abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 00:11 | Nová verze

    Rakudo (Wikipedie), tj. překladač programovacího jazyka Raku (Wikipedie), byl vydán ve verzi #171 (2024.04). Programovací jazyk Raku byl dříve znám pod názvem Perl 6.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 17:44 | Nová verze

    Společnost Epic Games vydala verzi 5.4 svého proprietárního multiplatformního herního enginu Unreal Engine (Wikipedie). Podrobný přehled novinek v poznámkách k vydání.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    26.4. 17:11 | Nová verze

    Byl vydán Nextcloud Hub 8. Představení novinek tohoto open source cloudového řešení také na YouTube. Vypíchnout lze Nextcloud AI Assistant 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 11
    26.4. 13:33 | Nová verze

    Vyšlo Pharo 12.0, programovací jazyk a vývojové prostředí s řadou pokročilých vlastností. Krom tradiční nadílky oprav přináší nový systém správy ladících bodů, nový způsob definice tříd, prostor pro objekty, které nemusí procházet GC a mnoho dalšího.

    Pavel Křivánek | Komentářů: 9
    26.4. 04:55 | Zajímavý software

    Microsoft zveřejnil na GitHubu zdrojové kódy MS-DOSu 4.0 pod licencí MIT. Ve stejném repozitáři se nacházejí i před lety zveřejněné zdrojové k kódy MS-DOSu 1.25 a 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 41
    25.4. 17:33 | Nová verze

    Canonical vydal (email, blog, YouTube) Ubuntu 24.04 LTS Noble Numbat. Přehled novinek v poznámkách k vydání a také příspěvcích na blogu: novinky v desktopu a novinky v bezpečnosti. Vydány byly také oficiální deriváty Edubuntu, Kubuntu, Lubuntu, Ubuntu Budgie, Ubuntu Cinnamon, Ubuntu Kylin, Ubuntu MATE, Ubuntu Studio, Ubuntu Unity a Xubuntu. Jedná se o 10. LTS verzi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 14
    25.4. 14:22 | Komunita

    Na YouTube je k dispozici videozáznam z včerejšího Czech Open Source Policy Forum 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 3
    25.4. 13:22 | Nová verze

    Fossil (Wikipedie) byl vydán ve verzi 2.24. Jedná se o distribuovaný systém správy verzí propojený se správou chyb, wiki stránek a blogů s integrovaným webovým rozhraním. Vše běží z jednoho jediného spustitelného souboru a uloženo je v SQLite databázi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    25.4. 12:44 | Nová verze

    Byla vydána nová stabilní verze 6.7 webového prohlížeče Vivaldi (Wikipedie). Postavena je na Chromiu 124. Přehled novinek i s náhledy v příspěvku na blogu. Vypíchnout lze Spořič paměti (Memory Saver) automaticky hibernující karty, které nebyly nějakou dobu používány nebo vylepšené Odběry (Feed Reader).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    25.4. 04:55 | Nová verze

    OpenJS Foundation, oficiální projekt konsorcia Linux Foundation, oznámila vydání verze 22 otevřeného multiplatformního prostředí pro vývoj a běh síťových aplikací napsaných v JavaScriptu Node.js (Wikipedie). V říjnu se verze 22 stane novou aktivní LTS verzí. Podpora je plánována do dubna 2027.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    KDE Plasma 6
     (75%)
     (8%)
     (2%)
     (15%)
    Celkem 840 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    Slepičky střílet a sex po ránu

    30.5.2010 01:09 | Přečteno: 1665×

    Jan Jílek

    Tak jsem si nainstaloval „Slepičky” a nelítostně je morduji. Aplikace Moorhuhn mi poskytuje neskutečné potěšení. Už dlouho jsem si nezastřílel s takovou chutí. Kdysi, když jsem si koupil první počítač, který měl harddisk celých 2 Giga mi je donesl Radim. Tehdy jsem je objevil. Později se zdokonalil usilovným tréninkem. Zlepšil koordinaci ruky a mysli, rozvinul postřeh. Protože tohle ty primitivní hry poskytují. Navíc jsem si vždy střílení nebohých virtuálních slepiček vyčistil hlavu. Mám několik takových pomůcek jak si zcela bezpečně hlavu vyčistiti a slepičky jsou jedním z těch nejoblíbenějších. Sice jsem je na několik let opustil, s tím jak jsem přešel na Linux, ale dnes, když používám virtuální počítač na Macu, jsem je znovu instalací VMWARE a následně Windows znovu začal používat. Tak střílím. Už ne tolik jako kdysi, znám triky jak na to, ale čas od času si projdu dvě tři kola, zastřílím a je mi dobře.

    Pročítám si portál, www.osel.cz kde jsou zajímavé věci. Poměrně srozumitelně pro laika napsané. Objevil jsem tam zase takovou úvahu na téma „ Kosmické záření významným hráčem v cyklu ledových dob.” Zase další rána globálním předposrancům kolem globálního oteplování. Jiné slovo pro ně nemám a asi mít nebudu. Kodaňské setkání zasadilo docela slušnou ránu všem těmhle falšovatelům a prorokům katastrof, docela slušnou ránu. Tedy původně je mělo posílit, ale jak už v životě bývá a všechno je jinak, tak jim vlastně vzalo důvěryhodnost. Jsem rád, že se pořád najdou pochybovači, kteří berou všech s mírnou pochybností a zkoubají i ty „neochvějné pravdy„ které se nakonec ukážou jako velmi ochvějnými. Což je v tomhle případě jen dobře. Prasečí chřipka, globální oteplová, světové katastrofy a nakonec je z toho jen „továrna na peníze.”

    Taky jsem si koupil včera časopis Cosmopolitan v souvislosti s článkem, který napsala po rozhovoru se mnou slečna Klevisová. Inu ješitnost je ješitnost. Pomalu si pročítám ty články a nestačím se divit, co všechno jsem v životě nepoznal. Sakra ty ženský mají skvělý život. Takového rádce na cestě životem, za pouhou stovku. Jak zněl ten oblíbený reklamní slogan? Jo už vím: „No nekupte to.” Akorát mě mate, když jsou tak skvěle informovaný, tak poučený, třeba článkem „Smyslná masáž,” že jim krachují ty vztahy. Nebo mě spíš napadá kacířská myšlenka, jestli jim ty vztahy nekrachují jen z toho důvodu, že je všechno popsáno jako technika na štěstí. A ony s e podle toho chovají.

    To je asi problém více činností. Začínající terapeuti vždy se vytasí z nějakou technikou, která jim má pomoci klienta uvolnit, navnadit, ukázat jemu i sobě, že stačí jen něc udělat a už je hotovo. Jenže psychoterapie kopíruje v mnohém život a stejně jako skvělé auto, pokud ho neumíte řídit, nebo mizerně řídíte vás sice do cíle doveze, ale ta dřina kolem. Takže jak čas pokračuje a klienti někdy místo toho aby ocenili hloubku vhledu terapeuta, spíše ocení jeho nehybnost, naslouchání a jen sem tam občasnou poznámku. Sedět, zírat, poslouchat je trochu náročnější činnost, pro terapeuta a klienta méně zábavná.

    Jak v pátek poznamenala Helena, která kdysi několik sezení u mne absolvovala a při sledování jednoho dílu o závislosti u Radima, kde jsem byl na návštěvě. Jen řekla: „Bylo to hrozný, když si seděl, mlčel, čekal si s čím přijdu a já nevěděla co chceš slyšet. Nakonec jsem pochopila, že chceš slyšet přesně co řeknu, že mě trápí. Tady ten chlap se chová podobně.A ty zase sedíš, kýváš hlavou a říkáš jen zdánlivě nic neříkající poznámky. ” Ano je to méně efektnější, méně divadelní, ale kupodivu efektivnější.

    Začal jsem slepičkami. Střílet na virtuální slepice je jedna věc, střílet na skutečně pohybující se cíl vyžaduje úplně jinou koncentraci, úplně jinou dovednost, ve hře je počasí, viditelnost, další vlivy vnějšího okolí atd. Jedna věc je zeptat se odborníka jak na to, druhá je realizovat jeho rady a třetí je, že na rozdíl od příjemného počtení doma v teple, se jeden každý ocitá v zátěži, která je emočně vypjatá. To je ten „malinkatý” rozdíl mezi přečteným a prožitým. Třeba i jen v modelové situaci nácvikového kursu, kde se při nácviku objevují zcela autentické emoce.

    Autentické emoce a najedou už to není o mudrováním nad přečteným, vymýšlením si filozofických postulátů a citováním moudrých autorit na podporu důkazů o pravdě. Skutečná situace, skutečné emoce a skuteční lidé. Lidé sedící nebo stojící tváří v tvář a mající někdy zcela poprvé někomu živému říci. „Ne, tohle pro tebe nechci udělat.” Nebo se na nich chce aby v rámci nácviku sociální asertivity, řekli tomu druhému. „Chci se s tebou milovat.” Překonat výchovu, která velela, že jsou věci, které se nevyslovují, o které se neříká a ten druhý/á na ně musejí přijít sami.

    Nikdy jsem netrpěl nějakým zvláštním ostychem, ale mnoho věcí jsem se naučil právě v terapii, ve výcviku. V bezpečném prostředí mezi lidmi, se kterými jsem se učil sžívat, rozumět jim, chápat jejich potíže. Rozumět svým potížím, poznat, kdy místo toho abych promítal do druhých lidí svoje strachy, potíže, jsem se učil chápat, že ti druzí nejsou peklo, ale jsou to lidé v nichž vidím své trable, a domnívám se že pokud se oni změní, tak budu šťastnější. Než mi došlo, že se musím změnit já sám. Nakonec jsem se naučil rozeznat, kdy je například potřeba říci skutečně „Ne, tohle neudělám” a kdy je třeba říci „Pardon, má chyba.” není to otázka techniky, ale spolužití s lidmi, kteří nebyli ani svatí, ani dokonalí, stejně jako jsem nebyl svatý a dokonalý já, pro pořádek je nutné podotknout, že ani po absolvování těch výcviků jsem se nestal ani náhodou svatým a dokonalým. Pouze se zvýšila míra zvládání zátěže a zvýšila se schopnost rozeznat, co je co.

    Ale jak pokračuji listování Cosmopolitanem, uvědomuji si, že takovýhle plkací časopis, plný naděje na štěstí, jednoduše mnoho žen potřebuje. Jsem dalek toho, abych se ho štítil a okatě dával najevo své zhnusení. . Ovšem víc jak jednu stovku za něj asi neutratím.Už jsem informován o co jde. Není to myslitelský časopis první třídy. Ale myslím, že má par pozitivních stránek. Pokud si někdo přečte článek, zjistí, že má naději a bude rozumný a dá na doporučení, že s některými věcmi není radno zůstávat sám, pak je to i poměrně prospěšná činnost. Že Gabrielo? Já si skutečně nemyslím, že ty články jsou zcela pitomé.

    Nejsou, jen jsou psané i pro méně chápající, cože je dobře. Nejsou mezi námi jen géniové, stejně jako mezi námi nejsou jen krásní. A láska je hezká i když zrovna ti dva nevypadají jako z reklamy na kosmetiku. A spoustě lidem, mužům i ženám, kteří mají rádi ranní sex prospěje informace, že ne vždy je příjemné po ránu, se s někým při sexu líbat. Ať chceme nebo nechceme, bakterie potřebujeme a odér vycházející díky účinkům bakterií v zažívacím traktu po ránu z úst není vždy příjemný. Na rozdíl od sexu. Sex po ránu je většinou velmi příjemný. V případě, že nedochází k přímému kontaktu rtů na rty. Takže změněná poloha jak doporučuje Cosmopolitan není zas až tak stupidní rada. A mnohé další jiné rady týkající se nejen sexu.

    Tyhle malé detaily jsou mnohdy pro sex, vztah a lásku důležitější, než perfektní znalost erotických bodů. I když jejich znalost vůbec není na škodu. Podobné jako při komunikaci. Úsměv, nastavení vstřícné tělesné pozice, naznačující pozornost a zájem je mnohdy mnohem důležitější, než perfektně odříkaná verbální technika. Mnozí lidé si vůbec neuvědomují, že jsou odmítání nikoliv pro to co říkají, ale jak to říkají, jak jsou laděni. Tak dost genialit.

    .... zazvonil zvonec a blogu je konec. Jeho napsání mi trvalo celých čtyřicet sedm minut. Teď opravím viditelné hrubky, tedy viditelné mnou a jde na web. Howg. Domluvil jsem.        

    Hodnocení: 62 %

            špatnédobré        

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    Darth Phantom avatar 30.5.2010 01:30 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    Ty máš vážně vylízáno v tý tvojí palici. "Slepičky střílet a sex po ránu". Bravo!. Možná by bylo lepší, kdybys zastřelil sebe i ty svoje slepičky, i když pochybuji, tohle může utnout jenom ta elegantní dáma s kosou v černém plášti.
    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    30.5.2010 01:38 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    Nevotravuj utřinose a táhni klidně za Paroubkem do prdele. Oba dva jste stejně chytří. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    30.5.2010 07:15 MVR
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    A stejne vosklivy.
    30.5.2010 01:54 lok
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    +1, kliknul jsem na rss a nasledne jsem toho litoval... pane Jilek, nechtel byste prosim dat vzdy do nazvu sveho prispevku nejake info o tom, ze je to od vas? abych na to priste neklikl... ten ztraceny cas mi nikdo nezaplati :(
    30.5.2010 01:56 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    Už jsem dal, jestli si nevšimnete jména, pak už nevím co bych pro vás udělal.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    30.5.2010 02:42 Jary | skóre: 30 | blog: Jary má blog | Dům
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    Ty máš na mysli perex, a on název/titulek.
    .sig virus 3.2_cz: Prosím, okopírujte tento text do vaší patičky. GitHub
    30.5.2010 07:39 kip | skóre: 8 | blog: kip | Nový Jičín
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    Třeba by mu pomohl takový titulek: "JJ: Slepičky střílet a sex po ránu".
    30.5.2010 11:18 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    Nemám žádnou povinnost vám cokoliv ulehčovat, dávám jméno nad první odstavec textu a to už musí stačit.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 30.5.2010 12:13 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    Komu se to nelíbí, ať vám... :-D
    Amarok avatar 30.5.2010 21:29 Amarok | skóre: 33 | blog: blogoblog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    Ono staci na hlavni strance jenom najet mysi nad titulek blogu a vyskoci tooltip se jmenem blogujiciho...
    GNUniverse - May the source be with you...
    =^..^= AmigaPower® avatar 30.5.2010 21:30 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    Na HP ábíčka jsem byl asi 5-8x. :-D
    Amarok avatar 30.5.2010 21:34 Amarok | skóre: 33 | blog: blogoblog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    A jak jinak abc sledujes? Ja mam teda zalozku na prehled mych komentaru a jinak chodim na HP, kde mam prehled poslednich zprav, blogu, screenshotu apod. RSS tady zatim nepouzivam.
    GNUniverse - May the source be with you...
    =^..^= AmigaPower® avatar 30.5.2010 21:39 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    Všechno jedu z menu, defaultně mi ábíčko odpaluje na blogách.
    30.5.2010 20:51 PepaSFI
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    já nevím jak komu, ale mě se jméno ukáže pod myšidlem když s ním najedu na titulek. Tím myslím titulky v tom okýnku s blogama co je na titulní stránce ABCL. A v tom souhrnu blogů už to je komplet.
    =^..^= AmigaPower® avatar 30.5.2010 12:24 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    Hezky jsem si počet, hlavně žádná podělaná politika...

    ...jen jedna věc mi vrtá hlavou...
    ...odér vycházející díky účinkům bakterií v zažívacím traktu po ránu z úst není vždy příjemný. Na rozdíl od sexu. Sex po ránu je většinou velmi příjemný. V případě, že nedochází k přímému kontaktu rtů na rty.
    A co orální sex? Jeden čas mně bavilo budit takhle jednu voňavoučkou expřítelkyni, zato ten minulej veekend, to byl horror, jak kdybych pad xichtem mezi schnilý rybí hlavy... :-(
    =^..^= AmigaPower® avatar 30.5.2010 12:30 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    Jo a kuřata sem vraždil taky...
    30.5.2010 13:09 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    Orál je dobrej, ale asi to chce minimálně sprchu a mejdlo. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    31.5.2010 12:48 iMHO | blog: iMHO
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    Co jsi jí tam večer nechal, to jsi tam ráno našel, vole! :-)))
    =^..^= AmigaPower® avatar 31.5.2010 15:17 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    :-( !ékzeh olyben cebův ebet do oT
    houska avatar 31.5.2010 15:29 houska | skóre: 41 | blog: HW
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    otazka je jestli to bylo jeho ... nebyla pritelkyne vecer u souseda na navsteve? :)
    =^..^= AmigaPower® avatar 31.5.2010 17:44 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    Je vidět že nečteš všechny ty zajímavý diskuse, to byla kamarádova přítelkyně u mně. ;-)
    =^..^= AmigaPower® avatar 31.5.2010 18:14 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    houska avatar 31.5.2010 19:51 houska | skóre: 41 | blog: HW
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    to asi nebyl moc dobrej kamarad co? ... copak tohle mezi kamaradama dela?! tfuj
    =^..^= AmigaPower® avatar 31.5.2010 19:57 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    ...byl to už druhej takovej "kamarád", když teda nepočítám i bratránka... :-D
    houska avatar 31.5.2010 19:59 houska | skóre: 41 | blog: HW
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    tz seš ale výkvět

    houska avatar 31.5.2010 20:01 houska | skóre: 41 | blog: HW
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    člověk si jednou přepne klávesnici a hned je to v pztli ... :)
    =^..^= AmigaPower® avatar 31.5.2010 20:32 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: ***pičky střílet a sex po ránu
    Já na QWERTZ nejsem schopnej napsat nic souvislýho bez záměny z/y. :-D
    kotyz avatar 31.5.2010 21:39 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: ***pičky střílet a sex po ránu
    ja to samy na QWERTY ...
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    =^..^= AmigaPower® avatar 31.5.2010 21:52 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: ***pičky střílet a sex po ránu
    ty jsi prase? :-O
    kotyz avatar 31.5.2010 22:46 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: ***pičky střílet a sex po ránu
    proc? jenom sem zvyklej (a linej to menit) na qwertz z psacich stroju a windows 98 blahe pameti ...
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    Amarok avatar 1.6.2010 11:04 Amarok | skóre: 33 | blog: blogoblog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: ***pičky střílet a sex po ránu
    Doporucuju zmenit typ klavesnice, treba tohle
    GNUniverse - May the source be with you...
    kotyz avatar 1.6.2010 11:31 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: ***pičky střílet a sex po ránu
    co to je za silenost? :-D
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    houska avatar 1.6.2010 11:39 houska | skóre: 41 | blog: HW
    Rozbalit Rozbalit vše Re: ***pičky střílet a sex po ránu
    sazeci stroj, pozor neplest s timto
    1.6.2010 11:25 iMHO | blog: iMHO
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    <warning>Zase to nebude hezký!</warning>

    Použité umýt a vydesinfikovat!

    houska avatar 1.6.2010 11:41 houska | skóre: 41 | blog: HW
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    to musi palit ne?
    Dalibor Smolík avatar 30.5.2010 12:24 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    Prasečí chřipka, globální oteplová, světové katastrofy a nakonec je z toho jen „továrna na peníze.”
    Ještě, že v době globální ekonomické krize existují páky, jak z lidí tahat peníze ..lidská blbost je nekonečná :-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    30.5.2010 20:56 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    Zdravím všechny, byla jsem o víkendu na chatě, kde není proud a jinou elektroniku než rádio a foťák tam netaháme. Pročítám Vaše víkendové blogy a komentáře a trochu se divím, že výsledek voleb nestojí za zmínku pane Jílku? Já mám radost velikou z toho jak dopadly. Líp, než jsem čekala. Nechci si nic barvit na růžovo, ale vypadá to na lepší směr politiky, než jakým jsme se doteď ubírali. Teď jen ještě, aby byla vůle tzv. pravicových a středopravicových stran se dohodnout. Hurá hurá hurá. Mám fakt radost!
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    30.5.2010 20:57 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    Na svém webu se zminuji. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    30.5.2010 20:59 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    Tam já nechodím :-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    30.5.2010 21:15 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    Tak musíte číst zde jiné machry, rozumějící politice a volbám. Hlavně povolební situaci, já sem budu dávat pořád ty svoje neškodné blogy. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 30.5.2010 21:27 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    A já na to na všechno sééééru. :-D
    Dalibor Smolík avatar 30.5.2010 22:09 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    A jo, taky názor ..
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    30.5.2010 22:24 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    Tak musíte číst zde jiné machry, rozumějící politice a volbám. Hlavně povolební situaci, já sem budu dávat pořád ty svoje neškodné blogy. :-)

    Naštěstí nemusím číst všechno, jinak já myslím, že politice rozumíte dost dobře.

    To nic, jen mě udivilo, jak se tu doposud docela dost rozebírala i politika, a po důležité události ticho po pěšině. :-)

    Teď už zde jen samý sex po ránu i k večeru :-)

    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    30.5.2010 22:30 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    Tak dám i něco jinýho než o sexu. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    30.5.2010 22:37 Marcela | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    Díky, to je od vás hezké.

    Ono tak jako tak se to myslím stejně zvrhne v komentářích na to jedno :-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    Amarok avatar 31.5.2010 07:50 Amarok | skóre: 33 | blog: blogoblog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    Ono tak jako tak se to myslím stejně zvrhne v komentářích na to jedno :-)
    Ano, na politiku, jako obvykle :)
    GNUniverse - May the source be with you...
    Dalibor Smolík avatar 31.5.2010 10:38 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Slepičky střílet a sex po ránu
    už je po volbách .. politika teď tolik táhnout nebude.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.