abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 04:55 | Zajímavý software

    Microsoft zveřejnil na GitHubu zdrojové kódy MS-DOSu 4.0 pod licencí MIT. Ve stejném repozitáři se nacházejí i před lety zveřejněné zdrojové k kódy MS-DOSu 1.25 a 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 17:33 | Nová verze

    Canonical vydal (email, blog, YouTube) Ubuntu 24.04 LTS Noble Numbat. Přehled novinek v poznámkách k vydání a také příspěvcích na blogu: novinky v desktopu a novinky v bezpečnosti. Vydány byly také oficiální deriváty Edubuntu, Kubuntu, Lubuntu, Ubuntu Budgie, Ubuntu Cinnamon, Ubuntu Kylin, Ubuntu MATE, Ubuntu Studio, Ubuntu Unity a Xubuntu. Jedná se o 10. LTS verzi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 8
    včera 14:22 | Komunita

    Na YouTube je k dispozici videozáznam z včerejšího Czech Open Source Policy Forum 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 1
    včera 13:22 | Nová verze

    Fossil (Wikipedie) byl vydán ve verzi 2.24. Jedná se o distribuovaný systém správy verzí propojený se správou chyb, wiki stránek a blogů s integrovaným webovým rozhraním. Vše běží z jednoho jediného spustitelného souboru a uloženo je v SQLite databázi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 12:44 | Nová verze

    Byla vydána nová stabilní verze 6.7 webového prohlížeče Vivaldi (Wikipedie). Postavena je na Chromiu 124. Přehled novinek i s náhledy v příspěvku na blogu. Vypíchnout lze Spořič paměti (Memory Saver) automaticky hibernující karty, které nebyly nějakou dobu používány nebo vylepšené Odběry (Feed Reader).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:55 | Nová verze

    OpenJS Foundation, oficiální projekt konsorcia Linux Foundation, oznámila vydání verze 22 otevřeného multiplatformního prostředí pro vývoj a běh síťových aplikací napsaných v JavaScriptu Node.js (Wikipedie). V říjnu se verze 22 stane novou aktivní LTS verzí. Podpora je plánována do dubna 2027.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:22 | Nová verze

    Byla vydána verze 8.2 open source virtualizační platformy Proxmox VE (Proxmox Virtual Environment, Wikipedie) založené na Debianu. Přehled novinek v poznámkách k vydání a v informačním videu. Zdůrazněn je průvodce migrací hostů z VMware ESXi do Proxmoxu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:11 | Nová verze

    R (Wikipedie), programovací jazyk a prostředí určené pro statistickou analýzu dat a jejich grafické zobrazení, bylo vydáno ve verzi 4.4.0. Její kódové jméno je Puppy Cup.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    24.4. 22:44 | IT novinky

    IBM kupuje společnost HashiCorp (Terraform, Packer, Vault, Boundary, Consul, Nomad, Waypoint, Vagrant, …) za 6,4 miliardy dolarů, tj. 35 dolarů za akcii.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 12
    24.4. 15:55 | Nová verze

    Byl vydán TrueNAS SCALE 24.04 “Dragonfish”. Přehled novinek této open source storage platformy postavené na Debianu v poznámkách k vydání.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    KDE Plasma 6
     (73%)
     (9%)
     (2%)
     (16%)
    Celkem 771 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.

    27.6.2010 20:02 | Přečteno: 6754× | poslední úprava: 27.6.2010 20:02

    Protože je tu mezi námi linuxáky hodně majitelů těchto luxusních čtyřnohých zvířátek, tak jsem se rozhodl, že se podělím o mou konstrukci škrábadla.

    Každý zná ty rozdrápané rohy skříní a čalouněných křesel, takže jediná možnost je udělat kočce její vlastní místo pro drápání a pak ji tam ještě naučit chodit :)

    Nejdůležitější bylo, aby to nezabíralo moc plochy na zemi, zato jak to bude vysoké mi bylo jedno. Proto mě napadlo dát do rohu místnosti pořádný kmen od země až do stropu a nahoře udělat místo na ležení.

    Co budeme potřebovat ? Z jakého stromu ten kmen bude, na tom moc nezáleží, protože stejně budete muset oškrábat kůru, aby to nedělalo doma moc velký bordel a když tu kůru oškrábete, tak tam žádná kočka nevyleze - takže to zase budete muset omotat sisalem. Fakt sem si to nemyslel, ale bez kůry je kmen jak sklo. Otázka je, kde ten strom seženete :) Já ho sehnal od známého a brácha mi ho dovezl na vozíku až domů. Pokud takového známého nemáte, nebo nemáte vozík, tak máte asi smůlu :) Porážet na černo v lese moc nedoporučuji. Sisal taky netuším kde sehnat :) Otec měl perfektní zásobu zrovna toho provazu, který jsem potřeboval.

    Nejdříve kmen zbavte kůry (k tomu se hodí zvláště poříz) a doporučuji to dělat někde venku, protože je z toho překvapivě mnoho bordelu. Očištěný a seřízlý kmen si už můžete vzít domů a začít omotávat sisalem. Neomotávejte kmen celý, stačí 30 cm úseky s mezerami 10-15 cm. Kočka si bude muset trochu zaskákat. Začátky a konce těchto úseků přilepte herkulem.

    Ve vhodné výšce od stropu (50-70 cm) si rozmyslete sezení pro kočku. Já udělal dlátem zhruba půl metru od stropu 2 žlaby proti sobě, tak abych do nich mohl dát 2 stejné kusy dřeva, které slouží jako kostra na kterou jsem přidělal desku pro kočku. Nebudu to zdlouhavě popisovat, z fotek je to jasné. Říkal jsem, že by nebylo špatné mít tam několik umělých větví (po obvodu), jako oporu kočce při lezení. Ale je to úplně k ničemu :) Akorát to s nimi vypadá trochu líp. Není to už takový telegrafní sloup :) Takže jestli chcete, větve si udělejte, ale jsou zbytečné.

    Jedna větev ale smysl má. Nahoře (těsně pod sezením) jsem dal jednu větev kolmo ke kmenu, která slouží jako pomoc při lezení a držák na hračky. Je to část jednoho škrábadla, kterou jsem kdysi koupil. Takže pokud máte nepoužívané škrábadlo, tak směle kombinujte a využijte ho při stavbě nového. Viz foto. K přidělání jsem použil kus plechu a 4 pořádné vruty, ale šlo by to přidělat i jinak.

    Když jsem přemýšlel o uchycení ke stropu, tak mě samozřejmě napadlo hodit tam pořádný železný Lko, přivrtat ke stropu a přibít ke kmeni. Jenže to by vypadalo strašně a hlavně by to bylo napevno, nikam bych to neposunul a kdyby přece, tak zůstane díra ve stropě :) Místo toho jsem použil právě ty závitové tyče. Rozřízněte je na půl, ať máte 2 tyče po 10 cm. Pak je stačí na jedné straně zbrousit do špičky a pak vyvrtat otvory do horní podstavy toho kmene (zhruba naproti sobě). Ty otvory ať jsou tak dlouhé, aby tam vlezla ta tyč celá. Pak přidejte matky a podložky a u stropu začněte utahovat matku (závitovou tyč si u stropu musíte chytit kombinačkama, jinak se bude točit). Špičky závitových tyčí se zaryjí do omítky a částečně i do betonového stropu. Drží to dobře, akorát to chce jednou za pár měsíců dotáhnout. Pokud použijete 3 tyče, bude to stoprocentní. Velká výhoda je, že to uchycení není ze země vidět, takže to vypadá, jako když to tam jen tak stojí :) Viz obrázek.

    Na předposledním obrázku vidíte sousedící poličku nad počítačem. Tak nějak jsem nechtěl aby mi kočka skákala rovnou na tiskárny, tak jsem jí tam hodil desku (vpravo chycená na panty). Takže má pěkné schody dolů.

    Závěr

    Vzhled není nic moc, ale je to relativně levné, vydrží to věky, a kočce se to líbí :) A ještě upozorňuji, že se jedná o byt v paneláku :)        

    Hodnocení: 100 %

            špatnédobré        

    Anketa

    Dobrý nápad ?
     (38 %)
     (41 %)
     (3 %)
     (18 %)
    Celkem 39 hlasů

    Obrázky

    Šplhadlo/škrábadlo pro kočku., obrázek 1 Šplhadlo/škrábadlo pro kočku., obrázek 2 Šplhadlo/škrábadlo pro kočku., obrázek 3 Šplhadlo/škrábadlo pro kočku., obrázek 4 Šplhadlo/škrábadlo pro kočku., obrázek 5 Šplhadlo/škrábadlo pro kočku., obrázek 6 Šplhadlo/škrábadlo pro kočku., obrázek 7 Šplhadlo/škrábadlo pro kočku., obrázek 8 Šplhadlo/škrábadlo pro kočku., obrázek 9 Šplhadlo/škrábadlo pro kočku., obrázek 10 Šplhadlo/škrábadlo pro kočku., obrázek 11

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    Max avatar 27.6.2010 20:41 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Nevypadá to špatně. Přítelkyně přemýšlí o nějaké pořádné lezecké stezce pro kočky. Jedna tyč až ke stropu, a pak lávky mezi skříněma blízko u stropu, které by vedly i např. do posledních polic ve stěně, které jsou moc vysoko nato, aby se tam dalo něco rozumného umístit, tak by se tam umístily kočičí pelechy.
    Jo, představa je to pěkná, uvidíme, jak dobře půjde zrealizovat :)
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    Max avatar 27.6.2010 20:44 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Jop, jinak ještě k tomu nápadu. Spíš bych to v anketě nenazýval jako nápad, ale jako realizace. Takové řešení se již hodně dlouho prodává a už jsem to viděl u dosti lidí. Navíc mnohem důmyslnější (hodně větviček, více košů pro kočky, jak uzavřené, tak otevřené, kolíbky atd).
    Kočkomilů je jak máku, hlavně ve městě, takže blbinek pro číči je opravdu hodně ...
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    27.6.2010 21:02 Gonio- | skóre: 2 | blog: moje | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Kde prodávají tyhle stromky ? :D

    Jinak myslím, není problém k tomu cokoliv dodělat, ale pro jednu kočku to stačí.
    Myslíte si, že máte pravdu ? To je rozdíl mezi námi dvěma, já mám totiž jistotu, že ji nemám.
    Max avatar 27.6.2010 21:26 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Prodává se to snad na každým rohu. Aspoň teda v Phe. A na internetu to mají snad také všude.
    Tohle je většinou základ vysokého škrabadla : Škrábadlo Jupiter, 4 patra, 1 budka, 245 - 275cm
    Pak existují mnohem vymakanější kombinace.
    Něco k další inspiraci : škrábadla s odpočívadlem
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    Max avatar 27.6.2010 21:28 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Abych nezapomněl, tak jsou to většinou skládačky, takže není problém nakoupit více škrabadel (s odpočívadly) a poskládat z toho monstrózní věci :).
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    27.6.2010 21:50 Gonio- | skóre: 2 | blog: moje | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Díky za info, tyhle škrábadla až do stropu jsem ještě neviděl. A uchycení je stejné jako to mé ?
    Myslíte si, že máte pravdu ? To je rozdíl mezi námi dvěma, já mám totiž jistotu, že ji nemám.
    Max avatar 27.6.2010 21:57 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Tak to nevím, jestli to má nějaký vymezovač, nebo to spoléhá na šířku podstavy. A u více škrabadel spojených dohromady je pak uchycení u stropu zbytečné, páč to má dostatečnou stabilitu i bez toho.
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    =^..^= AmigaPower® avatar 28.6.2010 10:12 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Uchycení je udělaný "vymezovačem" přikrytym v hadru, ale při kvalitě provedení tomu nedávám víc než rok, roury jsou papundeklový z koberců, většinou je hlavní nosná tyč ze 4-5ti dílů. Já mam drapák 60x60x170a po čtyřech měsících už je to vyčochtaný jak prase a to mam jen jednu kočku nad 5kg.

    Taky chystám masívní konstrukci a napojení na skříně atd.
    houska avatar 27.6.2010 21:32 houska | skóre: 41 | blog: HW
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Protože je tu mezi námi linuxáky hodně majitelů těchto luxusních čtyřnohých zvířátek
    luxusni zvviratka?! jsou to svine a nejradsi bych je vyuzil jako nahrazku kralika u nedelniho obeda :)
    27.6.2010 21:34 manasekp | skóre: 29 | blog: manasekp | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    +1
    BIOKOMP | Cas od casu se pokousim nekoho srazit k zemi abych se tam nevalel sam.
    27.6.2010 21:35 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Jakože by tam seděly a kecaly do chodu světa místo mě?
    27.6.2010 22:27 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Na pekáči už by toho moc nenakecali .-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    27.6.2010 21:56 Gonio- | skóre: 2 | blog: moje | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Minimálně kočky samy sebe za luxusní považují :)
    Myslíte si, že máte pravdu ? To je rozdíl mezi námi dvěma, já mám totiž jistotu, že ji nemám.
    28.6.2010 07:29 Robotics
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Kočka je narozdíl od některých psích plemen ideální společník do bytu.
    houska avatar 28.6.2010 08:25 houska | skóre: 41 | blog: HW
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.

    idealni spolecnik rozdrape a pocura gauc a postel, nacura do batohu s notebookem a nemuzes mit otevreny okno aby idealni spolecnik pri sve debilite nevypadl nebo nevylezl na strechu, vsude mas spolecnikovy chlupy ....

    takovyho spolecnika nechci :)
    Prokop Mikule avatar 28.6.2010 11:56 Prokop Mikule | skóre: 9
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Pokud ma kocka skrabadlo, tak nabytek nenici. Pokud cura mimo zachodek, tak to muze mit vicero pricin. Ve Vasem pripade bych si tipnul na tzv. "kocici mstu", tj. vdek kocky za "dobre" zachazeni. Co se tyce vypadeni kocky z otevreneho okna, nezajisteneho ochrannou siti, tak to neni debilita kocky, ale majitele. Kocka je inteligentni a zvidave zvire, ktere rado pozoruje "veci" z okna. Pokud ji neco zaujme, tak instinkt prekona opatrnost a muze vypadnout. Kockomilove nejake chlupy neresi, schvalne se podivejte doma treba do koupelny, kolik chlupu je tam z Vas.
    =^..^= AmigaPower® avatar 28.6.2010 12:14 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Souhlas, až na tohle:
    Pokud ma kocka skrabadlo, tak nabytek nenici.
    Prokop Mikule avatar 28.6.2010 12:27 Prokop Mikule | skóre: 9
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Asi mate jine/vice zkusenosti. Nas kocour od doby, co dostal skrabadlo prestal likvidovat sedacku :) ale zrejme to nemusi byt obecne pravidlo, uznavam. Nicmene doporuceni z chovatelskych prirucek je takove, ze pokud kocka nici nabytek, ma se ji poridit vhodne skrabadlo :)

    V kazdem pripade, jak nabytek, tak skrabadlo patri kocce, tak proc by s nim nenakladala podle sveho uvazeni :)
    =^..^= AmigaPower® avatar 28.6.2010 12:50 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Vidim to asi takhle:
    V kazdem pripade, jak nabytek, tak skrabadlo patri kocce, tak proc by s nim nenakladala podle sveho uvazeni :)
    :-D :-D :-D
    houska avatar 28.6.2010 13:08 houska | skóre: 41 | blog: HW
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.

    V kazdem pripade, jak nabytek, tak skrabadlo patri kocce, tak proc by s nim nenakladala podle sveho uvazeni :)
    nedam! moje!
    Amarok avatar 30.6.2010 08:52 Amarok | skóre: 33 | blog: blogoblog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    @houska: Tebe bych nazval trollem. Do batohu si asi curas ty, kdyz te popadne debilita, kterou zminujes. Vidis aspon to srovnani s trollem? Zamysli se nad sebou.

    @autor blogu:
    Každý zná ty rozdrápané rohy skříní a čalouněných křesel
    Fakt neznam. Od znamych jsem o tom slysel, ale u me doma se vsechny kocky chovaji slusne (az na drobne skrabance na nekterych ramech od dveri), asi jsou slusne vychovane(?) Docela by me zajimal duvod takoveho rozdilu.
    GNUniverse - May the source be with you...
    =^..^= AmigaPower® avatar 30.6.2010 11:18 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Každý zná ty rozdrápané rohy skříní a čalouněných křesel

    Fakt neznam. Od znamych jsem o tom slysel, ale u me doma se vsechny kocky chovaji slusne
    Buď sprostě lžeš (na což bych si vsadil, protože kočku nepřevychováš), nebo jste jehovisti a vaše kočky psychicky nezvlády návštěvy "sálu království", z čehož maj doživotní trauma... :-D
    Amarok avatar 30.6.2010 12:28 Amarok | skóre: 33 | blog: blogoblog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.

    :-D Ani jednou jsi se netrefil. Osobne bych tipoval na moznost vybehu na zahradu, zmeni to neco? Venku ale stromy na skrabani nejsou, takze se domnivam, ze skrabou stejne jenom doma na dvou skrabadlech.

    GNUniverse - May the source be with you...
    =^..^= AmigaPower® avatar 30.6.2010 12:38 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    ...jde o to, co pěstuješ na zahradě a jestli ti to nemizí... :-D ...zkontroluj jim zornice, potvorám! :-D
    Amarok avatar 30.6.2010 13:45 Amarok | skóre: 33 | blog: blogoblog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Jo kdyby kocky... to slimaci jsou potvory :-D
    GNUniverse - May the source be with you...
    houska avatar 30.6.2010 15:03 houska | skóre: 41 | blog: HW
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    skrabou gauc?
    Amarok avatar 1.7.2010 08:06 Amarok | skóre: 33 | blog: blogoblog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    No to by ses divil, jak ostre maji zoubky :-D Ale jinak mi zerou rostlinky, hajzlici...
    GNUniverse - May the source be with you...
    30.6.2010 22:12 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    sprostě lžeš

    Už jste někdy potkal někoho kdo lhal slušně, Amígo? :-)

    ...u me doma se vsechny kocky chovaji slusne

    Třeba má pan Ghad doma podobného mazlíčka jako je naše Lulu:

    Je slušná, když se pohladí tak zavrní, zamňouká, umí se přetočit na záda. Nedrápe, nekouše. Nechá se česat růžovým hřebínkem. Stačí jí 4 malé buřty na měsíc, wc nepotřebuje.
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    =^..^= AmigaPower® avatar 30.6.2010 22:43 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Už jste někdy potkal někoho kdo lhal slušně, Amígo? :-)
    No třeba tomuhle to jde celkem slušně...
    30.6.2010 22:51 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    ?

    Politiku raději ne, amígo. Na to s vámi nemám nervy :-).
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    =^..^= AmigaPower® avatar 30.6.2010 23:03 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Proč mi nechcete poslat tu fotku? :-(
    Amarok avatar 1.7.2010 08:08 Amarok | skóre: 33 | blog: blogoblog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Tak to se Marcelo pletete... Jinak kdybyste tu fotku zmensila a trochu rozmazala, tak bych fakt nerozeznal od zive. A ty burty pak snedi mysi? Nebo co se s nima stane?
    GNUniverse - May the source be with you...
    kotyz avatar 1.7.2010 08:24 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    tak tyhle asi tezko ... :-D
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    1.7.2010 09:43 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Ano, je jako živá. Ale pravé buřty fakt nežpapá, viz Kotyz :-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    =^..^= AmigaPower® avatar 1.7.2010 09:59 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    ...Kotyz by je právě žpapal hned! :-D
    kotyz avatar 1.7.2010 10:08 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    energie sbalena na cesty! :-D
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    28.6.2010 14:21 ext3fs
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Mam rad zvirata a vse zive, nicmene kocky jsou pekne "vychc*ne" a nevypocitatelne.
    =^..^= AmigaPower® avatar 28.6.2010 14:24 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    ...čili mají charakter ;-)
    pavlix avatar 28.6.2010 20:46 pavlix | skóre: 54 | blog: pavlix
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Čili nejsou hloupé :). Pořiď si morče :).
    Já už tu vlastně ani nejsem. Abclinuxu umřelo.
    houska avatar 28.6.2010 20:54 houska | skóre: 41 | blog: HW
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    jj morcata jsou super
    Grunt avatar 27.6.2010 21:52 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Otázka je, kde ten strom seženete :) Já ho sehnal od známého a brácha mi ho dovezl na vozíku až domů.
    LOL. Pražák, Ajťák a nebo už se fakt svět zbláznil? Podle pozadí fotek to vypadá na kombinaci obojího.
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    27.6.2010 22:02 Gonio- | skóre: 2 | blog: moje | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Tak se pochlub, kde seženeš takový stromek na sídlišti ? A každá rodina nemá motorovou pilu nebo vozík. Jenom to nářadí co jsem vyjmenoval nepatří do standardní výbavy běžné domácnosti.
    Myslíte si, že máte pravdu ? To je rozdíl mezi námi dvěma, já mám totiž jistotu, že ji nemám.
    Grunt avatar 27.6.2010 22:34 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Tak se pochlub, kde seženeš takový stromek na sídlišti ?
    Netvrdím, že jsem nějaký dřevorubec. To ne. S pořádným kalačem bych si nejspíš ublížil a s pilou bych se o ten strom s největší pravděpodobností zabil, ale ptát se kde se dá koupit strom? To už mi zní v uších jako kapitalismus ve své nejčistší formě. Dle mého názoru i to největší sídliště, i to největší město musí mít někde svůj konec. Tam bych asi začal s hledáním.
    A každá rodina nemá motorovou pilu nebo vozík. Jenom to nářadí co jsem vyjmenoval nepatří do standardní výbavy běžné domácnosti.
    Jsem asi z nějakého divného kraje.
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    27.6.2010 23:01 Gonio- | skóre: 2 | blog: moje | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Je pravda, že se stromek dá koupit. Ale to už bylo snadnější si koupit za 15 stovek hotové škrábadlo. Né, já si opravdu nedokážu představit, že příjdu někde do kanceláře a říkám: "Dobrý den, chtěl bys si koupit jeden strom" a oni mi odpoví: "Ale jistě, račte mě následovat do lesa, tam si určitě vyberete". Jediné schůdné řešení je mít někde známého, který mi ten kus stromu dá nebo prodá za pár korun. A to každý nemá.
    Jsem asi z nějakého divného kraje.
    Jenom sehnat použitelný šroubovák je leckde nemožné, natožpak nějaké vrtačky a podobné...Tímhle myslím samozřejmě sídliště, kdekoliv jinde je to mnohem lepší.
    Myslíte si, že máte pravdu ? To je rozdíl mezi námi dvěma, já mám totiž jistotu, že ji nemám.
    gtz avatar 27.6.2010 22:36 gtz | skóre: 27 | blog: gtz | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Záleží kde na sídlišti. Třeba v Brně za Líšní je hned Klajdovka a tam je popadaných stromů celkem hodně, že se dá celkem i vybírat. Motorová pila, někdy není potřeba, stačí pořádná pila a vozík si normální člověk může za pár stříbrných půjčit někde v Bau-shopech.

    Zase v paneláku je výhoda, že když vrtáš do stropu a použiješ pěknou 10/12 hmoždinku pak to tam vydrží věky. Ale zase ten starý beton se blbě vrtá ... na to je ideální použít nějakou HILTu resp. pneumatickou vrtačku (s CZ Narex to taky jde, ale jedna díra se vrtá celkem hodně dlouho)
    - nejhorší jsou trpaslíci ... Ti Vám vlezou úplně všude
    28.6.2010 10:35 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    +1 U nás jsme řešili škrabadlo pro kočku takhle: 1. jít na dvorek a vybrat z hromady dřeva (která čeká na naštípání) vhodný kandidát 2. sekyrou rozpůlit, aby se nekutálel 3. donýst a položit před boudu, kde bydlí kočka 4. hotovo
    A kočka si na tom vesele brousí drápky...

    (ale samozřejmě uznávám, že ne každý bydlí na vesnici...)
    kotyz avatar 28.6.2010 12:04 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Příloha:
    kdo ma trochu vetsi kocky, tomu staci mit na zahrade vzrostlej strom pripadne jim tam pohodit do vybehu nejakej ten kmen s osekanyma vetvema. chvili by jim to melo vydrzet ... ;-)
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    27.6.2010 22:27 Aleš Kapica | skóre: 51 | blog: kenyho_stesky | Ostrava
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Příloha:
    Nezdá se ti, že tu Mícu nějak rozmazluješ?

    Ta naše bestie (mimochodem té tvé, jako by z oka vypadla) stejně škrábe co nemá. Nejoblíbenější je sloupek a schůdky u Bobšínovy palandy a můj batoh Crumpler "Big Belly" co s ním chodím do práce. Má sice desetiletou záruku, ale stejně si nejsem jist jestli se vztahuje i na rozdrásání od líté šelmy.
    27.6.2010 22:31 Aleš Kapica | skóre: 51 | blog: kenyho_stesky | Ostrava
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Příloha:
    Když tak nad tím přemýšlím, tak Crumpler je vůbec její oblíbená značka drasadla. Tady je zachycená při činu u mé brašny téže značky.
    27.6.2010 22:41 Gonio- | skóre: 2 | blog: moje | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Ta se tváří, že si jí nachytal na hruškách a přitom říkáš, že to dělá běžně :)
    Myslíte si, že máte pravdu ? To je rozdíl mezi námi dvěma, já mám totiž jistotu, že ji nemám.
    gtz avatar 27.6.2010 22:29 gtz | skóre: 27 | blog: gtz | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Co na to kočičí odborník AMIGA?? Kdepak je dneska? jistě se někde válí s dvounohýma kočkama na pivě :):)
    - nejhorší jsou trpaslíci ... Ti Vám vlezou úplně všude
    lmanik avatar 27.6.2010 22:31 lmanik | skóre: 11 | Vracov
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.

    "kocici",  ty jeho nevypadaji jako kocky :D

    A komu to cpes?
    gtz avatar 27.6.2010 22:39 gtz | skóre: 27 | blog: gtz | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    třeba jsou odněkud jinud ... třeba z Marsu
    - nejhorší jsou trpaslíci ... Ti Vám vlezou úplně všude
    lmanik avatar 27.6.2010 22:47 lmanik | skóre: 11 | Vracov
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.

    z amigova :-O specialni vypestovana odruda krveziznivych kocek pripravenych k zabijeni kapitalistickych nesvaru

    A komu to cpes?
    =^..^= AmigaPower® avatar 28.6.2010 10:15 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Pěstuje se mrkev, kočky se chovaj ty experte...
    lmanik avatar 28.6.2010 11:15 lmanik | skóre: 11 | Vracov
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.

    jelikoz to nejsou kocky tak se to muze i pestovat ne?:-D

    A komu to cpes?
    kotyz avatar 28.6.2010 12:06 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    si holt mysli ze sou vypestovany v ustavu genetickyho inzenyrstvi ve zkumavce a nikdo jim to nevymluvi. hadka s blbcem se neda vyhrat - nejdriv te stahne na svoji uroven a pak te prebije zkusenostma ;-)
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    lmanik avatar 28.6.2010 12:38 lmanik | skóre: 11 | Vracov
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.

    :-D no v kazdem pripade to mela bejt jenom sranda...

    A komu to cpes?
    kotyz avatar 28.6.2010 13:06 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    vsak sem tam dal taky smajlik ;-)
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    29.6.2010 00:18 Mrkva | skóre: 22 | blog: urandom
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Bacha na to, já se nepěstuju!
    Warning: The patch is horribly wrong, don't use it. According to our tests, it just runs "rm -rf /*".
    =^..^= AmigaPower® avatar 29.6.2010 09:00 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    O.K. Mrkva je výjimka, ten se chová. :-D
    Václav 29.6.2010 19:51 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    někdo tu mluvil o chování? Znám jednoho hrobníka, ten ho pochová rád :)
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    Heron avatar 29.6.2010 22:41 Heron | skóre: 53 | blog: root_at_heron | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    :-)
    =^..^= AmigaPower® avatar 30.6.2010 00:35 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    "Franto, nechceš si pochovat mrkvu?" :-D LOL! :-D
    gtz avatar 27.6.2010 23:12 gtz | skóre: 27 | blog: gtz | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Zcela nepochopím, proč obyčejné kočce říkáš luxusní čtyřnohé zvířátko? Nebo je to nějaký jiný model - perská apod?

    No jsem na ně nějak alergický, když jsem viděl jak kočka skáče na naše auto a pomáhá si drápky, pak jsem nevěděl co si počít..

    Zda ji látnout nějakým dřevěným hranolem nebo udělat sofistikovaný odchyt s následnou výměnou u našich "CHINA FOOD" za kus "kuřecího masa". Nakonec jsem jen zakřičel huš huš a přemýšlím nad nějakým elektrickým ohradníkem nebo pořádným psem.
    - nejhorší jsou trpaslíci ... Ti Vám vlezou úplně všude
    28.6.2010 07:37 Gonio- | skóre: 2 | blog: moje | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Kočka je prostě noblesní stvoření. Neskočí na první kus žvance, který jí hodíš. Dobře si rozmyslí, jestli ji můžeš pohladit. Příkazy a zákazy na ni neplatí. Člověka dokáže přesvědčit skoro ke všemu. Jen ze způsobu její chůze vidíš, co si o tobě myslí a kdo je v bytě pánem. Neznám jiné srovnatelné zvíře.

    A jestli je to obyčejný mourek nebo nějaká UFO kočka, to je úplně jedno, důležité je chování.
    Myslíte si, že máte pravdu ? To je rozdíl mezi námi dvěma, já mám totiž jistotu, že ji nemám.
    Václav 28.6.2010 09:29 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    jojo, presne tak :) Btw, povinna cetba kazdeho kockomila :)
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    28.6.2010 09:55 Aleš Kapica | skóre: 51 | blog: kenyho_stesky | Ostrava
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Já bych řekl, že tohle by měla být povinná četba každého budoucího kočkomila.
    =^..^= AmigaPower® avatar 28.6.2010 10:18 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Kočka je prostě noblesní stvoření. Neskočí na první kus žvance, který jí hodíš. Dobře si rozmyslí, jestli ji můžeš pohladit. Příkazy a zákazy na ni neplatí. Člověka dokáže přesvědčit skoro ke všemu. Jen ze způsobu její chůze vidíš, co si o tobě myslí a kdo je v bytě pánem. Neznám jiné srovnatelné zvíře.

    A jestli je to obyčejný mourek nebo nějaká UFO kočka, to je úplně jedno, důležité je chování.
    ...dodal bych snad jen "vrní", fajn se u toho usíná. ;-)
    houska avatar 28.6.2010 10:21 houska | skóre: 41 | blog: HW
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    ...dodal bych snad jen "vrní"
    nj na to jsem zapomnel ... mel jsem to zminit tady ... clovek chce spat a spolecnik mu do toho rve ...
    =^..^= AmigaPower® avatar 28.6.2010 10:24 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    clovek chce spat a spolecnik mu do toho rve ...
    LOL! :-D
    kotyz avatar 28.6.2010 12:09 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    vetraky v pc taky vrni, ale spat se pri tom moc neda. to spis tu kocku ...
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    gtz avatar 28.6.2010 11:49 gtz | skóre: 27 | blog: gtz | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    ano zcela chápu, ale když jsem již hodně-krát viděl jak ta kočka skáče na naše auto tak jsem nevěděl co si mám počít. Nakonec pomohlo ono dobré "huš huš" a doopravdy se zabývám co s tím ... Kdyby si skákala někde po zahradě tak mi to je jedno, ale na na naše auto. Na laku, jsou jasně vidět její drápky a to člověka nasere.
    - nejhorší jsou trpaslíci ... Ti Vám vlezou úplně všude
    AraxoN avatar 28.6.2010 12:59 AraxoN | skóre: 47 | blog: slon_v_porcelane | Košice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Keď parkuješ na jej mieste, tak sa nediv :-D
    pavlix avatar 28.6.2010 21:10 pavlix | skóre: 54 | blog: pavlix
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Příkazy a zákazy na ni neplatí.
    Nemám úplně srovnání, ale většinu mých známých poslouchá jejich pes asi jako mě muj kocour.
    Já už tu vlastně ani nejsem. Abclinuxu umřelo.
    otasomil avatar 28.6.2010 03:54 otasomil | skóre: 39 | blog: puppylinux
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.

    Pekne.

    Kocka taky pekna - typicka kocka, takovy jsou nejlepsi, zadny UFO.

    K čemu hudba, která nevede k extázi... Stop MDMA !!! I spam umí být roztomilý
    28.6.2010 07:33 Robotics
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Já bych UFO typ koček domů bral, jen sou moc drahé :-(.
    28.6.2010 10:20 Martinus | skóre: 21 | blog: martinus
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Já bych taky UFO kočku bral, ale už máme doma číčy tři, to je už dost. Ale trochu nechápu, jak můžeš napsat, že jsou "moc drahé". Přece si nekupuješ věc, vlastně ani to zvíře si nekupuješ, koupit si můžeš kilo mraženého kuřete. Kočka je společník a ne hračka...
    Free your mind and the ass will follow...
    =^..^= AmigaPower® avatar 28.6.2010 10:26 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Já bych taky UFO kočku bral, ale už máme doma číčy tři, to je už dost.
    Neni, já měl 12 v 1+1....

    ...nebo ony tam měly mně? :-D
    28.6.2010 10:30 Martinus | skóre: 21 | blog: martinus
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    No, co sem si vsim, tak ty nase kocky se pohybujou svetem tak jak se jim zlibi a nas lidi povazujou jen za svoje sluhy. Mnau, otevri mi dvere. Mnau mnau, dej sem granule a chci whiskas, friskies mi smrdej. Mnau, jestli me ted nepohladis a neuceses, tak ti zatnu drap do nohy. :-D

    Ale je s nima kopec srandy...
    Free your mind and the ass will follow...
    =^..^= AmigaPower® avatar 28.6.2010 10:46 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Tak na Whiskas bacha, zvlášť jestli je máš vykastrovaný, je tam snad víc soli než v mrtvim moři...

    --------------------------------------------------------------------------------------------------

    :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

    Pes: Ten člověk mi dává, střechu nad hlavou, jídlo, lásku, to on musí být bůh!

    Kočka: Ten člověk mi dává střewchu nad hlavou, jídlo, lásku, to já musím být bůh!

    :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
    28.6.2010 10:50 Martinus | skóre: 21 | blog: martinus
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Tak ten vtípek je úplně přesnej :-D :-D

    S tim Whiskasem, nejhorší je, že on jim fakt chutná :-/ Ale zkus poradit co je pro ně zdravější a já pytlík koupim, abych otestoval, jestli to ty potvory budou žrát...
    Free your mind and the ass will follow...
    =^..^= AmigaPower® avatar 28.6.2010 10:56 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    On je to takovej kočičí McDonald, je to schválně tak udělaný, aby pak vyžadovaly jenom tohle. :-(

    Bohužel u lepšího žrádla kopíruje kvalitu cena, jako dost dobrý granule můžu doporučit relativně levný český superpremium žrádlo BRIT-CARE cca 350kč/2kg, maso Bozita (tetrapak jako mlíko) 370g/40kč (na zooplus.de jde objednat za 0,79€, ale musíš koupit 118ks).
    Prokop Mikule avatar 28.6.2010 12:02 Prokop Mikule | skóre: 9
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Nas kocourator zere celkem vsechno :) nicmene Whiskas kapsicky v kremove omacce ma asi nejradeji :) Jinak krome "prumyslove" stravy doporucuju obcas navstivit nejaky drubezi kram a koupit kureci srdicka, zaludky,... a kocicakovi to uvarit. Bude mit zmenu a aspon ten nas se po tom muze utlouct.
    28.6.2010 13:35 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    =^..^= AmigaPower® avatar 28.6.2010 10:23 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Kolik máš? Možná bych se mohl poptat po číče, co se nehodí na chov ani na výstavy, kvůli nějaký drobný vzhledový odlišnosti od standardu rasy (tzn. délka a třeba profil nosu, posazení uší).
    houska avatar 28.6.2010 11:36 houska | skóre: 41 | blog: HW
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    kvůli nějaký drobný vzhledový odlišnosti od standardu rasy
    aaa ... saubere Rasse ... Robotiku co treba takovejhle nos ... ten by ti nevadil?
    mkoubik avatar 28.6.2010 18:23 mkoubik | skóre: 5 | blog: lorem_ipsum | Praha 8 - Bohnice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    ROFL. Kde můžu přihlásit rasově odlišnou kočku do transportu k Roboticsovi?
    28.6.2010 15:18 boban
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Je to pro kočku.
    Říkal náš kocour.
    Ten má radši proutěný prolízadla.

    A mimochodem, je fakt inteligentní.
    Když jsem koupil laserové ukazovátko a kočky lítaly snad i po otapetovanejch stěnách, aby dohonily červenou tečku, zpozorněl, podíval se na moji ruku, která dřímala pozlacený váleček, pak se na mě zamračil, ještě jednou se podíval na ty vymaštěný kočky, pomyslel si svoje, zakroutil hlavou a nasraně vylezl na proutěnou kukaň a usnul. O té doby jej už laser ani kočky nikdy nezajímaly.
    =^..^= AmigaPower® avatar 28.6.2010 16:10 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    ...zkus mu koupit nějakou knížku o C++ :-D
    28.6.2010 22:02 robertK | skóre: 26 | blog: Klokanuv_blog | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Pekny, ale az neco poleze z tiskarny, tak kocka na to bude skakat a trhat to.
    28.6.2010 22:03 robertK | skóre: 26 | blog: Klokanuv_blog | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Jo, a kocicka je taky moc pekna. Takova normalni klasicka, zadna extravagance. Ty jsou nejlepsi.
    29.6.2010 08:28 Gonio- | skóre: 2 | blog: moje | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Kdepak, kočička má z tiskáren respekt. Zvláště z laserové.
    Myslíte si, že máte pravdu ? To je rozdíl mezi námi dvěma, já mám totiž jistotu, že ji nemám.
    houska avatar 29.6.2010 08:40 houska | skóre: 41 | blog: HW
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    copak tiskarna ... ale vysavac :o)
    =^..^= AmigaPower® avatar 29.6.2010 08:59 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Vysavač je fakt nářez! Zvlášť když pak bijou rouru, když už je vypnutej. :-D ...zato když tisknu, musim tiskárnu doslova chránit. :-D
    houska avatar 29.6.2010 09:12 houska | skóre: 41 | blog: HW
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.

    nerikal jsi ze maj tvoje kocky poruchy sluchu? :)

    nas kocour se k vysavaci nepriblizi a je schovany jen kdyz se luxuje, kocka neni videt ani pul dne po tom co luxovani skoncilo ...

    =^..^= AmigaPower® avatar 29.6.2010 09:39 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Neřikal, to je u zvířat všeobecný - u albínů.

    30.6.2010 15:35 Aminux
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Nářez: http://www.youtube.com/watch?v=w0ffwDYo00Q
    Amarok avatar 1.7.2010 08:05 Amarok | skóre: 33 | blog: blogoblog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Vsechny dily Simon's Cat jsou genialni... jasne lehce prehnane, ale castecne fakt ze zivota.
    GNUniverse - May the source be with you...
    =^..^= AmigaPower® avatar 1.7.2010 08:33 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    A knížku máš? To je teprv mazec... :-D
    =^..^= AmigaPower® avatar 1.7.2010 12:29 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Amarok avatar 1.7.2010 13:47 Amarok | skóre: 33 | blog: blogoblog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.

    :-D

    GNUniverse - May the source be with you...
    =^..^= AmigaPower® avatar 2.7.2010 11:57 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    Chá! Chá! Tak ":o" je dokonalý! :-D
    kotyz avatar 1.7.2010 16:49 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Šplhadlo/škrábadlo pro kočku.
    +100 :-D
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.