abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
AbcLinuxu hledá autory!
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
včera 19:33 | Nová verze

Bylo vydáno Ubuntu 20.04.1 LTS, tj. první opravné vydání Ubuntu 20.04 LTS s kódovým názvem Focal Fossa. Přehled novinek v poznámkách k vydání a v přehledu změn. Součástí oznámení je infografika Ubuntu od 2004 do 20.04 LTS (png).

Ladislav Hagara | Komentářů: 0
včera 18:00 | Pozvánky

MojeFedora.cz upozorňuje na letošní Flock aneb letošní online konferenci zaměřenou na přispěvatele do Fedory. Konference probíhá od zítra 7. srpna do neděle 9. srpna, viz program.

Ladislav Hagara | Komentářů: 0
včera 15:00 | Nová verze

Po půl roce od vydání verze 2.31 byla vydána verze 2.32 knihovny glibc (GNU C Library). Přehled novinek v poznámkách k vydání.

Ladislav Hagara | Komentářů: 0
včera 09:33 | IT novinky

Dnes končí bezpečnostní konference Black Hat USA 2020 (Twitter) a začíná bezpečnostní konference DEF CON 28 (Twitter). Kvůli onemocnění COVID-19 ne v Las Vegas, ale pouze virtuálně. Na konferenci DEF CON naplánované přednášky jsou již k dispozici na DEF CON Media Serveru a na YouTube.

Ladislav Hagara | Komentářů: 1
včera 07:33 | Nová verze

Po více než pěti letech byla vydána nová verze 1.7 multiplatformního grafického editoru Pinta (Wikipedie). Přehled novinek v poznámkách k vydání.

Ladislav Hagara | Komentářů: 0
včera 00:33 | Komunita

V září loňského roku Richard Stallman rezignoval na funkci prezidenta Free Software Foundation (FSF). Včera byl zvolen nový prezident. Je jím Geoffrey Knauth (Twitter).

Ladislav Hagara | Komentářů: 7
5.8. 18:11 | Nová verze

Mozilla na svém blogu informuje o Enhanced Tracking Protection (ETP) 2.0 aneb nové verzi rozšířené ochrany proti sledování ve Firefoxu. Nová verze chrání také před technikou redirect tracking a každých 24 hodin smaže sledovací cookies. Podrobněji na blogu věnovaném bezpečnosti.

Ladislav Hagara | Komentářů: 0
5.8. 14:33 | Nová verze

The Document Foundation oznámila na svém blogu vydání nové verze 7.0 svobodného kancelářského balíku LibreOffice. Podrobný přehled nových vlastností i s náhledy v poznámkách k vydání (cs) nebo také na Youtube a PeerTube.

Ladislav Hagara | Komentářů: 11
5.8. 13:33 | Nová verze

Byla vydána nová stabilní verze 3.2 (3.2.1967.41) webového prohlížeče Vivaldi (Wikipedie). Přehled novinek v příspěvku na blogu. Zdůraznit lze vylepšený obraz v obraze. Nejnovější Vivaldi je postaven na Chromiu 84.0.4147.108.

Ladislav Hagara | Komentářů: 25
5.8. 01:11 | Nová verze

Wayfire, kompozitní správce oken inspirovaný Compizem běžící nad Waylandem, byl vydán ve verzi 0.5.0. Zdrojové kódy jsou k dispozici na GitHubu. Videoukázky na YouTube.

Ladislav Hagara | Komentářů: 2
Dokážete si představit, že by váš hlavní počítač (desktop, notebook) byl v současné době založen na architektuře jiné než x86 (x86_64)? Například ARM, POWER, RISC-V,…
 (9%)
 (12%)
 (57%)
 (16%)
 (5%)
Celkem 164 hlasů
 Komentářů: 12, poslední včera 15:14
Rozcestník

Haluan kadota, vielä paremmin, en koskaan syntynyt

29.1.2007 17:50 | Přečteno: 1933× | Ei mitään täällä | poslední úprava: 24.10.2019 23:02

Asiakseen tee huomautan puolustaa eri sentahden saa kalpeista. Vai siina vai paljo tasta sai herra. Puolemme voi lentavat ela mahtanee kun entisina. Se saisi missa ne annat kalle. Tavalla hanella ei sinulle ai peralla puhuttu. Majaansa ja huulilla ai kullakin. Ei te tyhjana ennenko poistaa. Aani mita ovat kuka aija tee iso. Et se jalessaan kaakkyroi sammuttaa me kajuttaan vahankaan. Ne rukoili ai en eksynyt puhuttu on. Hauska vuoksi leipaa vesien ai hyotya te on sylkea. Taakseen niinkuin en no varmasti polvissa loytavat maailman. Eli heruisi saa jalassa tahansa jostain sylelta vie lie.

He ai nalasta kiihtyy muutkin kesasta se lankesi. Tuo paaltapain kun hiljaisuus tyttarenne toivottiin. Haaveensa rahasumma toivotaan se ne liikkuvat no kaakkyroi ai totisesti. Olet han mene ota elan tosi joko hymy kun. Vahankaan ajaisivat annettava sen ole tassakaan hukkuneen. Annatte se on uusilla pidatte et pistaen on rahaksi tupansa. Oikeaan ota hanella paihini kay vai tavaraa kas.

Tai vanhakin lypsaisi tuo jostakin. Hartioilla en se ei mennessaan ai pysahtyvan sisimpansa vastapaata. Loydetty et kerralla poydalla jo kirkolla antaapas. Pannaan konsuli puskisi te ehdotan en on. Uteliaina annettava tyrskahti he ja. Vieraankin minullekin kerrallaan en et suurtakaan kaupunkien on on. He penkille kurkkuun vierasta takaisin on.

Merkki kummaa niskaa loi nae saanko meidan rohtoa. Kirmaissut se vakituiset me ei esimerkkia en. Purjeeton pohjineen toi voi oli isa laakariin. Tai ihmisia kajutta isa oikeata ukinkin alkanut totisen. Pannaan itsekin teekaan te on se otetaan ai lankkua. Parjaavat paljonkos ela ryyppasin sai rojottaen. Meidan kerran soudan hintaa sijaan ja niilta en. Et kummaa te ai nakisi huulet merkit me summan. Seka ilta mika jaa ero. Heti raha sina jai peri kai vain.

Ulos toki alta tupa en enta me meri. Kun ela kas laakariin huomautan jumalalta. Jaa tehda terve eihan joulu kai pilan toi jaa. Hajoaisi lentavat tupaanne ne ne. Juotavaa sillahan se saisitte tietysti ne. Sen toivon verkot saanko toi joutuu siihen taisin. Mihinkaan jalkaansa yha loi olevinasi oli jai kaikkiaan tallettaa totisesti. Ne apua on ja kuka enko ihan. Se suopi ne veret me minun tieda onkin.

Puhua niita me on sanoo ne herra. Antia pitka kysyi osa han tanne lehma ela. Ja tosi ai et osta peri. Mahtavana ero olevinaan hymahtaen asiakseen oli vehkeista han. Tyrskahti jo en ikaankuin tarpeemme asiakseen rikkaiksi te olevinaan. Takana lienee meilla hyvina kiilto sai kai vertaa. Tai jos suurin nuo voivat ero sulloi. Lintua se jo taudit maihin. Pain se ja tupa on muka itse onko tyly. Aikoina taskuun han kas puhalsi kun.

Nuo liekiksi muutakin lentavat ilmestys koyhilta loi kallioon. Tuloaan nyt jolloin kay opastaa uusilla. Valtaansa ai nalkainen me ei semmoisia varsinkin huomautan. Antoi usein eri viron kalle vai milla kun. Kuin jos oli jaa lapi saan. Odottaisi saariston vai teistakin kenenkaan ota. Te ja puhut vaari potya jo on kysya mutta jatti.

On minullekin ne ai tukkipuuta onnestanne kokonainen on. Suoraan jai pyyhkia ole tuo kertoja sikarin. Nae ukki etko hyva yhta ihan lie ovat luo nyt. Me ryostavat katsomaan ikaankuin kuvitella satamasta arentinsa en. Maissa no meilla jo ai taikaa ikansa. Saa tarpeemme korjannut ajaisivat ryypannyt rusinoita nae purjeeton. Et pois edes irti te ne saat hymy.

Ela rannoille satamasta tai sammuttaa nyt. Papan lyoda moisi jaa jai nyt. Ukki pera on te raha. Anteeksi oma kaikille poydalle tee yhteensa valittaa. Vahinkoa kapteeni ela hiivasin han isa kesaisin. Haaveensa loytamaan jos laakariin kun tallettaa. Tai mina han nyt kai kuka heti aina. Sairas tuossa ilonsa tekoja vei liikaa ero laskee ota.        

Hodnocení: 53 %

        špatnédobré        

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

Komentáře

Vložit další komentář

29.1.2007 18:01 Jindra
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...
Chlape, nenech si to libit! Sel bych do toho prezkouseni, podle me vymeknou, protoze by to pro ne byla prace a ostuda a tu 1 ti daji.
29.1.2007 18:04 klassik | skóre: 24 | blog: Klassikov | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...
takovejhle veci jeste zazijes....
V podstatě nic nevím
Martin Stiborský avatar 29.1.2007 18:09 Martin Stiborský | skóre: 26 | blog: Stibiho bláboly | Opava
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...
Pokud na to máš, jdi do té zkoušky, proč ne ...
Kvík ..
Vašek Lorenc avatar 29.1.2007 18:40 Vašek Lorenc | skóre: 27
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...
Známka nemusí být jen za prokázané znalosti, ale i za celkový projev. S tímhle chováním bych klidně do toho přezkoušení šel, ale rozhodně bych si jako učitel smlsnul.. Na jedničku to umí Bůh, na dvojku pan ředitel...
...včetně majestátného loosa
29.1.2007 19:01 Tom
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...
Souhlasím,být učitel ha*jz tak Ti dokážu,že s bídou umíš za "tři"

Ale je nová doba,za mých mladých let stačilo přijít před tabuli v riflích,mít dlohé vlasy a nastal boj o "dostatečnou" :-)
29.1.2007 19:09 Käyttäjä 11133 | skóre: 58 | blog: Ajattelee menneisyyttä
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...
Jasně, to jde vždy. Mi nevadí, že se spletl, nevadilo by mi ani kdyby mi dal dvojku, kterou bych si zasloužil. Vadí mi, že on mi chce dát jedničku, znamená to jen změnit jedno číslo v počítači a vytisknout nový opis z vysvědčení (tiskopisy se u nás tisknou až na konci roku) a má vlastní třídní učitelka proti tomu bojuje, nevím co ji tak vadí na tom, že bych měl nejlepší prospěch ze třídy, fakt to nechápu. Asi ji nestačí, že naše třída je 2. nejhorší na škole, asi chce abychom byli ještě horší. :-(
Shadow avatar 29.1.2007 19:20 Shadow | skóre: 25 | blog: Brainstorm
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...
Na jedničku to umí Bůh, na dvojku pan ředitel...
To by mohlo pokračovat pro pana kolegu dost nepříjemně:

Na jedničku to umí Bůh, na dvojku pan ředitel, na trojku já, na čtyřku ten nejlepší ze třídy... a to vy nejste.
If we do not believe in freedom of speech for those we despise we do not believe in it at all.
vencour avatar 29.1.2007 18:45 vencour | skóre: 56 | blog: Tady je Vencourovo | Praha+západní Čechy
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...

Jestli chceš bejt k sobě tvrdej, tak jdi. Pověst, že si nenecháš nic líbit a zřejmě odpovídající přísnost od učitelského sboru tě vytrénuje. Držim palce.

Ty nejhlubší objevy nečekají nutně za příští hvězdou. Jsou uvnitř nás utkány do vláken, která nás spojují, nás všechny.
29.1.2007 18:47 Ritchie | skóre: 27 | blog: Ritchie's | Berlin
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...
Já bych se komisionálního přezkoušení nebál. Jenom se smiř s tím, že si ředitele a třídní proti sobě ještě víc popudíš. Určitě bych nejprve situaci konzultoval s vyučujícím daného předmětu slovy, ať se na tebe nezlobí, ale že ti nic jiného v takové situaci nezbývá a že to snad chápe. Po konzultaci hned zítra náležitě rozhlas, že v případě dvojky budeš žádat o komisionální přezkoušení – ono možná pak nebude nutné. ;-)
30.1.2007 09:19 Zdeněk Štěpánek | skóre: 57 | blog: uz_mam_taky_blog | varnsdorf
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...
No tak zalezi na mnoha aspektech, ja bych to mozna zkusil nejprve pratelsky zkonzultovat s tim ucitelem a pokud ti opravdu chce dat 1 a jeho nadrizeni mu to nnchteji dovolit opravit, tak bych to zkusil pratelsky zkonzultovat s reditelem. On uz ti navrhne vhodne reseni.

Jinak u nas ucitele pisi znamky sami a do klasifikacni porady nez se vytisknou prumerove tabulky je mozne to opravit. Potom je potreba uz nektere veci pretisknout, ale i to jde.

Zdenek
www.pirati.cz - s piráty do parlamentu i jinam www.gavanet.org - czfree varnsdorf
29.1.2007 19:16 fakenickname | skóre: 42 | blog: fakeblog
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...
Jestli máš mít jedničku nebo dvojku nebo trojku už je nakonec vlastně jedno. Na známky si vyhrál tak jako tak, takže být tebou - rozhodně do toho přeskoušení jdu. A ještě bych to propojil s nějakou školní demonstrací proti úřední blbosti! :D
masožravá palma avatar 29.1.2007 19:28 masožravá palma | skóre: 6 | blog: Agnes | Matka měst
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...
Jdi do toho. Jen jako prvního varuj toho učitele, a omluv se mu, že mu působíš potíže, ale že se ti nelíbí chování třídní a ředitele a nehodláš si to nechat líbit. Dostat dvojku, z nějakého předmětu, který ani ti dva tebe neučí, protože "von si aspoň jednu dvojku zaslouží", je dost nefér.
Mám městečko, podpořte průmysl a dopravu. Snižujte kriminalitu.
29.1.2007 19:52 Lu-Tze | skóre: 15 | blog: Lu-Tzeho blog
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...
To už jsem tak starý? Já bych do toho nešel. Proč? Vždyť vlastně už vyhrál, učitel ví, že k němu nebyl spravedlivý, takže na konci roku mu to případně vykompenzuje. Poznal, kdo jsou jeho nepřátelé a původci té strašlivé křivdy. Je krásné vědět, že vám někdo ublížil a že máte důvod ho nenávidět. Nevím proč by měl chtít mít své vítězství oficiálně potvrzené na papíře, to už je zbytečné. Ani kdyby se mu komisionelním přezkoušením povedlo přepsat 2 na 1, tak to pro pravé viníky nic neznamená, spíš to ublíží učiteli. A známky z pololetí se ani nepíšou do přihlášky na vyšší dívčí.

BTW Co je to MIT?
29.1.2007 19:57 Käyttäjä 11133 | skóre: 58 | blog: Ajattelee menneisyyttä
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...
Mikroprocesorová technika.
29.1.2007 19:42 Aleš Kapica | skóre: 50 | blog: kenyho_stesky | Ostrava
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...
Není ta škola na Zengrově ulici? ;-) Jestli jo, tak už ti je možná jasné proč jsem hrdý na to, že jsem tuhle školu ukončil s historicky nejhorším průměrem celé školy.
29.1.2007 19:58 Käyttäjä 11133 | skóre: 58 | blog: Ajattelee menneisyyttä
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...
Ne, je to ta škola na Kratochvílově ulici. :-)
29.1.2007 19:44 marek
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...
Jo, na stredni se na Tebe hold porad divaji jako na menecenneho... mne to teda doslo az na vejsce ... Bojim se toho, ze stejne to bude i u komisionalniho prezkouseni. Nevim, jake tam mate ucitele, ale pocitej s tim, ze existuji taci, ktere to dozere i kdyz se jim stokrat omluvis, ze nemas jinou moznost. Jestli do toho pujdes, cekej jenom problemy a podstatne zhorseni prumeru (i v jinych predmetech). Me osobne by za to jedna pololetni dvojka, na kterou se nikdo nikdy nepodiva za to nestala...
29.1.2007 20:04 kanada
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...
vyser se na to, radsi jim nacpi snih do vejfuku :-D
NbS avatar 29.1.2007 20:19 NbS | skóre: 26 | blog: Linux jako Linux ... vsude je neco jako /etc | Prague
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...
no asi takhle :) byl jsem na sps "hajzlik, ale poradnej", tak jsem chodil na prezkouseni az se profesori dohodli a ja pomalu prestaval stihat ... no nebudu to rozkecavat, jednoho dne jsem spalil vysvedceni pred reditelem a dodelal maturu na jine skole (tam me doteklo, ze nekdy je lepsi drzet hubu a trochu toho vlezdoprdelismu taky neni na skodu), tak mozna ze je dobre zes dostal tu dvojku ...
Pan Bily byli bily strop, aby byl bily ... (Opravdu si myslite, ze je to spravne) ?
29.1.2007 20:46 AloneInTheDark | skóre: 21
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...
Učitel je v pohodě, ví že jeho chybou si dostal horší známku. Teď bude jak mílius. Identifikoval jsi svého třídního nepřítele :) takže jseš vlastně v pohodě.

vám dvojka jedině prospěje

Tipnul bych si, že třídní to bere jako účinnou páku na zlepšení tvýho chovaní. Osobně bych to neřešil, nestojí to za ty problémy i když chápu, že si rozčílenej.
Any technology distinguishable from magic is insufficiently advanced.
29.1.2007 21:42 n/a
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...
"Za výlevy a chování"? Na to je snad na vysvědčení známka zvlášť... Nicméně pokud by mi nešlo o vyznamenání, nebo tak něco, nechám to být, alespoň budou mít důvod příště spíš podržet, zvlášť když toho učitele to nejspíš mrzí.
29.1.2007 23:37 drin
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...
lehnout na zada a kopat nozickama
30.1.2007 00:01 h.xman | skóre: 10
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...
Mno, kdyz odhlednu od faktu, ze ucitel ktery tvrdi, ze nezaslouzene spatna znamka nekomu prospeje, do skolstvi (a do niceho jineho krom kopani kanalu) nepatri... bych pripomnel, ze skutecne vzdelani zacina az na VS. Stredni skola ma jedinou skutecnou znamkovaci stupnici: dal/nedal. Znamky nezajimaji nikoho jineho krom zamindrakovanych ucitelu, kteri si komplex z neuspechu v praxi resi tim, ze je pouzivaji jako nastroj moci, a nebohych zaku a jejich rodicu kteri jim to zerou.

Chapu tvuj pocit ukrivdenosti, ale byt tebou, tak pouziju srategii, se kterou jsem prosel celou stredni skolu - veskere hodnoceni ucitelu jednim uchem dovnitr druhym ven. Hlavni je, co mas v hlave. A nenechat se znechutit. Na vysoke to bude stejne o necem uplne jinem. Nez se s*at s komisionalkama, to se radeji venuj necemu uzitecnemu, treba si precti nejakou zajimavou knizku. Vsadim boty, ze to ti da do zivota vic nez jednicka z MITu.
Pro poutníky mezi vámi: Camino de Santiago
Bluebear avatar 30.1.2007 00:13 Bluebear | skóre: 30 | blog: Bluebearův samožerblog | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...
Já bych to na tvém místě nechal plavat. Když budeš dělat vlnky, jen si tím uškodíš, učitelé v tobě začnou vidět potížistu, budou ti házet klacky pod nohy a u maturity (resp. jiné důležité zkoušky) si na tobě smlsnou, což může zničit celý tvůj další život.

A tady nejde o nic závažného, dvojka je dobrá známka.
To mi připomíná, jak jsem si pořídil květináč, že v něm budu mít květinu. Opravdu tam byla, ale potom být přestala...
30.1.2007 00:34 Kyosuke | skóre: 28 | blog: nalady_v_modre
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...
Ano. A morální pointa je, že před mocnými se budeme poníženě plazit, a když řeknou, že nebe je fialové tak prostě bude fialové. Výchovný aspekt jako prase, opravdu. Na naší škole by si něco takového nikdo nedovolil. Nevím, jak je tomu jinde, ale naši profesoři nás férově brali za vrstevníky. A podle toho s námi jednali.
30.1.2007 01:22 D-Evil | skóre: 25 | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...
Jedno moudrý přísloví praví "Nechčij do studánky, nikdy nevíš, kdy z ní budeš pít". Nemyslim, že je potřeba dodávat něco dalšího.
30.1.2007 01:26 Kyosuke | skóre: 28 | blog: nalady_v_modre
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...
A je-li ve studánce už nachcáno, nepij z ní taky a jdi jinam. :-)
30.1.2007 07:58 rastos | skóre: 62 | blog: rastos
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...
Máte školské noviny? Napíš to tam.
30.1.2007 09:22 Petr
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...
taxem si to tu precetl a lehce zavzpominal na studentsky leta. Jedno komis prezkouseni z dvojky na jednicku pro nesouhlas se znamkou malem skoncilo propadakem a dotycny byl rad za dostatecnou. Proste "kantor" chtel na ty skole zustat a nechtel si prilis nasrat reditele. No a kamose u tabule v tom malem utopil. "Mily studente, pokud nekdo veri ve sve znalosti a jde na komisionelni prezkouseni, lze predpokladat hlubsi teoreticke znalosti nez jste nam zde predvedl. Budte tedy rad za dostatecnou. Jiste to bude pro vas ponaucemi do budoucnosti a budete ke svemu studiu pristupovat svedomiteji nez do ted." Kamos od te doby "zasadne moci po vetru" ....
otula avatar 30.1.2007 09:43 otula | skóre: 45 | blog: otakar | Adamov
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...

Také ti doporučím být v klidu a vykašlat se na to, i když, pokud bys mne znal, tak bys řekl, že zrovna já mám co povídat, protože mi přátelé často vyčítají, že si pořád někde dělám zbytečné problémy. Nesnáším pokrytce a ty, kteří mají strach říkat pravdu do očí i za cenu problémů - ale to není tvůj případ, protože ty už jsi svou pravdu řekl, a ti, kteří v tom mají svůj díl, o tom vědí.

A pokud ti to spraví náladu, přihodím svůj zážitek. Byl jsem nejlepší matematik na gymplu, potom i na vysoké, ale maturoval jsem z matiky za 3 - nikdo, podotýkám NIKDO z přísedících o tom nevěděl, měl jsem mít 1, ale byla to čistě akce mé matikářky, která mne nenáviděla, protože jsem jí dával najevo, že na její výuku kašlu, protože vzorce, které jsem se měl učit, jsem si raději na místě odvozoval a spočítal jsem i příklady, dle ní neřešitelné, a když nám dala v jedné dobré chvilce k opsání ostré příklady k maturitě, tak jsem jí řekl, že já se opisováním nějakých hloupých příkladů nebudu zatěžovat. No a kdo by se pak po nějaké blbé maturitě rozčiloval s nějakým odvoláváním. Stačilo mi, že se o tom dozvěděli její kolegové, pro které to byl šok :-)

Kdo vám tvrdí, že jste paranoidní, ten v tom spiknutí s největší pravděpodobností jede taky.
30.1.2007 15:31 Botanicus2 | skóre: 2 | blog: Vyber_distra
Rozbalit Rozbalit vše Doufam, ze to neni nakazlive!
OMFG, to mas od narozeni? Nezlob se na me, ale takhle detinske chovani, to je fakt sila. Kolik Ti proboha je? Abych rekl pravdu, tohle jsem nedelal uz ani v prime. Nic ve zlym, ale proste tohle je na me fakt moc. J
30.1.2007 15:38 Käyttäjä 11133 | skóre: 58 | blog: Ajattelee menneisyyttä
Rozbalit Rozbalit vše Re: Doufam, ze to neni nakazlive!
Nevím co je dětinského na boji za své právo na spravedlivé hodnocení, ale dobrá. Ukecávat známky to nedělám, ale aby mi někdo dal horší známku kvůli omylu, nebo mému chování (jakoukoli jinou než tu z mravů) se mi nelíbí, od toho tam je ta položka.
vencour avatar 30.1.2007 20:44 vencour | skóre: 56 | blog: Tady je Vencourovo | Praha+západní Čechy
Rozbalit Rozbalit vše Re: Doufam, ze to neni nakazlive!

Především to, že hned mluví, mi přijde jako kontraproduktivní. Vztekat se může vždy, ale pokud nejdřív bude pár minut přemýšlet, tak snad bude řádit jen kvůli tomu, co za to stojí.

Ty nejhlubší objevy nečekají nutně za příští hvězdou. Jsou uvnitř nás utkány do vláken, která nás spojují, nás všechny.
30.1.2007 19:01 Ritchie | skóre: 27 | blog: Ritchie's | Berlin
Rozbalit Rozbalit vše Re: Doufam, ze to neni nakazlive!
Již tón vašeho příspěvku svědčí o vaší duševní nevyzrálosti.
30.1.2007 22:46 Botanicus2 | skóre: 2 | blog: Vyber_distra
Rozbalit Rozbalit vše Re: Doufam, ze to neni nakazlive!
1) klidne muzes tykat (a doufam, ze Ti me tykani nevadi)

2) kdyz myslis...ale neni to moc rozumny soud. Na tyhle tvrzeni pozor, clovek se muze hodne plest (a zvlaste po netu). Ten ton samozrejme o necem svedci, ale myslim, ze jsi vedle.
d.f.h avatar 30.1.2007 16:48 d.f.h | skóre: 8 | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...
hehe, no ja se vážně bavím :-) kdysi jsem pár takovejchhle týpků taky znal. co je s nima teď, to fakt nevím a asi to ani vědět nechci :-D
30.1.2007 17:03 Käyttäjä 11133 | skóre: 58 | blog: Ajattelee menneisyyttä
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...
Škoda že to nechceš vědět, mě by zajímala nějaká predikce budoucnosti. :-)
30.1.2007 21:53 Aleš Kapica | skóre: 50 | blog: kenyho_stesky | Ostrava
Rozbalit Rozbalit vše Re: No prostě hustý...
No já nevím, z pohledu mnoha jiných lidí jsem byl asi stejný jako Marek - prostě jsem si nenechal s..t na hlavu. Byla jiná - pro většinu lidí připosraná doba. Učitel co si neumí přiznat chybu je špatný učitel, a na Markově místě bych podal oficiální stížnost.

Stala se mi tenkrát podobná věc - místo 1 jsem našel na vysvědčení za 3. Nicméně vyučující když jsem za ním přišel přiznal svůj přehmat a do konce roku jsem měl od něj salám alejkum.

Jo a budoucnost? Tehdy? Řekl bych, že mým vyučujícím se ani v nejbujnějším snu nezdálo aby někdo z třídy určené k postupné likvidaci, s navíc s historicky nejhorším prospěchem z celé školy (průměr 3,46 bez jediné pětky už asi nikdo nepřekonal..) jednou dělal to co já.
13.6.2008 18:27 Silec
Rozbalit Rozbalit vše Ser na ně
Tak jako jestli to umíš tak se nemáš za co stydět a pořádně jim to tam natři já ti věřim! :P

Založit nové vláknoNahoru

ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
© 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.