abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 16:33 | Nová verze Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 03:22 | Zajímavý článek

    V aktuálním příspěvku na blogu počítačové hry Factorio (Wikipedie) se vývojář s přezývkou raiguard rozepsal o podpoře Linuxu. Rozebírá problémy a výzvy jako přechod linuxových distribucí z X11 na Wayland, dekorace oken na straně klienta a GNOME, změna velikosti okna ve správci oken Sway, …

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 00:11 | Nová verze

    Rakudo (Wikipedie), tj. překladač programovacího jazyka Raku (Wikipedie), byl vydán ve verzi #171 (2024.04). Programovací jazyk Raku byl dříve znám pod názvem Perl 6.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 4
    včera 17:44 | Nová verze

    Společnost Epic Games vydala verzi 5.4 svého proprietárního multiplatformního herního enginu Unreal Engine (Wikipedie). Podrobný přehled novinek v poznámkách k vydání.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    26.4. 17:11 | Nová verze

    Byl vydán Nextcloud Hub 8. Představení novinek tohoto open source cloudového řešení také na YouTube. Vypíchnout lze Nextcloud AI Assistant 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 12
    26.4. 13:33 | Nová verze

    Vyšlo Pharo 12.0, programovací jazyk a vývojové prostředí s řadou pokročilých vlastností. Krom tradiční nadílky oprav přináší nový systém správy ladících bodů, nový způsob definice tříd, prostor pro objekty, které nemusí procházet GC a mnoho dalšího.

    Pavel Křivánek | Komentářů: 9
    26.4. 04:55 | Zajímavý software

    Microsoft zveřejnil na GitHubu zdrojové kódy MS-DOSu 4.0 pod licencí MIT. Ve stejném repozitáři se nacházejí i před lety zveřejněné zdrojové k kódy MS-DOSu 1.25 a 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 44
    25.4. 17:33 | Nová verze

    Canonical vydal (email, blog, YouTube) Ubuntu 24.04 LTS Noble Numbat. Přehled novinek v poznámkách k vydání a také příspěvcích na blogu: novinky v desktopu a novinky v bezpečnosti. Vydány byly také oficiální deriváty Edubuntu, Kubuntu, Lubuntu, Ubuntu Budgie, Ubuntu Cinnamon, Ubuntu Kylin, Ubuntu MATE, Ubuntu Studio, Ubuntu Unity a Xubuntu. Jedná se o 10. LTS verzi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 14
    25.4. 14:22 | Komunita

    Na YouTube je k dispozici videozáznam z včerejšího Czech Open Source Policy Forum 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 3
    25.4. 13:22 | Nová verze

    Fossil (Wikipedie) byl vydán ve verzi 2.24. Jedná se o distribuovaný systém správy verzí propojený se správou chyb, wiki stránek a blogů s integrovaným webovým rozhraním. Vše běží z jednoho jediného spustitelného souboru a uloženo je v SQLite databázi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    KDE Plasma 6
     (75%)
     (8%)
     (2%)
     (15%)
    Celkem 869 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety

    20.6.2008 01:29 | Přečteno: 1424× | plky | poslední úprava: 20.6.2008 14:43

    Tak jsem přišel z večera slavnostního vyhlášení ankety o distribuci roku 2008.

    Od začátku jsem si přál, abych byl vylosován a dostal se na slavnostní vyhlášení distribuce roku. Bohužel se tak nestalo a tak jsem se začal poohlížet po lidech, co byli vylosováni, ale nemohli se dostavit. Moc se nedařilo, ale nakonec mi Luboš Doležel oznámil, že by jsme měli jako "autoři abclinuxu" obdržet pozvání a lístky na tuto akci. Administrativa nám ovšem nepřála a pozvání se nedostavavalo :(. Celou situaci nakonec vyřešil Robert Krátký, jenž se vrátil z dovolené a ono pozvání nám zaslat do konference. Nastal ovšem další administrativní omyl a na souhlasnou odpověď nám lístky nebyly zaslány :(. Nakonec se Robert rozhodl, že nám lístky zašle do konference, ale nastal omyl č.3 a emaily (nevím, z jakého důvodu) nebyly odeslány, resp. někde zůstaly viset. Asi po 12hod jsem ho na toto upozorňoval, lístek mi zaslal a sdělil mi, že ho stejně nebudu potřebovat a kdyby byl nějaký problém, tak si ho mám nechat zavolat :). Tímto mu děkuji za velkou ochotu a velmi vstřícný přístup :).


    S Lubošem Doleželem jsem se domluvil, že na něj počkám na Knížecí a pojedem na Karlovo Náměstí spolu. Nu, nikdy bych neřekl, že se na tak malém plácku budeme hledat 20 minut :D. Ve finále už mne to přestalo bavit a zavolal jsem mu, vyzjitil přesnou pozici a za trest jsem si ho pěkně vychutnal :D. Jakmile jsem ho našel, tak jsem se choval jakoby nic, jen tak jsem kolem něj chodil, koukal jinam, mobil jsem měl skrytý v kapse a prozváněl ho :D. Jop, pěkně plašil a kroutil hlavou kolem sebe. Už jsem se smíchy nemohl udržet a prozradil jsem se :D.


    Na Karlově Náměstí jsme hledali ono místo, ale né a né. Když v tu chvíli volal Lubošovi Robert a celou pozici mu popisoval. V tu chvíli se u nás zastavili dva maníci a pravili : "taky to hledáte?", s Lubošem jsme se podívali na sebe a odpověděli : "ano, taky to hledáme :D". V tu chvíli jsme si neuvědomovali, že stojíme přímo u vchodu do onoho palace :). Rychle jsme ještě skočili k autu pomoct Robertovi a pak šup do sálu :).


    Při vstupu nebyly požadovány vytisklé vstupenky, ale postačilo sdělit svou emailovou adresu na základě které vás vpustili dovnitř. Ovšem moje emailová adresa se na seznamu nenacházela. To jsem čekal :-/. Oznámil jsem jim, že patřím mezi autory a jedna z krásných slečen, jenž zařizovaly vstup, prohlásila, že autoři mohou jít dál a nic dalšího po mne nechtěly :).


    Uvnitř nás s pivem v ruce pochvíli přivítal freshmouse a ladicek. S nadšením nám oznámili, že pivo je zdarma. K dispozici byl staropramen 10 a 12. Pivo platil seznam.cz jakožto jeden z hlavních sponzorů. Nu, moc dlouho jsme neváhali a jali se vystát frontičku k tomuto moku :). Večer byl zahájen v 18:30. Do asi 19:10 nám dali čas pro seznámení :). Následovala lehká ochutnávka kapely The Radio$tars.


    Celé vyhlášení moderoval mladý muž(jméno si nepamatuji), který ve mne vzbuzoval dojem : "borec, borec, borec boreček ... :)". Ano, vyhlášení bylo doprovázeno různými hlaškami :D. Zajímavě se projevoval zástupce debianu (aspoň myslím, že to byl zástupce debianu :) ), který se několikrát vrhl na podium a vzal mikrofon moderátorovi a vyřkl několik hlášek :). Samotný moderátor z toho byl ovšem trochu zmaten a nevěřícně koukal, kdo mu to bere job :D. Další vtipnou chvilkou bylo vyhlášení výherců různých dárečků. Vyjmenovávali se výherní emailové adresy. U jedné z nich padlo ????@msn.com načež všichni v sále samozřejmě hlasitě vyjádřili pozdvižení :D. Moderátor opět netušil a poznamenal, že se raději nebude ptát :D.


    Výsledky nebyly moc překvapující, což sami můžete vidět ve výsledku ankety.


    Následoval raut. Nečekaně se u nás otevřely dveře, za kterými byla síň plná jídla :). Samozřejmě se hned udělala velká fronta :D. Hned co Freshmouse a Doli dojedli, tak se rozhodli znovu zařadit do fronty a jít do druhého kola :D. Lidé, co ještě nejedli a řadili se za ně neměli moc velkou radost :D.


    Najednou koukám a Doli něco ždíme v rukách, nějaký papírek. Ano, Novell zahájil soutěž o DVD OpenSuse 11 :) (oprava : Anička a spol. zahájili na vlastní triko tuto akcičku :) ). Na prvním lístečku byl výpis z adresáře /bin a měli jsme přijít na to, co je na něm špatně. Chvíli koukám a pak řeknu práva, Doli na to sh. Ano, na sh byl nastaven setuid bit. Na papíře bylo napsáno, že máme vyhledat nějakého člověka(jméno si nepamatuji) od Suse. Ten stál vedle nás, tak jsme mu papírek předali a sdělili mu správnou odpověď. Tu odsouhlasil a dal nám lístek č.1 (počítaly se od nuly :)). Na něm už to bylo poněkud těžší :(. Byl tam příkaz s rourama a sedem. Já, Doli a ani Freshmouse zatím moc tomuto nerozumíme. Inu, jal se Doli svého PDA a přes putty se připojil domu, napsal do konzole příkaz a výsledek byl hned jasný :D. Výsledek jsme měli předat Lubošovi Luňákovi (vývojář kwin). Sdělil jsem mu kouzelné slovo, překvapivě se na mne podíval a dal mi lístek č.2. Na něm byl prozměnu velmi lehký zdrojový kod v céčku. Ač nejsem programátor, tak jsem ho pochopil. Ovšem to dotyčné osobě nestačilo a tak se toho jal Doli a řádně vysvětlil Susákovi, jak se to chová a oč jde. Ten kývl ok, podíval se na nás a pravil : "vy to luštíte společně?". Nezapírali jsme :). Dal nám tedy poslední papírek a pravil, že je to velmi těžké, asi nejtěžší ze všech těch papírků. Nu, byl na něm vyobrazen bagr a jeho ruka byla zajímavě zahnutá do země. Měli jsme zjistit heslo. Chvíli jsme na to koukali nevěřícně a hledali v tom různé znaky. Nu, pak se kousek od nás vynořila Anička, jenž byla poslední člověk, kterému jsme měli tento finální papírek předat. Koukala na nás a na ten papírek, hmm, řekl jsem si, že to zkusím a řekl "heslo je bagr". Usmála se a řekla, ať s ní jdu do šatny, že ceny má tam. Sdělila mi, že jsme druhý, co na to přišli :). Vyndala bágl a tam byly přesmahlý DVDčka Suse 11 a jedna originální krabice. Řekla, že si mohu vybrat, buď krabicovou originálku, nebo smahlý DVD s tím, že na tom DVD jsou podpisy vývojářů (samozřejmě Pražských ve čtvrtek pracujících :) ). Neváhal jsem a vzal jsem smahlé DVD s podpisama :). Luboš říkal, že Suse nechce, že je věrný gentooista. Zato Freshmouse se tvářil docela natěšeně. Nu, tohle vyřeší prostě kámen,nůžky,papír. Freshmouse souhlasil :D. Ač nad kolegou v práci nikdy v tomto nevyhraju a musím vždy pak někam jet, tak dnes, dnes se mi to povedlo a Freshmouse sklopil uši :D.


    Nadešel čas pro kapelu. Jen jsem říkal "snad si nemyslí, že donutí bandu linuxáků tančit :D". To jsem ovšem netušil, jak moc chutnalo pivo Ládíčkovi :D. Ten to potom velmi odvážně rozbalil přímo před podiem :D.


    Celý večer se podle mne velmi povedl. Potkal jsem lidi, které jsem potkat chtěl. Hlavně Luboše, jenž ač bydlí 5km od nás, tak jsme se ještě nedokázali během 3 let, co se známe na netu, sejít :D. Dále jsem hlavně chtěl potkat Roberta a potřást si s ním rukou, což se také zadařilo :D. Celou dobu jsem se pohyboval kolem Aničky. Bylo to zcela náhodné (ani jsem jí neoslovil a držel se party, celou dobu byla tak metr odemne), ale působí tak, jak na fotce v profilu. Stále usměvavá plná optimismu a působící velmi příjemným dojmem. Celou dobu jí dělal společnost Stallman. Né, já se omlouvám :). Byl to typos, který mu byl velmi podobný :D. Luboš Luňák na mne také zapůsobil velmi dobře a jsem rád, že jsem ho mohl poznat :). Dalším člověkem, jenž je mi trochu známý byl Michal Číhař. Ve finále potom Freshmouse a Ládíček :).


    Při odchodu jsem ještě obdržel tašku, kde byly sponzorské dary. Propiska, poutko na krk, náramek a tuška od seznam.cz, dále propiska od IBM, velká brožurka firmy ESET, nafukovací balon od jobs.cz a ve finále monstrozní tričko Seznam vývojáři: Dáváme internetu život s obrázkem toho miminka v bříšku. Seznam tedy působil jako velký sponzor a myslím si, že i ti, co vedli bouřlivé boje proti seznamu pod různými články, se nechali podplatit pivem aj. věcmi :D.


    Nic, raději už povalím spát a těm, co o toto přišli mohu jen vzkázat : "snad příště".


    Zdar Max
    PS:jelikož je to nějaké dlouhé, tak to nebudu ani číst a zkontorluji to až zítra, už jsem opravdu znaven ... :-/

    UPDATE 7:19: Tak jsem něco málo opravil :). A abych nezapomněl, tak hlavní cenu (Asusácký nóbúk) vyžrali Slováci :D        

    Hodnocení: 100 %

            špatnédobré        

    Obrázky

    Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety, obrázek 1

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    Jakub Hájek avatar 20.6.2008 01:49 Jakub Hájek | skóre: 14 | blog: zamek | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavností večer vyhlášení ankety
    Celou dobu jí dělal společnost Stallman. Né, já se omlouvám :). Byl to typos, který mu byl velmi podobný
    Vsadim originalni CD Red Hat 7.2, ze to byl MJ ;-) Ale teda to, ze je podobny Stallmanovi me nikdy pred tim nejak nenapadlo...
    Teprve tehdy, až nebudeme mít co ztratit, budeme opravdu svobodní.
    20.6.2008 05:32 Kyosuke | skóre: 28 | blog: nalady_v_modre
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavností večer vyhlášení ankety
    Achjo, to se někdo měl... ;/ :-) Méně šťastní alespoň děkují za hezké čtení. ;-)
    Max avatar 20.6.2008 07:25 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavností večer vyhlášení ankety
    Méně šťastní alespoň děkují za hezké čtení. ;-)
    Děkuji :)
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    20.6.2008 07:48 freshmouse
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    Tentokrát jsi mě tedy se zápiskem předběhl ty. :-) Já to sem vložím, až dorazím domů z rachoty.
    Zato Freshmouse se tvářil docela natěšeně.
    Upozorňuju, že to kvůli podpisům Aničky, Kyosukeho a dalších, ne kvůli samotnému produktu. :-)
    Hned co Freshmouse a Doli dojedli, tak se rozhodli znovu zařadit do fronty a jít do druhého kola :D.
    Teď vypadáme jako socky, co se zadarmo přišly nakrmit. :-D

    P.S.: Ten "Stallman" by měl být MJ.
    Max avatar 20.6.2008 07:55 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    Tentokrát jsi mě tedy se zápiskem předběhl ty.
    No jasně, a né o 5 minut :D

    Teď vypadáme jako socky, co se zadarmo přišly nakrmit. :-D
    Hehe :D

    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    20.6.2008 08:30 disorder | blog: weblog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    ja hovorim "WOW!"
    houska avatar 20.6.2008 09:16 houska | skóre: 41 | blog: HW
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    ono taky slo aby tu pozvanku neposlali?
    jsme v kanclu 3 co hlasovali a vsichni jsme dostali pozvanky ... divny
    xvasek avatar 20.6.2008 09:23 xvasek | skóre: 21 | blog: | Zlín
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    Ač jsem dostal "token", že můžu na akci jít, nebylo to bohužel v mých silách - 300km tam a zpět, navíc ve všední den následovaný dalším všedním dnem... Jak se tak dívám, tak jsem o hodně přišel.
    20.6.2008 09:39 Ladicek | skóre: 28 | blog: variace | Havlíčkův brod
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    Jo, to by mne taky zajímalo, jestli ten debianista byl opravdu od Debianu. Když kousek od nás stál jeden chlapec s mailovkou @debian.org :-)

    Mimochodem super pařba :-)
    Ještě na tom nejsem tak špatně, abych četl Viewegha.
    20.6.2008 10:42 disorder | blog: weblog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    nebol to Michal Cihar?
    20.6.2008 13:48 anicka | blog: ze_zivota
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    Kdepak, Michal postával někde vzadu. Ten týpek podle všeho opravdu vylezl na pódium proto, aby vyvedl moderátora z úzkých. To předávání vypadalo poněkud dezorganizovaně... podle všeho pro spoustu cen prostě vůbec nebyl definován člověk, který je měl převzít.

    Příště by nebylo špatné pozvat pro ceny aspoň nějaké české Debianisty a Tomáše Matějíčka, když už takovou cenu za Knoppix asi vážně nikdo nepřevezme (i když - možná lidi od Danixu?) - metoda "dám cenu náhodnému člověku z davu" je sice trochu v duchu komunity, ale stejně se mi to nějak nezdá :-)
    ^D
    20.6.2008 13:55 disorder | blog: weblog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    sa pytam prave preto, ze nepoznam viac ceskych debianistov a niekto spominal, ze tam bol...
    20.6.2008 15:11 Robert Krátký | skóre: 94 | blog: Robertův bloček
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    podle všeho pro spoustu cen prostě vůbec nebyl definován člověk, který je měl převzít.
    To ne, byli pozváni zástupci všech distribucí, které se mohly reálně umístit (kromě Knoppixu). Bohužel někteří - i přes potvrzení účasti - nepřišli.
    20.6.2008 15:45 Ladicek | skóre: 28 | blog: variace | Havlíčkův brod
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    Jo jo, Michal stál u nás. Teda s náma :-)

    A ten týpek byl IMHO hodně dobrej :-)
    Ještě na tom nejsem tak špatně, abych četl Viewegha.
    20.6.2008 10:33 Mortal | skóre: 26 | blog: mortals_log
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    me vstupenku prenechal kamarad, prvni co rekl bylo: "ahoj co delas v patek jsi v Praze?"
    den a datum jsem neoveroval, jeste pred hodinou jsem mel zafixovano ze 19. je patek a zacal s pritelkyni domlouvat sraz aby jsme to stihli :(
    V pekle jsou samé diskety a ďábel je velká disketová mechanika
    Max avatar 20.6.2008 11:42 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    Tak tomu říkám smůla :-/. Na druhou stranu, když je nějaká akce, tak se vždy ujišťuji v kalendáři, takže i tvoje chyba :-/
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    20.6.2008 13:44 anicka | blog: ze_zivota
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    Jo, Novell, chachá... to takhle ve středu v noci pracuju a najednou koukám, že Jirka Benc (to byl ten pan první stanoviště, jinak svatý kernelový hacker) je taky v práci. Tak povídám: "Hele, jdeš tam zítra? Neuděláme nějakou ostudu... ehm, teda soutěž?" No a rozhodli jsme se, že uděláme sabotáž a z milé akce tajnou susí release party, když jsme tedy včera vydávali :-)

    Protože Luboš a matějčík, další lidi, co jsou za naší soutěží, taky pracují v noci, donutili jsme je obstarat si vstupenky. Úlohy jsme vymysleli asi za hodinu a myslím, že nejvíc práce dalo nakonec najít free obrázek bagru. Všechny úlohy časem přidáme na web k řešením online soutěže.

    Podpisy na cédéčkách nebyly od všech vývojářů v Praze, ale jen od těch, co bývají ve čtvrtek odpoledne v práci. Bohužel jsme smažili na poslední chvíli, mít ten nápad dřív, určitě by jich bylo víc.

    BTW, představa, že mám doma RMS, mě upřímně děsí :-)
    ^D
    Max avatar 20.6.2008 14:32 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    Ahoj, kdybych si pamatoval jména, tak je lehce přiřadím k postavám, ale na jména jsem jaksi trochu pozapomětlivý :-/. Takže to bylo Jirka Benc -> Luboš Luňák -> Matějíček -> naše Anička :).

    ad podpisy : opraveno, děkuji :)

    Za RMS se ještě jednou omlouvám, ale nemohl jsem si pomoci :D.
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    20.6.2008 14:51 freshmouse
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    Ono se spíš chvílemi zdálo, že tam chcete zformovat susí volejbalový tým. :-)
    20.6.2008 15:09 anicka | blog: ze_zivota
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    Matějíček

    Nene, matějčík, náš vrchní krotitel hroznýšů. Matějíček se jmenuje autor slaxu. A matějčík si potrpí na to, že je case sensitive :-)

    susí volejbalový tým. :-)

    Doufám, že jsme nikomu nevylili pivo - jak jich přibývalo, museli jsme přestat :-) Ona tam na začátku byla trochu nuda, jak se nic nedělo a nebylo si kde sednout... a taky, na susích akcích se vždycky vypije řádově víc kofoly než piva.
    ^D
    20.6.2008 15:12 freshmouse
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    Doufám, že jsme nikomu nevylili pivo
    Myslím, že ne. A i kdyby jo, tak je to vina toho člověka, jelikož pivo se má vypít a ne držet v ruce. :-)
    Luboš Doležel (Doli) avatar 20.6.2008 15:17 Luboš Doležel (Doli) | skóre: 98 | blog: Doliho blog | Kladensko
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    Ano, ne ho nosit v kapse v kalhotech a cákat ho kolem sebe (někoho jsme tam tak viděli projít) :-)
    20.6.2008 15:19 freshmouse
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    Ten chlápek byl náhodou bezva. :-D Ani si neumím představit, jak nosil ten guláš... Nejspíš si ho dal do slipů. :-)
    20.6.2008 23:19 laco
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    anicka napsala: "...nejvíc práce dalo nakonec najít free obrázek bagru..."

    Bagrů je na netu strašně moc, neměl by být problém.
    20.6.2008 23:28 Käyttäjä 11133 | skóre: 58 | blog: Ajattelee menneisyyttä
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    Free... :-)
    20.6.2008 23:29 Käyttäjä 11133 | skóre: 58 | blog: Ajattelee menneisyyttä
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    21.6.2008 11:54 anicka | blog: ze_zivota
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    Umíš najít na wikipedii _obrázek_ bagru? Fotku samozřejmě umím taky, ale kdoví, jak by na maličkém papírku vypadala, a co by na ní bylo poznat.
    ^D
    21.6.2008 12:00 Käyttäjä 11133 | skóre: 58 | blog: Ajattelee menneisyyttä
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    Jo takhle :-) Moje chyba...
    21.6.2008 16:14 Chocolate Bear | blog: Chocolate Bear
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    Fotka není obrázek?
    THIS IS SPARTA!
    20.6.2008 14:08 Rampa Mac Kuak
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    být to v pátek či o víkendu tak bych se tam i přes těch 300km nějak dopravil. škoda, je mi to líto, asi to musel být mazec.:)
    20.6.2008 14:48 Chocolate Bear | blog: Chocolate Bear
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    Bylo to trapný, protože jsem tam nebyl.
    THIS IS SPARTA!
    23.6.2008 16:23 s0 | skóre: 32 | blog: nejchytřejší kecy | prágl
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    přésně. Když na gábl a likéry nepozvou tak zásadní představitele komunity, tak ta akce stojí za prd. Stejně tam určitě nebyly žádný děvky...
    Kuolema Kaikille (Paitsi Meille).
    Luboš Doležel (Doli) avatar 20.6.2008 15:15 Luboš Doležel (Doli) | skóre: 98 | blog: Doliho blog | Kladensko
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    Ten konzolový příkaz byl
    echo Láska | sed s/L./p/ | tr kapsle vopice
    20.6.2008 15:42 Ladicek | skóre: 28 | blog: variace | Havlíčkův brod
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    Tak z toho to pivo kouká na sto honů, narozdíl od toho SUID shellu :-D
    Ještě na tom nejsem tak špatně, abych četl Viewegha.
    20.6.2008 16:33 disorder | blog: weblog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    pohoda, aj po pive by som to interpretoval v hlave ;)
    Luboš Doležel (Doli) avatar 20.6.2008 16:51 Luboš Doležel (Doli) | skóre: 98 | blog: Doliho blog | Kladensko
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    tr jsem nikdy nepoužíval, v Bashi dělám naprosté minimum.
    20.6.2008 19:37 Luboš Luňák | skóre: 19 | blog: Seli
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    No abych se po lidech nedival prekvapene[*]. Pivo nepiju, clovek se nekde zakeca, zapomene na to, ze je tam vlastne kvuli diverzni akci a pak najednou zacnou chodit lidi a zvat na pivo (ktere jeste navic je jedine zadarmo, asi tam meli nejaky bug). Skoda, ze shodou okolnosti se vybralo zrovna tohle slovo, priste jako heslo pro svuj dil budu pozadovat slovo 'kofola' ;).

    Jinak neznalost hesla bagr naprosto jasne usvedcuje z neznalosti nasi "velke" korespondencni varianty souteze. Doporucoval bych si doplnit znalosti :).

    [*] Predpokladam, ze fakt, ze se na nekoho podivam, zase tak prekvapivy neni >:). Konec jazykoveho okenka.
    21.6.2008 02:00 Filip Korbel | skóre: 19 | blog: Orwell
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    papirek s /bin jsem poresil, ale s tim bagrem jsem to nepobral :-(
    21.6.2008 11:56 anicka | blog: ze_zivota
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak probíhal slavnostní večer vyhlášení ankety
    Narážka na naši online soutěž... (viz úvodní úloha). Ale pojmenovat bagr snad nemohlo být těžké i bez pochopení toho (lehce soukromého, ale řešitelů z abíčka byly spousty) vtipu.
    ^D

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.