abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    včera 17:11 | Nová verze

    Byl vydán Nextcloud Hub 8. Představení novinek tohoto open source cloudového řešení také na YouTube. Vypíchnout lze Nextcloud AI Assistant 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    včera 13:33 | Nová verze

    Vyšlo Pharo 12.0, programovací jazyk a vývojové prostředí s řadou pokročilých vlastností. Krom tradiční nadílky oprav přináší nový systém správy ladících bodů, nový způsob definice tříd, prostor pro objekty, které nemusí procházet GC a mnoho dalšího.

    Pavel Křivánek | Komentářů: 6
    včera 04:55 | Zajímavý software

    Microsoft zveřejnil na GitHubu zdrojové kódy MS-DOSu 4.0 pod licencí MIT. Ve stejném repozitáři se nacházejí i před lety zveřejněné zdrojové k kódy MS-DOSu 1.25 a 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 33
    25.4. 17:33 | Nová verze

    Canonical vydal (email, blog, YouTube) Ubuntu 24.04 LTS Noble Numbat. Přehled novinek v poznámkách k vydání a také příspěvcích na blogu: novinky v desktopu a novinky v bezpečnosti. Vydány byly také oficiální deriváty Edubuntu, Kubuntu, Lubuntu, Ubuntu Budgie, Ubuntu Cinnamon, Ubuntu Kylin, Ubuntu MATE, Ubuntu Studio, Ubuntu Unity a Xubuntu. Jedná se o 10. LTS verzi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 13
    25.4. 14:22 | Komunita

    Na YouTube je k dispozici videozáznam z včerejšího Czech Open Source Policy Forum 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 3
    25.4. 13:22 | Nová verze

    Fossil (Wikipedie) byl vydán ve verzi 2.24. Jedná se o distribuovaný systém správy verzí propojený se správou chyb, wiki stránek a blogů s integrovaným webovým rozhraním. Vše běží z jednoho jediného spustitelného souboru a uloženo je v SQLite databázi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    25.4. 12:44 | Nová verze

    Byla vydána nová stabilní verze 6.7 webového prohlížeče Vivaldi (Wikipedie). Postavena je na Chromiu 124. Přehled novinek i s náhledy v příspěvku na blogu. Vypíchnout lze Spořič paměti (Memory Saver) automaticky hibernující karty, které nebyly nějakou dobu používány nebo vylepšené Odběry (Feed Reader).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    25.4. 04:55 | Nová verze

    OpenJS Foundation, oficiální projekt konsorcia Linux Foundation, oznámila vydání verze 22 otevřeného multiplatformního prostředí pro vývoj a běh síťových aplikací napsaných v JavaScriptu Node.js (Wikipedie). V říjnu se verze 22 stane novou aktivní LTS verzí. Podpora je plánována do dubna 2027.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    25.4. 04:22 | Nová verze

    Byla vydána verze 8.2 open source virtualizační platformy Proxmox VE (Proxmox Virtual Environment, Wikipedie) založené na Debianu. Přehled novinek v poznámkách k vydání a v informačním videu. Zdůrazněn je průvodce migrací hostů z VMware ESXi do Proxmoxu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    25.4. 04:11 | Nová verze

    R (Wikipedie), programovací jazyk a prostředí určené pro statistickou analýzu dat a jejich grafické zobrazení, bylo vydáno ve verzi 4.4.0. Její kódové jméno je Puppy Cup.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    KDE Plasma 6
     (74%)
     (8%)
     (2%)
     (16%)
    Celkem 814 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    Nejlevnější Android

    9.9.2010 13:29 | Přečteno: 3204×

    Stalo se, že jsem ztratil mobil. A když už si mám jednou za uherský rok kupovat nový, tak ať to trochu stojí za to a držím krok s dobou. Takže jasná volba byl nějaký telefon s Androidem. iOS je nedostupný finančně a WM je zase mrtvá záležitost. Telefonů s Androidem jsou mraky a taky většinou nepatří k nejlevnějším. A protože do telefonu nechci vrážet těžké tisíce a pak mlátit hlavou do zdi, když ho ztratím, tak jsem hledal co nejlevnější. Nejdřív jsem se zaměřil na HTC Wildfire. Ten splňuje téměř vše, co bych od telefonu mohl očekávat. Jenže stojí 5,5k Kč. Což není zrovna minimální částka, pro někoho kdo telefon skoro nepoužívá (do té doby :). Potom jsem objevil Vodafone 845. Ten má téměř vše co HTC, ale stojí o 2 tisíce méně. Samozřejmě se určitým kompromisům nevyhnul a nich tu hlavně budu psát.

    Hardware

    Displej - 2.8" dotykový displej - odporový, QVGA (240x320)
    Procesor - Qualcomm MSM7225-1 528MHz
    Vestavěná paměť - ROM 512 MB, RAM 128MB
    Síť - WCDMA/HSDPA 7,2Mbps , GSM /GPRS, Wi-Fi 802.11 b/g, Bluetooth
    Paměťová karta - microSD, max.32 GB
    Fotoaparát - 3.2 megapixel FF
    OS - Android 2.1
    Ostatní - GPS, akcelerometr, 3,5mm jack
    Rozměry - 100 × 56 × 14 mm, 110 g

    Display

    Je odporový. Měl jsem možnost zkusit si kapacitní konkurenci a je to opravdu rozdíl. Né, že by se to nedalo používat, ale ta citlivost tam opravdu není. Multitouch samozřejmě taky není. Za mírné plus se dá považovat možnost použití stylusu (který samozřejmě není součástí balení). Rozlišení je dostatečné (rastr vidět není), ale chtělo by to trochu větší rozměr (3,2"), jenže to by pak nemohl být takový prcek. Takže buď malé rozměry a malý display, nebo naopak.

    Klávesnice

    Klasická androidí klávesnice není zlá, jenže hned jak jsem našel na Android marketu klávesnici SlideIT, tak jsem na ni zapomenul. SlideIT kombinuje zadávání pomocí tahů přes klávesy (jako Swype) a Graffity (Palm). Dále je k dispozici i český slovník, kde je naprostá většina slov. Klávesnice je super, ale kvůli malému displayi to chce opravdu dobrý tréning (ještě teď mám problémy.)

    Fotoaparát

    Osobně jsem dlouhodobý odpůrce fotobuněk v mobilech. Proto mi bylo jedno co dostanu za foťák. 3 MPX jsou sice dostatečné, ale absence autofocusu se projeví na každé fotce (na momenty ale stačí). Bylo by mi to jedno, kdybych nenašel program Barcode Scanner, který autofocus opravdu potřebuje (na blízko je čárový kód rozmazaný) a Goggles, který si naštěstí poradí i s trochu mázlou fotkou. Nějaké testovací fotky jsou v příloze. Videa jsou přirozeně také strašné.

    Zvuk

    Není žádným tajemstvím, že sluchátka dodávaná k telefonům nestojí za nic. To je případ i těchto sluchátek. Jediný důvod pro jejich použití je přítomnost mikrofonu (takže handsfree). Jenže sluchátka nejsou vše, záleží i na vnitřní elektronice telefonu, a ta asi není nejlepší. Proto je zvuk (po připojení ke kvalitnějším sluchátkám) celkem plochý a nevýrazný. Takže pro audiofila rozhodně nevhodný telefon. Pak je tu menší bug, při každém připojení k orig. sluchátkám je zvuk ještě horší než obvykle, pomůže vypojit a znova zapojit.

    Programy

    To co z Androida dělá super systém, jsou samozřejmě programy, které si můžete stáhnout a nainstalovat. Hlavní zdroj je Android Market, ale můžete si stáhnout i binárky (.apk) z webu. Kdo chce používat Android Market, tak musí zaregistrovat svůj gmail účet, což se ne každému líbí, a proto tu existuje rootnutí.

    Několik aplikací co jsem testoval:

    Air Control - velmi návyková hra, hrajete si na letového dispečera
    androidVNC - klasické VNC, testováno doma na wifi, a jede dobře (hlavně rychle)
    AnkiDroid - kdo zná Anki, tak tady má mobilní verzi, poslední alfa dobře podporuje i synchronizaci
    Barcode Scanner - skenuje pomocí fotoaparátu čárové i QR kódy (nejrychlejší zadávání web. adres do telefonu)
    ConnectBot - jednoduchý SSH klient, umí vše co potřebujete
    eBuddy - po zaregistrování můžete psát na všechny vaše IM sítě
    Facebook - to asi jasné :)
    Goggles - o tom byla řeč výše
    Frozen Bubble - klon desktopové verze, zatím neumí hrát přes internet
    Google Sky Map - super aplikace, pomocí gps a kompasu určí vaši polohu a na displayi zobrazí aktuální hvězdnou oblohu nad vámi, mimo jiné i planety a různé hvězdokupy.
    gReader - RSS klient, synchronizovaný s vaším google reader účtem
    gStrings - ladění hudebních nástrojů, zobrazí přesně frekvenci, umí toho dost
    Chess - šachy pro chvíle nudy
    iReader - čtečka na e-booky, umí češtinu, ale dělají ji problémy některé ebooky
    Kubik SMS - smsky přes internet
    Latitude - sdílení vaší polohy s přáteli (jak gps, tak pomocí polohy sítě)
    Meridian - docela schopný přehrávač
    Metal Detector - zajímavá aplikace, opravdu funguje, jen je potřeba najít ten správný bod na telefonu (který slouží jako čidlo)
    NetCounter - klasické čítadlo přenesených dat (mobilní i wifi)
    PRemoteDroid - dálkové ovládání pro váš počítač, jako touchpad, klávesnice, file manager (najdete aplikaci ve filesystemu a na pc se spustí), zvládá wifi i bluetooth
    Pubtran - IDOS v telefonu, pozor data tahá přes internet, nemá databázi. Výhodou je načtení vaší aktuální pozice, kde ukazuje nejbližší zastávky.
    RealCalc - docela dobrá kalkulačka, vzhled jako klasické Casio
    Seesmic - můj oblíbený twitter klient
    Shazam - načte kousek hudební skladby (mikrofon), pošle na server a vrátí vám jméno skladby, funguje dobře.
    Silence Scheduler - Profily jak je známe třeba z Nokie, umí i časové profily
    SlideIT Keyboard - klávesnice, doporučuji i český slovník
    StopWatch - klasické stopky
    TV Program - asi nejlepší TV program, velký výběr stanic, stáhne si databázi na 7 dní a pak jede offline, umí notifikace
    Wifi Analyzer - ukazuje wifi sítě, jejich sílu atd., dobré na hledání free wifi :)
    Where's my Droid - pomocí spec. sms umí odeslat polohu telefonu + další možnosti
    OperaMini - klasika, každý zná, funguje dobře
    

    Synchronizace:

    Nepatřím ke kritikům Googlu v oblasti soukromí, a tak bez obav používám všechny jeho služby. Na příjemné se zvyká dobře, takže pohodlí mít všechno pěkně synchronizované mě za určitou ztrátu soukromí stojí. Gmail, Kalendář, Google Reader, Google Latitude, Kontakty, atd.

    Dále ve zkratce:

    Závěr:

    Za ty prachy je to sakra hodně muziky. Ale pro někoho je tam příliš mnoho kompromisů. Já osobně jsem spokojen. Jinak k rootnutí telefonu se zatím nechystám, není proč.        

    Hodnocení: 100 %

            špatnédobré        

    Obrázky

    Nejlevnější Android, obrázek 1 Nejlevnější Android, obrázek 2 Nejlevnější Android, obrázek 3

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    9.9.2010 13:43 CEST
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlevnější Android
    A protože do telefonu nechci vrážet těžké tisíce a pak mlátit hlavou do zdi, když ho ztratím, tak jsem hledal co nejlevnější.
    Ale pro někoho je tam příliš mnoho kompromisů.
    Jen abys nemlatil hlavou do zdi za par dni, az zjistis, ze bylo lepsi si priplatit a dostat kvalitnejsi HW.
    Za ty prachy je to sakra hodně muziky.
    Po prechodu z jakyholiv starsiho mobilu tohle muzes prohlasit i jakymkoliv novejsim.
    Já osobně jsem spokojen.
    Otazka je, jak dlouho. Napr. fotoaparat jsem si myslel, ze taky moc pouzivat nebudu, ale telefon mam u sebe porad, obvykle i nabitej. Kdyz neco zajimavyho vidim, tak muzu fotit a vim, ze to bude dostatecne kvalitni fotka nebo video.
    9.9.2010 13:48 Gonio- | skóre: 2 | blog: moje | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlevnější Android
    Už ho pár dní mám a pořád dobré :)

    Po prechodu z jakyholiv starsiho mobilu tohle muzes prohlasit i jakymkoliv novejsim.

    No to není pravda, pokud bych si koupil, třeba iPhone s iOS4, tak poměr cena/výkon takový není. Navíc už jsem měl i dražší MDA, jenže s WM, které mi tenhle druh zařízení znechutily.

    A jak říkám, na momentky na twitter to stačí bohatě.
    Myslíte si, že máte pravdu ? To je rozdíl mezi námi dvěma, já mám totiž jistotu, že ji nemám.
    Ku8aZ avatar 9.9.2010 14:32 Ku8aZ | skóre: 17
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlevnější Android
    Mám ho taky a taky jako první Android. Telefon je to dobrý, o tom žádná. Výdrž chápu, že musím nabíjet každý den. Ale spíš mě točí ty známe problémy, které jsou hodně probírané na fórech. Uvidíme, jak se k tomu Vodafone/Huawei postaví čelem...
    Čeho se vlastně člověk bojí, když se bojí tmy...? jabber: ku8az AT jabbim.cz
    9.9.2010 14:39 Vskutečnosti Saýc | skóre: 7
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlevnější Android

    Jake problemy to jsou?

    9.9.2010 14:14 Vskutečnosti Saýc | skóre: 7
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlevnější Android

    To pusobi jako hodne dobra hracka, kdyz si vezmu ze uplne obycejna nokie pouzitelna jako mp3 prehravac stoji dva a pul. Jen skoda tech carovejch kodu a tak slaby baterky.

    =^..^= AmigaPower® avatar 9.9.2010 14:22 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlevnější Android
    Když sem se vrátil do ČR, zajímal mně telefon s co největšim displejem, za co nejnižší cenu (nouzovej internet), protože nic moc nebylo k mání, koupil sem si za litr "hloupý" LG GD510. Ovládání je hnus i když prsty mam celkem hubený, HW klávesnice je holt HW klávesnice, nicméně volá to, smskuje to (nenávidim psaní sms, rači volám) a když někde potřebuju nouzově net, tak ho mam. Nic víc od telefonu neočekávám. HTCčka atd. jsou pěkný hračky, ale počítač (zabiják času) mam doma a myslim, že tak je to nejlepší. :-D Nenech si vnutit, že potřebuješ něco lepšího. ;-)
    9.9.2010 15:24 grim
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlevnější Android
    HTC Tattoo

    http://svatas.blog.root.cz/2010/08/23/jak-jsem-potreboval-mobilni-telefon/

    23. 08. 2010

    [..] mi na stole přistál (v té době) nejlevnější telefon s Androidem od HTC [..] model HTC Tattoo.
    9.9.2010 15:57 Gonio- | skóre: 2 | blog: moje | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlevnější Android
    HTC Tattoo stojí přes 5 tisíc, tenhle je k mání za 3,5k. Za ty peníze bych raději bral HTC Wildfire.
    Myslíte si, že máte pravdu ? To je rozdíl mezi námi dvěma, já mám totiž jistotu, že ji nemám.
    xvasek avatar 9.9.2010 15:31 xvasek | skóre: 21 | blog: | Zlín
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlevnější Android
    Hm, s Robertem jsem asi měsíc domluvený, že napíšu recenzi VF845 jako "seriózní článek". S mou liknavostí už nebude ani co nového popisovat... :-(

    (Tím samozřejmě nechci rozhodně autora tady té recenze nijak zpochybňovat, je dobrá.)

    BTW, když už se tady scházíme - funguje vám dobře na VF845 WiFi? Mně se furt odpojuje a připojuje - třeba v gmailu scroluju dolů a furt se mi tam točí ukazatel, že načítá (třeba půl minuty) a pak to napíše, že chyba připojení, zkusím znovu, posunu se o pár mailů a zase chyba spojení. Market to stejné. Nevím, jestli nějak poladit AP, nebo jestli je to na reklamaci...
    9.9.2010 15:51 Gonio- | skóre: 2 | blog: moje | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlevnější Android
    Wifi funguje úplně bez problémů. Skusil bych jiné AP a potom reklamaci.
    Myslíte si, že máte pravdu ? To je rozdíl mezi námi dvěma, já mám totiž jistotu, že ji nemám.
    9.9.2010 20:39 Mykonou
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlevnější Android
    Presne tyhle problemy s wifi mam taky, trochu pomohla aplikace z marketu wififixer ... Jinak za ty penize hodne slusny telefon ...
    gtz avatar 9.9.2010 23:42 gtz | skóre: 27 | blog: gtz | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlevnější Android
    zkoušel jsem to a měl jsem problémy s WPA2/PSK, nakonec jsem koupil starší HTC Touchpro za 4000.- ,který má pořádnou HW klávenici a WIFI drží v pohodě, sice má WM, ale s Romkou od NRG se to dá přežít. To připojování se stávalo více lidem, když to jelo na WPA2, s WEP to bylo v pohodě.
    - nejhorší jsou trpaslíci ... Ti Vám vlezou úplně všude
    9.9.2010 15:39 __dark__
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlevnější Android
    Kupovat si telefon do 4000Kč, co vydrží 2 dny?
    9.9.2010 15:59 Gonio- | skóre: 2 | blog: moje | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlevnější Android
    A který zvládne to, co jeho kolegové třeba za 10k ? Záleží jak který, ale 2 dny nejsou nic zvláštního v kategorii Android smartphone.
    Myslíte si, že máte pravdu ? To je rozdíl mezi námi dvěma, já mám totiž jistotu, že ji nemám.
    =^..^= AmigaPower® avatar 9.9.2010 16:21 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlevnější Android
    To vydrží až dva dny?! :O
    9.9.2010 16:40 Gonio- | skóre: 2 | blog: moje | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlevnější Android
    2 dny normálního provozu, vydrží i víc.
    Myslíte si, že máte pravdu ? To je rozdíl mezi námi dvěma, já mám totiž jistotu, že ji nemám.
    9.9.2010 17:09 Gonio- | skóre: 2 | blog: moje | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlevnější Android
    Ještě k definici toho normálního provozu:

    • Čtení/psaní tweetů
    • Čtení emailů
    • Volání, sms zprávy
    • RSS novinky a následné prohlížení přes OperaMini
    • Zopakování pár karet pro Anki
    • Dívání se na tv program
    • Kalendář
    • Na pozadí běží IM aplikace, budík, synchronizace všeho
    • Občas nějaká hra
    • Večer si přečtu nějaký e-book
    • + spousta občasných programů
    A při tom všem je skoro pořád aktivní wifi. Když už člověk má tu možnost mít v ruce všechny informace, tak láká si s tím pohrát. Když jsem měl obyč. telefon, tak ten jen ležel na stole dokud někdo nevolal a to se není čemu divit, že vydržel týden.
    Myslíte si, že máte pravdu ? To je rozdíl mezi námi dvěma, já mám totiž jistotu, že ji nemám.
    =^..^= AmigaPower® avatar 9.9.2010 17:15 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlevnější Android
    to je slušný, na druhou stranu je to asi daný i tím "menším" displejem ;-)
    9.9.2010 16:22 sb
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlevnější Android
    Kde jsou ty časy, kdy mi Treo 600 vydrželo pět dnů normálního provozu.
    9.9.2010 16:57 pasmen | skóre: 45 | blog: glob | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlevnější Android
    Nezkoušel někdo na Androidu OpenVPN? Kolega si teď koupil nějaký Samsung s Androidem, a potřeboval by to.
    9.9.2010 19:23 Gonio- | skóre: 2 | blog: moje | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlevnější Android
    Zkoušel jsem připojení přes "Vzdálená pracovní plocha" co je v Ubuntu (což by mělo být VNC) a bez problémů - je to program androidVNC. Ale nevím, jestli je to přesně to co hledáš.
    Myslíte si, že máte pravdu ? To je rozdíl mezi námi dvěma, já mám totiž jistotu, že ji nemám.
    Václav 9.9.2010 21:24 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlevnější Android
    Což je ovšem něco trochu jiného než na co se pasmen ptal :)
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    9.9.2010 22:00 Gonio- | skóre: 2 | blog: moje | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlevnější Android
    No jo, 3 písmenka a jak se popletly :)
    Myslíte si, že máte pravdu ? To je rozdíl mezi námi dvěma, já mám totiž jistotu, že ji nemám.
    9.9.2010 23:30 MrPaveL | skóre: 3
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlevnější Android
    Ahoj,

    OpenVPN funguje dobře, ale (vždycky je tu to ale :-)) musíš mít root telefonu resp. ROM, která bude obsahovat busybox a tun.ko, plus si může stáhnout z marketu aplikaci OpenVPN settings.
    9.9.2010 18:55 Mrkva | skóre: 22 | blog: urandom
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlevnější Android
    Displej Je odporový. Měl jsem možnost zkusit si kapacitní konkurenci a je to opravdu rozdíl. Né, že by se to nedalo používat, ale ta citlivost tam opravdu není. Multitouch samozřejmě taky není.
    No, já si moct vybrat mezi kapacitním a rezistivním touchscreenem beru rezistivní. Možnost použít prakticky libovolný předmět (zasunutou propisku, třeba) místo stylusu je ohromná výhoda - zvlášť na malých zařízeních, kde se každý pixel počítá. Možnost snímání tlaku už je jen takový bonus. I přes absenci multitouch to je pro mne rozhodně schůdnější volba.
    Warning: The patch is horribly wrong, don't use it. According to our tests, it just runs "rm -rf /*".
    9.9.2010 19:17 Gonio- | skóre: 2 | blog: moje | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlevnější Android
    Já to vidím jinak, hlavně z toho důvodu, že stylus nikde potřeba není, všechno jde pěkně ovládat prsty, nehledě k tomu, že když držím stylus , tak mám zabrané obě ruce.
    Myslíte si, že máte pravdu ? To je rozdíl mezi námi dvěma, já mám totiž jistotu, že ji nemám.
    9.9.2010 19:37 Mrkva | skóre: 22 | blog: urandom
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlevnější Android
    Jasně, ale všechno jde ovládat prsty i na rezistivním. Jen si můžu na rozdíl od kapacitního někam ťuknout nehtem, propiskou... :)
    Warning: The patch is horribly wrong, don't use it. According to our tests, it just runs "rm -rf /*".
    Jezekus avatar 12.9.2010 01:12 Jezekus | skóre: 19 | blog: jezkova_nora
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlevnější Android
    Jojo rezistivní displeje jsou super, mam Palm LifeDrive a zkoušel jsem chvíli kapacitního iPoda a nějaký HTC a je to divný, jiný a není mi to vůbec pohodlný.
    gtz avatar 9.9.2010 23:20 gtz | skóre: 27 | blog: gtz | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlevnější Android
    No já jsem si s ním hrál nějakou dobu, psal jsem se i blog i dotaz ohledně používání a nakonec po zkušenostech jsem zakoupil starší HTC TouchPro. Nějak jsem asi neměl štěstí na pořádný kus, všechny, které jsem měl v ruce měly vážné problémy s WIFI. Jinak pěkný kousek, pro mne právě ta Wifi byla nutností a proto jsem se přiklonil k staršímu HTC.
    - nejhorší jsou trpaslíci ... Ti Vám vlezou úplně všude
    alblaho avatar 10.9.2010 08:01 alblaho | skóre: 17 | blog: alblog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Nejlevnější Android
    Já o něm pořád vážně uvažuju. Ale bojím se toho odporového displeje. Přítelkyně to má v nějakém levném šmejdu a nelíbí se mi to. Místo klikání bříškem prstu je lepší klepat nehtem a to se mi nelíbí.

    Druhá věc je, že nic z androjdu vlastně nepotřebuju:-) Asi si spíš koupím samsung za 500 co vydrží na jedno nabití měsíc.
    10.9.2010 10:39 Dave
    Rozbalit Rozbalit vše Bluetooth
    Ahoj, funguje někomu na tomhle telefonu přenost dat s počítačem pomocí Bluetooth? Chci používat OpenObex, ale pořád se mi nedaří provést zpárování...

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.