ne, já bych si je na jejím místě nenechal. Markéta je naštěstí naživu a nemíním ji do celé situace ještě dál tahati. Důležité je, že chemoterapie pomohla.

    Seznámil jsem se z Ritou a jsme spolu, máme k tomu oba důvod. Miladu znám dřív než Ritu, Milada je starší dáma žijící v Kanadě, čtenářka mých blogů, má známá z chatu, z místnosti „Třicet a více, která mě asi po ročním internetovém povídání pozvala na návštěvu do Kanady v roce 2007 a já rád její pozvání přijal. Takže asi v tomhle vztahu jsou ke mě ty tři ženy o kterých tak „poutavě a zasvěceně" mluví paní Daniela. Alias čubka. Čubka má v komentáři zvláštní pifku na ty tři ženy, které jsou mi blízko, se kterými jsme měl a s Miladou a Ritou mám stále hezký vztah. S Markétou se na její přání nestýkám. Chápu ji. Také bych si nepřál aby se o mne zajímaly nějaké mé bývalé milenky. Není ten zájem příjemný. Konečně jedna mě asi tři roky sledovala zcela veřejně, krok za krokem.

    Tedy čubka si vybrala jako terč ženy, které jsou mi blízko, nepokrytě mi dávají a nebo dávaly najevo svou přízeň, nijak se netrápí tím, že se tomu někdo diví. Ženy, které mě znají osobně a když připočítám Marcelu, která je moje známá několik let a také nesdílí zášť některých mých věrných čtenářů, pak se jedná dokonce o ženy čtyři. Otázka zní: „Proč asi?” Čtyři bezúhonné ženy, které ji nijak neublížily, jsou najednou jejím terčem. „Co se skrývá za takovou záští?” Čtyři ženy, které mě znají osobně, díky tomu mají za to, že jsem člověk, s ním se dá vyjít a je důvod se přátelit. A jedna a pak pár mužských jmen, které mají tak trochu ženské reakce. Ti stále útočí na ty čtyři ženy? Pohrdlivě jim říkají „Jílkovy mažoretky, Jílkovo stádo.”

    Ona sama obviňuje ty ženy z jakéhosi spiknutí proti jiným lidem, proti sobě, obviňuje mě a je z věcí, na které jak ona říká má indície. To nevěděla dřív, že až teď, když jsem ji upozornil na skutečnost, že po ní zůstávají jen trosky? A má důkazy? Ať je předloží. Tak hodně mě nemusí a přesto mě neopustí. Vystoupím-li v televizi, je na webu čubka a různí diváci. Okamžitě začnou vykřikovat, že by ta Jílkova letka měla zmlknout, že jsou tady i neobdivovatelé. Copak mě musejí obdivovat? Chce to na nich někdo? Píše do televize, píše na web, píše na abíčko, píše na můj blog, (tam ji komentáře okamžitě mažu) píše kam může, na svoje tři weby, kde se zabývá, co jsem řekl, jak jsem to řekl, počítá moje nepřátele. A že jich mám. :-) Mě nepřátele nevadí. Nevadí, když na ně vidím.

    Jaké má motivy, ona dobrá žena, co chce dobro všech? Tedy kdysi chtěla moje. Aby mě měl, kdo hřát v posteli kde líhám. Nějak jsem neměl náladu na odkvetlou kopretinu, jak jsem se nějak v tom smyslu vyjádřil. Myslím, že to bylo asi takhle. „Netrhám každou povadlou a odkvetlou kopretinu. Jsem na svěží růže.” Jo jo, na ty jsem dodnes, stejně jako před sedmi lety. Bylo to tehdy tvrdé, ale jasné. Pak chtěla probírat vědecky vztahy. Jednou jsem se dal přesvědčit, že bych s ní mohl promluvit na Skype. Byly Vánoce, měl jsem sváteční náladu a Markétu v nemocnici. Po promluvě s čubkou jsem na dva roky přestal používat Skype. Neměl jsem potřebu ji naslouchat.

    Takže jsem na Vánoce promluvil s Danielou a během několika minut hovor ukončil. Proč? To jsem ji napsal v mailu, který ona poslala jednomu zdejšímu kolegovi a ten ho zveřejnil. Ale musím připustit, že mi ještě chvíli trvalo, než sem jej napsal. Napřed jsem musel odmítnou její opětovné nabídky a když nedala pokoj, pak už natvrdo. Takže otázka stále zní? „Jaké důvody má ona dobrá žena, jež jako správná marxistka myslí na dobro všech? Jaké důvody ji vedou k tomu, že se chová zcela opačně, kdy od obdivných komentářů, kdy četla třeba kapitoly o spoluzávislosti, kterou jako jako exmanželka alkoholika, se kterým má čtyři děti, a dodnes s ním žije v jednom bytě, podle jejích informací, velmi dobře zná. A když jsem na Vánoce s ní odmítl probírat její životní situaci s tím, že mám mometálně svého dost, vůbec nechtěla pochopit, že mám své meze.

    Takže postupně přešla k naprosto kritickým komentářům, kopírovala celé moje blogy na svůj blog, kde je nelítostně komentovala a když jsem ji upozornil, že existuje něco jako autorské právo a nechám smazat jako její kamarádce, (která činila totéž a nesmazala moje zkopírované blogyx jsem na Seznamu nechal smazat celý blog) se najednou chová ke mě a k těm ženám, které se vyskytují v mé blízkosti, znají mě osobně na rozdíl od ní, chová se jako k veřejným nepřátelům č.1 Schválně, jaké budou odpovědi? Myslím, že u některých nicku, jsou jasně předvidatelné u dalších si počkám.

           

    Hodnocení: 35 %

            špatnédobré        

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    27.9.2010 22:53 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    On vlastně neexistuje způsob, jak se takových dotěr zbavit. I když - třeba abíčkáři něco vymyslí? :-) Rozhovor nemožný, odeslání do patřičných hlubit nepomáhá, ignorace nepomáhá, zablokovat není jak. A vždycky se aspoň na chvíli najde někdo, kdo jí na ty zvratky skočí.
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    27.9.2010 23:08 abc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Co třeba kdybyste oba dva tady přestali prudit těma svejma blogo-kecama o báječnosti Jílka. Pak by po vás nikdo ani nevzdechnul a měli byste v důchodu klid. Férová rada, ne? A na rozdíl od spasitele - zcela zdarma. A myšlena bez urážky - prostě lidi serete nebo provokujete nebo manipulujete, nazvěte to, jak libo.
    27.9.2010 23:10 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Zrovna se mi nechce, takže co kdyby si přestal komentovat, co říkáš?
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    27.9.2010 23:18 abc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Má odpověď byla tvé temporary dogsbody - když nebudeš psát, nebudou ani komentáře. Chceš to i nakreslit pro vyšší srozumitelnost?!
    27.9.2010 23:22 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    já budu klidně psát a ty si holt musíš zvyknout, ne já ti rozumím docela dobře, ale nijak mě to nebere.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    27.9.2010 23:24 abc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Já to jenom navrhl jako řešení, a tušil, že to neprojde
    27.9.2010 23:25 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    pak si křupan, který navrhuje řešení jež neprojdou
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    27.9.2010 23:30 abc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Doufal jsem, že ty nejsi takový křupan, a zvolíš variantu, abys mohl čestně táhnout, odkaďs přišel. Přecenil jsem tvé íqétyqe a podcenil tvůj komplex méněcennosti. Už radit nebudu, neboj, lúzre.
    27.9.2010 23:31 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    víš mě je celkem u prdele jaký máš o mě mínění, když nejsi ani podepsanej, takže mi to říká křupan, který se stydí za jméno.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Jakub Hájek avatar 28.9.2010 00:46 Jakub Hájek | skóre: 14 | blog: zamek | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    No to ja se ho musim trochu zastat, ten argument s podpisem mi taky prijde jak ze zakladky. Ja tu jmeno mam a nemyslim, ze by tenhle post mel nejakou vetsi vahu nez ten od abc.

    A myslim, ze ma pravdu, ze nektery lidi uz proste serete, vzdyt tech vasich blogu je tu posledni dobou jak much po desti a vsechny "furt ta sama pisnicka" s diskusi na jedno brdo.

    Pro me za me, si piste co chcete, kdy chcete a kam chcete, mne nektery ty starsi blogy i prisly zajimavy, ale nedivte se, ze dost lidem je proti srsti, kdyz tu v kuse ctou jak "Jilek zas dela ramena" - sorry, tak mi to trosku pripada, ale zas vas neznam, treba jste jinak v pohode strejda, co zna i pokoru.
    Teprve tehdy, až nebudeme mít co ztratit, budeme opravdu svobodní.
    28.9.2010 00:52 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    No, když mi někdo napíše a má aspoň jméno, mám pocit, že si stojí za tím co říká. Jako chlap. Když mi píše anonym a že mi jich píše, co ma hrdinný kecy, schovaný za anonymitu, pak ty lidi neberu vážně. Oni nechtějí diskutovat, pouze urážet a já se těmi ratlíky začnu bavit. Třeba i blogy. At si anonymové užijou. Ti ostatní to vážně nemusejí číst, mám tam přece jméno.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Jakub Hájek avatar 28.9.2010 01:04 Jakub Hájek | skóre: 14 | blog: zamek | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    No jo, jenze vy se tech urazek taky hned chytate a pak cela ta diskuse degraduje na neco ve stylu:
    <anonym>Jilek je debil/psychous/magor.
    <Jilek> Sam jsi, anonyme, debil/psychous/magor.
    <anonym>Tahni uz s tema kecama do prdele.
    <Jilek> Sam si tahni do prdele, nezajimas me.
    
    No to vas prece nemuze bavit, nebo jo? Kdybyste to hned nevracel ve stejnym stylu, tak se na vas ty lidi vyprdnou a nechaj Jilka Jilkem.
    Teprve tehdy, až nebudeme mít co ztratit, budeme opravdu svobodní.
    28.9.2010 01:05 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    jo jo, to máš pravdu, dělám to. Občas. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 28.9.2010 01:15 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Kdybyste to hned nevracel ve stejnym stylu, tak se na vas ty lidi vyprdnou a nechaj Jilka Jilkem.
    Nesmysl, mně by to nasralo ještě víc a stupňoval bych to, rozhodně bych ho nenechal...
    28.9.2010 01:16 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Jo jo, Honzo, každý jsme jinej. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 28.9.2010 01:17 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Myšleno: ...kdybych byl taky "retardovanej"
    =^..^= AmigaPower® avatar 28.9.2010 01:20 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Upřímně řečeno Já, pokud bych vás nemoh utlouct faktama, vysral bych se na to, nečekajíc na zvrat v diskusi...
    . .. ...teda pokud byste odepisoval... .. .
    28.9.2010 01:28 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    No bez utlučení fakty, je zbytečné čekat na zvrat v diskusi. Se mnou tedy ano. :-) Já se začnu smát a kreténi tužit.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Jakub Hájek avatar 28.9.2010 01:32 Jakub Hájek | skóre: 14 | blog: zamek | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    No na tom mozna taky neco bude. Ale reagavoat na nadavky nadavkama je taky vytloukani klinu klinem. To uz je lepsi si dat do drzky :-)
    Teprve tehdy, až nebudeme mít co ztratit, budeme opravdu svobodní.
    Dalibor Smolík avatar 28.9.2010 12:46 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Já se snažím lidi nenapadat a apriori je považovat za hlupáky, ale když se opře někdo do mě, tak mi to taky prostě není jedno ..;-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    28.9.2010 09:28 Antonín Kolísek | skóre: 33 | blog: PDA | Vyškov
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Ac jsem posledni 3 roky uz jen pozorovatelem ABC tak mi to neda a pridam komentar. Vy sem pane Jilku nepatrite. Vim, ze to nema cenu psat protoze muzete zacit argumentovat "Ja si mohu psat kde chci a co chci." a budete mit castecne pravdu. Ale chce to trochu soudnost a jak sam rikate "byt chlap", sebrat odvahu a vypadnout. Myslim, ze timto gestem o sve odbivovatele neprijdete a ostatni vetsine udelate sluzbu. Je prece plno jinych a krasnych mist kde muzete psat :)
    28.9.2010 09:44 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Patřím, jako každý jiný. Je mi líto. Zajímám s e o linux jako každý jiný, píši blogu off topic jako každý jiný. Nic víc nic méně. Nemusím se vám líbit, ale to je tak asi všechno.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    28.9.2010 01:10 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Jinak, argument s jménem, že nemá váhu neobstojí. U mne ano.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Jakub Hájek avatar 28.9.2010 01:29 Jakub Hájek | skóre: 14 | blog: zamek | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Ja nerikal, ze jmeno nema vahu, ale ze to, ze je nejakej prispevek podepsanej, mu jeste nedava vahu vetsi. Do toho profilu si prece taky muze kazdej napsat co chce.
    Teprve tehdy, až nebudeme mít co ztratit, budeme opravdu svobodní.
    28.9.2010 01:33 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Tak když někdo napíše komentář a je tam aspon něco jako přihlášený nick, tak většinou, ten člověk má pro mne váhu. Někdy také ne, ale to už jsou mi známý firmy. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    1.10.2010 15:18 Řit-Gabriely
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Jinak, argument s jménem, že nemá váhu neobstojí. U mne ano.

    Přesně tak, hned jak přijdu z práce, kde mne otravujou při mém čatování, tak se zaregistruju pod svým jménem. Nebo jedním z nich. Nebo jiným. Nebo se nezaregistruju, protože to v práci nechtěj. Možná dostanu nějakou dobrou radu...
    28.9.2010 04:33 ja
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Jílek, už poznám Vaše manipulačné postupy. Vy vyvolávať hádky nikdy neprestanete a vždy si budete hľadať niekoho, do koho by ste sa mohli navážať. Najlepšie je Vás úplne ignorovať, ale ak to Vaše objekty spravia, nie ste spokojný a budete provokovať všetkými možnými spôsobmi ďalej. Ak nečítajú Vaše falošné spovede v blogoch, založíte si fanklub a rozpošlete výzvy, aby sa k Vám pridali napr.Len aby o Vás nestratili celkom záujem. Áno, ste zapamätateľný. Podobného exota si človek zapamätať musí.Ste návykový a otravný.
    28.9.2010 04:43 ja
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Jaké má motivy, ona dobrá žena, co chce dobro všech? na charitu ste tu predsa Vy ... tá dobrá žena sa len chcela dobrať Vašej podstaty manipulátora
    28.9.2010 14:27 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    ... tá dobrá žena sa len chcela dobrať Vašej podstaty manipulátora

    A komu to bude dobrý a k čemu? :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    28.9.2010 07:37 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Podobného exota si človek zapamätať musí.Ste návykový a otravný.

    Terapie závislosti ti pomůže, dám ti pár jmen. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Heron avatar 28.9.2010 09:20 Heron | skóre: 53 | blog: root_at_heron | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Cože? :-D

    V lidské komunikaci je zcela běžné navrhovat věci, které neprojdou.
    28.9.2010 09:14 ext3fs
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Pak si ale nestezujte. To byla fer nabidka. Zadne Vase blogy, zadne urazky...to je jednoducha matematika.
    Heron avatar 28.9.2010 09:16 Heron | skóre: 53 | blog: root_at_heron | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    To neřeš. To je dáno statistiky. Vždycky se najde někdo otravný. Zbavíš se jednoho, a šup už je tady další. Nic se nezmění.
    28.9.2010 09:31 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Já si nestěžuji, jen prostě se někteří chovají jako pitomci, reagují jako pitomci a pitomost je zdrojem zábavy. Mě ničí cizí blogy neotravují, stejně jako mě neotravují televizní zprávy, blbý noviny, blbej film v kině. To všechno mohu vynechat a také většinou vynechávám. Blog kohokoliv zde přžečtu a nijak se mě jeho obsah nedotýká pokud nemíří na mě. Jestli máš potřebu mě číst a pak si stěžovat, stěžuj si jen na sebe. Jestli nezvládáš tu touhu číst co tě dráždí, pak se nedá nic dělat.

    Jinak, pokud vím, že nabízím něco o čem vím, že neprojde, jsem jen křupan, který zkouší věci, které neprojdou. také ti slouží k obveselení spoustě lidem.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Heron avatar 28.9.2010 10:08 Heron | skóre: 53 | blog: root_at_heron | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    To nebyl komentář na tebe ale o tobě ;-)

    Jinak mě mrzí, že si zde pereš své špinavé prádlo místo třeba diskuse nad tématy pořadů pro ČT. Protože co jsem se na ně díval, tak v podstatě se všemi tvými radami a reakcemi na lidi ve studiu souhlasím a řekl bych jim totéž. A pak přepnu na ABC a zde je úplně jiný Jílek. Myslím, že je to škoda.
    28.9.2010 11:09 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    jo diskuse nad tématy ´CT, hele někteří psycho jedinci z abíčka, si ji obsadili. To byla legrace. Ale vážně, není problém, zjsitit, jak někteří méně vyrovnaní jedinci reagují. Tady a zbytečně. Já nejsem jiný Jílek, ten samý, prostě umím víc poloh. To je někomu nepříjemné. Než mi někteří začali nevýbíravě nadávat, pak jsem celkem byl vlídný, zřejmě si vlídnost vyložili jako slabost, přitvrdil jsem a hle, najednou pláč a skřípění zubů. Vlastně si někteříé myslí, že jít do války ,je střílečka na netu. No není. Rány bolí. Kdo dává, musí počítat s tím, že dostane. Lidem, kteří se mnou nesouhlasili a neuráželi mě, jsem nikdy nevynadal. Nemám potřebu sloužit jako fackovací panák, každému si vzpomene. Nemám. Fakt ne. :-)

    Ctu blogy, které se mi nelíbí. Nelíbí a nikde nenajdeš po cizím blogem mé vyjádření, že ten co ho psal je dement, špína, který zapleveluje. Respektuji právo každého mít názory jaké má. Ale pokud ono právo platí pro kohokoliv jiného, pak platí i pro mne. Budu psát, kdy chci a kolik chci. Jestli se to někomu nelíbí a bude mi n za to nadávat , musí se smířit s tím, že oplatím stejně. Jsem dost necitelný k nádávkám. Většinou se jim směji. Tady i třeba na ulici. Ale pak v tom případě mluvím s těmi lidmi jejich jazykem. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    28.9.2010 12:59 Run11
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře

    Než mi někteří začali nevýbíravě nadávat, pak jsem celkem byl vlídný, zřejmě si vlídnost vyložili jako slabost, přitvrdil jsem a hle, najednou pláč a skřípění zubů. Vlastně si někteříé myslí, že jít do války ,je střílečka na netu. No není. Rány bolí. Kdo dává, musí počítat s tím, že dostane.

     Jílku-chodče jednoho bys málem rozplakal.A teď na férovku,jo.


    je pravdou,že jsi na Seznamu v místnosti 30 a víc dělal před pár lety TY a parta tvých mažoretek ,STÁLÉ SPRÁVCE?
    Je pravdou,že za tvýho vedení jsi místnost tak rozvrátil,že málem zanikla?
    Je pravdou,že TEBE(a tvý mažoretky) odvolali za urážení a šikování uživatelů ?

    Jestli to nepřiznáš,tak jsi kokot,protože já jsem tam chodil a ty,Jílku-chodče jsi mě pěkně sral.Kvůli Tobě jsem tam přestal chodit a nejen já.

    Místnost pak museli ovládnout administrátoři,aby nezanikla.

    Pak jsi měl svou místnost U Magora.ti jako stálá místnost zanikla.Nikdo neměl zájem s tím okouzlujícím Janem sdílet svůj volný čas,jen pár věrných mažoretek,kterým se stejně nepodařilo místnost udržet.

     

    28.9.2010 14:02 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    je pravdou,že jsi na Seznamu v místnosti 30 a víc dělal před pár lety TY a parta tvých mažoretek ,STÁLÉ SPRÁVCE??/

    Neříkají ti nahodou uklizečka z menzy? Asi jo vid? :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    28.9.2010 14:18 Run11
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře

    Neříkají ti nahodou uklizečka z menzy? Asi jo vid?

     Nečekal sem ,že odpovíš něco chytrýho,ale tohle předčilo veškerý mí očekávání.Taky jak jinak,když tohle doložit jde a vůbec tě to nešlechtí.Spíš to zapadá do kontextu s tvým působením tady.

    28.9.2010 14:37 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Víš trubko, zřejmě sis nevšiml, že zatím nikdo z registrovaných abíčkářů o to nestojí, stejně jako o to nestáli na webu ´CT, diváci. :-) Máš-li pocit, že to potřebují vědět zeptej se jich. Dolož co chceš, podej na mě trestní oznámení, nebo s e sud se mnou u občanskýho soudu, připadně mi přijd rozbít hubu. Tedy jestli si tohle všechno troufneš. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    28.9.2010 15:37 run11
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Jen jsem chtěl vědět,jestli se pochlapíš nebo se z toho vykecáš.Vykecat se z toho nedá a čekat,že se pochlapíš??? :-D
    28.9.2010 15:42 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Jo jo, starý známý kecy, hele hod sem screeny, zveřejni je, uvidiš co se dozvíš, :-) Ty jako myslíš že ukážeš někomu dva screeny, kde někomu říkám debile a kde nějaký šmudla admin děla bubu a všichni zůstanou štajf, co to zkoušíš ty trubko? :-) ´Cím mě strašíš, zveřejni je, pobav mě. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    29.9.2010 12:34 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    jak vidim jeste si dobre pamatujes jak si se snazil urazet devce ve veku tve dcery ktere odmitlo staryho plesnivyho dedka si to neunes a proto si vytah s cim se ti predtim jako therapeutovi sverilo jejiho otce kery byl jak by ti z voka vypad ona te ma nejspis vis kde a to je dobre protoze jene ty ses infekcni a nezabiraj antibiotika jenom dusledna prevence a profylaxe
    28.9.2010 14:24 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    ano, po třech letech jsme ji přestali udržovat aby za námi nechodili takoví jako jsi ty a ta čubka, ted jste přitáhli sem a budete to ničit tady a ti troubové budou myslet, že jim to ničí úplně někdo jinej. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    28.9.2010 15:46 run11
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře

    ano, po třech letech jsme ji přestali udržovat aby za námi nechodili takoví jako jsi ty a ta čubka, ted jste přitáhli sem a budete to ničit tady a ti troubové budou myslet, že jim to ničí úplně někdo jinej. Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.

     

     Chodče -Jílku!!!! Místnost se dá zamknout,viď!A co teď? A kdo ti tady co kazí? Napsal jsem ti,že tenhle blog je k hovnu.Nikdo tě za něj nechválí.Snad až dorazí mažoretky.Těžko zničit to,co už je tebou zmrzačený.Čus.

    28.9.2010 15:59 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Cus, už musíš mejt nádobí a vytírat podlahu? Tak pořádně, aby se šéf nezlobil, víš že má rád pořádek.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    29.9.2010 12:46 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    nekecej visela ti tam akorat ta rita sama zatimco cerveterri dondiego a dalsi laskovali v milencích
    28.9.2010 15:47 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Jestli to nepřiznáš,tak jsi kokot,protože já jsem tam chodil a ty,Jílku-chodče jsi mě pěkně sral.Kvůli Tobě jsem tam přestal chodit a nejen já.

    No to se docela dobře čte, že jsem sral kretény. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    28.9.2010 10:18 Robo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    +1; z blogov na abclinuxu sa vdaka Jilkovi a spol. stava totalna zumpa psycho jedincov, ktori si tu navzajom vymienaju urazky
    28.9.2010 10:55 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    +1; z blogov na abclinuxu sa vdaka Jilkovi a spol. stava totalna zumpa psycho jedincov, ktori si tu navzajom vymienaju urazky

    přidal ses k těm psycho jedincům :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    28.9.2010 04:20 ja
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Vy ma neprekvapujete. Presne tak ako Vy skákala ako je pískal aj tá predošlá. Podobne ako ten ab-éčkar, čo sa k Vám minule vyjadril si myslím, že Vaše jednanie je dôkazom o tom, že niečo s Vami nie je v poriadku.
    Herr Königstiger avatar 28.9.2010 00:51 Herr Königstiger | blog: MRDAT_MRDAT_MRDAT
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Já to číst nebudu, mně tohle téma nezajímá...
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje rozkoš...
    =^..^= AmigaPower® avatar 28.9.2010 00:52 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    jj, můj čůrák má pravdu ;-)
    28.9.2010 00:59 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Honzo, nečti to, je to nakonec smutný blog, smutný v tom, že si někdo vzal jako rukojmí pěknou, leč nemocnou ženskou. A nebylo to poprvé. A ostouzel ženskou, která nan ni byla slušná, pod jejími blogy nhezy komentovala a chválila a nakonec protože kamarádí se mnou je z hlediska té čubky kripl. Mluvím o Miladě.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 28.9.2010 01:05 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Nebudu to teď číst, zejtra svý rozhodnutí znova přehodnotim a uvidíme...
    29.9.2010 11:29 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    protože kamarádí se mnou je z hlediska té čubky kripl. Mluvím o Miladě. to je vas zaver?
    28.9.2010 03:57 ja
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    vy ste si stiahol skype a potrebovali ste si nastaviť mikrofón.. ešte ste nevedeli ako na to.. to bol dôvod, prečo ste so mnou po skype hovorili... bola som ústretová, lebo som ešte verila, že aj jj je človek a určite má aj dobré jadro... preto mi nadávate do hlupane:-)
    28.9.2010 07:35 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    a potrebovali ste si nastaviť mikrofón.. ešte ste nevedeli ako na to.. to bol dôvod, prečo ste so mnou po skype hovorili...

    tohle nemá chybu :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    28.9.2010 06:30 .... .
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    28.9.2010 09:48 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    jo jo, tam je studijního materiálu pro studenty psychologie fakt dost. Ještě se tím slověna pochlubí, přitom úplně první měsíc na těchto stránkách psala o svém milovaném osamnělém chodcovi, v tom blogu potvrzuje přesně to, co o ní Jan celou dobu píše. Ono je to spíš smutné, vidět lidského tvora s tak destruktivním myšlením, odkaz uvádím pro ty, co jí ještě skočili na lep.
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    28.9.2010 10:37 M-train | blog: finance
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Ještě se tím slověna pochlubí

    Rasismus tady chybel. Jen tak dal pani Jilkova - kam az se da klesnout
    Nobody can give you as much as I can promise you
    28.9.2010 10:44 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    vozíku, a vy se cítíte vyrovnaný ve svých komentářích? To jako že si tady nějaká bláznivá slinta o mě otírá svojí sprostou hubu a to je v pořádku, když se vymezím já, tak mám být korektní?
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    28.9.2010 11:02 M-train | blog: finance
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    co ma vase rodina za problemy s vozikem? Chapu, ze ten deda ho asi uz ma na pohyb, ale od vas ty poznamky o voziku nechapu. Zda se, ze mate jeste par let do duchodu (asi podle poctu deti). Vy jste asi opravdu klon toho pana - on napise nejakou, podle nej vtipnou poznamku o voziku, a vy to jak slepice opakujete. Kdyz jste tady zacinala, projevovala jste trochu vic vlastnich nazoru, i vyrazu.

    pokud jde o prispevky te pani, tak nevim o co jde, myslim, ze to je problem tech dvou, a zbytecne tim otravuji ostatni, neznam historii jejich vztahu s Jilkem, a ani mne to nezajima. Vadi mi jenom urazky - v tomto pripade narodnostní, v jinem politicke - jiny nazor je bolsevik nebo socan, pripadne kreten. Vy jste mela daleko kultivovanejsi projev, kdyz jste na tyto stranky prisla - pochopitelne je to vase rozhodnuti, do jake polohy se stylizujete.

    Na rozdil od vas i soucasneho docasneho partnera mne vulgarni styl urazeni ostatnich nepripada jako zabava, a trvam na tom, ze se projevuje jako nedostatek prirozene inteligence a vlivu prostredi. Pres vase veskere urazky vzdelani vetsiny linuxaku se holt ten komplex v projevu toho pana projevuje, at tvrdi, jak tvrdi, ze se bavi provokovanim. Je to uchylka, pokus o manipulaci, at to nazyva jak chce.

    Abych byl spravedlivy - pokud Jilek napise blog JENOM o lidskych vztazich, da se s nim vetsinove souhlasit, jak uz tady nekdo napsal. Pokud tedy zaroven nepotrebuje sdelit, ze je nejlepsi na svete. Svymi naslednymi urazkami diskutujicich to ovsem zcela degraduje. A pripada mi, ze to jemu, ani vam nevadi. Tak si to uzivejte i nadale, kdyz vas to bavi
    Nobody can give you as much as I can promise you
    28.9.2010 11:23 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    m-traine, jestli čteš někde, že jsem nejlepší v mých blozích, pak zřejmě trpíš paranoiou. Pokud ti vadí, že napíšu, že něco umím a ty to takhle vnímáš, myslím, že by bylo dobrý, kdyby ti někdo nestranný vysvětlil, že to je projev sebevědomí, nikoliv přesvědčení, že jsem nejlepší. Máš-li mindrák, pak ho řeš, rád ti doporučím někoho, kdo ti pomůže unést, že vedle tebe žijí lidé, kteří nemají potíž s tím, že jsou dobří druzíí a nijak jim nevadí, že svou znalost dávají najevo. Prostě nehodlám být podle tvých představ. Máš-li s tím problém, je to tvůj problém A jestli ti vadí vulgární urážení, pak neurážej a nebudeš urážen. Mimochodem není problém najít kdo mezi námi dvěma byl ten první s těmi urážkami. Takže uber frajere. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    28.9.2010 12:15 ja
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    myslim, ze to je problem tech dvou nie je to celkom tak...pôvodne moje miešanie sa do vnútroných záležitostí začalo tak, že som podporila jednu z obetí slovných útokov JJ... neodolala som, ke´d som videla že sa opakuje starý scenár z miestnosti na chate, kde bola vtedy rovnaká žumpa zásluhou tohto človeka... moja chyba... nehas čo ťa nepáli /?/
    28.9.2010 14:03 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Jo jo, kde jsity a numero.xy byla, tam jste místnost rozbily, ted se vám to daří tady. :-) A ty troubové na to skáčou.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    28.9.2010 14:50 ja
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    tady nějaká bláznivá slinta o mě otírá svojí sprostou hubu

    Hm, k tomuto niet čo dodať
    30.9.2010 10:51 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    nedá čubko, jen to že si bláznivá slinta. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    28.9.2010 11:13 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Slověna je rasismus? M-traine tobě fakt z toho vozejku hrabe, hele natři si pořádně kola.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Dalibor Smolík avatar 28.9.2010 12:51 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Ha, chtěl jsem zareagovat stejně :-) Co kdyby "ja" byla Angličanka? Taky by to byl rasismus? ..
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    28.9.2010 14:45 ja
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    pán Smolík, je to asi ako ,,Čechúň", ale ja tých, čo používajú voči Čechom tento výraz pokladám za hulvátskych primitívov...
    28.9.2010 15:05 M-train | blog: finance
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Tak to jsem od vás nečekal, takhle se projevit :-(. Jenom nevím, zdali jste to udělal úmyslně, nebo jenom nepochopil urážlivý podtext toho slova z pera současné paní Jílkové
    Nobody can give you as much as I can promise you
    28.9.2010 15:29 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    m-traine lidé jako Smolík mají svůj názor. Třeba na rasismus.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Dalibor Smolík avatar 28.9.2010 15:29 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    já jenom pro pořádek - jde o maličkost, ale znáte to. Dneska jsou na některé "maličkosti" lidi citliví. Nejde o rasismus, ale o národnostní rozepře ;-). Není to totéž. Samozřejmě, takto pojato, není dobré ani jedno.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    28.9.2010 15:33 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Dalibore, problém se dá udělat z čehokoliv. Zásadní problém. Stačí jen mít dost vůle k vytváření problému. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Herr Königstiger avatar 28.9.2010 15:39 Herr Königstiger | blog: MRDAT_MRDAT_MRDAT
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    To je to samý pane Smolík. ;-)

    § 198

    Hanobení národa, etnické skupiny, rasy a přesvědčení

    (1) Kdo veřejně hanobí a) některý národ, jeho jazyk, některou etnickou skupinu nebo rasu, nebo b) skupinu obyvatelů republiky pro jejich politické přesvědčení, vyznání nebo proto, že jsou bez vyznání,

    bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

    (2) Odnětím svobody až na tři léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nejméně se dvěma osobami.

    § 198a

    Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod

    (1) Kdo veřejně podněcuje k nenávisti k některému národu, etnické skupině, rase, náboženství, třídě nebo jiné skupině osob nebo k omezování práv a svobod jejich příslušníků, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

    (2) Stejně bude potrestán, kdo se spolčí nebo srotí k spáchání činu uvedeného v odstavci 1.

    (3) Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta bude pachatel potrestán, a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem, nebo b) účastní-li se aktivně činnosti skupin, organizací nebo sdružení, které hlásají diskriminaci, násilí nebo rasovou, etnickou nebo náboženskou nenávist.
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje rozkoš...
    29.9.2010 11:29 Mattern
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Nejde o rasismus

    Ten kontext od pani s mnoha jmeny byl zretelny, cekal jsem od vas jinou reakci. Asi byste reagoval jinak, kdyby to bylo smerovano primo na vas
    Dalibor Smolík avatar 29.9.2010 11:31 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Jo, beru zpátky, trochu jsem se poinformoval - z hlediska zákona jde o v podstatě o totéž (rasismus nebo diskriminace či hanobení národa).
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    29.9.2010 12:17 Mattern
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Tak to sombrero dolu :-), mel jsem vzdycky pocit, ze vy svoje nazory velmi zvazujete, a dokazete chybu korigovat.

    Co se neda rict o vsech diskutujicich - Slověna je rasismus?. Ale treba mile prekvapi.
    29.9.2010 13:23 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Ja bych rád viděl oduvodneni rozsudku, který označeni "Slověna" vidi jako trestný čin hanobení rasy a národa. Stejně jako bych chtel videt podobne odůvodnění při oznácení "cikán" "amík" a dalsi podobné označeni. Zkopírovat trestní zakon ještě v zadnem případě neni judikát. Ani odůvodnění pravomocný rozsudek. Názor kteréhokoliv advokáta nema žádnou váhu až do nabytí právní moci rozsudku. Tak materne zase uklidni. A jestli dekád nejakou omluvu v případě že se ptám jestli je označeni "Slověna" rasismus pak předloží ten odůvodněný pravomocný rozsudek. Než to uděláš jsou to jen a jen kecy z abicka nebo něčí názor.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Dalibor Smolík avatar 29.9.2010 13:50 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Já tomu rozumím. Těžko by někdo jenom za slovo "Slověna" někoho obvinil s odsuzujícím výsledkem :-). Já jsem rozporoval, že takové označení není rasismus, ale něco jiného .. ale zákon ty pojmy trochu míchá dohromady, takže právník by s mým názorem nesouhlasil. (U jednoho jsem to konzultoval :-))
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    29.9.2010 15:04 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Já vím Dalibore, někteří si nevšimnou, že se jen ptám, jestli je to rasismus a už tvrdí, že já tvrdím, že to rasismus není. A čeká omluvu. Málem jsem dodal, kretén. Ale nedodám. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    1.10.2010 10:07 M-train | blog: finance
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Slověna je rasismus? M-traine tobě fakt z toho vozejku hrabe, hele natři si pořádně kola.

    někteří si nevšimnou, že se jen ptám, jestli je to rasismus a už tvrdí, že já tvrdím, že to rasismus není

    No, jeden by si to z te poznamky vydedukoval. Pravdepodobne bylo mysleno neco uplne jineho.
    Nobody can give you as much as I can promise you
    29.9.2010 20:35 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Ale Dalibore, týhle přece "Na jméně nezáleží" ....
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    =^..^= AmigaPower® avatar 29.9.2010 23:18 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    "Na vině nezáleží"
    28.9.2010 14:47 ja
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    prekrúcate, alebo nedokážete porozumieť textu
    28.9.2010 14:48 ja
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    to s tým prekrúcaním bolo na falošnú Gabrielu
    28.9.2010 20:00 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Jaká falešná Gabriela, ona se tak jmenuje. Rita, Gabriela, si myslíš, že máš to jméno propachtovaný_
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 28.9.2010 22:34 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Scan občanky bych prosil, nehodící se zamažte ;-)
    28.9.2010 22:44 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    sím Tě, Amígo, vždyť to je naprosto normální mít dvě jména plus příjmení. V mém případě více těch příjmení :-))))
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    kotyz avatar 28.9.2010 22:52 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    jak kde, ale znam taky jednoho co si uz podruhy meni jmeno ...
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    =^..^= AmigaPower® avatar 28.9.2010 22:56 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Ale říkal jsem v tom komentu, že je to snad něco nemožnýho? Neřikal, jen bych to chtěl vidět, neříkejte, že tam nemáte scanner, foťák, případně telefon s foťákem ;-)
    28.9.2010 23:01 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Amígo, a k čemu by ti to bylo? :-)
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    =^..^= AmigaPower® avatar 28.9.2010 23:23 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Zvědavost nestačí? Potřebuješ pochybnosti? Přece nekecáš, že ne? ;-)
    28.9.2010 23:26 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    hele, zvědavče, a když ti pošlu doklad o svých jménech tak co dalšího budeš chtít? :-) Kdepak, nepodám ani prst, hned bys skočil po celé ruce :-)
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    =^..^= AmigaPower® avatar 28.9.2010 23:35 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Jen jsem si ověřoval informaci, že to neni pravda. ;-) To mi stačí, kecáš! ;-)
    29.9.2010 07:35 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Amígo, ty jsi praštěnej, na takovouhle slovní kopanou si hrajou tak děti v mateřský školce:-)))
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    =^..^= AmigaPower® avatar 29.9.2010 07:48 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    To není slovní kopaná. Kecáš/nekecáš, dokážeš/nedokážeš, je to jednoduchý jak facka, ne? Přece po tobě nechci majetkový přiznání. ;-)
    29.9.2010 09:53 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Šmankote Amígo nechte Ritu žít. V občance to prostě asi nemá, ale co na tom? :-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    =^..^= AmigaPower® avatar 29.9.2010 10:07 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    A Vy máte Ritu v občance? Že to řešíte?

    Jak už jsem napsal jednou, zajímá mně to, už jen proto, že s tim dělá takový caviky. Tak co Rito (a možná i -Gabrielo)? Půjdete s pravdou ven? ;-)
    29.9.2010 13:33 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Ritu v občance? Nemám. Ä vy? :-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    =^..^= AmigaPower® avatar 29.9.2010 13:36 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Já se o ní jako o sví dítě nestarám...
    29.9.2010 13:42 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    K tomu mám daleko. A ještě dál hrát si na stb :-).
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    29.9.2010 13:44 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Nicméně stejně bude nejlepší, když nám ten OP Rito ukážete :-).
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    29.9.2010 20:43 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    itybrute .... Poprvé a naposledy - Amígo to má na facebooku, ofotila jsem mu část matičního listu. Víc mu nepošlu, do rodokmenu mé rodiny mu nic není. A taky jsem mu napsala, že tím moje shovívavost k jeho zvědavosti končí.

    Tak si říkám, na Jana už vystříleli co šlo, teď už si nás dvě snad nepletou, tak zase zpochybnění že se nejmenuju jak se jmenuju. Tohle je ten správný blázinec ....
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    Dalibor Smolík avatar 29.9.2010 21:13 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Ale no tak, Rito! Neztrácej nervy! To chce klid a nohy v teple. :-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    29.9.2010 21:20 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Dalibore, neboj, moje nervy vydrží omnohem víc, ale říkám si, co dalšího vymyslí tihle šmoulové :-)
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    29.9.2010 21:28 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Doufám, že jsi poznala, že jsem si dělala srandu ;-)

    Už je to tu dobrý absurdistán :-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    29.9.2010 21:31 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    :-) Neřeším, akorát si říkám, že ještě že aspoň amígo nepochybuje o mé existenci, neb mě na vlastní oči viděl.
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    =^..^= AmigaPower® avatar 29.9.2010 23:19 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    mam hovno na blbym facebooku, když nepošleš přílohu... :-D
    =^..^= AmigaPower® avatar 29.9.2010 23:25 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    ty fotky sou na hovno, neni na nich nic... ;)
    30.9.2010 07:41 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    ano, a tohle je naprosto přesná ukázka, jak to funguje, když si začne jedna strana na druhé vynucovat jakýkoliv důkaz, který má ale vypadat tak, jak si onen zpochybňovatel představuje. Poslala jsem amígovy ty fotky z matričního listu jen z důvodu, že jsem na 99% věděla, že se ozve "ale já jsem si to představoval, že ten důkaz bude vypadat jinak". Názorný příklad, jak takováto slovní manipulace vypadá v praxi. Zpochybnit se dá cokoliv, vynucovat si nějakým dětským "uka nebo já s tebou neka" je nezralé a nedospělé. Pro ty, kteří v diskusích četli zpochybňování Janovo kvalifikace v jeho slovech zase mají školení, jak se takové manipulaci bránit. Protože takhle by to přesně dopadlo, kdyby Jan třeba svoje maturitní vysvědčení zveřejnil - bylo by ze špatné školy, neměl by tam určitě ty předměty, které podle mínění jiných tam mít má, nebylo by zřetelné cokoliv, a co když je to podvrh, a spustí se opět nezastavitelný kolotoč dalšího zpochybňování, zakončené větou "já vám to říkal, že mi to zkrátka nedokážete". Ono už jenom když někdo hraje takovéhle hry svědčí o něm, o jeho vnímání světa, nejistoty mezi lidma. Nedávno jsme se s Janem smáli, že mi diskuse pod blogy připomínají určitým způsobem skupinovou terapii. Chybí zde sice ten osobní kontakt, na druhou stranu anonymita umožňuje projevit se lidem, jací skutečně jsou. A mnohé reakce na určité komentáře zase odhalují, jak velký problém mají někteří lidé s vnímáním obsahu textu, souvislostí, jak jsou vztahovační, a jak hledají v textu to, co v něm naprosto napsáno nebylo. Jak představa, kterou si utvořili v hlavě, ovlivňuje jejich mínění natolik, že nejsou schopní rozeznat, jaký kdo je. Destruktivní a flustrovaná mysl zase využívá anonymity a ničí a útočí. Myslím, že mnohým zde se mezi skutečnými lidmi hodně špatně žije. Včera se ke mě dostala zpráva, že jedna hodně zlá osoba, která velmi sprostě útočila na Markétu, několikrát jsem toho byla svědkem, jak se jí pro její nemoc vysmívala, že už přesluhuje ať jde zdechnout (to je velmi slabě citováno), tak se nyní v reálném životě léčí ze zhoubného onemocnění. Nemohlo být větším naplněním moudrého "jak kdo s čím zachází, s tím také schází", a "naše skutky se nám vracejí".
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    30.9.2010 08:23 evoluce
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Doporuciji opatrnost s osobnimi udaji, pani Rito. Na webu kde si nekdo pod ruznymi nicky kopiruje screen z peclive vybranych casti diskuze je opatrnost na miste.
    Dalibor Smolík avatar 30.9.2010 09:09 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Proto pořád říkám - jméno ano, věk, vzdělání a základní informace, čím člověk prošel a jeho vztah k linuxu. To jsou věci, podle kterých si lze člověka zařadit a vědět, z jaké pozice píše nějaký blog. Například pokud jde o ekonomické téma - zda je filozof, ekonom, elektrotechnik. Každý vidí problém jinak. Ale důvěrnější údaje - nedávat. Není důvod. A ti různí frajeři, ať oni zveřejní svůj očkovací průkaz nebo menstruační deníček, pokud jde o ženu! :-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    30.9.2010 09:53 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Dalibore, jak jsem zjistil, tak cokoliv zveřejníš, pak musíš pro některé doložit. Jako pro pojištovnu. Pětkrát doložíš a pošté je tam gramatická chyba, tak se zamítá. Nebo datum na špatný straně. :-) Bud ti věřim, že jsi ekonom, máš VS, podnikáš a jakž takž se držíš nad vodou, jsi slušný člověk a nebo tě zesměšnuji a žádný důkaz není dost věrohodný. Takže co tu řešíme? Konečně co je komu do toho jaký mám nebo nemám vzdělání? o je důležité pro instituce, kde chci pracovat nebo pracuji a jinak je každýmu zcela hovno do toho, jestli mám tři vysoký školy, nebo jen základní.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    30.9.2010 21:35 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Doporuciji opatrnost s osobnimi udaji...kde si nekdo pod ruznymi nicky k

    jo jo pani milado alias evoluce z kanady na ty mimikry pozor
    30.9.2010 09:07 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Rito, že se namáháš? Napsal jsem několik blogů, kde jsem jen ukázal hloupost, zákeřnost některých lidí, co se prezentují tady. Dostalo se výsměchu a blokace. Tak nechám lidi posmívat. Stejně jako jsem nechal křičet jednu dámu včera jsem se snažil jí na skupine pro rodinné příslušníky vysvětlit, že poslouchat co říkají druzí neznamená, mlít pořád to samé a říkat. "Třicet let to bylo krásné, tak ted ho nemůžu podrazit, když on ji čtyři roky podráží denodenně." Přitom jde jen o to aby se postarala o sebe a nenechala se vydírat, okrádat, ponižovat. Ohradit se, omezit mu podporu, péči o něj z jejího hlediska znamená "podraz" na toho chlapa, co ji dennodenně nadává do krav. Tady jsou lidé, není jich moc, co se chovají podobným způsobem jako ten chlap k tý ženský. Takoví lidé jsou všude. Ano, baví mě s nimi vyjebávat, baví mě kochat se jejich bezmocí, když řvou, vyhrožujou, kde můžou a přitom nemají v ruce nic, co by stálo za řeč. Baví mě vyjebávat s tou paní ze Slovenska, která špíní kde může, stejně jako jsem vyjebával s tou o které ses zminovala. Protože takoví lidí si nezaslouží nic jiného, než vyjebávání. Jako terapeut říkám, že ti co si nechají srát na hlavu si nic jiného, než sraní na hlavu nezaslouží.

    Napsal jsem si na téma lidského chování a to i chování na netu, dost blogů. Poznal jsem díky tomu na i tady abíčku, spousty slušných lidí. Stejně jako pár sviní. Mohl jsem porovnat. Mnozí lidé si jednoduše neuvědomují, že na některé informace, nebo druh chování k ke své osobě nemají nárok a to i pokud se toho dožadují i z pozice nenanonymních, narazí. U některých lidí jako jsem já, narazí velmi tvrdě. Začnou-li zpochybnovat, pak zjistí, že jsou stejným způsobem zpochybněni oni sami. Není jim to příjemné, takže někteří se vzdálí, někteří zvýší úsilí. Ti co se vzdálili, udělali nejlépe, ti co zvýšili úsilí, zjistí velmi brzo, že na ně padají jen jejich vlastní hovna. Zjistí, že se pro ně uzavřou veřejné prostory pro jejich konání a oni zbudou sami. Jako ta paní ze Slovenska. Nemá přátele, nemá kam jít aby ji neřekl někdo, "táhni čubko." Kam přišla, udělala to samé, co udělala tady. Vylila kýbl špíny nejen na mě, ale i na druhé. Závidí přátele, závidí lásku, závidí podporu, závidí peníze, zavidí, protože tohle všechno nemá. Místo aby se postarala aby měla, tak investuje energii do házení špíny na druhé. Sedí do rána a kuje pikle. At si všichni tihle špínové užijí. Mají jen tu špínu. "A jedeme dál, močálem černým, kolem bílých skal." Jak říká klasik ve svých slavných sonetech.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    30.9.2010 18:30 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    jílku na mne je to moc dlouhý abych to precet cely krome toho se opakujes dokola furt to samý bla bla bla uz jednou dokaz svym chovanim ze jsi hoden nazyvat se terapeutem a malem bych rek i clovekem
    30.9.2010 19:23 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Ja ti kretene nwma potrebu cokoliv dokazovat. Tak to prubni jinde.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    30.9.2010 09:40 Rit-Gabriely
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    kdyby Jan třeba svoje maturitní vysvědčení zveřejnil :-) :-) :-) :-) Výbornej fór!!!

    Nedávno jsme se s Janem smáli - já se asi budu chechtat celý den.

    30.9.2010 09:43 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Já se směji už několik měsíců. Takovým jako si ty. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 30.9.2010 10:41 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Je to tak jak píšeš, názorná ukázka manipulace. Přiznávám se, natlačil jsem tě někam, kde jsi být nechtěla. ;-) Jestli tě to uklidní, takhle jsem si už párkrát taky naběh. ;-) Tu jílkovu knížku si asi koupim, tohle je sranda, ale v reálu dá někdy práci to ze začátku rozpoznat, takže se v tý "obraně" mile rád doškolím. ;-)

    PS: já "matriční list" nikdy neviděl, co já vim, kde tam co je? :-D
    30.9.2010 14:25 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Destruktivní a flustrovaná mysl

    fRustrovaná psycholozko
    30.9.2010 14:46 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    hele sháněl tě mattern, che tě zlíbat od hlavy až k patě. Abys nebyl tak frustrovanej. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    30.9.2010 19:11 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    vís ty psycholozky co ctou radoby psychologicky clanky v casopisech pro zeny a v bulváru tu fLustraci bezne tahkle komoli takze jsem se neudrzel
    30.9.2010 14:53 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Nedávno jsme se s Janem smáli, že mi diskuse pod blogy připomínají určitým způsobem skupinovou terapii.

    dva profesionalni psychotherapeuti a smejou se takovym vecem

    Včera se ke mě dostala zpráva, že jedna hodně zlá osoba, která velmi sprostě útočila na Markétu, několikrát jsem toho byla svědkem, jak se jí pro její nemoc vysmívala, že už přesluhuje ať jde zdechnout (to je velmi slabě citováno), tak se nyní v reálném životě léčí ze zhoubného onemocnění.

    uz ste se rozhodla koho definitivne obvinite z tech nelidskejch vzakazu markete vite aby bylo jasno kdo je autorem tech vzkazu

    verejne nekoho vinit z toho ze to udelal je velice vazna vec navic po internetu zda se mi ze tech narcenych bylo vice nebo je to snad tak ze to prilezitostne hodite na koho se vam to prave hodi

    krome toho paninko k vam se nejak nehodi otirat se o jilkovu bejvalku vyzniva to falesne jiny by na vasem miste marketino jmeno radeji nevyslovoval

    30.9.2010 15:04 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    já jsem šmudlo viděl maily od jedné a vzkazy ma chatu od druhé, takže v tom není sama
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    30.9.2010 15:04 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    a nebyl jsem sám kdo je viděl
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    30.9.2010 18:23 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    tak to doloz jene gabrielo
    30.9.2010 19:13 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    hm kolik vas bylo/disociace osobnosti/
    30.9.2010 15:39 rita-gabriela
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    (z práce, tj. opět se nemohu registrovat). Osobo, velmi se mýlíte v mnoha ohledech, ale to je lidské. Samozřejmě že vím kdo jí ty vzkazy psal. Neměla byste, osobo, ale takové věci řešit přes chat, a ne tady na serveru linuxáků?
    30.9.2010 16:00 Řiť-Gabriely
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    (z kanape, tj. opět mne nebaví se registrovat).

    Neměla byste, osobo, ale takové věci řešit přes chat, a ne tadz na serveru linuxáků?
    30.9.2010 16:12 Řiť Amigapowera
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    (z hajzlu, něco tady tlačim, tak se nebudu registrovat přihlašovat)
    tady
    QWERTY demente, viď?! :-D
    Dalibor Smolík avatar 30.9.2010 16:56 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Jé, ze záchodu jsem ještě nepsal. Dobrá závislost :-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    =^..^= AmigaPower® avatar 30.9.2010 17:08 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    průjem+wifi :-D
    Dalibor Smolík avatar 30.9.2010 18:13 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Jo. To při průjmu můj hotspot má velmi daleký dosah .. :-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    30.9.2010 18:35 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    z hajzlu, něco tady tlačim

    samizdat
    30.9.2010 16:13 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Když už si ta prdel a máš chování prdele, že jen smrdíš, tak si jen tak kriplíku prober, kdo s čím tady začal. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    30.9.2010 18:18 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    osobo / rito / ze vam neni hanba porusovat takhle hrube pracovni disciplinu diskutovat o jilkovych problemech v pracovni dobe s kreteny jako jsem ja a dalsi / krome jilka a jeho roztleskavacek /zneuzivat na to sluzebni pocitac co by na takovou pracovni moralku rekl podnikatel /kuprikladu pan smolik/ nezapomente dusledne zamest za sebou stopy aby zamestnavatel nezjistil jak se v praci courate
    Dalibor Smolík avatar 30.9.2010 18:36 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Co bych na to řekl já? Důležité je, zda je práce hotová. Znám totiž hodně lidí (včetně mě), kteří jsou schopni pracovat i hluboko v noci. A v době klidu si odpočinout bez ohledu na pracovní dobu :-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    30.9.2010 19:37 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    ani bych od vas jinou odpoved necekal ovsem kdyby se jednalo o nas kreteny a nevzpomenu si co jsme jeste vsechno to by ste nebvyl tak tolerantni

    proc vlastne pracovni rad brani lidem v pracovni dobe flakat se po internetu vzdyt doma jeste porad muzou dohnat co nestihli v praci

    nebylo by pro vas vyhodnejsi a lacinejsi takovou tu ucetni ritu nebo gabrielu nechat at pracuje radeji doma a vam jen at doda v pozadovanem terminu vysledky sve prace

    anebo ji poverit jeste jinymi ukoly protoze je zrejme málo vytizena
    Dalibor Smolík avatar 1.10.2010 08:59 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Samozřejmě jste otevřel zajímavé a dnes aktuální téma. Některé věci se dají dělat doma, jiné ne. A pokud ne, tak je nasazení v pracovní době samozřejmě prioritní, to se rozumí. Například u nás některé pracovnice skutečně doma dělají (zejména ve špičce) a tam nás jejich pracovní doba skutečně nezajímá.
    Práce z domova je dnes fenoménem, který je stále častější. Některé firmy drží jen minimální kanceláře a zbytek lze skutečně z domova praktikovat (připojení k netu, VPN apod.). Účetní je zářný příklad - nemusí sedět ve firmě. Nebo sedí třeba 2 - 3 hodiny denně pro styk se stranami, zbytek doma. Takže to, co od vás znělo jako narážka, je docela normální realita.
    Jinak třeba na jedné virtuální ploše počítám 60 stránek výrobkových kalkulací, až mě od toho bolí hlava skočím na druhou plochu na abíčko. To je jen příklad. Teď zrovna jdu zpracovávat lehátko 190 cm dlouhé. :-D :-D
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    1.10.2010 10:16 M-train | blog: finance
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    No jde o pracovni zarazeni a zamestnavatele. Statni nebo komunalni urednik by mel pracovni dobu pouzivat na pracovni ukony, jinak snadno potvrdi, ze jich je zbytecne nadbytek na jeden objem prace.

    V soukrome firme to vidim variabilne - pozice jako ucetni, grafik, atd. asi skutecne muze delat praci kdekoliv, protoze ma zodpovednost za svuj usek, a delej si to, kdy chces. U tech dalsich to uz je diskutabilni, zdali skutecne pracuji pro firmu na plny uvazek. Jen pro priklad - nevim (a je mi to jedno), co delaji presne ucastnici zdejsiho chatu za praci ci skolu, ale dokazu celkem jiste odhadnout, ze nekteri na chat (a kdyz tady, tak jiste i jinde) pouzivaji proste tolik casu, ze by ho mohli a meli venovat firme, pro ktere pracujou (priznavam, pisu ted behem skoleni o investicich :-)). A uz vubec neverim, ze nekdo muze stejne koncentrovane delat dve odlisne cinnosti - to nepocitam vas priklad, kdy proste PC zpracovava nejake udaje, nebo kdyz cekam, az mi tiskarna doda 200 stranek s novymi adresami.
    Nobody can give you as much as I can promise you
    Dalibor Smolík avatar 1.10.2010 10:39 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Jo, když se zakládala naše firma, tak to byla práce úplně jiného druhu. Objíždět celou republiku, snáhět materiál, jednat se zákazníky, s jedním po druhém. Byla to dřina, ale dost zajímavá. To, že po 18 letech bude spočívat 80 % práce u počítače, jsem netušil. Se zákazníky se jedná jen v klíčových bodech a při otevírání sezóny, jinak skype, ftp, internetový obchod ..úplně jiný svět. Jednu objednávku jsem dostal dokonce přes facebook ;-). A osobní kontakty s velkými zákazníky? Tak nanejvýš při společné návštěvě divadla ..
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    1.10.2010 14:16 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    hezky jste to zamluvil pane daliborku rec byla o te osobe co se zde neprihlasila a psala jako anonymni rita-gabriela /teda falesna/protoze se obavala ze by ji zamestnavatel mohl prijit na to co /ne/delala v pracovni dobe

    tahle rita-gabriela/falesna/ si neuvedomila ze to zda ji na to zamestnavatel prijde nebo ne neni vec toho jestli se zaregistruje na abc linuxu aby mohla nadále flamovat /protoze je od toho zavisla jako my vsichni tady vcetne therapeuta jilka /

    klicovy problem je ale neco jineho a to skutecnost ze podvadi zamestnavatele a to zcela vedome vedic ze jde o poruseni pracovni moralky

    pro vas jako zamestnavatele by bylo lacinejsi kdyby udelala pozadovanou praci doma a nechodila smrdet do kancelare je to nakladne i na energie / neco sezere vareni kavy neco pocitac svetlo topeni atd./

    1.10.2010 22:59 ...
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    vím kdo jí ty vzkazy psal.

    to je dolezita informacia, ze viete kto pisal TIE odkazy... existuje zaznam, kde adresatka udajnych odkazov hovori: HRA NA SLEPÚ BABU

    18.12.2009 13:28 Markéta (anonym) [SMAZAT] [SCHVÁLIT]

    Omyl, nikdy se nepřišlo na to, kdo to psal pod falešným nickem. To , co probíhala následně, už byla pouhá reakce dotyčné.

    takze suma sumarum : prave ste prehlasili ze Vy viete kto je autorom tych odkazov , ktore hadzete na Slovenu, takze to mozete ako dolezity svedok pripadu dosvedcit
    1.10.2010 23:11 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Sloveno, čeho se bojíš, slinto uslintaná? :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    1.10.2010 23:17 ...
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    nejde o moj strach vy tzv. terapeut ste obycajny bezcharakterny klamar a chrapun schopny akehokolvek podrazu a hulvatstva a to coho ste sa dopustzili v mojom pripade je trestny cin ak ste si to este neuvedomili rozmyslajte o tom ak mate este cim
    1.10.2010 23:20 ...
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    teda aby to bolo to presne: ja sa nemam coho bat ja mam na rozdiel od vas uplnu istotu ze klamete a vsetci co vam v tych vasich ubohych podrazoch pomahaju vam podobni
    1.10.2010 23:31 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Ale slinto, tak to mám blbý. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    2.10.2010 00:05 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    teda aby to bolo to presne: ja sa nemam coho bat ja mam na rozdiel od vas uplnu istotu ze klamete a vsetci co vam v tych vasich ubohych podrazoch pomahaju vam podobni

    Je to hrozný co ty lidi si an tebe slinto vynyslejí. Taková spravedlivá a takový příkoří. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    2.10.2010 21:56 ....
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Vymyslieť si na človeka takú ohavnosť, len aby ste ho mohli očierniť, to je naozaj hodné KGB.
    2.10.2010 23:11 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Já sem si na tebe slinto nic nevymyslel, ty se tak k lidem chováš, tak jen prostě si to nenechám pro sebe.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    2.10.2010 00:10 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Poslyšte pani, Vy asi nemáte moc čistý svědomí, že. Běžně tu diskutujete přihlášená pod nickem namenenezalezi a teď strkáte hlavu do písku jako anonymní pštrosice. To o něčem vypovídá...
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    2.10.2010 06:04 .....
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    No to je odhalenie, skutocne, to si naozaj prezývka marcela, ústami ktorej hovorí JJ, myslí, ze zalezí na nejakom nicku ? Hlúpejší argument si už vymyslieť asi nedokážeš. Ale neprekvapuje ma to, venuj sa radšej atómovým elektrárňam ako osočovaniu ľudí, ktorých poznáš - citujem - len z Jílkových ,,slintov".
    2.10.2010 13:45 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    No to je odhalenie, skutocne, to si naozaj prezývka marcela, ústami ktorej hovorí JJ, myslí, ze zalezí na nejakom nicku
    Ano, myslím. Z hlediska identifikovatelnosti rozhodně ano. A Vám zřejmě také, když jste ho zde "náhodou" pod tímto blogem a v daném tématu nepoužila. Takže když používáte tyto záměry, zřejmě záleží. ;-)

    PS: Víte, mě to až tolik nebere, že mě urážíte a začala jste mi i zčistajasna tykat, jen mi to dokresluje Vaši osobnost.
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    2.10.2010 21:05 .....
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Na rozdiel od nicku marcela som tu SAMA ZA SEBA, sama sebou, nehrám sa na vševedka, ako nick marcela, nikoho neznámeho bez príčiny nenapádam, nikomu neznámemu, s kým nemaám ako s osobou vlastnú skúsenosť, nedávam mravné ponaučenia, nesnažím sa urážať neznámych ľudí. Ale nick marcela na základe jednostranných nepodložených a neoverených osočujúcich tvrdení, ktorých dôkazy nevidel, lebo neexistujú, bude vynášať morálne súdy o niekom len na základe zlomyseľných klebiet človeka, ktorého tiež pozná len v úvodzovkách, pretože nech sa nick marcela nehnevá, to, že s ním raz vystupovala v telke, prípadne ho ešte niekde dvakrát letmo zahliadla, nie je ešte osobné poznanie. A nie je to ani dostatočne dlhodobé poznanie v rôznych situáciách, hoci aj vo virtualite ( ktorá má s tzv. realitou toho spoločného dosť). Nick marcela som dosť dlho obchádzala, ale neustále poštekoval, snažiac sa zavďačiť vodcovi svorky, ku ktorej sa pridal. Nick marcela na mňa pôsobí ako jeho poskok, a tak iste pochopí, že vo mne prirodzene nevzbudzuje rešpekt, ktorý by rád požadoval. Len ak by nick marcela dokázal ostať sám sebou a hovoriť sám za seba a z vlastnej hlavy, rešpektovala by som ho ako rovného partnera do diskusie. Inak je mi ľúto, že sa nick marcela stal členom výpalníckej skupinky z jednej www., kde sa mi zdal pri mojich občasných návštevách jedným z dvoch normálnych diskutujúcich, kým neprišiel o odvahu mať vlastný názor.
    3.10.2010 00:09 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    To, co jste ze sebe vysypala, je shazování, zpochybňování, podsouvání, házení špíny. Ještě ke všemu neosobně, zbaběle, skrytě.

    Ke všemu si sama protiřečíte. Tvrdíte, že:
    to, že s ním raz vystupovala v telke, prípadne ho ešte niekde dvakrát letmo zahliadla, nie je ešte osobné poznanie.
    Na jednu stranu usuzujete, že vlastně pana Jílka pořádně osobně neznám, na druhou stranu mi podsouváte, že je to můj vůdce, jehož názory přejímám a nejsem tu sama za sebe. V takovém případě by JJ musel být čaroděj a já jeho dálkové médium ;-).

    Víte, já mám raději lidi přímé. Skousnu, když mě někdo třeba pošle do ... patřičných mezí, pokud se neshodneme. Když tím pročistí vzduch a následně neintrikaří. Za nejhorší považuji ty, kteří jsou na oko slušní, na oko nekonfliktní a pak umí zaútočit pouze ze skrytu, podle. Přadou slizká vlákna a svou zášť přikrmují jako masožravou květinku.

    Pokud si dodáváte sebevědomí či pocit vlastní důležitosti šířením zla, je mi vás skutečně líto.

    A pokud si dovolujete tvrdit, že o někom vynáším morální soudy na základě nepodložených osočujících tvrzení, dejte prosím pěkně odkaz, kde jsem se tohoto měla dopustit.

    PS: Tvrdíte, že jste tu sama za sebe, že vy jediná máte odvahu říct vlastní názor, a přitom nejste schopná ani se podepsat, přiznat autorství toho svého komentáře.
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    3.10.2010 00:37 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Marcelo, myslím, že se snažíte zbytečně. U téhle slinty podobně jako u diváka, plus dalších přezdívek roztočíte kolo dalších urážek, pochybností a výsměchu. Jsou tu dva tři lidé, kteří budou zaplevelovat tyhle diskuse. Nejsou to myslím ani místní linuxáci-abíčkáři. Já jsem dávno vzdal úmysl těmhle lidem cokoliv dokázat, vysvětlit. Pouze z nich mám legraci jak se snaží a čím víc se dožadují slušnosti a pravdy, tím víc vystupuje jejich lež a podvod na povrch.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    3.10.2010 10:22 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Diskuse je už beztak zaplevelená, některé věci nemohu nechat bez odezvy, a nechat si od pani ze Slov. podsouvat dál její nesmysly.
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    3.10.2010 00:49 ....
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Tvrdíte, že jste tu sama za sebe, že vy jediná máte odvahu říct vlastní názor, a přitom nejste schopná ani se podepsat, přiznat autorství toho svého komentáře.

    Vy sama neveríte tomu, co tu tárate. Ja jediná som tu neomylne poznateľná Slověna a mám dlhé súvetia. Čakáte, že predložím ešte občiansky preukaz?

    Za nejhorší považuji ty, kteří jsou na oko slušní, na oko nekonfliktní a pak umí zaútočit pouze ze skrytu, podle. Přadou slizká vlákna a svou zášť přikrmují jako masožravou květinku.

    Takých je tu pod týmito blogmi viac. Ale ja to rozhodne nie som.U mňa predpokladáte podrazáctvo na základe čoho? Napísala som o vás verejne , že ste mi poslali odkaz, aby som chcípla, hoci som vážne chorá? Tvrdila som, že som ho na vlastné oči videla a na základe toho Vás označila verejne za intrigánku, slizáčku, podrazáčku, závistlivú hlupaňu, čubku atď. atď.? Vy,s Vaším charakterom, ste sa kľudne dívali, ako nejaký chlap vulgárne nadáva žene a osočuje ju na základe nejakých svojich vlastných tvrdení- len tak pre poriadok by ste sa nechceli presvedčiť, či neklame? Asi nie. To by ste si museli priznať, že všetky tie vaše predošlé výroky smerujúce ku mne sedia na Vás ako uliate. Láskavo ma vynechajte z Vašich úvah a venujte sa svojim komplicom.
    3.10.2010 01:03 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    slinto, to že si intrigánku, slizáčku, podrazáčku, závistlivú hlupaňu, čubku to tvrdím já, nikoliv marcela. Takže asi tak, si chorá, když v každém vidíš mě. :-) Hele, já ty maily viděl a stejně jsem viděl blogy, kde jsi se o tu Markétu otírala. Zrovna tak jako jse viděl vzkazy Z. Zastávkanachvili, navzdoryprekazkam a jiné podobné nicky, které ta dívka používá. Ona i ty která té Markétě přála podobné. O mě píšeš jako o psychopatovi, a dáváš mi ty nejhorší jména v blogu, vyhrožuješ mi, že až narazím na někoho tak tvrdě dopadnu. Jsi úsměvná. Klidně pokračuj v tom špinění, špiň víc, ono tě to nakonec tak umaže, jako už tě to maže, že ráno ve čtyři celá opocená píšeš komentáře. Dospat nemůžeš. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    3.10.2010 01:16 ....
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    klamete ako vždy každý sa má možnosť presvedčiť na mojich blogoch, že fabulujete, lenže myslím si, že sa o vás aj tak už nikto, kto mal tú česť, nezaujíma... zbohom a šáteček
    Dalibor Smolík avatar 3.10.2010 01:20 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    asi tak, si chorá, když v každém vidíš mě.
    Pane jo, já asi taky na tom budu špatně. Kdykoliv se kouknu do jakéhokoliv zrcadla, vidím pořád jenom sebe ..
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    3.10.2010 01:13 ....
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    mimochodom, marcela , odpovedzte si na tieto otázky :

    Jílek a jeho priatelia zásadne v komentároch používajú len vlastné meno/ nick/

    a/ súhlasím b/ nesúhlasím

    Čo o svojich oponentoch tvrdí Jílek, je objektívne doložená pravda :

    a/ súhlasím b/ nesúhlasím

    Ja, Marcela, som nikdy neurobila na adresu oponentov pána Jílka z sama od seba žiadnu zlomyseľnú poznámku:

    a/ súhlasím b/ nesúhlasím

    Ja, Marcela, konám čestne, podľa svojho najlepšieho vedomia a svedomia, nikdy sa nesprávam neférovo

    a/ súhlasímň b/ nesúhlasím
    3.10.2010 01:19 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Ty máš hlupaňo s někým podepsanou smlouvu, že ti bude na každou stupiní otázku odpovídat? Nebo, že ti bude odpovídat vůbec na nějakou otázku? :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    3.10.2010 01:43 ....
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    mimochodom, marcela , odpovedzte si na tieto otázky :
    3.10.2010 10:29 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Co jste to vypracovala za manipulativní anketku? :-) Doufám, že to je od vás recese, to nemůže být míněno vážně.

    1/ Nemůžu mluvit za druhé, já osobně zásadně používám v diskuzích své jméno.

    2/ Nezabývám se tím, co kdo kde řekl na chatech, nechodím tam. Ani nejsem vyšetřovací soudce.

    3/ a 4/ Chcete napsat čestné prohlášení? Začněte u sebe :-).

    Jinak ano, jednám podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. ;-). A Vy?
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    3.10.2010 01:13 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Láskavo ma vynechajte z Vašich úvah a venujte sa svojim komplicom.

    To jsem udělal, ale ty jsi to nikdy neudělala, takže ti vyhovím a budu se tebou zabývat, všude kde tě najdu. A budu všude, ukazovat, kdo jsi. :-) Jsi ráda?
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    3.10.2010 01:17 ....
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    celý čas ste to robili pokúšali ste sa ma oslovovať pod cudzími nickmi a vytiahnuť zo mňa niečo čo by ste mohli zneužiť ste pomstivý starý chlap nič viac a nič menej
    3.10.2010 01:19 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Fakt? A pod kterými? :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    3.10.2010 01:29 ....
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    ase nicky su na www.lide.cz známe... tam ste ,,prefláknutý" už pod všetkými tak ste prisli strasit sem... ale nejako neuspesne... vsade vas prekuknu a urcite na to nepotrebuju mna, vy ludí podcenujete, maju svoj rozum, od nikoho, ani odo mna , ani od vas , rozumy nepotrebuju
    3.10.2010 01:31 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    ale slinto, já s tebou mluvím vždy pod stejným jménem, já nemám problém ti říct co podtřebuji pod vlastním jménem, nebo jménem chodec. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    3.10.2010 01:41 ....
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Este k tej zastavkenachvili... ved patrila k vasej teroristickej skupine ako niektori dalsi co od vas odpadli a do ktorych ste si potom utierali nohy ... zaobchadzali ste s nou strasne, podla mna ste ju narocky trapili a robilo vam to radost, cudne vam lichotilo, ze vam bola v patach, ze ste ju mohli zrazat k tej zemi... viem ze mala nejake psych. problemy, vy ste ju este drazdili, pripadalo mi to sadomasochisticke... je to jeden z dovodov, preco si myslím, ze nie ste vhodny typ na to, aby ste sa zaoberali psych. problemami inych ludí, zaoberajte sa vlastnymi...ja nie som zastavkanachvili, ja nieco vydrzím a zvazim, ako nalozím s vasimi lzivymi vyrokmi na moju adresu. Máte zo seba dobry pocit? Ak ano, potom ste ozaj citovo pliochy clovek. A ja som mala stopercentnu pravdu, ked som tvrdila, ze s takou osobnostou sa na vykonavanie vasej profesie nehodite. Stojim si za tym, som o tom uprimne presvedcena. Dobru noc.
    3.10.2010 01:46 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    ty slinto neuděláš vůbec nic, ty budeš tak maximálně posílat urážlivé výroky na moji adresu a to je tak asi všechno. Ty jsi jen postižená svými představami. Stihoman se tomu říká. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    3.10.2010 10:26 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Čakáte, že predložím ešte občiansky preukaz
    Nikoliv, stačilo by podepsat se pod svým komentem, jak bývá v dobré společnosti zvykem.

    Jinak, nezatahujte mě do chatových záležitostí. Opravdu nevím, co se stalo, co kdo komu napsal či nenapsal. Pravdu mohou znát pouze zúčastnění. Vím jen, že podle chování jste se tady a na webu ČT projevila tak, že se mi nelíbíte. Nemáte mou důvěru a proto nemám potřebu se Vás jakkoli zastat, když JJ na vaší adresu sprosťačí. Ač mi hrubost není milá. Kdybyste se chovala jinak, pak možná...
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    3.10.2010 19:24 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    zadnou dobrou spolecnost zde nevidim podivejte se do zrcadla

    podle chování jste se tady projevila tak, že se mi nelíbíte

    1.10.2010 14:48 Řit-Gabriely
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Máte naprostou pravdu. Stačí, když tady zveřejní jeho skutečné vzdělání a nikdo to již nebude moci zpochybňovat

    praktický lékař Votice

    MUDr. Jílek Jan Specializace: praktický lékař DOSTUPNOST:Přijímá nové pacienty

    Adresa:Sam. ord. PL pro dospělé
    1.10.2010 19:01 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Ano doktor Jílek z Votic musí být blahem bez sebe, když si ho dement Řit-Gabriely bere do svý špinavý tlamy. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    1.10.2010 19:22 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    nikdo to již nebude moci zpochybňovat

    Jen pochybuj, co to jde, pochybuj co nejvíc a dávej svou pochybnost stále najevo. Nenech se odradit jakýmikoliv důkazy. To bylo, aby si to nezpochybnil.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    29.9.2010 10:25 Mattern
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Jaky je tedy rozdil mezi anonynem a registrovanou Ritou-Gabrielou, ktera pouziva vymyslene udaje? Pak, pokud budu mit chut, se zaregistruju se stejnou ptakovinou, jako nekteri uz ucinili.
    29.9.2010 13:34 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    A co když má plno registrovaných uvedenou pouze přezdívku, drahouši? Rita poskytla dokonce i svou podobenku..
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    29.9.2010 15:19 Mattern
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Pokud ma nekdo v registraci POUZE prezdivku, drahusko, je pro mne stejne anonymni, jako neregistrovany uzivatel. A podobenka - o jeji aktualnosti a pravdivosti se da pochybovat stejne jako u 'kralovskeho tygrika'.
    29.9.2010 15:31 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    To víš chlapečku, matterne klidně pochybuj. Co takhle ještě výpis z účtu a pin ke kartě? Smudlíku, ty jsi takový roztomilý cukrouš. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Dalibor Smolík avatar 29.9.2010 15:36 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Já bych přiložil raději ještě očkovací průkaz a členský průkaz Pivních skautů. :-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    29.9.2010 15:42 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Cukrouš mattern má průkazku pivních skautů? Tak to ledacos vysvětluje. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    29.9.2010 15:52 Mattern
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Jilku, tvoje klickovani je ubohy, opet utikas pred faktem, ze tvoje neregistrovana druzka je tady registrovana pod false jmenem.

    Nevim, proc na mne zkousis chlast nebo teplousstvi, oboji mi nehrozi. Mne zase nezajima tvoje opilecka historie, ale pokud skutecne chces provokovat, tak do toho.
    29.9.2010 21:23 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Ale cukrouši, nestyd se, hele třeba najdeš pravou lásku a on te bude pusinkovat po celým těle, musím mu pošeptat, kde jsi nejdráždivější. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    29.9.2010 21:28 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    tak teď jsem se pobavila i já :-) samozřejmě že mě napadlo, jak to jenom můžeš vědět
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    29.9.2010 21:35 Mattern
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Jilku ty ses opravdu uchylny prase, a jak je videt, i ta tvoje soucasna cuza. Ted uz verim i tem zpravam, co jsi asi dokazal na jínych forech. To je opravdu prasarna, co si dovolis verejne napsat, je mi z tebe na bliti. Jenom doufam, ze tuhle diskuzi nebo administrator mazat, az bude potreba nekde dolozit, jak vulgarni a primitivni hovado ses. Fujtejbl magore.
    29.9.2010 21:40 rita-gabriela | blog: reklamace
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    to byla ukázka Vašeho umění komunikace? Také doufám, že tuto diskusi nikdo nesmaže, abyste se mohl i po letech přijít kochat :-)
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    29.9.2010 21:42 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Ale no ták, se nežinýrujte :-). Upejpavko, v intimnostech druhých se tu šťouráte a když přijde řeč na Vás, jste nějaký nedůtklivý ;-).
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    Dalibor Smolík avatar 29.9.2010 21:53 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    i ta tvoje soucasna cuza.
    Matterne, ruku na srdce? Je opravdu nutné takle vulgárně urážet dámu? Co si chlapi mezi sebou řeknou, no budiž ..ale gentleman se takto k dámě nechová.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    29.9.2010 22:03 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Gentleman ne, ale cukrouš a někteří další ano.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    29.9.2010 23:50 ???
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    dámu?

    Žádnou jsem neviděl :-)!!! (Limonádový Joe - Kopecký)
    Dalibor Smolík avatar 30.9.2010 09:12 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Já ano, ale to je jen úhel pohledu. Jinak Limonádový Joe - skvělý film :-D
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    30.9.2010 18:06 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře

    smoliku smoliku vy vidite jen co mate videt a slysite jen co mate slyset

    29.9.2010 22:00 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    ale cukrouši, neber si to tolik. Chápu, že jsi mírně nervozní. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    frEon avatar 1.10.2010 22:30 frEon | skóre: 40 | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Ted si nemuzu vzpomenout, kterej filozof to byl (hanba mi), ale dosel k tomu, ze pokud vsechno o cem muze vubec pochybovt oznaci za nepravdu, pak zjisti, ze nevi vubec, ale vubec nic.
    Talking about music is like dancing to architecture.
    2.10.2010 21:20 .....
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Descartes - keď pochybujem, môžem pochybovať o všetkom, okrem toho, že pochybujem ?

    28.9.2010 10:57 Martin Petr | Třinec/Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Tohle už je trochu moc, ne. :-(

    Správnej chlap, když ho někdo urazí na živo, tak dá dotyčenému přes hubu. Tak by to mělo být a je to vcelku normální. Ale tohle je trochu zvláštní... Napsat z nasranosti jeden, dva, pět zápisků, zanadávat si do kreténů a tak podobně, prosím. Ale psát skoro každej den jeden? Jaký to má smysl, pane Jílek? Kdysi jste mi řekl, že se tím bavíte. OK, taky mě baví občas na webu zanadávat lidem do kokotů, čím rafinovanějším, sofistikovanějším a zákeřnějším způsobem, tím lépe. Ale tohle?
    28.9.2010 14:00 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Ano být to naživo, pár kreténu ani necekne a ár kreténu dostane přes hubu. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    robotics avatar 28.9.2010 18:16 robotics | skóre: 29 | blog: o_vsem_moznem
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Tak to by se vyřešilo tím, že by ste zajel na nějaký linuxový sraz :-).
    28.9.2010 20:03 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    To byh moh, s pár kamarádama. By se asi někteří divili. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 28.9.2010 22:35 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    OOOps! FAIL! :-D ...nabýdka tu byla ;-)
    28.9.2010 14:21 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Jasně, že se tím bavím, já se bavím tím, jak jeden dva lidi a nemám na mysli sebe, dokáže vyvolat takovou davovou psychozu, že je to až neskutečný, když jsem napsal že jsou lidé, kteří rozkopou funkční přístřešek, jen proto, že se jim nelíbí a nechají za sebou destrukci, tak to se děje tady. A nejsem ten kdo ten přístřešek rozkopává. Nelze tomu zabránit. Oni nechtějí číst sofistikované věci, oni chtějí ničit. :-) Pořád stejný. Já se o linux zajímám a dokonce občas o něm něco napíšu, a pod mými příspěvky se okamžitě vytvoří fronta anonymů, kteří by si ve skutečnosti ani netroufli promluvit. :-) Nechtějí kvalitní pořad v televizi, ten jim k ničemu není, chtějí spor :-) Spor se mnou. To je ta legrace, všimni si jaké předkládají argumenty, kdo ty komentáře píše. A jak na to všichni skuteční abíčkáři skáčete. Viník je uplně jinde než jsem já. A málokdo to vidí. Jen vás na ně upozornuji. Blogy, a vy nic nevidíte. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    28.9.2010 22:06 Martin Petr | Třinec/Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Já Vás z ničeho neviním. Podle mě jsou ti anonymové naprostí ubožáci bez života (jinak se ta zapšklost vysvětlit nedá), jen si myslím, že je tahle "zábava" trochu pod Vaši úroveň. Nic víc.
    29.9.2010 00:03 Mattern
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Podle mě jsou ti anonymové naprostí ubožáci bez života

    A co výše Amigem zpovídaná tzv.Rita-Gabriela - sice registrovaná, ale evidentně na vymyšlené jméno. Kde vidíš rozdíl mezi anonynem a vymyšleným registrem??
    29.9.2010 00:05 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Ona nemá vymyšlené jméno, jen vlastní. Takže zatím jsi jen anonym, na rozdíl od ní. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    29.9.2010 15:07 Martin Petr | Třinec/Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    1. Mluvil jsem o těch několika konkrétních jedincích-hovadech, jejichž posedlost mistrem Jílkem je přímo patologická. Co motivuje mistra Jílka ty kravince metat zpátky je druhá věc. Údajně je to zábava. Budiž. Podle mě se tím stáhl na jejich úroveň, ale každý se holt bavíme jinak.

    2. Nějaká Rita mě moc nezajímá, obvykle zde jen stejně papouškuje. Jde mi o ten posedlý buzerující roj pod těmito blogy.

    3. Proti anonymům obecně nic nemám. Nehodnotil jsem to, jestli je někdo anonym nebo ne, ale to, že se chová v diskuzích jako idiot. Že jsou ti idioti zde zrovna anonymové, to považuji za náhodu, ne symptom jejich idiocie. Stejně tak bychom našli spoustu idiotů, kteří jsou registrovaní pod svým pravým jménem (třeba pisatel tohoto příspěvku).
    Dalibor Smolík avatar 29.9.2010 15:14 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Já si myslím, že anonymní pisatel (nebo ten, co je registrován, ale nezveřejňuje o sobě žádné údaje) snáze sklouzne do "žumpy" a prezentuje názory, za které by se třeba jako identifikovaný člověk styděl. Ale není to samozejmě pravidlo. Někomu to samozřejmě nevadí, i když je identifikovaný.
    Na linuxovém serveru se já registruji i s některými údaji (považuji to trochu za komunitní server), ale na obecném serveru (třeba idnes) bych to nedělal ..
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    29.9.2010 15:47 Mattern
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    na obecném serveru (třeba idnes) bych to nedělal ..

    Mam ten pocit i tady, nekteri prispevovatele na muj vkus az prilis dloubaji, co kdy nekdo komentoval kdysi davno. Zjednodusene receno, necitim potrebu takovym lidem pustit udaje ze soukromi pri obycejnem chatovani, mam docela duvodny pocit ze by to bylo zneuzito.
    Dalibor Smolík avatar 29.9.2010 16:06 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    No, je pravda, že jsem se registroval v době, kdy linuxová komunita byla menší (téměř před deseti lety),za tu dobu se změnilo všechno. I ta komunita. Ale to je přirozený vývoj.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    29.9.2010 15:47 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Ale neber mi mé mazlíky. Oni mě milují a chtějí mi vyznat lásku. Jenže já jsem sice na mladý, ale ženský, chlapci mě neberou. Stejně jsou tu minimálně dva, kteří by jejich přítulnost ocenili víc než já. :-)

    Podle mě se tím stáhl na jejich úroveň,

    Když chceš aby ti druzí rozuměli, musíš s nimi mluvit na jejich úrovni a jejich jazykem. Pak komunikace plyne jak má. Přeci na mě nechceš abych investoval zadarmo svoji energii do jejich změny. Já z jejich úrovně vystoupit umím a vrátit se na své místo. Oni zřejmě ne a náprava by byla drahá. Kdo to zaplatí, tu jejich změnu? :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    29.9.2010 17:23 Martin Petr | Třinec/Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    No, v tom je právě ten problém. Já nevidím důvod, proč bych měl nějak zvláště toužit, aby mi nějaký idiot porozuměl. Vy po tom toužíte? Zkusím to jednou, dvakrát, třikrát, můžu i vícekrát (jsem trpělivý). Po nějaké době ale snad všem zúčastněným musí být jasné, že to nikam nevede a tak raději vycouvám a věnuji se jiným věcem. Tohle tady, nepletu-li se, probíhá už několik měsíců (vrátil jsem se sem po delší odmlce někdy na začátku letních prázdnin).

    Už jsem řekl. Jedna věc je vyříkat si to s blbcem z očí do očí, druhá věc je házet špínu po internetu. Tam je hrdinou úplně každej, z teplíčka u klávesnice. Ale to už je na každém z nás, rozhodnout, co je pod naši úroveň a co ne. :-)
    29.9.2010 19:07 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Jasně máme svoje priority, já je neměním, jen si s nimi povídám. Nechci aby byli lepší, nechci aby mě obdivovali, jen tak si povídáme. Já napíši blog a jsou lidé, kteří si ho přečtou, dva tři komentáře jsou smysluplné, a zbytek je takový jaký je. Pro ty dva tři komentáře mi to stojí napsat.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    28.9.2010 14:45 run11
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Jílku -chodče .Už sis položil otázku ,k čemu je tenhle blog? Řek bych,že k hovnu. Ohlasy k němu: + rita

    0 (neutál) Smolík,amígo a jeho čůrák

    - (nesouhlasící,vytýkající) abc Jakub Hájek já Antonín Kolísek Heron exf3fs robo M-train Run11
    28.9.2010 14:55 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    hele mě k něčemu je, jestli je tobě k hovnu, čti kvalitní texty od někoho jiného. :-) Ty
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    28.9.2010 15:00 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Jinak, sem chodí stovky lidí, a pár anonymů si troufne mluvit jejich jménem, komu to abíčko patří? Majitel určuje, kdo sem bude chodit, ne anonymové, kteří mluví tak leda za sebe. :-) Mají právo na nespokojenost a já mám právo aby mi jejich nespokojenost byla fuk. Co uděláš? Budeš m dál přihrávat do zábavy, nebo s e budeš učit linux, nebo co? :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    28.9.2010 14:59 run11
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    A z toho plyne -Rita,Smolík,amigo jsou tví osobní známí- a všem ostatním jsi u prdele nebo je přímo sereš.Neměl bys ten vzácnej čas,kterým mrháš při psaní slintů, spíš věnovat svým klientům,kterejch ti tolik přibylo po zmedializování tvý maličkosti?
    28.9.2010 15:02 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    já mám u prdele tebe a chodím sem déle než ty . Do mých klientů, a do mého času ti nic není. Neplatíš mě. Utří si nos a umej si prdel, zřejmě ses ze samých hoven zmazal.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    28.9.2010 15:21 run11
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře

    já mám u prdele tebe a chodím sem déle než ty

    Bohužel,ke smůle všech ostatních,sem lezeš dýl Jílku-chodče

    28.9.2010 15:24 karel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Ber to pozitivně - jestli sem chodí už tak dlouho, tak už dlouho chodit nebude :-)
    28.9.2010 15:27 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Jejej karlík mi zruší účet a registraci? :-) No pokud ano, pak se nedá nic dělat, ale že bych sem nechodil, ty znáš web, který nepotřebuje i anonymní návštěvníky, ty to máš karlíku ale popletené.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    28.9.2010 15:32 karel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Soudruhu kapitalisto, některé věci si možná pletu, ale tvůj věk a tebou avizovaný zdravotní stav nikoliv.
    28.9.2010 15:51 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Víš šmudlo, v šedesáti si budeš přát můj zdravotní stav. Jinak nedávno mi umřel klient, na rakovinu 33 let, hráč. Také mám známé dvě mladé ženy, které tu rakovinu mají. Moc se nevytahuj, abych nešel na pohřeb já tobě. Nikdo z nich nekouřil, nepil. Jo jo, jsou různé cesty života. A artroza v kolenou, na to se šmudlo neumírá. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 28.9.2010 15:56 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Von je až tak nějak roztomile blbej ten kája, co?
    28.9.2010 16:01 karel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Dědula si roztomile nabíhá, radost smečovat Přátelská sílo v registraci.
    =^..^= AmigaPower® avatar 28.9.2010 16:10 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Muslim, že dědula tě má spíš hluboko v...
    28.9.2010 16:04 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    jo vypadá to , že má velký trenky a malý péro, tak zkouší dorůst kecema mezi velký chlapi.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Dalibor Smolík avatar 28.9.2010 19:52 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Lépe řečeno - umřít se dá i na obyčejnou chřipku. Tohle se stalo mému známému v 31 letech. Je to čerstvé, před 2 měsíci ..
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    28.9.2010 22:41 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Milý blbe Karle, můj avízovaný zdravotní stav je ten, že jsem za 20 dní ušel v šedesáti letech 800 km pěšky s ruksakem na zádech, o tom si a nejen ty můžeš dát tak leda zdát. Jinak myslím, že kdyby si měl chut zkusit jako "drsnej chlap" něco podobnýho, tak tě nesou domu ve vošatce. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Herr Königstiger avatar 28.9.2010 15:17 Herr Königstiger | blog: MRDAT_MRDAT_MRDAT
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    A z toho plyne -Rita,Smolík,amigo jsou tví osobní známí
    Děkuji, že zde jste mně ze seznamu osobních známých vynechal, v tomto případě by to asi bylo "malinko zavádějící". :-D
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje rozkoš...
    28.9.2010 18:06 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Jste mě docela pobavil, už to to začalo být trochu jednotvárné. :-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    29.9.2010 08:19 MVR
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Dekuji za blog, Jane.

    K tematu blogu: Jan si v osobnim zivote vybira lidi, jez by se daly ohodnotit jako LIDE S ESENCI. Zeny: Justy-uspesna zena se schopnosti zorganizovat si vymereny cas pro sve zajmy. Marketa-statecna, krasna zena. Rita-osvezujici diblik, vtipna, ochotna zena, vyborna hospodynka. Pratele/muzi- spolehlivi,kompetentni lide. S takovymi lidmi kolem sebe nuda rozhodne neni.

    Bylo zde o me receno ze jsem naivni, prosta. Jsem. Naivni protoze verim ze v kazdem cloveku je neco dobreho, zajimaveho. Naivni protoze nepovazuji za nahodu ze mi osud postavil do cesty ruzne lidi. Nekteri mi prirostou k srdci, jine necham ze sveho zivota odejit bez ohlednuti nazpet. Naivita/prostota ma jiste vyhody. Vzdy se najde zena s materskym instinktem, muz s otcovkym, kteri kdyz zabloudim, nevim kudy kam, me nasmeruji spravnym smerem, podpori usmevem, pohladi. Pohladi malickosti-treba hezkou pisni. Jsem jim za to vdecna. Ze se sem Jan prijde pochlubit se svymi uspechy....kdyz se mi neco podari, nemohu se dockat podelit se o radost z uspechu s temi ktere mam rada, vazim si jich. Je na tom neco divneho? Pise sem sve blogy s nadeji ze nad nimi zucasteni zamysli, daji hodnotnou odpoved.
    29.9.2010 08:48 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    lidumilna cestna pravdomluvna uprimna obetava chytra dama s esenci
    =^..^= AmigaPower® avatar 29.9.2010 08:54 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Jinými slovy, minimálně v tomto blogu: "perla na hromadě sraček" (zcela upřímně)
    29.9.2010 10:22 Mattern
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Pisete sem s osobni znalosti autora, a pisete o tom, co je jeho zamer. Asi jste primo informovana. Nic proti tomu - jenom mi vysvetlete, proc se potrebuje pochlubit svymi uspechy na foru, jehoz uzivatele nazyva kreteny. Kteri proste stejnou chlubici potrebu na tomto webu nemaji. Proc se radeji nesveruje na svem blogu, kde ma jiste dostatek moznosti se sverit svym nejblizsim, a kde ho ti nechapavi nebudou rusit.
    29.9.2010 10:41 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Mattern, a v čem tě ty blogy ohrožuí, čím tě poškozují, čím se tě dotýkají, že musíš takhle pořád ty a ještě asi tak tři čtyři další reagovat? Pokud máš problém s tím, že někdo píše věci, které se tě osobně nedotýkají a ty na ně musíš reagovat, pak to může mít několik příčin. Jedna z nich je, že jsi skutečně kretén, co nechápe význam napsaného a nebo jsi hodně úzkostný člověk, který se cítí ohrožen. A jestli píši sem nebo někam jinam, ti může být jedno. Nemusíš číst co píši. Nikdo ti nedrží pistoli u hlavy a nenutí tě aby jsi četl. Mě ti nechápaví neruší, já ruším je a přiznám se, že je mi to většinou jedno. Spíš mě dost často baví jak ruším tobě podobné.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 29.9.2010 10:42 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    29.9.2010 10:55 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Já počkám Amigo :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Dalibor Smolík avatar 29.9.2010 11:17 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Amígo, že bys šel do sebe? :-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    =^..^= AmigaPower® avatar 29.9.2010 11:25 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    ???
    Dalibor Smolík avatar 29.9.2010 16:21 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    No, že už konečně přestaneš jenom číst a dáš už si nějaké to pivo :-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    29.9.2010 11:24 Mattern
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Jílek, ptal jsem se nejake anonymni MVR. Tvuj nazor si vyzadam, kdyz ho budu chtit, ale myslim, ze uz ho znam. Vcetne toho, ze se provokovanim zvracene bavis. Mas pravdu, ze to nemusim cist. Proto taky nevyhledavam tvuj vlastni web. Proto mne zajimaji nazory jinych lidi. Comprendo?
    29.9.2010 11:26 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Mattern, říkám ti to protože ona ti neodpoví, dostáváš informaci od zdroje. Jestli tě provokují a ničí mé texty a čteš pak jsi zřejmě lehce úchylný. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    29.9.2010 11:37 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    protože ona ti neodpoví

    mi psychotherapeuti umime predvidat lidske chovani zvlast kdyz ho ridime
    29.9.2010 11:40 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Ona ti neodpoví, protože mé důvody nezná. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    29.9.2010 11:43 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Nebo že by mi selhalo dálkový ovládání do Kanady?
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Dalibor Smolík avatar 29.9.2010 12:09 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Zkus to přes OpenVPN, nezklame :-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    29.9.2010 15:57 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    nebo ze by ty naivni proste prispevky ta z Kanady vubec nepsala a nekdo to tu mohl bianco vypsat za ni ?
    29.9.2010 16:07 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    To víš, hele rozvin tu konspirační teorii řádně, neostýchej se a dej do toho všechno. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    29.9.2010 16:28 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    hlavni paranoik seš zde ty to bych si nedovolil byt lepsi / kospirator /
    29.9.2010 16:41 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    respirator
    kotyz avatar 29.9.2010 11:59 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    literarni masochista je to! :-D
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    29.9.2010 13:35 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Ve spojení s fetišismem. Ty texty pana Jílka prostě musí mít! To si nemůže nechat ujít. A pak si pěkně zaběsnit, ulevit si z pnutí. :-)

    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    29.9.2010 15:51 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    marcelo ci jake je vase ctene prave jmeno esli ste ta priserka z televize chapu ze vam jilkovy zvracene ,,literární" texty nahrazuji to co vam doma chybi
    29.9.2010 15:53 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    psychotherapeut. teda ty musíš bejt krasavec. nejméně sedmkrát trestaný za krásu, z toho šestkrát nepodmíněně. Ale co. hlavně když ti chutná jíst vid? :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    29.9.2010 16:01 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    nerikej ze si nemyslis to samy ty s tvyma naroky na zensky pobavil ses co ten rehtajici se smajlik dobra nalada ne
    29.9.2010 16:25 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    já když si tě představím, tak si říkám Zvoník od Matky Boží jak vymalovaný. :-) Jsně že jsem se pobavil, na tvůj účet je to vždycky sranda. Je vás tady několik. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    29.9.2010 16:36 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    to vis ty vubec srandovnej nejsi ty si spis pres ty uplakany telenovely nekdo tu musi ty stovky linuxaku co dnes a denne ctou tvuj blog rozesmavat
    29.9.2010 16:43 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    hele jilecku nejak ti to pomalu mysli cekam na tvoji vtipnou reakci a ty si tam chrapes chyceny za bricho mam fajront odchazim
    Dalibor Smolík avatar 29.9.2010 16:48 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Aha, konec pracovní doby :-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    29.9.2010 21:28 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    hele jilecku

    Hele takhle něžně říkej matternovi, ten se mi svěřoval, kde to má nejradši, tak já ti to když tak řeknu. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    29.9.2010 17:04 Mattern
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    To si nemůže nechat ujít. A pak si pěkně zaběsnit, ulevit si z pnutí.

    Presne takhle na mne damo pusobite, jedina zena s vyjimkou Jilkovy konkubiny, ktera nepretrzite vsechno komentuje. Nemuze vas uvolnit z pnuti manzel, nebo co ci koho na to pouzivate?
    29.9.2010 21:34 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Obávám se, že v běsnění a ulevování jste tu mezi předními borci. Takže o Vaší realizaci v soukromí raději nebudu spekulovat :-)-.
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    30.9.2010 19:49 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    marcelko neda mi to mam dnes svatecni naladu a vy jste si uz dneska ulevila a kdyz tak popiste jak /si/ to delate
    29.9.2010 22:09 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    vyjimkou Jilkovy konkubiny,

    no jo cukrouši, a ty furt nic :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    30.9.2010 19:47 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    jilecku jak to vis ze on nic on ma jednu vyhodu je mladej a co je mladé to je hezke nezarlis tak trochu ze si ty tvoje tety kolem čytřicítky pardon kolem třicítky narazi radeji pohledného hocha nezli byvalyho krasavce tveho veku njn co se da delat na nas geronty uz ty kocky neberou
    Dalibor Smolík avatar 30.9.2010 20:57 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    na nas geronty uz ty kocky neberou
    jak na koho .. ;-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    30.9.2010 22:36 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    to zni sebavedome pane smoliku jenom esli si ten duchodce nezapomněl pouze zapnout poklopec
    Dalibor Smolík avatar 30.9.2010 22:39 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Tak ke mně se kočky docela lísají. I přes můj věk. Jedna je angorská, druhá mourovatá. Škoda, že mám psa. :-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    30.9.2010 22:56 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    já jen papouska ale zdejsi osazenstvo je ucenlivejsi
    1.10.2010 21:11 evoluce
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    já jen papouska

    Papousek neni vhodny domaci mazlicek. Prach uvolneny pri cisteni peri, pokozky, vyvolava alergickou reakci. Bolesti hlavy, podrazdeni dychacich cest, je casto mylne zameneno s chripkou.
    30.9.2010 22:39 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    psychotherapeut, hele mucíku, už si vopusinkoval toho matterna? Aby chudák neměl trauma, tolik na tebe spolehal.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    30.9.2010 22:58 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    jilecku uz tu diskutujem jenom my dva ale na pusinkovani s tebou to teda nezlob se nejak nemam chut
    Herr Königstiger avatar 30.9.2010 23:04 Herr Königstiger | blog: MRDAT_MRDAT_MRDAT
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    na pusinkovani s tebou to teda nezlob se nejak nemam chut
    ...a se mnou?
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje rozkoš...
    1.10.2010 06:28 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    ..a se mnou?

    tebe at si políbí marcelka
    1.10.2010 09:50 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Helejte mluvte za sebe, jó? A do úst si berte taky raději toho, kdo se Vám tak hezky nabízí :-).
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    1.10.2010 14:19 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    se neurazej trolle
    =^..^= AmigaPower® avatar 1.10.2010 23:47 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Vezměte si Pana Kōnigstigera do úst ;-)
    2.10.2010 00:12 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Vemte si ho tam sám. Můžete se střídat s nickem psychotherapeutem :-).
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    =^..^= AmigaPower® avatar 2.10.2010 12:03 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Nejde, zkoušel jsem to, až takhle ohebnej bohužel nejsem... .. . :-(
    2.10.2010 13:46 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Naučte se jógu a bude z vás hadí muž :-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    =^..^= AmigaPower® avatar 2.10.2010 14:14 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Já jsem "kočičí muž" a od tohohle jsou navíc ženský... :-D
    =^..^= AmigaPower® avatar 2.10.2010 14:15 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    BTW: A Pan Jílek to umí? Když už leta cvičí tu jógu? Nevíte? :-D
    2.10.2010 18:53 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Se zeptejte Pana Jílka, jestli vás to zajímá :-).
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    2.10.2010 18:53 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Pro kočky je taková poloha taky hračka. Zrovna tak pro kocoury ;-)

    PS: A co když je psychotherapeut ženská? .-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    Dalibor Smolík avatar 2.10.2010 19:51 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    PS: A co když je psychotherapeut ženská? .-)
    Tak se musí ohnout ještě víc ..
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    kotyz avatar 2.10.2010 16:47 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    nech si vyndat dolni dve zebra a pude ti to taky :-D
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    30.9.2010 23:10 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    no tak se lísej zas jinde, se furt vnucuješ, mattern na tebe čeká
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    29.9.2010 13:00 linuxák
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře

    Dekuji za blog, Jane. K tematu blogu: Jan si v osobnim zivote vybira lidi, jez by se daly ohodnotit jako LIDE S ESENCI

     

     Zvedám palec vzhůru ,už dlouho jsem se tak nepobavil!Bomba! To je fakt mazaný,paní pseudo MVR.Copak vám pan jílek udělal? :-D

    29.9.2010 13:56 linuxák
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    I když vzhledem k vašemu věku,se vší úctou k němu,se osobnost mění.Tak já budu věřit,že jste to vy,pani Milado a posílám pozdravy do daleké kanady.Těším se další vaše milé,naivní příspěvky,které musí každého pohladit po duši.
    29.9.2010 15:50 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    No jo, tebe si vybrala za přítele jen teta Demence a s tou se do Kanady nedostaneš. S tetou Demencí netrefíš na letadlo. A když trefíš, tak zapomeneš kam vlastně letíš.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    29.9.2010 16:03 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    jo tak to je jeji prave jmeno
    29.9.2010 16:24 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    Vidíš s tetou Demencí do smrti budeěš štastnej, nikdy tě neopustí a umře až s tebou.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    29.9.2010 16:31 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    verim ti mas s tim praktickou skusenost se divim se jen zes to v ty Kanade uz nevydrzel do smrti
    29.9.2010 19:11 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    No kdybych měl tetu Demecí jako ty, do Kanady bych se nedostal, to už jsme si řekli, takže si evidentně nepochopil text. Pozdravuj svou tetu. Já se na rozdíl od tebe do Kanady dostal i z ní vrátil. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    30.9.2010 08:03 MVR
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    posílám pozdravy do daleké kanady
    Dekuji za pratelsky pozdrav.
    29.9.2010 18:12 Pro mé věrné čtenářky
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře

    29.9.2010 21:31 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    To má být místní fetišista - zvrácený fanoušek ?
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    frEon avatar 1.10.2010 22:49 frEon | skóre: 40 | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    loool, tak z tohodle obrazku jsem dostal zachvat smichu
    Talking about music is like dancing to architecture.
    frEon avatar 1.10.2010 22:50 frEon | skóre: 40 | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    takovej, ze uz ani diskuzi pouzivat nezvladnu... tohle vlakno patri pod http://www.abclinuxu.cz/blog/Strider_BSD_koutek/2010/9/pro-me-verne-ctenare/diskuse#176
    Talking about music is like dancing to architecture.
    2.10.2010 21:30 psychotherapeut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pro mé věrné čtenáře
    to jsem rad byl to darek pro me verne ctenarky

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.