abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 12:44 | Nová verze

    Byla vydána nová stabilní verze 6.7 webového prohlížeče Vivaldi (Wikipedie). Postavena je na Chromiu 124. Přehled novinek i s náhledy v příspěvku na blogu. Vypíchnout lze Spořič paměti (Memory Saver) automaticky hibernující karty, které nebyly nějakou dobu používány nebo vylepšené Odběry (Feed Reader).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 04:55 | Nová verze

    OpenJS Foundation, oficiální projekt konsorcia Linux Foundation, oznámila vydání verze 22 otevřeného multiplatformního prostředí pro vývoj a běh síťových aplikací napsaných v JavaScriptu Node.js (Wikipedie). V říjnu se verze 22 stane novou aktivní LTS verzí. Podpora je plánována do dubna 2027.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 04:22 | Nová verze

    Byla vydána verze 8.2 open source virtualizační platformy Proxmox VE (Proxmox Virtual Environment, Wikipedie) založené na Debianu. Přehled novinek v poznámkách k vydání a v informačním videu. Zdůrazněn je průvodce migrací hostů z VMware ESXi do Proxmoxu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 04:11 | Nová verze

    R (Wikipedie), programovací jazyk a prostředí určené pro statistickou analýzu dat a jejich grafické zobrazení, bylo vydáno ve verzi 4.4.0. Její kódové jméno je Puppy Cup.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 22:44 | IT novinky

    IBM kupuje společnost HashiCorp (Terraform, Packer, Vault, Boundary, Consul, Nomad, Waypoint, Vagrant, …) za 6,4 miliardy dolarů, tj. 35 dolarů za akcii.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 9
    včera 15:55 | Nová verze

    Byl vydán TrueNAS SCALE 24.04 “Dragonfish”. Přehled novinek této open source storage platformy postavené na Debianu v poznámkách k vydání.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 13:44 | IT novinky

    Oznámeny byly nové Raspberry Pi Compute Module 4S. Vedle původní 1 GB varianty jsou nově k dispozici také varianty s 2 GB, 4 GB a 8 GB paměti. Compute Modules 4S mají na rozdíl od Compute Module 4 tvar a velikost Compute Module 3+ a předchozích. Lze tak provést snadný upgrade.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:44 | Nová verze

    Po roce vývoje od vydání verze 1.24.0 byla vydána nová stabilní verze 1.26.0 webového serveru a reverzní proxy nginx (Wikipedie). Nová verze přináší řadu novinek. Podrobný přehled v souboru CHANGES-1.26.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:33 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 6.2 živé linuxové distribuce Tails (The Amnesic Incognito Live System), jež klade důraz na ochranu soukromí uživatelů a anonymitu. Přehled změn v příslušném seznamu. Tor Browser byl povýšen na verzi 13.0.14.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:22 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 30.0.0 frameworku pro vývoj multiplatformních desktopových aplikací pomocí JavaScriptu, HTML a CSS Electron (Wikipedie, GitHub). Chromium bylo aktualizováno na verzi 124.0.6367.49, V8 na verzi 12.4 a Node.js na verzi 20.11.1. Electron byl původně vyvíjen pro editor Atom pod názvem Atom Shell. Dnes je na Electronu postavena celá řada dalších aplikací.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    KDE Plasma 6
     (72%)
     (9%)
     (2%)
     (17%)
    Celkem 744 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    Tak jsem se vrátil z cest aneb tučňáci koušou!

    29.5.2007 01:34 | Přečteno: 1484× | desktop linux

    Po dvou měsících zase zpět ve studeném Londýnském bytě s nejistou vyhlídkou na práci a jistou vyhlídkou, že pracovat se bude muset. Život tu není levný, cestování není levný koníček a to nepočítám zloděje. Kupodivu ani v Africe život není levný, a to v tam žijí miliony lidí s příjmem jednoho dolaru a méně na den. Je mi záhadou, jak to dokážou.

    30té narozeniny jsem stylově oslavil v baru v Zanzibaru a na pláži se sklenkou vína tamtéž. Takhle se to stárnutí snáší nějak lépe. Projeli jsme to přes Tanzánii, Zambii, Namibii až do JARu. Otevírali jsme školku v chudé africké vesnici, postavenou z peněz nadace Bez mámy. Prolétli se v mikroflightu nad Viktoriinými vodopády, zahájil vodáckou sezónu na Zambezi, nechali se trapně vykrást auto ve Swakopmundu, povečeřeli s českým konzulem v Kapském městě, slezli Stolou horu, dvakrát se ocitli zcela bez prostředků, otestovali obětavost rodičů a kamarádů a dokonce i zcela cizích lidí. Nakonec nás Dubajci nás na náhradní pasy do své země nepustili. Nenudili jsme se. Více o cestě na soukromém blogu http://espinosa.bloguje.cz a nějaké ty fotky na http://www.flickr.com/photos/espinosa_cz.

    Mimochodem blogovací kvality bloguje.cz, to je jiné kafe než tady na abclinuxu. Páni správci abclinuxu, nechcete se nějak domluvit s kolegy na bloguje.cz?

    Tučňáci koušou!

    Tučňáci koušou! Nedaleko Kapského města, v Simons Townu na Boulders Beach, mají jako atrakci hejno tučňáků afrických, žijí tady vedle sebe lidi i tučňáci. Ve městě jsou dopravní značky typu “pozor tučňáci”, “nezajeďte tučňáky”, “podívejte se pod auto než vyjedete, může tam být tučňák” a tak podobně.

    Jsou skutečně tak srandovní, jako v dokumentárních filmech, trochu smrdí, provádějí něco na způsob sborového zpěvu, občas slyšíte domácí hádku, se sexem se moc netají a pokud jde o obranu hnízda, jsou nekompromisní.

    Zkoušel jsem se s jedním skamarádit, tvářil se velmi přátelsky, jako starý známý pokýval hlavou, zavrtěl hlavou ..a sek mě potvora po prstu. Mají v zobáku sílu. No prst mi zůstal, ani krev netekla, bylo to spíš takové varování, měl jsem si všimnout že hlídá hnízdo.

    S tučňáky se dokonce můžete i koupat v moři. Ovšem jen v létě, ne na konci podzimu v květenu, tedy pokud nemáte tělesnou konstituci mrože. http://en.wikipedia.org/wiki/Boulders_Beach

    Po návratu jsem zjistil, že..

    Se toho ve světě zas tak moc nezměnilo, dva měsíce bez televize a novin a stejně jste o nic nepřišli.

    Se toho ve světě open source a Linuxu zas tak moc nezměnilo. Nejlepším důkazem budiž upgrade mého systému.

    Stáhnul jsem obvyklou porci updatů pro SUSE, doufaje že by třeba už moje wifi karta zase byla na seznamu podporovaných ….a není. Na tomto příkladu je vidět, že otevřený a zdokumentovaný HW a Open Source friendly výrobce ještě neznamená, že je k dispozici i přiměřeně kvalitní driver. Ten musí někdo primárně napsat a pak udržovat v dynamickém světě vývoje kernelu. A to dojely i wifi karty založené na rt2x00. Ještě pod SUSE 10.1 oficiálně podporované ale na 10.2 už ne. Proč? Starou řadu 1.x už se nechce nikomu udržovat a nová 2.x ještě nedosáhla potřebného stupně kvality, aby byla zařazena do SUSE. Takže zbývá stahovat z CVS projektu a kompilovat nebo zaexperimentovat se SUSE Factory, to jsou vždy hrátky na minovém poli. Bez zaváhání jsem šáhnul po druhé variantě. Drivery jsem sice musel trochu nutit ke spolupráci, než se poddaly. No teď to nějak chodí, důkazem budiž fakt že odesílám tuhle zprávu do blogu.

    Jak jsem kernel moduly nutil ke spolupráci najdete tady: http://www.abclinuxu.cz/forum/show/181698#3

    KDE 3.5.7. Jako obvykle upgrade přemazal některá uživatelská nastavení, takže týdny opět začínají nedělí a ne pondělkem, a pár dalších drobností, co bylo potřeba nastavit zpět.

    Naděje, že by Media Manager pracoval přímo s adresářem /media a ne přes URL media:/, protože si s tím většina aplikací nerozumí. Naděje, že by se flash disk automountoval s parametrem „flush“. Hmm, zase nic. Teda vlastně ano, přestal fungovat Media Manger úplně, po vložení DVD žádný automount, jak media:/ tak sysinfo:/ o existenci nafialovělého kotoučku netuší. Pomohla domluva přes kontrolní centrum, zapnout službu, vypnout službu a vida, už to jede. Ještě že jeden po těch letech ví kam šáhnout.

    Beryl 0.2 - taky žádná změna. Moje karta Radeon 7500 nikdy hvězda 3D desktopu nebude. Je zastaralá a neperspektivní, takže podporu pBufferu nebo FOBu tam nikdo nedopíše, okna s proměnlivým obsahem (video, některé webové stránky) budou na hranici použitelnosti.

    Downgradoval jsem jsem Xka. Z nějaké podivné experimentální SUSí verze xorg73 na standardní aktuální xorg72. S tou experimentální nechodí Google Earth ani Cinelerra a nic z uživatelského hlediska zajímavého nepřináší. Pozitivní na to bylo, že Smart se tentokrát vyznamenal, na rozdíl od dua Apt/Synaptic zvládl downgrade bez větších obtíží. Sice „pro zahřátí“ několikrát spadl, ale to on mi tak občas dělá.

    Taky nám zkrachovala firma, kde jsem před cestou pracoval, ale o tom chystám příspěvek zvlášť. Okolnosti za mě rozhodly otázku, zda se vracet na původní místo nebo ne. Usnadnili mi to. Teď už není kam. Odešel jsem akorát včas, byl jsem poslední kontraktor kterého zaplatili, kamarádovi dluží peníze za poslední měsíc a na výplaty zatím není, než se rozprodá, co jde.

    Přítelkyni odešel do věčných lovišť laptop. Postupně odcházela integrovaná karta a teď už ani nebootuje. Intenzivně podezíráme Windowsí drivery, že ji mají na svědomí, problémy se začaly objevovat vždy v souvislosti s hibernací nebo suspendem. Já jen že nejen Linux může mít problémy v této oblasti.

    Odešel laptop, to je sice smutná věc, ale pozitivní na tom je, že se šel koupit notebook nový. O tom ale také až příště.

           

    Hodnocení: 100 %

            špatnédobré        

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    29.5.2007 08:09 Robert Krátký | skóre: 94 | blog: Robertův bloček
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak jsem se vrátil z cest aneb tučňáci koušou!
    Príma zápisek - hlavně ta první část o cestování.
    Mimochodem blogovací kvality bloguje.cz, to je jiné kafe než tady na abclinuxu.
    Prozraď něco bližšího, prosím.
    Dalibor Smolík avatar 29.5.2007 09:09 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak jsem se vrátil z cest aneb tučňáci koušou!
    Dobrá je i část o tom odcházejícím laptopu. Člověk by měl někdy tendenci přičítat nefunkční počítač Linuxu :-) Ale ten v tom leckdy bývá nevinně.
    Jinak tučńáka jsem ve volné přírodě neviděl, jen loni na Taiwanu jich měli spoustu, ale byli namalovaní na autobusech, rohožkách i jinde. :-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    29.5.2007 10:42 Robert Krátký | skóre: 94 | blog: Robertův bloček
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak jsem se vrátil z cest aneb tučňáci koušou!
    Já se byl na tučňáky podívat u Melbourne a bylo jim chudinkám asi ještě větší vedro než mně, protože sotva lezli (i když prý mají rádi teplou vodu). Ale protože to jsou ti nejmenší tučňáci na světě, tak byli dost roztomilí. Takoví legrační pindíci.
    29.5.2007 09:20 Leoš Literák | skóre: 74 | blog: LL | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak jsem se vrátil z cest aneb tučňáci koušou!
    Mimochodem blogovací kvality bloguje.cz, to je jiné kafe než tady na abclinuxu. Páni správci abclinuxu, nechcete se nějak domluvit s kolegy na bloguje.cz?
    Nechceme :-) Pro abicko jsou blogy jen doplnkovou sluzbou ctenarum, ne hlavni tema. A svoji roli soucasny system IMHO plni slusne. Nicmene k veci: co konkretne by jsi chtel v abickovych blozich zmenit / pridat?
    Zakladatel tohoto portálu. Twitter, LinkedIn, blog, StackOverflow
    29.5.2007 14:08 Espinosa | skóre: 24 | blog: Espblog | London
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak jsem se vrátil z cest aneb tučňáci koušou!
    Co přidat? No hlavně podporu "rich textu". Píšu si poznámky do OOWriteru a na bloguje.cz stačí překopírovat do html text area a zachová se formátování. U delšího příspěvku je to vlastnost k nezaplacení! Hezky se to vypořádá s CSS styly. Stále je zachována možnost editovat přímo HTML.

    Perex a Body mají oddělené kolonky atd. drobnosti, ale potěší.

    Ideální by bylo, když píšu příspěvek na bloguje.cz si jen zašktnout, že tenhle příspěvek je určen pro abclinuxu a tenhle zase do civilního blogu.

    Bloguje.cz je neziskový, žádné reklamní banery, dělají to nadšenci, možná by nebylo do věci se s nimi nějak domluvit na nějaké spolupráci. To byl jen takový nápad.

    Abclinuxu běží na Jave? Nezkoušeli jste JSF/MyFaces + RcFaces? Tam přímo html text area integrovaná je. V předchozí práci jsem použil, jen se to nemělo tak docela rádo s IE, ale to by čtenářům ablinuxu asi tak hrozně nevadilo ;)
    30.5.2007 14:07 Leoš Literák | skóre: 74 | blog: LL | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: blogovaci system
    Co přidat? No hlavně podporu "rich textu". Píšu si poznámky do OOWriteru a na bloguje.cz stačí překopírovat do html text area a zachová se formátování. U delšího příspěvku je to vlastnost k nezaplacení! Hezky se to vypořádá s CSS styly. Stále je zachována možnost editovat přímo HTML.
    Tak tohle si nedovedu predstavit, jak funguje. Clipboard prenasi i formatovani? A jak by to mohl nejak javascript zpracovat, praci s clipboardem zajistuje prece prohlizec?
    Perex a Body mají oddělené kolonky atd. drobnosti, ale potěší.
    Mame trochu jiny styl, snazime se umoznit lidem, aby u kratkych zapisku nemuseli psat perex. IMHO je jedno textove policko o neco pohodlnejsi nez mit dve. Ale to je vec nazoru / vkusu / designu.
    Ideální by bylo, když píšu příspěvek na bloguje.cz si jen zašktnout, že tenhle příspěvek je určen pro abclinuxu a tenhle zase do civilního blogu.
    V bugzille je pozdavek na export / import z nejakeho XML formatu. To by snad byl vhodnejsi zpusob, nez to provazat s jednim konkretnim serverem.
    Abclinuxu běží na Jave? Nezkoušeli jste JSF/MyFaces + RcFaces? Tam přímo html text area integrovaná je. V předchozí práci jsem použil, jen se to nemělo tak docela rádo s IE, ale to by čtenářům ablinuxu asi tak hrozně nevadilo ;)
    JSF nechci. Uz jsme jednou nasazovali rich text area, ale musel jsem ji zrusit kvuli nefuncknosti pod konquerorem. IE je podporovany prohlizec, takze i na nej bereme ohledy. Viz hacky v CSS.
    Zakladatel tohoto portálu. Twitter, LinkedIn, blog, StackOverflow
    31.5.2007 13:21 petr_p | skóre: 59 | blog: pb
    Rozbalit Rozbalit vše Re: blogovaci system
    Co přidat? No hlavně podporu "rich textu". Píšu si poznámky do OOWriteru a na bloguje.cz stačí překopírovat do html text area a zachová se formátování. U delšího příspěvku je to vlastnost k nezaplacení! Hezky se to vypořádá s CSS styly. Stále je zachována možnost editovat přímo HTML.
    Tak tohle si nedovedu predstavit, jak funguje. Clipboard prenasi i formatovani? A jak by to mohl nejak javascript zpracovat, praci s clipboardem zajistuje prece prohlizec?
    Kdysi na zive.cz se lidé předváděli, jak mohou vkládat obrázky do komentářů. Z diskuze vyplynulo, že to funguje v IE přetažením obrázku z kreslícího programu do textarea ve webovém prohlížeči. Nicméně žádné technické podrobnosti nikdo neposkytnul (třeba HTTP log).

    Moje hypotéza: Přes schránku vkládaný text je ve skutečnosti objekt, z kterého prohlížeč interpretuje v textarea jen text, ale při POSTU jej expanduje do sobě srozumitelného jazyku (buďto HTML nebo něco z MS jmenného prostoru, protože zive.cz jede na ASP). Server pak rozpozná toto značkování a převede jej na HTML. (Správci to neuměli vypnout, asi se jednalo o moc chytrý polymorfismus.)

    Mimochodem ve směru FF → OOo lze přenášet některé vlastnosti (jako je formátování bloku nebo hypertext).
    31.5.2007 14:00 Espinosa | skóre: 24 | blog: Espblog | London
    Rozbalit Rozbalit vše Re: blogovaci system
    Tak tohle si nedovedu predstavit, jak funguje. Clipboard prenasi i formatovani?
    Ano. Co je na tom divného? Formátovaný text lze přenést z Firefoxu do OOo a dokonce i obráceně. Jen mám trochu nejasno ve formátech toho text-clipu, ale zřejmě se jedná v obou směrech o HTML. U Firefoxu tato volba nepřekvapí, u OOo už ano. Nebo je to nějaký multiformát a fFirefox si prostě vybere HTML variantu? Nevím, takhle dopodrobna jsem se v tom nevrtal, ani nevím kolik typografických prvků lze přenést, jestli tabulky? určitě přenáší i pojmenované styly z OOo, které mohou být na cílovém html (tj. v blog u) redefinovány, čehož lze vtipně použít.

    Jednoduchá rada - vyzkoušejte to! Není nic snažšího. Udělejte si zdarma uživate a hrajte si s tím :)

    Ad html text area. Existuje několik implementací. Mrkněnte na autora bloguje.cz nebo fórum tamtéž. Hodně si s stím užil, kvůli Opeře a IE ho dokonce i měnil, Teď to funguje snad údajně úplně všude. Má tam volbu mezi dvěma html text area enginy nebo holý text s manuálním html markupem.

    Ano blogy jsou na abclinuxu okrajovou záležitostí. Taky jsme si všimnul ;-) (No offence please, nic ve zlém) V tom bylo právě jádro mého návrhu, outsourcujte část starostí s blogy. Například kompletní editaci a starejte se jen o prezentaci, tak aby odpovídala vizuálnímu designu a zaměření abclinuxu. Ani by nevadilo, že editační systém blogu by jel na jiné platformě, PHP tuším. S autorem by se asi šlo domluvit v nějakém recipročním duchu. Hostování například? Moje rada tedy byla z těch manažerských, ne technických,

    AD JSF and comp. Jo, taky jsem je nemusel. Zastával jsem názor, že dobře designované servlety s maximem využití dědičnosti prostě nelze přebýt. Nicméně množství projektů a knihoven a rozšíření pro JSP/JSF, většina O-S, to prostě nejde ignorovat.
    31.5.2007 16:59 petr_p | skóre: 59 | blog: pb
    Rozbalit Rozbalit vše Re: blogovaci system
    Tak to testuji a žádná formulářová textarea to není. Je to iframe, na kterém je pověšena masivní JS aplikace (Tiny MCE [140 KB]), která všechno řeší.

    Např. z
    Normální tučný Odkaz H_2SO_4.
    který jsem zkopíroval přes schránku z OOo udělá toto (na jeden řádek):
    <!-- @page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } --> <p style="margin-bottom: 0cm">Normální <strong>tučný</strong><span> <a href="http://test/">Odkaz</a></span> H<sub>2</sub>SO<sub>4</sub>.</p>
    Ani se nedivím, že uživatelého toho systému píší texty raději v textovém procesoru.
    31.5.2007 20:35 Leoš Literák | skóre: 74 | blog: LL | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: blogovaci system
    Takovy hnus do abicka davat nebudu, fuj.
    Zakladatel tohoto portálu. Twitter, LinkedIn, blog, StackOverflow
    1.6.2007 12:39 Espinosa | skóre: 24 | blog: Espblog | London
    Rozbalit Rozbalit vše Re: blogovaci system

    To je zajímavé, mnou přenesené texty jsou jen čisté html, čisté tagy <p> a <h3>, čistší HTML už si snad ani nelze přát, a to jsem používal na cestě OOo pro Windows (různé verze), MS Word a Wordpad. Přesvěčte se na vlastní oči http://espinosa.bloguje.cz
    V Mozille se to dělá Menu - View - Page Source nebo Ctrl-U kdyby náhodou někdo nevěděl ;-)

    Na straně abclinuxu by se texty navíc mohly vstupy "čistit". Doporučuji java knihovnu NekoHTML, Kromě toho, že dokáže parsovat i hodně poničené HTML jak XML DOM, je to čistič, specialista na odstraňování prázdných tagů typu <span></span> a uzavírání otevřených tagů. Mohu doporučit z vlastní zkušenosti.

    P.S.
    Příjemně mě překvapilo rozšíření OOo v internetových kavárnách v Jižní Africe a Namibii. Dokonce bych si troufl tvrdit, že byla k dispozici častěji než Mozilla! Pravda, někde to byla historická 1.x někde zase starší Star Office, ale většinou se jednalo o min. dvojkovou řadu OOo, to je potěšující.

    3.6.2007 20:54 petr_p | skóre: 59 | blog: pb
    Rozbalit Rozbalit vše Re: blogovaci system
    Možné to je, on taky může být problém v blobu, který poskytuje OOo (v OOo jsem měl např. problém ukončit odkaz).

    Problém ale je, že OOo je tok odstavců s vyznačeným formátováním, nikoliv významem. Takže výsledný HTML kód je sémanticky chudý (jak uděláte emphasis, výpis kódu, citaci, název proměnné?).

    Řešení by bylo vytvořit sadu pojmenovaných stylů, na základě kterých by se vybýral HTML element nebo CSS třída.

    Jenže to si většina technicky smýšlejících lidí řekne, že jednodušší je psát HTML přímo, než pouštět OOo, vybrat správnou šablonu a někde v menu lovit správný styl.

    (Rozumím prostému lidu, který pase po vzhledu a přítulnosti a technická realizace mu je volná, ale ABCL asi do této skupiny nepatří.)
    31.5.2007 21:07 petr_p | skóre: 59 | blog: pb
    Rozbalit Rozbalit vše Re: blogovaci system
    Jo, kdyby to někoho zajímalo, tak kondik:k0nd1k@bloguje.cz.
    31.5.2007 21:21 petr_p | skóre: 59 | blog: pb
    Rozbalit Rozbalit vše Technické pozadí
    Prohlížeč poskytuje rozhraní, pro manipulaci s HTML stromem, přístup do systémové schránky, její konvezi do HTML apod. Odborně se tomu říká rich text editing a má to své bezpečnostní problémy.

    V Mozille se implementace nazývá Midas a ukázkové demo také existuje.
    31.5.2007 23:06 Leoš Literák | skóre: 74 | blog: LL | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Technické pozadí
    Zajimave. Clovek se furt dozvida neco noveho.
    Zakladatel tohoto portálu. Twitter, LinkedIn, blog, StackOverflow
    31.5.2007 20:38 Leoš Literák | skóre: 74 | blog: LL | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: blogovaci system
    Divne mi prijde, ze se do textarea urcene pro plain text dostane rich text.
    Zakladatel tohoto portálu. Twitter, LinkedIn, blog, StackOverflow
    29.5.2007 10:10 Lukáš Rýdlo | skóre: 18 | blog: Silný kafe | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Tak jsem se vrátil z cest aneb tučňáci koušou!
    Hezké, až na to "30té" (třicetté? snad 30. nebo třicáté ;-)). Úplně jsem se otřepal, když jsem to viděl :-D. Ještě se musím kouknout na ty fotky :-).
    θηριον ειμι

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.